NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

*5 SEBAB PERLU TUKAR LIPSTIK*
.
1⃣Lipstik ada plumbum
2⃣Pakai lipstik tapi bibir tetap kering
3⃣Bibir jadi hitam
4⃣Bibir merekah dan berkuping
5⃣Lipstik susah tanggal
.
*5 SEBAB PERLU TUKAR KEPADA LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA*
.
1⃣Pearl magic lipstik Nurraysa tiada plumbum
2⃣Pelembap bibir,boleh merawat bibir kering.
Pakai sebelum tidur nampak perbezaan bibir jadi lembut.
3⃣Menggurangkan bibir hitam
4⃣Bibir menjadi lembut dan lembap kerana kandungan collagen dan minyak biji matahari.
5⃣Senang dibasuh dan dicuci.
.
🆗Tunggu apalagi,dengan harga promosi RM24 sahaja.
Tak perlu lagi lipbalm,lipstik pakej 2 dalam satu
Warna pink yang cantik.
.
Whatsapp untuk order +601139152046.
.

#Nurraysa #NurraysaBeauty #NurraysaProduct #TeamNurraysa #produkmudahditanggalkan #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #kosmetik #kosmetikmesrawuduk #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #UsahawanJutawan #pearlmagiclipstick #lipstick #lipbalm #melembapkan #merawat #bibir #lips

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

Dulu bila nak keluar rumah mesti rasa tak bekeyakinan sebab parut jerawat banyak sangat! .
Tapi lepas je apply #Arganwhiteningmoisturizer dari Nurraysa dan dapat kesannya PARUT JERAWAT HILANG 😍😍.
.
Cuba cakap wanita mana yang tak suka kan? bila kulit wajah dia dah cantik 😘😍.
.
Kalau korang rasa nak rawat kulit wajah korang tu, saya sarankan guna #Arganwhiteningmoisturizer ni tau. InshaAllah membantu masalah muka yang dihadapi 💕.
.
Bukan setakat PARUT JERAWAT JE TAU ❗️ KULIT KERING ❗️ DARK CIRCLE PUN BOLEH DIRAWAT 😍
.
JOM CUBA SEKARANG. HARGA JIMAT BILA KORANG BILA TIME SALE CNY NI 😘.
.
WHATSAPP JE +601139152046 @ KLIK LINK DI BIO UNTUK PERTANYAAN @ PEMBELIAN 😉
.
#ApaSa #NurraysaBeauty #NurraysaProduct #TeamNurraysa #arganmoisturizer #jerawat
#jeragat #kulitkering #skincare #penjagaanmuka #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #produkmudahditanggalkan #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #kosmetikmesrawuduk #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #UsahawanJutawan

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

KULIT KERING? MATA PANDA? PARUT JERAGAT? TONA TIDAK SEKATA? BERJERAWAT? .
ANDA MENGALAMI MASALAH DI ATAS 👆
.
.
TENANG 🤗 , SAYA ADA JALAN PENYELESAIANNYA. .
ARGAN WHITENING MOISTURIZER JAWAPANNYA. .
KENAPA ARGAN? KERANA ARGAN MEMBANTU :
🌸 MELEMBAPKAN KULIT
🌸 MEMBANTU MENGHILANGKAN KULIT KERING
🌸 MENCERAHKAN KULIT & TONA WAHAH LEBIH SEKATA
🌸 KULIT LICIN SEPERTI KULIT BAYI
🌸 MEBAIKI & MERAWAT SEL² MATI
🌸 MERAWAT KEDUTAN
🌸 MENGHILANGKAN KANTUNG MATA
.
JOM RISIK CEPAT² DENGAN HARGA JIMAT! SEMPENA CNY SALE 🌹
.
SALE CNY HANYA BERBAKI BEBERAPA HARI SAHAJA. .
DAPATKAN SEGERA, WHATSAPP +601139152046 UNTUK INFO LANJUT
.
#ApaSa #NurraysaBeauty #NurraysaProduct #nurraysaskincare #skincare #Nurraysa #TeamNurraysa #produkmudahditanggalkan #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #produkmesrawuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #kosmetik #kosmetikmesrawuduk #makeup #Arganwhiteningmoisturizer #arganmoisturizer #JERAWAT #jeragat #eyebag #NurraysaPenerajuPtodukMesraWudukNo1DiMalaysia #UsahawanJutawan

