💓 (@fiqah_empire)

.
[ Prosedur sebelum menggunakan sabun nurraysa ] .

Rest kan muka selama seminggu. Depend pada produk yang digunakan sebelum ini. Lebih Elok 2-3 minggu muka di rest kan.

Basuh muka guna air suam je. Tanpa pakai apa2 produk. Pakai bedak boleh ye.

Jika kulit terlalu berminyak, bangun lagi dan cuci muka dengan hampas teh.

Sabun tahan untuk 1-3 bulan. Potong sabun
kepada 12pcs. 1pc boleh pakai selama seminggu. 12pcs boleh pakai selama 3 bulan. Jadi, 1 biji sabun tahan selama 3 bulan.

Dinasihatkan minum banyak air masak. 3 liter sehari untuk pembuangan toksin dalam badan. .
. .

#NurraysaTrustedSeller .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurrayaa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan
.
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#TipsKecantikkan
#TipsKecantikkanNurraysa

💓 (@fiqah_empire)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips

#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
💰JOM BERJIMAT💰
.
😱1 ketul #SabunNurraysa boleh digunakan dalam tempoh 3 bulan?? . 😎😎😎 Ikut step by step ye 👇😉😉 .
🌸Mula-mula potong Sabun Nurraysa kepada 12 bahagian yang sama besar
.
🌸1 bahagian Sabun Nurraysa boleh tahan 1 minggu .
➡️ 1 ketul = 1 minggu ➡️12 ketul = 12 minggu ➡️ 1 bulan = 4 minggu ➡️ 3 bulan = 12 minggu .

Jimat kan uolls 😍😍😍 Tertarik dan rasa nak cuba?? .

Do whatsapp #01129218202 to order or just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoapNurraysa
#SabunNurraysa
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Q & A Produk Nurraysa .

Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
.
A:
1. Jangan simpan di tempat panas
2. Jangan bagi jatuh
3. Letak dalam peti ais .
. 💄Lipstik yang mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care :D .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LupstickNurraysa
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher
#MakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Blusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#EyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner
#Mascara
#BrowShaping
#Blusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wuduk! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 ataupun just klik link di bio laju-laju! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#AgentNurraysa
#TEAMNurraysa .

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#MakeUpNurraysa
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#MakeUp
#DDMoistCake
#Lipstick
#LoosePowder
#EyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

rosetyra & iflawless (@intan_e_healthbeauty_shop)

.
BEST SANGAT SET MAKE UP NURRAYSA 😍😍 Kenapa set make up Nurraysa? 🚩 Set make up Nurraysa is the best👍😍 🚩 Bukan sekadar make up tapi cantik berseri-seri sambil merawat kulit. 🚩 Produk berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa 🚩 Bebas silikon 🚩 Mesra wuduk & mesra solat 🚩 Senang dicuci memadai basuh dengan air sahaja, tanpa make up remover 🚩 Kulit makin sihat dan cantik, tiada lagi jerawat tumbuh✌️😃 Anda juga mesti memiliki set make up nurraysa ini.

Whatsapp #0189078220 untuk order! .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#FastCleanEyeMakeUpRemover
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Alhamdulillah, barang dah selamat sampai.

Sesiapa yang nak place order untuk postage esok boleh pm Sha, ya :D .
.

To purchase Nurraysa products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#OnlineShop
#On9Shop
More...