#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Esok last dah promosi colagen powder ni

Pasni tak dapat dah harga terlajak murah macamni tau😍

Nak kulit cantik luar dan dalam
Buang toksin
Boleh cuba kemam kemam jer
Rasa masam manis delima kurma tau

Untuk ibu menyusu boleh juga jadikan suplement untuk tambahkan susu badan jugak

Nak grab whatsapp 0196910174 ok😘

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Esok last dah promosi colagen powder ni

Pasni tak dapat dah harga terlajak murah macamni tau😍

Nak kulit cantik luar dan dalam
Buang toksin
Boleh cuba kemam kemam jer
Rasa masam manis delima kurma tau

Untuk ibu menyusu boleh juga jadikan suplement untuk tambahkan susu badan jugak

Nak grab whatsapp 0196910174 ok😘

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Esok last dah promosi colagen powder ni

Pasni tak dapat dah harga terlajak murah macamni tau😍

Nak kulit cantik luar dan dalam
Buang toksin
Boleh cuba kemam kemam jer
Rasa masam manis delima kurma tau

Untuk ibu menyusu boleh juga jadikan suplement untuk tambahkan susu badan jugak

Nak grab whatsapp 0196910174 ok😘

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

Produk Nurraysa Beauty (@produk.nurraysa.beauty)

👉🏻SET KEMBOJA👈🏻
.
💡Glowing DD Moist Cake
💡Pearl Magic Lipstik
💡Miracle Eyeliner
💡Mineral Loose Powder
💡Mineral Blusher
💡Brow Shipping
.
Dapatkan sebelum promosi TAMAT‼️
Harga asal : RM224
HARGA PROMOSI : RM166.80
.
Whatssap 👉🏻019-2624883
Whatssap 👉🏻019-2624883
Whatssap 👉🏻019-2624883
.
#nurraysabeauty #nurraysa #nurraysabeautyskincare #nurraysaskincare #nurraysabeautycosmetic #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysaoriginal #skincareproduct #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmuslimah #promosi #promotion #promo #sayajual #sayaagentsah #produkbumiputera #produkmuslimah #produkorganik #skincare #kualalumpur #selangor #perak #kedah

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Tercari-cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit?

Mungkin Nurraysa Beauty lah jawapannya 😀

Jom cuba Nurraysa Collagen Soap! ********************************** NURRAYSA COLLAGEN SOAP ni mengandungi bahan-bahan natural. So InshaAllah takde kesan2 yg menakutkan:
Kandungannya: ✔️ Minyak Zaitun
✔️ Susu Kambing
✔️ Vitamin A, C & E
✔️Gliserin
✔️Marine Collagen
Lagi satu sabun ni tahan lama,
boleh potong kecil-kecil baru pakai, boleh cukup sampai 2-3 bulan.

InshaAllah...berbaloi-baloiii. 😊

Haaa..macam best kan? Memang besttttt.. 😊

Jom cuba!

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Tercari-cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit?

Mungkin Nurraysa Beauty lah jawapannya 😀

Jom cuba Nurraysa Collagen Soap! ********************************** NURRAYSA COLLAGEN SOAP ni mengandungi bahan-bahan natural. So InshaAllah takde kesan2 yg menakutkan:
Kandungannya: ✔️ Minyak Zaitun
✔️ Susu Kambing
✔️ Vitamin A, C & E
✔️Gliserin
✔️Marine Collagen
Lagi satu sabun ni tahan lama,
boleh potong kecil-kecil baru pakai, boleh cukup sampai 2-3 bulan.

InshaAllah...berbaloi-baloiii. 😊

Haaa..macam best kan? Memang besttttt.. 😊

Jom cuba!

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

#ORGANIK#CANTIK#SIHAT (@organic_based_product)

Tercari-cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit?

Mungkin Nurraysa Beauty lah jawapannya 😀

Jom cuba Nurraysa Collagen Soap! ********************************** NURRAYSA COLLAGEN SOAP ni mengandungi bahan-bahan natural. So InshaAllah takde kesan2 yg menakutkan:
Kandungannya: ✔️ Minyak Zaitun
✔️ Susu Kambing
✔️ Vitamin A, C & E
✔️Gliserin
✔️Marine Collagen
Lagi satu sabun ni tahan lama,
boleh potong kecil-kecil baru pakai, boleh cukup sampai 2-3 bulan.

InshaAllah...berbaloi-baloiii. 😊

Haaa..macam best kan? Memang besttttt.. 😊

Jom cuba!

