Hot FM (@hotfm976)

Habis satu office kena game dengan @sarancak #Saracabar
Jom layan video penuh di Youtube #HotTV

OFFICIAL ISSEY FC (@gengissey)

@Regrann from @isseyfazlisham - #Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #SaraCabar

Watie Sadali โค๏ธ Elite (@tie_joey)

#Repost @cacarajalawak_official with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #SaraCabar

caca dboss ( Donat ) (@cacarajalawak_official)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

@sarancak cabar apa lagi kat manager-manager Lawak Vaganza ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Dah macam macam tekaan dah. Pecah perut betul laa AHAHAHAHA ๐Ÿ˜‚

#SaraCabar #LawakVaganza @sarancak @chiwan_chilok @anasridzuan

(@yanie_kb94)

Setiap kali tgk sure gelak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚#fantastikkhaibahar @Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tapi memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

KHAI BAHAR CREW OFFICIAL FC (@kbcrewofficial_)

LATE REPOST ๐Ÿ“น : INI JE KE? SENANG JE....
.
SALAM 21 MAC
.
Adoilah...apabila #fantastikkhaibahar terpedaya dengan trick licik @Sarancak
Memang pecut teruih... tak toleh kiri kanan dah... sampai tergolek la...
.
ENJOYZZ...
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

mariana_kbfcindonesia (@mariana_ryana)

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚mail... /Mas @khaibahar94 takut sama kecoa ...huhuu ๐Ÿ˜€
#khaibahar #khaibahar94 #khaibaharfansclubindonesia #KbfcIndonesia
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Hazimah Mohamad (@hazimahmohamad_kb94)

Alaaaa suwitnyeee Bae takut lipas..kita takut jatuh cinta kt awk je ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป ciaciacia ๐Ÿคฃ #pickuplinehambar ๐Ÿ˜…

#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar #fantastik4hotfm #fantastikkhaibahar๐ŸŒน #khaibaharsokmo๐Ÿง #darijauhsaja๐ŸŒท #bayang๐Ÿšถ๐Ÿป

eirahamz (@eirahamz)

Me too ๐Ÿ™Š๐Ÿ™‹๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ˜…
#FantastikKhaibahar๐Ÿ™‡๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

cikya๐Ÿ˜khai bahar (@cikya_yayang)

Oleh kerana @khaibahar94 Sgt fantastik maka @sarancak pon terpaksa guna kan serangga yg i pon mmg anti giler kalau jumpa!!! N from now on i mmg istihar perang lah dgn menatang tu sbb mnjd punca kekalahan khai!!! huh sebut nama dia pon x mau ๐Ÿ˜ก
.
.
Tp terpaksa jgk gelakkan khai sampai tersembur sembur air yg i tgh minum ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sorry lah khai tp serious mmg fantastik r lari lintang pukang terlentang gitu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar
#khaibahar
#khaibahar94
#fantastikkhaibahar
#fantastik4HotFm
#bayang
#darijauhsaja - #regrann

NAJWA๐Ÿ’Ÿ (@najwalahman01)

Perangai benor ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kesian khai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Public Figure | 18 | Sabahan (@nisa_rinaa)

Jom ramai-ยกยก ke teater #polos ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š .
Ada sis @sarancak tau ๐Ÿ˜Š siapa ygx kenak dgan Sara Zulkifli ๐Ÿ˜‚Ratu pickupline ni ๐Ÿ˜‚siap berlakon dgan @elfiraloy lagi ๐Ÿ˜dalam #kampuskorang ๐Ÿ˜‰
.
Tak sempat nak book tics ๐Ÿ˜ฃ ? Jangan risau ๐Ÿ˜‰admin @sarancakers akan book kan untuk anda ๐Ÿ˜
.
PM @sarancakers cepat ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
.
Jangan ketinggalan woi ๐Ÿ˜‚
.
Special gift menanti anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ž
.
#sarancak #sarancakers #sarancake #hotfm #hotfm976 #lawakkarokstour #polos #teater #saracabar #saracuba #siscuba #koleksikantor #terapiinstagram

๐Ÿ‘ฏ...ฯ€.@.z... (@noru_azulina)

Ni jer ke??? #khaibahar yg cakap sblom main la..
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

fitri@f.a 94๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ _ Kbfcindonesia (@fitriana_f.a)

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ada lipas rupanya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ terbaik la cabaran ini๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @khaibahar94
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Hot FM (@hotfm976)

Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฆ (@airahrania_)

#Repost @hotfm976 with @repostapp @tajulofficial
ใƒปใƒปใƒป
MEHEHEHE @sarancak berjaya buat @tajulofficial separuh pengsan ๐Ÿ˜œ #hahaha lucu tengok tajul

#CakBersamaSarancak #SaraCabar #FantastikTajul #fantastik4hotfm
More...