Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

MANFAAT MINUM AIR PUTIH

Siapa yang tak suka minum air putih, kena rajinkan diri sebab air putih ni dapat membantu organ dalaman kita berfungsi dengan baik.

Nak kulit cantik, kena cukup minum air. Nak bersihkan usus pun kena minum air. Tak cukup air dalam badan, ia menyukarkan proses pembuangan toksin dalam badan.

Jadi hari ini rajin-rajin diri minum air ikut berat badan.
25kg untuk 1 litre, kalau berat badan 50kg, wajib minum 2 litre sehari.

Faham faham? ๐Ÿ˜‰

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysa #teamlizarichempire

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH:
๐Ÿ‘‰ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate)
๐Ÿ‘‰ Mengekalkan kelembapan
๐Ÿ‘‰ Memberi penghidratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
๐Ÿ‘‰ Memberikan kulit lebih licin
๐Ÿ‘‰ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
๐Ÿ‘‰ Mampu memberi efek cantik pada kulit
๐Ÿ‘‰ Melembutkan dan melicinkan kulit
๐Ÿ‘‰ Membantu untuk mengelakkan kesan berbahaya kepada kulit daripada faktor-faktor cuaca
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan kerengsangan kulit
๐Ÿ‘‰ Membantu melembabkan kulit
๐Ÿ‘‰ Seimbangkan pH kulit
๐Ÿ‘‰ Melembutkan kulit
๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
๐Ÿ‘‰ Buih sangat halus
.
.
KANDUNGAN ORGANIC BODY WASH:
Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance.
.
.
CARA PENGGUNAAN:
Basahkan span dengan air, tuang Organic Body Wash ke atas span dan gosok ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysa #nurraysabeauty #organicbodywash #organicbodywashnurraysa #bodywash #produkhalal

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER:
๐Ÿ‘‰ Menganjalkan kulit
๐Ÿ‘‰ Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
๐Ÿ‘‰ Formula Anti penuaan dan awet muda
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan kedutan dan garis halus
๐Ÿ‘‰ Membuang toksik dalam badan
๐Ÿ‘‰ Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi
๐Ÿ‘‰ Mencuci dan membina usus
๐Ÿ‘‰ Mengatasi masalah sakit lutut
๐Ÿ‘‰ Menguatkan akar rambut
๐Ÿ‘‰ Menjaga kesihatan kuku yang sihat
๐Ÿ‘‰ Merawat penyakit kulit
๐Ÿ‘‰ Memperbanyakkan susu badan
๐Ÿ‘‰ Memberi tenaga kepada ibu mengandung
๐Ÿ‘‰ Menambah IQ bayi di dalam kandungan
๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk remaja yang sudah baligh, lelaki dan perempuan, ibu mengandung 6 bulan ke atas, ibu menyusukan anak dan golongan veteran.
.
.
KANDUNGAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER:
Kolagen Ikan Laut Dalam, Vitamin C, Gluthathione, Kurma, Delima, Snow Lotus, Serbuk Mutiara.
.
.
CARA MAKAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER:
Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur. .
โ—๏ธโ—๏ธUntuk kesan lebih pantas, maksimum pengambilan 2 sachet setiap hari. Makan 1 sachet sebelah pagi dan 1 sachet sebelah malam. .
โ—๏ธโ—๏ธUntuk dapatkan kesan positif lebih pantas, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral). .
โ—๏ธโ—๏ธJarakkan 4 jam sebelum mengambil ubat-ubatan, jamu atau meminum kafein.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysa #nurraysabeauty #collagenpowder #collagenpowdernurraysa #collagen #produkhalal

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING:
๐Ÿ‘‰ Tiada Silikon
๐Ÿ‘‰ Mesra Wudhuk
๐Ÿ‘‰ Mudah Dipakai
๐Ÿ‘‰ Senang Membentuk
๐Ÿ‘‰ Mudah Dicuci
๐Ÿ‘‰ Warna Coklat
.
.
KANDUNGAN PERFECT BROW SHAPING:
White Bees Wax, Caprylic, Collagen , Yellow Iron Oxide, Black Iron Oxide, Red Iron Oxide.
.
.
CARA PENGGUNAAN PERFECT BROW SHAPING:
Lukis bentuk kening menggunakan Nurraysa Perfect Brow Shaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #tipskecantikan #nurraysa #nurraysatips #nurraysabeauty #perfectbrowshaping #perfectbrowshapingnurraysa

