S E V E E N (@seveen.co)

🌹Point -toe high heeled velvet dinner shoes 🌹RM48 exclude postage 🌹Pre order 🌹Size: 35/36/37/38/39 🌹Heel height: 6.5cm

#uniza #oum #uitmshahalam #ukm #sneakerhead #sneakers #hipsterfashion #uumsintok

S E V E E N (@seveen.co)

🌹Point -toe high heeled velvet dinner shoes 🌹RM48 exclude postage 🌹Pre order 🌹Size: 35/36/37/38/39 🌹Heel height: 6.5cm

#uniza #oum #uitmshahalam #ukm #sneakerhead #sneakers #hipsterfashion #uumsintok

πŸ”΄Ω†ΩŠΩ… Ψ­Ψ²ΩŠΩ…πŸ”΅ (@hazim.saidin)

Selamat pagi sahabat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Kite makan pon still buat keje πŸ˜‰ keje pe kan azimm buat , tentang mase depan .. X susah mane pon keje tuhhπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Nak tahu macam mane?? Pm/wasap (hazim) 011-17703317

#lifestyle #hazimsaidin #rtempire #southernempire #studentmarsah#uitm#ukm#upsi#unikl#johorbahru

πŸ”΄Ω†ΩŠΩ… Ψ­Ψ²ΩŠΩ…πŸ”΅ (@hazim.saidin)

Selamat pagi sahabat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Kite makan pon still buat keje πŸ˜‰ keje pe kan azimm buat , tentang mase depan .. X susah mane pon keje tuhhπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Nak tahu macam mane?? Pm/wasap (hazim) 011-17703317

#lifestyle #hazimsaidin #rtempire #southernempire #studentmarsah#uitm#ukm#upsi#unikl#johorbahru

πŸ”΄Ω†ΩŠΩ… Ψ­Ψ²ΩŠΩ…πŸ”΅ (@hazim.saidin)

Selamat pagi sahabat πŸ˜ƒπŸ˜ƒ Kite makan pon still buat keje πŸ˜‰ keje pe kan azimm buat , tentang mase depan .. X susah mane pon keje tuhhπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Nak tahu macam mane?? Pm/wasap (hazim) 011-17703317

#lifestyle #hazimsaidin #rtempire #southernempire #studentmarsah#uitm#ukm#upsi#unikl#johorbahru

Active User πŸ“Ά (@queendawsons_ii)

β€œJangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.”
.

Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. .

Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET".
.

Sy bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 5orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan.
.

For Business Purpose:
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
.
#ba360granite
#Quenextmillionaire
#Royalbusinessschool
#businessacademy360
#EarnWhileYouLearn
www.otcmarkets.com/home
.
.

#usmΒ #usimΒ #upnmΒ #upmΒ #uthmΒ #utem #uitmΒ #gmi #ucsm #msuΒ #kptm #kptmbangi #ukmΒ #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #terengganu #pahang #shahalam #seremban #kajang #bangi #friends

Active User πŸ“Ά (@queendawsons_ii)

β€œJangan Menunggu Waktu Yang Tepat Untuk Melakukan Sesuatu, Kerana Waktu Tidak Akan Pernah Tepat Bagi Mereka Yang Menunggu.”
.

Permulaan mungkin sesuatu yang amat sukar. Tapi anda pernah lalui zaman tadika, bagaimana susahnya nak belajar A-Z, dan bagaimana susahnya untuk mengira 1,2,3. Tapi kerana usaha, keyakinan dan istiqomah anda semua berjaya membaca dan mengira. .

Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Darjah 6? Mengapa ramai yang bertahan hingga ke Form 5? Kerana satu perkara iaitu "MINDSET".
.

Sy bukak peluang kepada sesiapa yang sedang mencari lubuk side income untuk buat secara online2 sahaja. Team dan supporter disediakan. 5orang terawal sahaja!! 50% kerja sudah disettelkan.
.

For Business Purpose:
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
016-637 3117 [Que]
.
#ba360granite
#Quenextmillionaire
#Royalbusinessschool
#businessacademy360
#EarnWhileYouLearn
www.otcmarkets.com/home
.
.

