VITAMINC.DETOX.JERAWAT.RESDUNG (@allurebeauty.original)

Sebelum lelapkan mata, ada yg nak mimpi dpt skin Pinkish gebu gebas flawless x.. Sape yg xnak skin mcmni kan.. Kalau dh penat bermimpi, meh la cpt2 dptkan #myacompactpowder dgn Nurul ni..
.
Nak bg plak 4 free gift, beli 1 dpt 4 giteww, eh mmg jimat berbaloi sngguh..!! .
Harga Mya Pinkish plk skrg tgh Harga EKONOMI, Rm60 sm Rm65 ss (Harga asal Rm90 tau) SAVE RM30!!! Cepat whtsapp skrg di talian +601112219967 ๐Ÿ˜

iBeauty Lab (@ibeauty.lab)

"NAK ORDER LAGI!" Alhamdulillah. so far customer yg order SCDC mesti akn repeat order.
wiwiwiw. mcm customer kami yg ni. OK SGT2!! smpai kena tukar bra lain tau! walaupun lmbt tapi
PUAS HATI! bukan susah pun kan. bancuh2 shake2 papp terus minum. sedap plak tu. serum pun wangi.
haaa. mai2 sapa2 yg belum order tu mai pm kami skrg ya. insyaaALLAH puas hati. thank you dear share
feedback dgn kami ya. .
๐Ÿ‘™SWEET CAN D CUP๐Ÿ‘™
RM130 inc pos semenanjung.
RM135 inc pos sabah dan sarawak.
.
ORDER: WHATSAPP 016 637 6962
BOR0NG DI ALU-ALUKAN
100% ORIGINAL
READY STOCK! FAST DELIVERY!
.
POSTAGE SETIAP HARI KECUALI CUTI.
.

#minyakbelacak #minyakbelacakmurah #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakasli #minyakekstrakbelacak #minyakekstrakbelacakmurah #minyakekstrakbelacakoripower #minyakbelacakherbhousejohor #minyakbelacakherbhouse #minyakbelacakherbhouseoriginal #minyakpengasih #minyakpayudara #minyakzakar #produkkesihatan #vgrip #surekencang #vimaxxcanada #pilhormoncina #sweetcandcup #bustupexpresspremium #buewomencandy #monatox #produkbesarkanpayudara #produkkecantikkan #bconfident #tongkatajimatmadura #jamu #maajun #produkhot #sweetcandcuptestimoni

PENYELESAIAN KULIT BERMASALAH (@dalili_vivilin)

SUPPLEMENT KESIHATAN DAN KECANTIKAN YANG BAKAL MEMBUAT ANDA RASA TERUJA SEPERTI KULIT PORCELAIN DOLL by VIVILIN LONDON
.
KEBAIKAN PORCELAIN DOLL SUPPLEMENT .
โœ”๏ธ Mencantikkan , mencerahkan kulit menjadi pinkish dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi
โœ”๏ธ Antikedutan dan awet muda
โœ”๏ธ Menyembuhkan jerawat , jeragat, ruam dan ekzema
โœ”๏ธ Menggalakkan pertumbuhan kulit baru
โœ”๏ธ Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
โœ”๏ธ Menguatkan folikal rambut dan kuku
โœ”๏ธ Menguatkan antibodi dan imun badan
โœ”๏ธ Mengurangkan tahap kolesterol
โœ”๏ธ Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang
.
KANDUNGAN BAHAN : Vitamin C, Vitamin E, Rosehips, Apple Stem Cell, Cherry Blossoms,Pure Pearl Powder, Glutathione, Collagen.

