Nurraysa Produk Mesra Wuduk (@nurul_shopee)

Pakai blusher tapi tak sesuai dengan warna kulit? Jom check pilihan warna bagi blusher yang sesuai utk kulit korang.
.
.
#kakfaie #nurul_shopee #nurraysa #nurraysaselangor #nurraysapetalingjaya #produkmuslim #produkkecantikan #blusher #tipsnurraysa #nurraysaproduct

Beauty Dropship (@amelia.beautyshop)

[ NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK ]
.
.

Mesra solat.
Melembapkan bibir dan tahan lama.

#nurraysalipstic

www.wasap.my/60145037901 Rm30 exc postage
#nurraysa #nurraysalover #nurraysabeuty #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysamakeup #nurraysalipstick

Beauty Dropship (@amelia.beautyshop)

[ NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK ]
.
.

Mesra solat.
Melembapkan bibir dan tahan lama.

#nurraysalipstic

www.wasap.my/60145037901 Rm30 exc postage
#nurraysa #nurraysalover #nurraysabeuty #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysamakeup #nurraysalipstick

Beauty Dropship (@amelia.beautyshop)

[ NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK ]
.
.

Mesra solat.
Melembapkan bibir dan tahan lama.

#nurraysalipstic

www.wasap.my/60145037901 Rm30 exc postage
#nurraysa #nurraysalover #nurraysabeuty #nurraysamurah #nurraysaproduct #nurraysamakeup #nurraysalipstick

Rizmieza (@kecantikkan_terselah_dr_hati)

Dah cuba PERFECT LONG LASH MASCARA & MIRACLE EYELINER keluaran NURRAYSA?
.
PERFECT LONG LASH MASCARA sangat mudah dipakai & ringan je. Yang mana baru first time nak cuba pakai mascara, sangatlah sesuai gunakan mascara Nurraysa ni. Bila berpeluh ke atau kena air still boleh maintain tak comot. Tiada lagi mata panda. πŸ˜†
.
PERFECT LONG LASH MASCARA ni juga mudah untuk dibersihkan. Bila nak berwudhuk & solat tak perlu ambil masa yang lama nak tanggalkan mascara. .
MIRACLE EYELINE Nurraysa ni memang mudah sangat nak pakai. Bila pakai pun tak comot. Tambahan pula MIRACLE EYELINER ni tidak kalis air. Jadi ini memudahkan pengguna untuk mencucinya. Nak ambil wudhuk untuk solat pon mudah dan tak jadi masalah. Solat pun tanpa was-was. πŸ˜‰
.
Bestkan? Tak perlu susah-susah nak cuci untuk hilangkan eyeliner & maskara anda.
.
Apa tunggu lagi ? Jom dapatkannya sekarang!
.
#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#perfectlonglashmascara

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH: πŸ‘‰ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
πŸ‘‰ Mengekalkan kelembapan
πŸ‘‰ Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
πŸ‘‰ Memberikan kulit lebih licin
πŸ‘‰ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
πŸ‘‰ Mampu memberi efek cantik pada kulit
πŸ‘‰ Melembutkan dan melicinkan kulit πŸ‘‰ Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca
πŸ‘‰ Mengurangkan kerengsangan kulit
πŸ‘‰ Membantu melembabkan kulit
πŸ‘‰ Seimbangkan pH kulit
πŸ‘‰ Melembutkan kulit
πŸ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
πŸ‘‰ Buih sangat halus
KANDUNGAN ORGANIC BODY WASH:

Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance.

