πŸ“’SALE & DROPSHIPπŸ’ (@syazaa_shop)

Cepat order sebelum tergigit jari tengok kawan awak pakai PALAZO MAROON cantik ni 😱😱 Pasti tak rugi sebab jenis kain sejuk , selesa & menutup aurat 😍 HARGA SALE :

1 pcs - RM40
2 pcs - RM75
3 pcs - RM105

hargaa semuaa exclude postage ke sm hanya RM 8, ss add rm10 untuk 4 pcs ke bawah , RM9 untuk 5 pcs ke atas
harga pembelian 11 pcs ke atas rm36 per pcs exc postage . ( setiap pembelian 15 pcs ke atas akan dpt FREE LONG CARDIGAN ❀️
.
Whatsapp 0199043286 #sayajual #jualpalazo #sales #bajukurung #sayajualmurah #dressmurah #jumpsuit #palazo #uitm #uum #ukm #ums #umt #politeknik #dropshipdiperlukan #sale #dropshipneeded #dropshipbaju #murah #sayajualdress #tapestry #tapestrymurah

Farah Waheeda (@zaarawaheeda)

[BUAT DUIT GUNA SMARTPHONE]
.
.
New module, new strategy, new project, genuine business, absolutely not a money game scheme, 100% coaching, technique, skills and module online. .
#EliteCrew hari ni bakal membuka lembaran baru utk 2017 dgn bermulanya #ProjekOnline2017 . Kami akan membongkarlan rahsia Cash Flow Non-Stop dgn hanya gunakan smartphone dlm #ProjekOnline2017 .
.
.
Hari ni ramai nak start business online, tapi modal tak cukup, platform tiada, tiada guidance, jadi #ProjekOnline2017 adalah utk anda. .
.
Okay tak dgn hanya guna smartphone dapat kumpul RM5,000 sebagai side income sebulan?
.
.
Pm me for details,
Farah waheeda shariff
Whatsapp/call : +60173051194
.
#EliteCrew #ProjekOnline2017 #PhoenixEmpire #Amyrateam #newskills #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #bangi #kajang #kualalumpur #selangor #upm #unikl #usm #um #ukm #uitm #uthm #ums #unimas #ump

cikgu yie 360 (@cikguyie360)

Jom minum dulu...dahaga plk ..😊 sambil minum tu #tekniksemakphone yea..mana tahu ada rezeki dtg bergolekπŸ˜„... Cikgu yie
019.395.5229 -whatsap
017.698.9286 -call@mesej

#businessacademy360
#ba360emerald
#toyota
#tekniksemakphone
#projekusahawanonline1617
#unimas#ukm#uum#oum

ACTIVE USER (@heyaingg)

AKU TAKUT JATUH .
.
.
.
Orang yang hebat adalah orang yang berani mengambil risiko , nak jadi luar biasa ni buang rasa takut.
.
.
Takut tu adalah kategori orang yang akan gagal , semua orang sama , pemikiran sama , tapi yang membezakan kita adalah tindakan , tindakan yang kita ambil . Kalau kita masih takat takut , sampai bila kita nak keluar dari kepompong.
.
.
Ain shafikah
0139479082
.
#ainlifestyle #ainbuathal
#bisnesonline #businessacademy360
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace #mannequinchallenge #akuygpostkoygpanas #hipster #igers #vscocam #tekniksemakphone #projekawaltahun2017

Haikal Amir Hassan (@h4ikarl)

[BACA DULU BARU TAHU] .
.
.
Siapakah beliau ? Mesti anda kenal dengan die btul tak ? Jadi hari ini saya ingin memperkenalkan pemilik bagi sebuah Lamborghini Huracan @tycoon_fitrihamdan .
.
.
Beliau merupakan idola saya dalam business ini . Walaupun masih muda tetapi apa yang telah beliau kecapi sangat membanggakan πŸ‘πŸ»
.
.
.
Jadi hari ini bagi sesiapa yang betul2 berminat utk mengubah hidup 360 darjah, saya memberi peluang kepada awak harini !! Untuk menjana pendapatan Rm100-Rm500 atau Rm1000-Rm5000 sehari !! πŸ’΅πŸ’΅
Berminat ? 😎
πŸ“žHaikal
πŸ“ž0193854676
πŸ“ž0193854676
#businessacademy360 #businessacademy360crown #businessacademy360granite #politeknik #kuis#uitm#usim#unikl#upm#uniten#um#uum#u#uia#usm#ukm#kl#selangor#bangi#melaka#johor#pahang#perak#sabah#serawak#gegarserawak2017

