TEH KURUS 100% DRY HERB 282MED (@medinadetox.kl)

Tak susah nak sediakan SDT & KCT ni. Same je macam uols buat teh biasa atau green tea tu. cuma tak perlu letak gula. Kenapa tak boleh buh gula?? Alaaa awaaaa dah cukup manis dah. πŸ™ˆ
.
.
Panduan minum set combo
.
PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA
MORNING.
.
.
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas.
2-setelah suam bole terus minum.
3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali
.
kesan selepas minum KC tea
-----------------------------------
1-akan merasa dahaga disarankan minum air lebih
2-kerap membuang air kecil
3-akan merasa kurang selera makan
4-cepat kenyang
5-di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat.
.
PANDUAN MINUM SLIMMING&DETOX TEA
.
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-setelah suam bole terus minum.
3-minum pada waktu malam sebelum tidur
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali.
.
.
πŸ’ƒuntuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
πŸ’ƒmimum air kosong 2-3L sehari.
πŸ’ƒkurangkan pengambilan minuman berais πŸ’ƒkurangkan pengambilan gula berlebihan
.
NOTED: TAK PERLU TAMBAH GULA
BOLEH LETAK MADU /LEMON .
Rasa tea:-
πŸƒ Slimming detox tea- rasa mcm teh biase tapi xkelat atau pahit.
πŸ‚ Kakicantiq tea- rasa lite rebina dengan serai.
.
.
☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp cik mirza di 0195050845 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp)
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta

Kurus Hanya Dengan RM15 (@medinadesire_teatox)

Haiii..ramai yg tanya admin..bf mum boleh consume set combo medina desire x?
.
Yess....boleh..formulasi terbaru dan atas kelulusan dari lab test terbaru kami..
.
So mummy2 jangan risau susu drop dh ye..smua boleh kurus selepas melahirkan..dan dapatkan balik body shape..😍
.
Tapi jgn risau..mnyusukan bayi boleh mmbakar kalori yg banyak..so dgn mengamalkn pemakanan yg sihat dan senaman ringan mmpu mngekaklkan berat badan yg ideal 😘😘😘😘😘tambah pulak mnum set...mmg terbaikkk hasilnye nnt..
.
.
So utk lebih pertanyaan..wssp 0176551432 😍
.

#medinadesire #kakicantiq #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagent #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #fitnessmalaysia #kopihijau #teatoxuntukibumenyusu

Kurus Hanya Dengan RM15 (@medinadesire_teatox)

SLIMMING & DETOX TEA
RM 15 + RM8sm rm12ss 🌹SDT kuruskan whole body
🌹SDT untuk turunkan berat badan
🌹SDT juga akan buang toksik dlm badan
🌹SDT akan cuci usus kita (melawaskan buang air) πŸƒKHASIAT DAN FUNGSI SDT βœ”οΈMELANGSINGKAN BADAN
βœ”οΈMENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
βœ”οΈMENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
βœ”οΈKENCING MANIS
βœ”οΈDARAH TINGGI
βœ”οΈGOUT/URIC ASID TINGGI
βœ”οΈKOLESTROL TINGGI
βœ”οΈOBESITI
βœ”οΈANGIN DALAM BADAN
βœ”οΈMEMBUANG LEMAK YANG DEGIL
βœ”οΈSETTLE KAN MASALAH SEMBELIT & KEPUTIHAN
βœ”οΈPELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN

INGREDIENTS SDT: ☘️cassia vahl. Dry herbs 100 % no chemical

PANDUAN MINUM SDT

1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-setelah suam bole terus minum
3-minum pada waktu malam sebelum tidur
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali πŸ’ƒuntuk kesan yg lebih cepat perlulah mengamalkan diet yang seimbang
πŸ’ƒmimum air kosong 2-3L sehari
πŸ’ƒkurangkan pengambilan minuman berais πŸ’ƒkurangkan pengambilan gula berlebihan

KESAN CONSUME SDT πŸŒ‚kesan awl akan rasa selalu nak membuang. dalam 3 hari mcm tu
πŸŒ‚slps tu akan back to normal bila usus dah bersih
πŸŒ‚hari hari akan buang tp tak akan cirit 🌹rasa SDT macam tea biasa. tidak pahit & tidak kelat
🌹satu packet ada 15 uncang. satu uncang boleh guna 2 kali
🌹sesiapa tidak suka minum kosong boleh tambah madu atau lemon. pastikan madu asli
🌹SDT boleh di ambil selepas lunch atau sebelum tido
🌹SDT boleh di ambil waktu period

