Teyha Syiesyi (@teyhasyiesyi)

Sudah tiba masa tengah hari๐ŸŒž
pastinya kulit anda sudah terdedah pada banyak kotoran semasa di luar, kan? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿค” Jadi pastikan anda memulakan hari anda selepas ini dengan toner pencuci wajah bagi lapisan perlindungan kulit dan memastikan kulit kekal segar sentiasa โœ”๏ธโค๏ธ๐Ÿ’– Product : Rose Secret Water Hydrating Toner Mist ๐ŸŒน๐ŸŒธ
#love it๐Ÿ˜˜
#loveyourskin
#Glamora #product
http://www.wasap.my/60127844300
http://www.wasap.my/60183798699
#glamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #nohydriquinone #noparaben #nomerkuri

Saul's Beauty Shop (@saulsbeautyshop)

This powder based exfoliant has two mechanisms for exfoliating, a soft scrub and lactic acid! Mix with water or your cleanser to renew and brighten your skin! This is one of Eminence's longest lasting products, as long as you keep the top shut ;) #strawberry #exfoliate #renew #refresh #selfcare #organic #skincaretips #handy

Smoochiezz Singapore (@smoochiezzsg)

Soothing, herbal Lavender immediately transports us to warm summer evenings and sun-soaked gardens. Bring the outdoors in with Avalon Organicsยฎ๏ธ Nourishing Lavender Shampoo and Conditioner.

#avalonorganicssg #skincare #sgbeauty #bath #nature #organic # #haircare #shampoo #conditioner #crueltyfree #instabeauty #sgigbeauty #beautyjunkie #igsingapore #igsg #sgig #sgmua #muasg #wiwtsg #beautyblogger #vegan #hairideas #skincaretips #haircaretips #spf ย #moisture #delicate #nourishing#lavender

RAHSIA KULIT BERSERI ๐Ÿ’‹ (@farafariza.my)

[ SALE SUPER JIMAT! ] - YEAYYY..! HARGA PROMOSI SEMPENA 2nd ANNIVERSARY MEERACLEโ„ข๏ธ DILANCARKAN!
.
.
Sah dari 24/7/17 sehingga 7/8/17 SAHAJA..
.
.
Dapatkan SET PROMOSI ini .
Harga asal RM157 utk 1set, kini sempena sambutan ANNIVESARY MEERACLEโ„ข๏ธ 2set RM200 SAHAJA! .
.
" apa sis? 2set rm200 je? Betul ke ?"
.
.
Betul la sis..tk main2 tau, tadi kan cat dgn izreen dan announced kat dlm TV ALHIJRAH.
.
.
" wahh..dah lama tunggu MEERACLEโ„ข๏ธ buat sale, bestnyaa.."
.
.
Haa..lama kan kami tak buat sale, ni la buat julung2 kalinya PROMOSI ANNIVERSARY MEERACLE dilancarkan..
.
.
Bukan jimat rm10 atau rm20 sis, ni kali jimat RM114 tau?!
.
.
Bila lagi nak beli, time ni je dapat..
.
.
So, cepat2 dptkan set MEERACLEโ„ข๏ธ
Jom whatsapp ke +60195640702
. .
.
.Sementara stok masih ada.
.
.
.
#2ndannivesarymeeracle
#formulagemstoneg
#meeraclegemstonebeauty
#meeracleneverletyoudown
#flawlesstips #serumjerawat #serumjeragat#flawlesstips #skincaretips
#luxe #luxury #luxuryskincare #skincaretips #skincareblogger #skincareaddict #skincarediaryย  #sblogger #skincarefanaticย  #skincareproducts #skincareinsta #beauty #beautyblogger #bblogger #beautyroutine #beautyproducts #beautyregime #cultbeauty #cultbeautyproducts #365inskincare #beautyhaul #skinbreakout #jeragat

Teyha Syiesyi (@teyhasyiesyi)

COKLAT๐Ÿ’–
Coklat untuk kulit wajah?โ“ Bukan hanya sedap dimakan, coklat juga sebenarnya sangat baik untuk kulit wajah ๐Ÿ˜‹๐Ÿซ Ianya mengandungi flavonoid yang menentang penuaan kulit. Lebih menarik lagi, coklat juga boleh dijadikan sebagai pelindung sinar UV dengan hanya melumurkan pada wajah seperti lotion kerana ianya mengandungi antioksidan yang tinggi. Anda hanya melumurkan pada wajah seketika dan kemudiannya bilas ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฆ Menarik, kan? Tiada lagi alasan untuk tidak mendapatkan kulit wajah yang sempurna โœ…
#loveyourskin
#Glamora #product
http://www.wasap.my/60127844300
http://www.wasap.my/60183798699

#glamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminat #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #nohydriquinone #noparaben #nomerkuri

P L A N T A E (@shop_plantae)

#selfcaresunday starts with this cult-favorite from MUN skincare. Its a must-have from beauty bloggers and editors alike. Made with pure, cold-pressed Argan Oil from Morocco, it can be used on hair, skin and nails to soften, strengthen and hydrate. This ancient elixir can be used on all skin types as a moisturizer and treatment.โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
*โ €
#arganoil #skincare #skincaretips #zerowaste #minimalist #minimalism #skincareroutine #greenbeauty #cleanbeauty #veganbeauty #crueltyfreebeauty #nontoxicbeauty #sundays #sundayvibe #flatlay #hygge #vegansofig #cerealmag #thatsdarling #bestofbeauty #flashesofdelight #holisticbeauty #holistichealth #allblackeverything #rickowens #lessismore

QChantik Beauty Online (@glamora.my)

Selamat berhujung minggu! Hari ini Glamora ingin berkongsi dengan anda cara terbaik untuk menggunakan serum pada kulit wajah ๐Ÿ˜
.
Walaupun serum yang anda gunakan sangat efektif, penggunaan secara berlebihan hanya akan membuatkan kulit wajah anda lebih berminyak. Jadi anda perlu gunakan pada kadar yang sesuai โœ”๏ธ
.
Anda juga digalakkan untuk menggunakan serum terlebih dahulu sebelum menggunakan pelembab. Apabila serum telah pun diserap ke dalam wajah, biarkan seketika dan gunakan pelembab pula bagi melindungi kulit โค๏ธโœจ
.
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri

Yna Numb (@yna_numb)

Something new is comingโ€ฆ ๐Ÿ˜‰
.
A whole new beauty elevation ๐Ÿ”
.
Coming to you real soon ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Glamwhite โœจ
.
With 7 in 1 benefits, itโ€™s time for Total Beauty Transformation โค๏ธ
.
๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/60122066540 - YANA Stokist GLAMORA Keramat/Jelatek
.

#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #glamwhite #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydriquinone #paraben #merkuri #sygunasyjual
More...