JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#seroojakurung
SJP 01 DUSTY LILAC = XS, M, L
SJP 02 DUSTY GREEN = S, M
SJP 03 DUSTY GREY = XS, S, M, L, XL
SJP 04 MAROON = XS, L, XXL
SJP 05 ROYAL BLUE = S, M, XXL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

Shazreeyana Shukri MUA (@shazreeyanashukri)

Weh kami suka naw naw baju Serooja Kurung Pahang dari @jubahsouq ni. Selesa and senang pakai sebab ada zip kat depan dada tu. Tak yah tangan herot2 terpeleot nak kancing baju kat belakang. Mommies yang menyusu pun senang nak susukan anak. Kain sejuk selesa, design cantik buat effect kurus. Kami x kurus pun haha.
Love sangat @jubahsouq rasa nk shopping baju lain2 dia semua lawa2 wehhhhh . #seroojakurung

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #seroojakurung

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Ewah gembiranya adik-adik Kak Min ni. Esok nak sambung cuti ke tuuu? Hihi
Ke sebab pakai #SeroojaKurung ?
Kak Min rasa sebab pakai Serooja Kurung tu. Sebab dia selesa dan nampak klasik sangat bila pakai kan! 😍
.
Stok #SeroojaKurung dah semakin surut tau, cepat-cepat beli kehabisan stok.
.
NP: RM199
.
Salam maghrib semua!

(@jubahsouq_terengganu)

Dah tak lama ! Hujung minggu ini akan release #tuteejakurung .

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

In love sangat dengan pattern #SeroojaKurung Pahang ni. Selain kurung Pahang, peplum, korang nak Jubahsouq keluarkan baju kurung jenis apa lagi?

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Cantik manis @lea_azlan menggayakan #SeroojaKurung ni. Me like this colour dengan warna yang Mira Filzah pakai tu πŸ‘ŒπŸ»

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Salam jumaat dan selamat pagi dearies! Sejuk je mata lihat @syazwanieyazip menggayakan #SeroojaKurung Royal Blue ni sesejuk rasa macam still lagi di Kundasang. Eh! 😍
.
Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya chuolls. Sesuai digayakan untuk attend event koprat, wedd, daily casual baru lah nampak manis macam gadis melayu terakhir gitcheww... hiks!
.
NP RM 199.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Chuolls yang tunggu gaji bulan ni then tak sempat nak grab #TuTeejaKurung & #SeroojaKurung , better Shasha cadangkan grab #Tuteeja Shawl dulu. Sebab apa? Materialnya high quality chiffon creepe yang senang bentuk, corak unik tradisional ala ala gadis melayu gitu.. 😍
.
NP RM 59.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Shasha dah sampai Sabah tapi hati tertinggal di Semenanjung. Ehh! πŸ™ˆ
.
#SeroojaKurung still available di @jubahsouq_shahalam dengan NORMAL PRICE ya dear. Hurry up! 😘

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Motif batik modern dengan corak 3D yang cantik digayakan ke pejabat mahupun ke acara formal. #SeroojaKurung Pahang untuk kelainan dari kurung biasa.

Wanie Yazip πŸ‘°πŸ» (@syazwanieyazip)

Apabila ditegur atau diberi nasihat, terimalah teguran dan nasihat itu dengan hati yang lapang kerana itu adalah petanda yang diri kita masih lagi disayangi. #nasihatuntukdirisendiri☺️
Wearing #seroojakurung by @jubahsouq . Tqsm @jubahsouq πŸŽ€

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Cantiknyaaa Miraaaa 😍 Terus rasa bersalah sebab tak beli #SeroojaKurung ni sebab baru sempat grab #TuteejaKurung je. Tapi sempat lagi beli dekat website www.jubahsouq.com.my πŸ‘ŒπŸ» #Repost @mfmirafilzah with @repostapp
・・・
Good morning! 🌻 #3GadisManis πŸŽ₯ (Baju kurung @jubahsouq)

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Morning ! 😘
Hari ni last day sale #tuteejakurung #tejashirt #seroojakurung tau. Yang macam dalam gambar ni #tuteejakurung , mmg dah sangat limited. Kebanyakan nye warna light grey dan salmon peach sahaja . So siapa cepat dia dapat la tau . Kne dtg awal la hari ni okay 😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
βœ…OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
βœ… FREE SERVICE
βœ… FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
βœ… WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
βœ…OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
βœ… FREE SERVICE
βœ… FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
βœ… WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
βœ…OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
βœ… FREE SERVICE
βœ… FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
βœ… WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Last day untuk korang dapatkan #TuteejaKurung dan #SeroojaKurung Pahang dengan harga promo. Semua butik buka seperti biasa bermula jam 10pagi.

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Alahai sweet nye awak pakai #seroojakurung warna maroon ni. Warna ni mmg paling laku stakat ni . Kalau Awak lambat, mmg habis la . πŸ™ˆπŸ˜Œ

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik sangat #seroojakurung warna dusty green ni kan? Kak ku dah grab warna ni. Korang bila pulak? Harga promo rm 189 sehingga esok shj
More...