Whatsapp 0176551432 untuk mencuba.
#medinadesire #kakicantiq #slimmingteamalaysia #legstea #skinnyteatox #teatoxmalaysia #detoxteamalaysia #tehkurus #tehkurusmurah #tehkurusmurahmalaysia #medinadesireagent #detoxtea #teatox #skinnytea #tehherba #ubatkurusmalaysia #ubatkurus #eatclean #bandarbarubangi #putrajaya #ukmbangi #upmserdang #alamandaputrajaya #bangisentral #uniten #gmi #fitnessmalaysia

Noraziza Abu Bakar (@capital_n14)

.
.
NAK RESEPI DAPATKAN PEHA KECIL & KURUS SELURUH BADAN? Petua ni *MEMANG MENJADI* sekali dengan body shaping & kulit bertambah bersih & cerah:- βœ”οΈBahan2 detox tea & kakicantiq tea ( Dalam teh ni dah ada bahan2 utk kempis perut, buang toksin, cair lemak dlm badan, *body shaper*, & utk kulit putih bersih)
βœ”οΈrebus dengan 300ML air + 1 keping *ASAMKEPING*
βœ”οΈ Kena guna teh ni je baru jadi. Teh lain sy dah cuba xde hasil dan jadi *sembelit* teh ni dia dah rumus khas terbukti menjadi.
βœ”οΈminum 2 kali sehari pagi tea kakicantiq malam tea slimming yg direbus bersama asam keping. βœ”οΈseminggu lost 5kg
βœ”οΈseminggu inchi lost 2-5 inci
.
.
.
Amik *SET COMBO UTK KESAN YG SGT CEPAT*
Rm40 tambah pos rm8 sm, rm12 ss
Dapat 2 pek ni tau
Ada 17 uncang boleh guna 17hari.
Reuse boleh tp khasiat dia kurang skit
.
.
Saya ada jual tau.. Rugi xcuba sis.. Mmg terbaik.. Confirm puas hati 😊😍
.
.
.
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus

Slimming*Tea*Detox (@siccajezz8692)

Haiii..ramai yg tanya admin..bf mum boleh consume set combo medina desire x?
.
Yess....boleh..formulasi terbaru dan atas kelulusan dari lab test terbaru kami..
.
So mummy2 jangan risau susu drop dh ye..smua boleh kurus selepas melahirkan..dan dapatkan balik body shape..😍
.
Tapi jgn risau..mnyusukan bayi boleh mmbakar kalori yg banyak..so dgn mengamalkn pemakanan yg sihat dan senaman ringan mmpu mngekaklkan berat badan yg ideal 😘😘😘😘😘tambah pulak mnum set...mmg terbaikkk hasilnye nnt..
.
.
So utk lebih pertanyaan..wssp 0182988223 😍
.

#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijau#teatoxuntukibumenyusu

KURUS HANYA DENGAN TEH (@teatox_bangi)

NAK KURUS DENGAN MODAL RM40?? ya.. betul.. korang boleh kurus dgn RM40.. tapi mesti realistik..
βœ”οΈmesti jaga diet seimbang
βœ”οΈminum air yg cukup
βœ”οΈbuat exercise
βœ”οΈbabyakkan membaca
βœ”οΈminum set combo sebagai booster
.
xperlu habis beratus ringgit utk suppliment.. ubat kurus atau booster yg x nampak hasilnye tu..
belom tentu selamat pulak tuuπŸ˜₯
.
.
dengan set combo medina desire..korg akan kurus dengan sihat dan selamat sbb:-
.
βœ”οΈsebab set combo mampu detoks segala toksin masuk dlm badan melalui makanan.
βœ”οΈflush segala lemak yg kita
βœ”οΈmengurangkan selera makan
βœ”οΈmengenyangkan kite lebih lama
οΈβœ”οΈmengurangkan kadar cholesterol dalam badan
βœ”οΈbantu bakar lemak lebih banyak terutama di bahagian paha lengan dan
βœ”οΈmengempiskan perut
βœ”οΈmelawaskan pembuangan air besar
.
set combo medina desire dah viral awak.. harga berpatutan sgt berbanding dgn booster lain di pasaran skrg.. .
so rugi lah kalau x cuba.. rm40 je utk 1 set.. kalau korg rasa xnk rugi sana rugi sini meh cpt wssp 0145257148.. kite boleh bincang 😘❀️
.
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#

KURUS DALAM 1 MINGGU/WAWAWAX (@medina.desire.bangi)