#Sayajual
#Produkkecantikkan
#Kulitmulus
#Putihgebu
#Supplementkesihatan
#Bylily+60177340902

Ranzshop "Suntik Putih Murah" (@suntikputih_grosir)

GLUTAX 5GX XCELLENT ULTRA WHITENING
Rp. 680.000

Komposisi :โ€จ-Glutathione 5000mgโ€จ-2000mg Asam askorbatโ€จ-250mg Asam Lipoicโ€จ-Kolagen 350mgโ€จ-Vitamin E 300mgโ€จ-Pro Vitamin B3 250mgโ€จ-Pro Vitmain B5 100mgโ€จ-200mg Asam traneksamat

Manfaat :โ€จโ€“ย peningkatan energiโ€จโ€“ย memperkuat sistem kekebalan tubuhโ€จโ€“ย Fungsi mental yang lebih besar, seperti, meningkatkan memori, fokus, dan konsentrasiโ€จโ€“ย Waktu pemulihan dari sakit setelah latihan (atau operasi)โ€จโ€“ย Peningkatan kinerja atletikโ€จโ€“ย Detoksifikasi Intens (termasuk detoksifikasi logam berat)โ€จโ€“ย Pelindung yang kuat dari penyakit degeneratif, seperti diabetesโ€จโ€“ย pemutih kulit tercepat (dengan mengurangi pembentukan melanin)โ€จโ€“ย Menekan pembentukan jerawat / noda / jerawatโ€จโ€“ย Meminimalkan pori-pori wajah dan menratakan warna kulitโ€จโ€“ย Glutathione aman untuk semua orang dari segala usia

Dosis dan Cara pemakaian :โ€จ1 kali per minggu 1 Set untuk jangka waktu 10 minggu (Box: 10 Set)

Packing : 20 ampul, vial 10โ€จMade in : Italy

#glutax #glutax5gx #laroscorbine #glutax5gxexcellentultra #laroscorbine platinumkotak #pemutihkulit #perawatankulit #produkkecantikkan #kulitputih #kulitcerah #kulitmulus #kulitcantik #wanitacantik #wanitaseksi #cewekcantik #ceweksexy #cewekseksi #mencerahkankulit

Nak Flawless&Glowing?โœจโœจ (@thejunni_aira98)

Ada masalah suburn? Jerawat tak pernah surut? Atau parut yabg dah lama berkumpul? . The junni skincare dapat bantu Uols perbaiki kulit tanpa ada sebarang mercury. Pastikan pilih The Junni baru gunaโค๏ธ
.
Price๐Ÿ’Ž: RM 60 exc postage
.
Order whatapps/DM/we chat
๐Ÿ“ฒ+60195121265
๐Ÿ“ฒ+60195121265
๐Ÿ“ฒ+60195121265
.
#produkkecantikkan
#ubatjerawat
#airathejunni
#nakglowing
#putihgebu
#nakcantik
#thejunnilovers
#thejunnitestimoni
#thejunnipinkishwhite
#putihgebu
#thejunni
#tjcodbangi
#tjcodsaujanaputra
#tjcodkajang
#tjcodukm
#swapreview

SAM BEAUTILOGY LAB SDN BHD (@products.by.datoshareen)

#Repost @cikcantikchombi with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
๐ŸŒป SUA-SO SKIN CARE SET๐ŸŒป - REDSNOW ๐ŸŒน
.
Keluaran terbaru dari SAM BEAUTILOGY LAB SDN BHD yang mana merupakan Skincare set yang menggunakan teknologi RedSnow ๐ŸŒน
.
Apa itu RedSnow ๐ŸŒน ??
RedSnow adalah ekstrak semula jadi dari bunga Camellia Japonica (Ros Musim Salji) bau pokok berbunga yang berasal dari Korea dan Jepun
.
Dengan kajian yang baru diperkenalkan dan mempunyai inovasi bahan yang terkini, Sua-So Skin Care Series telah memperkenalkan penyelesaian masalah anti-penuan dengan masalah anti-pencemaran, ia juga mempunyai anti-pengoksidaan yang kuat, anti-keradangan dan kesan kolagen yang meningkat.
.
3 Langkah Terbaik dengan menggunakan :
๐ŸŒน Sonata Scrub
๐ŸŒน Facial Cleanser
๐ŸŒน Jeju Essence
.
Ia dapat menyelesaikan masalah awak-awak semua. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur dan bukan setakat perempuan je boleh pakai... Lelaki pun boleh memakainya...
.
Untuk keterangan lebih lanjut, sila PM/Whatsapp terus ke
๐Ÿ“ฒ 019-227 3683
๐Ÿ“ฒ 019-227 3683
๐Ÿ“ฒ 019-227 3683
.
#datoshareenalmashoor #kayaduniasyurdaakhirat #SUASOSKIN #SUASOSKINCARE #SONATASCRUB #FACIAL CLEANSER #JEJUESSENCE #CantikChombi #agent #agentwanted #callingforagent #buatduit #cantik #foundation #cosmetic #newfoundation #suasoskin #suasoskinofficial #pmgift #kualalumpur #malaysia #kayaduniasyurgaakhirat #penjualkosmetik #beauty #pretty #flawless #produkkecantikkan #berkualiti #kosmetik

