BORONG TUDUNG MURAH (@zarinazainiapparel)

Lipstik yg xkan mengecewakan!

Merawat memerahkan bibir, bukan bagi hitam. 😊

Wasap 013 9726124

#teamnurraysa
#teamnurraysabeauty
#teamnurraysaperak
#teamnurraysaparitbuntar
#nurraysaparitbuntar

hidayah aziz (@puan_nurhidayah)

Kalau ikut cara yang betul
Sabun collogen nurraysa ni kan
.
Leh tahan sampai 3bulan
Insha Allah
.
Saya dah cuba, memang menjadi
.
Jimatkan.? #akakterbabascantik
#teamnurraysabeauty

hidayah aziz (@puan_nurhidayah)

Adalah dengan ini dimaklumkan
Saya adalah pengedar sah untuk
.
Produk nurraysa beauty
.
Bg kawasan jajahan
Shah alam / sg besar / sg tengi
.
Klik je www.wasap.my/60136872510
.
#akakterbabascantik
#teamnurraysabeauty

linda_nurraysa (@linda_nurraysa)

Bila kulit berminyak ,pori tersumbat memang menjemput CIK J datang bertandang 😅
Suka ke?
Sis xsangguppp 😄
Nasib baik la Bff sis ada si sabun kolagen ni .
Cuci2 je muka ...
Seminggu 2x sis buat masker sabun malam .

Efek sis ni dapat , no more oily skin , Cik J makin kecut , kulit lebih licinnnn .. .
Harga asal rm70
Promosi 1rm29.90, 3 rm80 .
#TeamNurraysaBeauty

follow back 😙 (@nurraysabeauty09)

Rutin pagi sis tiap hari cuci muka dengan sabun kolagen ni .. Kalau dulu muka sis berminyak ,berlengas rasa bila bangun tidur.

Sekarang bila dah amalkan cuci dengan sabun ni skin da back to normal ..
Lebih soft , cerah natural , jerawat pun xlalu nak singgah 😄

Actually sabun ni besar .Sis potong kecik2 macam ni .3 bulan tahan .. Jimat kan 😋

Boleh terus direct dm sis 💕
Atau ws sis di ( 0135009751 )

#teamnurraysabeautyrich #teamnurraysabeauty #nurraysa #nurraysabeautyskincare #nurraysapenang #nurraysacollagensoap #nurraysakedah #nurraysaperak #nurraysaselangor #nurraysakelantan 💕

PRODUK MESRA WUDUK & SOLAT (@nurraysa.skincare14)

Selalunya kita update awak set2 #nurraysa yang tengah promosi kan
.
Bulan ni kita tak nak buat macam tu lah
Kita kasi chan awak pilih sendiri set combo awak
.
Choose 3 items and get them at promo price
Ya bole mix and match 🤗
.
Contoh
➡️ Sabun + eyeliner + perfume
.
Ataupun
➡️ Sabun + sabun + shampoo
.
Or ➡️sabun + sabun + sabun
.
Alah awak pilih lah sendiri ya
Lepas tu PM tepi
Nanti kita share harga promo nya .
#chooseyourowncombo #Nurraysa #nurraysabeauty #teamnurraysabeauty

PRODUK MESRA WUDUK & SOLAT (@nurraysa.skincare14)

Wow !!! .
Alhamdulillah testimoni Instant Pearl Glow Body Lotion 😍
.
Nak cerah seluruh badan? Boleh dapatkan sekarang dengan harga Promosi RM17 .
.
#Nurraysa #nurraysabeauty #teamnurraysabeauty

PRODUK MESRA WUDUK & SOLAT (@nurraysa.skincare14)

Wow !!! .
Alhamdulillah testimoni Instant Pearl Glow Body Lotion 😍
.
Nak cerah seluruh badan? Boleh dapatkan sekarang dengan harga Promosi RM17 .
.
#Nurraysa #nurraysabeauty #teamnurraysabeauty

PRODUK MESRA WUDUK & SOLAT (@nurraysa.skincare14)

Wow !!! .
Alhamdulillah testimoni Instant Pearl Glow Body Lotion 😍
.
Nak cerah seluruh badan? Boleh dapatkan sekarang dengan harga Promosi RM17 .
.
#Nurraysa #nurraysabeauty #teamnurraysabeauty

Pengedar Shaklee , Nurraysa (@cinta_hati_azraihanie)

DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY DIPERLUKAN
💟 Komisyen per item
💟 Gambar, Testimoni, Contoh ayat jualan disediakan
💟 Tak perlu ke pejabat pos, saya akan urus kan semua
💟 Info mudah diberikan kepada dropship
💟 Anda tak perlu simpan atau pegang stok dan tidak perlu modal 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹
KENAPA PERLU JADI DROPSHIP NURRAYSA BEAUTY
🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 ✅ Produk keluaran bumiputra
✅ 100% bahan asli / semulajadi
✅ produk mesra wuduk mesra solat
✅ bebas bahan kimia merbahaya
✅ set makeup TANPA silikon
✅ membantu menyelesaikan masalah kulit biasa mahupun yang kritikal
✅ tiada permainan harga (HQ sgt menjaga & memantau hal ini) 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP DALAM JEMAAH KAMI
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 💚 Dapat ilmu marketing PERCUMA (🆓 coaching)
💚 Berniaga dalam 1 jemaah ‍‍‍👧‍‍‍
💚 Group whatsapp yg SANTAI 🤗
💚 Reward akan diberikan bila mencapai TARGET 🎁🎁
💚 Permintaan yg TINGGI ‼️ 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
BERMINAT MENJADI DROPSHIP KAMI
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 📌WhatsApp 0129455315

#TeamNurraysaBeauty

Rashidah Abdul Rahman (@rashidah_abdul_rahman)

BEST SANGAT SET MAKEUP NURRAYSA 😍😍 Kenapa set make up Nurraysa? 🚩 Set make up Nurraysa is the best👍😍
🚩 Bukan sekadar make up tapi cantik berseri2 sambil merawat kulit.
🚩 Produk berkualiti tinggi setanding jenama Antarabangsa
🚩 Bebas silikon
🚩 Mesra wuduk & mesra solat
🚩 Mudah dicuci 🚩 Saya pakai kulit makin sihat dan cantik, tiada lagi jerawat tumbuh✌️😃 Anda juga mesti memiliki set make up nurraysa ini.

Whatsapp : 012-3869582

#DropshipNurraysaDiperlukan
#SetMakeupNurraysa
#teamnurraysabeauty

NURRAYSA AGENT (AMPANG KL) (@nurraysa_qila)

Hai semuaa.. 👋🏻 Haa inilah dia Uv Cream Nurraysa.. Siapa yang haritu request mintak tengok macam mana rupanya Uv cream ni..Ni lahh rupanyaa😆
Nampak dak?? Uv Cream nurraysa ni tak macam uv cream yang lain sebab krim ni...
💫tak melekit
💫tak berminyak
💫tekstur ringan
💫warna sesuai dengan kulit asia
💫tiada bahan kimia Kalau nak tahu ngam ke tak ngam dengan hangpa kenalah try dulu.. 💕Tak kenal maka tak cinta💕
Mana yang belum try lagi tu cepat2 whatsapp sis di 📱+60176972790
#nurraysabeauty #ampang #mesrawuduk #murah #sayajual #sayajualnurraysa #igers #peniaga #syukur #alhamdulillah #murahrezeki #agentnurraysa #dropshipdiperlukan #testimoni #teamnurraysabeauty

Cantik Cara Semulajadi 😄 (@byafifah_)

Assalamualaikum, selamat petang
Harini akak nk share pengalaman akak sendiri menggunakan produk Nurraysa Beauty sejak Disember 2016 hingga sekarang.
Dulu kulit akak kerap berminyak, allergic, cepat 'burn', cepat kusam dan tak sesuai bila pakai bedak sbb cepat berpeluh. Hanya bergantung kpd pencuci muka biasa. Zaman study dulu, kelas dari pagi hingga ke petang, tiap kali balik rehat akak cuci muka sbb terlalu berminyak 😩😩😩 Sedih campur malu bila berhadapan dgn org sekeliling. .
.
.
.
Balik ja rumah , ummi akak perkenalkan Nurraysa Collagen Soap sbb muka nampak teruk waktu tu,. Mula-mula pakai memang tak nampak kesan. 2 minggu pertama pakai muka jadi teruk dari biasa sbb kesan tindak balas bahan kimia dari pencuci muka biasa yg akak pakai sebelum ni😢

So, akak konsisten guna sabun ni sbb percaya dalam sabun ni takda bhn kimia. Alhamdulillah sabun ni merawat kulit akak hingga pulih.
Selepas sebulan, akak try pakai Nurraysa Beauty Skincare dan berkesan, kulit tak cepat kering dan membuang toksin yg memendap beberapa tahun dlm kulit 😆😆 Dan paling best boleh dah makan seafood dan kurang resedung sbb dah tak gatal hidung . .
.
Sekarang, Alhamdulillah akak tetap menggunakan Nurraysa Collagen Soap tiap kali cuci muka. Argan Whittening Moisturizer pakai waktu malam untuk melembapkan kulit dan Nurraysa UV Cream sbg foundation dgn bedak powder baby 😁 dipakai bila nk keluar rumah.
Senang dibawa, mesra wuduk, mesra solat dan tanpa dikhawatiri bahan kimia.
Gambar kanan tanpa bedak 🙈

Saya dah cuba. Anda bila lagi??? 😍😍😍😍
Jom ws akak 📲 0134738016 sekarang. Sementara promosi masih ada (tekan link di bio)
#teamNurraysaBeauty
#trustedropship
#SayaPakaiSayaJual

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak
More...