πŸ’žperindu syurgaπŸ’˜ (@cik.qowiy_)

Alhamdulillah 🍭🍭
My own testimony... Swap to see it 🍬🍬
Lest try using it!! Produk mesra wudhu'
NURRAYSA πŸ’‹πŸ’‹
Berminat buleh pm nur
Harga promosi masih berjalan!!! #nurraysabeauty #teamnurraysabeauty #mesrawuduk #love #alhamdulillah #subahanallahπŸ˜‡

NURRASYA BEAUTY (@izz_amyera)

Hai gais. Selamat petang. Hmm dah lunch belum nie?

Semoga terus positif dan usaha gigih sehingga tercapai segala impian yang diimpikan. Chaiyok! πŸ’ͺ😊 #nurrasyabeauty
#teamnurraysabeauty
#bisnesonline

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Setiap apa yang kita lakukan, lakukan dengan ikhlas tanpa mengharapkan balasan.
.
#nurraysa
#teamNurraysaBeauty
#NovemberSaleNurraysa
#ClearanceSaleDexandra
#yearendsale
#letpassionleadyou

nor fatihah aman (@fatihah_aman)

Hanya 2 hari je..
2 in 1 tau..amacam nak try tester tak???
Jom usyar2 wassap 0132467912

#nurraysanovsale #teamnurraysabeauty #dehurunnurraysateam

SILAH HJ TALIB (@silah_hjtalib)

.
KELEBIHAN VITAMIN C, VITAMIN E & GLUTA PLUS 🏡️️
.
Haa nak tau? Jom check it out ! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
- Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam salur darah termasuk kolestrol
- Melindungi tubuh badan dari bahaya pelbagai ubat-ubatan atau bahan kimia yang berbentuk radikal bebas
- Merawat kedutan dengan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
- Melindungi sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh jaringan tubuh dari kerosakan
- Membantu merawat masalah kulit seperti eczema
- Membantu mencerahkan kulit
.
Korang dah try ke belum? Haa belum?? Meh cecepat whatsapp admin ke 0192632633 untuk order ye. πŸ˜‰
.
#nurraysanovembersales
#teamnurraysabeauty #beautys #simples #sapotlokal #setiaalam #instantly #vit #vitc - #regrann

hidayah aziz (@puan_nurhidayah)

Rakan niaga diperlukan
Hanya perlu promot setiap hari

Hadiah menanti anda
Insha Allah

#akakterbabascantik
#teamnurraysabeauty

Kosmetik Mesra Wuduk (@dnurraysa)

KELEBIHAN SET SKINCARE TRIAL PACK / SET PERCUBAAN

Dulu tak pernah kisah pun nak cari skincare yang organik dan semulajadi ni. Main redah je tengok orang pakai cantik, kita pun pakai skincare tu. Alih-alih kulit kita rosak sebab tak tahu kandungan produk tu.

Sebab tu penting kita selidik kandungan produk sebelum nak beli. Alhamdulillah skincare keluaran Nurraysa ini bebas bahan kimia berbahaya malah ia merawat kulit dari dalam.

Ia juga mencerah dan melembapkan kulit wajah, buang sel kulit mati. Kalau korang pakai Collagen Soap then nampak kulit mengelupas, sebenarnya ia proses membuang sel kulit mati yang dah lama bermastautin kat kulit muka kita.

Yang penting skincare ini tiada merkuri, hydroquinone & silikon serta mendapat sijil HALAL JAKIM & KKM.