#usmΒ #usimΒ #upnmΒ #upmΒ #uthmΒ #utem #uitmΒ #gmi #ucsm #msuΒ #kptm #kptmbangi #ukmΒ #kelantan #kedah #selangor #sabah #sarawak #terengganu #pahang #shahalam #seremban #kajang #bangi #friends

Mohd Syamil Afif Mohd Rafee (@syamil_afif_)

Tahniah bro walaupun masih bersekolah anda mampu untuk buat business dengan jayanya
.
Hai Assalamualaikum saya syamil,kepada mana-mana yang berminat dan serius untuk buat business boleh tinggalkan no phone,saya akan whatsapp. jangan malu-malu jangan segan-segan. Income sehari tak la banyak mana dalam RM100-RM2000 atas usaha masing-masingπŸ€” πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
YANG PENTING HALAL DISISI ISLAM SERTA MENDAPAT KELULUSAN DARIPADA KPDNKK DAN MENEPATI SYARIAT ISLAM

Awak boleh lihat di #BusinessAcademy360 kami di instagram, ramai mana dah ambik peluang
.
For business purpose ! WHATSAPP
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#CD3BA360
#CD5BA360
#DareToDream
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Mohd Syamil Afif Mohd Rafee (@syamil_afif_)

Tahniah brooo
.
Hai Assalamualaikum saya syamil,kepada mana-mana yang berminat dan serius untuk buat business boleh tinggalkan no phone,saya akan whatsapp. jangan malu-malu jangan segan-segan. Income sehari tak la banyak mana dalam RM100-RM2000 atas usaha masing-masingπŸ€” πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
YANG PENTING HALAL DISISI ISLAM SERTA MENDAPAT KELULUSAN DARIPADA KPDNKK DAN MENEPATI SYARIAT ISLAM

Awak boleh lihat di #BusinessAcademy360 kami di instagram, ramai mana dah ambik peluang
.
For business purpose ! WHATSAPP
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#CD3BA360
#CD5BA360
#DareToDream
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Mohd Syamil Afif Mohd Rafee (@syamil_afif_)

Hai Assalamualaikum saya syamil,kepada mana-mana yang berminat dan serius untuk buat business boleh tinggalkan no phone,saya akan whatsapp. jangan malu-malu jangan segan-segan. Income sehari tak la banyak mana dalam RM100-RM2000 atas usaha masing-masingπŸ€” πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
YANG PENTING HALAL DISISI ISLAM SERTA MENDAPAT KELULUSAN DARIPADA KPDNKK DAN MENEPATI SYARIAT ISLAM

Awak boleh lihat di #BusinessAcademy360 kami di instagram, ramai mana dah ambik peluang
.
For business purpose ! WHATSAPP
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
Mohamad Syamil Afif (013 5131875)
.
#BusinessAcademy360
#BA360Crown
#CD3BA360
#CD5BA360
#DareToDream
#ProjekIncomeTurbo
#RetireYoungRetireRich
#UbahKehidupan .
.
#ukm #upm #uniten #uitmpuncakalam #uitm #uitmshahalam #uitmpp #uitmbertam #unisel #unikl #unirazak #klcc #igersmy #vscocam #gmi #ioi

Whitening Flawless Glow Serum (@elanish_beauty_serum)

.
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM
.
Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
πŸ“Œ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ“Œ Menghalus dan melembutkan kulit.
πŸ“Œ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ“Œ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ“Œ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ“Œ Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
πŸ“Œ Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ“Œ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ“Œ Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Kami nak bagi harga diskaun!!
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
πŸ“±πŸ“±whatsapp 0172549234
πŸ“±πŸ“±whatsapp 0172549234
πŸ“±πŸ“±whatsapp 0172549234
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

πŸ’•πŸš€active userπŸš€πŸ’• (@syafietai)

.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ JOIN & WIN πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.........MINI COOPER FREE.........
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Coach nak SHARE peluang PADU yang cukup2 DASYAT πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Haaa, nampak atas tuuuuuu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†. Mini cooper free utk yang BERMINAT SAJOOOOOOOO
.
Jangan risau, kita sembang2 dulu mcm mana nak DAPAT benda ni. Planning padu akan coach provide utk awak. Nampak mcm ada something fishy kan 😏😏😏 HAAAAA ! TUDUH ! FITNAH ! bagusssss haha
.
Pape pm tepi 😎😎😎
.
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
.
www.otcmarket.com
.
.
#EarnWhileYouLearn #PelaburanSah #OTCMarket #DudukDiamDiamSavingBerkembang #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #businessacademy360 #ba360 #ba360crown #newplan #newproject #newmodule #z800 #z250 #r25 #cbr250rr #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom

