ummu syafie (@syafieummu)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA
.
Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat jerawat
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat jeragat
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat kulit berminyak
๐Ÿ‘๐Ÿป Memudarkan parut
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengecilkan liang pori pada wajah
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit wajah
๐Ÿ‘๐Ÿป Membuang sel-sel kulit mati
๐Ÿ‘๐Ÿป Melembapkan kulit muka
๐Ÿ‘๐Ÿป Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengurangkan whitehead & blackhead
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
๐Ÿ‘๐Ÿป Menghilang bau badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Untuk order WhatsApp kami di www.wasap.my/01131301149 untuk maklumat lebih lanjut.
. .
#kelebihancollagensoap
#nurraysa
#teamnurraysa

TEAM NURRAYSA โค๏ธ (@ayuusuboh)

Okayy sebelum nak tidur, jom tengok khasiat NURRAYSA VIT C VIT E DAN GLUTA PLUS ๐Ÿ˜‰
Beminat ?meh pm 01116329144 ๐Ÿ˜˜

#teamnurraysa #produkmesrawuduk #nurraysabeauty

NURRAYSA SKINCARE ๐ŸŒธ (@nurraysabeauty_siha)

Kelebihan Blusher Nurraysa ๐ŸŒธ
.
โ€ขMerawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif
โšฌMenggunakan bahan semulajadi โšฌHarga mampu milik โšฌTeksture sangat ringan
โšฌMudah di sapu dan rata, malah kulit akan nampak lebih licin.
.
Harga promosi hanya RM19.90 ๐Ÿ˜˜
.
Utk order, dm/whatsapp 013-4119446 atau tekan je link dkt bio klau malas save number ๐ŸŒธ
.
#nurraysaskincare #sayajualnurraysa #produkmesrawuduk #produkmesrasolat #produkkecantikan #eyelinerNurraysa
#SetMakeupNurraysa
#HotItem ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ MERDEKA HOT SALES ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#TeamNurraysa
#FasyaRichTeam
#dropship

NURRAYSA SKINCARE ๐ŸŒธ (@nurraysabeauty_siha)

SHINING MINERAL BLUSHER ๐ŸŒธ
.
MANFAAT PRODUK โฌ‡๏ธ
.
๐ŸŽ€Teksture sangat ringan
๐ŸŽ€Mesra Solat
๐ŸŽ€Mudah di sapu dan rata. ๐ŸŽ€Malah kulit akan nampak lebih licin
.
๐Ÿ“ŒFree berus
.
Kandungan Bahan :
โ˜žTalc
โ˜žTitanium diokside
โ˜žMica
โ˜žSunflower seed oil
โ˜žMarine collagen
โ˜žDimethione
.
Utk order, dm/whatsapp 013-4119446 atau tekan je link dkt bio klau malas save number ๐ŸŒธ
.
#nurraysaskincare #sayajualnurraysa #produkmesrawuduk #produkmesrasolat #produkkecantikan #eyelinerNurraysa
#SetMakeupNurraysa
#HotItem ๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ MERDEKA HOT SALES ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
#TeamNurraysa
#FasyaRichTeam
#dropship

Tudung Akel Murah (@tudungummi)

Ada 4 item ni dalam skincare trial set nurraysa tau. ๐Ÿ˜Š

RM65 shj.
Wasap 013 9726124

Sasa Syamin (@sasasyamin)

KELEBIHAN TREATMENT SERUM NURRAYSA
.
Nak tahu kelebihan Treatment Serum Nurraysa ? .
KELEBIHAN :
Treatment Serum Nurraysa berfungsi sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
.
Treatment Serum Nurraysa juga dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi. Tanpa bahan kimia yang merbahaya dan memudaratkan.
.
CARA PENGGUNAAN:
๐Ÿ‘‰Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
.
#treatmentserumnurraysa
#nurraysa
#teamnurraysa

Tudung Akel Murah (@tudungummi)

