NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
CHINESE NEW YEAR SALE

Nurraysa Collagen Powder

Harga Retail : RM150 (SM) & RM155 (SS)
Harga Promo : RM65 (SM) & RM67 (SS)
Jimat : RM80 (SM) & RM85 (SS)

Sales sehingga 22/02/2018 sahaja πŸ˜‰

PM πŸ“±01129218202 @ klik link di bio 😘 .
.

#Nurraysa
#NurraysaReseller
#ResellerNurraysa
#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaTerengganu
#NurraysaKualaTerengganu
#SayaJualNurraysa

#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#SkincareNurraysa
#NurraysaSkincare

#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
#SalesNurraysa datang lagi uolls 😘 Kali ni untuk #ChineseNewYearSale pulak. Bermula 08/02/2018 hingha 22/02/2018. Hanya 15 hari sahaja sales berlangsung πŸ’•

Berminat? Jom ler PM Sha πŸ“±#01129218202 πŸ˜‰

#NurraysaReseller
#ResellerNurraysa
#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#SayaJualNurraysa
#SalesNurraysa
#SalesRayaCinaNurraysa

By Mariam Rasid (@diary_nurraysa)

Dah lelawa pakai foundation... tutup segala parut cela.
..
Tapi tak sampai tengahari, muka berminyak berkilat lip lap πŸ˜‚
..
Tahu uolss perlu apa untuk kekal flawless moles? Tengok gambar πŸ‘†πŸ»
.
#nurraysaipg
#nurraysaukm
#nurraysabangi
#nurraysalover
#nurraysatrustedseller

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

Swipe left for more testimoni
#testimoniperfumenurraysa
Wow wow wow!!!
Jangan kata pengguna nurraysa,
Yg jual nie pun suka juga tahu!

Bau setanding bauan antarabangsa
Tahan lama
Bau wangian mewah
Yang penting,
Boleh dibawa solat!
Sessuai lelaki ataupun perempuan

Info lanjut,
Klik link di bio atau πŸ“²01127120464

#perfume
#sweetcherry
#perfumenurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysatrustedseller
#nurraysaproduk
#minyakwangi
#murah
#jimat
#wangi
#antarabangsa

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

KELEBIHAN JAPANESE SWEET CHERRY: πŸ‘‰ Tahan sehingga 8 jam
πŸ‘‰ Boleh dibawa solat
πŸ‘‰ Sesuai untuk lelaki dan wanita
πŸ‘‰ Ekstrak bunga sakura
πŸ‘‰ Saiz poket & senang dibawa
KANDUNGAN JAPANESE SWEET CHERRY:
Aqua, Denatured Ethanol, Cetyl Alcohol, Perfume.

CARA PENGGUNAAN JAPANESE SWEET CHERRY:

Sembur minyak wangi pada pergelangan tangan, pelipat siku, leher, pelipat lutut supaya minyak wangi tahan lama.

#nurraysa
#nurraysaproduct
#nurraysatrustedseller
#perfume
#perfumenurraysa
#nurraysajapanesesweetcherryperfume
#sweet
#mesrasolat
#bawasolat
#terapiinstagram
#ajimaura
#minyakwangi
#mudahbawa
#ampang
#ukayperdana
#ukaybistari

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

@Regrann from @nurraysahq - TIPS KECANTIKAN NURRAYSA
.
Kebanyakan dari kita tidak tahu yang sebenarnya tomato sangat banyak kelebihannya. .
Bukan sahaja untuk kesihatan malah tomato ini juga dapat memberi faedah atau manfaat kepada kecantikan kulit kita.
.
Jadi, untuk hari ini admin akan kongsikan kepada semua pembaca Blog Nurraysa antara 4 tips ringkas dan mudah yang boleh anda amalkan dengan menggunakan tomato ini untuk mendapatkan kulit yang lebih cantik dan sihat.
.
Jangan lupa LIKE & REPOST dengan kawan-kawan ye. Jom check it out di link ini http://www.nurraysa.com/2017/08/23/5-kelebihan-tomato-untuk-kecantikan-kulit/ !
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawudhuk - #regrann
#tipskecantikan #tipscantik #nurraysatrustedseller

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA

Masih ramai yang tidak tahu buahan-buahan juga dapat membantu dalam mencantikkan kulit kita. Ini antara 5 jenis buah-buahan yang bagus untuk kulit dan mempunyai kelebihannya tersendiri.

#TeamKakJannah69
#TeamShabeautyOhsem
#elneesabeauty
#tips
#tipskecantikan
#khasiat
#nurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysatrustedseller
#cantiksihatgebugebas
#cerah
#cun
#sihat
#ajimaura
#terapiinstagram

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

Promoi sempena #aidiladha ni memang JIMAT BERGANDA
Sebab apa ya?

Sebab,
Harga ASAL seketul #sabunkolagen RM70,
Harga PROMOSI 3 KETUL RM80!

WOW😱😱😱
JIMAT BERGANDA!

Nak lagi best,seketul sabun tahan lama plak tu..sehingga 3 bulan!

Ha! Apa lagi?
P pakat dengan kawan2 lah join order sekali,
Jimat postage,jimat money,jimat berganda!
πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Visit page saya, Nurraysa HALAL beautycare(link di bio)
Atau whatsapp 01127120464

#nurraysasale #nurraysatrustedseller #nurraysacollagensoap #nurraysa #jimat #murah #berbaloi #merawat #jerawat #jeragat #parut #bintikhitam #kulitkusam #kulitcantik #cantiksihatgebugebas #kkm #rayasale

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

Set yang berbaloi untuk dimiliki,
Set paling basic untuk bermake up.
Orang kata starter to learn make up.
Pakai 3 ni je pun dah glowing flawless cun merelip!

