Jom cerahkan ketiak! (@raudhaheshal.my)

Sapu sapu 5-10 minit bulu hilang! 😨😨😨
.
Tak sakit, bulu yg tumbuh lebih lembut tau 😘
.
Whatsapp 016 635 9405
Whatsapp 016 635 9405
Whatsapp 016 635 9405
.

Jom cerahkan ketiak! (@raudhaheshal.my)

"BUANG BULU DENGAN MUDAH & PANTAS"
.
Masih guna pencukur ke uolls? Dh ketinggalan tu..pencukur boeh menyebabkan ketiak kita hitam tau..sy dh guna UNDERARM KIT CEK LAWA ni..best sangat2..result seawal 10 minit!! Wow!! Teruja sangat..uols patut cuba..
.
Kebaikan Hair Remover
. 🌹Dijamin selamat sepenuhnya
🌹bulu yang baru akan lebih lembut
🌹hair remover akan melambatkan pertumbuhan bulu.
🌹mencerahkan,membaiki sel2 kulit dan mengembalikan kelembutan serta menyegarkan kulit..
🌹menjadikan kulit lebih lembut serta flawles
🌹menanggalkan bulu hingga ke akar umbi
🌹penggunaan selama 2 bulan (bergantung cara guna)
.
.
WHATSAPP β€˜UNDERARM SET” -> βœ† βœ† 016-6359405

Irney Idris (@irneyidris)

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
FLAWLESS TEA .
.
πŸƒ menghilangkan jeragat dan jerawat .
πŸƒ menghaluskan melicinkan kulit muka dan seluruh anggota badan .
πŸƒ menjadikan kulit bersih dan licin .
πŸƒ awet muda dan menghilangkan kedutan pada kulit .
πŸƒ melancarkan peredaran darah .
πŸƒdirumus khas utk kulit berseri dan bersih

INGREDIENTS FT:
.
🌰jasmine .
🌰franch flower .
🌰apple flower .
.
🌹satu pack ade 15 uncang .
🌹boleh consume pada waktu petang
.
#kakicantiqtea #kakicantiqteamurah #kakicantikoriginal #slimminganddetoxtea #slimminganddetoxteamurah #slimminganddetoxtea#detoxscrub #flawlesstea #flawlessteamurah #sayajualprodukkecantikkan #produkkecantikkan #sayajualolicandypremium #dahliasecretbeauty #nanolightenercream #sayajualolicandypremium #bazaarpaknilmurah #bazaaronline #sayajualmagicjelly #slimmingdetoxtea #detoxtea #nanolightenercream #olicandypremium

sabun pembersih daki (@sparklesoap_ly)

FEEDBACK SPARKLE SOAP ‼️
Yuhuuuu cus nk join dropship πŸ˜‹sbb bila daa pkai menjadi kn ..mesti laa baru semangat nk jual kt org kn ??kita sendri daa rasakn pengalaman pkai ..lagi mudah nk prmote dkt org kn ..sunburn hilang ..jrwt kurang ..giler kau x best ..msti happy laa kn ..hehe ..wow2 makin syg laa kt sparkle soap ni ..
.
Sental2 shaja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sparklesoapmalaysia
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #ubatputih
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
#SparkleSoapIndonesia #produkkecantikanindonesia #beautyindonesia #SparkleSoapBrunei
#ProdukKecantikanBrunei #BeautyBrunei
#SparkleSoapSingapore #Produkkecantikansingapore
#BeautySingapore #Pemutihmuka
#pemutihbadan #pemutihketiak
#hijab #hijabcantik

Irney Idris (@irneyidris)

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK .
Whatsapps 0192530305 .
Nano Lightener Cream 15gram .
KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ βœ”οΈ Kesan seawal 7 hari βœ”οΈ Memutihkan masalah utama wanita βœ”οΈ Sesuai untuk semua peringkat umur βœ”οΈ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) βœ”οΈ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna βœ”οΈ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera) βœ”οΈ Tiada bau-bauan βœ”οΈ Krim berwarna light purple βœ”οΈ KKM approved .
CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ βœ”οΈ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap) βœ”οΈ Tak perlu di bilas βœ”οΈ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini βœ”οΈ Berat 15gram . βœ”οΈFREE POSTAGE .
#sayajualproduk #nanolightenercream #krimnano #dianzvitamin #ketiak #missv #leherberdaki #sikugelap #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pencerah #sayajualnanolightenercream
#sayajualnano #sayajualmurah #bazarpaknil #visitmyig
#sayajualnanocream #sayajualkrimketiak #sayajualvitamin #produkkecantikkan #rahsiakecantikkan #kajang #bangi #dianz #dianzmurah #nanolightenermurah #putrajaya #semenyih #nanolightener #hisaphisapteruscantik #sapusapudahpinkish