Bau wangi, tak penin kepala bau shampo ni. ๐Ÿ˜Š

Untuk kulit kepala dan rambut yg SIHAT.
Habbatussauda Hair Treatment Nurraysa.
RM29.90 exc pos. (Harga biasa RM35)

Wasap 013 9726124
#Agent_Nurraysa_ParitBuntar

SIHAT &CANTIK BERSAMA NURRAYSA (@anis.nurraysa.beauty)

๐Ÿ’ฅTIPS ELAK JERAWAT/JERAGAT MEMBIAK๐Ÿ’ฅ
.
MOHON JANGAN LAKUKAN EMPAT (4) PERKARA INI ๐Ÿ‘‡! 1. JANGAN pilih pencuci muka yang menghasilkan banyak buih. Ia boleh merosakkan kulit.
.
2. JANGAN pilih bahan solek, losyen dan krim UV yang berminyak. Ia menyebabkan liang tersumbat dan menggalakkan pertumbuhan jerawat.
.
3. JANGAN biarkan kulit terdedah kepada cahaya matahari daripada jam 11 pagi hingga 3 petang. Jika tak dapat dielakkan, gunakan krim UV yang mengandungi SPF 30 ke atas untuk melindungi muka.
.
4. JANGAN gunakan produk kosmetik yang mengandungi bahan perosak kulit. Kulit memang cepat putih tapi ia disebabkan oleh merkuri yang tinggi dalam kandungan produk.
.
Apa yang akan terjadi? Lama-kelamaan bintik hitam akan mula muncul dan susah hilang walaupun dengan rawatan laser sekalipun!

Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜Š

#TeamNurraysa
#TipsKecantikan
#anisfarahinnurraysa
#NurraysaJerantut

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

EYELINER MESRA SOLAT

Susah nak cuci makeup bila anda pakai eyeliner? Tak perlu pening pening dah, apa kata cuba Miracle Eyeliner sebab eyeliner ni mudah untuk dicuci, guna AIR sahaja untuk hilangkannya.
Tak perlu buang masa yang lama untuk cuci makeup dah! ๐Ÿ˜„

Cuma RM29.90 sahaja ๐Ÿ˜

Jom dapatkan Miracle Eyeliner sekarang. ๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysahq #nurraysa #miracleeyelinernurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

Kini DILANCARKAN PRODUK BARU yg ke-21 keluaran NURRAYSA BEAUTY .
PERFUME NURRAYSA JAPANESE SWEET CHERRY
Eau De Parfum .
'Wow! Bauan yang saaangat mahal dan TAHAN LAMA digabungkan dengan aroma bunga dan buah membuatkan anda angau tak tido malam bila terbau . .
Bauan yang LUAR BIASA meningkatkan tenaga, tampil lebih berkeyakinan menyerap kepda si pemakai, rasa lebih tenang, lembut dan segar. .
Si suami pasti akan tegur terlebih sayang, " hmmmm waaaanginya, sayang pakai ape ni ? " (sambil tersenyum ) .
Jangan percaya, tapi terus spray dan rasainya sendiri, uolsss pasti teruja :) .
.

FIRST BATCH 50 000 botol sahaja, booking segera sebelum kehabisan stok. .
.
HARGA ASAL
SM RM99.90
SS RM101.90 .
.
HARGA PENGENALAN
SM RM39.90
SS RM41.90 ๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysa #nurraysahq #japanesesweetcherryeaudeperfume #japanesesweetcherrynurraysa

๐ŸŒŸDianz ๐ŸŒŸNurraysa ๐ŸŒŸSkinnyFitTea (@radia.beauty)

