Souq for Men (@souqformen)

Morning semua! #TejaShirt dah sangat-sangaf limited! Cepat dapatkan sebelum habis. Hanya RM149.00 sahaja. Boleh walk in di butik atau beli secara online sahaja di website. 😊

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Semoga semua ceria hari ini 😊 butik dibuka seperti biasa ya.. Boleh dapatkan #tejashirt di butik san juga website ya dengan harga normal RM139.00 sahaja 😊

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon macam ni. #tuteejakurung dan #tejashirt both in light grey.

Souq for Men (@souqformen)

Jangan dilupakan pada #TejaShirt ye bile dah ade kurta baru tu. Hehe.. Tinggal beberapa pcs sahaja di butik dan website. Harga Hanya RM149 sahaja. πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Untung la ada isteri cantik. Bam Min je yang mereput sesorang takde partner. Ehhh.. Teremosional lak pepetang ni. Hihi. #TejaShirt masih ada lagi stock di butik & website. Meh la grab sehelai-dua. Boleh pakai buat pegi kenduri weekend ni. Mesti banyak jemputan kawen kan? Hahh. Jangan lupa ajak Bam Min pegi kenduri gak. Lapar nasi minyak ni hahhh.. Heee 😬

Souq for Men (@souqformen)

Spot abam dan kakak mengenakan #tejashirt dan #tuteejakurung sedondon warna burgundy.. Nampak sweet jek kan? Nanti untuk design baju raya korang nak sedondon macam gini juga ke? πŸ€”

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Sekali sekala abam Afghan dekat butik @jubahsouq_kuantan payung gambar pakai #TejaShirt ni kan. Sesuaila buat pakai g kenduri kendara yang makin banyak undangan soon! Dapatkan di butik atau website ya. Beli sepasang cik adik dan encik abam πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Ramai yang DM Bang Min nak baju sedondon dengan pasangan. Ye, ada lagi ni hah #TejaShirt dengan #TuteejaKurung ni hah. Masih sempat lagi nk grab ni hah. Mane la tau kan nk pegi kenduri weekend nanti πŸ˜‰ RM149.00 sahaja ye..

Wan Mohd Khairi (@vnkery)

hi cikgu2, hi karyawan2, hi awak2, hi kakak cikgu tuuee, hhaha.
.
kalau nk sedondon dengan husband n wife or sedondon satu team satu skolah, ofis, boleh la dapatkan #tuteejakurung and #tejashirt by @jubahsouq yang lawo ni. macam2 warna lah ade
.
kami jatuh senta dengan baju ni. kemas, berkualiti n cantik. .
.
#jubahsouq
#bajusedondon
#igreviewvnkery
#cikpuankhairisaythanks

Souq for Men (@souqformen)

Merpati dua sejoli kita ni memakai #tuteejakurung dan #tejashirt sedondon warna burgandy, memang cantik sangat colour ni! 😍 Masih ada lagi stock ya di website dan juga butik πŸ‘ŒπŸ»

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Suka tengok cekgu @vnkery ni layan anak murid dia. Always ceria and funny. Lagi suka bila tengok dia and wifey @cikpuankhairi pakai sepasang sedondon in Jubahsouq 😍

#Repost @vnkery with @repostapp
・・・
πŸ‘±πŸ»hi sayang, sayang kat mana tu? πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈade ni, dalam hati awak. .
.
hamboih kemain lagi galak #tokthevaini @cikpuankhairi mementang gorges pakai #tejakurung @jubahsouq ! .
.
#jubahsouq
#tejakurung
#tejashirt
#igreviewvnkery

Rusniza Mohamed Kaseh (@mizniezaa_)

#Repost @vnkery with @repostapp
・・・
πŸ‘±πŸ»hi sayang, sayang kat mana tu?
πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈade ni, dalam hati awak. .
.
hamboih kemain lagi galak #tokthevaini @cikpuankhairi mementang gorges pakai #tejakurung @jubahsouq ! .
.
#jubahsouq
#tejakurung
#tejashirt
#igreviewvnkery

Bestnyeeeeee kalau pkai bju sepasang cmni kan...
Msti smpai bersemut2...huhuuuu 😍😍😍😍😍
.
#dreamofthat
#sedondon

Wan Mohd Khairi (@vnkery)

πŸ‘±πŸ»hi sayang, sayang kat mana tu? πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈade ni, dalam hati awak. .
.
hamboih kemain lagi galak #tokthevaini @cikpuankhairi mementang gorges pakai #tuteejakurung @jubahsouq ! .
.
#jubahsouq
#tejashirt
#cikguvnkery
#igreviewvnkery

Souq for Men (@souqformen)

Alahai.. Cantiknye sedondon! Jeles abam min tengok.. #tejashirt masih ada stock di website dan juga butik ya dengan harga Promo RM139 sahaja 😊

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Cantiknya awak @shazneeda dan suami @ha5yir masing2 sedondon menggayakan #TuteejaKurung dan #TejaShirt. Boleh ke butik skrg sebab ada sale tau!
@shazneeda with @repostapp
・・・
Saranghaeyo my Goblin πŸ™ˆ
.
#myhusband
#mykoreandramapartner #myhindustanmoviespartner #goblinthelonelyandgreatgod #kamibaruepisod8 πŸ™ˆ
.
Pink2 matchy2 petang hari by @jubahsouq 😚

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Sale dah bermula! Ada stok yg sudah tiada ,menyurut. Tp korg boleh dptkan item lain jugak! Mcm #tuteejakurung #tejashirt ni. Kurung promo hanya RM 189. Teja shirt promo hanya RM 139.
KURUNG UTK.NAVY BLUE HANYA TGL XS SHJ. cepat hnya 3 hri je tau!

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Cantik sedondon sepasang sedondon 😍 #Repost @syima_eima with @repostapp
・・・
boria dgn cik abe harini, batik awesome ni dr @jubahsouq , cutting dan design sgt cantik & selesa. lovin it😘#tuteejakurung #tejashirt

Souq for Men (@souqformen)

Morning! Happy weekend uolss... 😊 hahhhh.. Gaduh ke tu? Jangan la gaduh-gaduh.. Hari ni kan hari last korang boleh dapatkan #tejashirt ini dengan harga promo RM139. Esok dah back to normal price RM149 tau. So, grab cecepat! πŸ™ˆ
More...