NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA .

Testimoni Nurraysa Miracle Black Eyeliner; .

Eyeliner ni memang senang nak bentuk. Sebelum ni saya memang tak pandai pakai eyeliner, ketar-ketar tangan nak lukis pada kelopak mata hihihi. Sekarang semua mudah dengan #NurraysaMiracleBlackEyeliner . .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#MiracleBlackEyeliner . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Eyeliner
#BlackEyeliner

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Cara Membuat Masker Dengan Nurraysa Collagen Soap:

1⃣JERAGAT:
- Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
- Renjiskan air yang mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
- Boleh bilaskan dengan air suam.

2⃣JERAWAT KRONIK
- Basahkan muka dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan 1-2minit
- Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk (peti ais).
*Make sure bukan ais.

3⃣MAINTENANCE
- Bilaskan dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan selama 1-2minit.
*Untuk kulit kasar, biarkan selama 5minit
- Bilaskan dengan air suam.

4⃣EKZEMA
- Cucikan dengan air suam
- Buihkan sabun pada tempatnya.
- Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*Dedahkan pada kipas/angin.
- Bilaskan dengan air sejuk

5⃣KULIT SENSITIF
- Basuh muka dengan air biasa. Tidak sejuk dan tidak panas.
*Suhu bilik/suam-suam kuku
- Buihkan sabun pada muka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*Massage sentiasa
- Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

Untuk order, whatsapp #01129218202 .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#CollagenSoap
#SabunKolagen
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYear

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Inginkan mata yang memukau dan bersinar?👀👀 ... .
.

Haaa ni dia set mata dari Nurraysa. Terdiri daripada LONG LASH MASCARA, PERFECT BROW SHAPING & MIRACLE EYELINER.

Nak mata lebih besar? Lebih galak? Nampak lebih segar? Nak Mata cantik dan menawan?

Meh grab cepat-cepat 3 item ni. Confirm 100% puas hati.

Sangat mudah diuruskan. Mudah dipakai..mudah dicuci. Tidak comot walaupun berpeluh. Paling best boleh bawa solat 😍😍 . . 🌟Perfect Brow Shaping
Direka khas bersama berus bagi mengemaskan lagi bahagian kening
.
. 🌟Miracle Black Eyeliner
Mata pen yang tajam dapat memberi efek yang cantik pada mata anda
.
. 🌟Perfect Long Lash Mascara
Melentikkan dan mengemaskini bulu mata dengan lebih sempurna .
✅MESRA SOLAT ✅MESRA WUDHUK .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#PerfectBrowShapping
#NurraysaLongLashMascara
#LongLashMascara
#NurraysaMiracleBlackEyeliner
#MiracleBlackEyeliner .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Maskara
#Eyeliner
#EyebrowShapping

PROMOSI HINGGA 28FEBRUARI !!!! (@nurraysa.b.s)

🌸MINERAL LOOSE POWDER🌸 🌷Menggunakan teknologi nano ( tekstur sangat ringan & halus).
🌷 Bedak mineral yang menggunakan bahan semulajadi.
🌷Mampu merawat masalah kulit.
🌷Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
🌷Harga mampu milik.
🌷Free span.

Nak cuba? 😍

Pm/Whatsapp :
📞📞📞 +60173346064
📞📞📞 +60173346064
📞📞📞 +60173346064
#nurraysa #collagen
#nurraysabeautyskincare #mesrasolat #sabunnurraysa #nurraysabeauty #kosmetikhalal #mesrawudhu #nurraysa #nurraysaeyeliner #nurraysacollagensoap #nurraysamakeup #nurraysatrialpack #nurraysatreatmentserum #nurraysatrialset #nurraysatrialsetskincare #nurraysatrustedseller #nurraysatreatmentshampoo #nurraysaperfume

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

MIRACLE WHITENING SPRAY .
😃patut le spray ni wane hijau... Rupa-rupanya ada...🍏APPLE STEMCELL🍏
.
Tau tak ape kelebihan dia :-
🌷 memutih
🌷 mencerah
🌷 menegang
🌷 menutup liang roma
🌷 mengurang kedutan wajah
.
🙋 haahhhh..baru tau kan...klu mcm tu tak payah susah2 pakai masker apple bagai...
Kami Nurraysa ada produk yang semudah ABC pakai kat wajah...
Sembur je kat muka sebelum tido, da tak payah pakai krim malam bagai.. Mudah & Cepat & Segar jer..
Nak tau lebih lanjut mai PM saya lekas...😘 .
-- 📲Ws 0143857506

#NurraysaBeautyAgent #NurraysaBeautyShop #nurraysaskincare #nurraysastemcell #nurraysatrustedseller #ejennurraysa#sayajualonline #sayajualnurraysa #whiteningspraynurraysa#benasbahankimia #nakflawless #nakcantik #fynnawardrobe #fynnabeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
BERTUKAR KE PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA! .

Nurraysa Beauty SKINCARE diformulasi menggunakan bahan semula jadi untuk merawat kulit anda. . .
.

Mengandungi 4 item : . .
. NURRAYSA COLLAGEN SOAP
. NURRAYSA TREATMENT SERUM
. NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY
. NURRAYSA UV KRIM . .

Sesuai untuk semua jenis kulit. .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#NurraysaUVCream
#KrimUVNurraysa
#UVCream
#KrimUV
#NurraysaWhiteningSpray
#WhiteningSpray
#NurraysaTreatmentSerum
#TreatmentSerum
#Serum .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Seperti Set Make Up Nurrysa ni, korang jimat RM29 tau! Harga asal RM119 tetapi selepas promosi jadi RM90 sahaja.

