Queen Of Mutiara (@queen_of_mutiara_)

.
Dasyatttt nye Manfaat APPLE HIJAU!
4-6 Jam
L.E.MAK
Minyak
To.k.sin
Kole.s.tr.ol
T.ERB.UA.N.G!!! setakat ni ramai berjaya HI.LA.NG 6-17kg dalam 2 minggu!
Dengan mengunakan EPAL HIJAU!
.
Berminat?? .
Tinggalkan nombr hp atau WS 0145488536

#Queenofmutiara #QueenOfMutiara #jutawanmutiara #keranamukujelita #produkkecantikkan #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurah #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdalamduaminggu #kurusdalamsatuminggu

β˜…CERGAS_CANTIK_CERDASβ˜… (@puteri_vanilla07)

Bangun pagi gosok gigi
Jangan lupa cuci muka dengan zahra sekali
Biar cantik berseri
Buat si dia jatuh hati 😍😍😍
.
Wah memang best zahra cleanser nie...kalau nak tanggalkan make up pun senang sesanggat la...xperlu nk gosok kasar2..lembut-lembut jer..πŸ˜‰
.
Tak nak try ke ???
Combo sale dah check out tau..
Rugi tau tak grab combo sale 😣
.
BERMINAT ???
HOTLINE INFO & ORDER :
WHATSAPP/SMS 017-7313464 ( MASZ )
.
#sayajualonline #igonlineshop #shoppingonline #visitmyig #ImanniSkinterbaik #imanniskinz #inspirasiMuslimah #produkkecantikkan

Gallery Effatihah (@effatihah_boutique)

JAMU BIDAN KAMPUNG .
KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menyempitkan rahim dan ketat #effatihah
βœ”οΈ Menambat hati suami di ranjang
βœ”οΈ Menghilangkan gatal-gatal di miss v
βœ”οΈ Melancarkan peredaran haid
βœ”οΈ Menegangkan bibir miss v
βœ”οΈ Mengurangkan sengugut
βœ”οΈ Menambahkan tenaga batin #effatihah
βœ”οΈ Payudara kembali tegang
βœ”οΈ Mengeluarkan angin dalam badan
βœ”οΈ Melancarkan peredaran darah
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
CARA PENGAMBILAN
.
- sehari sebiji waktu malam
- 2 biji utk kesan pantas
- banyak minum air
- wanita mengandung / haid / kanak-kanak dilarang makan
- jauhkan dari matahari
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
WHATSAPP 012 939 9009 or 0111 510 8008 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 shah alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan.open for borong juga...
.
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
#jamu
#jamubidankampung
#bidankampung
#jamurahsiabidankampung #jamumurah
#jamubidankampungborong #jamubidankampungmurah #produkkecantikkan
#bazaarpaknil
#jamubidankampungborongmurah
#effatihah
#jamuyounggoldmurah
#igkosmetikmurah #jamubidankampungoriginal #jamubidankampungmurah

SAHI / KRASA / KURUS / PUTIH (@cantik.dengan.sahi)

LULUS KKM🚩 *KRASA susu kambing*

KrΓ‘sa susu kambing dihasilkan dengan FORMULA yang lagi ADVANCED πŸ’˜. Tambahan Habbatus Sauda, Daun Zaitun, Tomato, Badam dan Grapes.

Apa beza dengan sahi sarang burung?
Formula lagi advanced & khasiat krΓ‘sa adalah menyeluruh untuk rambut, kuku, kulit, badan serta tulang dan gigi!

Rasa apa krΓ‘sa ni? Rasa vanilla okay. Sedap sangat!. Kalau consume SAHI Sarang Burung boleh ke minum krΓ‘sa?
Boleh dearies. Pagi minum krΓ‘sa Susu Kambing & malam consume SAHI Sarang Burung.

Cara minum?
Campurkan 2 scoop ke dalam 150 ml air suam. Kacau dan sedia untuk diminum.

Sebarang pertanyaan boleh wa πŸ“±019.226.8033 SekarangπŸ“£πŸ“£ .
#krasasusukambing #susukambing #sahi #kulitbersih #kulitflawless #teamdssahibest #produkkecantikkan #ikutcarakita #rambutcantik #kukusihat #makanansunnah #nakcantik #naksihat #sahisarangburung
#sahisarangburung
#krasasusukambing
#susukambingmalaysia
#sarangburungmalaysia
#teamdssahibest #agentsahi
#agentkrasa #makanansunnah
#rambutsihat #kukucantik #kulitflawless #kulitputih #gebugebas #ikutcarakita

@ainaumairah__ (@ainajual_)