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

KULIT KERING? MATA PANDA? PARUT JERAGAT? TONA TIDAK SEKATA? BERJERAWAT? .
ANDA MENGALAMI MASALAH DI ATAS 👆
.
.
TENANG 🤗 , SAYA ADA JALAN PENYELESAIANNYA. .
ARGAN WHITENING MOISTURIZER JAWAPANNYA. .
KENAPA ARGAN? KERANA ARGAN MEMBANTU :
🌸 MELEMBAPKAN KULIT
🌸 MEMBANTU MENGHILANGKAN KULIT KERING
🌸 MENCERAHKAN KULIT & TONA WAHAH LEBIH SEKATA
🌸 KULIT LICIN SEPERTI KULIT BAYI
🌸 MEBAIKI & MERAWAT SEL² MATI
🌸 MERAWAT KEDUTAN
🌸 MENGHILANGKAN KANTUNG MATA
.
JOM RISIK CEPAT² DENGAN HARGA JIMAT! SEMPENA CNY SALE 🌹
.
SALE CNY HANYA BERBAKI BEBERAPA HARI SAHAJA. .
DAPATKAN SEGERA, WHATSAPP +601139152046 UNTUK INFO LANJUT
.
#ApaSa #NurraysaBeauty #NurraysaProduct #nurraysaskincare #skincare #Nurraysa #TeamNurraysa #produkmudahditanggalkan #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #produkmesrawuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #kosmetik #kosmetikmesrawuduk #makeup #Arganwhiteningmoisturizer #arganmoisturizer #JERAWAT #jeragat #eyebag #NurraysaPenerajuPtodukMesraWudukNo1DiMalaysia #UsahawanJutawan

AGEN KLANG & MERU 🙋✨🔥 (@nurraysameru_)

COMBO GLOWING DD MOIST CAKE + PEARL MAGIC LIPSTICK + LOOSE POWDER
.
Okay harini nak bagitau combo menarik ni 🤩 kenapa menarik? Ha jom jom sis cerita tentang ketiga tiga combo ni. Okay first lisptick tu. Bukan lipstick sembarangan ye. Lipstick tu bebas daripada bahan bahan berbahaya, bila letak je kat bibir tu cantik je ikut warna darah kita. So nampak bibir kita tu natural je merah. Tahan lama pula tu! Ha cun kan? Okay second loose powder tu. Loose powder tu memang tersangatlah best. Boleh tepek loose tu lepas guna dd moist cake. Memang muka pun kurang berminyak dan nampak glowing flawless gitu. Dulu rm119 tapi sekarang kita bagi harga kasih sayang serendah rm96 sahaja. So cepat grab! .
Fungsi Glowing Dd Moist Cake

Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
Menutup semua cela dan merawat wajah
Mesra solat
Tanpa silicon
SPF 50++
Free span
Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark
Kandungan

Air Zam Zam, Cocos Cucifera Oil, Olea europea (olive) Fruit Oil, Viti Vinifera (grap) Seed Oil, Gluthatione, Kigela Africans Fruit Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis, Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E.
.
#nurraysa #nurraysameru #nurraysaklang #nurraysabeauty #nurraysaproduct #collagensoap #settrialskincare #settrialskincarenurraysa #loosepowder #loosepowdernurraysa #collagenpowder #perfumenurraysa #pearlmagiclipstick #lotionnurraysa #codmeru #codbukitkapar #nurraysaexecutivepartner #apasa #produkmesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #kosmetikmudanditanggalkan #usahawanjutawan #vitamincnurraysa #tipsnurraysa #infonurraysa #tipsberguna

AGEN KLANG & MERU 🙋✨🔥 (@nurraysameru_)

COMBO COLLAGEN SOAP DAN TREATMENT SERUM
.
First of all, sorry ya kalau sis lambat update. So harini sis akan share tentang combo ni. Macam biasa sabun korang boleh tengok post sis yang sebelum ni, harini sis akan share tentang treatment serum. Harga asal combo ni rm109 tapi sebab ada promosi dapat jimat sebanyak rm39. Ha jadi harga sekarang rm69.90 sahaja. Apa agaknya kelebihan serum nurraysa ni eh? Jom tengok 👇🏻👇🏻
.
Fungsi

Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.

