Sara Zulkifli Official Team (@sarancakers)

Happy Birthday 🎊🎉🎂🎁 @sarancak Yg ke 100 tahun ( not the official age ) 😂😂😂😂😂
.
Umur sebenar dirahsiakan 😂 demi keselamatan negara 😎 gahahaha .
@hotfm976
.
#sarancak #saracabar #sarancakdahtua

CHIWAN_CHILOK (@chiwan_chilok)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Fuhhh bersusah payah diorang tiup-tiup. Nampak macam senang tapi.... VIDEO PENUH: Youtube #hottv
#LawakVaganza #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Fuhhh bersusah payah diorang tiup-tiup. Nampak macam senang tapi.... VIDEO PENUH: Youtube #hottv
#LawakVaganza #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Habis satu office kena game dengan @sarancak #Saracabar
Jom layan video penuh di Youtube #HotTV

OFFICIAL ISSEY FC (@gengissey)

@Regrann from @isseyfazlisham - #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni 😂😂 #SaraCabar

Watie Sadali ❤️ Elite (@tie_joey)

#Repost @cacarajalawak_official with @repostapp
・・・
#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni 😂😂 #SaraCabar

caca dboss ( Donat ) (@cacarajalawak_official)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni 😂😂 #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni 😂😂 #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Dah macam macam tekaan dah. Pecah perut betul laa AHAHAHAHA 😂

#SaraCabar #LawakVaganza @sarancak @chiwan_chilok @anasridzuan

KHAI BAHAR EMPIRE (@khaibaharempire)

LATE REPOST 📹 : INI JE KE? SENANG JE....
.
SALAM 21 MAC
.
Adoilah...apabila #fantastikkhaibahar terpedaya dengan trick licik @Sarancak
Memang pecut teruih... tak toleh kiri kanan dah... sampai tergolek la...
.
ENJOYZZ...
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

mariana_kbfcindonesia (@mariana_kbfcindonesia)

😂😂😂mail... /Mas @khaibahar94 takut sama kecoa ...huhuu 😀
#khaibahar #khaibahar94 #khaibaharfansclubindonesia #KbfcIndonesia
#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

eirahamz (@eirahamz)

Me too 🙊🙋👉👈😅
#FantastikKhaibahar🙇😍😍 @Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

cikya😍khai bahar (@cikya_yayang)

Oleh kerana @khaibahar94 Sgt fantastik maka @sarancak pon terpaksa guna kan serangga yg i pon mmg anti giler kalau jumpa!!! N from now on i mmg istihar perang lah dgn menatang tu sbb mnjd punca kekalahan khai!!! huh sebut nama dia pon x mau 😡
.
.
Tp terpaksa jgk gelakkan khai sampai tersembur sembur air yg i tgh minum 😂😂😂 sorry lah khai tp serious mmg fantastik r lari lintang pukang terlentang gitu 😂😂😂
.
.@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar
#khaibahar
#khaibahar94
#fantastikkhaibahar
#fantastik4HotFm
#bayang
#darijauhsaja - #regrann

نجوی لھمن (@najwalahman01)

Perangai benor 😂😂 kesian khai 😂😂😂 #Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Nisa | Sabahan (@nisa_rinaa)

Jom ramai-¡¡ ke teater #polos 😉😊 .
Ada sis @sarancak tau 😊 siapa ygx kenak dgan Sara Zulkifli 😂Ratu pickupline ni 😂siap berlakon dgan @elfiraloy lagi 😁dalam #kampuskorang 😉
.
Tak sempat nak book tics 😣 ? Jangan risau 😉admin @sarancakers akan book kan untuk anda 😁
.
PM @sarancakers cepat 😍💞
.
Jangan ketinggalan woi 😂
.
Special gift menanti anda 😊💞
.
#sarancak #sarancakers #sarancake #hotfm #hotfm976 #lawakkarokstour #polos #teater #saracabar #saracuba #siscuba #koleksikantor #terapiinstagram

👯EinaZahar (@noru_azulina)

Ni jer ke??? #khaibahar yg cakap sblom main la..
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Hot FM (@hotfm976)

Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak 😂
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar
More...