NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Seperti Set Make Up Nurrysa ni, korang jimat RM29 tau! Harga asal RM119 tetapi selepas promosi jadi RM90 sahaja.

So, korang kenalah cepat-cepat grab set make up Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpSet
#MakeUpSet
#SetMakeUpNurraysa
#SetMakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#GlowingDDMoistCake
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#FlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Set Body Care ni. Harga asal RM120 tapi selepas promosi cuma RM100. Penjimatan sebanyak RM20 di situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab set body care Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaBodyCareSet
#BodyCareSet
#SetBodyCareNurraysa
#SetBodyCare
#NurraysaHabatusSaudaHairTreatment
#HabatusSaudaHairTreatment
#NurraysaPearlGlowInstantBodyLotion
#PearlGlowInstantBodyLotion
#NurraysaOrganicBodyWash
#OrganicBodyWash
#NurraysaStemcellFeminineWash
#StemcellFeminineWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok item ni. 1 set trial skincare Nurraysa + 1 collagen soap cuma RM95. Harga asal item ni RM220 tau! Korang dah jimat RM125 kat situ!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau. Nurraysa trial set skincare + collagen soap.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTrialSetSkincare
#NurraysaCollagenSoap
#TrialSetSkincareNurraysa
#CollagenSoap
#SetPercubaanNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Tengok Collagen Powder by Nurraysa ni. Harga asal RM150 tetapi selepas promosi jadi RM65 sahaja. Penjimatan sebanyak RM85 di situ!!! So, korang kenalah cepat-cepat grab #NurraysaCollagenPowder ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#BedakKolagenNurraysa
#BedakKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 7 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

So, korang kenalah cepat-cepat grab item Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 7 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha pernah buat tau and memang menjadi. Why not korang try? Nanti mesti muka memasing clean and shining semacam je XD .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN SET SKINCARE (TRIAL PACK)

Dalam Nurraysa Set Skincare ada 4 item iaitu:

Collagen Soap = 30gm
Treatment Serum = 15ml
Miracle Whitening Spray = 30ml
UV Cream = 5gm

Kelebihan set skincare ini:
✔️ Mencerahkan kulit
✔️ Melembapkan kulit
✔️ Merawat kulit yang telah rosak
✔️ Merawat jerawat dan jeragat
✔️ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
✔️ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead,
blackhead, kulit berminyak

Set skincare ini sesuai: Lelaki dan perempuan
Boleh guna seawal umur 13 tahun
Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai

Set Skincare Trial Pack (1 set)

Harga Asal: RM150
Harga Promosi: RM75 (excluding postage) .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 . NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaSkinCare
#SkinCareNurraysa
#NurraysaTrialSet
#SetPercubaanNurraysa .

#NurraysaColagenSoap
#NurraysaMiracleWhiteningSpray
#NurraysaUVCream
#NurraysaTreatmentSerum

#ColagenSoap
#MiracleWhiteningSpray
#UVCream
#TreatmentSerum .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
ORGANIC BODY WASH NURRAYSA (400 ml)

Mandian badan organik mewah dan semulajadi tanpa bahan kimia bahaya yang merosakkan dan mengeringkan kulit.

Sayangi dan belai tubuh anda dengan
mandian organik ini. Mampu mencerahkan, melembutkan dan
mewangikan badan anda.

Terasa segar dan yakin selalu.
Tanpa bahan kimia yang mengeringkan kulit.
Membaiki dan memperbaharui sel kulit dan menyinkir sel mati dan kotoran.
Mampu membersihkan badan anda dengan optimum, bebas dari kuman dan bakteria.

Harga mampu milik!
Barang baik dan halal. Lulus KKM!

Harga Asal RM 35
Offer Now RM 29.90 .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaOrganicBodyWash
#NurraysaBodyWash
#OrganicBodyWash
#BodyWash .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#SabunMandi
#SabunMandiOrganik
#SabunMandiNurraysa
#SabunMandiOrganikNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
5 LANGKAH MEMAKAI MASKARA

1) Perlahan-lahan mengangkat kelopak mata anda dengan jari anda untuk kawalan yang lebih baik dalam menggunakan maskara.

TIP:
Sebelum memakai maskara, lap produk berlebihan pada tisu atau tepi leher tiub.

2) Bermula pada bahagian atas bulu mata. Berus bulu mata dari atas dan pada akar garis lash anda ke atas.

TIP:
Ia membantu anda mengeluarkan apa-apa zarah serbuk yang mungkin telah jatuh di atas bulu mata ketika anda menyolek mata anda.

3) Sapukan maskara dari akar garis lash anda
pada penghujung bulu mata anda. Regangan mereka sedikit ke arah luar.

4) Melihat ke atas. Dengan menggunakan hujung berus, perlahan-lahan berus bulu mata dari pangkalan ke hujung, berhati-hati untuk tidak
menggunakan produk terlalu banyak yang boleh gelap mata.

5) Siap!

TIP:
Dari bahagian atas bulu mata: Meletakkan berus maskara antara buku mata dan berus mereka dari akar ke atas untuk hujung lash.

Dari bawah bulu mata: Memegang berus mendatar, selari dengan garis lash atas. Berus bulu mata atas, dari akar ke hujung, melanjutkan ke arah luar. .
.

To order, kindly whatsapp #01129218202 (Sha). . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaMakeUpTips
#BeautyTips
#MakeUpTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMascara
#MaskaraNurraysa
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPerfectLongLashMascara
#PerfectLongLash
#PerfectLongLashMascara
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#Maskara
#MaskaraMesraWudhu'
#MaskaraMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MORNING SEMUA!

Girls, ingat tau masa mandi pagi nanti, make sure cuci muka bersih-bersih dengan #NurraysaColagenSoap ni. Ok?

Sha sudah!
Sedang menunggu azan subuh je sekarang ni.

Apa?
Korang takde lagi #ColagenSoapNurraysa ni? Takpe, boleh whatsapp Sha laju-laju. Whatsapp #01129218202 . Hari ni Sha ambil order dari pukul 6 pm - 11 pm je tau. Sebab hari ni kan Ahad. Ganu kerja :D .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaColagenSoap
#ColagenSoap .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#ProdukKecantikkan
#SabunKolagen
#SabunMuka
#FaceSoap

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET RAFFLISIA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#FastCleanEyeMakeUpRemover
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET KEMBOJA

Nak apply make up tapi masih mahu kelihatan neutral.

Nak apply dan cuci make up secara mudah dan pantas?

Nak apply make up yang tidak memberi kesan negatif pada kult wajah?

Sudah tentu boleh!

Hanya guna set make up Nurraysa. Dap dap terus lawa! Dah la simple, nak apply make up tu mudah je. Pulak tu nak cuci lagilah mudah! Sapu je. Terus bersih!

Produk mesra wudhu'! Berminat nak dapatkan set make up Nurraysa? Boleh whatsapp #01129218202 (Sha) laju-laju! .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat
More...