MY AMETHYST🔥 (@mascun)

Sepanjang perkenalan ini,
.
.
Mungkin ada tersalah bahasa atau kesilapan yang mengguriskan hati awak semua yang mengenali saya.
.
.
Samada keluarga, kenalan rapat, mahupun hanya kenal sekadar di media sosial.
.
.
Saya Mastura Hussin memohon maaf. Panjang umur, kita jumpa raya nanti. Selamat Hari Raya ❤️
.
Jangan lupa balik raya ye, kesian yang tersayang menunggu tu.
.
.
Takpe tahun ni raya rumah keluarga sendiri insyaaAllah raya mendatang kita raya rumah keluarga awak dan saya pulak ye. Ehhh🙈
.
#BusinessAcademy360 #Ba360amethyst #masraya #ProgramGandakanWangSimpanan2k17 #earnwhileyoulearn #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ShahAlam

BEM STKIP PURNAMA JAKARTA (@bem_stkippurnama)

Keluarga Besar BEM STKIP Purnama Jakarta mengucapkan
'Taqobbalallahu Minal Wa Minkum'

Minal Aidin Wal Faizin Mohon Maaf Lahir Batin. "Semoga Allah menerima dari kami dan dari kalian"

SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1438 H

#UmatMuslim
#Mahasiswa
#Bem
#Ukm
#StkipPurnamaJakarta

Akmal Azwar (@akmalazwar)

[SELAMAT HARI RAYA + FUN FACT TEAMBUATHAL]
.
Di kesempatan ini kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri kpd uolls.
.
Utk hiburan santai pada malam raya ni sudilah tonton video kami 😊
.
TAG kawan korang yg kena bagi duit raya kat korang! .
Kami pi kutip duit raya jap.
.
@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm
.
#teambuathal #raya2017 #syawal #lebaran #uniten #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #shahalam #kajang #heroremaja #kacakbolehlah #positivevibes #uitm #uitmpp #uitmsa #tbh #asaproduction #bangi #mfi #gmi #unikl #iukl #viner #akmalazwar

Ammar Nazhan™️ (@amnazhan)

[SELAMAT HARI RAYA + FUN FACT TEAMBUATHAL]

Di kesempatan ini kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri.
Utk hiburan santai pada malam raya ni sudilah tonton video kami.

Kami pi kutip duit raya jap.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm

#teambuathal #raya2017 #syawal #lebaran #uniten #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #shahalam #kajang #heroremaja #kacakbolehlah #positivevibes #uitm #uitmpp #uitmsa #tbh #asaproduction #bangi #mfi #gmi #unikl #iukl #viner

Azanis@Ryan (SERUM) (@afifatin14315)

Alhamdulillah. Sis Fatin pon pakai serum RYAN PEARL TOUCH kiter! Serum ni mcm2 function 6in1 okesss.. Serum ni ade glitter2 mutiara blh buat muka kita lagi glowing dan blh gune sbgai makeup base! thanks 😙 “ SERUM PUTIH TEGANG PEARL A+VC+Double Gluta+Double Pearl+Double Arbutin. 6 dalam 1 . Dia lah toner, serum, day/night cream, primer makeup, sunblock & moisturizer 😍 Dan paling best,LELAKI PUN BOLEH PAKAI!!
.
.
💋KELEBIHAN SERUM RYAN PEARL TOUCH 🌼+Anti wrinkle+Double Gluta+ Double Pearl+Double Arbutin💋
.
Menjadikan kulit flawless, glowing tegang, putih gebu dan menghilangkan garis2 penuaan.RPT juga merawat jerawat dan menghapuskan jeragat.Kulit kusam pun tiada lagi!!☺️
.
Kaya dengan Vitamin C,D,Vitamin E,extract,aloevera,aqua,glyserin,
DOUBLE pearl,DOUBLE gluta,
DOUBLE arbutin,mineral oil,fruit oil,olive oil,gold,Ro water,sodium,ARGAN oil, Aloevera,hyaluronate,mica,titanium dioxide,silica,ion oxides & tin oxide,glutathione. Boleh dapatkan dari @ryan_pearlserum
Whatsapp 016 5666135
Whatsapp 016 5666135

#ryanpearlserumhq
#serummutiara
#makeupbasemakeupprimer
#glowing
#flawless
#antiwrickle
#whiteningserum
#penghapusjerawat
#ubatjeragat
#unikl#unitar#oum#usm#uia#ukm#um#aeu#msu#uitm#shahalam#puncakalam#malaysia#brunei#singapore#indonesia#trustedseller#bazarpaknil#gadismelayujelita#cikgumalaysia

NEWEST PEARL SERUM FORMULA (@rayhanbeauty)

RYAN PEARL TOUCH SERUM💋💋 Membuatkan kulit muka anda anjal, hilang garis-garis halus, parut makin pudar,liang pori makin kecil.Merawat jerawat, mencerahkan wajah; flawless dan glowing dan paling best lelaki pun boleh pakai☺️

Dm/ws 016 5666135 Aisya

#ryanpearltouchserumHQ
#serummeletops
#serumcantik
#serummutiaraorihq
#flawless #glowing
#whitening #antiwrickle
#reduceeyebag
#primermakeup
#ubatjeragat
#serumjerawat #readystock#gadisjelita
#lelakicantik #tryme15ml
#bazarpaknil#promosi
#uitm #unikl #unisel
#uia #um#ukm
#usm#oum#aeu#mmu
#trustedseller

Newest Formulated Pearl Serum (@ryan_pearlserum)

