NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
JANGAN SILAP PAKAI LIPSTICK. NANTI HODOH!

Cik tahu tak, warna lipstick yang sesuai ikut warna kulit cik ? .

OK. Jom tengok !

Kulit Putih : Sesuai semua warna. Paling cantik
WARNA LEMBUT. Tapi ELAK warna jingga tau. .

Kulit Kuning Langsat : Sesuai Warna HOT !
Contoh, merah dan maroon. Cantiknya macam Neelofa. .

Kulit Sawo Matang : Jangan sesekali pakai pink tau. Nampak gelap muka. Warna cantik dengan awak, merah kecoklatan. .

Kulit Hitam Manis : Orang yang manis ni, kena
pakai warna coklat lembut, dan nude almond. .

P/s : Apa- apa pun, Lipstick Nurraysa tetap best di hati sis tau. sebab ikut warna darah serta
melembapkan dan merawat bibir dari kekeringan .

Suka Tips ini ? .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMearaWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Nurraysa Collagen Powder ni cuma RM125 je tau. Harga asal RM300. Penjimatan RM175 kat situ.

So, korang kenalah cepat-cepat grab Collagen Powder Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#Powder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen
#Bedak .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

🎈KELEBIHAN SET 4 IN 1 NURRAYSA BEAUTY... ❀️Merawat jerawat dan jeragat
❀️Merawat kulit berminyak
❀️Memudarkan parut
❀️Mengecilkan liang pori pada wajahU
❀️Mencerahkan kulit wajah
❀️Membuang sel-sel kulit mati
❀️Melembapkan kulit muka yang kering
❀️Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
❀️Mengurangkan whitehead & blackhead
❀️Menganjalkan dan menegangkan kulit
❀️Merawat bekas jerawat berlubang
❀️Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare πŸŽ‰πŸŽ‰PROMOSI...PROMOSI...
πŸŽ‰πŸŽ‰
Rm75 Sm/Rm80 Ss -- πŸ“² Ws 0143857506

#nurraysa#nurraysashop #NurraysaBeautyAgent #nurraysatrialset #nurraysatrustedseller #nurraysahq#nakflawless #nakcantik #produkkecantikanmurah#produkkecantikanmuslim #produkkecantikanmesrasolat#produkkecatikanbebasmerkuri#produkkecantikansemulajadi#trustedagent #fynnawardrobe #fynnabeauty

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

BAGUS KE PRODUK NURRAYSA?? Ramai customer2 baru yang masih bertanya-tanya tentang kebaikan produk2 nurraysa ni.. Jom saya share dengan anda secara ringkas kebaikan produk nurraysa😍 πŸƒ Set Skincare -》Set penjagaan lengkap seharian anda😊 ❀️Ada sabun & serum untuk melindungi kulit dari jerawat, kulit lebih berseri dan mulus.. ❀️Whitening spray untuk memutih, menegang, menutup liang roma, dan kurangkan garis halus.. ❀️Uv cream untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari.. .

Nak tau lebih lanjut

WhatsApp πŸ“± 0143857506

#Agennurraysan9
#nurraysashop #nurraysashop #NurraysaBeautyAgent #nakflawless #nurraysabeautyshop#nurraysatrustedseller #nurraysatrialset#rawatjeragat#trustedagent #NurraysaBeautyShop #kulitlicin #kulitcantik #tipskecantikan #nakflawless #nakcantik #jeragathilang #jerawathilang#kulitputih #sayajualprodukkecantikan #fynnawardrobe #fynnabeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Seperti Set Make Up Nurrysa ni, korang jimat RM29 tau! Harga asal RM119 tetapi selepas promosi jadi RM90 sahaja.

