πŸ“„ PERKHIDMATAN RESUME 2017 (@aishah_resume)

HAI πŸ˜˜β—οΈAnda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗️
⚫️
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
⚫️
⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume ⚫️
⚫️
πŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK πŸŒ•
⚫️
πŸ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu)
⚫️
πŸ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
⚫️
πŸ†“ Surat Internship (Bahasa Melayu)
⚫️
πŸ†“ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
⚫️
πŸ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online
⚫️
πŸ†“ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
⚫️
⚫️
#Kelantan #Guamusang #Kualakrai #Jeli #Tanahmerah #Machang #Pasirputeh #Pasirmas #Kotabharu #Rantaupanjang #Wakafcheyeh #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Ptpl #Unikl

Adawiah khalib (shaklee_lover) (@adawiahkhalib_shakleelover)

ESP bakal restock esok (28 April 2017)!! 😍

Mana-mana peminat tegar ESP, boleh booking sekarang!
Sebabnya bila dah boleh beli je ESP esok, konfirm cepat je licin stock sebabnya permintaan ESP kali ni sangat tinggi!

Orang pakat nak borong sebab minggu depan harga ESP dah naik sikit.

Selalunya, tak dan lama restock, stok pun habis.

Laku keras ESP ni! πŸ˜‚ ================================
Nak order? Whatsapps je kat sini ok? Nak best price pun kena lah whatsapps dulu ;) 013-4049500
================================
#esp #slimingset #kulitcantik #kurussihat #tambahberat #milkbooster #setmenyusu #shakleemurah #shakleekualakangsar #shakleeperak #shakleemalaysia #uum #usim #usas #upsi #ukm #uia #uitm #um

Ecofun_Community (@ecofun_community)

#Repost @dreamprojectvideo with @repostapp
・・・
Kali ini @dreamprojectvideo berkesempatan bekerja sama bersama Ecofun Community dalam acara Ecofun Go ASEAN.

Ecofun Go! ASEAN adalah rangkaian kampanye edukasi lingkungan bersama permainan @ecofunopoly yang didukung oleh program YSEALI Kedutaan Amerika Serikat.

Kegiatan ini dilaksanakan di tiga negara, yaitu:
Indonesia (Bogor)
Filipina (Manila)
Myanmar (Yangoon)

Video Promotion | event | Corporate
Bogor,Indonesia

More info :
πŸ“§ Dreamprojectvideo@gmail.com
πŸ“ž 0856-9262-1981

#agency #companyprofile #eventorganize #videographer #videography #motiongraphic #profilevideo #vendor #eomalang #productionhouse #vfx #branding #agency #mediabogor #iklanbogor #videobogor #videoproduk #jasavideo #event #aftermovie #dokumentasi #ukm #profilevideoperusahaan #jasavideo #mediapartner #tvcindonesia #tvcv #explorebogor #visitbogor

Ω† Ψ§ Ψ― ي Ψ§ 🌹 (@nurdhianadia)

@Regrann from @coffee_scrub_rm10 - SAPE NAK FREE TOP UP!!
Last Malam ni ya!
(PUBLIC kan IG ye adik2 😜😜)
βœ”οΈ Follow @coffee_scrub_rm10
βœ”οΈ share post ni
βœ”οΈ tag @coffee_scrub_rm10
-
Akak tgk nama sape yg buat tiga2 ni dan tag akak je. Lau share tak tag. Akak disqualified
-
Malam ni akak cabut undi.
Mulakan dgn Ψ¨Ψ³Ω… Ψ§Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
-
Good luck!! πŸ’˜πŸ’˜
-
#freetopup #freegift #giveawaymalaysia #loffatah #scrubmurahmalaysia #skrubkopi #skrubkopihomemade #coffeescrub #coffeescrubmurahmalaysia #coffeescrubmurah #scrubcoffeemurah #upm #upmserdang #codupm #codupmserdang #codupmserdangonly #codupmsahaja #bodyscrub #facescrub #scrubselulit #uitm #ukm #usm #unimas

Noraz tulen (@norazhair)

ICE BLENDED + (free whipped cream). Tak mahal rm4.00 sahaja. Harga #termurah di pasaran!!
.
27 FROZEN FOOD & CAFE
31-G-01 JALAN MEDAN PB2B, SEKSYEN 9, BANDAR BARU BANGI *03-89208020 *
.
#iceblended #iceblendedgreentea
#iceblendedvanilla #iceblendedyoghurt #iceblendedcappucino
#iceblendedchocolate

Custom Made Shirt & Mafla (@chantiq.printing)

Work in progress. Haa yang area JB kalau nak walk in terus ke kedai untuk tengok material kain and discuss terus dgn kami pun boleh ya. Apa apa whatsapp saya sebelum datang 😊. Whatsapp +60149347330

#mafla #maflacustommade #custommade #tshirt #printingjb #printingmurah #printingtshirt #custommademalaysia #maflajdt #maflakedah #maflamafia #bos #boysofstraits #bosjdt #jdt #johor #joho #johore #raglan #gildan #utm #utmjb #uitm #uitmpuncakperdana #ukm #utem #um #uum #umt

WORLD OF BEAUTY PRODUCT (@seyla_beauty.co)