Kandungan

RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.

Cara Penggunaan

Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
.
#nurraysa #nurraysameru #nurraysaklang #nurraysabeauty #nurraysaproduct #collagensoap #settrialskincare #settrialskincarenurraysa #loosepowder #loosepowdernurraysa #collagenpowder #perfumenurraysa #pearlmagiclipstick #lotionnurraysa #codmeru #codbukitkapar #nurraysaexecutivepartner #apasa #produkmesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #kosmetikmudanditanggalkan #usahawanjutawan #vitamincnurraysa #tipsnurraysa #infonurraysa #tipsberguna

AGEN KLANG & MERU 🙋✨🔥 (@nurraysameru_)

Morning guys! Harini sis nak tayang COMBO COLLAGEN SOAP DAN ARGAN WHITENING MOISTURIZER
.
Korang mesti dah tahu kan sabun tu apa kelebihan ya apa kandungan ya sebab sebelum ni sis dah explain. So harini sis explain tentang moisturizer. Apa benda tu? Moisturizer tu pelembab. Ianya bukan pelembab biasa tapi juga sebagai perawat kulit. Haaaaa jadi jom tengok info bawah ni 👇🏻
.
Fungsi -Melembabkan kulit
-Menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
-Mengurangkan kedutan
-Melambatkan proses penuaan
Sesuai dengan kulit sensitif
Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas
-Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tamda-tanda penuaan kulit pra-matang
-Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
-Menyuburkan kulit
-Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak
Mengatasi masalah jerawat
-Mempunyai Vitamin E
-Mengurangkan bintik-bintik dan noda hitam dipermukaan kulit
-Menghaluskan kulit
-Memperbaiki struktur kulit kering
-Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
Membantu menghilangkan parut
.
Kandungan

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin Laureth-7, Olea Europae, Olive oil, PythoCellTec Malus Domestica, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan Kernel Oil), Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Fragrance.
.
Now harga promosi rm68 sahaja! Sebelum ni rm120 tau! Adessss terlajak murah la promosi kita ni. Jom grab!
.
#nurraysa #nurraysameru #nurraysaklang #nurraysabeauty #nurraysaproduct #collagensoap #settrialskincare #settrialskincarenurraysa #loosepowder #loosepowdernurraysa #collagenpowder #perfumenurraysa #pearlmagiclipstick #lotionnurraysa #codmeru #codbukitkapar #nurraysaexecutivepartner #apasa #produkmesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #kosmetikmudanditanggalkan #usahawanjutawan #vitamincnurraysa #tipsnurraysa #infonurraysa #tipsberguna

Nurraysa World (@nurraysa.world)

#sabun_collagen Nurraysa Ni antara hot 💥💥 items tau..Dah beberapa Kali dah restock..sabun confirm ada #sabun_collagen_nurraysa Ni..😄😄
.
Ni akak nak share utk korg yang nak jimat, sabun Ni boleh cut jadi 12 pcs. Dan boleh than sampai 3 bulan tau..jimat kn😉😉 Ermmm.... macam besttt je... macam nakkk je 😽😽😽 Cepat2 wsap akak Di 014-8011641
#nurraysa
#teamnurraysa
#novembersales
#nurraysaworld
#syukurselalu
#mogedipermudahkan
#dropshipneededmalaysia
#teamnurraysa
#cantik2
#nurraysaworld
#nurraysaterengganu
#nurraysa
#terengganuku
#kedah
#bazarpaknil
#pahang
#sarawak
#sabah
#Dropshipdiperlukan
#nurraysalover
#nurraysaproduct
#loveit
#likeit
#simplebutnice
#healthbeautyshine
#hargamampumilik
#trustseller
#trustedagent
#sayapenggunasayajual
#pos1malaysia🇲🇾

Nurraysa World (@nurraysa.world)