So, korang kenalah cepat-cepat grab set make up Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpSet
#MakeUpSet
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#FlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Set Body Care ni. Harga asal RM120 tapi selepas promosi cuma RM100. Penjimatan sebanyak RM20 di situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set body care Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaBodyCareSet
#BodyCareSet
#SetBodyCareNurraysa
#SetBodyCare
#NurraysaHabatusSaudaHairTreatment
#HabatusSaudaHairTreatment
#NurraysaPearlGlowInstantBodyLotion
#PearlGlowInstantBodyLotion
#NurraysaOrganicBodyWash
#OrganicBodyWash
#NurraysaStemcellFeminineWash
#StemcellFeminineWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok item ni. 1 set trial skincare Nurraysa + 1 collagen soap cuma RM95. Harga asal item ni RM220 tau! Korang dah jimat RM125 kat situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau. Nurraysa trial set skincare + collagen soap.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTrialSetSkincare
#NurraysaCollagenSoap
#TrialSetSkincareNurraysa
#CollagenSoap
#SetPercubaanNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Collagen Powder by Nurraysa ni. Harga asal RM150 tetapi selepas promosi jadi RM65 sahaja. Penjimatan sebanyak RM85 di situ!!! So, korang kenalah cepat-cepat grab #NurraysaCollagenPowder ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

➑️ Tahukah anda?😸😸 πŸ‘‰ Kulit wajah kita selalu terdedah dgn pelbagai jenis kotoran seperti bhn solekan, air, udara n jgk sentuhan? πŸ‘‰ Oleh itu, selain membersihkan wajah dgn #Sabunpencuci, #makeupremover sgt penting utk membersih kotoran2 ini dgn lebih effective. Sekiranya kotoran ni terus menghuni n menyumbat pori2, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? πŸ‘‰ Jd,apakah FUNGSI sebenar MAKE UP REMOVER ni...?
🌸Membersihkan segala kotoran n habuk yg melekat serta bhn kosmetik/bedak/sunblock lotion yg digunakan pada wajah. 🌸Mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat, blackhead, whitehead, dll akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran. 🌸Merangsang proses penggantian sel-sel baru (skin renewal) melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yg telah mati (dead skin cells removal) 🌸Membantu kulit utk bernafas pada waktu malam .. βœ”οΈ Kini NURRAYSA BEAUTY pun ada FAST EYE MAKE-UP REMOVER. Harga pengenalan istimewa untuk anda semua.

Berminat..???
πŸ“²Ws 0143857506

#FastEyeMakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaBeautyAgent #nurraysashop #testimoninurraysa #teamnurraysa #teamklang#nurraysatrustedseller #trustedagent #nurraysatrustedagent #agennurraysa#nurraysaoriginal #produkkecantikanmurah #fynnawardrobe #fynnabeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha pernah buat tau and memang menjadi. Why not korang try? Nanti mesti muka memasing clean and shining semacam je XD .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Mesti ada yang tertanya-tanya BB, CC dan DD tu apa. Macam main-main belajar alphabet pula kan?

BB, CC dan DD krim tu adalah kombinasi dari foundation, moisturiser, sunscreen serta krim perbaikan kulit yang dikemaskan menjadi satu formula unik untuk memperbaiki penampilan kulit.

Gituuuuuuuu.... Sungguh multi tasking kekdahnyer!

Disebabkan krim-krim ini akan disapukan ke muka kita yang cantik ni, meh baca untuk pemahaman yang lebih lanjut. .

BB CREAM
BB cream yang dikenali sebagai Blemish Balm
atau Beauty Balm adalah lebih ringan dari foundation dengan rangkaian formula seperti pelembab, SPF dan antioksidan dengan tingkat coverage medium. Tak perlu guna pelembap dan sunscreen bila menggunakan krim ini. Maka lebih praktikallah
sebab tak perlu menggunakan banyak produk kecantikan sebelum berbedak.

Ia ringan daripada foundation. Bila guna BB
cream ini tidak akan nampak macam memakai topeng atau obvious sangat ber-make up dan
sesuai untuk di pakai hari-hari dengan make-up
yang ringan. .

CC CREAM
CC bermaksud Colour Control, Colour Correcting atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah mampu membantu
mengatasi masalah di kulit.

