Nurraysa beauty (@eizzah_nurraysa)

Yeah, anda tak perlu risau jika terlewat menghadiri apaΒ² majlis
.

Nurraysa beauty dapat membantu anda bersiap dalam masa yang singkat
.

TeramatΒ² sesuai untuk remaja, kaum ibu surirumah, wanita berkerjaya serta golongan wanita berusia
.

Mesra wuduk dan mesra solat
Mudah dipakai dan senang dicuci
Paling penting selamat digunakan serta halal
.

Berminat boleh whatsapp
www.wasap.my/60148003104

#nacl
#eizzahdropshipper
#eizzahnurraysa
#teamnurraysa
#nurraysahq

nurrasya putrajaya (@nurrasyaputrajaya)

FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER!
.
Selalu tak bila pakai bedak je muka anda jadi melekit atau berminyak? Itu maknanya kulit muka anda sangat mudah berminyak bila bermekap..
.
Jom gantikan bedak anda kepada FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER. Antara kelebihannya ialah:
.
πŸ’• Ia menyerap lebihan minyak πŸ’• Menggunakan bahan bahan semulajadi
πŸ’• Merawat kulit menggunakan bahan mineral
πŸ’• Teksturnya yang halus dan ringan
πŸ’• Mesra solat
.
Cara penggunaan: Gunakan selepas anda menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE untuk kesan yang lebih flawless dan glowing.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#nurrasyaputrajaya

Produk Mesra Wuduk (@nurraysahq)

Uolsss dah tidur ke tu? .
Jom esok tengok live bersama dengan Puan Lin πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜—
.
Jangan lupa temujanji kita pukul 9 pagi esok tau !
.
Haaa agak-agak nak buat ape ye tu πŸ€”
.
Silakan SHARE tau 😊
.
#nurraysa
#teamnurraysa

As Hj Alias (@as_hjalias)

PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda 😘
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
πŸ’• Melembapkan kulit
πŸ’• Membantu masalah kulit kering
πŸ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
πŸ’• Menyegarkan kulit
πŸ’• Mempunyai Vitamin E
πŸ’• Mengurangkan jeragat
πŸ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.

Apalagi jom cepat2 tukar kepada Nurraysa
Call/whatsap As 011-1869 8729
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#teamAmalia

DROPSHIP DIPERLUKAN (@nuraimi.nurraysa)

WAH WAH RASA RINGAN JE DI WAJAH, RASA MACAM TAK PAKAI BEDAK PUN 😱😱
.
.
Loose Powder ni mempunyai tekstur halus menggunakan teknologi nano jadinya kulit dah tak nampak berminyak dan flawless gitew, bila dah apply tu rasa ringan je di wajah.
.
Ia juga mesra wudhuk dan mudah ditanggalkan tau !
.
Best ke best loose powder ni? Jom order ! Whatsapp admin ke 017-9312915

#nuraiminurraysa #teamnuraimi #teamqizra #teamnurraysa #kempenpenggunaanmekaphalaldanmesrawuduk #like #l4l #viral #tular #titiancinta #dendamaurora #afmegastar #superspontan #superspontansuperstar #awaksukasayatak #hilmanintan #hilmanyong #hilman #tv3 #tvalhijrah #kontikarat #mua #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysa

Nur Azilah Alwi (@asalwiz80)

Kulit kering dan berjerawat memang best pakai COLLAGEN SOAP ni. Ia bertindak lembut mematikan bakteria dan mengecutkan jerawat. .
Kalau kulit sensitif dan berminyak pun sangat digalakkan gunakan COLLAGEN SOAP sebab ia boleh membuang sel sel kulit mati dan melembapkan kulit muka anda. Ia juga boleh merawat masalah eczema, gatal, kurap dan panau. Sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. 😍
.
Cara penggunaan: Cuci muka 3 kali sehari, sapukan buih buih sabun di wajah dan biarkan selama 1 - 2 minit kemudian bilas sehingga bersih.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

Nurraysa UPM - Ainun (@nurraysa_upm_ainun)

