JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
πŸŽ‰ #JSPreRamadhanSale πŸŽ‰
@jubahsouq_shahalam
β€’
Amboii... gojes kakak kita ni menggayakan #SeroojaKurung Maroon. @jubahsouq_shahalam available tinggal size M sahaja tau! Jom serbu sementara PROMO PRICE! 😘
β€’
PROMO | RM 149.00
NORMAL | RM 199.00

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq_bangi: "#seroojakurung hanya tinggal 3 warna sahaja tau
----
DUSTY LILAC : XS,M,XXL
DUSTY GREY : XS,S,M
DUSTY GREEN : XS,M
---
NP : RM199
PROMO : RM149 only" (via #InstaRepost @EasyRepost) #wassup #0133900067 #0133900067 #0133900067

#neewardakurung #violetekurung (@jubahsouq_bangi)

#seroojakurung hanya tinggal 3 warna sahaja tau
----
DUSTY LILAC : XS,M,XXL
DUSTY GREY : XS,S,M
DUSTY GREEN : XS,M
---
NP : RM199
PROMO : RM149 only

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

LAST DAY SALE!!! πŸŽ‰
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 😱

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#SeroojaKurung
SJP 01 Dusty Lilac : XS, S, M, XXL
SJP 02 Dusty Green : XS, S, M, L, XXL
SJP 03 Dusty Grey : XS, S, M, XL, XXL
SJO 04 Maroon : M

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
RM149.00

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Jubahsouq hot selling #SeroojaKurung ni cutting kurung pahang tau. Limited pcs je tinggal di @jubahsouq_shahalam . Colour Maroon available M, XXL only & Dusty Grey Lilac available size XS, S, M, XXL 😊
β€’
NORMAL | RM 199.00

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Simple cantik yet still selesa. Baju kurung Pahang modern #SeroojaKurung memang hot selling. Ada tak yang nak kak Min restock cutting kurung Pahang mcm ni? Tapi corak printed lain pulak πŸ‘ŒπŸ»

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#seroojakurung
SJP 01 DUSTY LILAC = XS, M, L
SJP 02 DUSTY GREEN = S, M
SJP 03 DUSTY GREY = XS, S, M, L, XL
SJP 04 MAROON = XS, L, XXL
SJP 05 ROYAL BLUE = S, M, XXL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

Shazreeyana Shukri MUA (@shazreeyanashukri)

Weh kami suka naw naw baju Serooja Kurung Pahang dari @jubahsouq ni. Selesa and senang pakai sebab ada zip kat depan dada tu. Tak yah tangan herot2 terpeleot nak kancing baju kat belakang. Mommies yang menyusu pun senang nak susukan anak. Kain sejuk selesa, design cantik buat effect kurus. Kami x kurus pun haha.
Love sangat @jubahsouq rasa nk shopping baju lain2 dia semua lawa2 wehhhhh . #seroojakurung

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #seroojakurung

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Ewah gembiranya adik-adik Kak Min ni. Esok nak sambung cuti ke tuuu? Hihi
Ke sebab pakai #SeroojaKurung ?
Kak Min rasa sebab pakai Serooja Kurung tu. Sebab dia selesa dan nampak klasik sangat bila pakai kan! 😍
.
Stok #SeroojaKurung dah semakin surut tau, cepat-cepat beli kehabisan stok.
.
NP: RM199
.
Salam maghrib semua!

#JSPreRamadanSale (@jubahsouq_terengganu)

Dah tak lama ! Hujung minggu ini akan release #tuteejakurung .

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

In love sangat dengan pattern #SeroojaKurung Pahang ni. Selain kurung Pahang, peplum, korang nak Jubahsouq keluarkan baju kurung jenis apa lagi?

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Cantik manis @lea_azlan menggayakan #SeroojaKurung ni. Me like this colour dengan warna yang Mira Filzah pakai tu πŸ‘ŒπŸ»

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Salam jumaat dan selamat pagi dearies! Sejuk je mata lihat @syazwanieyazip menggayakan #SeroojaKurung Royal Blue ni sesejuk rasa macam still lagi di Kundasang. Eh! 😍
.
Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya chuolls. Sesuai digayakan untuk attend event koprat, wedd, daily casual baru lah nampak manis macam gadis melayu terakhir gitcheww... hiks!
.
NP RM 199.00

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Chuolls yang tunggu gaji bulan ni then tak sempat nak grab #TuTeejaKurung & #SeroojaKurung , better Shasha cadangkan grab #Tuteeja Shawl dulu. Sebab apa? Materialnya high quality chiffon creepe yang senang bentuk, corak unik tradisional ala ala gadis melayu gitu.. 😍
.
NP RM 59.00

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

Shasha dah sampai Sabah tapi hati tertinggal di Semenanjung. Ehh! πŸ™ˆ
.
#SeroojaKurung still available di @jubahsouq_shahalam dengan NORMAL PRICE ya dear. Hurry up! 😘

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Motif batik modern dengan corak 3D yang cantik digayakan ke pejabat mahupun ke acara formal. #SeroojaKurung Pahang untuk kelainan dari kurung biasa.

Wanie Yazip πŸ‘°πŸ» (@syazwanieyazip)

Apabila ditegur atau diberi nasihat, terimalah teguran dan nasihat itu dengan hati yang lapang kerana itu adalah petanda yang diri kita masih lagi disayangi. #nasihatuntukdirisendiri☺️
Wearing #seroojakurung by @jubahsouq . Tqsm @jubahsouq πŸŽ€

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Cantiknyaaa Miraaaa 😍 Terus rasa bersalah sebab tak beli #SeroojaKurung ni sebab baru sempat grab #TuteejaKurung je. Tapi sempat lagi beli dekat website www.jubahsouq.com.my πŸ‘ŒπŸ» #Repost @mfmirafilzah with @repostapp
・・・
Good morning! 🌻 #3GadisManis πŸŽ₯ (Baju kurung @jubahsouq)

#neewardakurung #violetekurung (@jubahsouq_bangi)

Morning ! 😘
Hari ni last day sale #tuteejakurung #tejashirt #seroojakurung tau. Yang macam dalam gambar ni #tuteejakurung , mmg dah sangat limited. Kebanyakan nye warna light grey dan salmon peach sahaja . So siapa cepat dia dapat la tau . Kne dtg awal la hari ni okay 😘
More...