Ihsaniey Ghaniey (@shaklee.ihsaniey)

🌸Vitamin B Complex merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air
🌸Tanda - tanda Kekurangan B Complex
-Depresi
-Insomnia
-Kurang selera makan
-Sembelit
-Kurang konsentrasi
-Melemahkan sistem saraf
-Mengganggu fungsi otak
-Pembentukan abnormal sel
.
🌸FUNGSI B COMPLEX SHAKLEE
🌹Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
🌹Mengelakkan penyakit beri-beri.
🌹Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak
🌹Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌹Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
🌹Mencegah stress
🌹Menguatkan antibodi tubuh
🌹Amat penting untuk aktiviti sel genetik
🌹Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
🌹Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah
🌹Mencegah anemia
.
🌸Your Trusted SID
🌺WHATSAPP 013-8492965🌺
#shakleeterbaik#shakleeeffect#shakleetestimoni#shakleesihat#shakleecantik#shakleeselamat#sayajualshaklee#setcantik#setkurus#shakleeperak#shakleesarawak#shakleemurah#um#iutm#usm#ukm#upm#utm#uiam#uum#unimas#ums#upsi#usim#uniMAP#ump#UniSZA#umk#shakleesingapore

πŸ“’SALE & DROPSHIPπŸ’ (@syazaa_shop)

Cepat order sebelum tergigit jari tengok kawan awak pakai PALAZO BABY BLUE cantik ni 😱😱 Pasti tak rugi sebab jenis kain sejuk , selesa & menutup aurat 😍 HARGA SALE :

1 pcs - RM40
2 pcs - RM75
3 pcs - RM105

hargaa semuaa exclude postage ke sm hanya RM 8, ss add rm10 untuk 4 pcs ke bawah , RM9 untuk 5 pcs ke atas
harga pembelian 11 pcs ke atas rm36 per pcs exc postage . ( setiap pembelian 15 pcs ke atas akan dpt FREE LONG CARDIGAN ❀️
.
Whatsapp 0199043286 #sayajual #jualpalazo #sales #bajukurung #sayajualmurah #dressmurah #jumpsuit #palazo #uitm #uum #ukm #ums #umt #politeknik #dropshipdiperlukan #sale #dropshipneeded #dropshipbaju #murah #sayajualdress #tapestry #tapestrymurah

Ihsaniey Ghaniey (@shaklee.ihsaniey)

🌸Vitamin B Complex merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air
🌸Tanda - tanda Kekurangan B Complex
-Depresi
-Insomnia
-Kurang selera makan
-Sembelit
-Kurang konsentrasi
-Melemahkan sistem saraf
-Mengganggu fungsi otak
-Pembentukan abnormal sel
.
🌸FUNGSI B COMPLEX SHAKLEE
🌹Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
🌹Mengelakkan penyakit beri-beri.
🌹Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak
🌹Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌹Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
🌹Mencegah stress
🌹Menguatkan antibodi tubuh
🌹Amat penting untuk aktiviti sel genetik
🌹Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
🌹Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah
🌹Mencegah anemia
.
🌸Your Trusted SID
🌺WHATSAPP 013-8492965🌺
#shakleeterbaik#shakleeeffect#shakleetestimoni#shakleesihat#shakleecantik#shakleeselamat#sayajualshaklee#setcantik#setkurus#shakleeperak#shakleesarawak#shakleemurah#um#iutm#usm#ukm#upm#utm#uiam#uum#unimas#ums#upsi#usim#uniMAP#ump#UniSZA#umk#shakleesingapore

Ihsaniey Ghaniey (@shaklee.ihsaniey)

🌸Vitamin B Complex merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air
🌸Tanda - tanda Kekurangan B Complex
-Depresi
-Insomnia
-Kurang selera makan
-Sembelit
-Kurang konsentrasi
-Melemahkan sistem saraf
-Mengganggu fungsi otak
-Pembentukan abnormal sel
.
🌸FUNGSI B COMPLEX SHAKLEE
🌹Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
🌹Mengelakkan penyakit beri-beri.
🌹Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak
🌹Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌹Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
🌹Mencegah stress
🌹Menguatkan antibodi tubuh
🌹Amat penting untuk aktiviti sel genetik
🌹Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
🌹Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah
🌹Mencegah anemia
.
🌸Your Trusted SID
🌺WHATSAPP 013-8492965🌺
#shakleeterbaik#shakleeeffect#shakleetestimoni#shakleesihat#shakleecantik#shakleeselamat#sayajualshaklee#setcantik#setkurus#shakleeperak#shakleesarawak#shakleemurah#um#iutm#usm#ukm#upm#utm#uiam#uum#unimas#ums#upsi#usim#uniMAP#ump#UniSZA#umk#shakleesingapore

