New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
πŸŽ‰ #JSPreRamadhanSale πŸŽ‰
@jubahsouq_shahalam
β€’
Amboii... gojes kakak kita ni menggayakan #SeroojaKurung Maroon. @jubahsouq_shahalam available tinggal size M sahaja tau! Jom serbu sementara PROMO PRICE! 😘
β€’
PROMO | RM 149.00
NORMAL | RM 199.00

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq_bangi: "#seroojakurung hanya tinggal 3 warna sahaja tau
----
DUSTY LILAC : XS,M,XXL
DUSTY GREY : XS,S,M
DUSTY GREEN : XS,M
---
NP : RM199
PROMO : RM149 only" (via #InstaRepost @EasyRepost) #wassup #0133900067 #0133900067 #0133900067

#valeriadressvol2 (@jubahsouq_bangi)

#seroojakurung hanya tinggal 3 warna sahaja tau
----
DUSTY LILAC : XS,M,XXL
DUSTY GREY : XS,S,M
DUSTY GREEN : XS,M
---
NP : RM199
PROMO : RM149 only

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

LAST DAY SALE!!! πŸŽ‰
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 😱

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#SeroojaKurung
SJP 01 Dusty Lilac : XS, S, M, XXL
SJP 02 Dusty Green : XS, S, M, L, XXL
SJP 03 Dusty Grey : XS, S, M, XL, XXL
SJO 04 Maroon : M

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
RM149.00

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Jubahsouq hot selling #SeroojaKurung ni cutting kurung pahang tau. Limited pcs je tinggal di @jubahsouq_shahalam . Colour Maroon available M, XXL only & Dusty Grey Lilac available size XS, S, M, XXL 😊
β€’
NORMAL | RM 199.00

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

Simple cantik yet still selesa. Baju kurung Pahang modern #SeroojaKurung memang hot selling. Ada tak yang nak kak Min restock cutting kurung Pahang mcm ni? Tapi corak printed lain pulak πŸ‘ŒπŸ»

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#seroojakurung
SJP 01 DUSTY LILAC = XS, M, L
SJP 02 DUSTY GREEN = S, M
SJP 03 DUSTY GREY = XS, S, M, L, XL
SJP 04 MAROON = XS, L, XXL
SJP 05 ROYAL BLUE = S, M, XXL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

Shazreeyana Shukri MUA (@shazreeyanashukri)

Weh kami suka naw naw baju Serooja Kurung Pahang dari @jubahsouq ni. Selesa and senang pakai sebab ada zip kat depan dada tu. Tak yah tangan herot2 terpeleot nak kancing baju kat belakang. Mommies yang menyusu pun senang nak susukan anak. Kain sejuk selesa, design cantik buat effect kurus. Kami x kurus pun haha.
Love sangat @jubahsouq rasa nk shopping baju lain2 dia semua lawa2 wehhhhh . #seroojakurung

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #seroojakurung

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

Ewah gembiranya adik-adik Kak Min ni. Esok nak sambung cuti ke tuuu? Hihi
Ke sebab pakai #SeroojaKurung ?
Kak Min rasa sebab pakai Serooja Kurung tu. Sebab dia selesa dan nampak klasik sangat bila pakai kan! 😍
.
Stok #SeroojaKurung dah semakin surut tau, cepat-cepat beli kehabisan stok.
.
NP: RM199
.
Salam maghrib semua!

πŸ‘—#AlyonaVol3 πŸ‘—#AreeyaPeplum (@jubahsouq_terengganu)

Dah tak lama ! Hujung minggu ini akan release #tuteejakurung .

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

In love sangat dengan pattern #SeroojaKurung Pahang ni. Selain kurung Pahang, peplum, korang nak Jubahsouq keluarkan baju kurung jenis apa lagi?

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

Cantik manis @lea_azlan menggayakan #SeroojaKurung ni. Me like this colour dengan warna yang Mira Filzah pakai tu πŸ‘ŒπŸ»

Aishah Jamali (@aishahjamali)

28012017
Redha senang disebut...payah hati nk terima..
Sampai satu tahap akan rasa penat..giveup. mls nk fikir. .just go with the flow..sekali Allah menguji..disaat itu kita akan bangkit menjadi orang Baru.. Gambar sekadar hiasan...tahniah @hudaaothman dan husband.
Nasi mmg sedaap.. lauk semua puas hati .
#seroojakurung @jubahsouq
#diorbycloverush @cloverush

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Salam jumaat dan selamat pagi dearies! Sejuk je mata lihat @syazwanieyazip menggayakan #SeroojaKurung Royal Blue ni sesejuk rasa macam still lagi di Kundasang. Eh! 😍
.
Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya chuolls. Sesuai digayakan untuk attend event koprat, wedd, daily casual baru lah nampak manis macam gadis melayu terakhir gitcheww... hiks!
.
NP RM 199.00

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Chuolls yang tunggu gaji bulan ni then tak sempat nak grab #TuTeejaKurung & #SeroojaKurung , better Shasha cadangkan grab #Tuteeja Shawl dulu. Sebab apa? Materialnya high quality chiffon creepe yang senang bentuk, corak unik tradisional ala ala gadis melayu gitu.. 😍
.
NP RM 59.00

New released #AlyonaKurungVol3 (@jubahsouq_shahalam)

Shasha dah sampai Sabah tapi hati tertinggal di Semenanjung. Ehh! πŸ™ˆ
.
#SeroojaKurung still available di @jubahsouq_shahalam dengan NORMAL PRICE ya dear. Hurry up! 😘

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

Motif batik modern dengan corak 3D yang cantik digayakan ke pejabat mahupun ke acara formal. #SeroojaKurung Pahang untuk kelainan dari kurung biasa.

Wanie Yazip πŸ‘°πŸ» (@syazwanieyazip)

Apabila ditegur atau diberi nasihat, terimalah teguran dan nasihat itu dengan hati yang lapang kerana itu adalah petanda yang diri kita masih lagi disayangi. #nasihatuntukdirisendiri☺️
Wearing #seroojakurung by @jubahsouq . Tqsm @jubahsouq πŸŽ€

JubahSouq Raya Haji Sale (@jubahsouq)

Cantiknyaaa Miraaaa 😍 Terus rasa bersalah sebab tak beli #SeroojaKurung ni sebab baru sempat grab #TuteejaKurung je. Tapi sempat lagi beli dekat website www.jubahsouq.com.my πŸ‘ŒπŸ» #Repost @mfmirafilzah with @repostapp
・・・
Good morning! 🌻 #3GadisManis πŸŽ₯ (Baju kurung @jubahsouq)
More...