nurraysabeautyby_yana (@n.lyiana)

🌺KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🌺
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
- Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
- Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
- Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
- Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
- Membantu mencerahkan kulit
.
Cara Pengambilan: Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.
.
Korang dah try ke belum? Haa belum?? Meh cecepat whatsapp untuk order ye. πŸ˜‰
.
.
Yana ➑️ 010 4155728
.
.

SILAKAN SHARE
. .

#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

nurraysabeautyby_yana (@n.lyiana)

Asalamualaikum & Selamat Petang
.
Dalam melakukan sesuatu jangan pernah berhenti. Teruskan berlari dalam mencapai impian.
.
.
Yana ➑️ 010 4155728
.
.

Silakan SHARE
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

nurraysabeautyby_yana (@n.lyiana)

🌺KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🌺
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
- Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
- Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
- Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
- Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
- Membantu mencerahkan kulit
.
Cara Pengambilan: Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.
.
Korang dah try ke belum? Haa belum?? Meh cecepat whatsapp untuk order ye. πŸ˜‰
.
.
Yana ➑️ 010 4155728
.
.

SILAKAN SHARE
. .

#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

nurraysabeautyby_yana (@n.lyiana)

KELEBIHAN ORGANIC BODY WASH
.
Body wash antara benda yang setiap orang wajib ada dalam set mandian dia kan ?
.
ORGANIC BODY WASH keluaran Nurraysa adalah antara body wash yang bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate). Jadi, ia sesuai digunakan untuk semua peringkat umur.
.
Hasil penggunaannya juga dapat mengekalkan kelembapan, kelembutan dan dapat menjadikan kulit lebih cerah.
.
So, jangan ragu-ragu lagi untuk gunakan ORGANIC BODY WASH Nurraysa ni ya! πŸ˜‰
.
Jom dapatkan Organic Body Wash sekarang. Hubungi kami di talian 010 - 4155728 untuk maklumat lebih lanjut.
.
Silakan share.
.
.
Yana ➑️ 010 4155728
.
#kelebihanorganicbodywash
#nurraysa
#teamnurraysa

NurfarhanaAzwa (@nurfarhanaazwa)

Stress kan bila rambut banyak gugur dan kulit kepala selalu gatal. Lama lama rambut pun boleh jadi botak 😱.
.
Mesti rasa segan dengan orang sekeliling dan kurang keyakinan diri. Nak selesaikan masalah rambut anda? HABBATUS SAUDA' HAIR treatment adalah jawapannya sebab bahan utamanya adalah HABBATUS SAUDA' yang menyubur dan menggalakkan perrumbuhan rambut baru.
.
Antara kelebihan shampoo ini ialah:
.
πŸ‘‰ Shampoo + conditioner (2 in 1)
πŸ‘‰ Tanpa SLES dan Paraben
πŸ‘‰ Menguatkam akar rambut
πŸ‘‰ Mengurangkan kegatalan kulit.kepala
πŸ‘‰ Membantu mengurangkan masalah kelumumur
πŸ‘‰ Mencegah keguguran rambut
πŸ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
.
Berminat nak dapatkan syampoo habbatus sauda hairtreatment nurraysa ni ?Meh wssp farhana
www.wasap.my/60132276353
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#syampoohabbatussaudahairtreatment
#nurraysaexecutivepartner

NURRAYSA PRODUK MESRA WUDHUK (@scarfbyafs)

Assalamualaikum dan Selamat Petang ..
.
Jangan dibalas segala kejahatan dengan kejahatan, tetapi balas dengan kebaikan nescaya suatu hari nanti kebaikan itu akan datang kepada kita.😍
.
Silakan Share😊
.
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa

ummihaza (@ummi.haza)

PIPI NAMPAK NATURAL PINK PINK JE πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
SHINING MINERAL BLUSHER dari NURRAYSA ni mempunyai warna yang tidak terlalu terang tau ! Jadi ia dapat menjadikan natural look je serta dapat menaikkan seri wajah kita.
.
Blusher Nurraysa juga tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Selain itu pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari.
.
Siapa yang suka makeup tapi nak nampak natural je boleh guna blusher Nurraysa yang best ni ! πŸ˜‰πŸ˜‰ .
.
Serius best sangat, eh korang dah cuba ke belum? Kalau belum meh cuba cepat-cepat, whatsapp admin ke 010 9585565 untuk order ye.

Ataupon www.wasap.my/0127376211
Dropship Jb
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#azzarichteam
#teamadiqlya

Nurraysa (@nurraysabeautypenang)

🌺KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🌺
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
- Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
- Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
- Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
- Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
- Membantu mencerahkan kulit
.
Cara Pengambilan: Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.

Untuk order atau pertanyaan lebih lanjut boleh terus WhatsApp ke 010-6012888.