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
FLAWLESS TEA .
.
๐Ÿƒ menghilangkan jeragat dan jerawat .
๐Ÿƒ menghaluskan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan .
๐Ÿƒ menjadikan kulit bersih dan licin .
๐Ÿƒ awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit .
๐Ÿƒ melancarkan peredaran darah .
๐Ÿƒdirumus khas utk kulit berseri dan bersih

INGREDIENTS FT:
.
๐ŸŒฐjasmine .
๐ŸŒฐfranch flower .
๐ŸŒฐapple flower .
.
๐ŸŒนsatu pack ade 15 uncang .
๐ŸŒนboleh consume pada waktu petang
.
#kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #kakicantikoriginal #slimminganddetoxtea #slimminganddetoxteamurah #slimminganddetoxtea#detoxscrub #flawlesstea #flawlessteamurah #sayajualprodukkecantikkan #produkkecantikkan #sayajualolicandypremium #dahliasecretbeauty #nanolightenercream #sayajualolicandypremium #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #sayajualmagicjelly #slimmingdetoxtea #detoxtea #nanolightenercream #olicandypremium

๐ŸŽ€RE & NNโ„ข๏ธ๐ŸŽ€ (@sa.chanteq)

YUHHUUUUUโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
MACAMANA EH โ“โ“
Nak bagitahu kat korang yang NN BEAUTร‰๐Ÿ“๐Ÿ’ ni supliment senang utk consume & dengan RM3 je sehari korang dapat memliki kulit yang gebu gebasโ‰๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Ayoooโ€ผ๏ธTambah plak ekstrak utk tambah tenaga ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ’ช๐Ÿป 2 in 1 ๐Ÿ™€
.
Okay nak tahu lebih lanjut xโ“โ“
WA ๐Ÿ“ฒ+60179087379 ๐Ÿ’‹
.
#NNPC #NNPearlCapsule #NNCoffeeScrub #NNBeaute #SAYAJUALSAYAPAKAI #sedutsedutcomey #produkkecantikkan
#TEAMNNโ„ข๏ธ #NNPEARLBEAUTY #NNโ„ข๏ธ #saChanteq

๐ŸŽ€RE & NNโ„ข๏ธ๐ŸŽ€ (@sa.chanteq)

Hyeee kesayangan kakak semuaโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜
.
Korang xnak ke skin korang CANTIKโ“ BERSIHโ“ANJALโ“Bebas dari JERAWAT & PARUTโ“Dan LEMBABโ“Xnak keee xnak keeeeโ‰๏ธ๐Ÿ˜ .
Haaaa kalau nak, korang WAJIB cuba & pakai REBORN SERUMโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜˜ REBORN SERUM ni bukan hanya boleh pakai dekat muka tau.. TAPIII dekat badan korang yang ada parut & nak anjal2 kt mana2 pun boleh jgk tauโ€ผ๏ธ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜
.
Before tido jangan lupa apply REBORN SERUMโ€ผ๏ธ Baru la bangun pagi esok nmpk glowing & berseri2 gittuwwwโœจ๐Ÿ˜˜
.
Mehhh whatsapp kakak lelaju meh๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒ+60179087379
.
#REBORNSERUM #RejuvenateYourSkin #rebornessential #rebornbeauty #serummuka #serumkecantikkan #produkkecantikkan #hotserum #botoxserum #serumjerawat #serumjeragat #sayapakaisayajual #terengganu #saChanteq