Yang dah berkali kali tengok feedback gel aloevera scrub ni jangan rasa menyesal sebab tak beli awal awal ok😜 Sirius cakap, sekali pakai inshaAllah rasa sangat sangat perbezaan tu. Tapi janganlah anggap sekali pakai terus peloles cun melecun. Kena konsisten dan pakai cara yang betul! Jangan risau, bila dah beli aina akan guide sampai faham😘
.
Yang dah beli pulak jangan terkejut time pakai keluar daki daki dekat muka tu. Terutama yang pakai makeup foundation tu haa lagi banyak lah keluarπŸ˜…
.
GEL SCRUB membantu untuk merawat segala masalah kulit.
ALOEVERA SCRUB membantu untuk membaiki struktur kulit. Kata nak cantik? Kata nak murah? Dah ada produk berkesan dan murah kenapa tak cuba?😜
.
Whatsapp: 0164747628
Wechat: ainaumairah
.
#gelscrub #aloeverascrub #gelaloeverascrub #makeupremover #cantik #masalahkulit #berminyak #rawatkulit #kulitkusam #flawless #produkkecantikkan #produkmurah #produkberkesan

DianzVitamin PROMO BUY 1 GET 3 (@nano.lightenercream.official)

#DIANZVITAMIN2017
.
(EXTRA ASCORBIC ASID & EXTRA GLUTA TANPA PEARL)
.
βœ”οΈ Penutup berwarna soft purple (tulisan timbul hisaphisapteruscantik)
βœ”οΈ Botol berbentuk D (dark purple)
βœ”οΈ Meditag KKM
βœ”οΈ Hologram dianz di belakang botol (berwarna kelabu)
βœ”οΈ Tulisan timbul di kiri dan kanan (dianz / dian vit c&e)
βœ”οΈ Bawah botol (tulisan timbul dl 4090)
βœ”οΈ Tablet vitamin berbentuk D

LULUS KKM : MAL16095012NC

TABLET : 35 PCS ( PROMOSI SAJA ) tidak kekal selama nya
.
CARA PENGAMBILAN :
.
βœ”οΈ 1 biji sehari selepas makan untuk kesan cepat
βœ”οΈ Atau 2 biji sehari untuk kecerahan berganda
βœ”οΈ Tablet boleh di hisap atau di telan
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
βœ”οΈ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil
.
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN TERBARU :
.
βœ”οΈ Memutih & mencerahkan kulit
βœ”οΈ Kulit lebih glowy & berseri
βœ”οΈ Merawat masalah kulit
βœ”οΈ Mencantikkan kulit
βœ”οΈ Kesan 5x lebih cepat
βœ”οΈ Tablet lebih padat
βœ”οΈ Rasa buah berry
βœ”οΈ Lebih halus
βœ”οΈ Baik untuk kuku, rambut & tumit kaki
.
Harga Promosi :

1 botol rm50 (add pos RM7 SM/ RM12 SS)
2 botol rm100 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
3 botol rm150 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT😊
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT
---------------------------------
MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #bazarpaknil #kajang #codbangi #codkajang #boosterwhitening #dianzvitamin2017 #dianvitamin
#dianz #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #dianzterbaru #vitaminkulit #vitamincantik #dianzvitaminterbaru #sayajualprodukkecantikan #sayajualvitamin #produkkecantikkan #promosimurah #vitamilk #hisaphisapteruscantik #dianzcodkajang

DianzVitamin PROMO BUY 1 GET 3 (@nano.lightenercream.official)

#DIANZVITAMIN2017
.
(EXTRA ASCORBIC ASID & EXTRA GLUTA TANPA PEARL)
.
βœ”οΈ Penutup berwarna soft purple (tulisan timbul hisaphisapteruscantik)
βœ”οΈ Botol berbentuk D (dark purple)
βœ”οΈ Meditag KKM
βœ”οΈ Hologram dianz di belakang botol (berwarna kelabu)
βœ”οΈ Tulisan timbul di kiri dan kanan (dianz / dian vit c&e)
βœ”οΈ Bawah botol (tulisan timbul dl 4090)
βœ”οΈ Tablet vitamin berbentuk D

LULUS KKM : MAL16095012NC

TABLET : 35 PCS ( PROMOSI SAJA ) tidak kekal selama nya
.
CARA PENGAMBILAN :
.
βœ”οΈ 1 biji sehari selepas makan untuk kesan cepat
βœ”οΈ Atau 2 biji sehari untuk kecerahan berganda
βœ”οΈ Tablet boleh di hisap atau di telan
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
βœ”οΈ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil
.
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN TERBARU :
.
βœ”οΈ Memutih & mencerahkan kulit
βœ”οΈ Kulit lebih glowy & berseri
βœ”οΈ Merawat masalah kulit
βœ”οΈ Mencantikkan kulit
βœ”οΈ Kesan 5x lebih cepat
βœ”οΈ Tablet lebih padat
βœ”οΈ Rasa buah berry
βœ”οΈ Lebih halus
βœ”οΈ Baik untuk kuku, rambut & tumit kaki
.
Harga Promosi :