Sempena Aidil Adha sale,
Harga ASAL RM104,
Harga PROMOSI RM90,
JIMAT RM14!

Ade ke yg nak bg jimat banyak tu?

Whatsapp 01127120464,
Or klik aje link di bio
And place your order!

#nurraysatrustedseller
#nurraysaproduct #nurraysa #jimat #banyak #glowing #flawless #cantik #mudahcuci #mesrawudhuk #mesrasolat #muslimah #muslimahwear #makeupuntukmuslimah #kosmetik #kedaikecantikkan #bazaarpaknil #bazaarlepak #lipsticktanpaplumbum #noplumbum #selangorian #tamanmedanpj #ampang #ulukelang #ukayperdana #ukaybistari

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

"Leceh nak makeup ni,dengan anak2 saya untuk diuruskan..saya kena cepat!" Rata2 ibu yang ada anak3 mesti fikir macam nie kan?
Kte geng,sy dulu pun macam tu.
Tapi!!! Sekarang tak lagi,sejak saya ber'nurraysa'. Semua cepat dan mudah...dap dap je kau!! Nak solat dekat luar pun tak ada masalah,senang cuci dan boleh bawa solat.

3 benda penting wajib pakai tiap kali keluar:
β™‘DD moistcake-ada spf 50 yg boleh lindungi kulit muka u all dari sinaran matahari. .
β™‘Pearl magic lipstick,lipstick tanpa plumbum dan tahan lama.
.
β™‘Eyeliner-mudah guna,mudah cuci dan tak akan comot.

Lepas nie bila keluar berjalan,jgn jeling2 perempuan lain yg bermake up dah, sebab u all sama cantik actually double sbb u all bijak pilih produk yg bagus!

Utk 3 set ni,sempena aidil adha...
Harga asal RM104
Harga Aidil Adha RM90
Jimat RM14
Wow wow wow!😱😱😱 .
Nak rasa sendiri berapa cepat u all boleh siap dengan set ni?
πŸ“²whatsapp iAIDILADHA ke 01127120464

Or visit fb page saya, Nurraysa HALAL beautycare πŸ˜„

#terapiinstagram
#ajimaura
#nurraysa
#nurraysatrustedseller
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#rayasale
#aidiladhasale
#mudahcuci
#senang
#kosmetik
#makeup
#jimat
#murah
#nakcantik
#berbaloi
#bebasplumbum
#eyeliner
#lipstick
#bedakglowing
#pearlmagiclipstick
#miracleeyeliner
#glowingddmoistcake
#beautyshop
#kedaikecantikkan

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

SOALAN TENTANG PEARL MAGIC LIPSTICK:

Q: Adakah lipstick ini boleh dibawa solat?
A: Ya, boleh kerana lipstick ini mesra solat, tetapi mestilah dipakai selepas ambil wudhuk.

Q: Kalau saya tak cuci sisa lipstick dan terus ambil wudhuk, adakah wudhuk saya sah?
A: Anda mesti cuci dahulu sebelum berwudhuk.

Q: Bila dah cuci, tetapi masih ada baki warna di bibir, adakah sah untuk berwudhuk?
A: Ya sah, ibarat macam sirap yang mana ianya boleh telus air.

Itu sebabnya peark magic lipstick ni menjadi pilihan ramai muslimah!
Jom grab satu!

#muslimah #mudahcuci #mesrawudhuk #mesrasolat #nurraysatrustedseller #nurraysa
#pearlmagiclipstick #lipsticknurraysa #lipstickviral #kosmetik #nurraysabeauty
#lipstick

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

⚘KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE⚘

Siapa kat sini suka pakai bedak tapi kena pakai concealer lah, tambah foundation lagi, bedak compact lagi. Leceh kan kena tepek banyak benda?

Apa kata anda cuba #GlowingDDMoistCake kerana ia bedak 3 in 1, ada concealer, powder dan foundation sekali. Bedak ni tak ada kandungan silikon, yang mana tak menghalang air wuduk untuk masuk ke dalam pori.

Untuk info semua, silikon merupakan bahan yang tak serap air. Bila kita pakai bedak yang ada silikon, kita boleh nampak masa kita ambil wuduk, air tu masih ada atas kulit, tak serap oleh kulit.

Kenapa kena pakai bedak yang tak ada silikon?
Sebab bedak yang tak ada silikon lebih mudah nak tanggal berbanding yang ada silikon. Silikon ni jenis degil, sayang sangat nak tinggalkan kulit muka kita ni. 😁

Kalau nak solat pun, kena sental lama baru boleh hilang, dah buang masa nak solat kan?

Oleh sebab itu, Nurraysa Beauty keluarkan bedak tanpa silikon ni untuk mudahkan kaum Muslimah bersolat.

Mudahkan makeup dengan Glowing DD Moist Cake😘😘😘 #ddmoistcake #bedakmuka #bedakglowing
#glowing #bedakmuka
#nurraysa #nurraysatrustedseller

NURRAYSA MAKEUP MESRA WUDUK (@elneesabeauty.nurraysa)

"Berjalan panas seharian n mandi pantai muka tak berbelang lansung"
"Sangat berpuas hati dengan produk nurraysa beauty" πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Haruslah sebab glowing dd moist cake nie spf50,
Memang melindungi kulit muka dari cahaya matahari.

Antara best selling,produk laku keras nurraysa beauty.

Whatsapp 01127120464

#nurraysatrustedseller #nurraysaproduct #nurraysa #bedaknurraysa #Glowingddmoistcake #ddmoistcake #nurraysakosmetik #kosmetik #beautycare #beautyshop #pantai #kulit #bestselling
More...