CALIT TERUS PUTIH PINKISH (@_thejunni.faa)

Lumrah hidup seorang perempuan kalau takda lotion dalam handbag memang tak sah kan? Terutama sekali orang yang berkulit kering. Bila dah terdedah dekat cahaya matahari, tiba tiba lotion pulak takda dalam handbag memang nangis uolls! Untuk mengelakkan perkara sebegitu berlaku jom dapatkan sekarang Lotion Whitening The Junni💝
.
Whatsapp 📞 016-6558945
.
#thejunni #tanpapengelupasan #thejunnipinkishwhite #lotionwhitening #produkkecantikkan #sayajual

CALIT TERUS PINKISH (@thejunnibynr)

Lumrah hidup seorang perempuan kalau takda lotion dalam handbag memang tak sah kan? Terutama sekali orang yang berkulit kering. Bila dah terdedah dekat cahaya matahari, tiba tiba lotion pulak takda dalam handbag memang nangis uolls! Untuk mengelakkan perkara sebegitu berlaku jom dapatkan sekarang Lotion Whitening The Junni💝
.
Whatsapp 📞 016-6558945
.
#thejunni #tanpapengelupasan #thejunnipinkishwhite #lotionwhitening #produkkecantikkan #sayajual

Kosmetik murah disini 😍 (@fnebeautyshop)

EFOLAR MASKARA 😍
RM9.50 EXC POSTAGE
WS +60138981982

Kelebihan efolar mascara 💋 Ready with fiber
💋 Not smudge
💋 Volume up eyelashh
💋 Wuduk friendly
💋 No makeup remover needed

Jadi bulu mata korang melentik, panjang dan tebal secara semulajadi...
❌❌❌ kesan mengumpal
✔️✔️✔️memperkuatkan helaian bulu mata dari bawah ke hujung bulu mata

Ciri ciri efolar mascara
💕 Waterproof
💕 Longlasting
💕 Berfiber
💕 Panjang melentik
💕 Melebat
💕 Berus mudah dialis

#emilaywhiteningori #EFOLARMASCARA #kissbeautymurah #kdollskincare #asyaliee
#barangmurah #produkkecantikkan #murahmurah #jualanmurah #nakedmurah #ceklawakrimpemutihketiak #pemutihketiak #jualanmalaysia #jualanmurah #barangkosmetik #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #onlineshopping #onlineshopmalaysia #onlineshopsabah #onlineshopsarawak #makeupmurah #borongmurah #bajumurah #blousemurah #beautycare #kosmetikmurah #murahmurah #barangmurah #kasutmurah #minyakbelacak #beevenom

DianaStore.com (@nanabeuty_)

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum
Susu kambing telah diketahui mempunyai khasiat yang baik. Gabungan susu kambing bersama madu dan kurma merupakan makanan sunnah yang berkhasiat sempurna untuk tubuh. Produk ni memang sangat bagus untuk kesihatan dalaman cantik luaran tau. Susu kambing adalah susu kedua terbaik selepas susu ibu. Ada sesetengah orang tak minat atau tak dapat nak minum susu kambing sebab tak tahan dengan bau susu. Tapi susu SKKM ni telah dicampur dgn susu kambing + kurma + madu, so die mmg tak rasa "bau kambing" tapi rasa manis-manis vanila dan tak berbau hamis langsung dengan khasiat yang sememangnya tip top. Dm for order .
#susukambing #khasiatsusu #khasiatsusukambing #sayajualmurah #codkb #barangmakeupmurah #caranakputih #igers #sayajual #barangmurah #igmaahad #kelantan #kotabharu #produkkecantikkan #bazaronline #bazarpaknil #putih

'tak perlu diet, minum je!' (@deinaslimax.byshera)

Sis mencari 39 orang yang betul betul NAK KURUS !! BERAT 50 hingga 120 !!
Terhad 39 orang terawal !!
.
.
Kesan penggunaan seminggu..!!
Tinggalkan No Phone / ID Wechat anda di komen SEKARANG !! .
.
DM / Wechat "DEINA" ke 018 203 7361 atau add ID Wechat (sheralova) sekarang utk dapatkan Kupon Diskaun + Hadiah Percuma !! .
.
Tolong SHARE dan TAG nama pasangan anda.
.
Free postage for SM 🚚
Add Rm5 postage for SS 🚚