"KELEBIHAN JAMU V'HERB NURRAYSA
.
NURRAYSA V HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi . .
Antaran BAHAN-BAHAN TERBAIK V'HERB NURRAYSA KHUSUS UNTUK WANITA adalah :
.
๐Ÿ’ Akar Kacip Fatimah
๐Ÿ’ Akar serapat ๐Ÿ’ Buah Manjakani
๐Ÿ’Ubi Kunyit
๐Ÿ’Herba Terpilih
.
Antara khasiat-khasiat JAMU V'HERB NURRAYSA
.
โœ… Awet muda.
โœ… Melawaskan pembuangan.
โœ… Menyegarkan badan.
โœ… Merawat keputihan.
โœ… Merawat sengugut.
โœ… Menstabilkan dan melancarkan kitaran period.
โœ… Mengecutkan jerawat.
โœ… Ibu lepas bersalin.
โœ… Merawat rahim agar kembali DARA. โœ… Merawat tumit kaki pecah โœ… Menambahkan tenaga WANITA
โœ… Kempiskan perut.
โœ… Membaik pulih dalaman wanita lepas pembedahan
โœ… Lenguh-Lenguh badan
โœ… Mengembalikan nafsu.
.
Silakan REPOST. Semoga bermanfaat !
.
#JamuVherbnurraysa
#nurraysa
#teamnurraysa" (via #InstaRepost @AppsKottage)

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER

Korang keluar jalan-jalan ke shopping mall lepas tu dah masuk waktu solat nak pergi surau. Tiba kat surau nak ambil wudhuk tapi terlupa nak bawa pencuci muka atau tisu basah.

Nak guna pencuci muka kat surau tu korang rasa takut kalau-kalau terguna nanti kulit bermasalah pulak. End up korang cuci dengan air je lepas tu berwuduk, solat macam biasa.
Pernah tak korang hadapi situasi macam ni? Tahu tak wuduk korang tu sah ke tidak? Tak tahu kan?

Jadi langkah palingggg selamat, korang cuci betul-betul dengan makeup remover.

Kalau rasa susah sangat nak bawak makeup remover tu, guna je Fast Clean Eye Makeup Remover yang senang dibawa ke mana-mana, travel-friendly dan yang paling penting dapat bersihkan segala sisa kotoran makeup pada wajah.

Jangan risau, makeup remover ni tak ada bahan kimia berbahaya malah ia melembapkan kulit, buat kulit lebih segar dan bermaya.

Nah cuba Fast Clean Eye Makeup Remover?

Harga Asal: RM49.90 / RM51.90
Harga Promosi: RM31.90 ๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysa #nurraysahq #fastcleaneyemakeupremovernurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER

Golongan mak-mak mesti ada masalah kurang susu badan kan? Kadang stress sebab kesian kat baby sebab tak dapat fully breastfeeding.

Susu terbaik adalah susu ibu, pasti mak nak anak dia dapat susu yang terbaik. Betul tak?

Untuk memperbanyakkan susu badan, apa kata anda cuba #NurraysaCollagenPowder. Inshaa Allah susu badan bertambah-tambah malah kulit baby pun akan putih bersih sebab si mak consume Collagen Powder ni.

Selain tu ia juga menganjalkan kulit, kulit jadi gebu dan nampak lebih berseri-seri tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RM75.00
๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#nurraysa #teamnurraysa #nurraysahq #collagenpowdernurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

๐ŸŒธ M A S C A R A N U R R A Y S A๐ŸŒธ

Mascara Nurraysa membantu anda memanjangkan bulu mata sepantas mungkin.. Wahh!!! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ Bahan2 mascara :
๐Ÿ‘“Collagen
๐Ÿ‘“Aqua
๐Ÿ‘“Beeswax
๐Ÿ‘“Glyceryl stearate
๐Ÿ‘“Propylene glycol
๐Ÿ‘“Tocopheryl acetate

Kenapa anda mesti pilih mascara nurraysa? โœจBukan water proof๐Ÿ’ง
โœจMesra wudhu' ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’ฐHarga Asal RM35.00
๐ŸŽ‰Promosi Kini RM29.90
Jom tukar kepada #MascaraNurraysa dan rasai sendiri betapa mudahnya untuk dipakai. Paling penting ianya mesra wudhu' dan solat.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Whatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysahq #nurraysa #mascaranurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

