Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Chuolls yang tunggu gaji bulan ni then tak sempat nak grab #TuTeejaKurung & #SeroojaKurung , better Shasha cadangkan grab #Tuteeja Shawl dulu. Sebab apa? Materialnya high quality chiffon creepe yang senang bentuk, corak unik tradisional ala ala gadis melayu gitu.. 😍
.
NP RM 59.00

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Cantiknyaaa Miraaaa 😍 Terus rasa bersalah sebab tak beli #SeroojaKurung ni sebab baru sempat grab #TuteejaKurung je. Tapi sempat lagi beli dekat website www.jubahsouq.com.my 👌🏻 #Repost @mfmirafilzah with @repostapp
・・・
Good morning! 🌻 #3GadisManis 🎥 (Baju kurung @jubahsouq)

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Amboii.. Smart dan manis sedondon kakak dan abang ni menggayakan #TuteejaKurung & #TeejaShirt Light Grey. Siapa kata orang muda tak sesuai menggayakan?? Shasha dah yakinkan dan siap matchkan boleh pakai jeans atau slack. Terus abang ni berkenan tau. Hiks! 😍
.
TODAY LAST DAY PROMO PRICE #TuteejaKurung & #TeejaShirt tau chuolls. Tinggal limited stock juga di @jubahsouq_shahalam . Hurry up! 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hai selamat hari Ahad chuolls 😘

Hari ni last day #TuteejaKurung ni dengan harga promo RM189 okay. Esok dah jadi normal price RM199.

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Morning ! 😘
Hari ni last day sale #tuteejakurung #tejashirt #seroojakurung tau. Yang macam dalam gambar ni #tuteejakurung , mmg dah sangat limited. Kebanyakan nye warna light grey dan salmon peach sahaja . So siapa cepat dia dapat la tau . Kne dtg awal la hari ni okay 😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
✅OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
✅ FREE SERVICE
✅ FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
✅ WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
✅OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
✅ FREE SERVICE
✅ FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
✅ WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@hannan_iftinan)

Last day untuk korang dapatkan #tuteejakurung dan #seroojakurung dengan harga promo!
RM189 each
Last payment 3pm TODAY!
__
WHATSAPP 0164471906 UNTUK ORDER
✅OFFICIAL PS JUBAHSOUQ
✅ FREE SERVICE
✅ FREE GIFTS UNTUK YANG TERAWAL
✅ WORLDWIDE POSTAGE
Follow instagram @hannan_iftinan tau 😘😘😘

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Last day untuk korang dapatkan #TuteejaKurung dan #SeroojaKurung Pahang dengan harga promo. Semua butik buka seperti biasa bermula jam 10pagi.

My life, My rules, My Way (@syima_eima)

boria dgn cik abe harini, batik awesome ni dr @jubahsouq , cutting dan design sgt cantik & selesa. lovin it😘#tuteejakurung#tejashirt

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
ESOK (22 JAN) LAST DAY PROMO.

#TuteejaKurung RM189
#TejaShirt RM139
(Tidak termasuk kos pos)

Whatsapp utk order
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

Details boleh check di @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq
.

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
ESOK (22 JAN) LAST DAY PROMO.

#TuteejaKurung RM189
#TejaShirt RM139
(Tidak termasuk kos pos)

Whatsapp utk order
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696
📲 +6013-6781696

Details boleh check di @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq @cataloguejubahsouq
.

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Eeee sukanyaaa kiteeeeeee! Suka kenapa tu? Sebab dah nak g #JSonvacation2017 ya. Agak2 #jubahsouqteam pergi mana ya tahun ni? Anyway butik masih dibuka seperti biasa kecuali cawangan tertentu. Besok buka macam biasa lagi kalau nak beli #TuteejaKurung ni, sepasang dengan abam tersayang boleh beli #TejaShirt k 👌🏻

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon dengan cik abang kita 😍 yang dalam gambar ni warna royal blue #tejashirt #tuteejakurung

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉🎉🎉
Released of #TuteejaKurung | #TeejaShirt | #SeroojaKurung
20 - 22th JAN 2017
( Friday - Sunday )
🎉🎉🎉
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#TuteejaKurung X #TeejaShirt :
.
TJP01-Salmon Peach : S, M, L
TJP02-Light Grey : XS, S, M, L
TJP03-Burgundy : S, M, L
TJP04-Navy Blue : S, M, L
TJP05-Black : S, M
.
PROMO : RM 189.00 ( 20 - 22 jan )
NORMAL : RM 199.00
__________________________________
#TeejaShirt :
.
TJK01-Salmon Peach : -
TJK02-Light Grey : XS, S, M, L
TJK03-Burgundy : XS, S, M, L
TJK04-Navy Blue : XS, S, L
TJK05-Black : XS, S, L
.
PROMO : RM 139.00 ( 20-22 jan )
NORMAL : RM 149.00

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Awak jom bergaya sepasang sama dengan encik abam tersayang. Boleh bawak p kenduri, p kerja takpun buat pakai raya nanti heee. #TuteejaKurung dan #TejaShirt ni dah mula dijual di butik dan website ya 👌🏻

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉🎉🎉
Released of #TuteejaKurung | #TeejaShirt | #SeroojaKurung
20 - 22th JAN 2017
( Saturday - Monday )
🎉🎉🎉
.
Update Stock @jubahsouq_shahalam
#SeroojaKurung :
.
SJP01-Dusty Lilac : XS, S, M, L, XL, XXL
SJP02-Dusty Green : XS, S, M, L, XL, XXL
SJP03-Dusty Grey : XS, S, M, L, XL, XXL
SJP04-Maroon : XS, S, M, L, XL, XXL
SJP05-Royal Blue : XS, S, M, L, XL, XXL
.
INTRO : RM 189.00 ( 20-22 jan )
NORMAL : RM 199.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉🎉🎉
Released of #TuteejaKurung | #TeejaShirt | #SeroojaKurung
20 - 22th JAN 2017
( Saturday - Monday )
🎉🎉🎉
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#TuteejaKurung X #TeejaShirt :
.
TJP01-Salmon Peach : S, M, L
TJP02-Light Grey : XS, S, M, L
TJP03-Burgundy : S, M, L
TJP04-Navy Blue : S, M, L
TJP05-Black : S, M
.
PROMO : RM 189.00 ( 20 - 22 jan )
NORMAL : RM 199.00
__________________________________
#TeejaShirt :
.
TJK01-Salmon Peach : -
TJK02-Light Grey : XS, S, M, L
TJK03-Burgundy : XS, S, M, L
TJK04-Navy Blue : XS, S, L
TJK05-Black : XS, S, L
.
PROMO : RM 139.00 ( 20-22 jan )
NORMAL : RM 149.00

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Sweet nyeee kan couple ni, matching-matching puan isteri pakai #tuteejakurung dengan en suami pakai #tejashirt . Katanya , suami dia first time berminat dengn collection dari @jubahsouq. Nampak tak mmg menarik sgt #tejashirt ni .👍🏻💪
---
Boleh la kekakak ajak cik abam datang #jubahsouqbangi untuk try dlu, kot2 berminat jugak 😍😍

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Alahai comel la akak ni pakai #tuteejakurung warna black kan? Hanya RM189 saja tau 😘😘
More...