WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Cara Penggunaan

Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur.

Untuk kesan lebih pantas, maksimum pengambilan 2 sachet setiap hari. Makan 1 sachet sebelah pagi dan 1 sachet sebelah malam.

Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral). Jarakkan 4 jam sebelum mengambil ubat-ubatan, jamu atau meminum kafein.

0125005330. Order order order!

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysapromoyes #nurraysapromo #nurraysaproduct #collagenpowdernurraysa

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

LANGKAH 1:

Sikat bulu kening dengan menggunakan berus dengan mengahala ke atas

LANGKAH 2:
Dengan menggunakan Perfect Brow Shaping lukis bentuk kening

LANGKAH 3:

Penuhkan kening yang dilukis tadi dengan menggunakan Perfet Brow Shaping

LANGKAH 4:

Sentuhan terakhir, dapkan Glowing DD Moist Cake di bawah kening agar kening lebih nampak kemas

Mudah kan? 0125005330, dan order! Ting! Akak reply ASAP! 😘

HARGA PROMO YES: RM25
POSTAGE : RM8

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysaproduct #nurraysapromoyes #nurraysabeauty #nurraysauser #perfectbrowshapingnurraysa

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

MASCARA PERFECT LONG LASH sangat mudah dipakai dan ringan je. Yang mana baru first time nak cuba pakai mascara, sangatlah sesuai gunakan mascara Nurraysa ni. Bila berpeluh ke atau kena air still boleh maintain tak comot. Tiada lagi mata panda. 😆
MASCARA PERFECT LONG LASH ni juga mudah untuk dibersihkan. Bila nak berwudhuk dan solat tak perlu ambil masa yang lama nak tanggalkan mascara.

Nak kan nak kan? Whatsapp je akak 0125005330.
HARGA PROMO YES : RM29.90
POSTAGE : RM8

#gobokezaty
#nurraysalover #nurayysabeauty #nurraysaproduct #nurraysapromoyes #perfectlonglashnurraysa

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

ARGAN WHITENING MOISTURIZER

Melembabkan kulit

Membantu masalah kulit kering dan pecah-pecah

Mengurangkan kedutan

Melambatkan proses penuaan

Sesuai dengan kulit sensitif

Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas

Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tanda-tanda penuaan kulit pra-matang

Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata

Menyegarkan kulit

Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak

Mengatasi masalah jerawat

Mempunyai Vitamin E

Mengurangkan bintik-bintik dan noda hitam dipermukaan kulit

Menghaluskan kulit

Memperbaiki struktur kulit kering

Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru

Membantu menghilangkan parut

HARGA PROMO YES : RM39
POSTAGE : RM8

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysabeauty #NURRAYSAPRODUCT #nurraysapromoyes #arganwhiteningmoisturizer

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

KELEBIHAN ORGANIC BODYWASH

Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)

Mengekalkan kelembapan

Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit

Memberikan kulit lebih licin

Menjadikan kulit badan bertambah sihat

Mampu memberi efek cantik pada kulit

Melembutkan dan melicinkan kulit

Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca

Mengurangkan kerengsangan kulit

Membantu melembabkan kulit

Seimbangkan pH kulit

Melembutkan kulit. Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi

Buih sangat halus

Free shower net.

HARGA PROMO YES : RM29.90
POSTAGE : RM8

#gobokezaty #nurraysalover #NURRAYSAPRODUCT #nurraysabeauty #nurraysapromo #nurraysapromoyes #dropshipnurraysa #nurraysauser

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT

Shampoo + Conditioner (2 dalam 1)Tanpa SLES & Paraben

Menguatkan akar rambut juga mempunyai Vitamin B yang berkerja di luar & dalam rambut

Mengurangkan kegatalan kulit kepala

Membantu mengurangkan masalah kelemumur.

Mencegah rambut kering & kusam

Mencegah keguguran rambutIa meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar

Meningkatkan penghidratan pada kulit

Mengurangkan gatal & radang kulit

Mempercepatkan kadar luka epidermis (penyembuhan)

Membantu merangsang pertumbuhan rambut untuk lebih cepat panjang

Meregenerasi rambut yg mula memutih

Membantu pertumbuhan rambut

Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru

Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala

Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala

Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi

HARGA PROMO YES : RM29.90
POSTAGE : RM8

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysapromoyes #nurraysaproduct #nurraysabeauty #nurrraysapromo

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

KELEBIHAN MIRACLE EYELINER: 👉 Mesra solat
👉 Mudah dicuci
👉 Tidak comot
👉 Tiada kandungan silikon
👉 Tidak menghitamkan mata
👉 Bukan kalis air
👉 Warna hitam
KANDUNGAN MIRACLE EYELINER:

Olive oil, Beeswax, Candelilla wax, Marine Collagen, Annuus Seed Oil, Isoeicosane.

