Nurraysa World (@nurraysa.world)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Siapa kat sini ada masalah tiap kali nak solat je susah nak tanggal makeup?

Anda patut cuba Glowing DD Moist Cake gabungan 3 in 1 iaitu Foundation, Powder & Concealer.

Bedak DD mesra wuduk dan mesra solat. Apa maksud dia?

Maksudnya adalah bedak ini tiada bahan silikon yang menghalang air daripada masuk ke dalam pori. Bila kita nak cuci sisa makeup, mudah je nak tanggal. Semudah 1,2, 3! 😘

Bedak ni jugak mengandungi bahan-bahan seperti Air Zam-Zam, Aloe Vera, Collagen, Stem Cell Epal dan bersifat merawat kulit dari dalam.

Terdapat dalam 3 tona warna iaitu Light sesuai untuk yang berkulit cerah, Medium untuk kulit sawo matang & Dark untuk berkulit gelap.

Harga: RM39 / RM45 SS

Berminat atau ada sebarang persoalan boleh terus wsap 014-8011641
#nurraysaworld
#nurraysalover
#nurraysaterengganu
#nurraysapromosi
#nurraysaproduct
#promosisedangberlangsung
#dropshipdiperlukan

Nurraysa World (@nurraysa.world)

PEARL MAGIC LIPSTICK:
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24
Beli 3 unit RM70

#pearlmagiclipstick
#nurraysaworld
#nurraysaterengganu
#nurraysaproduct
#nurraysapromosi
#cepat2

Khatijah Aziz (@nurraysya_beautybykhatijah91)

FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER

kelebihan:

Di formulasi menggunakan bahan-bahan semulajadi menggunakan teknologi nano. Boleh di pakai selepas menggunakan dd glowing moist cake nurraysa. Kesan wajah akan lebih flawless dan licin. Boleh merawat kulit menggunakan bahan mineral

Bahan2:
Talc
Mica
Marine Collagen
Magnesium Stearate
Pearl Powder
Titanium Dioxide
Zinc Oxide
Fragrance
C1 77491

cara pakai
Hanya dap2 sahaja selepas memakai bedak Nurraysa *tips selepas pakai sabun, sapu sedikit olive oil pada muka kemudian pakai bedak DD glowing moist cake then pakai loose powder.. bertindak sebagai:

loose powder fungsinya sendiri untuk membuatkan kulit nampak matte dan ianya menyerap minyak di muka..jadi untuk kulit berminyak sangat2lah digalakkan untuk menggunakan loose powder ni 🌷 mempunyai spf.
🌷 loose powder digunakan untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama..
🌷 nampak neutral bila di apply..dan hanya perlu gunakan sedikit sahaja..tetapi kalau nak lebih coverage boleh digunakan lebih sedikit.
🌷 loose powder akan rasa ringan di muka.
🌷 Texture loose powder lebih halus dari powder2 yang lain..
🌷 Loose powder boleh buatkan kulit kita nampak matte dan ianya menyerap segala minyak di muka.. πŸ’ + Berapa harga asal, harga pengenalan Dan harga promosi
Harga asal Rm50
Harga pengenalan Rm29.90

#nurraysabeautybykhatijah91
#teamkaknurcomel
#nurraysabeautybyaisyah
#athirahrichteam
#aisyahr
#flawlessmineralloosepowder
#nurraysa
#nurraysaproduct
#https://www.facebook.com/pg/nurraysabeautybykhatijah/about/

Khatijah Aziz (@nurraysya_beautybykhatijah91)

Mineral loose powder
Mahukan solekan nmpk lebih mantap dan menyerlah?
Gunakan mineral loose powder selepas anda memakai dd moist cake
Sis mesti akan nmpk lebih cantik dan menawan di pagi raya nanti 😍😍
www.wasap.my/60199315480@dm
#nurraysabeautybykhatijah91
#nurraysaproduct
#athirahrichteam
#aisyahr
#nurraysabeautybyaisyah
#teamkaknurcomel

Khatijah Aziz (@nurraysya_beautybykhatijah91)

Fast clean makeup remover
Untuk kulit sihat dan bersih
Yang x pakai make up pon kene pakai jugak tau untuk bersihkan bedak dan kotoran habuk dan debu

#nurraysabeautybykhatijah91
#nurraysaproduct
#athirahrichteam
#KhatijahAziz
#aisyahr
#noweveryonecanbebeautiful

Khatijah Aziz (@nurraysya_beautybykhatijah91)

Raya Raya jugak..... Makeup makeup jugak
Selepas makeup kene la bersihkan dgn sebersih-bersihnya nye
Untuk pastikan kulit sihat dan bersih.....
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
😍😍😍 #nurraysabeautybykhatijah91
#nurraysaproduct
#KhatijahAziz
#athirahrichteam
#aisyahr
#teamkaknurcomel
#erynempire

HANI BEAUTY STATION (@hani_beauty_station)

READY STOCK !! READY STOCK !! READY STOCK !! .
.

