NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
7 TIPS UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CEPAT .

Risau dengan berat badan yang semakin bertambah?

Nak kurus dan langsing sebelum raya?

Nak kurus tapi tak nak keluarkan duit?

Nah, Sha kongsikan tips turunkan berat badan. Lepas ni buat k. Jangan baca je.

Slide for more tips. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP* .

Apa yang best tentang sabun ini? Jom kita baca!
.
1. Merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat & kulit berminyak
2. Memudarkan parut seperti parut jerawat, parut kesan eksiden
3. Merawat ekzema, gatal-gatal, panau dan kurap
4. Mengecilkan liang pori wajah, mengurangkan blackhead & whitehead .

Apa bahan-bahan yang digunakan?
.
🏥 Glyserin
🏥 Minyak Zaitun
🏥 Susu Kambing
🏥 Collagen
🏥 Herba-herba terpilih .

Semua bahan yang digunakan adalah bahan semulajadi dan selamat untuk semua peringkat umur termasuk baby. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
PROMOSI APRIL TINGGAL 1 HARI LAGI 😱😱😱 .

Jangan lepaskan peluang ni. Harga sangat lah murah. Memang berbaloi untuk dapatkannya. Banyak sangat kelebihan bila guna COLLAGEN SOAP Nurraysa ni. .

HARGA PROMOSI APRIL:
.
🎉Collagen Soap (1 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶ Harga Promosi: RM29.90
.
🎉Collagen Soap (3 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶ Harga Promosi: RM75 .

Amacam ? Murah kan? Rugi betul kalau tak grab cepat. Terus WhatsApp .

#PromosiApril
#CollagenSoapNurraysa .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
PROMOSI APRIL TINGGAL 1 HARI LAGI 😱😱😱 .

Jangan lepaskan peluang ni. Harga sangat lah murah. Memang berbaloi untuk dapatkannya. Banyak sangat kelebihan bila guna COLLAGEN SOAP Nurraysa ni. .

HARGA PROMOSI APRIL:
.
🎉Collagen Soap (1 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶ Harga Promosi: RM29.90
.
🎉Collagen Soap (3 unit) H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶ Harga Promosi: RM75 .

Amacam ? Murah kan? Rugi betul kalau tak grab cepat. Terus WhatsApp .

#PromosiApril
#CollagenSoapNurraysa .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

Nursyafiqah mazaran (@nurraysa_fiqah)

.
[ Prosedur sebelum menggunakan sabun nurraysa ] .

Rest kan muka selama seminggu. Depend pada produk yang digunakan sebelum ini. Lebih Elok 2-3 minggu muka di rest kan.

Basuh muka guna air suam je. Tanpa pakai apa2 produk. Pakai bedak boleh ye.

Jika kulit terlalu berminyak, bangun lagi dan cuci muka dengan hampas teh.

Sabun tahan untuk 1-3 bulan. Potong sabun
kepada 12pcs. 1pc boleh pakai selama seminggu. 12pcs boleh pakai selama 3 bulan. Jadi, 1 biji sabun tahan selama 3 bulan.

Dinasihatkan minum banyak air masak. 3 liter sehari untuk pembuangan toksin dalam badan. .
. .

#NurraysaTrustedSeller .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurrayaa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan
.
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#TipsKecantikkan
#TipsKecantikkanNurraysa

Nursyafiqah mazaran (@nurraysa_fiqah)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips

#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
💰JOM BERJIMAT💰
.
😱1 ketul #SabunNurraysa boleh digunakan dalam tempoh 3 bulan?? . 😎😎😎 Ikut step by step ye 👇😉😉 .
🌸Mula-mula potong Sabun Nurraysa kepada 12 bahagian yang sama besar
.
🌸1 bahagian Sabun Nurraysa boleh tahan 1 minggu .
➡️ 1 ketul = 1 minggu ➡️12 ketul = 12 minggu ➡️ 1 bulan = 4 minggu ➡️ 3 bulan = 12 minggu .

Jimat kan uolls 😍😍😍 Tertarik dan rasa nak cuba?? .

Do whatsapp #01129218202 to order or just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoapNurraysa
#SabunNurraysa
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Q & A Produk Nurraysa .

Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
.
A:
1. Jangan simpan di tempat panas
2. Jangan bagi jatuh
3. Letak dalam peti ais .
. 💄Lipstik yang mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care :D .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LupstickNurraysa
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher
#MakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Blusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#EyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
More...