Sally Sham (@logix3967)

SPRAY-SPRAY JE MUKA MAKIN CERAH 😱😱😱
.
Serius best sangat MIRACLE WHITENING SPRAY dari NURRAYSA ni, yela ianya dapat mencerahkan kulit lepastu dapat menutup liang-liang pori pulak tu.
.
Ha best ke best? Jom pakat-pakat grab cecepat ! Cuba dulu tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh hati terus 😍
.
Selain itu ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah tau ! 😉
.
Jangan lupa whatsap 017-7186545 untuk order.
.
Silakan SHARE dengan kawan-kawan ye :)
.
#teamnurraysabeauty
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#Sallyds/Whatsap 017-7186545

sitiazura_0801 (@sitiazura_0801)

Assalamu'alaikum Nurraysa Lovers 😘😘😘 😊 Saya Siti Azura Jusoh
Agent sah Nurraysa Beauty Terengganu.
No ID : 2911😉 🏡🚗 COD :
Seluruh kawasan Chendering,Kuala Ibai, Kuala Terengganu,Rusila,Marang, Bukit Payong, Seberang Marang, Kelulut 📫🚛 POSTAGE seluruh Malaysia . 😘 Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk NURRAYSA yang meletops2 ni atau nak join team kami, boleh whatsapp saya laju-laju.

InshaaAllah, kami di Team Nurraysa berusaha menyediakan yang terbaik untuk kemudahan anda. 😘

Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60199249363 ⚠️ 'Mencari yang HALAL itu adalah FARDHU'

#TeamNurraysaBeauty
#NBMRichTeam
#SMBJRichTeam
#AgentNurraysaBeautyRusilaMarang
#ProdukMesraWudhuk_Solat
#COD_PosSeluruhMalaysia

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

selamat pagi,😊hari ini admin nk kongsikan kebaikan-kebaikan banyak minum air kosong😘 📲0173294395

#teamnurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#produkhalal

Fai@beauty_shoppe (@fai_beauty_shoppe)

WAH WAH KULIT MUKA JADI MAKIN SEKATA LA 😱😱😱
.
VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS NURRAYSA memang best membantu memutihkan kulit tau !
.
Ia juga membantu merawat masalah kulit seperti eczema. Best ke best?
.
Nak cantik? Nak cerah kulit? Kemam-kemam je dah boleh jadi cerah ! Mudah kan? So apa lagi meh whatsapp admin ke 0137160136 untuk order tau ! 😚😚😚
.
#nurraysaselamaperak
#teamnurraysabeauty #nurraysalovers #nurraysa

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

Apa yang menarik tentang Nurraysa COLLAGEN SOAP ini? ☑️ Membantu mengurangkan jerawat,jeragat dan kulit berminyak ☑️ Memudarkan parut ☑️ Mengecilkan liang pori wajah ☑️ Melembapkan kulit ☑️ Membersihkan kulit dari whiteheads & blackheads ☑️ Membantu mengatasi masalah ruam, ekzema, gatal-gatal, kurap, panau ☑️ Sesuai untuk dewasa, kanak-kanak mahupun bayi ☑️ Tiada bahan kimia berbahaya ☑️ Bersifat organik ☑️ Tiada kesan sampingan jika berhenti menggunakannya .
Wow!😨😨 Banyak kelebihan Collagen Soap ini kan? Yang penting sabun ni boleh guna seisi keluarga. Mak ayah, kakak abang, adik dan yang ada baby pun boleh guna 📲017-3294395

#teamnurraysabeauty
#produkhalal
#produkmesrawuduk

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

SHINING MINERAL BLUSHER -menaikkan seri wajah
-sebagai anti penuaan
-merawat jerawat
-melembutkan kulit wajah
-warna lembut dan tampak asli
-menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia merbahayabahan berkualiti tinggi sesuai untuk semua jenis kulit

Mengandungi Bahan Bahan berikut :
-Talc
-Titanium Dioxide
-Mica
-Sunflower seed oil
-Marine Collagen
-Dimethicone 📲017-3294395

#teamnurraysabeauty
#mesrawuduk
#produkhalal

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

Assalamualaikun dan Selamat pagi😊bagaimana dengan pagi anda harini?? sempena tahun 2018 nie,admin nk share tips2 kecantikan untuk korang semua😍😘😘siapa tknk cantikan bile dh msk tahun bru😨😍😍 #teamnurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#produkhalal