.
HALAL ATAU TIDAK.
.
Kalau lalu di kedai-kedai kosmetik mesti selalu terfikir halal tak kosmetik-kosmetik ni? Tambah-tambah berus make up.
.
Ala, berus make up je pun, kenapa nak kisah isu Halal atau atak? Bukannya kita makan pon berus tu.
.
Hello!! Kalau berus tu dibuat dari bulu babi, kemudian kita guna dan dibawak dalam solat, adakah solat kita diterima?
.
Status Halal bukan untuk benda makanan kita saja ya, semua benda yang kita guna dan pakai pon tolong pastikan ianya Halal, barulah hidup kita berkat dan amalan kita mudah di terimaπŸ˜‰
.
Mencari yang HALAL itu wajibπŸ˜‰
.
Jadi apa tunggu lagi. Jom lah beralih ke barangan make up jenama #Nurraysa! Kebetulan Kempen Penggunaan Mekap Mesra Wuduk pun masih berlangsung sampai 31 Oct ni πŸ˜‰
.
Whatsasap 017-3150818 untuk pertanyaan lanjut 🐣
.
Boleh pos seluruh negeri atau COD area UPM Serdang juga 😜🌹
.

#nurryasa #teamnurraysa #sayajual #nurraysaupm #nurraysaupmserdang #hospitalserdang #sayajualnurraysa #sayacodupm #serdang #sayacodupmserdang #upm #upmserdang #bukitekspo #kolejserumpun #kolejlembah #weloveUPM #universitiputramalaysia #sriserdang #tamansriserdang #flatikan #oldflat #flatsriserdang #tasikUPM #tasikSriSerdang #masjidUPM #serikembangan #selangor #negaraku #malaysia

Nurraysa beauty (@eizzah_nurraysa)

FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER!
.
.

Selalu tak bila pakai bedak je muka anda jadi melekit atau berminyak? Itu maknanya kulit muka anda sangat mudah berminyak bila bermekap..
.
.

Jom gantikan bedak anda kepada FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER. Antara kelebihannya ialah:
.
. πŸ’• Ia menyerap lebihan minyak πŸ’• Menggunakan bahan bahan semulajadi
πŸ’• Merawat kulit menggunakan bahan mineral
πŸ’• Teksturnya yang halus dan ringan
πŸ’• Mesra solat
.
.

Cara penggunaan: Gunakan selepas anda menggunakan GLOWING DD MOIST CAKE untuk kesan yang lebih flawless dan glowing.
.
.

#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

Roshaliza Rosli (@roshaliza26)

Hai Nurraysa Lover. Kalau korang gunakan MIRACLE EYELINER NURRAYSA ni mesti meletop letop cantiknya makeup korang.
.
Meh sini admin nak share sikit apa yang best tentang MIRACLE EYELINER ni:
.
πŸ’– Mesra solat
πŸ’– Mudah dicuci
πŸ’– Tidak comot
πŸ’– Tiada silikon
πŸ’– Tidak menghitamkan mata
πŸ’– Bukan kalis air
πŸ’– Berbentuk tirus
.
Cara penggunaan: Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, buat garisan pada atas kelopak mata dengan berhati hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.
.
Pastikan korang semua ada satu kat rumah dan paling wajib ada dalam handbag korang okay ! 😍
.
Www.wasap.my/60108151693

#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#readystok

Nurraysa UPM - Ainun (@nurraysa_upm_ainun)

.
*Q: Apakah fungsi utama UV Cream ini?* A: Fungsi utama UV Cream ini adalah membantu melindungi kulit wajah dari sinaran UV dan mengurangkan pigmentasi.
.
*Q: Adakah UV Cream ini mesra wuduk?*
.
A: Ya krim ini mesra wuduk, walau bagaimanapun anda perlu cuci dengan makeup remover terlebih dahulu sebelum berwuduk.
.
*Q: Saya berusia 50 tahun, adakah saya sesuai pakai UV Cream ini?*
.
A: Ya sesuai kerana ia boleh digunakan dari lingkungan umur 13 tahun ke atas.
.
*Q: Bolehkah saya pakai UV Cream sahaja tanpa perlu pakai apa-apa bedak lain?*
.
A: Ya boleh, anda boleh pakai UV Cream sahaja untuk keluar rumah. Walau bagaimanapun anda boleh apply bedak compact untuk nampak kesan lebih flawless.
.
*Q: Waktu bilakah saya perlu pakai UV Cream ini?*
.
A: Anda boleh pakai UV Cream setiap kali sebelum keluar rumah bagi melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari.
.
*Q: Adakah produk ini mengandungi silikon?*
.
A: Produk ini tidak mengandungi silikon dan selamat digunakan.
.
*Q: Saya sudah menggunakan UV Cream ini, tetapi setiap kali saya pakai mesti naik jerawat. Apa yang perlu saya buat?*
.
A: Apa yang anda perlu buat adalah anda hentikan sementara penggunaan UV Cream. Anda boleh pakai bedak compact jika ingin keluar rumah.
.
Ada yang nak cuba? πŸ˜‰
.
Whatsasap 017-3150818 untuk pertanyaan lanjut 🐣
.
Boleh pos seluruh negeri atau COD area UPM Serdang juga 😜🌹
.