Glamora Beauty Consultant๐ŸŒท (@sheezsbeau)

YOUR BEAUTY ESSENTIALS ๐Ÿ˜˜
.
Cuba bayangkan kalau satu produk Glamora pun dah boleh kesan yang wow apatah lagi kalau anda semua pakai semua produk Glamora! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
โ€œEh, boleh pula macam tu! Rosak kulit nantiโ€ฆโ€
.
Jangan risau! Produk Glamora memang SELAMAT sebab tiada langusung bahan kimia bahaya! Siap diluluskan oleh KKM lagi tau ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’‹
.
Facebook: glamorahqmalaysia // Instagram: @glamora_hq . .
#glamoratips #glamoraeducation #motivasiglamora #glamora #skincaremalaysia #skincareproducts #produkkecantikkan #nakcantik #kosmetik
#kosmetikterbaik

Kosmetikwanita (@kosmetikwanitaindo)

Annyeong haseyo eonni dan nuna๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜SECRETKEY Face Coating Angel Cushion(new) 20g ( FULLSIZE compact + kaca+ spons + cushion liquid)

Tersedia
Kemasan anime angel
#21 Light beige โ€“ untuk kulit putih dan kuning๐Ÿ˜Ž
#23 Natural Beige โ€“ untuk kulit kuning dan sawo matang๐Ÿค—
untuk casing bisa pilih yang (pink) atau (blue)

1. SPF50 + / PA +++ , perlindungan sinar UV Powerfull .
2.whitening - anti wrinkle - dan anti aging in 1 pact
3. Minyak Argan menjaga kulit lembab dan terjaga kadar airnya
4. mengcover pori-pori sehingga warna kulit merata dan tone up warna kulit menjadi lebih cerah

Feature
1. UV protection + Whitening + Anti-wrinkle , 3 in 1
2. Upgraded coverage, moisturizing and radiance
3. you can choose the design and the color at your taste
4.Making skin look moisturized and radiant by one touch
5. Moisturizing, Radiance
6. By moisturizing and making skin look radiant, it makes skin look bright & healthy
7. Providing perfect coverage over the enlarged pores, blemishes and etc.

Volume
20g

How to use๐Ÿ˜
After finishing the basic skin care and makeup, apply content on the skin with the sponge and blend it out gently, evenly and thinnly.
* It does not get cakey if apllied multiple times.
* Rubbing puff to hard can cause the damage to it. Please cleanse it gently.
Harga FULLSIZE Rp 217.000๐Ÿ˜˜
#kosmetik #jualkosmetik #jualkosmetikwanita #kosmetikkorea #kosmetikindonesia #kosmetikkecantikan #krimwajah #jualkrim #produkkecantikkan #produkkecantikan #jualprodukkecantikan #pembersihwajah #bukareseller #bukaresellerkecantikan

๐Ÿ‘„2017๐Ÿ‘„ (@hye_imeyza)

Suke dgan feedback customer ...alhamdullilah...nueta mmg xpenah mengecewakan.... #nuetaskincare #skincare #produkkecantikkan #produkmukamalaysia

Kosmetikwanita (@kosmetikwanitaindo)

Halo sista sista๐Ÿค—๐Ÿ™๐Ÿค— korea punya nih๐Ÿ˜Ž keasliannya bisa dicek www.secretkey.co.kr
Tersedia satu paket SECRETKEY Miracle Fit Essence Foundation 30ml

Color Option
#21 Light Beige
#23 Natural Beige

Volume
30ml
How to use
1. SHAKE it up and down before use.
2. Apply adequate amount and gently spread it out with your skin texture
Harga hanya 156.000 1 paket๐Ÿค—
#kosmetik #jualkosmetik #jualkosmetikwanita #kosmetikkorea #kosmetikindonesia #kosmetikkecantikan #krimwajah #jualkrim #produkkecantikkan #produkkecantikan #jualprodukkecantikan #pembersihwajah #bukareseller #bukaresellerkecantikan
More...