Jom tengok kain pasang cantik😍 (@kainpasang_izz)

SONGKET TABUR BINTANG.
.
🌸Material Japanese Cotton.
🌸High Quality Printed 100% Cotton Gred AAA.
🌸Bidang 45.
🌸️4 meter/spsg.
🌸️Boleh potong lebih meter.
🌸️Minimum potong 2 meter.
.
Spsg. -->RM88 SM/ RM 93 SS.
Min. 5 psg -->RM78 SM/ RM83 SS spsg.
Min. 10 psg -->RM68 SM/ RM73 SS spsg.
.
Berminat whatsapp 0176586048 😊

#cotton #kain #kainpasang #japanesecotton #kainraya #cottoncantik #cottonmurah #kaincantik #kainmurah #cottonsongkettaburbintang #songkettaburbintang #bazzarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #paknil #officewear #ukm #utm #uum #um #upm #usm #iium #ehehbazaar #sayajualcotton

UKM BFI (@ukmbfi)

D21 manufacture yg terletak di Bandung adalah salah satu ukm yg sudah bekerjasama dengan @ukmbfi untuk memajukan usahanya dibidang tekstil & garmen.

Punya usaha tapi kurang berkembang karna kendala modal? Jangan khawatir ya! Team UKMBFI siap membantu usaha kalian untuk berkembang bersama.
Prosesnya cepat & mudah. Sudah banyak yg bekerjasama dg ukmbfi loh. So, tunggu apa lagi??? 😊
Contact:
E-mail: ibujari.ukm@gmail.com
Telp./SMS/Whatsapp: +6285228858642 (Nanda)
+6281395247878 (Widdi)

#bfifinance #bfifinanceindonesia
#ukmbfi #ukm #umkm #industrikreatif #umkmbergerak #ukmindonesia #umkmindonesia #komunitasukm #industri #kreatif #modalusaha #ukmbali #ukmbandung #ukmjakarta #ukmjogja #ukmsemarang #enterpreneurship #enterpreneur #youngenterpreneur #enterpreneurindonesia #pengusahaindonesia #wirausahaindonesia #wirausahamuda #wirausaha #ukmsurabaya #percetakan #advertising #ukmindo

Jom tengok kain pasang cantik😍 (@kainpasang_izz)

SONGKET TABUR BINTANG.
.
🌸Material Japanese Cotton.
🌸High Quality Printed 100% Cotton Gred AAA.
🌸Bidang 45.
🌸️4 meter/spsg.
🌸️Boleh potong lebih meter.
🌸️Minimum potong 2 meter.
.
Spsg. -->RM88 SM/ RM 93 SS.
Min. 5 psg -->RM78 SM/ RM83 SS spsg.
Min. 10 psg -->RM68 SM/ RM73 SS spsg.
.
Berminat whatsapp 0176586048 😊

#cotton #kain #kainpasang #japanesecotton #kainraya #cottoncantik #cottonmurah #kaincantik #kainmurah #cottonsongkettaburbintang #songkettaburbintang #bazzarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #paknil #officewear #ukm #utm #uum #um #upm #usm #iium #ehehbazaar #sayajualcotton

Muhammat Amirul Fahmi (@amirul__fahmi)

AKU TAKUT JATUH .
.
.
.
Orang yang hebat adalah orang yang berani mengambil risiko , nak jadi luar biasa ni buang rasa takut.
.
.
Takut tu adalah kategori orang yang akan gagal , semua orang sama , pemikiran sama , tapi yang membezakan kita adalah tindakan , tindakan yang kita ambil . Kalau kita masih takat takut , sampai bila kita nak keluar dari kepompong
.
.
πŸ“²0125011079 (Fahmi)
πŸ“²0125011079 (Fahmi)
πŸ“²0125011079 (Fahmi)
.
πŸ’°Business ConsultantπŸ’°
πŸ’°Business ConsultantπŸ’°
.
.
#ProjekStudentBerpendapatan #bisnesonline #NetworkMarketing #ProRichAcademy769 #Prorich769
#GammaNetwork .
More tags :
#upm #ukmbangi #uum #unisel #uitmjengka #uitmtapah #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitmpuncakalam #ukm #uum #uitm #uitmarau #ikbnbanting #umk #unikl #unimap #usim #utmspace