Terdapat 4 item dalam Set Skincare Trial Pack ini iaitu: - Collagen Soap 30gm
- Treatment Serum 15ml
- Miracle Whitening Spray 30ml
- UV Cream 5gm

Sekotak hanya Rm75 free postage sahaja. Pembelian set Promosi November Nurraysa aka. Dapat harga promosi lebih jimat. πŸ€—

Pm @dnurraysa

#AgentNurraysaSgBuloh
#TeamNurraysaBeauty
#NovemberSales

norlida mohamad (@norlida_mohamad18)

Assalamu'alaikum Nurraysa Lovers 😘😘😘 😊 Saya Norlida Mohamad
Agent sah Nurraysa Beauty Terengganu.
No ID : 3232πŸ˜‰ πŸ‘πŸš— COD :
Antara Bukit Payong, Padang Midin, Binjai Rendah, Pengadang Baru dan Marang.. ​
πŸ“«πŸš› POSTAGE Seluruh Malaysia . 😘 Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk NURRAYSA yang meletops2 ni atau nak join team kami, sebagai DROPSHIP atau AGENT boleh whatsapp saya laju-laju.

InshaaAllah, kami di Team Nurraysa berusaha menyediakan yang terbaik untuk kemudahan anda. 😘

Whatsapp ☎️ www.wasap.my/60169309615 ⚠️ 'Mencari yang HALAL itu adalah FARDHU'

#TeamNurraysaBeauty
#NBMRichTeam
#SMBJRichTeam
#AgentNurraysaBeautyBukitPayong
#ZiedaCollection(page)
#ProdukMesraWudhuk
#Novembersales

mek.nik (@nikhashliza)

πŸ’‘ Tahukah kawan kawan, banyak kelebihan pelembab nurraysa ni meh kita study sama sama..... πŸ’œmoisture NurraysaπŸ’œ πŸ‘‰ natural
πŸ‘‰ sesuai untuk baby πŸ‘‰ ianya juga melembabkan kulit πŸ‘‰ merawat jerawat
πŸ‘‰ eczema
πŸ‘‰ sakit kulit
πŸ‘‰ boleh di pakai muka dan badan

Ini ingredient active dlm moisturizing
1. Olive oil
2. Argan oil
3. Mini hyrolynic asid (HA)
4. Apple stem cell

3 in 1 function ,melembab, mencerah,merawat 😊😊 β™‘DARI HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI, NURRAYSA BERSAMA KAKAK2 CANTIK SEMUAβ™‘

Meh kita sembang2 😎😎😎 www.wasap.my/60179045601

#TeamNurraysaBeauty

Boutique & Cafe MELAKA (@hrona_topvendorsboutique)

@Regranned from @mai_surah - 🌹MANDIAN YANG MERAWAT SELURUH BADAN DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI🌹

ALHAMDULILLAH, SET BODY CARE Nurraysa ada 4 item yang hebat 😍 🌹Organic Body Wash
Sabun mandi yang sesuai digunakan SEISI keluarga kerana bebas dari PARABEN & SLES. Jangan terkejut kalau lepas guna, kulit anda jadi lembut dan segar. 🌹Habbatus Sauda'Hair Treatment
Dirumus khas dari Minyak Habbatus Sauda dan bebas SLES & PARABEN. Akak2 jangan terkejut ya kalau seharian pakai tudung, bukak tudung saja rambut bau wangi macam baru ja mandi πŸ˜‰ 🌹Stem Cell Feminine Wash

Gabungan Apple Stemcell, Collagen, ekstrak Manjakani, Cengkih dan ekstrak Daun Sireh, Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa mampu merawat masalah dalaman wanita seperti keputihan, merawat gatal-gatal, menghindari dari jangkitan kuman, merapatkan hubungan suami isteri dan juga sesuai untuk ibu mengandung. 🌹Instant Pearl Glow Body Lotion
Dengan teksture yang pekat tapi tak akan melekit dan bau yang wangi mesti tak cari lotion lain dah lepas nih πŸ˜‰ Bukan sahaja melembabkan, tapi jugak boleh memutihkan. Wah bestnya!!! Berminat whatsapp :
012 6444179/ 012 9327770
#teamnurraysabeauty
#ummiesyuraenterprise - #regrann

Nuraysa Product (@nurraysa_product_beauty)

