Wan Mohd Khairi (@vnkery)

hi cikgu2, hi karyawan2, hi awak2, hi kakak cikgu tuuee, hhaha.
.
kalau nk sedondon dengan husband n wife or sedondon satu team satu skolah, ofis, boleh la dapatkan #tuteejakurung and #tejashirt by @jubahsouq yang lawo ni. macam2 warna lah ade
.
kami jatuh senta dengan baju ni. kemas, berkualiti n cantik. .
.
#jubahsouq
#bajusedondon
#igreviewvnkery
#cikpuankhairisaythanks

Souq for Men (@souqformen)

Merpati dua sejoli kita ni memakai #tuteejakurung dan #tejashirt sedondon warna burgandy, memang cantik sangat colour ni! 😍 Masih ada lagi stock ya di website dan juga butik 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Alahai cikgu @vnkery ! Comelnya cikgu sedondon dengan isteri.. Jeles bam min. Bile bam min nak sedondon dgn isteri jugak ni. Ehhh.. Lupeee.. Tak kawin lagi. Ahaks! #teejashirt & #tuteejakurung masih sale tau hari ini. Last day CNY sale. Cepat beli sebelum sale tamat!

👜 Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #kiwixjubahsouq
SALE LAST today 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st:
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: .
#tuteejakurung
Normal price 💸RM199
Promo price 💸RM189 👗Material DULL SATIN
👗NURSING FRIENDLY
👗RIGHT POCKET

Wan Mohd Khairi (@vnkery)

👱🏻hi sayang, sayang kat mana tu? 👱🏻‍♀️ade ni, dalam hati awak. .
.
hamboih kemain lagi galak #tokthevaini @cikpuankhairi mementang gorges pakai #tuteejakurung @jubahsouq ! .
.
#jubahsouq
#tejashirt
#cikguvnkery
#igreviewvnkery

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Cantiknya awak @shazneeda dan suami @ha5yir masing2 sedondon menggayakan #TuteejaKurung dan #TejaShirt. Boleh ke butik skrg sebab ada sale tau!
@shazneeda with @repostapp
・・・
Saranghaeyo my Goblin 🙈
.
#myhusband
#mykoreandramapartner #myhindustanmoviespartner #goblinthelonelyandgreatgod #kamibaruepisod8 🙈
.
Pink2 matchy2 petang hari by @jubahsouq 😚

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Sale dah bermula! Ada stok yg sudah tiada ,menyurut. Tp korg boleh dptkan item lain jugak! Mcm #tuteejakurung #tejashirt ni. Kurung promo hanya RM 189. Teja shirt promo hanya RM 139.
KURUNG UTK.NAVY BLUE HANYA TGL XS SHJ. cepat hnya 3 hri je tau!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Sedondon kakak manis dan cik abe kesayangan memggayakan #Tuteeja colour Burgundy 😍
.
Cepat serbu @jubahsouq_shahalam sebelum kehabisan stock tau chuolls. #TuteejaKurung Burgundy tinggal size S & M sahaja. Manakala #TuteejaShirt Burgundy pula tinggal XS, S, M & L 😘

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Asslamualaikum. Hari jumaat biasanya kak Min pun suka pakai warna hitam. Baju #TuteejaKurung Pahang ni memang selesa dan cantik pakai lagi2 kalau dapat sedondon dengan incik abam. Kalau nak beli harga SALE bermula esok di semua cawangan butik k.

Kurung
Promo - RM189.00
Normal - RM199.00

Kemeja
Promo - RM139.00
Normal - RM149.00

Boleh datang ke butik atau buat kiriman pada Personal Shopper kami!

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Cantik sedondon sepasang sedondon 😍 #Repost @syima_eima with @repostapp
・・・
boria dgn cik abe harini, batik awesome ni dr @jubahsouq , cutting dan design sgt cantik & selesa. lovin it😘#tuteejakurung #tejashirt

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Chuolls yang tunggu gaji bulan ni then tak sempat nak grab #TuTeejaKurung & #SeroojaKurung , better Shasha cadangkan grab #Tuteeja Shawl dulu. Sebab apa? Materialnya high quality chiffon creepe yang senang bentuk, corak unik tradisional ala ala gadis melayu gitu.. 😍
.
NP RM 59.00

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Cantiknyaaa Miraaaa 😍 Terus rasa bersalah sebab tak beli #SeroojaKurung ni sebab baru sempat grab #TuteejaKurung je. Tapi sempat lagi beli dekat website www.jubahsouq.com.my 👌🏻 #Repost @mfmirafilzah with @repostapp
・・・
Good morning! 🌻 #3GadisManis 🎥 (Baju kurung @jubahsouq)

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Amboii.. Smart dan manis sedondon kakak dan abang ni menggayakan #TuteejaKurung & #TeejaShirt Light Grey. Siapa kata orang muda tak sesuai menggayakan?? Shasha dah yakinkan dan siap matchkan boleh pakai jeans atau slack. Terus abang ni berkenan tau. Hiks! 😍
.
TODAY LAST DAY PROMO PRICE #TuteejaKurung & #TeejaShirt tau chuolls. Tinggal limited stock juga di @jubahsouq_shahalam . Hurry up! 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hai selamat hari Ahad chuolls 😘

Hari ni last day #TuteejaKurung ni dengan harga promo RM189 okay. Esok dah jadi normal price RM199.

(@jubahsouq_bangi)

Morning ! 😘
Hari ni last day sale #tuteejakurung #tejashirt #seroojakurung tau. Yang macam dalam gambar ni #tuteejakurung , mmg dah sangat limited. Kebanyakan nye warna light grey dan salmon peach sahaja . So siapa cepat dia dapat la tau . Kne dtg awal la hari ni okay 😘

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Last day untuk korang dapatkan #TuteejaKurung dan #SeroojaKurung Pahang dengan harga promo. Semua butik buka seperti biasa bermula jam 10pagi.

🎉Jubahsouq Warehouse Sale 2017 (@jubahsouq)

Eeee sukanyaaa kiteeeeeee! Suka kenapa tu? Sebab dah nak g #JSonvacation2017 ya. Agak2 #jubahsouqteam pergi mana ya tahun ni? Anyway butik masih dibuka seperti biasa kecuali cawangan tertentu. Besok buka macam biasa lagi kalau nak beli #TuteejaKurung ni, sepasang dengan abam tersayang boleh beli #TejaShirt k 👌🏻

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik kan kalau pakai sedondon dengan cik abang kita 😍 yang dalam gambar ni warna royal blue #tejashirt #tuteejakurung

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉🎉🎉
Released of #TuteejaKurung | #TeejaShirt | #SeroojaKurung
20 - 22th JAN 2017
( Friday - Sunday )
🎉🎉🎉
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#TuteejaKurung X #TeejaShirt :
.
TJP01-Salmon Peach : S, M, L
TJP02-Light Grey : XS, S, M, L
TJP03-Burgundy : S, M, L
TJP04-Navy Blue : S, M, L
TJP05-Black : S, M
.
PROMO : RM 189.00 ( 20 - 22 jan )
NORMAL : RM 199.00
__________________________________
#TeejaShirt :
.
TJK01-Salmon Peach : -
TJK02-Light Grey : XS, S, M, L
TJK03-Burgundy : XS, S, M, L
TJK04-Navy Blue : XS, S, L
TJK05-Black : XS, S, L
.
PROMO : RM 139.00 ( 20-22 jan )
NORMAL : RM 149.00
More...