PUTIH πŸƒ GEBU πŸƒ CANTIK πŸƒ SIHAT (@dinie_syafiqah)

🌹SERUM NURRAYSA BEAUTY🌹
❀️ Serum ialah cairan yang mengandungi formula zat aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit. πŸ‘‰FUNGSI SERUM ❀️ Bertindak melawan tanda-tanda penuaan seperti tompok-tompok hitam, kulit kusam, tona warna tak sekata, kedutan & garis-garis halus yang terdapat pada kulit wajah. ❀️ Membantu mencegah jerawat dan mencerahkan serta memberi kesegaran dan keanjalan pada kulit.

#nurraysa #dinienurraysateam #teamnurraysa
#treatmentserum #serumnurraysa #kecutjerawat
#pudarjeragat #segarkulit #penuaan
#dropshipdiperlukan

Mawar Nurraysa (@mawardah_norizan93)

Alhamdulillah.
Siapa sahabat-sahabat mawar kat sini yang masih bingung tak tahu nak guna skincare apa yang terbaik untuk rawat masalah kulit tanpa rasa was-was? Sekarang ni bukan senang nak pilih skincare yang tak merosakkan kulit muka. .

Mula-mula pakai memang cepat putih dan hilang jerawat. Lama-lama pakai kulit semakin nipis, pedih bila kena matahari. Muka mula jadi kering dan meggelupas. Lepas stop guna produk tu lagi teruk pula jadinya. Jerawat makin menjadi2. Kulit pula jadi semakin sensitif.
.

Tentu ramai yang masih ragu-ragu dengan keberkesanan produk nurraysa kan? Cuba tengok testimoni gambar di bawah.Semakin cantik bukan kulit dia? parut jerawat pun dah semakin pudar. .

Siapa yang nak mawar bantu dia guna produk nurraysa dengan cara yang betul dan dapatkan free voucher RM3?

Boleh hubungi mawar
www.wasap.my/60132449195

#teamnurraysa #dropshipwanted

zuharaidakamarudin (@miss_zuharaida)

Anda penggemar kemasan BLUSHER? Ingan pipi kelihatan pinkish kemerah-merahan? 😍😍 . .
Nurraysa Shining Mineral Blusher mengandungi mineral kompleks yang menangkap dan memantulkan cahaya secara visual di samping menaikkan seri wajah si pemakai.
.
.
Serbuk Titanium Dioxide yg terkandung di dalam produk ini memberikan ciri-ciri anti-penuaan dan tiada radikal bebas. Ia juga meninggalkan kemasan yg berseri pada kulit.
Pemakaiannya tahan lebih lama dan warna kekal sepanjang hari.
.
.
Berminat ? Whatsapp
011-19322675 (zue)
.
.
#Nurraysabeauty
#teamnurraysa
#agentnurraysa
#agenbangi
#selangor
#bukitmahkota
#nilai

NikNur_Nurraysa (@niknur_nur)

Hai Nurraysa Lover. Kalau korang gunakan MIRACLE EYELINER NURRAYSA ni mesti meletop letop cantiknya makeup korang.
.
Meh sini admin nak share sikit apa yang best tentang MIRACLE EYELINER ni:
.
πŸ’– Mesra solat
πŸ’– Mudah dicuci
πŸ’– Tidak comot
πŸ’– Tiada silikon
πŸ’– Tidak menghitamkan mata
πŸ’– Bukan kalis air
πŸ’– Berbentuk tirus
.
Cara penggunaan: Tarik garis pada kelopak mata anda dari bahagian dalam ke hujung bahagian luar mata, buat garisan pada atas kelopak mata dengan berhati hati untuk nampak kesan yang lebih kemas.
.
Pastikan korang semua ada satu kat rumah dan paling wajib ada dalam handbag korang okay ! 😍
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

Produk Mesra Wuduk (@nurraysahq)

Korang dah grab ke promosi YES Nurraysa? Haaaa ni nak bagitahu korang yang Nurraysa ada buat 30 combo untuk Promosi YES tau.
.
Jom dengarkan video daripada Sales & Marketing Executive Nurraysa iaitu Puan Fadzlin Azlan tentang salah satu set combo dalam Promosi YES iaitu SET SKINCARE HERB.
.
Berminat? WhatsApp kami di 013-666 5554 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