#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#nurraysabodycare
#nurraysalover
#malaysia
#seagames
#organicbodywash
#organicbodywashnurraysa
#apasa
#Promosi
#toyota
#justinbieber
#charlieputh
#fattahamin

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH: πŸ‘‰ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
πŸ‘‰ Mengekalkan kelembapan
πŸ‘‰ Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
πŸ‘‰ Memberikan kulit lebih licin
πŸ‘‰ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
πŸ‘‰ Mampu memberi efek cantik pada kulit
πŸ‘‰ Melembutkan dan melicinkan kulit πŸ‘‰ Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca
πŸ‘‰ Mengurangkan kerengsangan kulit
πŸ‘‰ Membantu melembabkan kulit
πŸ‘‰ Seimbangkan pH kulit
πŸ‘‰ Melembutkan kulit
πŸ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
πŸ‘‰ Buih sangat halus
KANDUNGAN ORGANIC BODY WASH:

Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance.

#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#nurraysabodycare
#nurraysalover
#malaysia
#seagames
#organicbodywash
#organicbodywashnurraysa
#apasa
#Promosi
#toyota
#justinbieber
#charlieputh
#fattahamin

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH: πŸ‘‰ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
πŸ‘‰ Mengekalkan kelembapan
πŸ‘‰ Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
πŸ‘‰ Memberikan kulit lebih licin
πŸ‘‰ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
πŸ‘‰ Mampu memberi efek cantik pada kulit
πŸ‘‰ Melembutkan dan melicinkan kulit πŸ‘‰ Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca
πŸ‘‰ Mengurangkan kerengsangan kulit
πŸ‘‰ Membantu melembabkan kulit
πŸ‘‰ Seimbangkan pH kulit
πŸ‘‰ Melembutkan kulit
πŸ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
πŸ‘‰ Buih sangat halus
KANDUNGAN ORGANIC BODY WASH:

Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance.

#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#nurraysabodycare
#nurraysalover
#malaysia
#seagames
#organicbodywash
#organicbodywashnurraysa
#apasa
#Promosi
#toyota
#justinbieber
#charlieputh
#fattahamin

Nurraysaby_nissaa (@nurraysaby_nissaa)

Wah wah hati ku tertawan melihat nurraysa posing gempak. Saya dah tergoda mari tergoda sama sama
Whatapp 0146008949 #nurraysasale #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysa #nurraysaagent #minyakwangi #mesrawuduk #ddmoistcake
#nurraysacollagensoap

Nurraysaby_nissaa (@nurraysaby_nissaa)

Harga letop letop . Jom dapatkan nurraysa segera . Saya dh cuba. Alhamdulillah menjadi
Whatapp 0146008949 #nurraysasale #nurraysaproduct #nurraysapromo #nurraysalover #nurraysa #nurraysaagent #minyakwangi #mesrawuduk #ddmoistcake

KOSMETIK MEKAP MURAH ORIGINAL (@houseofgojez)

RM65 #EXCPOS

Klik #skincareunderhouseofgojez

Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu.

Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam.

Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap then nampak kulit mengelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita.

Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM.

Terdapat 4 item dalam Set Skincare Trial Pack ini iaitu:

1. Collagen Soap 30gm
2. Treatment Serum 15ml
3. Miracle Whitening Spray 30ml
4. UV Cream 5gm

#nurraysaskincare
#AgentSahNurraysa
#ProdukMesraWuduk #nurraysa #nurraysaskincaretrial #nurraysabeauty #nurraysacollagensoap #nurraysaproduct #nurraysaskincare4in1 #nurraysaloose #nurraysalooseitems #nurraysatrial #nurraysatrial4in1 #nurraysaskincaremurah #nurraysaskincareoriginal #nurraysamurah #sabuncollagennurraysa #sabuncollagenhoneydew #sabunnurraysa #sabunnurraysamurah #produkmesrasolat #skincareorganik #skincareluluskkm #rahsiacantik #viralmalaysia

