Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

NAK JIMAT? SUKA PROMOTION? SUKA MEKAP?
TUNGGU apa lagi?! JOM GRAB promosi Nurraysa sempena KEMPEN PENGGUNAAN MEKAP HALAL & MESRA WUDUK.

BULAN INI SAHAJA!!! 11 hari lagi!!! Jangan nyesal tau tak grab awal2. Kak aji dh bagitahu awal2.

KLIK www.wasap.my/601139302031

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Nak cerah? Nak kulit mulus? In shaa Allah INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION NURRAUSA dapat bantu anda!!! πŸ’—Instant Pearl Glow body LotionπŸ’—
.
🌹Pearl powder
🌹Aqua
🌹Titanium dioxide
🌹Sweet almond oil
🌹Olive oil
🌹Ascorbyl tetraisopalmitate(vitamin c)
🌹Collagen
🌹Aloe Vera
🌹Vitamin E
🌹Arbutin
🌹Citric acid
.
.
🌺🌺khasiat serta manfaat bila mngunakannya🌺🌺
.
.
πŸ‘‰membersihkan kulit agar segar sentiasa
πŸ‘‰menanggalkn bintik2 pd kulit
πŸ‘‰mengembalikan keremajaan kulit
πŸ‘‰mnghilangkan jerawat di badan
πŸ‘‰anti radang
πŸ‘‰merawat masalah kulit
πŸ‘‰memutihkan kulit
πŸ‘‰mnyembuhkan kesan terbakar
πŸ‘‰menganjalkan kulit
πŸ‘‰mengebukan kulit
πŸ‘‰melindunggi kulit dari sinaran uv(spf15)
πŸ‘‰mngurangkan garis2 halus pada kulit
πŸ‘‰Memudarkan parut2 di badan
πŸ‘‰kaya dengan vit A,vit E,vit B1
πŸ‘‰memberi ruang utk kulit bernafas
.
.
🌺🌺Insha Allah jika mngunakan losyen ini secara kosisten kulit anda akan kelihatan muda cantik dan gebu sentiasa🌺🌺 #nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Assalamualaikum #nurraysalovers 😘 Selamat berhari minggu. Hari ni kak aji kerja. Kedai pon baru bukak. Habes kerja BALIK KAMPUNG☺️☺️☺️ Semoga kita semua happy2 je harini yaπŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ 🌹JOM INGAT ALLAH SWT🌹
Apa masalah anda? ....... Beritahu Allah swt;

Orang tipu anda? ........Beritahu Allah swt;

Duit tak cukup? ........Beritahu Allah swt;

Marah dengan sesiapa? ........ Beritahu Allah swt

Hati tidak tenang? ......... Beritahu Allah swt

Hidup tidak bahagia?
.......... Beritahu Allah swt

Bos tidak baik?
........... Beritahu Allah swt

Sesungguhnya Allah swt adalah sebaik-baik tempat mengadu!
Yakinlah, Dia Maha Mendengar, Maha Melihat, Maha Menghukum, Maha Adil, Maha Berkuasa Atas Segala Sesuatu dan Allah swt tidak pernah zalim atau menzalimi sesiapa kecuali dia yang menzalimi dirinya sendiri.
Hakikat yang ramai tidak mahu sedari dan akui atau ingati adalah, setiap perkara musibah atau ujian yang berlaku, ia adalah
1/ Penghapus dosa lampau
2/ Penambah pahala
3/ Pemberat timbangan baik/Amal
4/ Peringatan buat diri
5/ Ingatan untuk perbaiki

Kadang-kadang amalan kita tidak seberapa dan Allah swt beri pelbagai "Bonus" tambahan untuk memberatkan timbangan amalan kita.
Jika mengerti dan meneliti dari sudut hati.