1 botol rm50 (add pos RM7 SM/ RM12 SS)
2 botol rm100 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
3 botol rm150 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT😊
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT
---------------------------------
MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #bazarpaknil #kajang #codbangi #codkajang #boosterwhitening #dianzvitamin2017 #dianvitamin
#dianz #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #dianzterbaru #vitaminkulit #vitamincantik #dianzvitaminterbaru #sayajualprodukkecantikan #sayajualvitamin #produkkecantikkan #promosimurah #vitamilk #hisaphisapteruscantik #dianzcodkajang

DianzVitamin PROMO BUY 1 GET 3 (@nano.lightenercream.official)

#DIANZVITAMIN2017
.
(EXTRA ASCORBIC ASID & EXTRA GLUTA TANPA PEARL)
.
βœ”οΈ Penutup berwarna soft purple (tulisan timbul hisaphisapteruscantik)
βœ”οΈ Botol berbentuk D (dark purple)
βœ”οΈ Meditag KKM
βœ”οΈ Hologram dianz di belakang botol (berwarna kelabu)
βœ”οΈ Tulisan timbul di kiri dan kanan (dianz / dian vit c&e)
βœ”οΈ Bawah botol (tulisan timbul dl 4090)
βœ”οΈ Tablet vitamin berbentuk D

LULUS KKM : MAL16095012NC

TABLET : 35 PCS ( PROMOSI SAJA ) tidak kekal selama nya
.
CARA PENGAMBILAN :
.
βœ”οΈ 1 biji sehari selepas makan untuk kesan cepat
βœ”οΈ Atau 2 biji sehari untuk kecerahan berganda
βœ”οΈ Tablet boleh di hisap atau di telan
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16 TAHUN KE ATAS.
βœ”οΈ Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil
.
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN TERBARU :
.
βœ”οΈ Memutih & mencerahkan kulit
βœ”οΈ Kulit lebih glowy & berseri
βœ”οΈ Merawat masalah kulit
βœ”οΈ Mencantikkan kulit
βœ”οΈ Kesan 5x lebih cepat
βœ”οΈ Tablet lebih padat
βœ”οΈ Rasa buah berry
βœ”οΈ Lebih halus
βœ”οΈ Baik untuk kuku, rambut & tumit kaki
.
Harga Promosi :

1 botol rm50 (add pos RM7 SM/ RM12 SS)
2 botol rm100 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
3 botol rm150 (add pos RM7 SM/RM12 SS)
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT😊
.
POSTAGE ISNIN-JUMAAT
---------------------------------
MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #bazarpaknil #kajang #codbangi #codkajang #boosterwhitening #dianzvitamin2017 #dianvitamin
#dianz #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #dianzterbaru #vitaminkulit #vitamincantik #dianzvitaminterbaru #sayajualprodukkecantikan #sayajualvitamin #produkkecantikkan #promosimurah #vitamilk #hisaphisapteruscantik #dianzcodkajang

πŸ‘„SyamEyzaπŸ‘„ (@im_eyza)

Cantik sangat kulit gebu gebas. Antata regular customer yang setia denagn NUETA . Thanks hot momma!
Jom try nueta. Bebas kimia
Whatsaap 01123074183
#nuetaofficial #nuetaskincare#nuetatestimoni #natural #skincareberkesan #produkmuka #produkkecantikkan

juetartlet_ (@ju_dlet)

Meh kita tgk bahan2 yg terkandung dalam ni + harga (loose item)
#sayajual#sayaguna
.
.
Xanzwhite Skincare (Lightening Fluid SPF 15 (20ml) .
βœ”οΈMelindungi kulit dari Sinaran UV Matahari, diperkaya dengan SPF 15(Sun Protection) selain bertindak sebagai mengekalkan lembapan kulit yang berkekalan. .
.
.
Interested kindly
WaspπŸ“²014 667 5083
WaspπŸ“²013 212 6464
.
.
Penggunaan tahan sehingga 2 bulan. JIMAT
Bertukarlah kepada produk bebas bahan kimia!!!
.
.
FREE POSTAGEπŸ’ƒ
.
#xanzwhitesirehemas #sayajual
#xanzwhite #tanpabahankimia
#sirimberhad #beautyskincare
#skincare #produkkecantikkan
#antijerawat #antikedut #antiradang
#moodrepublik #bazaarpaknil #upm
#ootd #igersmalaysia #beautyskin
#like4likeback #jobstreet #beautylifestyle
#follower #tagsforlikes #cikgusekolah

juetartlet_ (@ju_dlet)

Meh kita tgk bhn2 yg terkandung dalam ni + harga sekali (loose item)
#sayajual#sayaguna
.

