πŸ“’FREE POS FOR CERTAIN ITEM (@syaddin_nurraysa)

Nak tahu dropship apa yang mudah buat sales & promote ❓
.
Nurraysa jawapannya 😍
.
Kenapa? Sebab HQ Nurraysa dah buat terlalu banyak marketing.,
Produk nurraysa dah trending sekarang tau uolls😚
.
Uolls hanya perlu promote & komisen 100% hak uolls πŸ˜„
.
Berminat jana income bersama nurraysa?
.
πŸ“²Whatsapp DROPSHIP ke 013-699-8215 πŸ“²Whatsapp DROPSHIP ke 013-699-8215 πŸ“²Whatsapp DROPSHIP ke 013-699-8215
.
Atau tinggalkan no whatsapp anda 🌻
.
#nurraysa #agentnurraysa #nurraysalover #nurraysabeauty #suamikupalingsweet #teamqizra #teamnurraysa #janaincome #jomjadidropship #nurraysaomey

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Selamat malam semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

NURRAYSASTOPCENTRE (@nurraysastokishanis)

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA

Dah buat bisnes dan dapat hasilnya, jangan lupa sedekah ya. Inilah yang kami terapkan dalam team Nurraysa iaitu konsep sedekah.

Lebih banyak sedekah, lebih banyak rezeki Allah beri.

Kami buka PENDAFTARAN STOKIS, AGENT & DROPSHIP terbuka kepada anda semua diluar sana tanpa mengira bangsa dan agama. Semua orang boleh join kami dengan syarat mestilah bagi full commitment untuk dibimbing.

Berminat? Boleh WhatsApp kami di 014-5123035

#teamNurraysa
#nurraysahq #Regrann

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER. .

Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan make up remover.

Kan produk Nurraysa mesra wudhuk? Kenapa nak kena guna make up remover?

Kalau tak bersihkan sisa make up, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya. Jadi fungsi Make Up Remover adalah untuk membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci.

Jom dapatkan #NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover dengan harga promosi RM29.90. 100% Oil-free! . .
.

Whatsapp #01129218202 or just click the link at the bio to purchase this product! . .
. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha ni sejenis yang malas sangat nak guna krim-krim bagai tu. Night crean la, day cream la, whitening cream la. Even basuh muka pun kadang-kadang malas. So, penyelesaiannya, guna je #NurraysaWhiteningSpray ni. Sembur-sembur je dah siap. Tak perlu nak cuci tangan, cuci muka bagai baru boleh pakai cream. Alright? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaWhiteningSpray
#WhiteningSpray .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#OnlineShop
#On9Shop

Nurraysa Beauty (@by_ciknurfatihah)

Assalamualaikum semua ☺️
.

Ada tak yang berminat nak jana income? Berminat untuk buat bisnes dengan modal RM0.00?

Siapa yang layak? Antaranya; β€’ Pelajar
β€’ Suri rumah
β€’ Orang kerja kerajaan @ swasta pun boleh
β€’ Orang yang nak berbisnes tapi modal tak ada

Senang sahaja ☺️

Kena usaha je dan rajinkan jari untuk menaip πŸ’ͺπŸ˜™ Whatsapp saya tau.

In sha Allah saya bantu kalian untuk sama-sama success dan meroket 😊

#dropshipwanted
#teamnurraysa
#fatihahempire
#comingsoon
#april2017
#_ds

PROMOSI UNTUK KULIT GEBU (@nurraysa_husmkubangkerian)

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA

Dalam team Nurraysa, kami terapkan ilmu agama supaya kita berniaga selari dengan yang disyariatkan oleh agama. Antaranya jaga hubungan kita dengan Allah Yang Maha Pemberi Rezeki.

Inshaa Allah bisnes diberkati hidup dirahmati.

#teamNurraysa
#nurraysahq

PROMOSI UNTUK KULIT GEBU (@nurraysa_husmkubangkerian)

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA

Dah buat bisnes dan dapat hasilnya, jangan lupa sedekah ya. Inilah yang kami terapkan dalam team Nurraysa iaitu konsep sedekah.

Lebih banyak sedekah, lebih banyak rezeki Allah beri.

Kami buka PENDAFTARAN STOKIS, AGENT & DROPSHIP terbuka kepada anda semua diluar sana tanpa mengira bangsa dan agama. Semua orang boleh join kami dengan syarat mestilah bagi full commitment untuk dibimbing.

Berminat? Boleh WhatsApp kami di 0139718933. Staf kami akan bantu anda.

#teamNurraysa
#nurraysahq

NURRAYSA HQ OFFICIAL (@nurraysahq)

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA

Dalam team Nurraysa, kami terapkan ilmu agama supaya kita berniaga selari dengan yang disyariatkan oleh agama. Antaranya jaga hubungan kita dengan Allah Yang Maha Pemberi Rezeki.

Inshaa Allah bisnes diberkati hidup dirahmati.

#teamNurraysa
#nurraysahq

NURRAYSA HQ OFFICIAL (@nurraysahq)

KISAH KEJAYAAN TEAM NURRAYSA

Dah buat bisnes dan dapat hasilnya, jangan lupa sedekah ya. Inilah yang kami terapkan dalam team Nurraysa iaitu konsep sedekah.

Lebih banyak sedekah, lebih banyak rezeki Allah beri.

Kami buka PENDAFTARAN STOKIS, AGENT & DROPSHIP terbuka kepada anda semua diluar sana tanpa mengira bangsa dan agama. Semua orang boleh join kami dengan syarat mestilah bagi full commitment untuk dibimbing.

Berminat? Boleh WhatsApp kami di 013-666 5554. Staf kami akan bantu anda.

#teamNurraysa
#nurraysahq
More...