BERITA GEMBIRA 😍😍 InsyaAllah lagi 2 minggu Perfume kecik-kecik ni siap. Stok LIMITED. Kalau dah habis kita dah tak keluarkan.
Bau seperti Perfume Japanese Sweet Cherry Nurraysa .
Eau De Parfum, tahan lama. Mesra Solat.
PRE ORDER 2 Minggu, siapa nak kena pre order daripada sekarang. Stok sangat limited, kami tak janji anda boleh dapat stok perfume ni, permintaan tinggi sebab ramai dah guna perfume ni memang wangi, kalau tak percaya boleh baca kat bawah ni, siapa dah guna? Boleh komen macam mana uolss dah guna?
RM10 sebotol tak termasuk pos.
Pre Order 2 minggu dengan payment ye. Habis je, kami stop ambik pre order .
Boleh komen kat sini, “ saya nak “ dan jumlah berapa botol.
#nurraysaexcutivepartner
#nurraysa
#teamnurraysa
#nurraysaworld
#syukurselalu
#mogedipermudahkan
#dropshipneededmalaysia
#teamnurraysa
#cantik2
#nurraysaworld
#nurraysaterengganu
#nurraysa
#terengganuku
#kedah
#bazarpaknil
#pahang
#sarawak
#sabah
#Dropshipdiperlukan
#nurraysalover
#nurraysaproduct
#loveit
#likeit
#simplebutnice
#healthbeautyshine
#hargamampumilik
#trustseller
#trustedagent
#sayapenggunasayajual
#pos1malaysia🇲🇾

wandashykin wardrops (@nora_asyikin89)

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
NURRAYSA CNY SALE!!!!! ~Harga terlajak jimatttt..sbb apa?? Sbb korang boleh guna smpai 1-3 bulan untuk dua item ni tauu😍😍😍 🌸Dah la kulit makin cantik...jimatttt pulak tu..yg penting boleh guna secara selamat dn tanpa waswas..😍😍
Apa tunggu lagi....grab la time promosi utk penjimatan berganda.. 📲wasap 014-5104493👍👍👍 #sygunadansyjual
#Nurraysaproduct
#Nurraysacollagensoap
#Nurraysasupplement
#untukkulitlembutdanflawless
#CNYSAL
#Penerajuprodukmesrasolatdanwudhukno1malaysia
#Halaldanselamat
#bestforall
#bestformuslim
#abetterchoiceformuslim

Nurraysa Produk Mesra Wuduk (@nurul_shopee)

Thank you kak mariam. Faie jual ye. Nasib baik sempat kan?. Haaa apa yang sempatnya ni?? Nak tahu tak?
.
Ritu faie dah on the way nak balik KL, baru juga keluar dari taman area rumah. Tup2, adik faie call kata ada orang nak beli sabun Collagen Nurraysa. Faie stop kereta tepi sat, time tu memang ada nak COD barang ke Gombak. Alhamdulillah ada lebih satu sabun Faie bawak, tak tahu sebab apa nak bawak lebih satu sabun. Rupa2nya that extra sabun tu ada pembelinya. Rezeki akak mariam utk beli sabun waktu tu juga after my sister called me, and rezeki utk faie dan adik. syukur sangat. ☺️. Thank you so much. .
Jadi untuk andaaaa yang nak book order, whatsapp or boleh call Faie ye. .
Faiezin - 0184052688
.
#kakFaie #nurul_shopee #nurraysa #sayajualnurraysa #nurraysaproduct #nurraysalover #sabunnurraysa #sabuncollagen #sabuncollagennurraysa #bazaaronline #igshopmalaysia #thankyou #nep