Eyebrow Nurraysa
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING
Apa yang best mengenai eyebrow Nurraysa? Jom baca kelebihannya! โ–ถ๏ธ Tiada Silikon
โ–ถ๏ธ Mesra Wudhuk
โ–ถ๏ธ Mudah Dipakai
โ–ถ๏ธ Senang Membentuk
โ–ถ๏ธ Mudah Dicuci
โ–ถ๏ธ Terdapat dalam warna coklat sahaja

Whatsapp : 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysa #nurraysahq #perfectbrowshapingnurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

๐ŸŒผArgan Whitening Moisturizer๐ŸŒผ

Melembapkan tapi TIDAK BERMINYAK....menarikkan? .
Krim pelembap kebiasaannya berminyak.. Melekit.. Membuatkan pemakaian makeup ke atasnya tidak tahan lama. Kulit muka rasa tidak selesa, pori pori tersumbat dan mengundang pelbagai masalah kulit yang lain. .
Tapi, TIDAK lagi dengan pelembap nurraysa ni..
.
Melembapkan kulit sepanjang hari, tidak berminyak malah kulit wajah terasa lembut, sejuk dan halus. Macam kulit bayi... .
Ekstrak minyak argan berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan, memulihkan sel-sel kulit yang rosak, kering dan kusam. ๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#nurraysa #nurraysahq #teamnurraysa #arganwhiteningmoisturizernurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

๐Ÿ’๐ŸƒORGANIC BODY WASH NURRAYSA๐Ÿƒ๐Ÿ’ (400 ml) ๐Ÿ‘ชMandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป๐Ÿ‘ฏSayangi dan belai tubuh anda dengan mandian organik ini. ๐ŸŒŸโœจMampu mencerahkan,melembutkan dan mewangikan badan anda
๐ŸŒธ๐ŸƒTerasa segar dan yakin selalu ๐ŸŒŸโœจTanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit ๐ŸŒธ๐ŸƒMembaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran
๐ŸŒธMampu membersihkan badan anda dengan optimum bebas dari kuman dan bakteria๐Ÿž ๐Ÿ‘Harga mampu milik
Barang baik halal lulus kkm ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ’ฐHarga Asal Rm 35
Offer Now Rm 29.90 ๐Ÿ“ฑWhatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysa #nurraysahq #organicbodywashnurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

#KelebihanHSHairTreatment
Siapa dah cuba Habbatus Sauda Hair Treatment? Rugi sangat kalau belum cuba. Nak tau sebab apa? Jom baca kelebihan syampoo ini. ๐ŸŒผ BEBAS SLES & Paraben
๐ŸŒผ 2 dalam 1 (Shampoo + Conditioner)
๐ŸŒผ Melembutkan rambut
๐ŸŒผ Menguatkan akar rambut
๐ŸŒผ Mencegah keguguran rambut
๐ŸŒผ Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
๐ŸŒผ Rambut lebih wangi selepas menggunakan syampoo
๐ŸŒผ Sesuai untuk semua lapisan umur termasuk bayi
๐ŸŒผ Buih syampoo halus dan dan selamat digunakan

Harga RM35 untuk 300ml

Guna sikit je dah cukup. Boleh jimat sebulan lebih kalau guna sorang. Jangan guna hari-hari pulak ya, make sure selang seli atau 3 hari sekali syampoo rambut.

Whatssap 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysahq #nurraysa #habbatussaudahairtreatmentnurraysa

#FameCosmetics #Nurraysa (@ain_galeria)

KELEBIHAN STEMCELL FEMININE WASH

Setiap wanita wajib ada Stemcell Feminine Wash untuk mengekalkan kesegaran miss V anda setiap hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa ini membantu menyelesaikan masalah seperti keputihan, jangkitan kuman, gatal-gatal dan yang paling penting merapatkan hubungan suami isteri.

Yang mana dah kawin tu, boleh beli satu untuk isteri tersayang.
Stemcell Feminine Wash berharga RM25 dengan isian penuh 80ml, boleh jimat 2 bulan pakai tau!

Berminat nak order, boleh PM/WhatsApp ke 012-7213294

#teamnurraysa #nurraysa #nurraysahq #stemcellfemininewashnurraysa
More...