ناديا (@na.nad89)

Choosing a clothes is always a struggle, but it must be done..so wear it with love and wear it right..just try my luck #JSflatlaycontest17 #jsprintedcollections #iznikkurung #lilyaleesadress #tuteejakurung

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#TuteejaKurung Salmon Peach available M sahaja tau dearies 😍
.
NP | RM 199.00

Ermalina♥️ (@erma_lina)

To letgo NWT:
Rayyanhaya sally set color olive size L - RM 60
Jubahsouq tuteeja kurung light grey size M - RM 180

HARGA TERMASUK POS

#Rayyanhaya #rayyanhayalovers #sallyset #rhraya2016 #rhlovers #jubahsouq #jubahsouqlovers #jslovers #tuteejakurung #bajukurung #sayajual #dressmurah #dresscantik #penang #kedah

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon macam ni. #tuteejakurung dan #tejashirt both in light grey.

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Cantiknya sis @mazlindamazkar menggayakan #TuteejaKurung . Mira Filzah pun kalah, ok tipu je ✌🏻😂 Sama cantik macam Mira Filzah 👌🏻

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #tuteejakurung

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Tahniah @tyrahillani selamat diijabkabulkan harini bersama pasangan tersayang. Moga jodoh berpanjang ke akhir hayat. Takpe nanti JSatelier dah siap kita mintak beboss sponsor dan awak sanding lagi sekali 😂 Anyway cantik kan @meizanur menggayakan #TuteejaKurung dan @ellzakwan menggayakan #AdreeyanaRose jubah yang baru release haritu ✌🏻

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Alahai manisnya Kak Min tengok @saidatulamin gayakan #TuteejaKurung warna Salmon Peach ni. Melting iols 😍
Tuteeja Kurung ni Kak Min suka sangat sebab nampak klasik dan ayu je bila pakai kan kan kan?
Tinggal limited pieces sahaja di butik dan website!
.
NP RM199.00

Souq for Men (@souqformen)

Spot abam dan kakak mengenakan #tejashirt dan #tuteejakurung sedondon warna burgundy.. Nampak sweet jek kan? Nanti untuk design baju raya korang nak sedondon macam gini juga ke? 🤔

#Vivyaana #AdeevaTop (@jubahsouq_terengganu)

Manisnye tengok adik Kak Nunu nim menggayakan #tuteejakurung dan #suribasicshawl . #tuteejakurung kurung nim sangat selesa dengan potongan baju kurung Pahang , Nursing friendly dan yang penting ada poket di sebelah kanan . Hihi . .
.
NP #tuteejakurung : RM 199
NP #suribascshawl : RM 29

Souq for Men (@souqformen)

Ramai yang DM Bang Min nak baju sedondon dengan pasangan. Ye, ada lagi ni hah #TejaShirt dengan #TuteejaKurung ni hah. Masih sempat lagi nk grab ni hah. Mane la tau kan nk pegi kenduri weekend nanti 😉 RM149.00 sahaja ye..

Wan Mohd Khairi (@vnkery)

hi cikgu2, hi karyawan2, hi awak2, hi kakak cikgu tuuee, hhaha.
.
kalau nk sedondon dengan husband n wife or sedondon satu team satu skolah, ofis, boleh la dapatkan #tuteejakurung and #tejashirt by @jubahsouq yang lawo ni. macam2 warna lah ade
.
kami jatuh senta dengan baju ni. kemas, berkualiti n cantik. .
.
#jubahsouq
#bajusedondon
#igreviewvnkery
#cikpuankhairisaythanks

Souq for Men (@souqformen)

Merpati dua sejoli kita ni memakai #tuteejakurung dan #tejashirt sedondon warna burgandy, memang cantik sangat colour ni! 😍 Masih ada lagi stock ya di website dan juga butik 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Alahai cikgu @vnkery ! Comelnya cikgu sedondon dengan isteri.. Jeles bam min. Bile bam min nak sedondon dgn isteri jugak ni. Ehhh.. Lupeee.. Tak kawin lagi. Ahaks! #teejashirt & #tuteejakurung masih sale tau hari ini. Last day CNY sale. Cepat beli sebelum sale tamat!

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #kiwixjubahsouq
SALE LAST today 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st:
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: .
#tuteejakurung
Normal price 💸RM199
Promo price 💸RM189 👗Material DULL SATIN
👗NURSING FRIENDLY
👗RIGHT POCKET

Wan Mohd Khairi (@vnkery)

👱🏻hi sayang, sayang kat mana tu? 👱🏻‍♀️ade ni, dalam hati awak. .
.
hamboih kemain lagi galak #tokthevaini @cikpuankhairi mementang gorges pakai #tuteejakurung @jubahsouq ! .
.
#jubahsouq
#tejashirt
#cikguvnkery
#igreviewvnkery

#MoodRepublikTourKedah (@jubahsouq)

Cantiknya awak @shazneeda dan suami @ha5yir masing2 sedondon menggayakan #TuteejaKurung dan #TejaShirt. Boleh ke butik skrg sebab ada sale tau!
@shazneeda with @repostapp
・・・
Saranghaeyo my Goblin 🙈
.
#myhusband
#mykoreandramapartner #myhindustanmoviespartner #goblinthelonelyandgreatgod #kamibaruepisod8 🙈
.
Pink2 matchy2 petang hari by @jubahsouq 😚
More...