The Bag's territory (@bagsterism)

42.
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
✨Cantik kan ?✨
Uollsss...siapa nak order, cepat-cepat PM ye. After payment kita pos laju-laju😁

READY STOCK

RM75
FREE postage SM/SS

HARGA BOLEH NEGO LAGI TAUUU πŸ™ˆ

Material :
pu leather

Dimension :
28cmx22cm

Colour :
Black, Grey, Brown

#handbags #chinesenewyear
#handbag #handbagmurah #bagπŸ‘œ #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbags #christmas #uitmshahalam #bundles #kl #igshop #igshopmalaysia #beg #begmurahmurah #begmurahmalaysia #upm #ukm #usm #uthm #petronas #unisel #love #kimtaehyung #kpop #leeminho #legend #goblin #leedongwook

Jom tengok kain pasang cantik😍 (@kainpasang_izz)

SONGKET TABUR BINTANG.
.
🌸Material Japanese Cotton.
🌸High Quality Printed 100% Cotton Gred AAA.
🌸Bidang 45.
🌸️4 meter/spsg.
🌸️Boleh potong lebih meter.
🌸️Minimum potong 2 meter.
.
Spsg. -->RM88 SM/ RM 93 SS.
Min. 5 psg -->RM78 SM/ RM83 SS spsg.
Min. 10 psg -->RM68 SM/ RM73 SS spsg.
.
Berminat whatsapp 0176586048 😊

#cotton #kain #kainpasang #japanesecotton #kainraya #cottoncantik #cottonmurah #kaincantik #kainmurah #cottonsongkettaburbintang #songkettaburbintang #bazzarpaknil #bazaronline #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #bazaar #bazaarpaknil #paknil #officewear #ukm #utm #uum #um #upm #usm #iium #ehehbazaar #sayajualcotton

Ihsaniey Ghaniey (@shaklee.ihsaniey)

🌸Vitamin B Complex merupakan gabungan dari beberapa vitamin yang larut air
🌸Tanda - tanda Kekurangan B Complex
-Depresi
-Insomnia
-Kurang selera makan
-Sembelit
-Kurang konsentrasi
-Melemahkan sistem saraf
-Mengganggu fungsi otak
-Pembentukan abnormal sel
.
🌸FUNGSI B COMPLEX SHAKLEE
🌹Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir
🌹Mengelakkan penyakit beri-beri.
🌹Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak
🌹Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🌹Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
🌹Mencegah stress
🌹Menguatkan antibodi tubuh
🌹Amat penting untuk aktiviti sel genetik
🌹Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
🌹Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah
🌹Mencegah anemia
.
🌸Your Trusted SID
🌺WHATSAPP 013-8492965🌺
#shakleeterbaik#shakleeeffect#shakleetestimoni#shakleesihat#shakleecantik#shakleeselamat#sayajualshaklee#setcantik#setkurus#shakleeperak#shakleesarawak#shakleemurah#um#iutm#usm#ukm#upm#utm#uiam#uum#unimas#ums#upsi#usim#uniMAP#ump#UniSZA#umk#shakleesingapore

The Bag's territory (@bagsterism)

41.
πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
✨Cantik kan ?✨
Uollsss...siapa nak order, cepat-cepat PM ye. After payment kita pos laju-laju😁

READY STOCK

RM75
FREE postage SM/SS

HARGA BOLEH NEGO LAGI TAUUU πŸ™ˆ

Material :
pu leather

Dimension :
28cmx22cm

Colour :
Black, Grey, Brown

#handbags #chinesenewyear
#handbag #handbagmurah #bagπŸ‘œ #sayajual #sayajualhandbag #sayajualhandbags #christmas #uitmshahalam #bundles #kl #igshop #igshopmalaysia #beg #begmurahmurah #begmurahmalaysia #upm #ukm #usm #uthm #petronas #unisel #love #kimtaehyung #kpop #leeminho #legend #goblin #leedongwook
More...