#nurryasa #teamnurraysa #sayajual #nurraysaupm #nurraysaupmserdang #hospitalserdang #sayajualnurraysa #sayacodupm #serdang #sayacodupmserdang #upm #upmserdang #bukitekspo #kolejserumpun #kolejlembah #weloveUPM #universitiputramalaysia #sriserdang #tamansriserdang #flatikan #oldflat #flatsriserdang #tasikUPM #tasikSriSerdang #masjidUPM #serikembangan #selangor #negaraku #malaysia

Miss (@darlie98zee)

Comelnya pipi pakai SHINING MINERAL BLUSHER. Muka pink macam semulajadi kan? Warna blusher ni sangat natural. Jangan risau memang sesuai untuk semua jenis kulit. .
Kalau nak tahu SHINING MINERAL BLUSHER ni ada packaging baru tau. Exclusive sangat, dap dap je sangat mudah dan jimat masa.
.
Antara kelebihannya ialah:
.
🌸 Merawat kulit dan sesuai untuk kulit sensitif
🌸 Menaikkan seri wajah
🌸 Warna tidak terlalu terang
🌸 Tekstur yang ringan dan mudah disapu
🌸 Pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari
.
Cara penggunaan:
Sapukan SHINING MINERAL BLUSHER pada kedua dua tulang pipi selepas memakai GLOWING DD MOIST CAKE 😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

akmal (@nurraysabyakmal)

EH EH DAP DAP JE DAH SIAP, MUKA NAMPAK GLOWING JE 😱😚
.
GLOWING DD MOIST CAKE sangat mudah dan cepat digunakan kerana mempunyai gabungan 3 dalam 1 iaitu Foundation + Concealer + Powder. Kiranya korang guna DD Moist Cake je, dap-dap dah siap. .
Ia juga mesra solat dan mudah dicuci. Mempunyai spf 50++ dapat melindungi kulit daripada sinaran matahari yang berbahaya.
.
Korang dah try belum? Eh belum lagi? Meh whatsapp 0145203565 untuk order tau ! .
.
#nurraysa
#teamnurraysa

Suhaila Mohd Said (@ayang_ella)

"SUPER DUPER JIMAT"
😎😎😎 😍Jom ADD ON dengan setiap belian set combo sempena "KEMPEN PENGGUNAAN MEKAP HALAL MESRA WUDHUK" bersama NURRAYSA 😘Jom dapatkan segera dr ejen sah Nurraysa 0194722462
Sebelum terlambat

#galeriayangella
#TeamYatiJutawan #teamnurraysa #nurraysalover #kempenmekapmesrawudhuk #kempenmekaphalal #dropshipdiperlukansegera #mascaranurraysa #Perfectlonglashmascara #bazaarpaknil - #regrann

Siti Salmiah Mahamud (@ssalmiah84)

KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER. .
- Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkan makeup
- Bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit untuk menjadikan kulit lembut & licin
- Menyegarkan kulit wajah
- Menggunakan sumber organik
- Menyeimbangkan pH kulit
.
CARA PENGGUNAAN:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.
.
Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk.
.
Nak cuba Fast Clean Eye Makeup Remover? Boleh WhatsApp ct sekarang. 018-3985926
. .
#Fastcleaneyemakeupremover
#nurraysa
#teamnurraysa

NurNajwaBintiAhmadShukri (@najwashukrii)

Assalamualaikum...
KELEBIHAN FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER. .
- Melembut dan melembapkan kulit terutamanya selepas menanggalkan makeup
- Bertindak sebagai pelincir pada permukaan kulit untuk menjadikan kulit lembut & licin
- Menyegarkan kulit wajah
- Menggunakan sumber organik
- Menyeimbangkan pH kulit
.
CARA PENGGUNAAN:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.
.
Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk.
.
Nak cuba Fast Clean Eye Makeup Remover? Boleh WhatsApp 012-5501450 sekarang.. .
Silakan SHARE.
.
#Fastcleaneyemakeupremover
#nurraysa
#teamnurraysa
More...