NURRAYSA BANTING,SELANGOR (@nurraysa.banting)

Habbatus Sauda Hair Treatment 300ml

Kelebihan

Shampoo + Conditioner (2 dalam 1)
Tanpa SLES & Paraben
Menguatkan akar rambut juga mempunyai Vitamin B yang berkerja di luar & dalam rambut
Mengurangkan kegatalan kulit kepala
Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
Mencegah rambut kering & kusam
Mencegah keguguran rambut
Ia meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar
Meningkatkan penghidratan pada kulit
Mengurangkan gatal & radang kulit
Mempercepatkan kadar luka epidermis (penyembuhan)
Membantu merangsang pertumbuhan rambut untuk lebih cepat panjang
Meregenerasi rambut yg mula memutih
Membantu pertumbuhan rambut
Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala
Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala
Sesuai untuk semua peringkat umur

Harga: RM29.90(harga asal: RM35)
postage:RM8sm/RM11ss πŸ“²Whatsapp 0176623477 to order

#nurraysatrialset #nurraysa #nurraysacollagensoap
#nurraysadropship #nurraysadropshipdiperlukan #nurraysabeauty #nurraysalover #nurra #mesra #wudhuk #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautymurah #nurraysacollagenpowder #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysapearlglowbodylotion #nurraysapearllipstick #nurraysadropshipper #nurraysapromo #nurraysabodywash #labohandagang #banting #bukitchanggang #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysamalaysia #nurraysatreatmentserum #nurraysatrustedseller #nurraysaskincare
#nurraysashampoo

NURRAYSA BANTING,SELANGOR (@nurraysa.banting)

Habbatus Sauda Hair Treatment 300ml

Kelebihan

Shampoo + Conditioner (2 dalam 1)
Tanpa SLES & Paraben
Menguatkan akar rambut juga mempunyai Vitamin B yang berkerja di luar & dalam rambut
Mengurangkan kegatalan kulit kepala
Membantu mengurangkan masalah kelemumur.
Mencegah rambut kering & kusam
Mencegah keguguran rambut
Ia meresap ke dalam batang rambut dan dapat melembabkan rambut lebih lama. Ini membuat bentuk rambut menjadi lebih bersinar
Meningkatkan penghidratan pada kulit
Mengurangkan gatal & radang kulit
Mempercepatkan kadar luka epidermis (penyembuhan)
Membantu merangsang pertumbuhan rambut untuk lebih cepat panjang
Meregenerasi rambut yg mula memutih
Membantu pertumbuhan rambut
Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala
Membantu mengangkat sel-sel kulit mati / kelemumur pada kulit kepala
Sesuai untuk semua peringkat umur

Harga: RM29.90(harga asal: RM35)
postage:RM8sm/RM11ss πŸ“²Whatsapp 0176623477 to order

#nurraysatrialset #nurraysa #nurraysacollagensoap
#nurraysadropship #nurraysadropshipdiperlukan #nurraysabeauty #nurraysalover #nurra #mesra #wudhuk #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautymurah #nurraysacollagenpowder #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysapearlglowbodylotion #nurraysapearllipstick #nurraysadropshipper #nurraysapromo #nurraysabodywash #nurraysaborong #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysamalaysia #nurraysatreatmentserum #nurraysatrustedseller #nurraysaskincare
#nurraysashampoo

NURRAYSA BANTING,SELANGOR (@nurraysa.banting)

Fast Clean Eye Make Up Remover:
. .-Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkan make up .
.-Menyegarkan dan menjadikan kulit lembut serta licin .
.-Water base . .-Cara guna : Boleh terus sembur pada muka dan lap menggunakan tisu / tuala.

NO KKM : NOT 160905371 K

Harga:RM29.90sm/RM31.90ss(harga asal:RM49.90sm/RM51.90ss)
Postage:RM8sm/RM11ss πŸ“²whatsapp 0176623477 to order

#nurraysatrialset #nurraysa #nurraysacollagensoap
#nurraysadropship #nurraysadropshipdiperlukan #nurraysabeauty #nurraysalover #nurra #mesra #wudhuk #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautymurah #nurraysacollagenpowder #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysapearlglowbodylotion #nurraysapearllipstick #nurraysadropshipper #nurraysapromo #nurraysabodywash #nurraysaborong #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysamalaysia #nurraysatreatmentserum #nurraysatrustedseller #nurraysaskincare
#nurraysaremover #nurraysamakeup

NURRAYSA BANTING,SELANGOR (@nurraysa.banting)

Pearl Glow Instant Body Lotion

Kelebihan πŸ‘‰membersihkan kulit agar segar sentiasa
πŸ‘‰menanggalkn bintik2 pd kulit
πŸ‘‰mengembalikan keremajaan kulit
πŸ‘‰mnghilangkan jerawat di badan
πŸ‘‰anti radang
πŸ‘‰merawat masalah kulit
πŸ‘‰memutihkan kulit
πŸ‘‰mnyembuhkan kesan terbakar
πŸ‘‰menganjalkan kulit
πŸ‘‰mengebukan kulit
πŸ‘‰melindunggi kulit dari sinaran uv(spf15)
πŸ‘‰mngurangkan garis2 halus pada kulit
πŸ‘‰Memudarkan parut2 di badan
πŸ‘‰kaya dengan vit A,vit E,vit B1
πŸ‘‰memberi ruang utk kulit bernafas .

