Hot FM (@hotfm976)

Banyak betul stamina @hafidz.roshdi ni, relax je dia buat cabaran yang @sarancak bagi. Video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #CabaranDramaLirikHot

dhana design (@dhana_design)

Saya mmg kuat tido, org kejut pun susah nk bangun...hehehe.. #RedzaRosli
.
.
@Regrann from @hotfm976 - β€ͺBerjaya ke tidak pelan @sarancak dengan @aydajebat nak kena @redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬ - #regrann

(@redvelvetmanis)

@Regrann from @hotfm976 - β€ͺBerjaya ke tidak pelan @sarancak dengan @aydajebat nak kena @redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬

yanie-ajs (@yanieajs)

@Regrann from @twin.rajiah - Sara nak cabar redza rosli 😏😏Ayda jebat kata dia penakut πŸ˜„kita tengoklah dia penakut ke tak hihihuhuhu@redzarosli πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» part 1
#redzarosli #rr #hotfm976 #hotfm #gerabakcinta #kisahdarimekah #tv3malaysia #saracabar #dramalirikhot - #regrann

Hot FM (@hotfm976)

β€ͺBerjaya ke tidak pelan @sarancak dengan @aydajebat nak kena @redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬

REDZA ROSLI FANS (@twin.rajiah)

Sara nak cabar redza rosli 😏😏Ayda jebat kata dia penakut πŸ˜„kita tengoklah dia penakut ke tak hihihuhuhu@redzarosli πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» part 1
#redzarosli #rr #hotfm976 #hotfm #gerabakcinta #kisahdarimekah #tv3malaysia #saracabar #dramalirikhot

Ayda Jebat Lovers πŸ’˜ (@aydajebatloversss)

Credit vid : @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Call me Naim(FamilionOfficial) (@familionofficial)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

RedzAyda πŸŒ·πŸ‡²πŸ‡Ύ#RR #AJ 🌼 (@redza_ayda)

πŸ‘»πŸ€‘πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombie dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni,sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #saraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

norlizzyputri (@zul_aydafanss)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

Aydajebatlovers πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatlovers)

#oursomelprincessAJ #Sarancak #HotFM #aydajebatlovers
@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

AydaJebatFans4Ever πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatfans4ever)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Fans AJ Never End πŸ‡²πŸ‡Ύ (@topi.girl)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

cintahatizillarmel ℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ (@cintahatizillarmel)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

ajfanatico πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatsomelfans)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Ayda Jebat Fans (@aydajebat4lyfe)

πŸ‘»πŸ‘ΈπŸŒΉπŸ˜˜
Credit to @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #aydajebat4lyfe

Ayda Jebat (@aydajebat)

πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Ayda Jebat Fans (@aydajebat4lyfe)

Credit to @hotfm976 - Kita belanja sikit behind the scene yang @sarancak cabar @aydajebat ... tapi apa la yang dorang tengok dalam kotak tu kan, video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #DramaLirikHot - #aydajebat4lyfe

yanie-ajs (@yanieajs)

@Regrann from @hotfm976 - Kita belanja sikit behind the scene yang @sarancak cabar @aydajebat ... tapi apa la yang dorang tengok dalam kotak tu kan, video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #DramaLirikHot - #regrann
More...