QasdaniShop (@qasdanishop)

Hari nie gaji ye uolss?? Jangan lupa simpan sikit untuk rewardkan diri sendiri.
Jangan berkira sangat dengan diri sendiri.😘
Rasa teringin nak itu nak ini,ni lah masa diaa.

Hahh..Encik Suami pon yang nak kan bidadari uolss cantik luar dalam.😍
Apa salahnya melabur sikitπŸ˜ƒtak rugi pun..dapat pahala lagi tau.

Tambah tengah promosi sampai hujung bulan ni.
Apa lagi ,grab segera !
Nak bagi extra gift nii untuk uolsss. Terhad tau! Sape cepat dia dapat.☺️ Whatsapp syila
012-5946727

#agentpetalingjaya
#TeamNurraysaBeauty
#AidilAdhaSales

Black Rose Beauty (@black.rose.beauty.closet)

Pernah dengar tak produk Nurraysa? Alaa produk kosmetik yang mesra wudhuk tuuu. Tak percaya? Iyaa betull
Sekarang ni nurraysa ada buat promosi gila2 tau ayuh cepat dapatkan produk dari Nurraysa sebelum tempoh promosi tamat
#nurraysa #teamnurraysabeauty #nakcantikcarisaya #mesrawudhu #visitmyig

Black Rose Beauty (@black.rose.beauty.closet)

Pernah dengar tak produk Nurraysa? Alaa produk kosmetik yang mesra wudhuk tuuu. Tak percaya? Iyaa betull
Sekarang ni nurraysa ada buat promosi gila2 tau ayuh cepat dapatkan produk dari Nurraysa sebelum tempoh promosi tamat
#nurraysa #teamnurraysabeauty #nakcantikcarisaya #mesrawudhu #visitmyig

SHAFIKA DIANA (@diana_shafika)

KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK
.
Semua perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?
.
Pemilihan lipstik mestilah sesuai dan selamat digunakan. Jadi, saya suggest kan pada anda, guna lah PEARL MAGIC LIPSTICK Nurraysa kerana ia mempunyai banyak kelebihan.
Tapi apa ye kelebihannya? Jom, check it out!
.
KELEBIHAN:
.
β€’ Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir
β€’ Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa color? Lipstick ni ada 1 je colour.
β€’ Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari
β€’ Tidak menyebabkan bibir kering
β€’ Yang penting lipstick boleh dibawa solat
.
Silakan LIKE & SHARE untuk manfaat bersama rakan-rakan anda yang lain.
.
#kelebihanpearlmagiclipstick
#nurraysa
#teamnurraysabeauty

sitiazura_0801 (@sitiazura_0801)

Jadilah pengguna bijak.Beli time promosi.
Beli 1 rm29.90
Beli 3 rm 80.00 shj
Murah kan?😘😘😘 Jangan menyesal nanti tau.Lepas ni harga kembali asal.

Beli 1 - rm40
Beli 3 - rm100

www.wasap.my/60199249363

#SabunCollagenNurraysa
#TeamNurraysaBeauty
#NurraysaZueBeauty
#SMBJRichTeam
#NBMRichTeam
#AgentNurraysaBeautyMarang
#produkmesrawudukmesrasolat

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

KELEBIHAN MIRACLE EYELINER.
.
βœ”οΈ Tidak mudah comot
βœ”οΈ Sangat senang dicuci
βœ”οΈ Mesra wudhuk
βœ”οΈ Tidak hitamkan mata
βœ”οΈ Kalau berpeluh pun masih lagi ok
βœ”οΈ Mudah dibawa ke mana-mana
βœ”οΈ Eyeliner ini bentuk cecair
βœ”οΈ Terdapat dalam warna hitam sahaja
.
Jom grab cecepat ! Serius best sangat tau πŸ˜‰
.
Jangan lupa LIKE & SHARE. Semoga bermanfaat !
.
#Miracleeyelinernurraysa
#agentnurraysa_pdgserai_kulim_sgpetani
#teamnurraysabeauty
#SaleAidiladhaNurraysa

PRODUK MESRA WUDUK (@ctnorhamira)

Inginkan mata yang memukau dan bersinar?πŸ‘€πŸ‘€ Haaa ni dia set mata dari nurraysa.. Terdiri daripada LONG LASH MASCARA,PERFECT BROW SHAPING,n MIRACLE EYELINER.. Nak mata lebih besar?lebih galak?nampak lebih segar? Nak Mata cantik dan menawan?

Meh grab cepat2 3items ni..confirm 100% puas hati.. Sangat mudah diuruskan..mudah dipakai..mudah dicuci..tidak comot walaupun berpeluh..paling best boleh bawa solat..😍😍 🌟Perfect Shaping Brow
Direka khas bersama berus bagi mengemaskan lagi bahagian kening 🌟Miracle Black Eyeliner
Mata pen yg tajam dapat memberi efek yg cantik pada mata anda 🌟Perfect Long Lash Mascara
Melentikkan dan mengemaskini bulu mata dgn lebih sempurna βœ…MESRA SOLAT βœ…MESRA WUDHUK

Whassap
0145081614
0145081614

#teamnurraysa
#teamnurraysabeauty

@siti_khadijah (@siti_khadijah_fauzilan)

HaiiiiπŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Tengok feedback yang pengguna uv cream bagi kat #teamnurraysabeauty .. Mereka berpuashati dan terrrsuka😘 dengan #uvcreamtanpamerkuri yang #mesrasolat #mesrawudhuk .. Anda pun nak 'terrsukaa tanpa sengaja juga'? Moh ler whatsApp2 ngan kak jahπŸ“±www.whatsApp.my/60199439548

