Sara Zulkifli (@sarancak)

Gelak besar nampak? Bak datang orang Johor utk #SaraCabar ! Tp org yang boleh dtg kilang bateri dan join cabaran tu je boleh comment k? Yang lain duduk diam. Hahahaha #lawakkarokstour #johor #balikkampung

kekniss (@yuhanisnaivaaa)

Susah jugak sebenarnya makan keropok lekor cepat2 ni . Hahaha thanks @sarancak !
.
.
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Fuhhh banyak benor kepok lekor diorang habiskan dalam seminit.
Kalau orang di Kedah nak cabar Sarancak, ce try komen kat sini. Bagi cabaran yang paling rare & kreatif :P

#SaraCabar #LawakKaroksTour

Hot FM (@hotfm976)

Mai mai jom giliran orang Kedah pula cabar @sarancak. Komen kat sini aktiviti yg anda nak CABAR SARA! #SaraCabar #LawakKaroksTour

Sara Zulkifli (@sarancak)

Oghanggggg Kedahhh habaq maiiii laa siapa nak cabar Sara sabtu ni?? Jumpa kat Aman Central Loqstaq nah! ๐Ÿ˜ #lawakkarokstour #kedah #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nasib baik ada cikgu2 terjemahan kat sebelah! Nok seru orang2 TERENGGANU utk cabar Sara dan sama2 join cabaran tu kat Gong Badak, Sabtu ni! Ada dok? Komen bawoh! ๐Ÿค“๐Ÿ˜œ #lawakkarokstour #terengganu #saracabar

Hot FM (@hotfm976)

Kali ni giliran orang Terengganu pulak utk cabar @sarancak. Komen kat siini apa saje yg anda nak cabar Sarancak. Cadangan yg terbaik nnti Sarancak akan DM ๐Ÿ˜‹ #SaraCabar #LawakKaroksTour

Noah (@noah_bumituah)

Tqsm @sarancak dan @rer_ramzul korang mmg rock.. tq for this opportunity #Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Okay orang Melaka dah settle dah cabar @Sarancak. Minggu ni kita ke Kuala Terengganu. Apa yg anda nak cabar Sarancak? Meh komen kat sini #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Okay orang Melaka dah settle dah cabar @Sarancak. Minggu ni kita ke Kuala Terengganu. Apa yg anda nak cabar Sarancak? Meh komen kat sini #SaraCabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ingat tau, siapa yang cabar tu akan buat cabaran tu BERSAMA Sara, SABTU PAGI. So special untuk orang2 Melaka! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’†๐Ÿผ #LawakKaroksTour #SaraCabar

Hot FM (@hotfm976)

Jom orang Melaka semua. Meh komen kat sini cadangan korang nak cabar @sarancak buat apa saje. Bagi cadangan yg paling ohsem! #SaraCabar #LawakKaroksTour

Sara Zulkifli Official Team (@sarancakers)

Tudiaa ๐Ÿ˜… utk episode baru @sarancak dalam #saracabar ๐Ÿ˜‰ diaaa kena buat #paragliding ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ .
.
Sebelum terbang melayang , siap gelak time borak ๐Ÿ˜‚ Bila dah ada di atas udara ๐Ÿ˜‹ rasanya apa jadi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ ? Anda rasa ๐Ÿ˜‚ ? .
A.menjerit + istighfar
B.menjerit tak henti-ยกยก
C.jerit + tutup mata
D.buat lek ja ๐Ÿ˜‚ and enjoy the view
.
.
Tapi kan admin rasa jawapan D tu mustahil lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‘ mustahil ka x ? ๐Ÿ˜ฑ nantikan dalam #sarancak #saracabar #hotfm976

Sara Zulkifli (@sarancak)

Seronok muka kau kan. Belum take off boleh la sembang ๐Ÿ˜ Aceee teka Sara buat apa harini?! Hehehe tunggu episode baru #SaraCabar kayyyy? ๐Ÿค™๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€โœˆ๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ

Sara Zulkifli Official Team (@sarancakers)

Congratulation big boss ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• tuah ayam nampak di kaki ๐Ÿ˜Œ tuah manusia siapa yg tahu ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bermula daripada careernya di #hotfm976 ๐Ÿ˜‰ #sarancak dengan slotnya #SaraCabar #HotScoop #SaranCak ๐Ÿ˜Š yang hanya berdurasi 2init sahaja ๐Ÿ˜ฑ telah menaikkan nama beliau ๐Ÿ˜‰
.
.
Tidak asing juga dalam bidang lakonan ๐Ÿ˜‰ Lady Boss kita ni turut berlakon ๐Ÿ˜Š dalam "Kampus Korang" Dan "Supersains" ๐Ÿ˜ฑ bakat yg sgt besar ๐Ÿ˜‰ dalam bidang hosting pun apa kurangnya ๐Ÿ˜Š
.
.
Jom baca artikel ini di #ohbulan ๐Ÿ’•

Public Figure | 18 | Sabahan (@nisa_rinaa)

[Kampus Korang ada 6 Episod ja]
.
.
Guess who ๐Ÿ˜ ? Hahh ni laa nak bagitau ๐Ÿ˜Š#Nana dalam #KampusKorang tu ๐Ÿ’• Free Lance Actor ๐Ÿ˜ Doing the most Awesome Videos ever after ๐Ÿ’• below @hotfm976 ๐Ÿ˜‰ rugi x tgok ๐Ÿ˜Š video sis ni ๐Ÿ˜ #SaraCabar #GengSara #Sarancak #hotscoop ๐Ÿ’• smua best ๐Ÿ˜
.
.
Jangan lupa cek #kampuskorang sekarang ๐Ÿ’– di youtube ๐Ÿ’• sumpah lawakk ๐Ÿ˜‚ di bawah arahan Kak Lyn ๐Ÿ’–@real.shazreenfazlynda dan lakonan mantap dari @elfiraloy ๐Ÿ˜ kak @sarancak sendiri dan ramai lagi ๐Ÿ’–
.
.
Paling deep tu bab friendship dgan Kiara tu ๐Ÿ˜ญ Check out now kat Youtube ๐Ÿ˜‰ "Kampus Korang" ada 6 Episod ja ๐Ÿ˜ญ

Hot FM (@hotfm976)

Kami cabar korang tengok video ni kalau 'terrer' tahan gelak #SaraCabar w/ @sarancak @zarinazainoordin @rajaafiqqofficial

Rer (@rer_ramzul)

3 hari yang menyeksakan ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Rasa rasa boleh ke korang try 3 hari tanpa make-up? Ce tag member korang!

Saksikan video penuh #SaraCabar di Youtube.hotfm.com.my

Hot FM (@hotfm976)

Rasa rasa boleh ke korang try 3 hari tanpa make-up? Ce tag member korang!

Saksikan video penuh #SaraCabar di Youtube.hotfm.com.my
More...