Souq for Men (@souqformen)

Morning! Happy weekend uolss... 😊 hahhhh.. Gaduh ke tu? Jangan la gaduh-gaduh.. Hari ni kan hari last korang boleh dapatkan #tejashirt ini dengan harga promo RM139. Esok dah back to normal price RM149 tau. So, grab cecepat! 🙈

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Morning ! 😘
Hari ni last day sale #tuteejakurung #tejashirt #seroojakurung tau. Yang macam dalam gambar ni #tuteejakurung , mmg dah sangat limited. Kebanyakan nye warna light grey dan salmon peach sahaja . So siapa cepat dia dapat la tau . Kne dtg awal la hari ni okay 😘

My life, My rules, My Way (@syima_eima)

boria dgn cik abe harini, batik awesome ni dr @jubahsouq , cutting dan design sgt cantik & selesa. lovin it😘#tuteejakurung#tejashirt

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
ESOK (22 JAN) LAST DAY PROMO.

#TuteejaKurung RM189
#TejaShirt RM139
(Tidak termasuk kos pos)

Whatsapp utk order
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

Details boleh check di @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq
.

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
ESOK (22 JAN) LAST DAY PROMO.

#TuteejaKurung RM189
#TejaShirt RM139
(Tidak termasuk kos pos)

Whatsapp utk order
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

Details boleh check di @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq
.

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Eeee sukanyaaa kiteeeeeee! Suka kenapa tu? Sebab dah nak g #JSonvacation2017 ya. Agak2 #jubahsouqteam pergi mana ya tahun ni? Anyway butik masih dibuka seperti biasa kecuali cawangan tertentu. Besok buka macam biasa lagi kalau nak beli #TuteejaKurung ni, sepasang dengan abam tersayang boleh beli #TejaShirt k 👌🏻

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#tejashirt warna maroon ni mmg jadi pujaan hati para abam2 ni . Mmg da banyak habis dah . Nampak nye kak gee berjaya ni pujuk korang ajak cik abam datang shopping dekat sini 🙈😝

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon dengan cik abang kita 😍 yang dalam gambar ni warna royal blue #tejashirt #tuteejakurung

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Mana abam abam gomen? Hari khamis kena pakai baju batik kan? So boleh la beli #tejashirt ni ada 5 colour semuanya. Harga promo RM 139 sehingga esok sahaja 😊

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Kenapa hari ni , ramai yg beli #tejashirt ek?? 🤔🤔
Abang ni cakap tadi nak sedondon masa kenduri kahwin nanti. Terus grab 4 helai 😱👏👏
---
Haa nampak x #tejashirt ni mmg sesuai untuk di jadi kan pakaian sedondon seisi keluarga untuk majlis-majlis hari bahagia kita nanti. #ehh 🙈😘

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Mana satu pilihan hati awak??
Haipp bukan orang nya la , maksud kak gee warna #tejashirt tu. 🙈
---
Haa , korang pilih la untuk cik abam korang , pas tu ajak datang try , kak gee cnfirm diorg beli ! 😁

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Thanks cik abam ni da beli dah #tejashirt . Puan isteri datang teman pon takpe , bg semangat cik abam shopping pulak kan 😁
---
#teejashirt - RM139 ( PROMO)
20-22/1/2017

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Hari ni korang buat apa je? Meh la shopping kat butik abam ni hah. #tejashirt masih dalam harga promo lagi tau! RM139 sahaja 😊

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Awak jom bergaya sepasang sama dengan encik abam tersayang. Boleh bawak p kenduri, p kerja takpun buat pakai raya nanti heee. #TuteejaKurung dan #TejaShirt ni dah mula dijual di butik dan website ya 👌🏻

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Sweet nyeee kan couple ni, matching-matching puan isteri pakai #tuteejakurung dengan en suami pakai #tejashirt . Katanya , suami dia first time berminat dengn collection dari @jubahsouq. Nampak tak mmg menarik sgt #tejashirt ni .👍🏻💪
---
Boleh la kekakak ajak cik abam datang #jubahsouqbangi untuk try dlu, kot2 berminat jugak 😍😍

Souq for Men (@souqformen)

Agak-agak esok ada kenduri tak ye? Boleh la panggil abam-abam ni jadik abang dulang. Hehe.. Abang macho kita semua ni pakai #tejashirt warna salmon peace ya 😊

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#tuteejakurung n #tejashirt warna light grey ni pon tadi ramai dah grab tau , katanya sesuai untuk bawak pergi kenduri kahwin nanti. 😘
---
#tuteejakurung - RM189 ( PROMO)
#tejashirt - RM139 ( PROMO)
20/1/2017-22/1/2017

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Stock update:
#tuteejakurung
BURGUNDY = XS, S, M, L
LIGHT GREY = XS, S, M, L, XL, XXL
SALMON PEACH = XS, S, M, L, XXL
BLACK = XS, S, M, L, XL, XXL
NAVY BLUE= XS, S, M, L, XL, XXL

NP = RM 199
PROMO = RM 189

#tejashirt
BURGUNDY = XS, S, M, L, XL, XXL
LIGHY GREY = XS, S, M, L, XL, XXL
SALMON PEACH = XS, S, M, L, XL, XXL
BLACK = XS, S, M, L, XL, XXL
NAVY BLUE = XS, S, M, L, XL, XXL

NP = RM 149
PROMO = RM 139

Souq for Men (@souqformen)

Salam jumaat.. 😊 Boleh dapatkan #tejashirt di butik dan website pada hari ini ya dengan harga promo RM139 sahaja (n/p: RM149) 😊 ada 5 warna kesemuanya.. ✌🏻️

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Sape2 tak sempat nak pergi butik tu boleh je beli kt website www.jubahsouq.com.my

#Repost @jubahsouq with @repostapp
・・・
Pagi ni ya awak. Kalau website memang dah boleh beli dah. Kalau di butik bermula jam 10pagi nanti. #TuteejaKurung dan #TejaShirt
More...