#nurraysa#nurraysahq#nurraysacollagensoap#nurraysabeauty#nurraysaproduct#nurraysaskincare#nurraysamurah#nurraysapromo#nurraysalover#nurraysabeautyskincare#produkorganik#produkorganikmurah#produkorganikmalaysia#produkmuslim#produkmuslimah#produkmuslimmesrawuduk#produkmuslimhalal#produkmuslimmurah#produkmuslimbumiputera#produkmuslim100

Produk Nurraysa Beauty (@produk.nurraysa.beauty)

👉🏻SET CEMPAKA👈🏻
.
💡DD Moist Cake
💡Pearl Magic Lipstik
💡Miracle Eyeliner
💡Mineral Loose Powder
.
Dapatkan sebelum promosi TAMAT‼️
Harga asal : RM154
HARGA PROMOSI : RM121.90
.
Whatssap 👉🏻019-2624883
Whatssap 👉🏻019-2624883
Whatssap 👉🏻019-2624883
.
#nurraysabeauty #nurraysa #nurraysabeautyskincare #nurraysaskincare #nurraysabeautycosmetic #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysaoriginal #skincareproduct #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmuslimah #promosi #promotion #promo #sayajual #sayaagentsah #produkbumiputera #produkmuslimah #produkorganik #skincare #kualalumpur #selangor #perak #kedah

NURRAYSA KELANTAN👑 GIVEAWAY 👇 (@fatiyabeautyhouse)

Kebaikan/kelebihan produk-produk Nurraysa
.
#MiracleEyeLiner ➡️ Tidak comot dan tidak menghitamkan bawah mata apabila memakainya. Tanpa silicone, bukan waterproof sebab mudah dicuci sebelum berwuduk dan mesra solat.
.
#PerfectBrowShaping ➡️ Mudah dipakai, tanpa silikon, mudah dicuci dan senang dibentuk kerana hujung berbentuk tirus. Berwarna coklat. Tiada Silikon.
.
#PerfectLongLashMaskara ➡️ Tidak comot dan melentikkan bulu mata. Senang dibersihkan.
.
#FastCleanEyeMakeupRemover ➡️ Menyihatkan kulit, melembabkan kulit dan menanggalkan sisa make up dengan mudah.
.
#HabbatusSaudaHairTreatment ➡️ Shampoo 2 dalam 1, tanpa SLES dan paraben, menguatkan akar rambut, merawat kelemumur, rambut kering, kusam dan gugur.
.
#OrganicBodyWash ➡️ Bebas paraben dan sles, mengekalkan kelembapan dan mengurangkan kerengsangan kulit.
.
#StemcellFeminineWash ➡️ Menghilangkan bau hanyir, merawat keputihan, menyegarkan miss V, menghilangkan kegatalan, mengurangkan jangkitan kuman, memberikan rasa segar dan bau wangi.
.
#PearlGlowInstantBody Lotion ➡️ Mencerahkan dan melembabkan kulit serta melindungi daripada sinar uv, bau lebih harum, tidak melekit.
.
#NurraysaCollagenPowder ➡️ Merawat dan mencantikkan kulit, membuang toksin, memberi tenaga.
.
#JapaneseCherryBlossomPerfume ➡️ Mesra solat, wangian bertahan 6-8jam. Haruman yang menyegarkan

Fathiah Zahri🍑 WHATSAPP 01112958629 📲 untuk sebarang order dan pertanyaan

#nurraysaviral #nurraysa #produknurraysa #nurraysaproduct #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #produkhalal #halalproduct #produksemulajadi #naturalproduct #nurraysamalaysia #testimonimalaysia #testimoniproduk #halalcosmeticproduct #produkkosmetichalal #halalcosmetic #kosmetikhalal #halalcosmeticproduct #produkbolehpercaya #testimoninurraysa #nurraysatestimonies

NURRAYSA KELANTAN👑 GIVEAWAY 👇 (@fatiyabeautyhouse)