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

Ruginya kalau korang tak cuba COLLAGEN SOAP dari Nurraysa ni tau! .
Banyak kelebihan yang korang akan dapat.
.
Tak percaya? Cuba korang tengok testimoni² pengguna COLLAGEN soap semuanya berpuas hati 😍😍
.
" Rasa Diri Masih Remaja 😍"
.
Bagi yang rasa nak awet muda bolehlah cuba COLLAGEN SOAP NI!.
.
Sekarang tengah promosi tau. Jom grab cecepattt! Promosi tinggal 7 hari je lagi uolss 😢. Pastikan korang grabbb masa promosi ni tauu 😘😘
.
📲 Whatsapp : +601139152046📲 Whatsapp : +601139152046📲 Whatsapp : +601139152046
.
#scarfbyafs #collagensoap #NurraysaBeauty #ApaSa #NurraysaProduct #NURRAYSA #TeamNurraysa #KosmetikMudahDitanggalkan #ProdukMesraWuduk #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #UsahawanJutawan #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #JERAWAT #JERAGAT #RUAM #eczema #herbalife

Nurraysa Produk Mesra Wuduk (@nurul_shopee)

Lagi seminggu lagi promosi Nurraysa sempena CNY ni nak habis girls. .
Jangan lupa untuk grab produk mesra wuduk dan solat anda.
.
Whatsapp Faie di 0184052688
.
#kakFaie #nurul_shopee #nurraysa #nurraysamurah #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysabeuty #nurraysaselangor #nurraysakl #dswanted #dropshipwelcome #nep

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

🌸 KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP 🌸
.
Apa yang best tentang sabun ini? Jom kita baca!
.
✔️ Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat & kulit berminyak 😍
✔️ Memudarkan parut seperti parut jerawat, parut kesan eksiden😍
✔️ Merawat ekzema, gatal-gatal, panau dan kurap😍
✔️ Mengecilkan liang pori wajah, mengurangkan blackhead & whitehead😍
.
Apa bahan-bahan yang digunakan? 🏥 Glyserin
🏥 Minyak Zaitun
🏥 Susu Kambing
🏥 Collagen
🏥 Herba-herba terpilih
.
JOM DAPATKAN SEGERA COLLAGEN SOAP NURRAYSA SEMPENAN CNY SALE ! SEBAB HARGA MURAH DAN BOLEH JIMAT BANYAK 😉 RUGI TAK GRAB SEKARANG 💕.
.
📲 Whatsapp : +601139152046📲 Whatsapp : +601139152046📲 Whatsapp : +601139152046
.
#scarfbyafs #collagensoap #NurraysaBeauty #NurraysaProduct #NURRAYSA #TeamNurraysa #KosmetikMudahDitanggalkan #ProdukMesraWuduk #ProdukBebasDaripadaBahanKimiaBerbahaya #UsahawanJutawan #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #JERAWAT #JERAGAT #RUAM #eczema #herbalife

sugarbrush_ (@sugarbrush_)

🏮CNY SALES 🏮
✨ GONG XI FA CAI ✨

Nurraysa Beauty kembali dengan CNY SALES 🤩 Harga turun kaw kaw !! Jom tengok apa sales kali ni 💋 Cepat cepat grab sebelum Sales tamat 😱

Berminat boleh PM/WS 0176979237 ❤️
#nurraysa #nurraysaproduct #nurraysapromo #cnysale #produkbebaskimia #produkmesrawuduk #produkmesrasolat #klangvalley

wandashykin wardrops (@nora_asyikin89)

💗TESTIMONI SET TRIAL NURRAYSA💗 ~masalah resdung,jerawat dan jeragat pon berkurangan berkat konsisten pakai set nurraysa💗 😊Alhamdulillah..syukur..sis gembira sngt tgok ramai bg positive feedback...dn pling sis suka bila dh ramai sedar ttg pentingnya mencari dn menggunakan produk bersih,suci dan halal.serta selamat.💗💗 #Jihadislam
#Nurraysaproduct
#Settrialnurraysa
#promosiCNY2018
#Nurraysabantumuslimahygbuntu
#Produkmesrasolatdanwudhuk
#Pilihanmuslimindanmuslimatno1

AGEN KLANG & MERU 🙋✨🔥 (@nurraysameru_)

