JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

LAST DAY SALE!!! 🎉
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 😱

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#TuteejaKurung
TJP 02 Light Grey : M, L
TJP P4 Navy Blue : S

#TejaShirt
TJK 02 Light Grey : XS, S
TJK 03 Burgundy : XS
TJK 04 Navy Blue : L
TJK 05 Black : XS, L

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
#TuteejaKurung
RM149.00

#TejaShirt
RM139.00

Souq for Men (@souqformen)

Bila semua pakai baju #TejaShirt , dah macam guru besar dah Bam Min tengok memasing 😂
.
Teja Shirt RM149.00 sahaja ya 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Muka masing-masing macam nak baham orang jek kan? Mesti tengah lapar ni, tak sabar nak pegi lunch kan? Selamat luncheon semua! Sambil-sambil makan tu scroll la IG @jubahsouq dan website www.jubahsouq.com.y ya! 😁
.
Teja Shirt - RM149.00
.
#tejashirt

Souq for Men (@souqformen)

Bam Min harap lepas ni ada lagi baju sedondon macam gini. Nak pakai juga dengan orang rumah nanti. Ehhh, tak kawen lagi. Lupa. Hihi #tejashirt RM149.00 sahaja. Masih ada lagi stock di butik dan juga website ya 😊

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#tuteejakurung #tejashirt msih lagi available. Meh matchy2 dgn cik abg.
Kurung ; RM 199
Kemeja; RM 149

Souq for Men (@souqformen)

Pagi-pagi lagi Bam Min dah nampak oppa pakai baju #TejaShirt 😍 Alahai, pakai teja shirt pun boleh nampak macho macam gini. Tak tahu la baju tu penyebab nampak macho ataupun memang oppa @zaimhelmizaini kita ni yang sedia macho! 🙈

Souq for Men (@souqformen)

Salam jumaat! Semoga hari ini membawa seribu keberkatan kepada kita semua 😊 Ameen.. .
Jangan lupa dapatkan #TejaShirt di butik dan juga website selagi stock masih ada ya 😊

Souq for Men (@souqformen)

#TejaShirt siapa yang dah ada collection ni boleh la tag Bam Min bila pakai ya. Yang belum ada lagi boleh purchase di website dan juga butik. Harga hanyalah RM149.00 sahaja. Material jenis Printed Dull Satin memang selesa bila pakai tau 😊

Souq for Men (@souqformen)

Morning semua! #TejaShirt dah sangat-sangaf limited! Cepat dapatkan sebelum habis. Hanya RM149.00 sahaja. Boleh walk in di butik atau beli secara online sahaja di website. 😊

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Semoga semua ceria hari ini 😊 butik dibuka seperti biasa ya.. Boleh dapatkan #tejashirt di butik san juga website ya dengan harga normal RM149.00 sahaja 😊

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon macam ni. #tuteejakurung dan #tejashirt both in light grey.

Souq for Men (@souqformen)

Jangan dilupakan pada #TejaShirt ye bile dah ade kurta baru tu. Hehe.. Tinggal beberapa pcs sahaja di butik dan website. Harga Hanya RM149 sahaja. 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Untung la ada isteri cantik. Bam Min je yang mereput sesorang takde partner. Ehhh.. Teremosional lak pepetang ni. Hihi. #TejaShirt masih ada lagi stock di butik & website. Meh la grab sehelai-dua. Boleh pakai buat pegi kenduri weekend ni. Mesti banyak jemputan kawen kan? Hahh. Jangan lupa ajak Bam Min pegi kenduri gak. Lapar nasi minyak ni hahhh.. Heee 😬

Souq for Men (@souqformen)

Spot abam dan kakak mengenakan #tejashirt dan #tuteejakurung sedondon warna burgundy.. Nampak sweet jek kan? Nanti untuk design baju raya korang nak sedondon macam gini juga ke? 🤔

Mood Republik Perak Raya fest (@jubahsouq)

Sekali sekala abam Afghan dekat butik @jubahsouq_kuantan payung gambar pakai #TejaShirt ni kan. Sesuaila buat pakai g kenduri kendara yang makin banyak undangan soon! Dapatkan di butik atau website ya. Beli sepasang cik adik dan encik abam 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Ramai yang DM Bang Min nak baju sedondon dengan pasangan. Ye, ada lagi ni hah #TejaShirt dengan #TuteejaKurung ni hah. Masih sempat lagi nk grab ni hah. Mane la tau kan nk pegi kenduri weekend nanti 😉 RM149.00 sahaja ye..
More...