Hidup kurangkan lihat kesilapan orang lain tetapi banyak cari kelemahan diri dan perbaiki. *Tekadkan azam istiqomah untuk bangkit solat taubat, tahajud dan witir setiap awal pagi sebelum suboh.
#AzizanOsman #nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

πŸ‘Ό (@your.beauty.station)

NURRAYSA PRODUCT **READY STOCK** 🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET 🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP 🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK 🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) 🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER 🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION 🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH 🌼 NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 🌼 NURRAYSA PERFECT LONG LASH MASCARA 🌼 NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING 🌼 NURRAYSA MIRACLE EYELINER 🌼 NURRAYSA SHINING MINERAL BLUSHER 🌼 NURRAYSA VIT C, VIT E GLUTA PLUS 🌼 NURRAYSA KABUKI BRUSH 😍
#postedbyadmin
#nurraysaproduct
#nurraysa
#nurraysaseremban
#sayajualnurraysa

Sarashop.bn πŸ‡§πŸ‡³ (@sarashop.bn)

Assalamualaikum ladies 😍
.
Sya nak gitau sikit psal Product Nurraysa Beauty ini skjp ye😍
.
MAKE UP HALAL & MESRA WUDHUπŸ‘
.
HARGA PROMO UNTIL 31/10/17🌟
.
Saya tak suruh pun makeup tebal-tebalπŸ™…πŸ™…
.
At least jangan tunjuk muka pucat macam sakit pada suami , family, rakan atau orang luar
.
Siap ada kawan yang dah tegur, kenapa muka kau nampak kusam? Malu wei
.
Jadi, bila lagi nak cuba produk dari Nurraysa Beauty ni. Insyallah, tak rugi mencuba😘
.
Ada 2 items ni pun dah cukup ok. Cantik dan berseri je kulit anda nanti .
Pasti takde dah yang cakap kulit kita nampak kusam, nampak macam orang sakit
.
Items yang sis maksudkan ialah #GlowingDDMoistCake dan #PearlMagicLipstickπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Dengan 2 items nie je, muka kalian akan nampak berseri. Tak tipu okay, ramai yang dah guna dan bagi feedback yang positif
.
Klu Ada yg nk Cuba SET PERCUBAAN nie jgn segan tekan link nie yerπŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“ž www.wasap.my/+6737133515
.
#Sarashop.bn#Nurraysaproduct#Onlinebusiness#Bruneiseller#Brunei#IklanBrunei#ShoppingOnline#Wudhumesra#Makeuphalal#Malaysiaproduct#Instock

BORONGTUDUNG,KOSMETIK MALAYSIA (@ara_terkis_enterprise)

NURRAYSA PRODUCT **READY STOCK** 🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET 🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP 🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK 🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) 🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER 🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION 🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH 🌼 NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 🌼 NURRAYSA PERFECT LONG LASH MASCARA 🌼 NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING 🌼 NURRAYSA MIRACLE EYELINER 🌼 NURRAYSA SHINING MINERAL BLUSHER 🌼 NURRAYSA VIT C, VIT E GLUTA PLUS 🌼 NURRAYSA KABUKI BRUSH 😍 BERMINAT NAK ORDER??? BOLEH PM / KLIK JE LINK πŸ‘‡πŸ» NI YA πŸ˜—

www.wasap.my/+60168523730

www.wasap.my/+60168523730

www.wasap.my/+60168523730

#araterkis
#nurraysaproduct
#nurraysa
#nurraysa
#sayajualnurraysa

ARA TERKIS BEAUTY πŸ’… (@araterkisbeauty)

NURRAYSA PRODUCT **READY STOCK** 🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET 🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP 🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK 🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) 🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER 🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION 🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER 🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH 🌼 NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 🌼 NURRAYSA PERFECT LONG LASH MASCARA 🌼 NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING 🌼 NURRAYSA MIRACLE EYELINER 🌼 NURRAYSA SHINING MINERAL BLUSHER 🌼 NURRAYSA VIT C, VIT E GLUTA PLUS 🌼 NURRAYSA KABUKI BRUSH 😍 BERMINAT NAK ORDER??? BOLEH PM / KLIK JE LINK πŸ‘‡πŸ» NI YA πŸ˜—

www.wasap.my/+60168523730

www.wasap.my/+60168523730

www.wasap.my/+60168523730

#araterkis
#nurraysaproduct
#nurraysa
#nurraysa
#sayajualnurraysa

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Assalamualaikum😘Makan apa lunch hari ni? Kak aji mkn cikmak dikmok jeπŸ˜…Makan tu makan jugak. Jgn lupa bertemu Tuhan bila masuk waktu☺️ Tengah hari ni nak share testimoni la. Sambil2 tu ada info ttg produk. Baca tau! Jgn tak baca😘

PEARL MAGIC LIPSTICK BOLEH MERAWAT BIBIR?