AGENT SAH NURRAYSA πŸ€— (@harrafnurraysa)

WAH WAH KULIT MUKA JADI MAKIN SEKATA LA 😱😱😱
.
VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS NURRAYSA memang best membantu memutihkan kulit tau !
.
Ia juga membantu merawat masalah kulit seperti eczema. Best ke best? .
Nak cantik? Nak cerah kulit? Kemam-kemam je dah boleh jadi cerah ! Mudah kan? So apa lagi meh whatsapp admin ke 0193776590 untuk order tau ! 😚😚😚
.
.
#nurraysa
#teamnurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #produkmesrawudhuk #assalamualaikum

zuharaidakamarudin (@miss_zuharaida)

Testimoni shining mineral blusher πŸ˜‹
.
PIPI NAMPAK NATURAL PINK PINK JE πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
SHINING MINERAL BLUSHER dari NURRAYSA ni mempunyai warna yang tidak terlalu terang tau ! Jadi ia dapat menjadikan natural look je serta dapat menaikkan seri wajah kita.
.
Blusher Nurraysa juga tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Selain itu pemakaiannya tahan lama dan warna kekal sepanjang hari. .
.
.
Siapa yang suka makeup tapi nak nampak natural je boleh guna blusher Nurraysa yang best ni ! πŸ˜‰πŸ˜‰ .
.
Serius best sangat, eh korang dah cuba ke belum? Kalau belum meh cuba cepat-cepat, whatsapp admin untuk order ye.
.
Silakan SHARE ye.
.
Whatsapp
011-19322675 (zue)
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#agennurraysa
#agenselangor
#bangi
#bukitmahkota

Produk Mesra Wuduk (@nurraysahq)

TALKSHOW APA SA? BERSAMA NURRAYSA EPISOD 36
.
Hari ini kami nak kongsikan kisah kejayaan Stokis Norhafizah Mohamad berkongsi kisah bagaimana beliau berjaya dalam jemaah Nurraysa. Bermula hanya dengan menjadi DROPSHIP sahaja tapi kini wanita hebat ini telah berjaya menjadi seorang STOKIS.
.
Bukan senang nak berjaya pada tahap sekarang kerana Puan Norhafizah sekarang sedang bercuti tanpa gaji untuk menjaga anak-anaknya. Banyak dugaan, kesusahan yang telah beliau lalui untuk berada di tahap ini. Sekarang wanita ini telah mencapai jualan RM20,000 sebulan! Sebulan! Hanya dengan bisnes Nurraysa :)
.
Sedut ilmu dari perkongsian beliau. Agak agak anda macam mana dia mula berniaga Nurraysa?
Jangan ke mana-mana, tonton sampai habis!
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#talkshowapasa

Nur Aini Zolkepeli (@nurainizolkepeli)

TALKSHOW APA SA? BERSAMA NURRAYSA EPISOD 36
.
Hari ini kami nak kongsikan kisah kejayaan Stokis Norhafizah Mohamad berkongsi kisah bagaimana beliau berjaya dalam jemaah Nurraysa. Bermula hanya dengan menjadi DROPSHIP sahaja tapi kini wanita hebat ini telah berjaya menjadi seorang STOKIS.
.
Bukan senang nak berjaya pada tahap sekarang kerana Puan Norhafizah sekarang sedang bercuti tanpa gaji untuk menjaga anak-anaknya. Banyak dugaan, kesusahan yang telah beliau lalui untuk berada di tahap ini. Sekarang wanita ini telah mencapai jualan RM20,000 sebulan! Sebulan! Hanya dengan bisnes Nurraysa :)
.
Sedut ilmu dari perkongsian beliau. Agak agak anda macam mana dia mula berniaga Nurraysa?
Jangan ke mana-mana, tonton sampai habis!
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#talkshowapasa

nor afiah (@efyies)

Kulit kering dan berjerawat memang best pakai COLLAGEN SOAP ni. Ia bertindak lembut mematikan bakteria dan mengecutkan jerawat. .
Kalau kulit sensitif dan berminyak pun sangat digalakkan gunakan COLLAGEN SOAP sebab ia boleh membuang sel sel kulit mati dan melembapkan kulit muka anda. Ia juga boleh merawat masalah eczema, gatal, kurap dan panau. Sesuai untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. 😍
.
Cara penggunaan: Cuci muka 3 kali sehari, sapukan buih buih sabun di wajah dan biarkan selama 1 - 2 minit kemudian bilas sehingga bersih.

