NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING .

Cara Penggunaan:
.
Lukis bentuk kening menggunakan #NurraysaPerfectBrowShaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan. .

SELAMAT MENCUBA! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#PerfectBrowShapping .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#EyebrowShapping

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER. .

Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan make up remover.

Kan produk Nurraysa mesra wudhuk? Kenapa nak kena guna make up remover?

Kalau tak bersihkan sisa make up, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya. Jadi fungsi Make Up Remover adalah untuk membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci.

Jom dapatkan #NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover dengan harga promosi RM29.90. 100% Oil-free! . .
.

Whatsapp #01129218202 to purchase this product! . .
. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

🌼@mydashop🌼fb:amydashop owner🌼 (@amydaramli)

KEPUTIHAN KALER HIJAU DAN KUNING!!! OMG!! 😅😅 Awak nak tahu tak..
Kalau dah yang putih dah jadi hijau dan kuning itu maknanya dah tak normal keputihan itu.

Keputihan yang normal warnanya jernih dan tak ada bau..
Keluar pulak siket2 saje time subur dan sebelum period.. TAPI kalau dah warna kuning dan hijau..
Berbau..
Gatal..
Keluar sampai basah panty.. Itu memanglah tak normal..
Kalau dibiarkan..penyakit lain pun leh bertandang tau..😅😅 Meh sini,saya nak tolong awak rawat.. Macam mana?

Guna #feminine wash Nurraysa ..
InsyaAllah dengan IzinNya, settle masalah awak..
Siap dapat bonus lagi kalau awak guna produk ni ... 😍

Bonus apa?? K.E.T.A.T 😍😍
Suka tak??😂😂 Order 01131512782

#femininewash
#keputihan
#nurraysabeauty #teamnurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Perbaiki hubungan kita dengan Allah, Insha Allah masalah dapat diselesaikan dengan pertolongan yang tidak disangka-sangka. Selamat pagi Jumaat, semua :D .
. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ NURRAYSA TREATMENT SERUM ] . .
.
. "Dulu saya tak kenal serum ni. Nak pakai untuk apa pun tak tahu? Sadis kan? Hihi.. Sejak kenal Nurraysa ni baru tau guna Serum. Haha.. Hari-hari nak guna sebab best..".... . .

Meh nak habaq sikit apa yang best sangat #TreatmentSerum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.. Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit rasa sejukkk lepas pakai. Jerawat naik je kita tepek serum ni, inshaa Allah kecut jerawat tu. .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTreatmentSerum
#TreatmentSerum
#SerumNurraysa
#Serum .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

Nurul Afifah Mohd Saadan (@afifahsaadan)

Eyebrow Nurraysa
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING
Apa yang best mengenai eyebrow Nurraysa? Jom baca kelebihannya! ▶️ Tiada Silikon
▶️ Mesra Wudhuk
▶️ Mudah Dipakai
▶️ Senang Membentuk
▶️ Mudah Dicuci
▶️ Terdapat dalam warna coklat sahaja

Whatsapp : 011-19445442

#teamnurraysa
#teamnurraysabangi
#teamnurraysapahang
#wudhukfriendly
#cikpahmembantuanda

nurfarzanazahidah (@nurfarzanazahidah)

Penggunaan ARGAN WHITENING MOISTURIZER dan SKINCARE NURRAYSA mengikut jenis kulit.
Kulit jenis kering.
👍 Sangat disarankan untuk menggunakan ARGAN WHITENING MOISTURIZER pada SIANG dan MALAM sebab kulit kering sangat penting untuk dapatkan kelembaban yang secukupnya untuk menggelakkan masalah jerawat, kulit muka merekah dan nampak lebih tua. Diikuti SKINCARE NURRAYSA iaitu, sabun, serum, uv cream sebelah siang. Dan disebelah malam gunakan sabun, serum, serta whitening spray.

Kulit jenis berminyak.
👍 Disarankan guna ARGAN MOISTURIZER pada sebelah MALAM untuk seimbangkan kelembaban dan merawat kulit korg pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang segar keesokkan harinya. Diikuti SKINCARE NURRAYSA iaitu, sabun, serum, uv cream sebelah siang. Dan disebelah malam gunakan sabun, serum, serta whitening spray.

Ws 0145429671
#agentproduknurraysa
#teamnurraysa

NURRAYSA by AMIRAH (@byamirahzukefli)

Mineral Loose Powder berwajah baru!! 😘😘 Bukan setakat mineral, mudah di pakai pulak tu, mesti mahal kan kalau bekas macam ni?

Tapi di Nurraysa , walaupun bekas di upgrade harga masih RM50, promosi RM29.90.
Promosi still available ye uolss semua :) :) Dap dap je, siap cermin lagi tu di bekas. Meh pm sini cepat..
Fast reply thru ws 0136693013..
#sayajualnurraysa #MYHEAVENRICHTEAM #teamnurraysa #nakcantikcarisaya #nurraysapromo #nurraysamalaysia

NURRAYSA by AMIRAH (@byamirahzukefli)

↪️UV CREAM NURRAYSA BEAUTY SPF50(baby doll)

Apa yang BEST dgn krim ni ? 🌟Dapat menutup cela secara Lembut & Semulajadi.
🌟Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara semulajadi agar kulit yg Lesu /Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar
🌟Membantu melembabkan kulit
🌟Dapat menutup jerawat pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
🌟Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit
🌟 Dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit
🌟 Bertindak sebagai pelindung kepada sinar UV, Pencemaran udara atau Radikal Bebas
🌟Sesuai untuk semua jenis kulit