Apa Keistimewaan😍 PEARL MAGIC LIPSTICK? βœ…Melembapkan dan melembutkan bibir yang kering.
βœ…Merawat masalah bibir merekah dan mengelupas.
βœ…Mengangkat sel kulit mati bibir dan mengganti dengan sel kulit baru.
βœ…Merawat warna hitam pada bibir.
βœ…Menghaluskan tekstur bibir.
βœ…Membuat bibir semakin merona dengan warna yang sihat.
βœ…Mencegah bibir daripada kering dan pecah- pecah.
βœ…Tidak menghitamkan bibir.

Apa Kandungan Terbaik 😍PEARL MAGIC LIPSTICK?

1.Collagen
πŸ’•Merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat kesihatan dalaman dan luaran.
πŸ’•Mampu mengekalkan kelembapan dan kehalusan bibir.
πŸ’•Berupaya memelihara keanjalan bibir disamping mempercepatkan proses pemulihan pada bibir.

2.Vitamin E
πŸ’•Meningkatkan kesihatan kulit seperti kelembapan kulit.
πŸ’•Bertindak sebagai antioksidan alami yang membantu melindungi stuktur sel penting terutama membran sel akibat radikal bebas.

3.Pearl πŸ’•Digunakan berabad -abad untuk kecantikan kulit dan melawan kedutan pada kulit.
πŸ’•Mengurangkan kecacatan kulit dan membina semula kecantikan anda.

4.Olive Fruit Oil
πŸ’•Mengatasi kulit pecah -pecah.
πŸ’•Menjaga kelembapan secara menyeluruh.
πŸ’•Menjaga kecantikan secara alami.
πŸ’•Mengangkat sel kulit mati.

5.Sunflower Seed Oil
πŸ’•Boleh melembutkan dan melembapkan bibir supaya tidak merekah akibat kekeringan melampau.
πŸ’•Mengandungi vitamin A, vitamin C dan vitamin E yang tinggi.

6.Virgin Coconut Oil
πŸ’•Kaya dengan kebaikan untuk rawatan kecantikan bibir.
πŸ’•Melindungi bibir daripada kerosakan akibat jangkitan kuman mahupun pancaran cahaya matahari.
πŸ’•Bertindak memelihara kelembapan bibir dari dalam.

KENAPA ANDA MESTI MEMILIH PEARL MAGIC LIPSTICK. πŸ’„Mesra wudhuk πŸ’„Mesra solat
πŸ’„Mudah dicuci
πŸ’„Ikut aliran warna darah
πŸ’„Tanpa plumbum πŸ’„Tidak menghitamkan bibir.
πŸ’„Tampil dengan lebih cantik dan lebih segar.

#nurraysalovers #nurraysashahalam #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Assalamualaikum😘Makan apa lunch hari ni? Kak aji mkn cikmak dikmok jeπŸ˜…Makan tu makan jugak. Jgn lupa bertemu Tuhan bila masuk waktu☺️ Tengah hari ni nak share testimoni la. Sambil2 tu ada info ttg produk. Baca tau! Jgn tak baca😘

PEARL MAGIC LIPSTICK BOLEH MERAWAT BIBIR?

Apa Keistimewaan😍 PEARL MAGIC LIPSTICK? βœ…Melembapkan dan melembutkan bibir yang kering.
βœ…Merawat masalah bibir merekah dan mengelupas.
βœ…Mengangkat sel kulit mati bibir dan mengganti dengan sel kulit baru.
βœ…Merawat warna hitam pada bibir.
βœ…Menghaluskan tekstur bibir.
βœ…Membuat bibir semakin merona dengan warna yang sihat.
βœ…Mencegah bibir daripada kering dan pecah- pecah.
βœ…Tidak menghitamkan bibir.

Apa Kandungan Terbaik 😍PEARL MAGIC LIPSTICK?

1.Collagen
πŸ’•Merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat kesihatan dalaman dan luaran.
πŸ’•Mampu mengekalkan kelembapan dan kehalusan bibir.
πŸ’•Berupaya memelihara keanjalan bibir disamping mempercepatkan proses pemulihan pada bibir.