πŸ’•πŸš€active userπŸš€πŸ’• (@syafietai)

.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ JOIN & WIN πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.........MINI COOPER FREE.........
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Coach nak SHARE peluang PADU yang cukup2 DASYAT πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Haaa, nampak atas tuuuuuu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†. Mini cooper free utk yang BERMINAT SAJOOOOOOOO
.
Jangan risau, kita sembang2 dulu mcm mana nak DAPAT benda ni. Planning padu akan coach provide utk awak. Nampak mcm ada something fishy kan 😏😏😏 HAAAAA ! TUDUH ! FITNAH ! bagusssss haha
.
Pape pm tepi 😎😎😎
.
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
.
www.otcmarket.com
.
.
#EarnWhileYouLearn #PelaburanSah #OTCMarket #DudukDiamDiamSavingBerkembang #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #businessacademy360 #ba360 #ba360crown #newplan #newproject #newmodule #z800 #z250 #r25 #cbr250rr #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom

πŸ’•πŸš€active userπŸš€πŸ’• (@syafietai)

.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ JOIN & WIN πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.........MINI COOPER FREE.........
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Coach nak SHARE peluang PADU yang cukup2 DASYAT πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
Haaa, nampak atas tuuuuuu πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†. Mini cooper free utk yang BERMINAT SAJOOOOOOOO
.
Jangan risau, kita sembang2 dulu mcm mana nak DAPAT benda ni. Planning padu akan coach provide utk awak. Nampak mcm ada something fishy kan 😏😏😏 HAAAAA ! TUDUH ! FITNAH ! bagusssss haha
.
Pape pm tepi 😎😎😎
.
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
🌐016-2294360 (Coach Pie)🌐
.
www.otcmarket.com
.
.
#EarnWhileYouLearn #PelaburanSah #OTCMarket #DudukDiamDiamSavingBerkembang #UiTM #uitmshahalam #uitmpuncakalam #unikl #upm #uia #ukm #poli #businessacademy360 #ba360 #ba360crown #newplan #newproject #newmodule #z800 #z250 #r25 #cbr250rr #retireyoungretirerich #timefreedommoneyfreedom

Whitening Flawless Glow Serum (@elanish_beauty_serum)

.
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. .
.
Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
πŸ“Œ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ“Œ Menghalus dan melembutkan kulit.
πŸ“Œ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ“Œ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ“Œ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ“Œ Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
πŸ“Œ Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ“Œ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ“Œ Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Nak harga PROMOSI??
.
FAST RESPONS
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp: οΌ‹ 6017 2549234
Whatsapp: οΌ‹ 6017 2549234
Whatsapp: οΌ‹ 6017 2549234
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

Active User πŸ’• (@wanilanie)

Challenge Mini Cooper yang saya announce tadi. Dah sampai di Wisma😎 (baju baru habis meeting kolej, tak sempat melawaπŸ˜‚)
.
Nak achieve Mini Cooper ni ada syarat dan open kepada members #BusinessAcademy360 sahaja. Jadi siapa nak tahu detail lebih lanjut boleh whatapps saya.
.
.
.
πŸ“ž0175183392 - WANI

#businessacademy360
#ba360crown
#cd3ba360

#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #perak #sarawak #sabah #igermy #vscocam

HABIB HARON (B.o.B) (@muhabron2413)

Saguhati pun boleh~ At least I participated in something for this year. By the way this is my second time participating in poster contest. I truly looking forward for another competition :D

#inspirasi
#ukm
#kolejibrahimyaakub
#poster
#contest

Kristianwardanasiahaan15 (@khristiansiahaan)

Coming soon TURNAMEN OF UKM-KK UNJA
You can get the prize
Pendaftaran udah di buka teman teman πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘Œ
#UKM-KkUNJA#universitasjambi#turnamenfutsall2017#vollyball#domino.
More...