NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
PROMOSI APRIL TINGGAL 1 HARI LAGI 😱😱😱 .

Jangan lepaskan peluang ni. Harga sangat lah murah. Memang berbaloi untuk dapatkannya. Banyak sangat kelebihan bila guna COLLAGEN SOAP Nurraysa ni. .

HARGA PROMOSI APRIL:
.
🎉Collagen Soap (1 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶ Harga Promosi: RM29.90
.
🎉Collagen Soap (3 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶ Harga Promosi: RM75 .

Amacam ? Murah kan? Rugi betul kalau tak grab cepat. Terus WhatsApp .

#PromosiApril
#CollagenSoapNurraysa .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
PROMOSI APRIL TINGGAL 1 HARI LAGI 😱😱😱 .

Jangan lepaskan peluang ni. Harga sangat lah murah. Memang berbaloi untuk dapatkannya. Banyak sangat kelebihan bila guna COLLAGEN SOAP Nurraysa ni. .

HARGA PROMOSI APRIL:
.
🎉Collagen Soap (1 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶ Harga Promosi: RM29.90
.
🎉Collagen Soap (3 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶ Harga Promosi: RM75 .

Amacam ? Murah kan? Rugi betul kalau tak grab cepat. Terus WhatsApp .

#PromosiApril
#CollagenSoapNurraysa .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Kalau duduk kat kampung ni, pukul 9 pagi still boleh dengar bunyi ayam berkokok dan burung berkicau :) Tu antara lagu paling best kat dunia ni sebab rasa tenang je bila dengar.
.
#PositiveVibes
.
Selamat pagi semua ^_^ Semoga sihat sentiasa ;) Sekarang ni postage #Nurraysa macam biasa. Ada sesiapa nak selit order tak ;) . .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order atau just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu

💓 (@fiqah_empire)

.
[ Prosedur sebelum menggunakan sabun nurraysa ] .

Rest kan muka selama seminggu. Depend pada produk yang digunakan sebelum ini. Lebih Elok 2-3 minggu muka di rest kan.

Basuh muka guna air suam je. Tanpa pakai apa2 produk. Pakai bedak boleh ye.

Jika kulit terlalu berminyak, bangun lagi dan cuci muka dengan hampas teh.

Sabun tahan untuk 1-3 bulan. Potong sabun
kepada 12pcs. 1pc boleh pakai selama seminggu. 12pcs boleh pakai selama 3 bulan. Jadi, 1 biji sabun tahan selama 3 bulan.

Dinasihatkan minum banyak air masak. 3 liter sehari untuk pembuangan toksin dalam badan. .
. .

#NurraysaTrustedSeller .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurrayaa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan
.
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#TipsKecantikkan
#TipsKecantikkanNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Kenapa Nurraysa MAHAL?
.
Produk Nurraysa dibuat di kilang, bukan rebrand, beli pukal then packing- packing letak nama sendiri..
.
Bukan macam tu ya.
.
Kedua, semua bahan kandungan, bos Nurraysa dah pastikan tak campur Merkuri, Plumbum dan bahan kimia bahaya yang lain-lain. Bahan kandungan semua TIP TOP TOE tau! Terbaik 👍
.
Produk Nurraysa dicipta khusus MESRA SOLAT, jadi memang sesuai untuk digunakan dalam ibadat juga.
.
Founder Nurraysa iaitu Puan Nur Aini sangat menjaga kualiti produk dan tegas bab-bab ni. Nampak comel tapi hebat tau disamping suami tercinta 😊
.
Sedikit info ~
.
Nurraysa juga menjaga aurat setiap testimoni yg dikeluarkan. Tak boleh main letak yang tak tutup aurat. Nampak simple, tapi demi jaga keberkatan perniagaan 😊👍 .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
💰JOM BERJIMAT💰
.
😱1 ketul #SabunNurraysa boleh digunakan dalam tempoh 3 bulan?? . 😎😎😎 Ikut step by step ye 👇😉😉 .
🌸Mula-mula potong Sabun Nurraysa kepada 12 bahagian yang sama besar
.
🌸1 bahagian Sabun Nurraysa boleh tahan 1 minggu .
➡️ 1 ketul = 1 minggu ➡️12 ketul = 12 minggu ➡️ 1 bulan = 4 minggu ➡️ 3 bulan = 12 minggu .

Jimat kan uolls 😍😍😍 Tertarik dan rasa nak cuba?? .

Do whatsapp #01129218202 to order or just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoapNurraysa
#SabunNurraysa
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Selamat pagi semua 😊😊
.
Bangun pagi ni macam mana? Ada rasa perbezaan tak? Badan rasa cergas tak? Sistem perkumuhan lancar tak?
.
Mesti YA kan?
.
Mestilah sebab semua uols semua konsisten amalkan #NurraysaCollagenPowder 😌😌
.
Itulah untungnya sebab konsisten amalkan #CollagenPowderNurraysa . Muka pun flawless je kan 😘😘 .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWuduk
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Q & A Produk Nurraysa .

Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
.
A:
1. Jangan simpan di tempat panas
2. Jangan bagi jatuh
3. Letak dalam peti ais .
. 💄Lipstik yang mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care :D .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LupstickNurraysa
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Oi! Bersusun-susun #KurmaNurraya ! Siapa yang nak? Kurma ni kurma Lu'lu' tau. Kurma mutiara. Series best!

Stock kurma ni tak banyak, tau. So kalau nak, kena terus order. Dah ramai yang order kurma ni. Uols tak nak jadi sebahagian darinya ke? .
.

Sekarang ni kurma Nurraysa ni tengah promosi tau. RM13.90 sekotak = 400gram je. Harga asal RM17 tau! . .

Whatsapp #01129218202 atau just klik link bio kalau berminat nak order. .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaKurmaMutiara
#KurmaMutiaraNurraysa
#KurmaNurraysa
#Kurma .

#MakananSunnah
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Suka makeup tapi cuci muka sambil lewa. Maka bertimbunlah blackhead di muka.

Uuuuuu. Jangan macam tu awakk. Tak cantiklah nanti!

Lepas ni tak nak dah buat macam tu! Lepas ni kalau nak cuci make up kat muka guna je #NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover . InshaAllah, takde dah istilah cuci make up sambil lewa. Muka pun freah je! .
.

Whatsapp #01129218202 or just click the link at the bio to purchase this product! . .
. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover
#MakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWuduk
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Eksaited betul dia dapat try #NurraysaMineralLoosePowder in new packaging ^_^ Packaging ni special edition tau! So, kalau nak rasa "mudah" macam sis kat atas ni, boleh terus whatsapp Sha untuk order k?

S P E C I A L E D I T I O N .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#LoosePowderNurraysa
#LoosePowderNurraysa .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher
#MakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Blusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
More...