2.Vitamin E
πŸ’•Meningkatkan kesihatan kulit seperti kelembapan kulit.
πŸ’•Bertindak sebagai antioksidan alami yang membantu melindungi stuktur sel penting terutama membran sel akibat radikal bebas.

3.Pearl πŸ’•Digunakan berabad -abad untuk kecantikan kulit dan melawan kedutan pada kulit.
πŸ’•Mengurangkan kecacatan kulit dan membina semula kecantikan anda.

4.Olive Fruit Oil
πŸ’•Mengatasi kulit pecah -pecah.
πŸ’•Menjaga kelembapan secara menyeluruh.
πŸ’•Menjaga kecantikan secara alami.
πŸ’•Mengangkat sel kulit mati.

5.Sunflower Seed Oil
πŸ’•Boleh melembutkan dan melembapkan bibir supaya tidak merekah akibat kekeringan melampau.
πŸ’•Mengandungi vitamin A, vitamin C dan vitamin E yang tinggi.

6.Virgin Coconut Oil
πŸ’•Kaya dengan kebaikan untuk rawatan kecantikan bibir.
πŸ’•Melindungi bibir daripada kerosakan akibat jangkitan kuman mahupun pancaran cahaya matahari.
πŸ’•Bertindak memelihara kelembapan bibir dari dalam.

KENAPA ANDA MESTI MEMILIH PEARL MAGIC LIPSTICK. πŸ’„Mesra wudhuk πŸ’„Mesra solat
πŸ’„Mudah dicuci
πŸ’„Ikut aliran warna darah
πŸ’„Tanpa plumbum πŸ’„Tidak menghitamkan bibir.
πŸ’„Tampil dengan lebih cantik dan lebih segar.

#nurraysalovers #nurraysashahalam #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Assalamualaikum #nurraysalovers😘
Jgn lupa lipat gandakan amalan kita semua di hari jumaat barokah ni.. Selawat 1000x
Istighfar 1000x
Sedekah
Alfatihah utk diri sendiri, suami, ibubapa, mertua

Sentiasa cuci kolam jiwa kita dgn semua amalan2 ni, supaya yg positif sentiasa dekat dgn kita, & magnet kpd rezeki yg berkat.
Amin amin. Semoga apa pun urusan kita dipermudahkan 😘

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam sore semua. Selamat meredah jem pelbagai jenis dan hati2 drive tauuu!!! So petang ni nak share testimoni la. Sambil2 tu ada info ttg produk. Baca tau! Jgn tak baca😘 😍 Bahan2 dalam Krim UV 😍
1. Nature vaselin type B
2. Nature -tec plantsil
3. Nature- tec babassu oil
4. Carnuaba wax
5. Pearl glo uv
6. Microzest 25 rice
7. Cetiol cc
8. Uvinul A plus B
9. Lenolite to oil
10. Fragrancr
Semua dari sumber natural

Kelebihan Krim UV Nurraysa..?
😘Dapat menutup secara lembut dan semulajadi sekatakan tona kulit
😘Membantu melembapkan kulit
😘Menutup jerawat,pori parut,garisan halus dan warna kulit yg tdk sekata
😘Mengecilkan liang pori dan memperbaiki kulit
😘Bertindak sebagai UV yg dapat mengawal lebihan minyak dan pada masa sama dapat memberikn kelembapan yg cukup pada kulit drpd Sinaran UV dengan SPF50 tahan 8jam..
😘Pencemaran udara atau radikal bebas
😘Merawat sehingga kelapisan kedua kulit..
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹Sangat Sesuai dengan cuaca sekarang dam sesuai untuk semua jenis kulit.. KEGUNAAN Krim UV Nurraysa
πŸ˜‹Sapukan sedikit pada dahi,pipi,hidung dan dagu..kemudian ratakan dengan span (utk hasil terbaik gunakan span basah)
πŸ˜‹Boleh digunakan utk kesan glowing..Tak perlu guna toner or sebagainya..Jimat cepat dan memudahkan.. MANFAATNYA pada Si Pemakai
😍Menjadikan kulit Cerah Berseri Glowing Flawless..InshaAllah,Nak keluar pun tak risau lagi..Dengan adanya Krim UV Nurraysa ini..Bebas kemana - mana je😊
😍Lagi lama pakai lagi Flawless,kulit nampak berseri,bersinar,lebih halus,tak bercapuk,fresh je muka😘

