Sara Zulkifli Official Team (@sarancakers)

Tudiaa ๐Ÿ˜… utk episode baru @sarancak dalam #saracabar ๐Ÿ˜‰ diaaa kena buat #paragliding ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ .
.
Sebelum terbang melayang , siap gelak time borak ๐Ÿ˜‚ Bila dah ada di atas udara ๐Ÿ˜‹ rasanya apa jadi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ ? Anda rasa ๐Ÿ˜‚ ? .
A.menjerit + istighfar
B.menjerit tak henti-ยกยก
C.jerit + tutup mata
D.buat lek ja ๐Ÿ˜‚ and enjoy the view
.
.
Tapi kan admin rasa jawapan D tu mustahil lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ mustahil ka x ? ๐Ÿ˜ฑ nantikan dalam #sarancak #saracabar #hotfm976

Sara Zulkifli (@sarancak)

Seronok muka kau kan. Belum take off boleh la sembang ๐Ÿ˜ Aceee teka Sara buat apa harini?! Hehehe tunggu episode baru #SaraCabar kayyyy? ๐Ÿค™๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โœˆ๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ

Sara Zulkifli Official Team (@sarancakers)

Congratulation big boss ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• tuah ayam nampak di kaki ๐Ÿ˜Œ tuah manusia siapa yg tahu ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bermula daripada careernya di #hotfm976 ๐Ÿ˜‰ #sarancak dengan slotnya #SaraCabar #HotScoop #SaranCak ๐Ÿ˜Š yang hanya berdurasi 2init sahaja ๐Ÿ˜ฑ telah menaikkan nama beliau ๐Ÿ˜‰
.
.
Tidak asing juga dalam bidang lakonan ๐Ÿ˜‰ Lady Boss kita ni turut berlakon ๐Ÿ˜Š dalam "Kampus Korang" Dan "Supersains" ๐Ÿ˜ฑ bakat yg sgt besar ๐Ÿ˜‰ dalam bidang hosting pun apa kurangnya ๐Ÿ˜Š
.
.
Jom baca artikel ini di #ohbulan ๐Ÿ’•

Public Figure | 18 | Sabahan (@nisa_rinaa)

[Kampus Korang ada 6 Episod ja]
.
.
Guess who ๐Ÿ˜ ? Hahh ni laa nak bagitau ๐Ÿ˜Š#Nana dalam #KampusKorang tu ๐Ÿ’• Free Lance Actor ๐Ÿ˜ Doing the most Awesome Videos ever after ๐Ÿ’• below @hotfm976 ๐Ÿ˜‰ rugi x tgok ๐Ÿ˜Š video sis ni ๐Ÿ˜ #SaraCabar #GengSara #Sarancak #hotscoop ๐Ÿ’• smua best ๐Ÿ˜
.
.
Jangan lupa cek #kampuskorang sekarang ๐Ÿ’– di youtube ๐Ÿ’• sumpah lawakk ๐Ÿ˜‚ di bawah arahan Kak Lyn ๐Ÿ’–@real.shazreenfazlynda dan lakonan mantap dari @elfiraloy ๐Ÿ˜ kak @sarancak sendiri dan ramai lagi ๐Ÿ’–
.
.
Paling deep tu bab friendship dgan Kiara tu ๐Ÿ˜ญ Check out now kat Youtube ๐Ÿ˜‰ "Kampus Korang" ada 6 Episod ja ๐Ÿ˜ญ

Hot FM (@hotfm976)

Kami cabar korang tengok video ni kalau 'terrer' tahan gelak #SaraCabar w/ @sarancak @zarinazainoordin @rajaafiqqofficial

Rer (@rer_ramzul)

3 hari yang menyeksakan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Rasa rasa boleh ke korang try 3 hari tanpa make-up? Ce tag member korang!

Saksikan video penuh #SaraCabar di Youtube.hotfm.com.my

Hot FM (@hotfm976)

Rasa rasa boleh ke korang try 3 hari tanpa make-up? Ce tag member korang!

Saksikan video penuh #SaraCabar di Youtube.hotfm.com.my

Alex Poon (@alexpoon.7)

It's all about #SaraCabar by @sarancak on @rer_ramzul . Make us nightmare three days in a row. Tolong please no more this type of cabar.. #awesomeRN #mediaprimaradionetworks #mprn

Hot FM (@hotfm976)

Korang berani tak sahut cabaran-cabaran random macam Sara ni? Especially yang cabaran bagi bunga tu. Meh tag & cabar member korang kat sini :P #SaraCabar #3bitechallenge

Hot FM (@hotfm976)

Korang cabar, @sarancak confirm buat! Nantikan video penuh di Facebook & Youtube @hotfm976 #SaraCabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Say YES to anything? Cari pasal la @neetamanishaa ni! ๐Ÿ˜ญ Korang nak Sara buat apa? Aceee bagitau ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ #saracabar #janganbuathal #hotfm

Hot FM (@hotfm976)

Ye ye je Sara ni boleh hidup takde social media? Apa lagi yang korang rasa nak cabar @sarancak buat? Comment je okay! #SaraCabar

Video Penuh: facebook.com/hotfm976

Fatin Kecik (@fatin744)

@Repost : Sarancak Rea Hot FM & Wani Kayrie dah siap belajar cara-cara menebar Roti Canai dgn sifu Gadis Penebar Roti Canai Fatin Farhana. Korang rasa, Roti Canai siapa yang paling menjadi? Jom saksikan #SaraCabar #Muahhsikitt๐Ÿ’ž Nak tngk Full Boleh tengok dekat Facebook ( HOTFM)

Hot FM (@hotfm976)

Sarancak Rea Hot FM & Wani Kayrie dah siap belajar cara-cara menebar Roti Canai dgn sifu Gadis Penebar Roti Canai Fatin Farhana. Korang rasa, Roti Canai siapa yang paling menjadi? Jom saksikan #SaraCabar

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Bila @rea_hotfm @sarancak dan @wanikayrie mencuba utk menebar roti canai mcm awek tuuu...bhahha... Saksikan di youtube HotFm yea geng .. #gph #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #cabaranroticanai #saracabar

Hot FM (@hotfm976)

Amboi gigih @wanikayrie @rea_hotfm @sarancak tebar roti canai. Saksikan video cabaran Roti Canai bersama @fatin744 ESOK PAGI di youtube.hotfm.com.my #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Haaa sampai ke Bidor Perak, @rea_hotfm @wanikayrie & @sarancak jejak. Akhirnya dpt jugak jumpa gadis cantik penebar roti canai @fatin744. Nantikan video cabaran diorang di youtube.hotfm.com.my ESOK PAGI #SaraCabar
More...