KELEBIHAN NURRAYSA GLOWING DDΒ MOIST CAKE

Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1) .
.
Merawat wajah .
.
Mesra solat .
.
Tanpa silicon

Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat

Melembabkan kulit

Menutup cela

Menutup tanda-tanda penuaan

Mesra wudhuk

Tanpa Silicon

Mengandungi SPF 50++ Kelihatan natural, tidak berminyakΒ (water based) dan ringan

Tahan lebih kurang 2 bulan

Free sponge, berat hanya 12gm, berbentuk bulat,Β dan dilengkapi cermin .

Pm/Whatsapp for details: +601132017444 .
.
#nurraysa #produkmuslim #produknurraysa
#produkmesrawudhuk
#produkmerasolat #kosmetikmesrawuduk #kosmetikmesrasolat #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysaddmoistcake #ddmoistcakenurraysa #ddmoistcake #ddmoistcake #ddfoundation #ddfoundationmalaysia #nurraysabeauty #nurraysaproduct #foundationnurraysa #foudationmesrasolat

Beauty Products (@beautyglam.houz)

♬♬ INCOMING STOCK ♬♬
♬♬ 14/6/2017 RABU ♬♬ ➳ MYLEA FRECKLES SERUM
➳ HONEY BEE VENOM MOISTURIZER
➳ HONEY BEE VENOM SERUM
➳ AURAMEN SERUM
➳ AURAMEN DOUBLE TRESSURE
➳ MUDFACE EXCLUSIVE
➳ COFFEE MONATOX DMS
➳ OLICANDY PREMIUM
➳ KCOLLY SWEET 17
➳ SANTEE GREEN COFFEE
➳ RADIANCE SIGNATURE
➳ CHARMS LOOSE ITEM
➳ NURRAYSA LOOSE ITEM
.
WhatsApp 0198902926 utk detail harga
.
#charmsstarglowlaserscrub #charmslooseitem #radiancesignature #nurraysalooseitem #olicandypremium #nurraysaproduct

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

Nurraysa_Putrajaya (@nurraysa.beauty.health)

Bibir ke batuu tu? 😜😜😜😜 bulan puasa bibir kita mudah kering, nk2 kalau cuaca pns dan jenis kulit menggelupass
Nurraysa pearl magic lipstik bertindak sbg plindung bibir drp kering, hitam, merekah dan ntuk comel jgk . hehe kami xde
plumbum tau, soooo mmg sihat slalu bibir awok2 ✌🏻️😘 Pearl magic nurraysa terbaik. blum cuba belum tahu, dh cuba pasti lgi mahu πŸ€“πŸ˜Œ #nurraysaputrajaya #nurraysabangi #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysaproduct #nurraysalovers #nurraysalipstick #nurraysa #nurraysaoffer #nurraysaonline #nurraysaaidilfitrisale #nurraysaaidilfitrisale2017

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

πŸ‘‰ ORDER DIBUKA SEKARANG πŸ‘ˆ (@nurraysa.product)

InsyaAllah lepas raya kita launching NURRAYSA DD AIR CUSHION 😍😍😍 Senang dipakai uolssss, sekali melokaaaat span kat situ dah😜

Picit-picit je ratakan diseluruh wajah☺️ Tak melekit, full coverage, spf 50++ Tanpa silicon jugak, mesra wuduk.

Gambar sekadar sample, insyaAllah pink-pink colour nanti uolsss , siapa excited nak try? πŸ™‹

#nurraysa #produknurraysa #nurraysaproduct #produkmesrasolat #produkmesrawuduk #produkhalal #halalproduct #produksemulajadi #naturalproduct #nurraysamalaysia #produk #produkkosmetic #cosmeticproduct #cosmetic #kosmetik #halalcosmeticproduct #produkkosmetichalal #halalcosmetic #kosmetikhalal #halalcosmeticproduct #produkbolehpercaya #trustedproduct #halal #laris #produkbaru #produkbarunurraysa #newproduct #newproductnurraysa

Nurraysa World (@nurraysa.world)

#Alhamdulillah akak restock lagi...barang panas2 lagi ni...jom cepat2 dpatkn produk nurraysa skarang sementara msih promosi😍😍 .
Berminat atau ada sebarang pertanyaan boleh terus wsap akak 014-8011641

#restock
#nurraysaworld
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaterengganu
#dropshipneededmalaysia
More...