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam sore semua. Makan apa lunch tadi??? Jgn mkn byk tau nanti asyik nk menguappppp je😴😴😴 Petang ni nak share testimoni la. Sambil2 tu ada info ttg produk. Baca tau! Jgn tak baca😘 ❣️NURRAYSA COLLAGEN SOAP❣️

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. πŸ’Diadun dari bahan terbaik βœ…pure marine collagen
βœ…extra virgin oil
βœ…susu kambing
βœ…glycerin
βœ…dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
πŸ’–merawat jerawat
πŸ’–merawat jeragat
πŸ’–merawat kulit berminyak
πŸ’–memudarkan parut
πŸ’–mencerahkan kulit wajah
πŸ’–mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ’–membuang sel sel kulit mati
πŸ’–melembapkan kulit muka
πŸ’–memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
πŸ’–mengurangkan whitehvead dan blackhead
πŸ’–merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN πŸ’§Untuk kulit berminyak
Cuci selama 3minit. Bilas πŸ’§Untuk kulit normal
Cuci 1minit. Bilas πŸ’§Untuk kulit kering
Cuci kurang 1minit. BilasBilas πŸ’˜Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan 😘

No KKM
NOT140801534K

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam sore semua. Makan apa lunch tadi??? Jgn mkn byk tau nanti asyik nk menguappppp je😴😴😴 Petang ni nak share testimoni la. Sambil2 tu ada info ttg produk. Baca tau! Jgn tak baca😘 ❣️NURRAYSA COLLAGEN SOAP❣️

Sejenis sabun yang dirumus khas 100% menggunakan bahan asli dan bebas bahan kimia yang merbahaya pada kulit.Bukan sahaja sesuai untuk wanita ,malah digalakkan juga untuk kaum lelaki dan sangat selamat untuk baby dan ibu hamil. πŸ’Diadun dari bahan terbaik βœ…pure marine collagen
βœ…extra virgin oil
βœ…susu kambing
βœ…glycerin
βœ…dan herba herba terpilih dan diyakini

ANTARA FUNGSI DAN KEBAIKAN SABUN
πŸ’–merawat jerawat
πŸ’–merawat jeragat
πŸ’–merawat kulit berminyak
πŸ’–memudarkan parut
πŸ’–mencerahkan kulit wajah
πŸ’–mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ’–membuang sel sel kulit mati
πŸ’–melembapkan kulit muka
πŸ’–memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
πŸ’–mengurangkan whitehvead dan blackhead
πŸ’–merawat eczema,gatal ,kurap dan pelbagai penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN πŸ’§Untuk kulit berminyak
Cuci selama 3minit. Bilas πŸ’§Untuk kulit normal
Cuci 1minit. Bilas πŸ’§Untuk kulit kering
Cuci kurang 1minit. BilasBilas πŸ’˜Boleh tahan anggaran 1-3 bulan ikut kegunaan 😘

No KKM
NOT140801534K

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Perfext Long Las MascaraπŸ‘πŸΌ πŸ’PERFECT LONG LASH MASCARAπŸ’

Maskara di antara salah satu alat peralatan mekap yang penting bagi wanita kerana dengan maskara bulu mata asli boleh terlihat lebih panjang sehingga mata pun indah di pandang.. Bahan2
πŸ”Ήcollagen
πŸ”Έaqua
πŸ”ΉBeeswax
πŸ”ΈGlyceryl stearate
πŸ”Ήpropylene Glycol
πŸ”ΈTocopheryl acetate