COMBO COLLAGEN SOAP DAN COLLAGEN POWDER
.
Okay sebelum ni sis dah terangkan tentang sabun nurraysa kan? So harini sis akan terangkan pula mengenai collagen powder. Ramai sangat sangat yang masih keliru dan pening pening hahahaha tapi takpe ni sis bagitahu. Collagen powder ni dalam bentuk serbuk, kemam kemam je rasa dia masam masam manis memang maveles lah! Harga kalau korang beli combo ni asalnya rm226 tapi kalau korang beli sekarang promosi sebanyak rm124.10. Apa tunggu lagi? Sekarang harga serendah rm95.90 sahaja. Lets grab! Sini sis bagi kelebihan collagen powder 👇🏻
.
Fungsi -Menganjalkan kulit
-Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
-Formula Anti penuaan dan awet muda
-Mengurangkan kedutan dan garis halus
-Membuang toksik dalam badan
-Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
-Mencuci dan membina usus
-Mengatasi masalah sakit lutut
-Menguatkan akar rambut
-Menjaga kesihatan kuku yang sihat
-Merawat penyakit kulit
-Memperbanyakkan susu badan
-Memberi tenaga kepada ibu mengandung
-Menambah IQ bayi di dalam kandungan
Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran
.
#nurraysa #nurraysameru #nurraysaklang #nurraysabeauty #nurraysaproduct #collagensoap #settrialskincare #settrialskincarenurraysa #loosepowder #loosepowdernurraysa #collagenpowder #perfumenurraysa #pearlmagiclipstick #lotionnurraysa #codmeru #codbukitkapar #nurraysaexecutivepartner #apasa #produkmesrawuduk #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia #kosmetikmudanditanggalkan #usahawanjutawan #vitamincnurraysa #tipsnurraysa #infonurraysa #tipsberguna

AGEN KLANG & MERU 🙋✨🔥 (@nurraysameru_)

SET TRIAL SKINCARE NURRAYSA
.
Masa tu ada kawan saya ni mengadu kulit ya sekarang dah makin banyak jerawat tumbuh. Semua tempat dia nak singgah, urm. Dia sedih sangat. Saya pun tak sampai hati nak biarkan kulit dia semakin teruk. Jadi saya suggestkan dia pakai set trial ni. Sekarang dia dah jatuh cinta dengan set ni lepas habis je terus repeat order sebab taknak tinggal dah. Alhamdulillah dia happy saya pun happy 🤪 so untuk korang yang teringin sangat nak cuba tapi tak berpeluang jom grab waktu promosi ni. Harga asal set ni rm150 tau! Tapi promosi sehingga rm85 wau wau wau. Sekarang kalau nak harga rm65 sahaja, harga dia buat kita menangis 😭😭😭 dalam set ni ada 4 item ; serum, spray, sabun dengan cream. Ni kelebihan setiap item 👇🏻👇🏻👇🏻
.
1. Nurraysa Colagen Soap 30 GM

Fungsi :-
✔️ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔️ Menganjalkan kulit muka
✔️ Mengurangkan jerawat dan parut
✔️ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔️ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori
✔️ Membersihkan mekap

Cara Penggunaan :-
– Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.

Kandungan :-
– Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.

2. Miracle Whitening Spray 30 ML

Fungsi :-
✔️ Memutih
✔️ Mencerah
✔️ Menegang
✔️ Menutup liang-liang roma
✔️ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

Cara Penggunaan :-
– Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.

Kandungan :-
– Distilled Water, Bifidobacterium Bifidum, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic Asid, Malus Domestica.

3. Treatment Serum 15 ML

Fungsi : –
– Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.

Cara Penggunaan :-
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.

Kandungan :-
RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.

4. UV Krim 5 GM

YANG NI SAMBUNG KAT KOMEN SEBAB TAK CUKUP RUANG HEHE

SELAMAT BERKESAN & MUDAH CUCI (@stokis_nurraysa_utara)

📣CHINESE NEW YEAR SALE📣
8 February - 22 February 2018
.
.
🌹1 Unit Glowing DD Moist Cake
🌹1 Unit Miracle Whitening Spray
.
Harga Asal : RM 88/94 (SS)
.
😱PROMOSI CNY😱
RM 86/92 (SS)
.
JIMAT➡️ RM 2
.
Hari tu dah terlepas kan? Takkan kali ni nak terlepas lagi?😜
.
Cara untuk order⤵️
WhatsApp ke +60133725993
www.wasap.my/60133725993
.
.
More...