NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
JANGAN SILAP PAKAI LIPSTICK. NANTI HODOH!

Cik tahu tak, warna lipstick yang sesuai ikut warna kulit cik ? .

OK. Jom tengok !

Kulit Putih : Sesuai semua warna. Paling cantik
WARNA LEMBUT. Tapi ELAK warna jingga tau. .

Kulit Kuning Langsat : Sesuai Warna HOT !
Contoh, merah dan maroon. Cantiknya macam Neelofa. .

Kulit Sawo Matang : Jangan sesekali pakai pink tau. Nampak gelap muka. Warna cantik dengan awak, merah kecoklatan. .

Kulit Hitam Manis : Orang yang manis ni, kena
pakai warna coklat lembut, dan nude almond. .

P/s : Apa- apa pun, Lipstick Nurraysa tetap best di hati sis tau. sebab ikut warna darah serta
melembapkan dan merawat bibir dari kekeringan .

Suka Tips ini ? .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMearaWudhu'
#GincuMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Nurraysa Collagen Powder ni cuma RM125 je tau. Harga asal RM300. Penjimatan RM175 kat situ.

So, korang kenalah cepat-cepat grab Collagen Powder Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#Powder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen
#Bedak .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

πŸ’œBEAUTY INSIDE OUTπŸ’œ (@mawarbeautycare)

Sabun Nurraysa Collagen sesuai untuk masalah kulit lelaki.😍 Kulit wajah abang ni semakin #Cerah
Berseri2 lagi 😍

Rm70 harga asal

Jom grab harga #Promosi RM 31 sahaja 😍

Anda JIMAT RM 39 😱😱😱😱 #TeamNurraysa #NurraysaSabunCollagen #ProdukNurraysa #Nurraysa #NurraysaSkincare #biarkancintatersenyumlagi
#NurraysaBeauty
#Whatsapp

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Miss Linda β˜…ν™”μš”μ›…β˜… (@azlinda192)

Assalamualaikum. Selamat pagi ke tengahari. Bermula hari ni Nurraysa Beauty akan mulakan Promosi Sempena Chinese New Year. .

Wow! Daebak! πŸ‘β˜ΊοΈ .

Promosi ni akan berlangsung selama 2minggu.
Jadi, kalau kawan-kawan nak dapatkan Nurraysa pada harga promosi, bolehlah direct mesej saya ya. Atau senang kata DM la. πŸ˜„ .

Cik Azlinda
Seller Nurraysa
#NurraysaBeauty
#TeamNurraysa
#NurraysaLovers
#nurraysaperfume
#CollagenSoapNurraysa
#JapaneseSweetCherryNurraysa
#NurraysaCollagenPowder
#DDGlowingMoistCake
#PearlMagicLipstick
#MineralLooserPowder
#ShiningMineralBlusher
#PerfectLongLashMascara
#PerfectBrowShaping
#MiracleBlackEyeliner
#FastCleanEyeMakeUpRemover
#JapaneseSweetCherryNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Seperti Set Make Up Nurrysa ni, korang jimat RM29 tau! Harga asal RM119 tetapi selepas promosi jadi RM90 sahaja.

So, korang kenalah cepat-cepat grab set make up Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpSet
#MakeUpSet
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#FlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Set Body Care ni. Harga asal RM120 tapi selepas promosi cuma RM100. Penjimatan sebanyak RM20 di situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set body care Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaBodyCareSet
#BodyCareSet
#SetBodyCareNurraysa
#SetBodyCare
#NurraysaHabatusSaudaHairTreatment
#HabatusSaudaHairTreatment
#NurraysaPearlGlowInstantBodyLotion
#PearlGlowInstantBodyLotion
#NurraysaOrganicBodyWash
#OrganicBodyWash
#NurraysaStemcellFeminineWash
#StemcellFeminineWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok item ni. 1 set trial skincare Nurraysa + 1 collagen soap cuma RM95. Harga asal item ni RM220 tau! Korang dah jimat RM125 kat situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau. Nurraysa trial set skincare + collagen soap.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTrialSetSkincare
#NurraysaCollagenSoap
#TrialSetSkincareNurraysa
#CollagenSoap
#SetPercubaanNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Collagen Powder by Nurraysa ni. Harga asal RM150 tetapi selepas promosi jadi RM65 sahaja. Penjimatan sebanyak RM85 di situ!!! So, korang kenalah cepat-cepat grab #NurraysaCollagenPowder ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

Nak keluar pergi shopping? 😍

Jangan lupa bawa makeup remover #FastCleanEyeMakeupRemover. Mudah je nak guna. Spray kat muka, urut 1-2 minit dan bilas dengan air. Dah boleh solat seperti biasa.

Mudah kan? πŸ˜„πŸ‘πŸ» Yang penting, tak rasa was-was nak solat.