Irney Idris (@irneyidris)

RM72
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
DIANZVITAMILK .
sesuai untuk wanita yang telah berkahwin , yang menginginkan zuriat , ibu mengandung & dan ibu menyusu
.
βœ…Kebaikan untuk wanita yang bersedia untuk mendapatkan zuriat
βœ…Menguatkan rahim ,
βœ…Memberi keseimbangan hormon untuk mendapatkan zuriat
βœ…Kebaikan untuk ibu yang mengandung dan menyusukan bayi
βœ…Memberi keseimbangan nutrisi kepada ibu dan bayi
βœ…Memberikan extra tenaga
βœ…meningkatkan pengeluaran susu ibu 2kali ganda
.
πŸ’–KANDUNGAN BAHAN UTAMAπŸ’–
βœ”οΈOmega 3 - penting untuk minda
βœ”οΈKolegan ikan - membantu mengurangkan kesan rekahan kulit
βœ”οΈApricot & Delima - antioksidan dan memberikan tenaga
βœ”οΈMadu - baik untuk usus dan kulit ibu dan bayi
.
CARA MAKAN :

1 sachet sehari selepas sarapan
koyak dan tuang di dalam mulut tanpa perlu di bancuh
*jika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak , amalkan selang sehari
1 box / 30 sachet ( kegunaan 1 bulan )
tp awas ! makan 3 sachet ramai dah bengkak susu jd makan selang sehari
.
#dianzvitamilk #dianzvitamilkoriginal #dianzvitamilkmurah #dianzvitamilkbooster #dianzvitamilkselangor #vitamilk #kemamkemasterusmelimpah #milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia #milkboostertestimoni #milkboosterdianzvitamilk #milkboosterterbaik #sayajualdianzvitamin #sayajualdianvitamin #dianzvitaminnewpackaging #bazarpaknil #visitmyig #dianzvitaminwithpearl
#sayajualprodukdian #nanolightenercream #dianzvitamin #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #produkkecantikkan #dianzvitaminmurah
- [ ]

Nufaglow Vita Blush Serum (@nufaglow)

SEMUA ORANG NAK CANTIK KAN? SEMUA NAK KULIT FLAWLESS MACAM ARTIS KAN?
.
Selain daripada set produk kecantikan yang ada di pasaran sekarang, korang semua perlu tahu bahawasanya pemakaian serum adalah sangat penting. Bak kata orang putih, extensive care lah. Pemakaian serum ini adalah penting untuk memastikan kulit anda bebas jerawat dan awet muda.
.
Sesuai untuk merawat : β€’ Jeragat / jerawat β€’ Parut jerawat β€’ Kulit sensitif β€’ Kulit berminyak β€’ Kulit kering / kusam β€’ Tona tak sekata β€’ Kulit gelap β€’ Kulit terbakar β€’ Liang pori terbuka β€’ Muka menggelutu β€’
.
Jom order @nufaglow Vita Blush Serum sekarang. Dapatkan segera dengan HARGA PENGENALAN confirm puas hati!
.
Boleh pm atau whatsApp #0179030307 untuk info
.
Atau type "DM" di ruangan comment

#nufaglow #kulitcantikberseri #putihberseri
#kulitcantik #parutjerawat #kulitsihat #putihgebu #nakcantik #produklaris #produkkecantikkan #parut #kulitlicin #siscuba #cantiksemulajadi

SCDC SKINSTORIES RAPUNZEL (@trudolly_skinstories)

TESTIMONIAL FAIRY KISSES
.
Hai Girls & Boys! Dah jumpa supplement yang sesuai ke belum? Jom try Fairy Kisses. 2 in 1 tau. Kunyah kunyah Putih. Kunyah kunyah detox. .
FAIRY KISSES UNTUK PUTIH & DETOX. πŸ™ˆπŸ’•
.
whatsapp : +601117644790
.
#fairykissesbyskinstories #fairykisses #skinstoriesagent #skinstories #trudollybyfazura #trudolly #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #collagen #produkkecantikkan #supplement #detox #detoxputih #kulitcantik

SCDC SKINSTORIES RAPUNZEL (@trudolly_skinstories)

