KOMPEM KURUS TANPA UBAT (@afyda.store)

Cik pidah pun stress cik pidah punya selera makan kalah harimau yg kelaparan. Lagi-ii cik pidah kuat makan benda manisπŸ˜… tapi bermodalkan sejimat RM15, TEH MEDINA DESIRE laa penyelamat kuπŸ˜‚ dah makan minum segala macam, cik pidah minum SLIMMING DETOX TEA pada waktu malam sebelum tidur. So SDT ni boleh cuci usus, buang segala kotoran dan lemak dalam badan ni, so esok pagi bila bangun tidur , terus membuang segala bendaπŸ˜‹ Bila dah buang segala benda, badan pun rasa lebih ringan dan cergas je nak buat keje. SDT ni 100% herba taw, so selain buang lemak sume ni, SDT merawat gout dan kencing manis.
.
Waktu pagi sebelum sarapan, cik pidah akan minum KAKI CANTIQ TEA dulu. KCT ni akan kawal selera makan kite, akan buat kite tak rasa lapar. Tu yg best nye, bila makan sikit je dah kenyang. Yg paling best lagi, KCT ni buang lebihan air dalam badan, senang cite kalau kite gemuk air, ambil je KCT ni, dan KCT sangat power untuk kecilkan peha dan lengan. Opsss, KCT ni pun 100% berasaskan herba, kalau awok awok tak lancar period ke kan, minum lah KCT , kompem terus lancar jeβœ”οΈ
.
Senang cite ambil terus set combo. RM40 je intuk sebulan, pagi dan malam. Belum termasuk postage ye sayang. Untuk postage, SM Tambah rm7, SS tambah RM11.
.
Cik pidah nak cakap yg TEH MEDINA DESIRE ni serius power tak sama mcm teh lain ye sayang. Ingredients dia meletopsss power giteww😬
.
Whatsapp 017-375 8150
.
#legstea #bymedinadesire 1 #teatoxbymedinadesire1 #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #detox #tehkurusbymedinadesirev1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah #love1016

KURUS DENGAN MUDAH (@detox_slimming.bypika)

SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh πŸ€— yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii πŸ’ͺ 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 01131352066

#sayajualΒ #bigsizemalaysiaΒ #gorgeousleem#skinnyteamalaysiaΒ #greenteaΒ #plussizemalaysia#kuruscepatΒ #legsteaΒ #slimmingherbalΒ #detoxtea#slimingteaΒ #detoxmurahΒ #originalproduct#plussizefashionmalaysiaΒ #produkkurusΒ #jomkurus#slimmingproductsΒ #sayanakkurusΒ #detoxslim#sayajualdetoxteaΒ #skinnyteaΒ #fatburner#detoxteamalaysiaΒ #kempisperutΒ #slimmingproducts#jomkurusΒ #tehhijauΒ #vgripΒ #slimteaΒ #sayanakkurus#bigsizemalaysiaΒ #fabulousfit

KURUS FLAWLESS DETOX & SCRUB (@medina_slimmingdetox)

nak turun 3-5 kg 1 minggu nak kempiskan perut yg boroi ? nak ada gap kt tengah2 peha??? dng hanya kos rm40 shj tau ... laju2 wsp sy.. atau pm sy... Free gift special menanti anda πŸŽπŸ’ƒ #skinnytea#teakurus#teacantik#teaflawless#mahukurus#mahucantik#teadetoxmurah#teatox#fitness #success2017 #ajl31 #meletop #lofattah #biarakujadipenunggu#legendofthebluesea

KOMPEM KURUS TANPA UBAT (@afyda.store)

Tak mustahil pun untuk dapatkan semula berat badan idaman anda dgn HANYA RM15πŸ’ƒπŸ» kita bagi cara paling mudah sihat dan selamat kat angpa , yg dah rasai sendiri ajaib nya teh MEDINA DESIRE ni, muncul ribu riban feedback asli, mmg terbukti berkesanπŸ‘πŸ»
.
Say NO to SLIMMING PILLS. Jom lost weight dgn 100% natural ingredients herba.
.Dengan hanya RM15, awak boleh dapat banyak khasiat melalui teh kami ni yg 100% natural ingredients herba. Fungsi utama SLIMMING DETOX TEA ni adalah, mengeluarkan segala toksin dan kotoran dalam badan, mencuci usus, melancarkan buang air besar dan kecil, mengempiskan perut, membuat badan lebih bertenaga dan ringan, memulihkan gout, menurunkan paras gula dalam darah, mengawal tekanan darah , membuang angin dalam badan dan mampu memulihkan obesiti.
.
Untuk kesan yg lebih efektif dan berat lebih 60kg, kami sarankan ambil terus set combo yg terdapaf kaki cantiq legstea. Harga set combo hanya RM40 untuk dua jenis teh berbeza.
.
Whatsapp (017-375 8150)
.
#legstea #bymedinadesire 1 #teatoxbymedinadesire1 #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #detox #tehkurusbymedinadesire1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah

KOMPEM KURUS TANPA UBAT (@afyda.store)