Jom WhatsApp :πŸ“²0143857506

#nurraysashop #NurraysaBeautyAgent #nurraysabeauty #nurraysamurah #nurraysahq #nurraysabeauty #nurraysa #agennurraysa #stokisnurraysa#kulitflawlessgebu #kulitcantik#KelebihanBodyLotion #teamnurraysa #teamklang #testimoninurraysa #produkkecantikanmurah #jomcantik #tipskecantikan#fynnawardrobe #fynnabeauty #belumcubabelumtahu

Fynna_beauty (@nurraysa_beautyshopp)

➑️ Tahukah anda?😸😸 πŸ‘‰ Kulit wajah kita selalu terdedah dgn pelbagai jenis kotoran seperti bhn solekan, air, udara n jgk sentuhan? πŸ‘‰ Oleh itu, selain membersihkan wajah dgn #Sabunpencuci, #makeupremover sgt penting utk membersih kotoran2 ini dgn lebih effective. Sekiranya kotoran ni terus menghuni n menyumbat pori2, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? πŸ‘‰ Jd,apakah FUNGSI sebenar MAKE UP REMOVER ni...?
🌸Membersihkan segala kotoran n habuk yg melekat serta bhn kosmetik/bedak/sunblock lotion yg digunakan pada wajah. 🌸Mengurangkan risiko ditumbuhi jerawat, blackhead, whitehead, dll akibat penyumbatan pori-pori kulit oleh kotoran. 🌸Merangsang proses penggantian sel-sel baru (skin renewal) melalui penyingkiran sel-sel kulit lama yg telah mati (dead skin cells removal) 🌸Membantu kulit utk bernafas pada waktu malam .. βœ”οΈ Kini NURRAYSA BEAUTY pun ada FAST EYE MAKE-UP REMOVER. Harga pengenalan istimewa untuk anda semua.

Berminat..???
πŸ“²Ws 0143857506

#FastEyeMakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaBeautyAgent #nurraysashop #testimoninurraysa #teamnurraysa #teamklang#nurraysatrustedseller #trustedagent #nurraysatrustedagent #agennurraysa#nurraysaoriginal #produkkecantikanmurah #fynnawardrobe #fynnabeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha pernah buat tau and memang menjadi. Why not korang try? Nanti mesti muka memasing clean and shining semacam je XD .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN SET SKINCARE (TRIAL PACK)

Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu:

Collagen Soap = 30gm
Treatment Serum = 15ml
Miracle Whitening Spray = 30ml
UV Cream = 5gm

Kelebihan set skincare ini:
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead,
blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai: Lelaki dan perempuan
Boleh guna seawal umur 13 tahun
Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

Set Skincare Trial Pack (1 set)

Harga Asal: RM150
Harga Promosi: RM75 (excluding postage) .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 . NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#SkinCareNurraysa
#NurraysaTrialSet
#SetPercubaanNurraysa .

#NurraysaColagenSoap
#NurraysaMiracleWhiteningSpray
#NurraysaUVCream
#NurraysaTreatmentSerum

#ColagenSoap
#MiracleWhiteningSpray
#UVCream
#TreatmentSerum .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
ORGANIC BODY WASH NURRAYSA (400 ml)

Mandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.

Sayangi dan belai tubuh anda dengan
mandian organik ini. Mampu mencerahkan, melembutkan dan
mewangikan badan anda.

Terasa segar dan yakin selalu.
Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit.
Membaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran.
Mampu membersihkan badan anda dengan optimum, bebas dari kuman dan bakteria.

Harga mampu milik!
Barang baik dan halal. Lulus KKM!

Harga Asal RM 35
Offer Now RM 29.90 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaOrganicBodyWash
#NurraysaBodyWash
#OrganicBodyWash
#BodyWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#SabunMandi
#SabunMandiOrganik
#SabunMandiNurraysa
#SabunMandiOrganikNurraysa

🌸Nurraysa Beauty (@nurraysabysafamaisara)

My customer feedback for Glowing Dd Moist Cake medium tone colour🌸 thank you dear for your purchase @izzati_nabihah 😘 selepas memakai dd moist cake ni, muka tidak akan rasa melekit dan berat seperti memakai foundation😍 senang di pakai hanya dalam 5saat sahaja dah boleh kelihatan cantikπŸ’– #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysatestimoni #nurraysa #teamnurraysa

🌸Nurraysa Beauty (@nurraysabysafamaisara)

My customer feedback for Glowing Dd Moist Cake medium tone colour🌸 thank you dear for your purchase @maizatulsahira 😘 selepas memakai dd moist cake ni, muka tidak akan rasa melekit dan berat seperti memakai foundation😍 muka akan rasa ringan seperti tidak memakai makeup❀️ #nurraysabeautyskincare #nurraysabeauty #nurraysatestimoni #nurraysa #teamnurraysa
More...