Di Antara kebaikan2 maskara nurraysa..
βœ…bukan waterproof
βœ…mesra wuduk mesra solat
βœ…mudah kering(xcomot)
βœ…bebas kimia berbahaya
βœ…memanjang bulu mata sepantas 3 saat..
βœ…selamat di guna tanpa kesan sampingan... P/s..Hati2 memilih maskara kerana penggunaan maskara yang salah akan timbul kesan2 sampingan.
πŸ‘‰πŸ»hindarilah maskara yang waterproof secara rutin sebab susah untuk dibersihkan..
πŸ‘‰πŸ»Dan juga punca utama bulu mata mudah gugur asbab ada bahan kimia yang berbahaya... πŸ‘πŸ»jom tukar kepada maskara nurraysa..di yakini selamat..halalan toyyiban... #nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Nurraysa Miracle EyelineπŸ‘πŸΌ BAHAN2 EYELINER NURRAYSA βœ”οΈBeeswax
βœ”οΈOlive oil
βœ”οΈCandelila wax βœ”οΈMarine collagen
βœ”οΈAnus seed oil
βœ”οΈIsoeicosane 🌢️BEESWAX
➑️sejenis lilin lebah,merupakan salah satu bhn alami yg dapt manfaat utuk perawatan kulit,jika besswax dicampur dgn sesuatu dpt mmbentuk penghalang pd permukaan kulit yg dpt mlindungi kulit,penghalang dpt mlindungi kulit drpd iritasi,namun masih memungkinkn kulit utk benafas 🌢️OLIVE OIL
➑️mnjadikan sapuan lebih senang
🌢️CANDELILA WAX
➑️berasal dari sayur sayuran,yg mana tumbuhan ini blh dijumpai di mexico.bahan ini bgus untuk mengelakkn kulit kering.dan sapuan kita tak comot..cantik trletak 🌢️MARINE COLLAGEN
➑️ibu colagen
Merupakn kluarga rumpai laut yg hidup subur di lautan malaysia,rumpai laut ini dikeringkan dan tidak mengandungi sebarang bhan campuran.ia sangt baik untuk kesihatan bahagian yg disapu eyeliner 🌢️ANUS SEED OIL
➑️minyak bunga matahari.ia kaya dgn vitamin E. Kulit s bahagian kelopak mata xkering dan xrosak..sgt sesuai utk kulit sensitif 🌢️isoeicosane
➑️ialah chemical yg selamat digunakn didlm kosmetik.ia mengandungi hydrocarbon yg membuatkan sapuan kita mudah rata dan kemas

Kenapa mesti pilih eyeliner nurraysa???πŸ™‚ βœ”οΈmesra wudhuk
βœ”οΈtanpa silikon
βœ”οΈbukn water proof
βœ”οΈbrbentuk liquid.
#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Perfect Brow ShapingπŸ‘πŸΌ Antara kosmetik yang memberi keyakinan bg seseorang muslimah tanpa kerisauan dgn bahan-bahan yang terkandung.

1. White bees wax iaitu lilin lebah yg akan memberi kesan yang cantik dan tahan lama pada sapuan/lorekan di kening

2. Capprylic iaitu bahan dr minyak kelapa dan berfungsi anti-bakteria

3. Collagen iaitu bahan yang sangat proaktif utk melembut dan menyihatkan bulu kening

4. Black, yellow dan red iron oxide iaitu bahan kimia semulajadi dan jarang digunakan dalam mana-mana produk

Ciri-ciri & keistimewaan :

1. Hanya terdapat warna brown iaitu warna yg sangat sesuai utk semua golongan & nutral

2. Mesra wudhu & blh dibawa dalam solat kerana tiada silicon

3. Silahnya yang senang membentuk alis kening yang menggoda beserta berus utk kemasan yang rapi

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Mineral Shining BlusherπŸ‘πŸΌ πŸ’•Shining Mineral BlusherπŸ’•