Boleh dipakai bersama:
1- UV cream +loose powder nurraysa
2- UV Cream +dd moist cake powder 😉😉 Whatsapp saya 0136693013 :) Now everyone can be beautiful
#sayajualnurraysa #nurraysapromo #nurraysamalaysia #myheavenrichteam #teamnurraysa #nakcantikcarisaya

nurfarzanazahidah (@nurfarzanazahidah)

Selamat petang.. Haaa tengok ni.dap2 je dah cantikk dan mudah nak pakai.
Isi kandungannye pun bagus taww... rugi siapa tak ada nie haa... Jom oder dengan kami.. #agentproduknurraysa
#teamnurraysa
#pm0145429671

nurfarzanazahidah (@nurfarzanazahidah)

PEARL MAGIC LIPSTICK:
INFO 💄💄💄💄💄💄💄💄 NURRAYSA
:-) Bahan mewah dalam lipstik Nurraysa 🌹collagen 🌹vit E
🌹olive oil 🌹sunflower seed oil
🌹virgin coconut oil
: Kelebihan lipstik 🌹ikut darah ..
🌹tak perlu pening2 pilih warna 🌹tanpa plumbum..
🌹tidak hitamkan bibir 🌹merawat bibir 🌹mesra solat ❓❓Soalan lazim tentang lipstik❓❓ ❓Q: Kenapa ada yang mudah patah?
✅Lipstik kita lembut sebab tak guna wax chemical. Kita guna beeswax. Lagi satu sebab ada collagen. ❓Q: Kenapa lipstik nurraysa tidak hitamkan bibir?
✅Sebab tiada bahan kimia iaitu plumbum ❓Q: Bagaimana lipstik nurraysa merawat bibir?
✅Melalui bahan2 semula jadi berkualiti yg memberi nilai tambah berbanding jenama lain yang base kimia ❓Q: Kenapa lipstik nurraysa dikatakan mesra solat?
✅Lipstik nurraysa bukan waterproof dan mudah cuci ❓Q: kenapa pakai lipstik nurraysa warnanya tak terang?
✅Oleskan beberapa kali pada bibir. Kadang2 apabila kita pakai berulang kali baru warnanya jadi terang ❓Q: Bagaimana nak jaga lipstik?
✅-jangan simpan tempat panas
✅-jangan bagi jatuh
✅-letak dalam peti ais
Lipstik yg mempunyai bahan semula jadi lebih sensitif dan perlukan special care ❓Q: Bagaimana lipstik Nurraysa memudahkan kita?
✅Bawa satu lipstik je dah cukup.. cantik dan rawat bibir sekali. Tak perlu lip balm, lip gloss.

Jom oder dengan kami.. #agentproduknurraysa
#teamnurraysa
#pm0145429671

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

nurfarzanazahidah (@nurfarzanazahidah)

Spray miracle whittening Sangat elok untuk 👇 ❤️Mengecutkan jerawat tak kira jerawat batu ❤️atau pasir  seawal 2-3 hari je
❤️Mencerahkan kulit kusam
❤️Menegangkan kulit muka
❤️Memudar dan menghilangkan jeragat
❤️Menanggalkan blackhead dan whitehead
❤️Melembapkan kulit wajah
❤️Mengecilkan liang pori
❤️Merawat pigmentasi atas kerosakkan produk kimia sebelumnya
❤️Melicinkan dan melembutkan kulit wajah

#agentproduknurraysa
#teamnurraysa
#produkmesrawuduk
#0145429671

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA .

Testimoni Nurraysa Miracle Black Eyeliner; .

Eyeliner ni memang senang nak bentuk. Sebelum ni saya memang tak pandai pakai eyeliner, ketar-ketar tangan nak lukis pada kelopak mata hihihi. Sekarang semua mudah dengan #NurraysaMiracleBlackEyeliner . .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#MiracleBlackEyeliner . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Eyeliner
#BlackEyeliner

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Cara Membuat Masker Dengan Nurraysa Collagen Soap:

1⃣JERAGAT:
- Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
- Renjiskan air yang mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
- Boleh bilaskan dengan air suam.

2⃣JERAWAT KRONIK
- Basahkan muka dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan 1-2minit
- Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk (peti ais).
*Make sure bukan ais.

3⃣MAINTENANCE
- Bilaskan dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan selama 1-2minit.
*Untuk kulit kasar, biarkan selama 5minit
- Bilaskan dengan air suam.

4⃣EKZEMA
- Cucikan dengan air suam
- Buihkan sabun pada tempatnya.
- Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*Dedahkan pada kipas/angin.
- Bilaskan dengan air sejuk

5⃣KULIT SENSITIF
- Basuh muka dengan air biasa. Tidak sejuk dan tidak panas.
*Suhu bilik/suam-suam kuku
- Buihkan sabun pada muka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*Massage sentiasa
- Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

Untuk order, whatsapp #01129218202 .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#CollagenSoap
#SabunKolagen
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYear

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Cara Membuat Masker Dengan Nurraysa Collagen Soap:

1⃣JERAGAT:
- Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
- Renjiskan air yang mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
- Boleh bilaskan dengan air suam.

2⃣JERAWAT KRONIK
- Basahkan muka dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan 1-2minit
- Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk (peti ais).
*Make sure bukan ais.

3⃣MAINTENANCE
- Bilaskan dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan selama 1-2minit.
*Untuk kulit kasar, biarkan selama 5minit
- Bilaskan dengan air suam.

4⃣EKZEMA
- Cucikan dengan air suam
- Buihkan sabun pada tempatnya.
- Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*Dedahkan pada kipas/angin.
- Bilaskan dengan air sejuk

5⃣KULIT SENSITIF
- Basuh muka dengan air biasa. Tidak sejuk dan tidak panas.
*Suhu bilik/suam-suam kuku
- Buihkan sabun pada muka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*Massage sentiasa
- Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

Untuk order, whatsapp #01129218202 .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#CollagenSoap
#SabunKolagen
More...