Hot FM (@hotfm976)

Banyak betul stamina @hafidz.roshdi ni, relax je dia buat cabaran yang @sarancak bagi. Video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #CabaranDramaLirikHot

Nbella Omar (AJ IS MY IDOL) 🌹🐜 (@belenaarmel97)

Haha nakal betul our Pwincess shomel ni tau dok usik abg Redza habeh smpi bershaking2 dah tangan dia tau lepas brdepan dgn hantu tu kesian dia tak pasal2 skit je lgi hantu tu nk kena penumbuk abg Redza πŸ˜‚πŸ˜‚. Nasib awaa slamat la hantu naa
#LateRepost #AydaJebat #RedzaRosli #RedzAyda . .

Credit video to : πŸŽ₯ @ hotfm976 - β€ͺBerjaya ke tidak pelan @ sarancak dengan @ aydajebat nak kena @ redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬

Jun 🍰 (@redvelvetmanis)

@Regrann from @hotfm976 - β€ͺBerjaya ke tidak pelan @sarancak dengan @aydajebat nak kena @redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬

Hot FM (@hotfm976)

β€ͺBerjaya ke tidak pelan @sarancak dengan @aydajebat nak kena @redzarosli ni, video penuh di youtube #HotTV #DramaLirikHot #SaraCabar‬

Nbella Omar (AJ IS MY IDOL) 🌹🐜 (@belenaarmel97)

So berani n cool je kak Daa sweet dia tk takut hantu tpi maybe lipas mmng dia takut πŸ˜‚πŸ™ˆβœŒοΈ. Mornight my baby girl happy training n have a good rest to you ❀️❀️❀️
#LateRepost . .

Credit video to : πŸŽ₯ @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @ hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Zul Ariffin & Ayda Jebat Fanz (@zul_aydafanz)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Ayda Jebat Johor Fans β™₯️ (@aydajebatjohorfansss)

Credit vid : @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Call me Naim(FamilionOfficial) (@familionofficial)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

Ayda Jebat πŸŒΌπŸ‡²πŸ‡ΎπŸŒΌ Redza Rosli (@aydajebat_muahciked)

πŸ‘»πŸ€‘πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombie dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni,sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #saraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

norlizzyputri (@zul_aydafanss)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

Aydajebatlovers πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatlovers)

#oursomelprincessAJ #Sarancak #HotFM #aydajebatlovers
@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #regrann

AydaJebatFans4Ever πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatfans4ever)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

topi.girl (@topi.girl)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

cintahatizillarmel ℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ (@cintahatizillarmel)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

ajfanatico πŸ‡²πŸ‡Ύ (@aydajebatsomelfans)

@Regrann from @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Ayda Jebat Fans (@aydajebat4lyfe)

πŸ‘»πŸ‘ΈπŸŒΉπŸ˜˜
Credit to @aydajebat - πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰ - #aydajebat4lyfe

Ayda Jebat (@aydajebat)

πŸ‘»πŸ€–πŸ’€πŸ‘Ή
Guys! Sara @sarancak dengan team @hotfm976 haritu nak test power baby girl. How to escape dari bilik yang ada banyak zombi dan hantu? Masalahnya baby girl memang tak berapa nak takut bab bab hantu ni sebab saya sendiri dah macam hantu. Hantu yang menghantui hidup awak? Haha! Full video tengok dekat Youtube channel HotTV! πŸ‘»
.
Siapa yang rasa nak main game ni, sila bawak kawan yang bijak & pandai menyelesaikan masalah. Yang kurang bijak, sila dok rumah diam diam! Kalau tak, mau makan hari nak keluar dari bilik game tu. πŸ˜‚
.
Tonight baby girl live di HotFM, jam 9 malam untuk 50 Hot bersama Haziq & El! Kita borak-borak pasal #MATA malam ni! Selamat mendengar semua MATA air saya! ❀️
.
___________________________________________________________
.
Psst! Tag kawan yang takut hantu! πŸ‘»
.
#AydaJebat #MATA #KeepYourEyesOnMe #WatchMe #AJscreamer #DramaLirikHot #HotFM976 #SaraCabar #Aydamemangberani πŸ˜‰

Nbella Omar (AJ IS MY IDOL) 🌹🐜 (@belenaarmel97)

#LateRepost .

Credit video to : πŸŽ₯ @ hotfm976 - Kita belanja sikit behind the scene yang @ sarancak cabar @ aydajebat ... tapi apa la yang dorang tengok dalam kotak tu kan, video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #DramaLirikHot

Nbella Omar (AJ IS MY IDOL) 🌹🐜 (@belenaarmel97)

#LateRepost . .

Credit video to : πŸŽ₯ @ hotfm976 - Berani ke tidak @ aydajebat ni jumpa hantu lepas kena cabar dengan @ sarancak . Video penuh di youtube #HotTV #SaraCabar #DramaLirikHot
More...