Xanzwhite Skincare (Multi Action Treatment-night cream) .
βœ”οΈMengembalikan,merawat dan mencerahkan kulit secara semulajadi yang mengandungi 100% HERBA dan bebas dari bahan kimia. .
.

Interested kindly
Wasp πŸ“²014 667 5083
Wash πŸ“²013 212 6464
.
.
Penggunaan tahan sehingga 2bulan.JIMAT
Bertukarlah kepada produk bebas bahan kimia!!!
.
.
FREE POSTAGE πŸ’ƒ
.
#xanzwhitesirehemas
#xanzwhite #sirimberhad
#beautyskincare #tanpabahankimia
#skincare #produkkecantikkan #skinbranded
#antijerawat #antikedut #antiradang
#moodrepublik #bazaarpakni l#fansign
#ootd #igersmalaysia #beautyskin
#like4likeback #jobstreet #beautylifestyle
#follower #tagsforlikes #cikgusekolah

MYLEA FRECKLES SERUM TERBESAR (@myleaserum.co)

❀️MYLEA FRECKLES SERUM❀️
.
πŸ”ΉSERUM yang dirumus dengan bahan-bahan aktif SEMULAJADI, tiada BAHAN KIMIA dan yang paling penting lulus KKM
.
πŸ”ΉIa adalah penawar N0.1 ‼️
Mengatasi segala masalah kulit muka anda.Satu-satunya serum kecantikan yang patut dimiliki semua tak kira wanita atau lelaki
.
πŸ”ΉNampak je kecik-kecik cili padi tapi memang SUPERB ‼️
.
Serum ni dapat mengatasi masalah :
β˜‘οΈJERAGAT, β˜‘οΈPARUT JERAWAT, β˜‘οΈBLACKHEAD, β˜‘οΈWHITEHEAD, β˜‘οΈKULIT BERMINYAK, β˜‘οΈKUSAM, β˜‘οΈTONA TAK SEKATA
dan macam-macam lagi tau πŸ’œ
.
Alhamdulillah hampir 100% pengguna kami berpuas hati !πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Jom pakat tengok testimoni-testimoni kami, laju je masuk sebagai BUKTI... haaa kan best tu.. 😊 Senyum ke telinga akak-akak dan abang-abang yang pakai πŸ‘«πŸ‘«
.
Jadi tunggu apa lagi??Meh whatsapp sis πŸ“² 016-6214099 untuk membuat tempahan 🌈
.
#mylea
#MyleaFrecklesSerum #MyleaFrecklesSerumTestimonial #Flawless #serumjeragat #jerawat #putih #bazarpaknil #myleateam #cantik #natural #produkkecantikkan #produkmalaysia #halal #testimonicustomer #berkesan #terbaik #viral #kurus #serum #jualanmurah #murah #lofattah #surihatimrpilot

juetartlet_ (@ju_dlet)

Meh kita tak bhn2 yg terkandung dalam ni + harga (loose item) .
#sayajual#sayaguna
. .
Xanzwhite Skincare (Clarifying Cleansing -65ml)
βœ”οΈMembersih serta menanggalkan kotoran dan solekan sekaligus menyerlahkan kulit agar lebih bersih segar dan lembut
.

Interested kindly
WaspπŸ“²014 667 5083
WaspπŸ“²013 212 6464
.
.
Penggunaan tahan sehingga 2 bulan. JIMAT.
Bertukarla kepada produk bebas bahan kimia!!
.
.
FREE POSTAGEπŸ’ƒ
.
.
#xanzwhitesirehemas
#xanzwhite#tanpabahankimia
#sirimberhad#beautyskincare
#antijerawat#antikedut#antiradang
#skincare#produkkecantikkan
#moodrepublik#bazaarpaknil#skinbranded
#ootd#potd#igersmalaysia#beautyskin
#like4likeback#jobstreet #beautylifestyle
#follower#tagsforlikes#cikgusekolah

juetartlet_ (@ju_dlet)