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER:
๐Ÿ‘‰ Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkan makeup
๐Ÿ‘‰ Bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit untuk menjadikan kulit lembut & licin
๐Ÿ‘‰ Menyegarkan kulit wajah
๐Ÿ‘‰ Menggunakan sumber organik
๐Ÿ‘‰ Menyeimbangkan pH kulit . .
.
.
KANDUNGAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REOMVER:
Butylene Glycol, Panthenol, Citric Acid, Epilobium Augustifolium Extract, Pentylene Glycol, Hydroxphenyl Propamidobenzoic Acida. .
.
CARA PENGGUNAAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.
Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk. .
.
Harga ๐Ÿ’ฐ RM49.90 SM / RM51.90 SS

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysa #nurraysabeauty #makeupcleaner #fastcleaneyemakeupremover #fastcleaneyemakeupremovernurraysa #makeupremover #produkhalal #produkmesrawuduk #kosmetikhalal #mesrawuduk #mekaphalal

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN ARGAN WHITENING MOISTURISER: .
.
๐Ÿ‘‰ Melembabkan kulit
๐Ÿ‘‰ Menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan kedutan
๐Ÿ‘‰ Melambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰ Sesuai dengan kulit sensitif
๐Ÿ‘‰ Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan dan tanda-tanda penuaan kulit pra-matang
๐Ÿ‘‰ Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
๐Ÿ‘‰ Menyuburkan kulit
๐Ÿ‘‰ Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal dan bebas daripada minyak
๐Ÿ‘‰ Mengatasi masalah jerawat
๐Ÿ‘‰ Mempunyai Vitamin E
๐Ÿ‘‰ Mengurangkan bintik-bintik dan noda hitam dipermukaan kulit
๐Ÿ‘‰ Menghaluskan kulit
๐Ÿ‘‰ Memperbaiki struktur kulit kering
๐Ÿ‘‰ Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
๐Ÿ‘‰ Membantu menghilangkan parut .
.
.
KANDUNGAN ARGAN WHITENING MOISTURISER:
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin Laureth-7, Olea Europae, Olive oil, PythoCellTec Malus Domestica, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan Kernel Oil), Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Fragrance. .
.
.
CARA PENGGUNAAN ARGAN WHITENING MOISTURISER:
Sapu Argan Whitening Moisturizer pada kulit wajah secara memutar. Boleh gunakan sebagai asas sebelum make up atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysa #nurraysabeauty #tipskecantikan #arganwhiteningmoisturizernurraysa #arganwhiteningmoisturizer #moisturizer #produkhalal #produkmesrawuduk #kosmetikhalal #mesrawuduk

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER:
.
๐Ÿ‘‰ Menggunakan bahan-bahan semulajadi dan teknologi nano
๐Ÿ‘‰ Merawat kulit menggunakan bahan mineral
๐Ÿ‘‰ Membuat wajah nampak lebih flawless
๐Ÿ‘‰ Mesra solat
.
.
KANDUNGAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER:
Talc, Mica, Marine Collagen, Magnesium Stearate, Pearl Powder, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Fragrance, C1 77491.
.
.
CARA PENGGUNAAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER:
Gunakan Nurraysa Mineral Loose Powder selepas anda menggunakan Nurraysa DD Glowing Moist Cake untuk kesan yang lebih gempak, wajah akan lebih flawless dan licin.