TESTIMONIAL FAIRY KISSES
.
Hai Girls & Boys! Dah jumpa supplement yang sesuai ke belum? Jom try Fairy Kisses. 2 in 1 tau. Kunyah kunyah Putih. Kunyah kunyah detox. .
FAIRY KISSES UNTUK PUTIH & DETOX. πŸ™ˆπŸ’•
.
whatsapp : +601117644790
.
#fairykissesbyskinstories #fairykisses #skinstoriesagent #skinstories #trudollybyfazura #trudolly #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #collagen #produkkecantikkan #supplement #detox #detoxputih #kulitcantik L

SCDC SKINSTORIES RAPUNZEL (@trudolly_skinstories)

TESTIMONIAL FAIRY KISSES
.
Hai Girls & Boys! Dah jumpa supplement yang sesuai ke belum? Jom try Fairy Kisses. 2 in 1 tau. Kunyah kunyah Putih. Kunyah kunyah detox. .
FAIRY KISSES UNTUK PUTIH & DETOX. πŸ™ˆπŸ’•
.
whatsapp : +601117644790
.
#fairykissesbyskinstories #fairykisses #skinstoriesagent #skinstories #trudollybyfazura #trudolly #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #collagen #produkkecantikkan #supplement #detox #detoxputih #kulitcantik

JERAWAT |JERAGAT |KULIT KUSAM (@maryjardin.bylida)

Masih mencari skincare semulajadi dan organik?
.
Jangan risau,Mary Jardin adalah jawapannya
.
Diformulasi oleh seorang doktor muslimah yang pentingkan dan cintakan bahan semulajadi dan organik
.
βœ…Face Soap RM40
βœ…Face Oil RM60
βœ…Clay Mask RM80
βœ…Collagen Serum RM150
βœ…Basic Set( Face Soap + Clay Mask + Face Oil) RM170
βœ…Full Set( Basic Set + Serum) RM320
.
OFFER PRE-ORDER
βœ…Essential Set (Serum + Face soap + Face Oil) RM199
βœ…Lavendar Rose Collection (Face Mist + Body Scrub + Hand & Body Lotion + Lip Butter) RM149
.
Harga tak termasuk pos
.
Sebarang pertanyaan boleh PM Lyda (019-9656438)
.
#MaryJardinAgent #MaryJardin #MaryJardinTerengganu #jeragat
#jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #ekzema #parutjerawat #antipenuaan #claymask #faceoil #facesoap #serum #kulitsensitif #hilangjerawat #parut #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #maryjardintestimoni #produkkecantikkan #bazarpaknil #bodyscrub #Bodylotion

NO.1 HIPSTER/RETRO SUNGLASSES (@hipsteretro.spec)

[GAMBAR REAL][SWIPE TEPI UNTUK GAMBAR LAIN SPEC]

Gentle Monster Love Punch Silver Gold(Polarized). Warna Paling Lawa Kegilaan Ramai. Di datangkan Dengan Case Terbaru Leather PVC yang cukup Eksklusif.

Mmg bergaya giler!!Stok stok Selebriti Malaysia yang terkenal pun pakai. .
.

Perlu Diingatkan Ada Yg Jual Murah Di Insta, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 300%!! Kualiti dan Material mmg Jauh beza Kami jamin BERKUALITI TINGGI. Sumpah Tak Tipu
.
Admin BAGI FREE Polarized Test Card!
.
Product Package : Leather Case, Card, Cleaning Cloth, Paper Beg, Polarized Test Card

Whatsapp Order

0167787704(MIE)

#handbagmalaysiamurah #begtanganmalaysiamurah #begtanganborong #handbagmurah #barangbranded #bagmurahcantik #shawlmurah #instantshawl #handbagjenama #handbegmurah #handbegmurahmalaysia #bajukurung #bajukurungmurah #sunglassesmurah #jualsunglassesmurah #sunglasseshipster #tudungborong #jualtudung #produkkecantikkan #produkkesihatan #visitmyig #igshop #igshopmalaysia #ootd #lazada #zalora #barangmurah #ctdk

Sabun Pemutih Hilang Daki (@sparklesoap_nes)