NAK KURUS DENGAN MODAL RM40?? ya.. betul.. korang boleh kurus dgn RM40.. tapi mesti realistik..
βœ”οΈmesti jaga diet seimbang
βœ”οΈminum air yg cukup
βœ”οΈbuat exercise
βœ”οΈbabyakkan membaca
βœ”οΈminum set combo sebagai booster
.
xperlu habis beratus ringgit utk suppliment.. ubat kurus atau booster yg x nampak hasilnye tu..
belom tentu selamat pulak tuuπŸ˜₯
.
.
dengan set combo medina desire..korg akan kurus dengan sihat dan selamat sbb:-
.
βœ”οΈsebab set combo mampu detoks segala toksin masuk dlm badan melalui makanan.
βœ”οΈflush segala lemak yg kita
βœ”οΈmengurangkan selera makan
βœ”οΈmengenyangkan kite lebih lama
οΈβœ”οΈmengurangkan kadar cholesterol dalam badan
βœ”οΈbantu bakar lemak lebih banyak terutama di bahagian paha lengan dan
βœ”οΈmengempiskan perut
βœ”οΈmelawaskan pembuangan air besar
.
set combo medina desire dah viral awak.. harga berpatutan sgt berbanding dgn booster lain di pasaran skrg.. .
so rugi lah kalau x cuba.. rm40 je utk 1 set.. kalau korg rasa xnk rugi sana rugi sini meh cpt wssp 0145257148.. kite boleh bincang 😘❀️
.
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#

DROPSHIP DIPERLUKAN 😊 (@medinadesire_rawang)

Nak kecikkan peha?
Nak kecikkan lengan?
Nak kempiskan perut?
Nak buang lemak air dan tepu?
Nak detox segala toksin?
Nak mantain kurus dan cantik?

Kesan seawal 7 hari!!!!
.
Better result, ambil Set Combo RM40 sahaja! βœ…Whatsapp sis selaju mungkin
.

Whatsapp (SYUHADA)
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
.
πŸš— COD AVAILABLE IIUM GOMBAK ONLY
.
πŸ”΄testimoni berkesan boleh check di instagram @medinadesire_rawang
.
#skinnytea #skinnyteatox #teatox #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #teatoxbuangtoksin #slimtea #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #followforfollow #slimmingteamurah #gulagulakurus #teakurus #legstea #minumankesihatan #produkkesihatan #kurustanpadiet #fitness #befit #langsing #cantik #kurus #realtestimoni #testimoni #teatoxtestimoni #medinadesire #healthylife#likeforlike

SLIM DALAM MASA 2 MINGGU (@medina.desire.putrajaya)

NAK KURUS DENGAN MODAL RM40?? ya.. betul.. korang boleh kurus dgn RM40.. tapi mesti realistik..
βœ”οΈmesti jaga diet seimbang
βœ”οΈminum air yg cukup
βœ”οΈbuat exercise
βœ”οΈbabyakkan membaca
βœ”οΈminum set combo sebagai booster
.
xperlu habis beratus ringgit utk suppliment.. ubat kurus atau booster yg x nampak hasilnye tu..
belom tentu selamat pulak tuuπŸ˜₯
.
.
dengan set combo medina desire..korg akan kurus dengan sihat dan selamat sbb:-
.
βœ”οΈsebab set combo mampu detoks segala toksin masuk dlm badan melalui makanan.
βœ”οΈflush segala lemak yg kita
βœ”οΈmengurangkan selera makan
βœ”οΈmengenyangkan kite lebih lama
οΈβœ”οΈmengurangkan kadar cholesterol dalam badan
βœ”οΈbantu bakar lemak lebih banyak terutama di bahagian paha lengan dan
βœ”οΈmengempiskan perut
βœ”οΈmelawaskan pembuangan air besar
.
set combo medina desire dah viral awak.. harga berpatutan sgt berbanding dgn booster lain di pasaran skrg.. .
so rugi lah kalau x cuba.. rm40 je utk 1 set.. kalau korg rasa xnk rugi sana rugi sini meh cpt wssp 0145257148.. kite boleh bincang 😘❀️
.
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#

langsing dengan RM15 (@teatox.bangi.putrajaya)

NAK KURUS DENGAN MODAL RM40?? ya.. betul.. korang boleh kurus dgn RM40.. tapi mesti realistik..
βœ”οΈmesti jaga diet seimbang
βœ”οΈminum air yg cukup
βœ”οΈbuat exercise
βœ”οΈbabyakkan membaca
βœ”οΈminum set combo sebagai booster
.
xperlu habis beratus ringgit utk suppliment.. ubat kurus atau booster yg x nampak hasilnye tu..
belom tentu selamat pulak tuuπŸ˜₯
.
.
dengan set combo medina desire..korg akan kurus dengan sihat dan selamat sbb:-
.
βœ”οΈsebab set combo mampu detoks segala toksin masuk dlm badan melalui makanan.
βœ”οΈflush segala lemak yg kita
βœ”οΈmengurangkan selera makan
βœ”οΈmengenyangkan kite lebih lama
οΈβœ”οΈmengurangkan kadar cholesterol dalam badan
βœ”οΈbantu bakar lemak lebih banyak terutama di bahagian paha lengan dan
βœ”οΈmengempiskan perut
βœ”οΈmelawaskan pembuangan air besar
.
set combo medina desire dah viral awak.. harga berpatutan sgt berbanding dgn booster lain di pasaran skrg.. .
so rugi lah kalau x cuba.. rm40 je utk 1 set.. kalau korg rasa xnk rugi sana rugi sini meh cpt wssp 0145257148.. kite boleh bincang 😘❀️
.
#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#

DROPSHIP DIPERLUKAN 😊 (@medinadesire_rawang)

Nak kecikkan peha?
Nak kecikkan lengan?
Nak kempiskan perut?
Nak buang lemak air dan tepu?
Nak detox segala toksin?
Nak mantain kurus dan cantik?

