NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Selamat malam semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN
SOAP YANG BETUL .

CARA ATASI KULIT BERMINYAK
.
Cuci muka 3X sehari. Cuci muka dengan air suam. Biarkan buih sabun di muka dalam 2/3 minit. Lebih takpe. Kemudian baru bilas. Bilas dengan air sejuk (air sejuk peti bukan ais tau). Boleh juga buat MASKER. Caranya, buihkan sabun di muka & biarkan semalaman. Bangun tidur baru bilas. .

CARA ATASI JERAWAT
.
Basuhkan muka dengan air suam. Baru buihkan & tonyoh kat tempat bermasalah. Selepas 2/3 minit baru bilas dengan air sejuk (bukan ais). Digalakkan buat masker. Caranya, buihkan sabun di muka sebelum tidur. Bangun pagi baru bilas. (buat kat tempat yang bermasalah). .

CARA ATASI KULIT KERING
.
Cuci muka 1x sehari sahaja. Basuh muka kemudian terus bilas. Jangan biarkan buih sabun lama-lama pada muka. Bila muka dah tak kering sangat, boleh cuci muka 2x sehari. Kemudian, 3x sehari. .

CARA ATASI JERAGAT
.
Basahkan sabun sedikit & sapu sabun pada bahagian muka yang
masih kering. Selepas itu baru buihkan & tonyoh di
tempat bermasalah. Dalam 1/2 minit baru bilas. Boleh juga, tonyoh
sabun pada muka di bahagian jeragat ketika menonton TV etc. .
.

To purchase this collagen soap, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#SabunMuka
#SabunBadan .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha ni sejenis yang malas sangat nak guna krim-krim bagai tu. Night crean la, day cream la, whitening cream la. Even basuh muka pun kadang-kadang malas. So, penyelesaiannya, guna je #NurraysaWhiteningSpray ni. Sembur-sembur je dah siap. Tak perlu nak cuci tangan, cuci muka bagai baru boleh pakai cream. Alright? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaWhiteningSpray
#WhiteningSpray .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Salam maghrib semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER .

Apa beza Collagen Powder Nurraysa dengan produk lain?

Kami selalu dapat soalan seperti ini dan suka kami terangkan supaya anda lebih faham.

Bahan utama dalam Nurraysa Collagen Powder adalah kolagen ikan salmon. Kami tak guna kolagen rumpai laut atau ikan talapia dan sebagainya.

Bagusnya kolagen ikan salmon ini tinggi dan kaya dengan protein, malah ikan salmon juga tidak terdedah dengan pencemaran kerana ia merupakan ikan laut dalam.

Kolagen ikan salmon antara kolagen paling cepat diserap dalam tubuh badan, seterusnya akan mempercepatkan proses penyingkiran toksin dan membersihkan usus.

Ia juga boleh mengurangkan berat badan kerana bila badan kita dah kurang toksin, berat senang turun.

Collagen Powder ni sesuai dimakan sama ada lelaki atau wanita. Umur 13 tahun ke atas dah boleh consume, so jangan risau ya untuk remaja yang baru nak cuba produk berasaskan kolagen. Untuk ibu mengandung pula, boleh consume pada usia kandungan 6 bulan ke atas sahaja. Hasil mengamalkan Collagen Powder secara konsisten, Inshaa Allah nanti baby lahir putih bersih dan kulit pun cantik gebu. Untuk ibu menyusu boleh amalkan bagi banyakkan lagi susu badan, susu meriah baby pun happy! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#BodySoap
#SabunBadan
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#Supliment .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*APA ITU PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA* . 👄 Tidak menghitamkan bibir 👄 Tanpa plumbum 👄 Mesra solat
👄 Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
👄 Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat . **INFO TAMBAHAN** ❗️Plumbum ialah bahan yang boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri daripada toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser.
.
❗️Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit. .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat
More...