FEEDBACK AGEN SPARKLE SOAP ‼️
Haaa nahh ..agen pn ad feedback taw ..hihi ..of course laa kn ..nk bagi uolss buka mata luas2 dan fikir dlm2 untk join team kami ..insyaallah emy akn guide dan tolong agen2 sampai terjual stock2 mereka ..haa best x ??jrg taw hq turun pdg trut serta tlong agen ..emy xkn biarkan awk semua bergerak sendiri ..pendek kata xkn biarkan agen2 simpan stock bwh katil dan hasil krik2 😜😜
.
.
Nak join agen ??nk jadi sebahagian dari family kami ??jom cepat ..kedatangan anda sgt2 kami alu-alukan 😊
.
Sental2 shja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal

Sabun Pemutih Hilang Daki (@sparklesoap_nes)

FEEDBACK AGEN SPARKLE SOAP ‼️
Haaa nahh ..agen pn ad feedback taw ..hihi ..of course laa kn ..nk bagi uolss buka mata luas2 dan fikir dlm2 untk join team kami ..insyaallah emy akn guide dan tolong agen2 sampai terjual stock2 mereka ..haa best x ??jrg taw hq turun pdg trut serta tlong agen ..emy xkn biarkan awk semua bergerak sendiri ..pendek kata xkn biarkan agen2 simpan stock bwh katil dan hasil krik2 😜😜
.
.
Nak join agen ??nk jadi sebahagian dari family kami ??jom cepat ..kedatangan anda sgt2 kami alu-alukan 😊
.
Sental2 shja boom putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal

Sabun Pemutih Hilang Daki (@sparklesoap_nes)

CONTEST ‼️
Menang hadiah wang tunai 😍
.
.
Sebagai penghargaan pd korang yg dah membeli sparkle soap dari kami ..pihak hq berbesar hati untk memberi hadiah berupa wang tunai kpd mereka yg mengikut syarat2 di bawah 😍
.
.
Syarat2 contest :
1-hantar gambar selfie terbaik bersama sparkle soap
2-hantar feedback terbaik dari uolss(feedback harus jujur taw)
.
.
Senangkan ??hanya perlu buat dua cara itu shja daa dapat hadiah 😍
.
.
Hq akn plih beberapa org untk tebus hadiah wang tunai 😊
.
.
KHAS UNTK PEMBELI SPARKLE SOAP KELUARAN TERBARU 2x LBH CERAH & LBH BERKESAN 😍
.
.
Hantrkan pd whtsap emy yaa
🌹011-19298345
.
.
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #kurus #putih #tatiskincare #glowglowing #aurawhite #dherbs #quputeh #ubatputih #ubatkurus
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal

Sabun Pemutih Hilang Daki (@sparklesoap_nes)

PENCARIAN AGEN DAN DROPSHIP BAGI SETIAP NEGERI KINI DIBUKA ‼️‼️
.
.
Wahhh berita gembira ..sparkle soap kini mengalu-alukan kepada sesiapa shja trmasuk suri rumah atau student yg slalu xckup duit yg berminat untk menambah pndapatan bersma kami ..
.
.
Banyak kelebihan join team sparkle soap taw ..nk tahu apa ??okehh emy bgithu skit kt sni
.
.
πŸ’žuntk dropship skrg tiada yuran dikenakan tetapi terhad kpd 50 org shja ..so lpas ckup 50 org ..emy akn charge yaa πŸ˜‰
πŸ’žgroup support untk korang ambl gmbr bhn dan copywriting untk prmote sabun
πŸ’žrewards pada agen dan dropship bg yg mncapai target kami ltkkan
πŸ’žnak tahu apa lagi kelebihan join team kami ?cepat2 dm emy atau trus tkn link whatsap pd bio emy yaa πŸ˜‰
.
.
ALLAH AKN BAGI PADA SESIAPA SAHAJA YG BERUSAHA
MAN JADDA WA JADDA πŸ’ͺ🏻
.
.
WHATSAP SEKARANG SEMENTARA MASIH ADA KEKOSONGAN 😍
.
.
#sabunhilangdakisparkle
#sparklesoap #sabunpemutihsparkle #sabunputihkulitsparkle
#sparklesoap #sparklesoapmalaysia
#sabunhilangdakisparkle #sabunpemutihsparkle
#sabunhilangdaki #sabunpemutih
#sabunhilangdaki #sabunpemutih #terlajakputih
#putihgebu #putihmulus #kulitputih #buangdaki #maduasli #collagen #putih #ubatputih #ubatkurus #ekstrakbungalavender #ekstrak24kgold
#beautyinjection #paidreview
#giftreview #instafamous #motifviral
#produkkecantikkan #pemborongkosmetik
#pemborongkosmetikmurah #kosmetikoriginal
More...