LEBIH JIMAT dengan harga SET xanzwhite ini πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
Xanzwhite SkinCare by Sirim Berhad
1box=4 item.
πŸ‘‰Cleanser: RM 46 sebotol
πŸ‘‰Toner: RM 46 sebotol
πŸ‘‰Day cream: RM 44 sebotol
πŸ‘‰Night cream:RM 43 sebotol
.
.
Penggunaan untuk 2/3bulan
Dengan set ini anda bole JIMAT. .
.
.
WaspπŸ“²014 667 5083
WaspπŸ“²013 212 6464 .
FREE POSTAGE!!!! .
.
.
#sayajual#sayaguna#skincare
#xanzwhite#xanzwhitesirehemas
#produkterbaik#produkkecantikkan
#antiageing#antiwrinkle#antipimples
#unitenmoments#moodrepublik#beautylife
#ootd#potd#igersmalaysia#motd
#followers#tagsforlikes#beautylifestyle
#onlineshoping#onlinebazaar#wecare

Qaseh ZieLa (@meqla.style.beauty.health)

πŸ’Ÿ SHIMMER CREAM πŸ’Ÿ .
warna pearl dan mocha mmg cantik bila sapu di tulang pipi dan hidung. Bau pn wangi dan boleh juga jadikan eyeshadow base.
.
.
.
.
.
Dealer Sendayu Tinggi KL
Meqla
www.wasap.my/+60122959081
cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj, shah alam, bkt raja klang dan sekitar KL.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #mekap #mekapmurah #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #foundationmurah #highlights #shimmerandshine

DianzVitamin PROMO BUY 1 GET 3 (@nano.lightenercream.official)

DIANZ VITAMILK BOOSTER
.
Sesuai untuk wanita yang merancang nak hamil
Sesuai untuk wanita hamil
Sesuai untuk wanita yang menyusukan bayi
.
Fungsi Dianz Vitamilk
βœ… Membantu melancarkan pengeluaran susu
βœ… Menguatkan rahim
βœ… Memberi tenaga yang maksima
βœ… Mencantikkan dan melembutkan kulit mommies
.
Tak perlu bancuh,
Hanya koyak sachet, tuang ke dlm mulut..
Rasa vanila yang yummy

30 sachet / kotak

Ambil 1 sachet selepas sarapan
*kalau cik B bengkak sgt boleh jarakkan selang sehari

Harga :

1 kotak rm65 (add pos RM7 SM/ RM10 SS)
βœ”οΈFREE GIFT

POSTAGE ISNIN-JUMAAT
--------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitamilk #bazarpaknil #produkjerawat #vitaminjerawat #dianzvitaminwithpearl #dianvitamin
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #produkkulit #vitaminkulit #vitamincantik #gsldianz #sayajualprodukkecantikan #sayajualdianzvitamilk #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #bandarbarubangi #putrajaya #milkbooster #penggalaksusubadan

DianzVitamin PROMO BUY 1 GET 3 (@nano.lightenercream.official)

NEW PACKAGING! PLUS EXTRACT MINT

Nano Lightener Cream 🌿

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
βœ”οΈ Kesan seawal 7 hari
βœ”οΈ Memutihkan masalah utama wanita
βœ”οΈ Sesuai untuk semua peringkat umur
βœ”οΈ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada)
βœ”οΈ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna
βœ”οΈ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
βœ”οΈ Tiada bau-bauan
βœ”οΈ Krim berwarna light purple
βœ”οΈ KKM approved

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
βœ”οΈ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
βœ”οΈ Tak perlu di bilas
βœ”οΈ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini
βœ”οΈ Berat 15 gm

1 RM45 (ADD POS RM2 SM/ RM5 SS)
2 RM80 (ADD POS RM2 SM/ RM5 SS)
3 RM115 (ADD POS RM2 SM/ RM5 SS)
βœ”οΈFREE GIFT
POSTAGE ISNIN-JUMAAT
----------------------------------------
Berminat ?

MAYBANK
1620 2143 4608
NOR KHALIDA BINTI GHAZALI
---------------------------------
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002
πŸ’Œ WHATSAPP 012- 271 4002

NAMA :
ALAMAT :
NO TEL :
ORDER/KUANTITI :

#sayajualproduk #nanolightenercream #krimnano #dianzvitamin #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #gsldianz
#sayajualnanolightenercream #krimketiak #pemutihketiak #penghilangdaki
#sayajualnano #sayajualmurah #bazarpaknil #codbangi
#sayajualnanocream #sayajualkrimketiak #sayajualvitamin #produkkecantikkan #codkajang #kajang #bangi #bandarbarubangi #cheras #dianzcodkajang #nanolightener #hisaphisapteruscantik #sapusapudahpinkish
More...