#deinaslimaxbyshera #deinaslimaxjuicekurusdansihat #deinasmaxfruitjuices #juskurussedap #juskurusno1 #juskurus #juspembakarlemak #jusmanggasedap #BazaarPakNil #sayajualprodukkesihatan #slimaxjuice #slimmingproducts #detoxproducts #slimmingwhitening #produkpelangsingan #produkkurus #produkkecantikkan #beautyslimming #sayanakkurus #DeinaSlimaxJuice #TeamDeina #Deina #PetuaKurus #PetuaKurus #TipsKurus #BazaarPakNil #SayaJual #Poslaju #Detox #kevinzahri #TipsBakarLemak #deinaslimaxtestimoni

'tak perlu diet, minum je!' (@deinaslimax.byshera)

"HANYA MINUM DAN BERAT BADAN TURUN 12 KG. JGN TAK PERCAYA"
.
Sis akan bantu kepada sesiapa yang ingin dapatkan bentuk badan yg ideal.
.
Sekarang ada harga promo tau!
Promo 1 botol
Promo 2 botol
Promo 3 botol
.
Harga sebenar Rm120!! 😨😱
.
Nak tahu harga promo?
Meh pm sis lelaju mehh 😉
DM / Wechat Only! - 018 203 7361 / sheralova 💬
.
Free postage for SM 🚚
Add Rm5 postage for SS 🚚

#deinaslimaxbyshera #deinaslimaxjuicekurusdansihat #deinasmaxfruitjuices #juskurussedap #juskurusno1 #juskurus #juspembakarlemak #jusmanggasedap #BazaarPakNil #sayajualprodukkesihatan #slimaxjuice #slimmingproducts #detoxproducts #slimmingwhitening #produkpelangsingan #produkkurus #produkkecantikkan #beautyslimming #sayanakkurus #DeinaSlimaxJuice #TeamDeina #Deina #PetuaKurus #PetuaKurus #TipsKurus #BazaarPakNil #SayaJual #Poslaju #Detox #kevinzahri #TipsBakarLemak #deinaslimaxtestimoni

🔮 Ballerina House 🔮 (@ballerina_house_hq)

Kelebihan Twinkle Bright Body Lotion :
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
•mencerahkan, melembutkan & merawat kulit •membantu mengurangkan selulit
•memudarkan parut jerawat, parut lama & baru
•mencerahkan bahagian2 gelap seperti ketiak, lutut, punggung, celahan bikini dengan pantas
•merawat kulit kering & kusam
•bertindak sebagai anti aging
•melindungi dari sinaran UV (SPF30)
•sunburn
•mewangikan tubuh badan sepanjang hari
•tidak melekit & tidak berminyak •sesuai dipakai waktu solat
•sesuai untuk kulit yang sensitif
•sesuai untuk lelaki & wanita
•mempunyai kelulusan KKM
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Kenapa Twinkle Bright body lotion sangat pantas & bagus : Kerana mempunyai Argan Oil, Apple Stemcell & Alpha Arbutin ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Argan Oil - •menganjalkan •anti kedut •merangsangkan pembaharuan kulit •merawat kulit kering •merawat masalah kulit seperti jerawat & sebagainya ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Apple StemCell - •memperbaiki lapisan luar kulit •melindungi sel induk kulit drpd sinaran UV •antioksida •mencantikkan kulit •kandungan vit C yang tinggi •anti penuaan
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Alpha Arbutin - •mengurangkan parut & tempat2 gelap •memutihkan kulit dalam masa singkat •melicinkan & menggebukan •menghindari dari melanin pigmentation •tone kulit lebih sekata ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
‼️ PROMOSI ‼️ PROMOSI ‼️ PROMOSI 💰 1Kotak RM60, 2Kotak RM100, 3Kotak RM150
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
‼️ ORDER ‼️ ORDER ‼️ ORDER 📲 018-7714767
•kuantiti •details •bukti pembelian ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Instagram : ballerina_house_hq
Facebook : Ballerina House HQ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#twinklebrightbodylotion #twinklejellysupplement #whiteningbodylotion #whiteningbodyskin #whiteningsupplement #parutpudar #selulitpudar #bodyskinproblem #produkkecantikkan #nakcantik #putihkekal #flawless #glowing #model #hijabinsta #hijabfashion #ballerinahouse #strecthmarkpudar #arganoil #applestemcell #alphaarbutin #hijaystyle #ballerinahouse
More...