Kandungan Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin C), Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid, Sweet Almond Oil.
.
NO KKM : NOT 161001706 K

Harga:RM17(harga asal:RM25)
postage:RM8sm/RM11ss
πŸ“²Whatsapp 0176623477 to order

#nurraysatrialset #nurraysa #nurraysacollagensoap
#nurraysadropship #nurraysadropshipdiperlukan #nurraysabeauty #nurraysalover #nurra #mesra #wudhuk #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare #nurraysabeautymurah #nurraysacollagenpowder #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysapearlglowbodylotion #nurraysapearllipstick #nurraysadropshipper #nurraysapromo #nurraysabodywash #nurraysaborong #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincaremalaysia #nurraysamalaysia #nurraysatreatmentserum #nurraysatrustedseller #nurraysaskincare
#nurraysabodylotion

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Salam maghrib semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER .

Apa beza Collagen Powder Nurraysa dengan produk lain?

Kami selalu dapat soalan seperti ini dan suka kami terangkan supaya anda lebih faham.

Bahan utama dalam Nurraysa Collagen Powder adalah kolagen ikan salmon. Kami tak guna kolagen rumpai laut atau ikan talapia dan sebagainya.

Bagusnya kolagen ikan salmon ini tinggi dan kaya dengan protein, malah ikan salmon juga tidak terdedah dengan pencemaran kerana ia merupakan ikan laut dalam.

Kolagen ikan salmon antara kolagen paling cepat diserap dalam tubuh badan, seterusnya akan mempercepatkan proses penyingkiran toksin dan membersihkan usus.

Ia juga boleh mengurangkan berat badan kerana bila badan kita dah kurang toksin, berat senang turun.

Collagen Powder ni sesuai dimakan sama ada lelaki atau wanita. Umur 13 tahun ke atas dah boleh consume, so jangan risau ya untuk remaja yang baru nak cuba produk berasaskan kolagen. Untuk ibu mengandung pula, boleh consume pada usia kandungan 6 bulan ke atas sahaja. Hasil mengamalkan Collagen Powder secara konsisten, Inshaa Allah nanti baby lahir putih bersih dan kulit pun cantik gebu. Untuk ibu menyusu boleh amalkan bagi banyakkan lagi susu badan, susu meriah baby pun happy! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#BodySoap
#SabunBadan
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#Supliment .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

Ω†ΩˆΨ±ΩˆΩ„ Ψ§Ψͺيرة Ψ¨Ω†Ψͺ ΨΉΨ¨Ψ― Ψ±Ψ­ΩŠΩ… (@nurraysa.kb)

❀️TIPS MAKE UP NURRAYSA❀️
1. ARGAN WHITENING MOISTURIZER - Sapu krim pelembap terlebih dahulu ke seluruh wajah sebagai MAKE-UP BASE.
2. BABYDOLL FOUNDATION/UV CREAM - Sapu secara nipis sehingga rata keseluruh wajah.
3.GLOWING DD MOIST CAKE - 3 in 1 foundation (powder + foundation + concealer) - Dap dap kan sahaja mengikut arah ke bawah dengan menggunakan span yang sudah disediakan.
4.FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER - Berfungsi menyerap minyak berlebihan pada kulit seterusnya dapat mengawal lebihan minyak yang ada pada wajah.
5.MIRACLE BLACK EYELINER
6.PERFECT BROW SHAPING
7.LONG LASH MASCARA - Letak sedikit bedak loose powder FMLP kat bulu mata korang sebelum menggunakan maskara ini.
8.SHINING MINERAL BLUSHER - Boleh digunakan juga sebagai highlighter dan shading.
9.PEARL MAGIC LIPSTICK πŸ’„
- Lipstick ini mengikut warna darah. Tanpa plumbum

To order, kindly whatsappΒ +60149497217Β (Atirah). . . .

#nurraysatrustedsellerΒ #nurraysaΒ #nurraysabeauty#nurraysatipsΒ #nurraysabeautytips#nurraysamakeuptipsΒ #nurraysaagent .#nurraysaproductΒ #nurraysabeautyproduct#nurraysamakeupΒ #nurraysamakeupset#nurraysasetmakeup#nurraysaglowingddmoistcake#nurraysaperfectlonglash#nurraysapearlmagiclipstick#nurraysaflawlessmineralloosepowder#nurraysamiracleeyeliner#nurraysashiningmineralblusher#nurraysabrowshipping#nurraysaarganwhiteningmoisturizer#nurraysababydollfoundationΒ #nurraysauvcream
More...