Pemerah pipi yang dirumus dengan bahan semulajadi. 🌸menaikkan seri wajah
🌸sebagai anti penuaan
🌸merawat jerawat
🌸melembutkan kulit wajah
🌸warna lembut dan tampak asli
🌸menggunakan bahan semulajadi
🌸tanpa bahan kimia merbahaya
🌸bahan berkualiti tinggi
🌸sesuai untuk semua jenis kulit β™‘Kandungan
- Talc
- Mica
- Titanium dioxide
- Sunflower seed oil
- Marine collagen
- Dimethicone 🌺Terdapat pelbagai jenis Blusher:- β˜…Jenis Krim
β˜…Jenis Powder
β˜…Jenis Gel
β˜…Jenis Tint
β˜…Jenis Shimmer
Jenis powder ni adalah yang terbaik untuk semua jenis kulit.Malah ia dianggap paling serasi untuk kulit yang berminyak.Ia juga boleh menyerap kesan melekit pada wajah. πŸ’•Peraturan ringkas memakai pemerah pipi:- πŸ™ŽMemandang lurus ke cermin.
πŸ™ŽSapu pemerah pipi di atas tulang pipi dari bahagian bawah tengah mata.
πŸ™ŽKemudian layangkan sehingga ke bahagian sisi dahi. 🌸2 cara yang berbeza memakai pemerah pipi mengikut keselesaan anda masing-masing. Boleh senyum & boleh muncungkan mulut 🌸Kaedah memakai pemerah pipi berbeza mengikut bentuk wajah seseorang. 🌸Pemerah pipi ini boleh menjadi 'pembetul' kepada bentuk wajah.Ia juga boleh menjadi 'highlight' wajah. πŸ‘§ Teknik & Cara Sapuan Pemerah Pipi. ↔️Mendatar : Untuk memberikan kesan melebar pada wajah. ⬆️Naik : Untuk Memberikan kesan panjang pada wajah. ⬇️Turun : Untuk memberikan kesan tajam/runcing pada wajah. πŸ‚Untuk mendapat sapuan yang rata dengan kulit,lakukan secara melingkar. πŸ‚Aplikasi pada setiap individu adalah berbeza & bergantung kepada tulang pipi masing2.

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Mineral Loose PowderπŸ‘πŸΌ πŸ’žMINERAL LOOSE POWDER πŸ’ž πŸ’ƒLoose powder merupakan bedak yg berbentuk serbuk atau biasa disebut 🌹bedak tabur 🌹. πŸ’ƒbedak tabur adalah untuk menguncikan foundation agar lebih tahan lama menyerap minyak di wajah.. Sebagai kemasan terakhir selepas bermekap..
πŸ’žKELEBIHAN &FUNGSI πŸ’ž
~Menggunakan teknologi nano (tekstur sgt ringan dan halus )
~bedak mineral yg menggunakan bhn semulajadi. ~Mampu merawat masalah kulit ~sangat sesuai utk kulit yg sensitif ~harga mampu milik.. ~span... πŸ’žKANDUNGAN πŸ’ž
~Talc
~marine collegen ~pearl powder
#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Salam tengah hari #nurraysalovers😘

Jom baca info ttg Glowing DD Moist Cake kat bwh niπŸ‘πŸΌ 🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸

KELEBIHAN : βœ”οΈ Tanpa Silikon (mesra wuduk) βœ”οΈ Gabungan Foundation + Powder + Concealer (3 dalam 1)
βœ”οΈ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 50+++)
βœ”οΈ Terdapat dalam 3 tona warna (Light, Medium, Dark)

CARA PENGGUNAAN : ➑️ Tekapkan span pada bedak dan ratakan ke seluruh kulit muka dengan cara menekap

KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Gluthathione, Kigelia Africana Fruite Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Tocopherol πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)

BERAT : 12gm

#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Assalamualaikum #nurraysalovers😘

Jika kita ada IMPIAN mahu menjadi KAYA,
Kita harus suka tengok orang KAYA lain.

Mana mungkin kita boleh jadi KAYA, kalau kita benci dengan orang KAYA.

Atau -- Nak berjaya dalam bisnes, tapi menyampah giler tengok orang lain yang berjaya dalam bisnes mereka.

Tak allign camtuh!

hati-hati jika terjadi begitu.

takut-takut kita sendiri yang mengalami masalah "hati" tanpa sedar.

Apa yang kita suka (LIKES), akan attract banyak suka-suka (LIKES) yang lain.

Apabila dah allign begitu, minda kata LIKE, perkataan kata LIKE, tindakan kata LIKE, In shaa Allah, apa sahaja yang kita mohon pada Allah,

Lambat atau sekejap, pasti Allah akan makbulkan.

Hati2 memandu dan selamat berkerja guys🌸🌸🌸 #renirahmat
#nurraysalovers #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysasale #nurraysaselangor #nurraysashahalam #nurraysapahang #nurraysaraub #nurraysatestimoni #nurraysateam #nurraysaskincare #nurraysamakeup #nurraysatestimoni #thebeautyclan #tbccontest
More...