Nurraysa Beauty Agent (@produknurraysabeauty)

Nurraysa Japanese Sweet Cherry Perfume
.
Inginkan wangian yang berpanjangan & memikat hati?
.
Perfume Japanese Sweet Cherry Nurraysalah jawapannya.
.
Semburan yang memukau membuatkan ramai yang tertarik & terpikat. Gabungan buahan & bungaan menghasilkan wangian yang istimewa & luar biasa dengan kesegarannya & keunikannya.
.
Kandungan pati yang tinggi menghasilkan wangian yang tahan lebih lama membuat si pemakai tampil yakin sepanjang hari.
.
Confirm jatuh cinta dengan wangian dari Nurraysa ni 😍
.
Whatsapp Iman 016 9708435. Sekarang ada promosi. Beli banyak lagi jimat. Bukan jimat biasa biasa taw. Jimat berganda!

#nurraysa
#japanesesweetcherry
#nurraysaagentperak
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#norbillionareempire

Nurraysa Beauty Agent (@produknurraysabeauty)

Nurraysa Organic Body Wash
.
Fungsi :
• Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
• Mengekalkan kelembapan
• Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
• Menjadikan kulit badan bertambah sihat
• Mampu memberi efek cantik pada kulit
• Melembutkan & melicinkan kulit
• Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca
• Mengurangkan kerengsangan kulit
• Membantu melembabkan kulit
• Seimbangkan pH kulit
• Melembutkan kulit
• Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
• Buih sangat halus
.
Kandungan :
Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance.
.
Cara Penggunaan :
Basahkan span dengan air, tuang Organic Body Wash ke atas span dan gosok ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih.
.
Nak cuba Nurraysa Organic Body Wash ?
Whatsapp Iman 016 9708435 sekarang.

#nurraysa
#nurraysaagentperak
#nurraysaproduct
#nurraysabeauty
#norbillionareempire

Famisain Group (@theilu.store)

Produk Nurraysa ada nombor KKM😍
Oleh itu anda tidak perlu risau kerana ia tidak mengandungi bahan2 yang terlarang. InsyaAllah, ia selamat untuk digunakan. 😊

Apa tu KKM?
KKM - Kementerian Kesihatan Malaysia

Di bawah KKM, ada National Pharmaceutical Control Bureau (NPCB)

Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu membuat notification kepada NPCB sebelum boleh dipasarkan di Malaysia.
NPCB akan periksa dan setelah produk untuk meets the requirement, no siri KKM akan dikeluarkan.
No siri KKM pada produk kecantikan biasanya akan bermula dengan perkataan NOT<nombor pendaftaran>

Adalah satu kesalahan menjual produk tanpa no KKM yang sah.
Ada juga kes dimana no KKM sesuatu produk itu dibatalkan kerana didapati mengandungi barang yang terlarang.
Walaupun produk yang didaftarkan di KKM belum 100% selamat, sekurangnya risiko diri terdedah kepada produk kosmetik yang berbahaya adalah lebih rendah.

#NurraysaProduct #NurraysaBeautyProduct #NurraysaCollagenSoap #CollagenSoap #SabunkolagenNurraysa #SabunNurraysa #SabunKolagen #Facesoap #BodySoap #SabunMuka #SabunBadan #ProdukMesraWuduk #ProdukKecantikkan #SayaJualProduk #ProdukMurah #Produkhalal #PerawatanWajah #PerawatanKulit

rzrayfashionstyle (@rzrayfashionstyle)

Testimoni COLLOGEN SOAP NURRAYSA

Anta masalah yg dapat diselesaikan menggunakankan sabun ini adalah EKZEMA

Jangan berputus asa!!! Ketahuilah bahawa setiap penyakit ada ubatnya..
In sya Allah... ☎️012-2920913
☎️012-2920913
☎️012-2920913
#nurraysasale #nurraysapromo #nurraysamurah #nurraysaagent #nurraysalover #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #nurraysafeedback #nurraysaproduk #nurraysapromosi #nurraysabeautyskincare #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysaproduct #nurraysaoriginal #nurraysamalaysia

rzrayfashionstyle (@rzrayfashionstyle)

Org lain dah masuk tdo...
KAKAK masih bekerja asing2kan produk utk customer.. Ade yang masih nak order.. rugi klau masih x cuba produk MESRA WUDUK NURRAYSA ni..
Try skali gerenti xmau dah pakai produk lain.. Trust me 🆗

Free gift menanti uolss sume.. Jom order...
Jom order..
Jom order.. ☎️0122920913
#nurraysatestimoni #nurraysamakeup #nurraysaproduk #nurraysafeedback #nurraysalover #nurraysaagent #nurraysabeauty #nurraysabeauty #nurraysapromosi #nurraysamurah #nurraysaskincare #nurraysapromo #nurraysaproduct #nurraysabeautyskincare #nurraysasale #nurraysaoriginal #nurraysamalaysia

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NurraysaBeauty 🌸 (@nurraysaskincare_co)