πŸŽ€ SANGGUL CHE TA
.
TERLAJAK LAKU πŸ’₯πŸ’₯
Tak reti buat sanggul?
Asyik terburai je?
Pakai tudung rambut terkeluar2?
Rambut nipis, pendek, tak berapa panjang? Semua boleh pakai, boleh guna utk buat sanggul tinggi bulat cantik ala2 retis giteeww!
Nak nampak shawl lebih cantik, kemas & terletak,
jom try sanggul ni😊 pasti kan jangan pakai terlalu tinggi,
biar sama rata dgn aras kepala ya, take note! .
πŸ“ Material lembut sgt
πŸ“ Sedap pakai
πŸ“ Nampak natural
πŸ“ Boleh dicuci
.#sanggularab #sanggulrambut #produkkecantikan #getahrambut #sanggularab #shawlmurah #tudungmurah #sanggucheta #sanggularabmurah #uitm #ukm #uniten #unisel #shawl #tudung #hukm #ppum #ummc #ikatrambut #hairband # #meletop #ampang #kl #subangjaya #bangsar #kotabharu #wakafcheyeh

G SHOCK PALING MURAH RM55 (@sr.watchofficial)

PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!..
.
.
G shock King
Gred AA
High quality rubber strap
Date,day,time,Light function
Warranty 1month
.
FREE BOX, FREE POSTAGE
. .
PROMOTION PRICE RM60 ONLY..!!
.
NORMAL PRICE RM70 //SAVE RM10!!!
.
.
FREE POSTAGE / + RM5 ( SS )
.
WHATSAPP : 0142958046 / DM
.
#sayajual #jam #jamtangan #jammurah #gshockmalaysia #gshockmurah #igshopmalaysia #igshop #instashop #instashopmalaysia #lokalah #emmamaembong #zizanrazak #aydajebat #noradanish#terengganu#selangor#johor#pahang#kedah#perak#melaka#umm#uitm#upm#ukm#viralmalaysia#neelofa#fattahamin

ELANISH BEAUTYβ„’οΈπŸ‡² πŸ‡Ύ [EB1002]018 (@elanishbeauty_official)

. HATI-HATI PILIH PRODUK!
.
Nak kulit cantik dan sihat kenala pilih skincare yg selamat. Kalau produk yg ada merkuri, memang kulit akan flawless pd awalnya disebabkan hakisan pd lapisan kulit. So dlm masa singkat je kulit akan jadi cantik sgt.
.
Jerawat,jeragat memang x menyinggah. Tp kalau ter skip, kulit akan terus rosak, terbakar dan jadi hitam. .
Nk tau sbb apa? .
Sbbnya melanin kulit dh dibuang. Sampai kena cahaya matahari sikit pun dh pedih! Bahaya tau!
.
Jadi kpd yg dh tersilap pilih skincare tu boleh cuba Elanish Serum utk repair balik keadaan kulit tu. Yg xde masalah pun boleh guna serum ni. Sbb byk manfaatnya pd kulit kita :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #serumjeragat #serumjerawat #jeragat #serumantipenuaan #cantik #jerawat #kulitkusam #quputeh #kulitputih #skincaremalaysia #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #neelofa #serum #kulit #skincareorganik #kulitcantik.

Chandra Embong BA360 (@chandra_embong91)

IMPIAN?? .
.
.
Semua manusia ada impian. Cuma dapat atau tidak sahaja yg menjadi persoalan. Itu juga bergantung betapa kukuhnya alasan seseorang itu terhadap impiannya. .
.
Bagi saya, impian saya adalah untuk menyara ibu bapa saya supaya mereka dapat hidup senang dan bahagia. Ini sebagai tanda balas budi jasa baik dan pengorbanan mereka untuk membesarkan saya. .
Tetapi
.
Bagai mana saya nk menyara ibu bapa kalau pendapatan kecil? .
Sejak dari itu saya terfikir. sehinggalah kwn saya mengenalkan #businessacademy360 pada saya. .
Setelah saya mendapat keperincian tentang #businessacademy360 nii ramai orang2 yg berjaya dlm masa yg singkat. .
Oleh itu saya juga mahu menjadi antara orang2 yg hebat dan dpt membanggakan ibu bapa dan keluarga saya. .
Kalau berminat nk tahu lebih lanjut boleh dm saya. .
πŸ“ž.CHANDRA - 0163426977
πŸ“ž.CHANDRA - 0163426977
πŸ“ž.CHANDRA - 0163426977
.
.
#businessacademy360
#onlinebusiness
#parttime .
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #unifield

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. πŸ˜‰ πŸ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. πŸ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Classy Abaya by THEAMADHANI (@theabayadolls)

Hye dolls !
Introducing our #ScarveDolls collection in Baby Blue ! Our new dolly collection from #HannaDolls !
.
My Dear Wide Shawl
Material: Vintage Crepe
Measurement: 2.0m x 0.7m
Price: RM 25 each (np RM 30)
.
My Dear Instant Shawl
Material: Vintage Crepe
Measurement: 2.0m x 0.7m
Price: RM 30 each (np RM 35)
.
My Dear Half Niqab
Material: Vintage Crepe
Price: RM 15 each (np RM 25)
.
#AbayaDress
#Dress
#wudhufriendly
#Malaysia
#Singapore
#AbayaMalaysia
#AbayaSingapore
#Klcc
#Uia
#Kuis
#Ukm
#NiqabMalaysia
#Niqab
#KhimarMalaysia
More...