Kebaikan/kelebihan produk-produk Nurraysa
.
#SabunCollagen ➡️ Membersihkan dan mencerahkan kulit muka, mengurangkan jerawat, jeragat, parut, melembabkan wajah, menanggalkan sisa make up, kulit berminyak, merawat ruam, eczema, gatal-gatal dan banyak lagi.
.
#SetSkincare ➡️ Set penjagaan lengkap harian
.
◆ Sabun Collagen & #TreatmentSerum : untuk melindungi kulit dari jerawat, kulit lebih berseri dan mulus.
#MiracleWhiteningSpray: untuk memutih, menegang, menutup liang roma dan kurangkan garis halus.
#UvCream: untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari.
.
#ArganWhiteningMoisturizer ➡️ Melembab, menghaluskan, merawat kulit kering dan parut, menghilangkan biji kolestrol, memudarkan dark circles serta mempunyai vitamin E.
.
#PearlMagicLipstick ➡️ Merawat bibir hitam, kusam, kering, melembabkan bibir, paling best mesra solat dan tidak mengandungi plumbum.
.
#GlowingDDMoistCake ➡️ Bedak 3 in 1, tanpa silicone, menjadikan tona kulit wajah sekata, kulit halus dan glowing, merawat kulit wajah dan mesra solat. Mempunyai 3 tona warna, Light/Medium/Dark.
.
#FlawlessMineralLoosePowder ➡️ Digunakan selepas DD moist cake untuk menghasilkan kulit wajah lebih flawless dan gebu. Mesra solat. Juga boleh digunakan begitu sahaja untuk kelihatan natural tanpa foundation.
.
#ShiningMineralBlusher ➡️ Tekstur ringan dan mudah disapu rata, merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif, menaikan seri wajah.

Fathiah Zahri🍑 WHATSAPP 01112958629 📲 untuk sebarang order dan pertanyaan

#nurraysaviral #nurraysa #produknurraysa #nurraysaproduct #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #produkhalal #halalproduct #produksemulajadi #naturalproduct #nurraysamalaysia #testimonimalaysia #testimoniproduk #halalcosmeticproduct #produkkosmetichalal #halalcosmetic #kosmetikhalal #halalcosmeticproduct #produkbolehpercaya #testimoninurraysa #nurraysatestimonies

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

************************************** KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP 💖Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu. 💖Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. 💖Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela. 💖Mengurangkan pigmentasi atau jeragat. 💖Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark. 💖Menghilangkan Black Head dan White Head.
💖 Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan. 💖Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering. 💖Menyamaratakan tona kulit.
💖 Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.
.
🌟sabun ni bagus sebab bukan stakat kite je bole guna 🌟ank2 pon bole guna sbb sabun ni xdek bahan kimia terlarang..semua dr bahan semulajadi
🌟klu ade ank eczema sgt digalakkan guna sabun ni tau
diperkaya dengan minyak zaitun asli, pure marine collagen,susu kambing segar,herba2 terpilih dan glyserin
sbb tu sabun ni mahal skit tp puas ati
💢sy sendiri pengguna produk ni
.
#SabunCollagenNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP Diperkaya dengan bahan-bahan BERKHASIAT tinggi berikut:
.
✔️ Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran!)
✔️ Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang)
✔️ Vitamin A, C & E
✔️ Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat!)
.
#SabunCollagenNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

SKINCARE BEAUTY & PERFUME (@haura_beauty.skincare)

NURRAYSA COLLAGEN SOAP
.
Nak hilangkan JERAWAT, PARUT,JERAGAT,CELA, dalam 7 Hari?? 100% TANPA BAHAN KIMIA & ALCOHOL.
.
Keajaiban Berlaku di Depan Mata
Kulit Putih Wajah Berseri Bak Delima
Kami Membongkar Rahsia KULIT CANTIK
Usah Tunggu Lagi Dapatkan NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP!!
.
#SabunCollagenNurraysa
#NurraysaHQ
#NurraysabyHaura
#NurraysaNoChemicalProduct
#ProdukTanpaBahanKimia
#NurraysaBeauty
#NurraysaMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#NurraysaProduct
#LuxuryProduct

(@ammaraina1705)

MAKEUP REMOVER:
TESTIMONI FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER

Anda dah cuba#FastCleanEyeMakeupRemover?
Kalau belum, anda memang patut cuba tau sebabbb makeup remover ni cepat dan pantas menghilangkan sisa makeup kita.
Spray-spray je, lepas tu gosok seluruh muka. Insya Allah semua sisa makeup akan tanggal dengan jayanya.

Hasil daripada tu kulit lebih bersih dan segar 😍

Utk Order;
📲 Whatsapp : 0139644430

#nurraysahq
#nurraysaproduct
#nurraysapekan

(@ammaraina1705)

MAKEUP REMOVER:
TESTIMONI FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER

Kalau nak cari makeup remover, make sure makeup remover yang boleh lembutkan kulit kita seperti #FastCleanEyeMakeupRemover ni 😘

Utk order:
📲 Whatsapp: 0139644430

#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysapekan
More...