#infokecantikan #infonurraysabeauty #nurraysatips #nurraysabeauty #tipskecantikan #nurraysa #flawlessmineralloosepowder #flawlessmineralloosepowdernurraysa #produkhalal #kosmetikhalal #mesrawuduk #produkmesrawuduk #mesrasolat

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN MIRACLE EYELINER:
.
๐Ÿ‘‰ Mesra solat
๐Ÿ‘‰ Mudah dicuci
๐Ÿ‘‰ Tidak comot
๐Ÿ‘‰ Tiada kandungan silikon
๐Ÿ‘‰ Tidak menghitamkan mata
๐Ÿ‘‰ Bukan kalis air
๐Ÿ‘‰ Warna hitam .
.
.
KANDUNGAN MIRACLE EYELINER:

Olive oil, Beeswax, Candelilla wax, Marine Collagen, Annuus Seed Oil, Isoeicosane.
.
.
CARA PENGGUNAAN MIRACLE EYELINER:

Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, apply Nurraysa Miracle Eyeliner pada atas kelopak mata dengan berhati-hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.

#infonurraysabeauty #infokecantikan #tipskecantikan #nurraysatips #nurraysa #nurraysabeauty #kosmetikhalal #produkhalal #produkmesrawuduk #miracleeyeliner #miracleeyelinernurraysabeauty

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

.
KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE:. .
.
๐Ÿ‘‰ Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
๐Ÿ‘‰ Menutup semua cela dan merawat wajah
๐Ÿ‘‰ Mesra solat
๐Ÿ‘‰ Tanpa silicon
๐Ÿ‘‰ SPF 50++
๐Ÿ‘‰ Free span
๐Ÿ‘‰ Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark .
.
.
KANDUNGAN GLOWING DD MOIST CAKE:

Air Zam Zam, Cocos Cucifera Oil, Olea europea (olive) Fruit Oil, Viti Vinifera (grap) Seed Oil, Gluthatione, Kigela Africans Fruit Extract, Titanium Dioxide, Glyceryl Stearate, Apple Stem Cell, Collagen, Glycyrrhiza Glabra (licorice) Root Extract, Aloe Barbadensis, Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E.

CARA PENGGUNAAN GLOWING DD MOIST CAKE:

Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja. .
.
๐Ÿ Kulit Normal:
Tekap bedak seperti biasa .
.
๐Ÿ Kulit Kering:
Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata. .
.
๐Ÿ Kulit Berminyak:
Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu. .
.
๐Ÿ Kulit Sensitif:
Guna bedak jangan lebih dari 4 jam. Guna selang sehari selama seminggu .
.
โ—๏ธโ—๏ธ
Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci. .
.
โ—๏ธโ—๏ธ
Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula. .
.
โ—๏ธโ—๏ธ
Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu. .
.
โ—๏ธโ—๏ธ
Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak.

#nurraysatips #nurraysabeauty #nurraysa #produkhalal #kosmetikhalal #glowingddmoistcake #glowingddmoistcakenurraysa #tipskecantikan #infokecantikan

Nurraysa Halal dan Mesra Wuduk (@yura_nurraysa)

Wahhh bentuk kening pun ada rupanya yang sesuai mengikut bentuk wajah. Boleh lah kakak cantik adik comel try tips ni. Semoga berguna. ๐Ÿ˜Š

#NurraysaBeauty
#nurraysalover
#tipsnurraysa
#nurraysatips
#dropshiptanpamodal
#visitmyig
#trustedseller
#bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil

Nurraysa PinkLady Gigabite (@nurraysa_pinklady_gigabite)