Nak order? Whatsapp 0199941857 ☺️
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

(@ramlahigshop)

Stress kan bila rambut banyak gugur dan kulit kepala selalu gatal. Lama lama rambut pun boleh jadi botak 😱.
.
Mesti rasa segan dengan orang sekeliling dan kurang keyakinan diri. Nak selesaikan masalah rambut anda? HABBATUS SAUDA' HAIR treatment adalah jawapannya sebab bahan utamanya adalah HABBATUS SAUDA' yang menyubur dan menggalakkan perrumbuhan rambut baru.
.
Antara kelebihan shampoo ini ialah:
.
πŸ‘‰ Shampoo + conditioner (2 in 1)
πŸ‘‰ Tanpa SLES dan Paraben
πŸ‘‰ Menguatkam akar rambut
πŸ‘‰ Mengurangkan kegatalan kulit.kepala
πŸ‘‰ Membantu mengurangkan masalah kelumumur
πŸ‘‰ Mencegah keguguran rambut
πŸ‘‰ Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

ASTER AREUM (@aster.areum)

INSPIRED BY FLORA EDP! Anda dah dapatkan ke belum? Baunya yang sangat wangi pasti membuat hati anda terpikat dan takkan memilih perfume lain dah tau 😍
Best ke best? .
Jom cepat submit order !
Whatsapp admin ke 012 6464333 sekarang !
.
Murah ke tak murahhhhh
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#NurraysaInspiredFlora
#uitm #eusahawan #bm244
#ent530

Nurraysa Skin Care (@syafikahhazman)

Collagen Powder dari Nurraysa ni dapat menjadikan kulit lebih cerah,gebu dan awet muda..
Ia juga mampu mengurangkan kedutan dan garis halus di wajah. Selain itu Collagen Powder ini juga dapat membuang toksik dalam badan.. Uolss dah cuba ke belum Collagen Powder dari Nurayysa ni ??
Jika belum meh whatsapp saya cepatΒ² 01119920144

#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

YEAR END SALES 1DEC - 31JAN !! (@juniislah)

Senangnya dalam hati 😍

Kotak limited edition & flyers Yes dah sampai
Barang sampai semalam pagi ni baru sempat nak pi ambik dekat pejabat

Yang mana bakal melangsungkan perkahwinan masih dok cari lagi set hantaran untuk bakal isteri @ suami anda meh risik2 harga dengan Islah. Set hantaran yang membuatkan hampa puas hati punya 😘 .
.

Dm/Ws @ Klik link dibio untuk order
❀️012-435 5284
❀️012-435 5284
❀️012-435 5284

#NurraysaBeauty
#StokisNurraysaKulim_KualaKetil
#AgentDanDropshipDiperlukan
#TeamNurIslahBeauty #izarateam
#MakJahComel #HakakNurraysa
#NurraysaYearEndSales #NurraysaKulim
#VendorKulim #DiHitech #KedaiSebarisAlIkhsan #EnthrallByAisy #ptsb #PoliKulim #UniklKulim
#StudentBerpendaptan #Kuin
#AgentModalRM500 #TeamNurraysa
#AgentDanDropshipDiperlukan
#PengambilanAgentDanDropshipDiseluruhMalaysia
#DropshipTanpaModal
#JomJanaPendapatan
#CodKulim #CodKualaKetil
#MasalahJeragat #Jerawat #Eyebag #Parut
#ProdukBebasBahanKimiaMerbahaya.

