NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
5 LANGKAH MEMAKAI MASKARA

1) Perlahan-lahan mengangkat kelopak mata anda dengan jari anda untuk kawalan yang lebih baik dalam menggunakan maskara.

TIP:
Sebelum memakai maskara, lap produk berlebihan pada tisu atau tepi leher tiub.

2) Bermula pada bahagian atas bulu mata. Berus bulu mata dari atas dan pada akar garis lash anda ke atas.

TIP:
Ia membantu anda mengeluarkan apa-apa zarah serbuk yang mungkin telah jatuh di atas bulu mata ketika anda menyolek mata anda.

3) Sapukan maskara dari akar garis lash anda
pada penghujung bulu mata anda. Regangan mereka sedikit ke arah luar.

4) Melihat ke atas. Dengan menggunakan hujung berus, perlahan-lahan berus bulu mata dari pangkalan ke hujung, berhati-hati untuk tidak
menggunakan produk terlalu banyak yang boleh gelap mata.

5) Siap!

TIP:
Dari bahagian atas bulu mata: Meletakkan berus maskara antara buku mata dan berus mereka dari akar ke atas untuk hujung lash.

Dari bawah bulu mata: Memegang berus mendatar, selari dengan garis lash atas. Berus bulu mata atas, dari akar ke hujung, melanjutkan ke arah luar. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#BeautyTips
#MakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMascara
#MaskaraNurraysa
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPerfectLongLashMascara
#PerfectLongLash
#PerfectLongLashMascara
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#Maskara
#MaskaraMesraWudhu'
#MaskaraMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MORNING SEMUA!

Girls, ingat tau masa mandi pagi nanti, make sure cuci muka bersih-bersih dengan #NurraysaColagenSoap ni. Ok?

Sha sudah!
Sedang menunggu azan subuh je sekarang ni.

Apa?
Korang takde lagi #ColagenSoapNurraysa ni? Takpe, boleh whatsapp Sha laju-laju. Whatsapp #01129218202 . Hari ni Sha ambil order dari pukul 6 pm - 11 pm je tau. Sebab hari ni kan Ahad. Ganu kerja :D .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaColagenSoap
#ColagenSoap .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan
#SabunKolagen
#SabunMuka
#FaceSoap

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET RAFFLISIA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#FastCleanEyeMakeUpRemover
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET KEMBOJA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET ORKID

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET MELUR

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaMiracleEyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET MAWAT

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET KIAMBANG

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CEMPAKA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral seperti #TestimoniNurraysa di atas?

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up seperti #TestimoniNurraysa di atas? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTestimoni
#TestimoniNurraysa
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake:.
.
. - Light
- Medium
- Dark

Kelebihan: .
.
.
- Ada AIR ZAM-ZAM
- Mesra solat
- Tiada silikon
- 3 in 1 solution (Foundation + Powder +
Concealer)

Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist Cake:

Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi; . .
.
- Guna span dan dap dap kan sahaja DD Moist Cake ke muka..
.
- Kemudian sapu dan ratakan.

Notes:
- Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
- Span basah boleh, kering pun boleh.

Tips dari Monster Stokis Nurraysa: "Akak ada pakai. Dark sebab nak tutup parut, lepas tu tepek bedak colour cerah. Memang flawless. Masa pakai foundation lain, nampak pori-pori yang terbuka luas tu. Tapi bila pakai DD ni, pori-pori tak nampak langsung. Nampk licin je.".. .
.

Wow!! Sekarang jugak akak nak cuba!
Nak cuba jugak?
RM39 je.
Meh whatsapp #01129218202 laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFoundation
#NurraysaConcealer
#NurraysaPowder
#Foundation
#Concealer
#Powder .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS MAKE UP NURRAYSA

1. ARGAN WHITENING MOISTURIZER
- Sapu krim pelembap terlebih dahulu ke seluruh wajah sebagai MAKE-UP BASE.

2. BABYDOLL FOUNDATION/UV CREAM
- Sapu secara nipis sehingga rata keseluruh wajah.

3.GLOWING DD MOIST CAKE
- 3 in 1 foundation (powder + foundation + concealer)
- Dap dap kan sahaja mengikut arah ke bawah dengan menggunakan span yang sudah disediakan.