RYAN PEARL TOUCH SERUM💋💋 Membuatkan kulit muka anda anjal, hilang garis-garis halus, parut makin pudar,liang pori makin kecil.Merawat jerawat, mencerahkan wajah; flawless dan glowing dan paling best lelaki pun boleh pakai☺️

Dm/ws 016 5666135 Aisya

#ryanpearltouchserumHQ
#serummeletops
#serumcantik
#serummutiaraorihq
#flawless #glowing
#whitening #antiwrickle
#reduceeyebag
#primermakeup
#ubatjeragat
#serumjerawat #readystock#gadisjelita
#lelakicantik #tryme15ml
#bazarpaknil#promosi
#uitm #unikl #unisel
#uia #um#ukm
#usm#oum#aeu#mmu
#trustedseller

Syafiq Ahmad (@a_syafiq_ahmad)

[SELAMAT HARI RAYA + FUN FACT TEAMBUATHAL]

Cuba cerita korang balik mana?

Di kesempatan ini kami mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitiri.
Utk hiburan santai pada malam raya ni sudilah tonton video kami. Esok masihbada video.menarik utk tatapan umum.

Kami pi kutip duit raya jap.

@a_syafiq_ahmad
@ariffjalil
@akmalazwar
@amnazhan
@imainulhkm

#teambuathal #raya2017 #syawal #lebaran #uniten #mfi #gmi #ukm #upm #upnm #shahalam #kajang #heroremaja #kacakbolehlah #positivevibes #uitm #uitmpp #uitmsa #tbh #asaproduction #bangi #mfi #gmi #unikl #iukl #viner

JEROME SOPITIN (@jerome_ere88)

Jom mulakan pengembaraan.. Kejayaan perlu ada usaha
Bila mahu mula? ( MULAKAN SEKARANG)
siapa mahu mula? ( KITA YANG MULAKAN)
STOP SAYING I WISH
START SAYING I WILL 👍💪💪 Mahu tambah income dan juga capai impian? .
.
Pm for Action [JeRome]
012 873 6342
012 873 6342
012 873 6342
.
.
.
#RTEmpire #ProjectTour2k #Skillonlinestage3 #Sabahokbah #Sabah #Sarawak #Keningau #Kuching #Kotakinabalu

More tags
#Poliku #polikk #polimu #Polisas #ikbn #ikm #uitm #unimas #ums #uia #ukm #uniten #usim

ceasetheday (@bjornharald1982)

Er tilstede på UKM - festivalen. Kjempeflott musikk! #rødekorshjelpekorps #ukm #sandnes #ruten

Coach Iyan (@coach.iyan)

MASA ANAK-ANAK YANG BAHAGIA
Saat paling bahagia dalam hidup kita adalah ketika kita bermain layaknya seperti anak-anak, ketika kita bernyanyi dan menari, ketika kita menjelajahi dan menciptakan kesenangan.
Sangatlah menyenangkan ketika kita berperilaku seperti
seorang anak kecil sebab ini adalah pikiran normal manusia, suatu kecenderungan bagi manusia normal.
Seperti anak-anak, kita polos dan lugu sangatlah wajar bagi kita untuk mengungkapkan cinta. Tetapi apa yang terjadi kepada kita? Apa yang terjadi pada dunia?

#coach #coaching #coachlife #coachindonesia #coachinglife #ukm #ukmnaikkelas #ukmindonesia #coachbisnis #softskills #pelatihan #stifin #lifecoach #lifecoaching #lovecoach #lovecoaching #writingcoach #brand #branding #wirausahabaru #businesscoach #farmasis #communitydevelopment

JERSI MURAH SIAP COP NAMA+NO (@jersi_team_murah)

.
Lepas bulan Ramadhan ni mesti team korsng nak beraksi kembali kn ?
.
Apa kata kalau team korang guna jersi baru lepas Ramadhan ni . Mesti team korang jadi lebih gempak 💪
.
DETAILS
Brand PEGAN MISSILE
Code 10-16027
Size M L XL XXL
Harga RM34 (termasuk cop nama dan nombor)
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
Kenapa anda MESTI print jersi dengan kami ?
※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
💎 Harga jersi kami antara yang TERMURAH
💎 Jersi ORIGINAL dan BERKUALITI
💎 Material jersi TIP TOP dan sedap dipakai
💎 Paling penting KAMI TRUSTED SELLER ! ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※
.
.
Anda berminat?
.
🔢WHATSAPP 0136351251 (FAST RESPOND)

atau ...
.
🔠WECHAT ID azizazmi95
.
↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭ ......YOU DESIGN IT 😊 WE MAKE IT...... ↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭↭
.
.
#eureka #kool #pegan #grandsport #warrix #fbt #jersimurah #kedaijersi #uitm #unimas #ums #umk #ump #unimap #unisza #unikl #uniten #usm #uum #ukm #usim #sayajualjersi

ICVSystem.com (@icvsystem)

Selamat hari raya idul fitri, mohon maaf lahir batin. #tokoonline #ukm #lebaran #mudik #icvsystem

Nandurup (@nandurup.id)

mengucapkan :

Selamat Hari Raya Idul Fitri
1 Syawwal 1438 H

Semoga Allah memerima amal ku dan amal kalian

تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَمِنْك.

#nandurup #ukm #umkm #brand #branding #brandidentity #design #desain #visual #vector #artwork #art #bitmap #mark #logo #merk #kartulebaran #kartu #eidmubarak #lebaran #idulfitri #rembang #indonesia
More...