๐ŸŒฑ Nurraysa Exclusive Kabuki Brush ๐ŸŒฑ .
.
๐Ÿ“Œ BERUS KABUKI DIPERBUAT DARIPADA APA? ๐Ÿ“ Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
. โœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธโœ‚๏ธ
.
CARA PENGGUNAAN BERUS: .
.
.
๐Ÿ BERUS MUKA .
.
๐ŸŒฟRound Blending Face Brush (Hidung/ Mulut)
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan rata seperti moisturizer/ cream pelembab/ sunblock/ primer.
.
๐ŸŒฟFlat Blending Face Brush (Conceal Mata & Hidung)
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan concealer sebelum atau selepas foundation.
.
๐ŸŒฟAngled Blending Face Brush
๐Ÿ‘‰ Berus seperti ini selalunya hujungnya ada sedikit runcing.
๐Ÿ‘‰ Untuk pemerah pipi (blusher) ataupun Bronzing.
.
๐ŸŒฟAngled Counturing Face Brush
๐Ÿ‘‰ Berus seperti ini berbentuk bulat
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan foundation jenis liquid, cream ataupun foam.
.
๐ŸŒฟTapered Conturing Face Brush (Powder)
๐Ÿ‘‰ Jangan sesekali campurkan powder brush dengan foundation brush kerana ia boleh membuatkan berus cepat rosak.
.
.
๐Ÿ‚ BERUS MATA
.
๐Ÿ€Small Round Blending (Contoring Eyeshadow)
๐Ÿ‘‰ Untuk buat bentuk eyeshadow/ crease/ smokey eyes.
.
๐Ÿ€Conceal Brush (Kening)
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan concealer di kening.
.
๐Ÿ€Small Angled Blending (Eyeshadow/ Primer)
๐Ÿ‘‰ Untuk eyeshadow application.
.
๐Ÿ€Small Angled Countouring (Eyeshadow)
๐Ÿ‘‰ Blending eyeshadow supaya nampak kemas.
.
๐Ÿ€Small Flat Blending (Concealer Blemishes)
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan primer eyeshadow atau cover blemishes.
.
๐Ÿ€Small Tapered Blending (Concealer around Nose)
๐Ÿ‘‰ Untuk sapuan concealer di celah hidung

#nurraysabeauty #nurraysa #nurraysatips #kabukibrush #nurraysaexclusivekabukibrush #brushmakeup #berusmekap #produkhalal #berusmekaphalal

PROMO SET MAKE UP NOW ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ (@nurraysakedahh)

Eh ! Eh ! Kentang baik untuk mata?
.
.
Jom baca โคต๏ธ
.
.
โ†ช๏ธ Kentang baik untuk merawat mata yang sembab ๐Ÿ™ˆ ! .
.
Ya ! Ini fakta yang sis J bawakan untuk uolss ! Percaya lah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Kentang kaya dengan kandungan astringent tau. .
.
Cara-cara nak hilangkan mata sembab dengan menggunakan kentang ialah, kerat kentang mengikut saiz sesuai untuk diletakkan pada mata. Macam letak timun tu lah sayang oii. .
.
Hehehehe. Nak lagi best. Sejukkan dulu kentang tu. Pastu, vah vah ! Heaven kauu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ .
.
Okay selamat mencoba ! .
.
#nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #nurraysasungaipetani #sisjual #sisjualmurah #siscuba #sayajualnurraysa #sayajualnurraysabeauty #ajimaura #terapiinstagram #nurraysatips #vitaminc #vitamincnurraysa #supplements #supplementnurraysa #sabunnurraysa #nurraysaskincarebeauty #nurraysaskincare #tipskecantikan

Nurraysa Halal dan Mesra Wuduk (@yura_nurraysa)

#Tipsperfume

Meh nak bagitau. Ade sesetengah kita suka simpan minyak wangi dalam dashboard kereta. Senang katenye nak spray nak pergi kerje.๐Ÿ˜Š Minyak wangi sebenarnye tidak sesuai terdedah kepada cahaya matahari. Minyak wangi boleh rosak dan akan menyebabkan โœ”๏ธ hilang intensiti minyak wangi
โœ”๏ธ berlakunya penyejatan
โœ”๏ธ hilang kesegaran
โœ”๏ธ tidak tahan lama
โœ”๏ธ bau berubah kerana berlakunya perubahan molekul kerana haba yang tinggi

Tapi jangan risau!

Solutionโžก๏ธ Simpanlah di dalam peti sejuk 2-3 jam ( Bukan tempat sejuk beku ye ๐Ÿ˜‚) bagi mengembalikan bau minyak wangi asal.