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

SHAMPOO HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT .
Kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment :
.
🍄2in1
🍄shampoo plus conditioner
🍄melebatkan rambut 🍄ada campuran mint (rasa segar/berangin)
🍄untuk merawat rambut
🍄bebas paraben
🍄bebas sles
🍄organik
🍄sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi. .
Apa lagi jom whatsapp admin sekarang📲018-329439
.
#habbatussaudahairtreatment
#teamnurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#produkhalal

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

Tak sangka kulit muka semakin berseri, jeragat semakin berkurangan..
Seronok sangat,kalau tak cuba mesti tak tahu.
Suami pon puji..
Bertambah-tambah seronok hati ni.
Saya dah buktikan, awak bila lagi?? Nak tahu whatsapp 📲017-3294395
#teamnurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#produkhalal

NURRAYSA PRODUK❤️ (@nurraysaby_amiera)

Siapa masih lagi tk tahu ape maksud mesra wuduk?? Meh baca flyers nie😊😍😘😄
#teamnurraysabeauty
#produkmesrawuduk
#produkhalal

Mastura_siamit (@mas_nurraysalimbang)

.
Nurraysa Vit c, Vit E & Gluta Plus .
Siapa dah makan? .
Sedap ke sedap? Perisa anggur, nyum3, masam-masam manis.
.
Macam nak makan sebotol je 😂 Sesuai sangat kepada yang tak suka telan ubat. Sebab rasanya macam gula-gula.
.
Sesuai untuk ibu hamil.
.
#yearendsales
#vitamins
#nurraysalover
#teamnurraysabeauty

bizffa77 NURRAYSA LANGKAWI (@bizffa77_nurraysa_langkawi)

❤️#SET_BODY_WASH_ORGANIK❤️

#Femenine wash Rawat Miss V berbau

#Body wash rawat Badan ruam atau gatal2

#Scrub rawat muka dan tubuh badan berparut / kulit berjerawat / jeragat / whitehead blackhead

#Lotion buatkan kulit badan gebu / cerah / putih

#Shampoo untuk kepala yang gatal2 / kelemumur / rambut gugur
Www.wasap.my/+60123464624

#nurraysalangkawi
#teamnurraysabeauty

Boutique & Cafe MELAKA (@hrona_topvendorsboutique)

@Regranned from @mai_surah - 🌹MANDIAN YANG MERAWAT SELURUH BADAN DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI🌹

ALHAMDULILLAH, SET BODY CARE Nurraysa ada 4 item yang hebat 😍 🌹Organic Body Wash
Sabun mandi yang sesuai digunakan SEISI keluarga kerana bebas dari PARABEN & SLES. Jangan terkejut kalau lepas guna, kulit anda jadi lembut dan segar. 🌹Habbatus Sauda'Hair Treatment
Dirumus khas dari Minyak Habbatus Sauda dan bebas SLES & PARABEN. Akak2 jangan terkejut ya kalau seharian pakai tudung, bukak tudung saja rambut bau wangi macam baru ja mandi 😉 🌹Stem Cell Feminine Wash

Gabungan Apple Stemcell, Collagen, ekstrak Manjakani, Cengkih dan ekstrak Daun Sireh, Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa mampu merawat masalah dalaman wanita seperti keputihan, merawat gatal-gatal, menghindari dari jangkitan kuman, merapatkan hubungan suami isteri dan juga sesuai untuk ibu mengandung. 🌹Instant Pearl Glow Body Lotion
Dengan teksture yang pekat tapi tak akan melekit dan bau yang wangi mesti tak cari lotion lain dah lepas nih 😉 Bukan sahaja melembabkan, tapi jugak boleh memutihkan. Wah bestnya!!! Berminat whatsapp :
012 6444179/ 012 9327770
#teamnurraysabeauty
#ummiesyuraenterprise
walk in @hrona_topvendorsboutique Kota Fesyen Mitc Ayer Keroh Melaka

#butikvendormelaka #vendormelaka #butikmelaka #vendormalaysia #butikvendorayerkeroh #vendorayerkeroh #shoppingmelaka #bazaarpaknil #nurraysamelaka #nurraysaayerkeroh #regrann

Siti Zahra (@siti.zahra94)

Hai...selamat malam...
Nak share sikit tentang... NURRAYSA VIT C, VIT E & GLUTA PLUS.

