DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

💖 Promosi WD RM75sm/RM80ss (@wd_ina)

#testimoni
_
DULU KUSAM SEKARANG BERSERI-SERI 😱😱
.
.
Uols nak jadi macam akak ni tak? Masalah kulit wajahnya dah pulih kini.
.
Lagi best wajah makin cerah berseri, jerawat hilang dan parut makin pudar. Best ke best ke? Ofcos la besttt sangat kan.
.
So nak jadi macam akak ni tak? Sapu2 di NADI je uols. Seribu satu masalah akan selesai. .
Camne nak jadi macam akak ni?
.
Whatsapp 0177948951
.
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik #WD
#WDEC #krimhormon
#BukanSekadarLuaran
#womendesireeessentialcream
#krimhormonterlaris #ProdukKecantikkan
#Mamadil #Kcolly #DianzVitamin
#Jerawat #WajahKusam #Jeragat
#IktiharHamil #IbuHamil #KulitCantik
#bazaarpaknil
#Awetmuda #lofattah
#HeroSeorangCinderella
#KuKirimCinta #Fattzura
#Arluna #gemagegarvaganza
#visitmyigmalaysia #trustedsellermalaysia

❤️PRODUK KECANTIKAN MURAH❤️ (@miss_zaranatasya)

NRC LUXURY FACE MIST
100ML
.
Luxury Face Mist diperkaya dengan Vitamin C dan Peppermint Extract
.
Spray sebelum mekap for cooling & hydrating your skin. Kasi muka lembap & apply moisturizer/ primer. Rilex dulu baru pakai foundation.
.
Pores korang akan mengecil dan korang juga akan dapat rasa extra freshness & cooling effect daripada extract peppermint dalam face mist ni!
.
So makeup u'olls tak akan 'cakey', 'crack' dan tahan lama. Wajib guna bagi yang open pores sebab dapat mengurangkan minyak dan shine selain membantu mengecilkan lubang2 kawah di muka 😬
.
Bau dia juga sangat harum so korang mesti jatuh cintaa!!!
.
.
#nrcosmetics #nuexrosli #nuexroslicosmetic #produkkecantikkan #kecantikan #makeuptutorial #makeupori #makeupmalaysia #sukamakeup #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #malaysia #nakcantik #sayajualmakeup #sayajual

ALLUREBEAUTY PAHANG/MUAR (@allurebeauty.hot)

PROMO "MELARAM RAYA" kini kembali 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 Bagi yang tertunggu2 bila Produk Allure Beauty ni nak ada PROMO? Teringin sangat nak pakai sebab tengok ramai yg bagi positif feedback lepas guna,tapi selalu tak cukup duit.

Takpe sayang semua, kali ni kita nak bagi awak peluang untuk grab produk kesayangan awak ni ye 😍

Hq potong harga kaw kaw punya khas untuk awak je tau. Lepas tu siap bagi FREE GIFT 🎁 lagi.

Best ke BEST SANGAT ? 😆😆😆 haa.. meh wasap k.farah 014-5126784 utk sebarang order.. #agenallurebeauty #agenallurebeautymuar #agenallurebeautytemerloh #vitamincallurebeauty #myapinkishcompactpowder #freshiefacialallurebeauty #daycreamallurebeauty #allurebeauty #sayajualproduk #produkkecantikkan #vitaminc #daycream #freshiefacialwash #myacompactpowder - #regrann

Health & Beauty Boutique (@101hbb)

PELUNTUR DAKI KINI WAJAH BARU
FREE GIFT SPECIAL GITU

dapatkan yang original dari miza
+60174841403 ========================
Sapa ada masalah macamni????
Sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil
sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama
di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut. .
- Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba PELUNTUR ini. .
PELUNTUR khusus untuk :
~Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark,
dan menghalus kulit.
~Mengembalikan kulit selembut kulit bayi
~ Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur
~Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis
paha dan siku
~Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.
.
CARA GUNA PELUNTUR DAKI :
- Titiskan peluntur pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian
yang diperlukan sebelum mandi.
- Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
- Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.
- Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya
.
KANDUNGAN PELUNTUR BUANG DAKI :
- Ekstrak betik,
- minyak zaitun,
- tawas,
- olive oil
saiz: 100mL
Meh nak tolong... 1 BOTOL UNTUK PENGGUNAAN 3 BULAN
DIJAMIN PUAS HATI.....SELAMAT GUNA !!!
.
Wsup miza....0174841403

#rjtrading
#trustedseller
#poslaju #poslajumalaysia #MANTAP #awek #montok #bazarpaknil #produkkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajual #anakdara
#PELUNTURDAKI
#promosi

Health & Beauty Boutique (@101hbb)

PURE BREAST GEL SERUM
UPGRADE LATEST FORMULA !! hampir 2 bulan x ada stok gel breast ni. produk import korea punya cuma direpack semula oleh suplier. kali ni memang pinkish dan halus sgt teksturnya tau... siapa yang nak tegangkan payudara, mantapkan balik dan push up tu sesuai sgt lah. produk sangat sejuk dan kesan cepat seawal 3 hari je

whatsapp miza
www.wasap.my/60174841403
.
.
#rjtrading
#trustedseller
#poslaju #poslajumalaysia #MANTAP #payudara #awek #montok #produkkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajual #anakdara #Purebreastgel

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

DATO' DRK -SUPPORTERS (@datodrk_supporters)

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
👉VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
👉DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
👉INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
📱WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. GET YOUR BEAUTY SKIN WITH DRK
#produkkecantikkan #putihgebu
#drkkosmetik #drkkosmetikmurohsokmo #produkkecantikkan #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualproduk #produkdrk #agendrk #masalahkulit #produkselamat #produkrawatankulit #produkkulit #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatmeradang #jeragat #bintikhitam #jeragathilang #jeragatpudar #kulitputih #putihseluruhbadan #putihkulit

Aniss 💐 (@nuraanish)

Airishe serum skincare dapat membantu kulit seperti : *
-mengawal penghasilan sebum/minyak muka
-mengecilkan liang roma
-bertindak sebagai pelindung kulit wajah apabila pakai make up
-kembalikan sel2 kulit muka yg rosak(pakai waktu malam sblm tidur)
-mengandungi collagen utk menganjalkan kulit muka
-mengatasi kulit kusam and kulit nampak sihat
-mengurangkan penghasilan jerawat akibat kekerapan pakai make up *Cara2 pakai* :
-pakai sebelum make up
-pakai setiap kali lepas cuci muka
-pakai sebelum tidur
.

So sesiapa yang nak kulit muka cantik macam si cantik dalam video ni sebelum raya , korang boleh ws phone number ni +60177395101 untuk order dan pertanyaan selanjutnya 🍃 .

#airishe #airisheskincare #produkkecantikkan
More...