Nurraysa (@nurraysabeautypenang)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA
.
Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
πŸ‘πŸ» Merawat jerawat
πŸ‘πŸ» Merawat jeragat
πŸ‘πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘πŸ» Memudarkan parut
πŸ‘πŸ» Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘πŸ» Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘πŸ» Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘πŸ» Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘πŸ» Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘πŸ» Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘πŸ» Menghilang bau badan
πŸ‘πŸ» Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.

Untuk order atau pertanyaan lebih lanjut boleh terus WhatsApp ke 010-6012888.

#Nurraysa
#TeamNurraysa
#BeautyConsultantNurraysa
#BusinessConsultantNurraysa
#NurraysaPenang
#IdamanRichTeam
#Stokiswanted
#AgenWanted
#NiagaTanpaModal

N U R R A Y S A_B E A U T Y (@online_shop_nurraysa)

KELEBIHAN JAMU V'HERB NURRAYSA
.
NURRAYSA V HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi . .
Antaran BAHAN-BAHAN TERBAIK V'HERB NURRAYSA KHUSUS UNTUK WANITA adalah :
.
πŸ’ Akar Kacip Fatimah
πŸ’ Akar serapat πŸ’ Buah Manjakani
πŸ’Ubi Kunyit
πŸ’Herba Terpilih
.
Antara khasiat-khasiat JAMU V'HERB NURRAYSA
.
βœ… Awet muda.
βœ… Melawaskan pembuangan.
βœ… Menyegarkan badan.
βœ… Merawat keputihan.
βœ… Merawat sengugut.
βœ… Menstabilkan dan melancarkan kitaran period.
βœ… Mengecutkan jerawat.
βœ… Ibu lepas bersalin.
βœ… Merawat rahim agar kembali DARA. βœ… Merawat tumit kaki pecah βœ… Menambahkan tenaga WANITA
βœ… Kempiskan perut.
βœ… Membaik pulih dalaman wanita lepas pembedahan
βœ… Lenguh-Lenguh badan
βœ… Mengembalikan nafsu.
.
Silakan SHARE. Semoga bermanfaat !
.
#JamuVherbnurraysa
#nurraysa
#teamnurraysa

Nurraysa Skin Care (@syafikahhazman)

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA mempunyai berus yang sangat lembut dan yang paling penting mudah waktu nak blend foundation tau! Memang best sangat 😍
.
Berus ni tak menyebabkan makeup nampak bercapuk dan akan membuatkan makeup nampak lebih sekata dan cantik je. Set Kabuki Brush ini mengandungi 11 batang berus dan dapat percuma beg tau!
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
Jangan risau, Kabuki Brush ini selamat digunakan kerana ia bebas daripada bahan terlarang πŸ™‚
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk

JOM SHOPPING HANDBAG MURAHΒ²πŸ’•πŸ’• (@houseofaccesoriesbyayuni)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP πŸ˜€πŸ˜πŸ˜‰
.
Apa je yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
πŸ‘πŸ» Merawat jerawat
πŸ‘πŸ» Merawat jeragat
πŸ‘πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘πŸ» Memudarkan parut
πŸ‘πŸ» Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘πŸ» Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘πŸ» Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘πŸ» Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘πŸ» Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘πŸ» Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘πŸ» Menghilang bau badan
πŸ‘πŸ» Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Sales Year End
Promosi
Seketul rm29.90
3 ketul rm80
.
www.wasap.my/601112918390
.
#teamnurraysa
#nurraysa
#NurraysaYES #promosiyesnurraysa #codnurraysapaka #codnurraysaareapaka #codnurraysakertehkemasikpaka #codnurraysadungun #produknurraysacodareapaka

nur hafiza hamim (@nurhafizahamim)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA
.
Apa yang best tentang COLLAGEN SOAP Nurraysa ni ? .
KELEBIHAN;
.
πŸ‘πŸ» Merawat jerawat
πŸ‘πŸ» Merawat jeragat
πŸ‘πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘πŸ» Memudarkan parut
πŸ‘πŸ» Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘πŸ» Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘πŸ» Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘πŸ» Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘πŸ» Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘πŸ» Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘πŸ» Menghilang bau badan
πŸ‘πŸ» Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
CARA PENGGUNAAN:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih. .
#kelebihancollagensoap
#teamnurraysa
More...