4.FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
- Berfungsi menyerap minyak berlebihan pada kulit seterusnya dapat mengawal lebihan minyak yang ada pada wajah.

5.MIRACLE BLACK EYELINER

6.PERFECT BROW SHAPING

7.LONG LASH MASCARA
- Letak sedikit bedak loose powder FMLP kat bulu mata korang sebelum menggunakan maskara ini.

8.SHINING MINERAL BLUSHER
- Boleh digunakan juga sebagai highlighter dan shading.

9.PEARL MAGIC LIPSTICK
- Lipstick ini mengikut warna darah. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#NurraysaBabyDollFoundation
#NurraysaUVCream

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral seperti #TestimoniNurraysa di atas?

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up seperti #NurraysaTestimoni di atas? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Pelembap badan atau body lotion adalah satu keperluan bagi seorang wanita kerana kita sering terdedah dengan pelbagai cuaca. Pemilihan pelembap badan atau body lotion juga penting berdasarkan keperluan kulit kita.

Jangan beli produk tersebut kerana popular, anda juga perlu beri perhatian kepada bahan yang digunakan.

Elakkan pelembap badan atau body lotion yang mengandungi PARABENS & ALCOHOL. Dua bahan ini akan merosakkan kulit dan alcohol juga menyebabkan kulit lebih cepat kering. Jika anda ada masalah kulit kering, hindari memakai produk yang mengandungi bahan-bahan ini.

Jom guna Pearl Glow Body Lotion by Nurraysa. Dijamin selamat dan memberi result positiv! .
.
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaBodyLotion
#NurraysaLotion
#NurraysaPearlGlowBodyLotion
#Lotion
#BodyLotion
#PearlGlowBodyLotion .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#Losyen
#LosyenBadan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Nak tanya ni, setiap hari cukup minum air kosong tak? Ke banyak minum air manis je ni?

No no no!

Adik kakak semua kurangkan minum air manis tau sebab ia tak bagus untuk kulit dan tubuh badan kita. Toksin susah nak keluar dari badan kalau tak cukup air kosong.

Jadi mulai hari ini biasakan minum air kosong secukupnya.

Macam mana nak tahu kita cukup minum air kosong ke tak? Mudah je. Berat 25kg bersamaan 1 litre air. Kalau berat 50kg bermakna 2 litre air kosong kena minum.
Sebelum 30 minit waktu makan amalkan minum air kosong dulu. Selepas 30 minit anda makan barulah minum air kosong. Elak makan bersulamkan air. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
BENCI JERAWAT!

Gunakan ARGAN WHITENING MOISTURIZER dari Nurraysa Beauty untuk merawat kulit JERAWAT anda dari lapisan kulit paling dalam. Bukan jerawat je licin, tapi dapat kulit cerah, lembab dan awet muda sekali u olls.

Siapa dah cuba? Share dengan kami apa kebaikan yang anda semua dapat? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMoisturizer
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#Moisturizer

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
CARA PILIH TONA FOUNDATION DENGAN BETUL .

Selalunya kalau kita nak test sama ada foundation tu sesuai dengan kulit kita atau tak, kita akan calit foundation pada tangan kan?

Sebenarnya itu bukan cara yang tepat untuk pilih foundation!

Apa yang anda perlu buat adalah:

1. Calit 3 tona foundation yang berbeza pada tulang rahang bawah sehingga ke leher.

2. Pilih tona foundation yang hampir sama dengan kulit wajah.

Jika nak beli foundation, bawa seorang kawan atau minta pembantu kedai bantu anda untuk pilih foundation yang tepat dengan tona kulit anda. .

DD MOIST CAKE by Nurraysa Beauty mengandungi foundation dan concealer, spf 50+ berbaloi dengan harga mampu milik. Jom dapatkan sekarang! .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaFoundation
#NurraysaConcealer
#NurraysaDDMoistCake
#DDMoistCake .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#Foundation
#FoundationMesraWudhu'
#Concealer
#ConcealerMesraWudhu'
More...