NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER. .

Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan make up remover.

Kan produk Nurraysa mesra wudhuk? Kenapa nak kena guna make up remover?

Kalau tak bersihkan sisa make up, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya. Jadi fungsi Make Up Remover adalah untuk membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci.

Jom dapatkan #NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover dengan harga promosi RM29.90. 100% Oil-free! . .
.

Whatsapp #01129218202 or just click the link at the bio to purchase this product! . .
. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha ni sejenis yang malas sangat nak guna krim-krim bagai tu. Night crean la, day cream la, whitening cream la. Even basuh muka pun kadang-kadang malas. So, penyelesaiannya, guna je #NurraysaWhiteningSpray ni. Sembur-sembur je dah siap. Tak perlu nak cuci tangan, cuci muka bagai baru boleh pakai cream. Alright? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaWhiteningSpray
#WhiteningSpray .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#OnlineShop
#On9Shop

💋NURRAYSA BEAUTY💋 (@nurraysa.store)

Shampoo Nurraysa Mahal???
=========================
.
Jika hanya "bersifat" SHAMPOO SAHAJA...mungkin harga nya MURAH...
Tapi....dalam 1 botol ni ade DUA FUNGSI...
.
Iaitu 👇👇👇👇👇
.
1. BERTINDAK SEBAGAI SHAMPOO .
💖Mencuci .
💖Membersih .
💖Mengharumkan Bau Rambut
.
2. BERTINDAK JUGA SEBAGAI PELEMBAB .
💖Melembutkan Rambut .
💖Merawat Rambut Bercabang .
💖Merawat Kulit Kepala .
💖Mencegah Kelemumur
.
Kalau awak Beli Shampoo + Pelembab..
Dapat Tak Harga mcm ni?
.
Satu lagi..Bukan Sekadar Mencuci tau..tetapi
MERAWAT...😍
.
Sape nak merawat masalah rambut/kulit kepala
Jangan tunggu lama2!!!! HARGA PROMOSI 🎉🎉🎉
whatsapp 019-5181830💌

#nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysa #produkdijaminhalal #ProdukKecantikkan #ProdukKecantikkanMesraWudhu #produkmesrawudhukmesrasolat #syampu #habbatussauda #hairtreatment #syampunurraysa #rawatkelemumur #lebatkanrambut #hitamkanrambut #jomcantik #bazarpaknil #bazaronline #jomshoppingonline #onlinebiz #NurraysaBeautyProduct #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded

Nurraysa Miri (@nurraysa.miri)

TREATMENT SERUM membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa
_____
Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit rasa sejukkk lepas pakai. Jerawat naik je kita tepek serum ni, inshaa Allah kecut jerawat tu. .
. .

____
Whatsapp 012-587 2803 (An) utk order 😘
______
#nurraysaskincare
#nurraysamiri #nurraysapromo #nurraysamurah #setskincaremurah #skincaremurah #kosmetikartis #kosmetikoriginal #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmalaysiamurah #nurraysamoisturizer #nurraysalovers #nurraysasarawak #nurraysashampoo #nurraysabrunei #nurraysakedah #nurraysabeauty
#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTreatmentSerum
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER .

Apa beza Collagen Powder Nurraysa dengan produk lain?

Kami selalu dapat soalan seperti ini dan suka kami terangkan supaya anda lebih faham.

Bahan utama dalam Nurraysa Collagen Powder adalah kolagen ikan salmon. Kami tak guna kolagen rumpai laut atau ikan talapia dan sebagainya.

Bagusnya kolagen ikan salmon ini tinggi dan kaya dengan protein, malah ikan salmon juga tidak terdedah dengan pencemaran kerana ia merupakan ikan laut dalam.

Kolagen ikan salmon antara kolagen paling cepat diserap dalam tubuh badan, seterusnya akan mempercepatkan proses penyingkiran toksin dan membersihkan usus.

Ia juga boleh mengurangkan berat badan kerana bila badan kita dah kurang toksin, berat senang turun.