So, korang kenalah cepat-cepat grab set make up Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMNurraysaStokisTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpSet
#MakeUpSet
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#FlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

3 botol perfume Jappanese Sweet Cherry Eau De Perfume ni cuma RM155 untuk SM dan RM119 untuk SS. Korang dah jimat RM184.70 dah kat situ.

So, korang kenalah cepat-cepat grab Nurraysa perfume ni, k?

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfume
#NurraysaJappaneseSweetCherryEauDePerfume
#JappaneseSweetCherryEauDePerfume
#JappaneseSweetCherryPerfume
#EauDePerfume
#Perfume
#MinyakWangi .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

1 set trial pack Nurraysa skincare dan 1 kotak Nurraysa Collagen Powder ni cuma RM125 je tau. Korang jimat RM175 tau sebab harga asal produk ni RM300!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set trial pack Nurraysa skincare ni.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#BodySoap
#SabunBadan
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#Supliment .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

3pcs of Nurraysa Collagen Soap ni cuma RM80 je tau. Harga asal RM210. Diskaun sebanyak RM130 tu!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set trial pack Nurraysa skincare ni.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#BodySoap .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

💋NURRAYSA BEAUTY💋 (@nurraysa.store)

🌼TESTIMONI NURRAYSA🌼

SETIA DENGAN NURRAYSA DAH 7 BULAN 😍 .

Patut makin cantik. Orang cakap nak cantik perlukan kesabaran. Biarlah produk tu lambat nampak kesan janji tak rosakkan kulit😊 . ❤️TRIAL SET SKINCARE RM75 ❤️NURRAYSA COLLAGEN SOAP (LOOSE) RM40 .
❤️ARGAN MOISTURIZER RM39 .

Tapi disebabkan sekarang ni tengah ada Chinese New Year Sale, so harga adalah seperti berikut; . ❤️TRIAL SET SKINCARE RM65 ❤️NURRAYSA COLLAGEN SOAP (LOOSE) RM31 ❤️ARGAN MOISTURIZER RM39 .
.
.
Berminat untuk lawa seperti #Testimonianurraysa di atas? Jom whatsapp 019-5181830 untuk order produk Nurraysa. .
.
#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TestimoniNurraysa
#NurraysaTestimoni
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#NurraysaSkincare
#NurraysaSkincareTrialPack
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#NurraysaUVCream
#NurraysaWhiteningSpray
#NurraysaTreatmentSerum
#NurraysaCollagenSoap .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#Skincare
#CollagenSoap
#Moisturizer
#UVCream
#WhiteningSpray
#TreatmentSerum

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
CUSTOMER'S FEEDBACK .

Ada pengguna bagi feedback yang NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY ni buat muka jadi lembut bila bangun pagi-pagi. Lembut sangat ke?

So sekarang jom share feedback u olls lepas pakai MIRACLE WHITENING SPRAY ni pula. .

Whatsapp #01129218202 untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TestimoniNurraysa
#NurraysaTestimoni
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMiracleWhiteningSpray
#NurraysaWhiteningSpray .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MiracleWhiteningSpray
#WhiteningSpray

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS MAKE UP NURRAYSA

1. ARGAN WHITENING MOISTURIZER
- Sapu krim pelembap terlebih dahulu ke seluruh wajah sebagai MAKE-UP BASE.

2. BABYDOLL FOUNDATION/UV CREAM
- Sapu secara nipis sehingga rata keseluruh wajah.

3.GLOWING DD MOIST CAKE
- 3 in 1 foundation (powder + foundation + concealer)
- Dap dap kan sahaja mengikut arah ke bawah dengan menggunakan span yang sudah disediakan.

4.FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
- Berfungsi menyerap minyak berlebihan pada kulit seterusnya dapat mengawal lebihan minyak yang ada pada wajah.

5.MIRACLE BLACK EYELINER

6.PERFECT BROW SHAPING

7.LONG LASH MASCARA
- Letak sedikit bedak loose powder FMLP kat bulu mata korang sebelum menggunakan maskara ini.

8.SHINING MINERAL BLUSHER
- Boleh digunakan juga sebagai highlighter dan shading.

9.PEARL MAGIC LIPSTICK
- Lipstick ini mengikut warna darah. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#NurraysaBabyDollFoundation
#NurraysaUVCream

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
JAPANESE SWEET CHERRY Eau De Parfume .
. 'Wow! Bauan yang sangat mahal & TAHAN LAMA digabungkan dengan aroma bunga dan buah membuatkan uolls angau tak tido malam bila
terbau. .
.

Bauan yang LUAR BIASA meningkatkan tenaga.
Tampil lebih berkeyakinan menyerap kepada si pemakai.
Rasa lebih tenang, lembut & segar. .
.

Si suami pasti akan tegur, "Hmmmm.. Waaaanginya! Sayang pakai apa ni?" (sambil tersenyum). .
.

JANGAN PERCAYA ! Tapi terus spray & RASAINYA sendiri , uolsss pasti TERUJA .

Nak rasai bau kemewahan meletop, whastapp #01129218202 sekarang! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfume
#NurraysaJappaneseSweetCherryEauDePerfume
#JappaneseSweetCherryEauDePerfume
#JappaneseSweetCherryPerfume
#EauDePerfume .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PerfumeMesraSolat
#MinyakWangiMesraSolat
#Perfume
#MinyakWangi
More...