Naemah Yusoff (@byiemyusoff)

WAH GUNA MASCARA JE, TAPI BOLEH EFFECT PANJANGKAN BULU MATA?
.
PERFECT LONG LASH MASCARA Nurraysa ni best sangat sebab ia melentikkan dan memanjangkan bulu mata tau.
.
Serius best sangat, lagi-lagi bila cuci tu, ia tidak menghitamkan bawah mata.
.
Korang dah try ke belum? meh whatsapp iem www.wasap.my/60134248408 untuk order. .
Silakan SHARE.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty
#nurraysasale

@siti_khadijah (@siti_khadijah_fauzilan)

Promosi AidilAdha is in da house! Jom cecantik bersama produk mesra wudhuk sementara promosi masih berlangsung ni.. Harga berbaloi2 tau..
Mudah digunakan #mesrapengguna #mesrawudhuk #mesrasolat #bebasbahankimiaberbahaya #sesuaiuntuksetiaplapisanumur #sesuaiuntuksemuajeniskulit #lelakidanperempuanbolehpakai
#agentsahnurraysabeauty
#teamnurraysabeauty
#teammoneymagnet #teamjutawanmuslim

Berminat terus whatsApp Kak Jah http://www.whatsApp.my/0199439548

Mohd Zamri Musa (@musamohdzamri)

Assalamu'alaikum Nurraysa Lovers 😘😘😘 😊 Saya Mohd Zamri Musa
Agent sah Nurraysa Beauty Terengganu.
No ID : 7126πŸ˜‰ πŸ‘πŸš— COD :
Antara Bukit Payong, Padang Midin, Binjai Rendah, Pengadang Baru dan Marang.. ​
πŸ“«πŸš› POSTAGE Seluruh Malaysia . 😘 Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk NURRAYSA yang meletops2 ni atau nak join team kami, sebagai DROPSHIP atau AGENT boleh whatsapp saya laju-laju.

InshaaAllah, kami di Team Nurraysa berusaha menyediakan yang terbaik untuk kemudahan anda. 😘

Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60198005690 ⚠️ 'Mencari yang HALAL itu adalah FARDHU'

#TeamNurraysaBeauty
#NBMRichTeam
#SMBJRichTeam
#AgentNurraysaBeautyBukitPayong
#MZBMRICHTEAM
#ProdukMesraWudhuk
#AidiladhaSales

CANTIK | SIHAT | LAWA | MURAH (@nurraysabeautynhealthy.co)

WAHH GUNA ARGAN WHITENING MOISTURIZER BOLEH HILANG RUAM LAH. 😚😚😚
.
ARGAN WHITENING MOISTURIZER dari Nurraysa ni, ia mampu melembabkan kulit dan membantu memudarkan parut di wajah.
.
Selain itu ia boleh mengurangkan kedutan di wajah.
Memang best sangat bila guna ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni !
.
Korang dah cuba ke belum? Kalau belum whatsapp admin ke 016 262 3700 untuk order tau ☺️
.
Jangan lupa SHARE dengan kwan-kawan ye.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty

CANTIK | SIHAT | LAWA | MURAH (@nurraysabeautynhealthy.co)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Ilmu tanpa amal tiada gunanya. Ilmu hanya bermanfaat jika kita mengamalkannya.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

KELEBIHAN SET SKINCARE TRIAL PACK:
.
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak
.
Dalam Set Skincare ada 4 item iaitu:
πŸ‘‰ Collagen Soap πŸ‘‰ Treatment Serum πŸ‘‰ Miracle Whitening Spray
πŸ‘‰ UV Cream .
Set skincare ini sesuai:
πŸ‘ Lelaki dan perempuan
πŸ‘ Boleh guna seawal umur 13 tahun
πŸ‘ Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai
.
Silakan SHARE untuk manfaat bersama !
.
#Setskincaretrialpack
#nurraysa
#teamnurraysabeauty
#agentnurraysa_pdgserai_kulim_sgpetani
#SaleAidiladhaNurraysa

Nurraysa shah alam (@nurraysa.sa)

Assalamualaikum..salam Zulhijjah 1438H,kami #Nurraysa shah alam kini bersiaran di instagram sempena promosi aidiladha..jom dapatkan produk mesra wuduk anda dr kami
#NurraysaShahAlam
#produkmersawuduk
#teamnurraysabeauty

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

GUNA COLLAGEN SOAP, GATAL-GATAL DAH TIADA.
.
COLLAGEN SOAP dari Nurraysa mampu merawat eczema, gatal, kurap dan panau. .
Ia juga dapat merawat jerawat, jeragat dan kulit berminyak tau !
Selain itu ia juga dapat mebnghilangkan bau badan.
.
Korang dah try Collagen Soap dari Nurraysa? Kalau belum jom whatsapp admin ke 0194716315 untuk order.
.
Silakan SHARE .
#nurraysa
#teamnurraysabeauty
#agentnurraysa_pdgserai_kulim_sgpetani
#SaleAidiladhaNurraysa
#dexandraPerfume
#bodyodourlessdexandra

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Tuntut lah ilmu sehingga ke menara gading. Jangan pernah rasa malas dalam menuntut ilmu.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty
#agentnurraysa_pdgserai_kulim_sgpetani
#SaleAidiladhaNurraysa
#dexandraPerfume
#bodyodourlessdexandra
More...