CC cream menjanjikan dapat menutrisi, mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit. Mengandungi sunscreen protection yang SPFnya lebih tinggi dan juga waterproof.

CC cream akan bertukar ikut warna tona kulit
kita.

DD CREAM
Nama DD sendiri berasal dari Daily Defense atau Dynamic Do all Cream dan benar-benar memberikan kesan yang terbaik sebagai krim yang
merawat kulit.

Berdasarkan namanya, DD cream tidak fokus untuk wajah tapi boleh digunakan untuk seluruh bahagian tubuh lain seperti tangan dan kaki.
DD Cream memberikan kelembapan ekstra pada
tubuh dan memiliki formula yang sangat ringan. Dapat membantu menyamarkan noda di kulit sebab warnanya menyerupai kulit. .

Jomla cuba DD Moist Cake Nurraysa yang
merupakan Bedak compact terbaik yang pernah digunakan! .

Whatsapp #01129218202 untuk order. NO DM. .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaDDMoistCake

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Morning everyone!! Mulakan hari korang dengan senyuman ^__^

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaTrustedSellerWish

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN SET SKINCARE (TRIAL PACK)

Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu:

Collagen Soap = 30gm
Treatment Serum = 15ml
Miracle Whitening Spray = 30ml
UV Cream = 5gm

Kelebihan set skincare ini:
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead,
blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai: Lelaki dan perempuan
Boleh guna seawal umur 13 tahun
Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

Set Skincare Trial Pack (1 set)

Harga Asal: RM150
Harga Promosi: RM75 (excluding postage) .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 . NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#SkinCareNurraysa
#NurraysaTrialSet
#SetPercubaanNurraysa .

#NurraysaColagenSoap
#NurraysaMiracleWhiteningSpray
#NurraysaUVCream
#NurraysaTreatmentSerum

#ColagenSoap
#MiracleWhiteningSpray
#UVCream
#TreatmentSerum .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
ORGANIC BODY WASH NURRAYSA (400 ml)

Mandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.

Sayangi dan belai tubuh anda dengan
mandian organik ini. Mampu mencerahkan, melembutkan dan
mewangikan badan anda.

Terasa segar dan yakin selalu.
Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit.
Membaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran.
Mampu membersihkan badan anda dengan optimum, bebas dari kuman dan bakteria.

Harga mampu milik!
Barang baik dan halal. Lulus KKM!

Harga Asal RM 35
Offer Now RM 29.90 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaOrganicBodyWash
#NurraysaBodyWash
#OrganicBodyWash
#BodyWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#SabunMandi
#SabunMandiOrganik
#SabunMandiNurraysa
#SabunMandiOrganikNurraysa

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

πŸ’ŽοΈKELEBIHAN INSTANT PEARL GLOW BODY LOTIONπŸ’Ž

Nak putih secara instant dan selamat? Jom try body lotion Nurraysa. Serius wangi dan berkesan!

Kelebihannya:
βœ”οΈ Memutihkan bahagian badan yang diingini
βœ”οΈ Bau sangat harum dan tidak melekit
βœ”οΈ Membuat kulit nampak glowing dan flawless

Bahan-bahan yang digunakan:
Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Vitamin C, Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid, Sweet Almond Oil.

InsyaAllah selamat dipakai untuk lelaki dan wanita
❌tidak sesuai untuk bayi.
Harga Asal: RM25
Harga Promosi: RM17
*Harga tidak termasuk kos penghantaran

#KelebihanBodyLotion #NurraysaBeauty ☎️DM @ whatsapp
0143857506
-- #nurraysashop #nurraysahq #nurraysatrustedseller #nurraysatrustedagent #nurraysabeauty #nurraysashop #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmuslim #produkkecantikanmesrawuduk #lotionnurraysa #lotionluluskmm #lotionputihgebu #lotionpemutih#sayajualprodukkecantikan #fynnawardrobe #fynnabeauty
More...