NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. 😂😂
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. 👍
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Saya pun cari apa masalah kulit cust ni. Rupanya masalah biji kecil kecil di bawah mata. ........
See TBH berhasil menghilang kan si kecil tu. Siapa yang ada masalah seperti di atas. Boleh cuba customer tu pakai. Customer ni terus grab set. 😍
....... Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat
More...