Nurraysa|WawaWax (@elneesabeauty)

KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE

Glowing DD Moist Cake adalah produk HOT SELLING dan menjadi rebutan wanita diluar sana.

Bedak 3 in 1 ini mengandungi Foundation + Powder + Concealer yang boleh menutup cela dan buat kulit lebih glowing.

Ramai wanita idamkan kulit yang glowing dan berseri-seri kan?
Apa kata anda guna #GlowingDDMoistCake. Dab dab je dah cantik 😍😍😍 Bedak ini juga mesra wudhuk tapi kami lebih sarankan anda guna bersama Fast Clean Eye Makeup Remover supaya wajah anda bersih dan lembap. Lepas tu boleh ambil wuduk seperti biasa.

Apa yang best, bedak ni mesra solat. Means, bila anda dah siap ambil wuduk then nak rush, makeup siap2 lepas tu solat seperti biasa.

Apa kandungan bedak Glowing DD Moist Cake ni?

Kandungan: Air Zam Zam, Coconut oil, Olive oil, Aloe Vera, Gluthathione, Collagen, Vitamin A, C & E, Apple Stem Cell grade A, Kigelia Africana Fruit Extract.

Harga: RM39 / RM45 SS

Nak glowing berseri?
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ Cara pembelian :
Whatsapp
πŸ“²01127120464
Www.wasap.my/601127120464/nurraysa

Shopee
https://shopee.com.my/teyha.a

Page : Nurraysa HALAL Beautycare
https://www.facebook.com/elneesabeauty/

#nurraysa #glowingddmoistcakenurraysa #ddmoistcake #nurraysatrustedseller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

Jom jom pilih kombo pilihan hati πŸ’ Semua kita beri harga kasih sayang tau. Bukan selalu. Rugi kalau tak grab.

Pilih je mana-mana produk yang berkenan di hati k. Semua tengah ready stock sekarang. Tapi kena grab cepat-cepat sebab stock makin surut sekarang πŸ˜” .

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order 😊 .

#NurraysaTrustedSeller
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanMesraWuduk
#ProdukKecantikanNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#EyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#Lipstick
#LoosePowder .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#LoosePowder .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Jom jom. Pilih mana-mana kombo yang berkenan di hati then terus whatsapp #01129218202 tau. Kalau nak cepat, klik je link di bio πŸ˜‰ Nanti kita bincang harga ☺️

Siap cepat dia dapat. Bukan selalu big boss Nurraya nak buat macam ni tau. Bebas pilh mana-mana kombo idaman hati 😝 .

#NurraysaTrustedSeller
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikkanMesraWuduk
#ProdukKecantikanNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Alhamdulillah, semua #ProdukNurraysa dah ada stok. Sekarang ni tunggu PM dari korang je πŸ˜‰

PM dan beritahu item mana yang korang paling berkenan, buat payment dan nanti kami akan post-kan order korang. Mudah kan? .

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order 😊 .

#NurraysaTrustedSeller
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanMesraWuduk
#ProdukKecantikanNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu

NnadiraMN (@nnadiramn)

πŸ’•SET JERAGATπŸ’•
πŸ’Trial pack terdiri drpd 4item (collagen soap, uv cream, treatment serum, whitening miracle spray)
πŸ’ Argan whitening moisturizer sangat halus teksturnya, tidak melekit dan mudah meresap ke salam kulit utk membantu merawat, mencerahkan dan memelihara kulit wajah anda..
πŸ’Ÿ semua produk nurraysa memang berkesan utk merawat, mencerahkan dan memelihara kulit kita bermula dari dalaman dan luaran kulit. Sebab tu jgn cepat panik jika awk pakai nurraysa byk naik jerawat, jeragat dan sebagainya di awal pemakaian..sebab di permulaan adalah tahap merawat, biarkan dia keluar sbb tu semua apa yg tersimpan di bwh lapisan kulit awk ya..biarkan ia keluar..teruskan pemakaian produk nurraysa tanpa was2..apabila semua dh keluar, barulah kulit awak akan cantik dan cerah..teruskan pemakaian utk stage pemeliharaan kulit berpanjangan πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
#nurraysa
#nurraysatrustedseller
#nurraysasayagunasayajual
#nurraysamelaka
#nurraysakelantan
#nurraysajimatselamat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sape nak cerah cepat tapi . ➑️ Tanpa botox
➑️ Tanpa makan collagen
➑️ Tanpa scrub kulit sampai 5x sehari .

Sapu je losyen Nurraysa ni. Terus kulit nampak cerah tau.😍 .
.

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#HandLotion
#BodyLotion
#LosyenTangan
#LosyenBadan
#NurraysaBeauty
#ProdukNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nampak tak beza tangan yang pakai #LotionNurraysa ? Lebih cerah tau. Kalau konsisten pakai memang akan putih terus 😘

Whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio untuk order. .

#NurraysaTrustedSeller
#HandLotion
#BodyLotion
#LosyenTangan
#LosyenBadan
#NurraysaBeauty
#ProdukNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Tudiaaaa penangan Nurraysa sampai buat lagy khas untuk Nurraysa!

Apa Sa ?
Nurraysa ☺️ .

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaKualaTerengganu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
More...