Irney Idris (@irneyidris)

RM40
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SATIN SKINZ FEMININE WASH
.
-Ginseng feminine wash no 1 di Malaysia.
-Mencerahkan Miss V.
-Merawat masalah keputihan.
-Merawat jangkitan penyakit kulit pada Miss V seperti kurap, ruam, timbul jangkitan berbentuk mata ikan, dll.
-Mengetatkan otot Miss V yang longgar.
-Miss V segar harum sepanjang hari.
-Mengubati luka akibat proses bersalin.
-Meningkatkan ghairah suami.
-Memberi keseimbangan pH.
-Menghalang pembiakan bakteria jahat dan mengekalkan bakteria
baik.
-Memperbaiki peredaran darah.
-Meningkatkan keyakinan ketika bersama suami.
.
#sayajual#sayajualmurah#produkwanita#produkkecantikkan#onlineshop#onlineshopmalaysia#satinskinzcombo #satinskinzoriginal #satinskinzmurah
#satinskinz2u #satinskinz #satinskinzfemininewash #satinskinzfemininewashoriginal #satinskinzfacialoriginal #satinskinzfemininewashoriginal #satinskinzfemininewashmurah #satinskinzfeedback #satinskinzevefemininewash
- [ ] Q
- [ ]

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

SUPPLEMENT|SKIN|CANTIK (@seribella.johor_sevenfeet)

BAHAN UTAMA SeriBella...

🍅 Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda..
🍓 Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin..
🍯 Madu – Melembabkan kulit..
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat..
💧 L-Cysteine – Detox tubuh badan..
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan..

SeriBella diperbuat daripada bahan yang bermutu dan berkualiti tinggi..

Boleh whatsapp Nur +60177414772 segera sementara stock masih ada ni. Dah macam goreng pisang panas. Alhamdulillah 🔥
#bysevenfeet #produkkecantikkan #beautysupplement #jeragat #jerawat #cantik #skinbooster #radiantandglowingskin #seribella #seribellajohor #SeriBellaBeauty #seribellaserihariiniseriselamanya #johor #beautyskin #raya2017 #bazaar

THEJUNNIPINKISHWHITE (@thejunni_klna)

The Junni Mayla ini dibuat khas untuk The Junni Lovers yang tersayang!! Terlalu BANYAK kelebihan The Junni Mayla ni uolss! Dengan keberkesanan 5 KALI GANDA, anda tak perlu risau lagi! Kulit anda pasti akan flawless!😍😍 Apa lagi yang anda mahu? Semuannya ada di The Junni MAYLA!💕💕 Dapatkan sekarang! mekna yakin korang semua takkan menyesal! Sebab mekna sendiri pun dah cuba!😚 To order ws 0129181121
#thejunnimurah #thejunnipinkishwhite
#sayajualprodukkecantikkan #nakputih #produkkecantikkan #putihkekal #putihinstant #bekasjerawat #hilangjerawat
#thejunnihq #thejunnimayla #thejunnilovers #tjcodbangi

(@rahsia_hilang_parut)

PARUT BANYAK KAT MUKA DAH HILANG ‼️REPEAT ORDER LAGI ‼️
Raya sakan la tahun ni, cun melecun tanpa cela di wajah 😊
.
T9 SKINCARE TERBAIK UTK MERAWAT MASALAH .
✔️ JERAWAT NANAH .
✔️ JERAWAT PASIR .
✔️ PARUT HITAM .
✔️ PARUT BERLUBANG .
✔️ KULIT KUSAM .
✔️ KULIT JERAGAT .
✔️ KULIT ROSAK .
.
Bagi korang yg ada masalah parut hitam dan berlubang, pori wajah besar, wajib guna MAGIC SERUM T9 sekali okay.. baru kesan BOOMBASTIC 👍🏻👍🏻👍🏻
.
KESAN MERECIKKKKK TAUUU 😊
Yang penting ORGANIC SERUM.. tak memberi kesan negatif pada kulit malah merawat kulit yg rosak dan juga mencerah semulajadi😍
.
JOM GRABB ‼️
👇🏻👇🏻👇🏻
📱0134348697
📱0134348697
📱0134348697
.
#T9Skincare #T9skincarelovers #magicserum #T9magicserum #serumparut #scarserum #visitmyig #dropship #trustedbrand #serumparutberlubang #parutberlubang #jerawat #paruthitam #acnesolution #produkkecantikkan #kosmetik #spa #kulitcantik #malaysia #brunei #singapore #perlis #kedah #terengganu #putrajaya #bestselling #hilangparut #hilangjerawat

T9skincare_stokiskedah (@t9skincare_stokiskedah)

PARUT BANYAK KAT MUKA DAH HILANG ‼️REPEAT ORDER LAGI ‼️
Raya sakan la tahun ni, cun melecun tanpa cela di wajah 😊
.
T9 SKINCARE TERBAIK UTK MERAWAT MASALAH .
✔️ JERAWAT NANAH .
✔️ JERAWAT PASIR .
✔️ PARUT HITAM .
✔️ PARUT BERLUBANG .
✔️ KULIT KUSAM .
✔️ KULIT JERAGAT .
✔️ KULIT ROSAK .
.
Bagi korang yg ada masalah parut hitam dan berlubang, pori wajah besar, wajib guna MAGIC SERUM T9 sekali okay.. baru kesan BOOMBASTIC 👍🏻👍🏻👍🏻
.
KESAN MERECIKKKKK TAUUU 😊
Yang penting ORGANIC SERUM.. tak memberi kesan negatif pada kulit malah merawat kulit yg rosak dan juga mencerah semulajadi😍
.
JOM GRABB ‼️
👇🏻👇🏻👇🏻
📱0134348697
📱0134348697
📱0134348697
.

#T9Skincare #T9skincarelovers #magicserum #T9magicserum #serumparut #scarserum #visitmyig #dropship #trustedbrand #serumparutberlubang #parutberlubang #jerawat #paruthitam #acnesolution #produkkecantikkan #kosmetik #spa #kulitcantik #malaysia #brunei #singapore #perlis #kedah #terengganu #putrajaya #bestselling #hilangparut #hilangjerawat
More...