NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Tudiaaaa penangan Nurraysa sampai buat lagy khas untuk Nurraysa!

Apa Sa ?
Nurraysa ☺️ .

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaKualaTerengganu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NnadiraMN (@nnadiramn)

Alhamdulillah rezeki berpantang..kikiki..customer bijak merebut aidilfitri sale..yg lain takkan tengok saje kot..rebut aidilfitri sale sekarang!!! Cik ummi ada stok smua produk..
#nurraysasayagunasayajual
#nurraysatrustedseller
#nurraysakelantan
#nurraysamelaka
#nurraysatetapberjalan
#dropshipdiperlukan
#projekgojesdipagiraya

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NnadiraMN (@nnadiramn)

Sebelum tidur cik ummi basuh muka dgn Collagen soap nurraysa dulu. Lps tu calit2 Argan moisturizer ni sapu ratakan di muka..best je wangi2 nk beradu..beradu dalam ketenangan utk penghasilan susu badan yg berkualiti dan rehat yang berkualiti. InsyaAllah..
.
Apa jadi kt muka cik ummi lps pakai argan moisturizer ni? Mestilah semakin licin, lembut dan parut2 semakin hilang..
.
Berminat nak mencuba??
πŸ“² 0135803581
Harga mampu milik. Hari2 pakai pn xmenyesal..
#projekcantikdipagiraya
#masihberpantang
#nurraysatetapberjalan
#nurraysasayagunasayajual
#nurraysakelantan
#nurraysamelaka
#nurraysatrustedseller
#nurraysaejen
#dropshipdiperlukan

NnadiraMN (@nnadiramn)

🌸MINERAL LOOSE POWDER🌸 πŸ’—Menggunakan teknologi nano, tekstur sangat ringan dan halus
πŸ’—Bedak mineral menggunakan bahan semulajadi
πŸ’—Merawat kulit,sesuai untuk kulit sensitif
πŸ’—Didatangkan dengan bekas besar
πŸ’—Spf 15
πŸ’—Diguna untuk setkan foundation atau concealer untuk tahan lebih lama
πŸ’—Rasa ringan di muka
πŸ’—Membuat kulit nampak matte πŸ’—Menyerap minyak
. πŸŽ‰sekarang ada harga AIDILFITRI SALE🎊
πŸ“² 0135803581
πŸŽ‰ cik ummi ada tawaran utk anda..siapa cepat bertindak dia dapat tawaran tersebut..WASAP SEGERA!!
#nurraysasayagunasayajual
#nurraysakelantan
#nurraysamelaka
#nurraysatrustedseller
#dropshipdiperlukan

NnadiraMN (@nnadiramn)

Alhamdulillah..semakin ramai yg mempercayai GLOWING DD MOIST CAKE nurraysa ni..xperlu tebal2 dh glowing..sekata je kulit muka tu..xde bercapuk2..hokay sape lg nk grab utk raya??? #nurraysasayagunasayajual
#nurraysakelantan
#nurraysamelaka
#nurraysasenangpakaimudahtanggal
#nurraysatrustedseller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
YEAY ! KAWAN OFFICE DAH TEGUR KULIT MUKA KITA NAMPAK FLAWLESS ! SIAP TANYA PAKAI PRODUK APA. .

Ha! Nak nampak kulit muka nampak lebih flawless ? Gunalah MINERAL LOOSE POWDER Nurraysa ni. .
FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah kulit berminyak. Keadaan ini sesuai dengan fungsinya yang dapat menyerap minyak dan menampakkan lagi wajah anda lebih flawless.
.
Bestnyaaa 😍
.
Kalau sebelum ni asyik guna camera360 untuk nampak flawless, apa kata anda cuba pula Mineral Loose Powder ni pula untuk dapatkan flawless yang memang natural. Comfirm puas hati.
.
Teksturnya yang halus juga dapat membantu anda untuk cover jerawat tau. Gila tak best. Mestilah best. Confident je nak pergi mana-mana lepas ni 😍
.
Mana yang belum pernah cuba, jom dapatkannya sekarang ! Rugi sangat siapa yang tak cuba lagi.
.
Boleh dapatkannya sekarang dengan hubungi kami di talian #01129218202 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda. .
#Mineralloosepowder
#nurraysabeauty
#LoosePowder
#CompactPowder
#Powder
#NurraysaPowder
#PowderNurraysa
#NurraysaTrustedSeller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK .

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24 .

Ws #01129218202 untuk order atau just klik link di bio kalau malas save nombor πŸ˜‰ .
.

#Lipstick
#LipstickNurraysa
#Gincu
#GincuNurraysa
#NurraysaTrustedSeller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
" MAHU KEKAL CANTIK DARI PAGI HINGGA KE PETANG ? "
.

Kini anda tidak perlu pening-pening lagi untuk cari produk yang boleh mengekalkan kecantikan anda kerana FLAWLESS MINERAL POWDER dapat membantu ! Hanya dengan sekali sapuan sahaja dah membolehkan anda nampak cantik & awesome. Tahan lama lagi tu. 😍
.
Teksturnya yang sangat halus dan ringan sangat best nak pakai. Tambah pula pakai bersama Glowing DD Moist Cake. Lagi lah ummppphh, Terbaikk. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.

Berminat nak nampak flawless dan cantik ?
WhatsApp kami #01129218202 untuk order atau boleh klik link di bio kalau malas save no πŸ˜‰
.

#NurraysaMineralLoosePowder
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#NurraysaBeauty
#MakeUpNurraysa

#NurraysaTrustedSeller
#ResellerNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*TIPS KECANTIKAN NURRAYSA*
.
" Nak try guna Mineral Loose Powder tapi tak reti sangat lah. Ada tips tak macam mana nak gunakan Mineral Loose Powder ni ? "
.
Jangan risau, nah Sha kongsikan TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN LOOSE POWDER.
.
Nak tahu ? Jom baca di atas ni πŸ‘†
.

Untuk order, ws #01129218202 atau klik link di bio.
.

#TipsKecantikkanNurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTrustedSeller
#ResellerNurraysa

#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#LipstickNurraysa
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Special sangat hari ni awakk 🌹

Sempena Lady Boss kami Nur Aini Zolkepeli Live tadi, ada #Sale sampai 12 malam ni 😱. 4 item ni DDMC + Loose Powder + Lipstick + Blusher hanya #RM110.
Harga Asal #RM154 tau.
Whatsapp saya segera! Whatsapp #01129218202
atau klik link di bio untuk order πŸ˜‰ .
.

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaBeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24 .

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau klik link di bio. .
#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LiptickNurraysa
#Gincu
#GincuNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
🌹Al-Kahfi Reminder🌹

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Mulakan pagi anda dengan Bismillah dan Senyuman. Semoga Hari ni lebih baik dari semalam insyaAllah 😊

Hari ni Hari Jumaat so Surah Al-Kahfi jangan duk buat-buat lupa noh. Huhu insyaAllah 😏

#SharingisCaring
#AlKahfiJanganLupa .
.

#NurraysaTrustedSeller

NnadiraMN (@nnadiramn)

Alhamdulillah..pagi2 dapat wasap custmer nk trial set + glowing dd moist cake..rezeki ramadhan ke7..
#nurraysasayagunasayajual
#nurraysakelantan
#nurraysamelaka
#nurraysatrustedseller
More...