M Y L I A A M M A R (@mylialyaa)

Jom try makeup remover NURRAYSA..
.
.
Disamping menanggalkan makeup,kulit akan terasa lembut 😍😍😍
.
.
Dm/ ws 0134596689 sementara promosi masih ada!!!! #nurraysa #teamnurraysa #nurraysalovers

Jowana (@cwjoe70)

Kosmetik Mesra Wuduk No.1 Asia:
🌷BERITA BAIK UTK SEMUA PELANGGAN NURRAYSA🌷

HQ NURRAYSA berbesar hati untuk mengadakan #CABUTAN_BERTUAH untuk customer nurraysa yg tersayang. Khas bagi menghargai sokongan anda kepada Nurraysa☺️

SYARAT CABUTAN BERTUAH - Pembelian produk Nurraysa minimum RM50 layak dapat 1 cabutan. - Jika beli RM100 dapat 2 cabutan. RM150 dapat 3 cabutan. Dan seterusnya 😘
- Tempoh cabutan bermula dari 12 Jun 2017 - 30 September 2017
- Hadiah :
🎁 1 x Gelang Emas
🎁 3 x Subang Emas
🎁 3 x Loket Emas 😱😱😱 Best kan hadiah. Lebih banyak anda beli lebih banyak peluang menang hadiahh.

Jom shopping Nurraysa sekarang.

Berminat wasap Ana πŸ“²019-9888245

#nurraysakosmetik
#teamnurraysa
#dungun
#kualaterengganu
#kuantan
#kelantan
#jomshoppingonlinedengansayaπŸ’•

Nur Bassirrah (@sirahmatahati)

PEARL GLOW BODY LOTION... Sapu2 dah boleh putih, promosi terus berjalan...Berminat boleh order dan whatsapp saya ya
#01120772780
#dropship😘😍😍 #teamnurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

wan (@wan_rabitah)

#myjob #teamnurraysa #agentnurraysa #kapar #klang #selangor #malaysia

Alhamdulillah saya agent sah,saya jual dan saya sendiri pengguna produk mesra wuduk by nurraysa 100% keluaran muslim malaysia 😊 *Berminat mencuba #produknurraysa yg sesuai untuk kegunaan wanita dan lelaki serta kanak2 hingga ke bayi?Sila whatsapp saya agent sah berno TAMG 019 ke no 011-12295769 wan 😊

wan (@wan_rabitah)

#myjob #teamnurraysa #produkmesrawuduk #muslim #muslimfashion "Mak jah,apa sa?πŸ€” jangan pening2 fikir jom #nurraysa la "πŸ˜…πŸ˜„ *Berminat mencuba produk mesra wuduk by nurraysa keluaran orang muslim?sila whatsapp saya #agentnurraysa #kapar #klang #selangor #malaysia ke no 011-12295769 wan 😊

wan (@wan_rabitah)

#pergorbanan
Hidup perlukan pergorbanan.
Perhgorbanan perlukan perjuangan.
Perjuangan perlukan ketabahan.
Ketabahan perlukan keyakinan.
Keyakinan pula menentukan kejayaan ❀️#teamnurraysa

(@nurraysa_ammiyaa)

Suka semua barang/benda yang bertemakan pinky? Macam nurraysa? eh? Nurraysa merah hati la wakπŸ˜… #pinkygirl #teampink #teamnurraysajugak #teamnurraysa #DDmoistcakenurraysa #bedakddmoistcake #nakcantik #raya #ramadhankareem

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
More...