Collagen Powder ni sesuai dimakan sama ada lelaki atau wanita. Umur 13 tahun ke atas dah boleh consume, so jangan risau ya untuk remaja yang baru nak cuba produk berasaskan kolagen. Untuk ibu mengandung pula, boleh consume pada usia kandungan 6 bulan ke atas sahaja. Hasil mengamalkan Collagen Powder secara konsisten, Inshaa Allah nanti baby lahir putih bersih dan kulit pun cantik gebu. Untuk ibu menyusu boleh amalkan bagi banyakkan lagi susu badan, susu meriah baby pun happy! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#BodySoap
#SabunBadan
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#Supliment .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*APA ITU PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA* . 👄 Tidak menghitamkan bibir 👄 Tanpa plumbum 👄 Mesra solat
👄 Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
👄 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat . **INFO TAMBAHAN** ❗️Plumbum ialah bahan yang boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri daripada toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser.
.
❗️Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit. .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET RAFFLISIA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#FastCleanEyeMakeUpRemover
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET ORKID

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET MELUR

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaMiracleEyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET MAWAR

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET KIAMBANG

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

🍒 (@leya.fl)

Shampoo Nurraysa Mahal???
=========================
.
Jika hanya "bersifat" SHAMPOO SAHAJA...mungkin harga nya MURAH...
Tapi....dalam 1 botol ni ade DUA FUNGSI...
.
Iaitu 👇👇👇👇👇
.
1. BERTINDAK SEBAGAI SHAMPOO .
💖Mencuci .
💖Membersih .
💖Mengharumkan Bau Rambut
.
2. BERTINDAK JUGA SEBAGAI PELEMBAB .
💖Melembutkan Rambut .
💖Merawat Rambut Bercabang .
💖Merawat Kulit Kepala .
💖Mencegah Kelemumur
.
Kalau awak Beli Shampoo + Pelembab..
Dapat Tak Harga mcm ni?
.
Satu lagi..Bukan Sekadar Mencuci tau..tetapi
MERAWAT...😍
.
Sape nak merawat masalah rambut/kulit kepala
Jangan tunggu lama2!!!! whatsapp 013 273 3083 💌 atau boleh tekan link di bio

#nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysa #produkdijaminhalal #ProdukKecantikkan #ProdukKecantikkanMesraWudhu #produkmesrawudhukmesrasolat #syampu #habbatussauda #hairtreatment #syampunurraysa #rawatkelemumur #lebatkanrambut #hitamkanrambut #jomcantik #bazarpaknil #bazaronline #jomshoppingonline #onlinebiz #NurraysaBeautyProduct #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded - #regrann

💋NURRAYSA BEAUTY💋 (@nurraysa.store)

Shampoo Nurraysa Mahal???
=========================
.
Jika hanya "bersifat" SHAMPOO SAHAJA...mungkin harga nya MURAH...
Tapi....dalam 1 botol ni ade DUA FUNGSI...
.
Iaitu 👇👇👇👇👇
.
1. BERTINDAK SEBAGAI SHAMPOO .
💖Mencuci .
💖Membersih .
💖Mengharumkan Bau Rambut
.
2. BERTINDAK JUGA SEBAGAI PELEMBAB .
💖Melembutkan Rambut .
💖Merawat Rambut Bercabang .
💖Merawat Kulit Kepala .
💖Mencegah Kelemumur
.
Kalau awak Beli Shampoo + Pelembab..
Dapat Tak Harga mcm ni?
.
Satu lagi..Bukan Sekadar Mencuci tau..tetapi
MERAWAT...😍
.
Sape nak merawat masalah rambut/kulit kepala
Jangan tunggu lama2!!!! HARGA PROMOSI 🎉🎉🎉
whatsapp 019-5181830💌

#nurraysalover #nurraysabeauty #nurraysa #produkdijaminhalal #ProdukKecantikkan #ProdukKecantikkanMesraWudhu #produkmesrawudhukmesrasolat #syampu #habbatussauda #hairtreatment #syampunurraysa #rawatkelemumur #lebatkanrambut #hitamkanrambut #jomcantik #bazarpaknil #bazaronline #jomshoppingonline #onlinebiz #NurraysaBeautyProduct #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
💄PEARL MAGIC LIPSTICK💄 .

Natural Pinkish & Glowy With Collagen Plus

Bahan-bahan🔸
🌰 Collagen
🌰 Pearls
🌰 Vitamin E
🌰 Olive Fruit Oil
🌰 Sunflower Seed Oil
🌰 Virgin Coconut Oil

Kelebihan🔸
💄 Mesra Solat & Mesra Wuduk
💄 Mengikut warna darah si pemakai💋
💄 Merawat bibir
💄 Melembapkan bibir 💄 Bebas silicon
💄 Tidak menghitamkan bibir
💄 Boleh kekal dlm jangkamasa lama pada bibir .
. ✔️Info Tambahan 😉 .
- Silicon boleh menghalang air meresap ke kulit. Tiada keraguan utk berwuduk apabila menggunakan Pearl Magic Lipstick. .
.
Harga asal RM30
Harga promosi RM24 .
.

Whatssap #01129218202 untuk order. .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop
More...