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

Berita gembira buat mereka yg ingin tampil lebih berkeyakinan tapi taknak susah2 tanggalkan kesan maskara anda untuk berwudukβ€¦πŸ˜Š Nurraysa Beauty amat memahami dilema anda…
Perfect Long Lash Mascara ini mesra wuduk..Sifatnya yang non water proof membolehkan air wuduk sampai ke kulit..Nak hilangkan pun senang sgt…
BULU MATA SEDIKIT? TETAPI NAK KELIHATAN NAMPAK LEBAT? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Mascara Long Lasting Nurraysa merupakan mascara yang satu2 mempunyai keajaiban yang sangat UNIK.😍😍
.
Bulu mata yang sedikit akan KELIHATAN LEBAT apabila korang memakai mascara ni tau… Selain itu, KEYAKINAN DIRI akan lebih terserlah apabila berhadapan dengan orang sekeliling terutamanya bersama orang tersayang 😊😊 MASKARA NURRAYSA 😍 bebas bahan kimia berbahaya
😍 mesra wuduk & solat
😍 mudah dicuci
😍 mudah kering
😍 tidak comot
😍 mudah digunakan
πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’—
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#NurraysaSungaiSiput
#nurraysabeautyskincaremalaysia
#malaysia
#murahmurah
#perfectlonglashmascara
#mascaranurraysa
#seagames
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#neelofa
#toyota
#toyotachr

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

Berita gembira buat mereka yg ingin tampil lebih berkeyakinan tapi taknak susah2 tanggalkan kesan maskara anda untuk berwudukβ€¦πŸ˜Š Nurraysa Beauty amat memahami dilema anda…
Perfect Long Lash Mascara ini mesra wuduk..Sifatnya yang non water proof membolehkan air wuduk sampai ke kulit..Nak hilangkan pun senang sgt…
BULU MATA SEDIKIT? TETAPI NAK KELIHATAN NAMPAK LEBAT? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Mascara Long Lasting Nurraysa merupakan mascara yang satu2 mempunyai keajaiban yang sangat UNIK.😍😍
.
Bulu mata yang sedikit akan KELIHATAN LEBAT apabila korang memakai mascara ni tau… Selain itu, KEYAKINAN DIRI akan lebih terserlah apabila berhadapan dengan orang sekeliling terutamanya bersama orang tersayang 😊😊 MASKARA NURRAYSA 😍 bebas bahan kimia berbahaya
😍 mesra wuduk & solat
😍 mudah dicuci
😍 mudah kering
😍 tidak comot
😍 mudah digunakan
πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’—
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#NurraysaSungaiSiput
#nurraysabeautyskincaremalaysia
#malaysia
#murahmurah
#perfectlonglashmascara
#mascaranurraysa
#seagames
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#neelofa
#toyota
#toyotachr

🌹 NURRAYSA SUNGAI SIPUT 🌹 (@stokis_nurraysa_sungai_siput)

Berita gembira buat mereka yg ingin tampil lebih berkeyakinan tapi taknak susah2 tanggalkan kesan maskara anda untuk berwudukβ€¦πŸ˜Š Nurraysa Beauty amat memahami dilema anda…
Perfect Long Lash Mascara ini mesra wuduk..Sifatnya yang non water proof membolehkan air wuduk sampai ke kulit..Nak hilangkan pun senang sgt…
BULU MATA SEDIKIT? TETAPI NAK KELIHATAN NAMPAK LEBAT? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Mascara Long Lasting Nurraysa merupakan mascara yang satu2 mempunyai keajaiban yang sangat UNIK.😍😍
.
Bulu mata yang sedikit akan KELIHATAN LEBAT apabila korang memakai mascara ni tau… Selain itu, KEYAKINAN DIRI akan lebih terserlah apabila berhadapan dengan orang sekeliling terutamanya bersama orang tersayang 😊😊 MASKARA NURRAYSA 😍 bebas bahan kimia berbahaya
😍 mesra wuduk & solat
😍 mudah dicuci
😍 mudah kering
😍 tidak comot
😍 mudah digunakan
πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’— πŸ’—
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#nurraysaoriginal
#NurraysaSungaiSiput
#nurraysabeautyskincaremalaysia
#malaysia
#murahmurah
#perfectlonglashmascara
#mascaranurraysa
#seagames
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#neelofa
#toyota
#toyotachr
More...