Next time, bila beli perfume, paling terbaik simpan ditempat yang gelap seperti kabinet untuk mengekalkan kesegaran dan kualiti perfume. ๐Ÿ˜

#nurraysalover
#NurraysaBeauty
#nurraysatips
#nurraysaaidiladhasales
#dropshiptanpamodal
#bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil

Nurraysa Halal dan Mesra Wuduk (@yura_nurraysa)

Bagi korang yang gemar guna minyak wangi, pasti rasa kecewa jika bau wanginya tak boleh tahan lama, kan?
Seperti yang mungkin korang pernah baca selama ini, minyak wangi akan lebih tahan lame jika di sembur pada titik-titik "spot" seperti leher, dan pergelangan tangan. Titik-titik "spot" ni suhunya lebih panas daripada bahagian tubuh lain, sehingga minyak wangi akan tetap harum walaupun seharian korang bekerja.

Ni tips cara guna perfume agar tahan lama melekat di tubuh korang?

1. Selepas mandi

Selepas mandi biasanya liang-liang kulit terbuka. Masa nilah yang tepat untuk korang sembur minyak wangi korang agar kulit boleh mengekalkan aroma wangi lebih lama.

2. Pergelangan Tangan

Sembur minyak wangi korang dan JANGAN GOSOK. Selepas sembur minyak wangi di tangan korang dan biarkan saja.

3. Bahagian Nadi.

Ade beberapa bahagian badan yang menjadi titik denyut nadi adalah kawasan yang sesuai untuk sembur minyak wangi dan membuat aromanya tahan lebih lama. Contoh kat leher, pergelangan tangan, dan sekitar tekak, jangan sembur ke baju atau ketiak.

Cara menyembur minyak wangi yang paling bagus adalah semburkan ke nadi. Sebab nadi adalah merupakan saluran darah yang dekat dengan permukaan kulit yang mengeluarkan haba. cara ini bertujuan untuk membuat aroma minyak wangi terus merebak.

4. Bahu.

kalau korang sembur minyak wangi kat kedua bahu korang, maka sepanjang hari aroma ini akan membuat korang merasa segar.

5. Jangan simpan minyak wangi di bilik mandi

Elakkan juga simpan minyak wangi di bilik mandi. Tempat yang hangat dan basah boleh menyebabkan minyak wangi tersejat dan tak tahan lama.
6. Jangan di gosok

Jangan gosok minyak wangi yang sudah mengenai kulit, biarkan ia kering dan meresap ke kulit. ini akan buat korang sentiasa wangi je.

7. Tengok jenis minyak wangi

Sebelum sembur minyak wangi ke tubuh korang, pastikan dulu jenis minyak wangi yang korang guna. ade beza jenis minyak wangi, beza juga cara penggunaanya, jika korang guna Eau de parfum jangan sembur di seluruh badan korang, cukup sekali sembur je.
Berbeza dengan body mist dan eau de toilett yang lebih cair, kerana boleh sembur ke seluruh badan.

#nurraysalover
#nurraysatips

MENJUAL PRODUK NURRAYSA (@nurraysabeauty_fazilah)

Tips Kecantikan Nurraysa.

Cara-cara memakai blusher.

Nak lagi comey, apply shining mineral blusher.

Pinky gittew.

Jom whatapp 0148364495

#nurraysahq
#nurraysatips
#uitmshahalam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

SuperMak Cookies & Doorgift (@the_supermak_cookies_shop)

Simple look tips by #nurraysabeautycosmetic
#arganmoisturizer untuk moistkan kulit
#uvcreamnurraysa untuk melindungi kulit korang
#ddmoistcakenurraysa untuk menutup semua cela
#loosepowdernurraysa tutup minyak sikit.bagi nampak lagi gebus
#miracleeyeliner haaa.yang ni best untuk beginner. Setakat tersalah buat line Kat Mata tu tayah pakai remover pun. Bersih guna tangan pun hilang. Tak comot okeh!
#blusher tak nampak macam pakai pun kan. Nice je kaler dia tau!
#lipsticknurraysa last touchup. Natural je kan!

Paling best time nak solat kang. Basuh2 ngan air dah hilang dah semua. Senang kan!

#nurraysatips
#rayalook2017 #simplelookforbeginner
More...