HARGA PROMO YES : RM29
POSTAGE: RM8

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysapromo #nurraysapromoyes #NURRAYSAPRODUCT #mirackeeyelinernurraysa #nurraysabeauty

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

KELEBIHAN STEMCELL FEMININE WASH NURAYYSA  Merawat Keputihan  Menghilangkan Bau Hanyir  Mengurangkan Jangkitan Kuman  Haruman yg wangi

Menyegarkan Miss V  Menjimatkan(cecair pekat)  Merapatkn bhgn intim Menghilangkn kegatalan

HARGA PROMOSI YES : RM25
POSTAGE : RM8

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysapromoyes #nurraysaproduct #stemcellfemininewashnurraysa

wandashykin wardrops (@ashikindropship)

Alhamdulillah..dgn Nurraysa muka yg berjerawat jd bersih😍😊 insyaaAllahpkai produk bebas kimia ni mmg selamat yg penting kene sabar dn konsisten utk hasil terbaik😍😊 ~nak dptkan Nurraysa pd harga YES?? Jgn malu segan 📲 0145104493

#Nurraysalover
#Nurraysaproduct
#TrialsetNurraysa

wandashykin wardrops (@ashikindropship)

Selamat tgh hari sahabat.. Jom glow glowing secara sihat dn selamat dgn Nurraysa😍😍 #nurraysabeautycare
#setlimitededition
#Nurraysaproduct
#iamnurraysalovers

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Nak putih secara instant dan selamat? Gunalah INSTANT PEARL GLOW HAND & BODY LOTION.
.
Sebut je pasal lotion, mesti ada antara kita yang tak setia pakai setiap hari.
.
Tapi kalau korang pakai lotion dari Nurraysa ni, confirm korang akan pakai setiap hari dan bila dah habis mesti cepat cepat nak restock.
.
Percaya lah yang lotion ni kalau pakai setiap hari boleh buat kulit korang makin cerah sebab ia mengandungi SPF 50.
Jom cuba lotion Nurraysa ni, ia selamat untuk dipakai lelaki dan perempuan.
.
Antara kelebihan INSTANT PEARL GLOW HAND & BODY LOTION ialah:
.
🌻 Memutihkan bahagian badan yang diingini.
🌻 Bau yang harum dan tidak melekit.
🌻 Membuat kulit tampak glowing dan flawless.
🌻 Cerah sepantas 10 saat
🌻 Untuk penggunaan jangka masa panjang, boleh mencerahkan kulit secara kekal.

HARGA PROMOSI YES : RM17
POSTAGE : RM8

Whatsapp akak 0125005330!

#gobokezaty #promoyesnurraysa #nurraysaproduct #nurraysabeauty
#teamshabeutyohsem
#zabeautyrichteam

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Kalau anda semua nak tahu, Shining Mineral Blusher  Nurraysa ni mengandungi kolagen yang membantu merawat kulit dan tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan kulit muka. Jadi, ia sanagtlah selamat untuk digunakan. Bukan sahaja boleh cantik tetapi juga boleh merawat kulit tau. 2 in 1 terus.

Siapa yang sukakan blusher yang tak terlalu heavy, makeup yang ringkas, sangat sesuai pakai blusher ni. Sebab apa? Sebabnya warna untuk Shining Mineral Blusher ni tidak terlalu terang, warnanya soft je.  Selain tu, blusher ni boleh jadi eyeshadow jugak tau. Ramai dah pengguna-pengguna kami applykan blusher ni sebagai eyeshadow. Jimat pon jimat.

HARGA PROMOSI YES ; RM29.90
POSTAGE : RM8

#gobokezaty
#nurraysalover #nurraysamineralblusher #nurraysaproduct #nurraysapromoyes #nurraysabeauty

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Haa… kalau nak tau Mineral Loose Powder ni sangatlah sesuai dipakai bersama Glowing DD Moist Cake. Sebab apa? Sebabnya Mineral Loose Powder ni teksturnya lebih halus. Sangat lah best bila dah apply. Muka pun rasa ringan dan selesa je. Tambah pula boleh cover lubang-lubang jerawat yang kecik-kecik tu. Nampak lebih flawless gituh ! Boleh jeles kalau member tengok muka kita cantik. 😍
Bukan tu je tau, yang bestnya lagi Mineral Loose Powder ni sangat bagus untuk kulit yang berminyak. Bila korang yang jenis kulit berminyak pakai kan, nak buat banyak kerja seharian pun muka still maintain cun sebab ianya berfungsi untuk menyerap minyak. Sangatlah recommended.
So, secara keseluruhannya FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah kulit berminyak. Keadaan ini sesuai dengan fungsinya yang dapat menyerap minyak dan menampakkan lagi wajah anda lebih flawless.