Yang dah bosan berat tak turun-ii tu meh kita bagi rahsia buang lemak dgn HANYA RM15 tanpa ubat/pil kurus. Bukan angan/cakap kosong, tapi TEA MEDINA DESIRE mmg terbukti berkesan dan dah jadi fenomena TEH NO 1 di MALAYSIA untuk kurus. Billboard pun dah naik di seluruh Malaysia.
.
Yang best nya tentang SET COMBO teh MEDINA DESIRE untuk penggunaan pagi dan malam selama sebulan, membantu bukan sahaja untuk kempiskan perut dan membuang lemak serta toksin, tapi jugak melawaskan kan pembuangan, melancarkan period, menstabilkan hormon, memulihkan gout, kencing manis dan mengawal tekanan darah. Selain itu, KAKI CANTIQ tea pula berkesan utk mengawal selera makan dan membuat kita rasa kenyang, membuang lebihan air dalam badan serta mengecilkan peha dan lengan.
.
HANYA RM40 untuk set combo untuk penggunaan sebulan pagi dan malam. Tepuk dada tanya selera, kalau kita mampu beli mcm mcm untuk makan dan cantik, apa salahnya kita spend tak sampai RM50 untuk kesihatan badan kita😊
.
Nak kurus, wajib detox, nak sihat wajib detox, nak cantik wajib detox. All in one hanya dgn TEH MEDINA DESIRE.
.
Whatsapp (017-375 8150)
.
.
#legstea #bymedinadesire 1 #teatoxbymedinadesire1 #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire1 #legsteabymedinadesire1 #teatox #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #detox #tehkurusbymedinadesirev1 #nakkurus #skinnyteabymedinadesire1 #jomkurus #jomkurus #kakicantiqtea #slimmingdetox #medinadesire #medinadesire1 #detoxmurah #love1016

KURUS FLAWLESS DETOX & SCRUB (@medina_slimmingdetox)

2 kg turunn dengan hanya 6 hari minum πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Macam tak percaya dengan hanya set combo boleh turun 2kg 😍

So siapa mahu kurus? Siapa mahu cantik? Siapa mahu flawless?

Cepat2 dm or wassup 0179237699 πŸ“²πŸ“² Free gift special menanti anda 🎁🎁 #skinnytea#mahukurus#mahucantik#teakurus#detoxmurah#teadetoxmurah#fitness #ajl31 #meletop #lofattah #success2017 #atkindiet#legendofthebluesea

TEATOX KURUS NO1 MALAYSIAβ˜•οΈ (@teatox_medina_desire)

Mahu turunkan berat badan dalam masa yang terdekat..?
Tiada masa bersenam dan tak boleh tahan lapar..?
Ibu menyusu mencari produk sesuai untuk kurus disamping boleh meneruskan penyusuan..?
Mahu jadi kecil semula seperti sebelum bersalin? πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
AJAIBNYA SETCOMBO KAKICANTIQTEA & SLIMINGDETOXTEA...
Bakar lemak 8x ganda lebih pantas
Tingkatkan kadar metabolisma
Menahan selera makan
Membuang Toksin
Melancarkan peredaran darah
Menghalang pembentukan Lemak.
Mengawal Berat Badan.
Mencantikkan kulit yang kusam dan kering.

WHATSAPπŸ‘‰0174103736
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat#kakicantiqtea#teamurah#teaoriginal#teakuruscepat#dietatkins#dietatkinsmalaysia#zumbamalaysia#medinadesire#slimming&detoxtea#kakicantiqtea

FOLLOW KALAU NK KURUS & CANTIK (@nnbeautygallery)

β€’ TEA KAKICANTIQ ●

TEA KAKICANTIQ adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan TIADA BAHAN KIMIA fokus untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing. PERTAMA DI MALAYSIA β€’ TEA SLIMMING & DETOX ● βœ”οΈMELANG SINGKAN BADAN
βœ”οΈKEMPISKAN PERUT BUCIT/BOROI
βœ”οΈMEMBERSIH USUS KECIL & BESAR
βœ”οΈMELANCARKAN HAID
βœ”οΈKENCING MANIS
βœ”οΈDARAH TINGGI
βœ”οΈOBESITI
βœ”οΈANGIN DALAM BADAN
βœ”οΈMEMBUANG TOKSID & LEMAK
βœ”οΈPELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN

INGREDIENTS πŸƒ KAKICANTIQ TEA -Dry herbs
100% no chemical.
4 ingredient verbena serai roselle etc. πŸƒ SLIMMING & DETOX TEA -Dry herbs
100% no chemical
-cassia vahl seed, c.roots and dead leaf and dry foliage. Dry herbs 100% no chemical πŸ‹ Rasa tea :

KAKICANTIQ TEA
Rasa lite rebina masam degan serai tanpa gula

SLIMMING TEA
Rasa mcm teh biase tapi xkelat atau xpahit

TUNGGU APA LAGI?
Whatsapp 0174950785
Whatsapp 0174950785

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kakicantiqtea #teamurah #teaoriginal #teakuruscepat #dietatkins #dietatkinsmalaysia #zumbamalaysia #medinadesire #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea

KURUSDENGANRM15 (@fathiafarijan)

Siapa lagi yang berminat nak kurus whole body? Selamat , berkesan dan halal! Kurus dengan harga serendah rm 15 pun ada haaa😱 pembelian set combo dapat freegift 😽 pembelian 5 set combo dapat whitening injection dermanic! So pangil kawan2 mak abah semua meh beli sekali! 😽😽 kita kurus ramai2. Tayah jogging , tayah berlapar! Minum tea ni sumpah kenyang weh πŸ™ˆ
Whatsapp 0174997779
Whatsapp 0174997769
Whatsapp 0174997769
#fitnessmalaysia#supplementkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnyteatox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#detoxkelantan#ramping#kurussebelumraya#kuruscantik#kuruslansing#kurusselamat#tipskurus#kuruscepat#nakkurus#lostkg#kakicantiqtea#teamurah#teaoriginal#teakuruscepat#dietatkins#dietatkinsmalaysia#zumbamalaysia#slimmingdetox#kakicantiq

Detox Tea No.1 Malaysia (@tea_kurus_medina_desire)

ASSALAMUALAIKUM
Medina desire nak bg free 2 uncang sebelum nie 15 uncang. tp kali nie Medina Desire nak bg 17uncang.
Dapatkan Tea Medina Desire 17 uncang ya.
Direct whatsapp
012 5331587 AGENT SAH MEDINA DESIRE
___________________
🍡🌿🍡🌿🍡🌿🍡🌿 MEDINA DESIRE MENCARI DROPSHIP.
ISTIMEWA KHAS UNTUK DROPSHIP,
YANG BETUL-BETUL BERMINAT BIZ. MENAMBAH INCOME... BOLEH PM SAYA
Direct whatsapp 012 5331587
TERIMA KASIH
#sihat #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire #ramping #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #detox #nakkurus #sabun #sabunkurus #jomkurus #slimmingdetox #detoxmurah #slimwhite #period #kurus #gemuk

Pakar Slim & Kurus Kaki (@kakichantiqxpert)

BIAR KAMI BANTU ANDA JADI "SELEPAS"..
.
"SEBELUM" memang kadang2 mengganggu rutin anda. betul?? Nak pilih baju.. nak bergerak.. nak makan.. Semua jadi TERHAD.. BETUL??πŸ˜“πŸ˜“
.
Anda nak kami bantu jadi "SELEPAS" dengan kos yang MAMPU MILIK?? Biar saya kembalikan SENYUMAN anda.. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Whatsapp οΌ‹6011-2086 3880 SEKARANG untuk kami bantu anda..
.
P/S: Stock TERHAD.. Whatsapp SEKARANG yer.. Lambat2 nanti berat makin NAIKKK..πŸ˜‰
.
#legsteamurahmalaysia #detoxmalaysia #skinnyteamurahmalaysia #fatburnermalaysia #kurus #cmd #produkkurusmurah #legstea #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingteabymedinadesire #secretcorreamalaysia #slim7d #bazarpaknil #kurusdenganselamat #kuruscantik #kurussebelumkahwin #moodrepublic #f4f #lepak #tipssihat #tipsdiet #infodiet #infosihat #kevinzahri #slimmalaysia #puncagemuk #akunaksihat #perempuan

KURUS DGN RM 15 JE πŸ‘Œ (@detox.bysha)

SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh πŸ€— yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii πŸ’ͺ 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

😘NAK SLIM CANTIK PM CIKSUE😘 (@teatox_ciksue)

..
Taraaaaaa....nie haaa real testimoni kite,,,jeles x???? 😱😱
sape nk kurus gojes blh whatsapp hakak...
ALHAMDULILLAH result tak mengecewakan uolls semua..
Yg penting MURAH uollss...dah la murah die punya result 😍😍
ohhhssseeemmm sgtttt!!!!.So,,sape nk blh whatsapp hakak laju2..
β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️
whatsappπŸ“² 0145444690
whatsappπŸ“² 0145444690
whatsappπŸ“² 0145444690
β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️β™₯️
#slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus #tehsennahq #teatox #legstea #legsteamurah #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu #brunei

Detox Tea No.1 Malaysia (@tea_kurus_medina_desire)

ASSALAMUALAIKUM
Medina desire nak bg free 2 uncang sebelum nie 15 uncang. tp kali nie Medina Desire nak bg 17uncang.
Dapatkan Tea Medina Desire 17 uncang ya.
Direct whatsapp
012 5331587 AGENT SAH MEDINA DESIRE
___________________
🍡🌿🍡🌿🍡🌿🍡🌿 MEDINA DESIRE MENCARI DROPSHIP.
ISTIMEWA KHAS UNTUK DROPSHIP,
YANG BETUL-BETUL BERMINAT BIZ. MENAMBAH INCOME... BOLEH PM SAYA
Direct whatsapp 012 5331587
TERIMA KASIH
#sihat #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #slimmingteabymedinadesire #ramping #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #detox #nakkurus #sabun #sabunkurus #jomkurus #slimmingdetox #detoxmurah #slimwhite #period #kurus #gemuk
More...