Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

P :Assalammulaikum awak.awak dekat mana tu ?
L :Waalaikumussalam awak.Ade ni,dekat dalam hati awak...cia..cia...😙
.
Nak cari baju yg sedondon utk raya nanti?Datang je di mana2 cawangan butik @jubahsouq
sbb skrg tgh berlangsungnya #jspreramadhansale
Boleh pilih yg mana berkenan di hati.Cepat2.
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#tuteejakurung

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

LAST DAY SALE!!! 🎉
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 😱

Stock updated @jubahsouq_shahalam

#TuteejaKurung
TJP 02 Light Grey : M, L
TJP P4 Navy Blue : S

#TejaShirt
TJK 02 Light Grey : XS, S
TJK 03 Burgundy : XS
TJK 04 Navy Blue : L
TJK 05 Black : XS, L

PROMO PRICE (6 MEI & 7 MEI)
#TuteejaKurung
RM149.00

#TejaShirt
RM139.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Yer sis.saya pun sabar je ni tgk sis cantik sgt dgn #TuteejaKurung di pagi Jumaat ni.Rasa sy nak blari je butik @jubahsouq skrg nak beli.hehehe ❤️❤️❤️
.
#Repost @wanyhasrita with @repostapp
・・・
Sabar okay esok Jumaat, lepas tu cuti. Hehe

Wearing Serooja Kurung in Royal Blue from @jubahsouq !

Esok start release with promo price RM189. Cepat pergi rembat, ada beberapa warna lagi yang masyaAllah cantikkk! & the best thing, material baju dia sedap gila dan selesa!

P shopping now. ❤️

@jubahsouq
@jubahsouq
@jubahsouq
#jubahsouq#JubahSouqLovers
#iamjubahsouqlovers #jslovers

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#tuteejakurung #tejashirt msih lagi available. Meh matchy2 dgn cik abg.
Kurung ; RM 199
Kemeja; RM 149

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

#TuteejaKurung & #TeejaShirt in Light Grey. Still available at @jubahsouq_shahalam ya dearies. Boleh pakai sedondon untuk wedding weekend ni 😘
.
#TuteejaKurung
NORMAL | RM 199.00
.
#TeejaKurung
NORMAL | RM 149.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Mereka yg berbahagia bukanlah mereka yg hidup tanpa masalah, tapi mereka yg terampil mengelola setiap masalah menjadi penuh hikmah.
Salam Asar ❤️
#TuteejaKurung from @jubahsouq
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Dah solat Maghrib ke belum tu? #TuteejaKurung

JS Pre Ramadhan Sale 8th May (@jubahsouq_shahalam)

#TuteejaKurung Salmon Peach available M sahaja tau dearies 😍
.
NP | RM 199.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon macam ni. #tuteejakurung dan #tejashirt both in light grey.

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Cantiknya sis @mazlindamazkar menggayakan #TuteejaKurung . Mira Filzah pun kalah, ok tipu je ✌🏻😂 Sama cantik macam Mira Filzah 👌🏻

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #tuteejakurung

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Tahniah @tyrahillani selamat diijabkabulkan harini bersama pasangan tersayang. Moga jodoh berpanjang ke akhir hayat. Takpe nanti JSatelier dah siap kita mintak beboss sponsor dan awak sanding lagi sekali 😂 Anyway cantik kan @meizanur menggayakan #TuteejaKurung dan @ellzakwan menggayakan #AdreeyanaRose jubah yang baru release haritu ✌🏻

#JubahsouqRaya2017 (@jubahsouq)

Alahai manisnya Kak Min tengok @saidatulamin gayakan #TuteejaKurung warna Salmon Peach ni. Melting iols 😍
Tuteeja Kurung ni Kak Min suka sangat sebab nampak klasik dan ayu je bila pakai kan kan kan?
Tinggal limited pieces sahaja di butik dan website!
.
NP RM199.00

Souq for Men (@souqformen)

Spot abam dan kakak mengenakan #tejashirt dan #tuteejakurung sedondon warna burgundy.. Nampak sweet jek kan? Nanti untuk design baju raya korang nak sedondon macam gini juga ke? 🤔

#JSPreRamadanSale (@jubahsouq_terengganu)

Manisnye tengok adik Kak Nunu nim menggayakan #tuteejakurung dan #suribasicshawl . #tuteejakurung kurung nim sangat selesa dengan potongan baju kurung Pahang , Nursing friendly dan yang penting ada poket di sebelah kanan . Hihi . .
.
NP #tuteejakurung : RM 199
NP #suribascshawl : RM 29

Souq for Men (@souqformen)

Ramai yang DM Bang Min nak baju sedondon dengan pasangan. Ye, ada lagi ni hah #TejaShirt dengan #TuteejaKurung ni hah. Masih sempat lagi nk grab ni hah. Mane la tau kan nk pegi kenduri weekend nanti 😉 RM149.00 sahaja ye..
More...