(@yanie_kb94)

Setiap kali tgk sure gelak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚#fantastikkhaibahar @Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tapi memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

KHAI BAHAR CREW OFFICIAL FC (@kbcrewofficial_)

LATE REPOST ๐Ÿ“น : INI JE KE? SENANG JE....
.
SALAM 21 MAC
.
Adoilah...apabila #fantastikkhaibahar terpedaya dengan trick licik @Sarancak
Memang pecut teruih... tak toleh kiri kanan dah... sampai tergolek la...
.
ENJOYZZ...
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

mariana_kbfcindonesia (@mariana_ryana)

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚mail... /Mas @khaibahar94 takut sama kecoa ...huhuu ๐Ÿ˜€
#khaibahar #khaibahar94 #khaibaharfansclubindonesia #KbfcIndonesia
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

eirahamz (@eirahamz)

Me too ๐Ÿ™Š๐Ÿ™‹๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ˜…
#FantastikKhaibahar๐Ÿ™‡๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann

cikya๐Ÿ˜khai bahar (@cikya_yayang)

Oleh kerana @khaibahar94 Sgt fantastik maka @sarancak pon terpaksa guna kan serangga yg i pon mmg anti giler kalau jumpa!!! N from now on i mmg istihar perang lah dgn menatang tu sbb mnjd punca kekalahan khai!!! huh sebut nama dia pon x mau ๐Ÿ˜ก
.
.
Tp terpaksa jgk gelakkan khai sampai tersembur sembur air yg i tgh minum ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sorry lah khai tp serious mmg fantastik r lari lintang pukang terlentang gitu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar
#khaibahar
#khaibahar94
#fantastikkhaibahar
#fantastik4HotFm
#bayang
#darijauhsaja - #regrann

NAJWA๐Ÿ’Ÿ (@najwalahman01)

Perangai benor ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ kesian khai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Public Figure | 18 | Sabahan (@nisa_rinaa)

Jom ramai-ยกยก ke teater #polos ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š .
Ada sis @sarancak tau ๐Ÿ˜Š siapa ygx kenak dgan Sara Zulkifli ๐Ÿ˜‚Ratu pickupline ni ๐Ÿ˜‚siap berlakon dgan @elfiraloy lagi ๐Ÿ˜dalam #kampuskorang ๐Ÿ˜‰
.
Tak sempat nak book tics ๐Ÿ˜ฃ ? Jangan risau ๐Ÿ˜‰admin @sarancakers akan book kan untuk anda ๐Ÿ˜
.
PM @sarancakers cepat ๐Ÿ˜๐Ÿ’ž
.
Jangan ketinggalan woi ๐Ÿ˜‚
.
Special gift menanti anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ž
.
#sarancak #sarancakers #sarancake #hotfm #hotfm976 #lawakkarokstour #polos #teater #saracabar #saracuba #siscuba #koleksikantor #terapiinstagram

19' *UnOfficial* (@amiraarafi_)

alahaii ๐Ÿ˜ abang "sado" takot lipas ๐Ÿ˜„ aduhaii sekali lagi pecah perut . takdi pecah perut sebab baru tahu yang "tugu negara tu dekat Melaka" ๐Ÿ˜‚ lepas ni buleh try jadi pelawak . haishh makin hari makin FANTASTIK laa pakcik nyot nyot ๐Ÿง kita ni . berlakon buleh , melawak buleh , nyanyi lagi laa makanan dia ๐Ÿ˜…
.

nak tengok full video buleh tengok kat youtube hotfm .

@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar - #regrann
#Bayang
#DariJauhSaja
#Fantastik4HotFm
#fantastikkhaibahar
#khaibahar
#KBFCFS

๐Ÿ‘ฏ...ฯ€.@.z... (@noru_azulina)

Ni jer ke??? #khaibahar yg cakap sblom main la..
.
@Regrann from @hotfm976 - Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

fitri@f.a 94๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ _ Kbfcindonesia (@fitriana_f.a)

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ada lipas rupanya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ terbaik la cabaran ini๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @khaibahar94
#Repost @hotfm976 with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

Hot FM (@hotfm976)

Punya la nak menang, nakal betul la @Sarancak. Tak memang tak leh tahan gelak ๐Ÿ˜‚
#SaraCabar #Fantastik4HotFM #FantastikKhaiBahar

๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ท ๐Ÿ‡ฆ (@ararania_)

#Repost @hotfm976 with @repostapp @tajulofficial
ใƒปใƒปใƒป
MEHEHEHE @sarancak berjaya buat @tajulofficial separuh pengsan ๐Ÿ˜œ #hahaha lucu tengok tajul

#CakBersamaSarancak #SaraCabar #FantastikTajul #fantastik4hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sekali lagi kita tawan @sunwaylagoonmalaysia untuk buli @tajulofficial ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Korang rasa #fantastiktajul ke dia? Tunggu hasil nya nanti okies? ๐Ÿค— #fantastiktajul #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Gelak besar nampak? Bak datang orang Johor utk #SaraCabar ! Tp org yang boleh dtg kilang bateri dan join cabaran tu je boleh comment k? Yang lain duduk diam. Hahahaha #lawakkarokstour #johor #balikkampung

Hot FM (@hotfm976)

Mai mai jom giliran orang Kedah pula cabar @sarancak. Komen kat sini aktiviti yg anda nak CABAR SARA! #SaraCabar #LawakKaroksTour

Sara Zulkifli (@sarancak)

Oghanggggg Kedahhh habaq maiiii laa siapa nak cabar Sara sabtu ni?? Jumpa kat Aman Central Loqstaq nah! ๐Ÿ˜ #lawakkarokstour #kedah #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nasib baik ada cikgu2 terjemahan kat sebelah! Nok seru orang2 TERENGGANU utk cabar Sara dan sama2 join cabaran tu kat Gong Badak, Sabtu ni! Ada dok? Komen bawoh! ๐Ÿค“๐Ÿ˜œ #lawakkarokstour #terengganu #saracabar

Hot FM (@hotfm976)

Kali ni giliran orang Terengganu pulak utk cabar @sarancak. Komen kat siini apa saje yg anda nak cabar Sarancak. Cadangan yg terbaik nnti Sarancak akan DM ๐Ÿ˜‹ #SaraCabar #LawakKaroksTour
More...