Haiii korang😍😍😍.. Nak bagi tahu.. Bulan ni ada promosi😱😱😱 Sempena NOVEMBER SALES!!!!!😨😨 pelbagai promosi banyak tau murahhhnyaa.. So, korang apa tunggu lagi..
Whatsapp 0175331464 jika ada sebarang pertanyaan😊

#teamnurraysa
#teamnurraysabeauty
#novembersales
#bazaarpaknil
#sayajualmurah
#teammarliyarichwork
#produkmesrawudhuk
#senyumsokmo

dbalqis_hijab (@dbalqis_hijab2909)

πŸ’žπŸ’žπŸ’žNovember sales.πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
πŸ’žπŸ’žπŸ’žSet percubaan.πŸ’žπŸ’žπŸ’ž πŸš—πŸš— Cod jitra Alor setaq & berdekatan dgnnya.
πŸ“±πŸ“² wsup/coll 0176696551

#teamnurraysabeauty
#agentjitra
#agentsahnurraysa
#FBRosminahNasil
#najwarichteam

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Ilmu itu ibarat teman karib semasa bersendirian dan sahabat di kala kesunyian.
.
#nurraysa
#teamNurraysaBeauty

REENA BEAUTYS SHOPE (@reenabeautyshope)

Assalamualaikum
Selamat pagi semua
KEMPEN PENGGUNAAN MEKAP HALAL MESRA WUDUK akan berakhir 31/10/2017..
Siapa yang belum grab promosi set produk Nurraysa...janganlah tunggu2 lagi...
Mai grab set produk Nurraysa... Nak tengok set promosi Nurraysa pm akak
Tak pun klik ja link wassap akak
Http://www.wasap.my/60195116011

#teamnurraysa
#teamnurraysabeauty
#teamnurraysameletop

REENA BEAUTYS SHOPE (@reenabeautyshope)

BESTNYA ! SPRAY-SPRAY JE MAKEUP TANGGAL, MUKA PUN LEMBUT JE
.
FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER dari Nurraysa ni dapat melembut dan melembabkan wajah tau. Korang bersihkan sisa makeup guna makeup remover Nurraysa ni dan rasai sendiri. Lepastu kulit akan rasa lembut je tau !
.
Ia juga 100% water, oil free dan tidak menyebabkan kulit muka berminyak tau. Bersaiz kecil mudah untuk dibawa ke mana sahaja.
.
Korang dah cuba belum ? Best kan? Jom whatsapp admin ke 0195116011 untuk order. .

Rm49.90sm Rm51.90
Exclude postage
.
.
Jangan lupa LIKE & SHARE dengan kawan-kawan ye.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#teamnurraysameletop
#teamnurraysabeauty

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

Sempena πŸ’₯KEMPEN PENGGUNAAN MEKAP HALAL & MESRA WUDUKπŸ’₯ yang dah nak tamat 31 OKT 2017 ni akak ada SPECIAL GIFT nak bagi FREE JE .pada setiap pembelian SET COMBO @ pembelian Loose.. Peluang ni datang sekali je..sapa nak terus WA akak ye.πŸ˜‰πŸ˜‰
019 471 6315
πŸ’₯ΒΉst Come ΒΉst Serve
#agentNurraysaAnda
#teamNurraysaBeauty

Cantik Bersama Nurraysa (@norazila_nurraysa_johor)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Sentiasa dekatkan hati kita dengan Allah s.w.t, supaya hati kita sentiasa tenang.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty

yanie (Agen Nurraysa) (@yanie_marsyashoppe)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Sentiasa dekatkan hati kita dengan Allah s.w.t, supaya hati kita sentiasa tenang.
.
#nurraysa
#teamnurraysabeauty

PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN (@koleksimutiarahati)

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.
.
Berusahalah untuk mengembangkan diri anda setiap hari agar menjadi peribadi yang lebih baik dan lebih baik lagi. .
#nurraysa
#teamnurraysabeauty
More...