🌸 SKINCARE SET TRIAL PACK 🌸
.
KELEBIHAN :
Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu: 👉 Collagen Soap 30gm
👉 Treatment Serum 15ml
👉 Miracle Whitening Spray 30ml
👉 UV Cream 5gm
.
Kelebihan set skincare ini: ✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat kulit yang telah rosak
✔️ Merawat jerawat dan jeragat
✔️ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
✔️ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak
.
Set skincare ini sesuai: 👍 Lelaki dan perempuan
👍 Boleh guna seawal umur 13 tahun
👍 Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai
.
Whatsapp : 0176609050
.
#nurraysaproduct #nurraysaskincare #produknurraysa #nurraysatrialsetskincare #nurraysatrialset

NurraysaBeauty 🌸 (@nurraysaskincare_co)

🌸 SKINCARE SET TRIAL PACK 🌸
.
Untuk Masalah
Jerawat
Jeragat
Muka berparut
Kulit Berminyak .
✔️ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
✔️ 100% tanpa bahan kimia merbahaya
✔️ dibuat dari bahan semulajadi
✔️ Bertahan utk 3-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)
.
1. Nurraysa Colagen Soap 35 GM
Fungsi :-
✔️ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔️ Menganjalkan kulit muka
✔️ Mengurangkan jerawat dan parut
✔️ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔️ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori ✔️ Membersihkan mekap
.
2. Miracle Whitening Spray 30 ML
Fungsi :-
✔️ Memutih ✔️ Mencerah
✔️ Menegang
✔️ Menutup liang-liang roma
✔️ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah.
.
3. Treatment Serum 15 ML

Fungsi : -
- Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus. .
4. UV Krim 5 GM
Fungsi :-
- Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri
.
Whatsapp : 0176609050
.
#nurraysaproduct #nurraysaskincare #produknurraysa #nurraysatrialsetskincare #nurraysatrialset

rzrayfashionstyle (@rzrayfashionstyle)

SKINCARE SET TRIAL PACK

Harga Asal : RM150
Harga Promosi : RM65 (1 set) RM125 (2 set)

PERCUMA!!!
PERCUMA!!!
PERCUMA!!! PERCUMA BEG MAKEUP

Tertakluk kepada 10 org pembeli pertama sahaja... Jangan lepaskan peluang yg ada.. "NOW EVERYONE CAN BE BEAUTIFUL" ☎️012-2920913
☎️012-2920913
☎️012-2920913
#nurraysa #nurraysatestimoni #nurraysamakeup #nurraysaproduk #nurraysafeedback #nurraysafeedback #nurraysalover #nurraysaagent #nurraysabeauty #nurraysapromosi #nurraysaskincare #nurraysapromo #nurraysaproduct

Nurraysa Beauty Agent (@produknurraysabeauty)

Nurraysa Shining Mineral Blusher

Fungsi :
• Merawat kulit & sesuai untuk kulit sensitif
• Menaikkan seri wajah
• Menggunakan bahan semulajadi
• Ciri-ciri anti@penuaan
• Tiada radikal bebas
• Warna tidak terlalu heavy
• Tekstur yang ringan dan mudah disapu
• Pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari
• Sesuai bagi sesiapa yang mahukan gaya make up yang ringkas
• Free brush
.
Kandungan :
Talc, Titanium Dioxide, Mica, Sunflower Seed Oil, Marine Collagen, Dimethicone.

Cara Penggunaan :
Sapukan Nurraysa Shining Mineral Blusher pada kedua-dua tulang pipi selepas memakai Nurraysa Glowing DD Moist Cake untuk wajah yang lebih berseri & ia akan meninggalkan kemasan yang rapi pada kulit wajah.
.
Nk cuba? Whatsapp Iman 016 9708435 😊

#nurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysaproduct
#shiningmineralblusher
#nurraysaagentperak

Famisain Group (@theilu.store)

TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP YANG BETUL 💥Cara Atasi Jeragat💥 🌺Basahkan sabun sikit & sapu sabun kat muka yang masih kering. Lepas tu baru buihkan & gosok kat tempat bermasalah. Dalam 1@2minit baru cuci.
🌺Boleh juga, time duduk tgk tv ke.. Sambil gosok2 sabun kat bahagian jeragat & buihkan. Buat masker sekejap. Baru cuci.

Cuba buat selalu.. Hasilnya pasti memuaskan hati. Nak cantik kena rajin kan 😍

Berminat ingin mencuba pm or WhatsApp 👉0199447705👈
Rm48 termasuk postage😙

#NurraysaProduct #NurraysaBeautyProduct #NurraysaCollagenSoap #CollagenSoap #SabunkolagenNurraysa #SabunNurraysa #SabunKolagen #Facesoap #BodySoap #SabunMuka #SabunBadan #ProdukMesraWuduk #ProdukKecantikkan #SayaJualProduk #ProdukMurah #Produkhalal #PerawatanWajah #PerawatanKulit
More...