Kalau anda nak tahu supplement dari Nurraysa ni tidak mempunyai collagen dan boleh buat kulit anda cantik gebu gebas jika anda konsisten makan setiap hari.

Jom kita baca sedikit info tentang kandungan yang ada dalam VIT C, VIT E & GLUTA PLUS ni. Semoga bermanfaat !

Jom Order⬇️⬇️
http://www.wasap.my/+60106672358/VitCnurraysa

#nurraysa
#teamnurraysabeauty

NURRAYSA BANTING 😘🎊 (@nurraysabynunun)

Siapa selalu ada masalah kulit kering 🙋

Tak best kan. Kulit terasa tegang dan perit je bila kering. Mulalah timbul gelupas gelupas halus tu.
Ni haa, set yang patut ade dalam beg makeup awak tau. 3 items ni dapat bantu masalah kulit kering awak.
Cuci dulu muka dengan sabun kolagen dan sapu pelembap argan sambil urut lembut. Argan ni bagus tau sebab ia dari minyak argan.
Calit calit sikit kat kulit kekal halus dan lembap je dengan fungsi 3M iaitu Merawat, Mencerah dan Melembapkan.

Untuk badan pula, jangan lupa belai dengan lotion tiub pinky nie. Ia cepat meresap ke kulit dan tidak melekit tau. Sekali sapu kulit kekal lembap gituu!
.
Jom dapatkan kulit yang halus mulus dengan Nurraysa Skincare ni uolsss !

Whatsapp huda sekarang 📲0193957170
.
#agentnurraysa
#teamnurraysabeauty
#Set_Silky_Moist
#PromosiYESnurraysa

AGENT NURRAYSA BANTING (@nurraysa_siti_banting)

Siapa selalu ada masalah kulit kering 🙋

Tak best kan. Kulit terasa tegang dan perit je bila kering. Mulalah timbul gelupas gelupas halus tu.
Ni haa, set yang patut ade dalam beg makeup awak tau. 3 items ni dapat bantu masalah kulit kering awak.
Cuci dulu muka dengan sabun kolagen dan sapu pelembap argan sambil urut lembut. Argan ni bagus tau sebab ia dari minyak argan.
Calit calit sikit kat kulit kekal halus dan lembap je dengan fungsi 3M iaitu Merawat, Mencerah dan Melembapkan.

Untuk badan pula, jangan lupa belai dengan lotion tiub pinky nie. Ia cepat meresap ke kulit dan tidak melekit tau. Sekali sapu kulit kekal lembap gituu!

#agentnurraysa
#teamnurraysabeauty
#Set_Silky_Moist
#PromosiYESnurraysa

Www.wasap.my/60183985926

NURRAYSA BANTING 😘🎊 (@nurraysabynunun)

2 ni hot item tau.
Mana2 je pergi mesti bawa.
Simple make up dengan menggunakan
✔️GLOWING DD MOIST CAKE ✔️PEARL MAGIC LIPSTICK
Harga promosi khas untuk anda
Lagi awesome kalau miliki full Set Make Up Nurraysa. .
Cepat gaiss dapatkan set makeup yang mudah dan ringkas niii sekarang !
.
Whatsapp huda cepatt 📲 0193957170
.
#TeamNurraysabeauty
#AgentNurraysa #codbanting #codsgmanggis #codjenjarom #codsijangkang

Nurraysa.beauty (@nurraysa.soap)

Alhamdulillah selepas mengunakan nurraysa collagen soap,,dd moist cake dan lipstick kulit kusam tak bermaya kembali berseri.. Cara nak dapatkan collagen soap whatsapp ke 01126858607

#nurraysasabah #nurraysa #teamnurraysabeauty
#nurraysacollagensoap

NurraysaBeauty.com (@nurraysabeautydotcom)

Set Percubaan

Ingin cuba produk mesra wuduk Dan mudah dicuci?
WhatsApp http://www.wasap.my/60179287962/Askm sis Sarah

Promosi Year End Sale sekarang ;)
#nurraysa
#promosinurraysa
#nurraysabeauty
#nurraysabeautyskincare
#nurraysamesrawuduk
#nurraysalover
#nurraysayes
#nurrraysapromo
#teamnurraysabeauty
More...