Nak ke taaak? Pm akak! 0125005330.

HARGA PROMOSI YES : RM29.90
POSTAGE : RM8

#gobokezaty
#nurraysaglowingddmoistcake #nurraysalover #nurraysaproduct #nurraysapromoyes #nurraysabeauty

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Pearl Magic Lipstick: RM24
POSTAGE: RM7

Ramai yang tidak tahu kebanyakkan lipstick mempunyai plumbum yang akan menghitamkan bibir tapi berlainan dengan Pearl Magic Lipstick Nurraysa ni. Sebab apa? Sebab ia tiada plumbum pun dan bila anda pakai tidak akan menghitamkan bibir malah dapat membuatkan bibir anda akan nampak lebih cantik dan lembap sentiasa. Ini kerana warna lipstick Nurraysa yang tidak terlalu terang dan bibir anda merah mengikut pH kulit anda.
Bukan tu je tau, Lipstick Nurraysa ni juga dapat melembapkan bibir. Bila pakai bibir terasa ringan dan berangin. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci siasa lipstick dan terus je ambik wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick tidak menutup pori.

Teruja kan? 0125005330 kalau nak order. Akak tunggu ni!

#gobokezaty
#nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysapearlmagiclipstick #magiclipstick #nurraysaproduct

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

Kenapa orang cakap Glowing DD Moist Cake Nurraysa ni best sangat ? Kenapa ? Kenapa ? Ha… nak tahu apa yang best ? Meh nak share sikit,

Glowing DD Moist Cake ni merupakan bedak 3 in 1 yang mana ia mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.

Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda gunakan bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Means, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap-siap lepas tu solat seperti biasa.

Dap dap dap dah cantik! 🤗

HARGA PROMOSI YES : RM39
POSTAGE :RM 8

#gobokezaty
#nurraysalover #nurraysapromoyes #nurraysayes #nurraysaproduct #nurraysaglowingddmoistcake #sayajualmurah

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

SKINCARE FULL SET dengan harga RM140 je tau! Korang jimat 57 henggeeet! Sape nak bagi jimat banyak cmni?
Whatsapp / Telegram akak lekaih. 0125005330. Save jangan tak save!

HRAGA PROMOSI YES : RM140
POSTAGE: RM10

#gobokezaty #nurraysalover #nurraysaskincare #nurraysapromoyes #nurraysapromo #NURRAYSAPRODUCT #nurraysaskincarefullset

Vendor Concept Boutique (@nurhana_collections)

EH TAK SUNBURN PUN LEPAS GUNA UV CREAM NURRAYSA 😱😊😊
.
Uv Cream dapat melindungi kulit anda dari sinaran UV matahari.
ia juga mampu membuatkan kulit anda cerah dan berseri-seri. .
Best ke best UV Cream ni? Memang best pun kan !
.
📲Whatsapp now for purchase 018 3755779
.
📍 Walk in to @nurhana_collections Boutique at
Lot 81107 C,Kg. Gong Pak Jin,Mengabang Telipot,Kuala Nerus,Terengganu.
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaproduct #vendorboutique #vendorterengganu #igshop #instashop #onlineshop #onlinefestival #kualanerus #gongpakjin #gongbadak #kualaterengganu #terengganu #ganukite

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

ASSALAMUALAIKUM. Korang baru nak cuba2 produk #NURRAYSA ni? Apa kata korang dapatkan set trial pack ni? Kompom puas hati.

HARGA PROMOSI YES : RM65
POSTAGE : RM10

Tunggu apa lagi? Bolehlah pm akak 0125005330. Dm pn akak layan tau!
Jgn kau ragu2 sayaang.🎤 Eh ternyanyi pulak!

#gobokezaty #nurraysalover #NURRAYSAPRODUCT #nurraysapromo #nurraysayes #nurraysapromoyes

WINDOW SHOPPING! 🛍️ (@gobokezaty)

KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 💞 Memutih dan Mencerahkan wajah 💞 Menengangkan kulit wajah 💞 Menutup liang - liang roma 💞 Mengurangkan garis - garis halus 💞 Mengurangkan kedutan diwajah

CARA PENGGUNAAN

Selepas anda pakai Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.

HARGA ; RM49
POSTAGE : RM8

GRAB SEKARANG. PM AKAK 0125005330.

#gobokezaty #nurraysalover #nurayysabeauty #nurraysaproduct #nurraysayes #promoyesnurraysa #promonurraysa
More...