Kesan seawal 7 hari!!!!
.
Better result, ambil Set Combo RM40 sahaja! βœ…Whatsapp sis selaju mungkin
.

Whatsapp (SYUHADA)
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
.
πŸš— COD AVAILABLE IIUM GOMBAK ONLY
.
πŸ”΄testimoni berkesan boleh check di instagram @medinadesire_rawang
.
#skinnytea #skinnyteatox #teatox #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #teatoxbuangtoksin #slimtea #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #followforfollow #slimmingteamurah #gulagulakurus #teakurus #legstea #minumankesihatan #produkkesihatan #kurustanpadiet #fitness #befit #langsing #cantik #kurus #realtestimoni #testimoni #teatoxtestimoni #medinadesire #healthylife#likeforlike

DROPSHIP DIPERLUKAN 😊 (@medinadesire_rawang)

Nak kecikkan peha?
Nak kecikkan lengan?
Nak kempiskan perut?
Nak buang lemak air dan tepu?
Nak detox segala toksin?
Nak mantain kurus dan cantik?

Kesan seawal 7 hari!!!!
.
Better result, ambil Set Combo RM40 sahaja! βœ…Whatsapp sis selaju mungkin
.

Whatsapp (SYUHADA)
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
www.wasap.my/60136181026
.
πŸš— COD AVAILABLE IIUM GOMBAK ONLY
.
πŸ”΄testimoni berkesan boleh check di instagram @medinadesire_rawang
.
#skinnytea #skinnyteatox #teatox #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #teatoxbuangtoksin #slimtea #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #followforfollow #slimmingteamurah #gulagulakurus #teakurus #legstea #minumankesihatan #produkkesihatan #kurustanpadiet #fitness #befit #langsing #cantik #kurus #realtestimoni #testimoni #teatoxtestimoni #medinadesire #healthylife#likeforlike

KURUS HANYA DENGAN RM15 (@teh.kurus.putrajaya)

RUGI!! RUGI!! RUGI!! Mmg rugi kalau korg x beli set combo dari hakakk...
mana tak nyeee.. dah la korg boleh KURUS.. pastu dapat mcm2 tawaran seperti :-
.
🎁 2 uncang extra
🎁 dapat FREE GIFT istimewa
.
set combo berharga RM40 sahaja.. akk cover jgak kalau korg nk COD di kawasan:-
.
πŸš—DENGKIL
πŸš—PUTRAJAYA
πŸš—BANDAR BARU BANGI *cas cod rm3-rm5
.
dah hantar depan pintu.. mcm2 plak dpt lg.. haaa.. tggu ape lagi.. lekaih wssp 0129478031. kalau malaihhh save num cecepat klik link kt profile menege akk ni 😘
.
.

#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#resepiatkins#lotionkurus#dietsihat#inchlosslotion#produkkurus#pilkurus#jamukurus#losyenmustajab

Medina Desire Detox RM15 (@detoxbycbk.co)

Jarang jarang dapat testimoni lelaki ni. Bukan takde yang minum tapi bila tanya malu nak share gambar pula. Takut ade yang terpikat lettew πŸ™ˆ .
Abam ni ⬇️⬇️ minum set combo dah tukar size baju dari XL ke size S. Turun 15 kg 😱😱 Senang senang je tukar size baju kan.. .
Awaaaa bila lagi? Takkan tengok je .
Set Combo RM40 sahaja
Result sangat power .
Order
Wasap πŸ“±01126420727 .
#medinadesire
#detoxteaLangkawi
#testimoniDetox
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

LOSS INCH (@lossinch_)

Jeles tengok orang kurus...Haahaa...apa kata try detox tea medina desire ni...combo set RM40 je...sambil minum tea, sambil bersenam...haa..tengok dalam masa 2 mingguΒ  camne kesannya. ws 0162504147
.
.
.
#teamilafazila#detoxtea#detoxmalaysia#detoxteamurah#skinnytea#skinnyteabymedinadesire#skinnyteamedinadesire#kakicantiqtea#slimteatox#slimtea#kuruscepat#kurusselamat#kurus2minggu#fitnessmalaysia#medinadesire#medinadesireofficial#maryamlotiono
More...