#Nurraysa
#TeamNurraysa
#BeautyConsultantNurraysa
#BusinessConsultantNurraysa
#NurraysaPenang
#IdamanRichTeam
#Stokiswanted
#AgenWanted
#NiagaTanpaModal

ain2911@yahoo.com (@ainaz0303)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA
.
Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
πŸ‘πŸ» Merawat jerawat
πŸ‘πŸ» Merawat jeragat
πŸ‘πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘πŸ» Memudarkan parut
πŸ‘πŸ» Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘πŸ» Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘πŸ» Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘πŸ» Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘πŸ» Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘πŸ» Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘πŸ» Menghilang bau badan
πŸ‘πŸ» Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Untuk order WhatsApp kami di www.wasap.my/0173180556 untuk maklumat lebih lanjut.
.
#kelebihancollagensoap
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Produk Mesra Wuduk (@nurraysahq)

🌺KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🌺
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
- Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
- Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
- Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
- Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
- Membantu mencerahkan kulit
.
Cara Pengambilan: Ambil 1 tablet, 2 kali sehari 30 minit sebelum makan pada waktu pagi dan malam.
.
Korang dah try ke belum? Haa belum?? Meh cecepat whatsapp admin ke 010 9585565 untuk order ye. πŸ˜‰
.
SILAKAN SHARE .
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

BINEZ TERMURAH ACIK AINNπŸ’„πŸ’…πŸ»πŸ‘— (@binez_online)

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’•Β Melembapkan kulit
πŸ’•Β Membantu masalah kulit kering
πŸ’•Β Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’•Β Menyegarkan kulit
πŸ’•Β Mempunyai Vitamin E
πŸ’•Β Mengurangkan jeragat
πŸ’•Β Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

aisyah (@nuraisya88)

WAH MUKA GLOWING NYA GUNA GLOWING DD MOIST CAKE NI 😁😁😁
.
GLOWING DD MOIST CAKE ni ada spf 50 jadinya ia dapat melindungi kulit dari panas matahari tau πŸ˜‰
.
Bila berpeluh lagi la nampak glowing muka. Ia juga dapat menutup semua cela dan merawat wajah kita tau.
.
Memang best sangat, yang penting ianya mesra solat dan mudah untuk dicuci.
.
Terdapat dalam 3 code warna, Light, Medium & Dark. .
. Serius memang best sangat guna tau πŸ˜‰πŸ˜šπŸ˜š .
#nurraysa
#teamnurraysa #SetMekapMurah #makeupmesrawuduk #mekapmesrasolat #MesraWuduk #MesraSolat

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

#testimoninurraysa dari @nattnittnutt
Natt beli Set Trial Pack yg tgh promo sempena CNY 2018.

Aslnya kulit dia kering so dia contact kak aji mngu lps nk try.
So pd sape2 yg nk try boleh wasap kak aji ye, kalau tak rajin komen 'piyem' ye☺️ Promosi Produk Nurraysa Sempena CNY 2018❀️❀️❀️ #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Nurul_Radzi89 (@nurulradzi89)

#testimoninurraysa dari @nattnittnutt
Natt beli Set Trial Pack yg tgh promo sempena CNY 2018.

Aslnya kulit dia kering so dia contact kak aji mngu lps nk try.
So pd sape2 yg nk try boleh wasap kak aji ye, kalau tak rajin komen 'piyem' ye☺️ Promosi Produk Nurraysa Sempena CNY 2018❀️❀️❀️ #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Nurul_Radzi89 (@nurulradzi89)

Dap dap Glowing hanya 5 saat 😱

Dd Glowing Moist Cake pertama di Malaysia

Mengandungi foundation, concealer & powder dalam 1 bekas.
Tak perlu lagi guna banyak cream, hanya 1 dah memadai untuk tampil cantik dan berseri 😍

Dan paling best, beli 1 bekas, anda layak menang emasss❗️ Beli produk Nurraysa, in shaa Allah menang emas pulak❀️❀️❀️ #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Kedai Nurraysa Kebabom😘 (@sayajual_nurraysahebat)

Dap dap Glowing hanya 5 saat 😱

Dd Glowing Moist Cake pertama di Malaysia

Mengandungi foundation, concealer & powder dalam 1 bekas.
Tak perlu lagi guna banyak cream, hanya 1 dah memadai untuk tampil cantik dan berseri 😍

Dan paling best, beli 1 bekas, anda layak menang emasss❗️ Beli produk Nurraysa, in shaa Allah menang emas pulak❀️❀️❀️ #nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

CANTIK🌹JERAWAT❌🌹KUSAM❌🌹SIHAT🌹 (@nurraysa_kualalumpur)

LAGI 4 HARI AKAN BERAKHIR CHINESE NEW YEAR SALE UOLSSS 😱😱😱
.
Haa apa lagi cepat dapatkan rangkaian produk Nurraysa di pengedar-pengedar terdekat dengan anda. .
Set-set yang memenuhi keperluan anda dan jimat berbaloi-baloi tau ! so apa lagi grab la cepat-cepat πŸ˜‰
.
Silakan SHARE
Hotline: 019 577 4425
Telegram: 019 577 4425
Follow IG Nurraysa: @nurraysa_kualalumpur
.
.
.
.

#apasa
#nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia
#produkmesrawuduk
#kosmetikmudahditanggalkan
#usahawanjutawan
#teamnurraysa
#nurraysa
#nurraysabeautyskincare
#nurraysabeauty
#kualalumpur
#setapak
#cnysale
#sale
#promosi
#murahmurah
#trending
#trustedshop
#trustedseller

NaMira NURRAYSA (@nurraysa_shopp)

PIPI NAMPAK NATURAL PINK PINK JE πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
SHINING MINERAL BLUSHER dari NURRAYSA ni mempunyai warna yang tidak terlalu terang tau ! Jadi ia dapat menjadikan natural look je serta dapat menaikkan seri wajah kita.
.
Blusher Nurraysa juga tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Selain itu pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari.
.
Siapa yang suka makeup tapi nak nampak natural je boleh guna blusher Nurraysa yang best ni ! πŸ˜‰πŸ˜‰ .
.
Serius best sangat, eh korang dah cuba ke belum? Kalau belum meh cuba cepat-cepat, whatsapp saya untuk order ye.

www.wasap.my/60195249172
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
More...