Team Selangor (@teamselangorofficial)

FESTIVAL KEBUDAYAAN AMERIKA LATIN

Festival ini diadakan pada 12 Disember 2017, jam 12.00 tengah hari - 4.00 petang, bertempat di Dataran Pusanika, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Festival ini berlangsung meriah dengan usaha para sukarelawan terdiri daripada mahasiswa dan mahasiswi UKM. Ia meraikan kepelbagaian budaya berdasarkan Amerika Latin. Ia diharap menjurus ke arah inklusiviti dalam kebudayaan berbanding eksklusiviti. Turut hadir ialah wakil Kedutaan Venezuela.

#TeamSelangor #UKM #IKMAS #IKAL #FESKALUKM

Firdaus.co (@iphone_frds)

iphone 6 available πŸ˜‰cepat guys ... nak grab satu ... 😁😁
#FIRDAUSCO #trustedseller #iphone6 #original #ukm #um #usim #uum #usm

DR JONGKONG EMAS @MALAYSIA (@muaz_mahadzir)

SHOPPING LAGI 12.12.17!!! .
Haa..anda salah seorang yang mesti tak tahan tengok harga murah di platform online pagi2 ni, kan??
.
Jika tak kental, takut membazir.. beli pun bukan keperluan.
.
Apa kata rasionalkan nafsu membeli belah dengan alih dulu RM kepada gram emas ketika harga emas rendah bulan ini.
.
Hari ini RM180/gram untuk 1 gram. Beli dan simpan, nanti boleh tukar jadi duit RM semula.
.
Hari ini RM180 beli beg tangan kulit, Beli dan simpan, nanti lusuh juga.
. "Save gold today, it will save you tomorrow "
.
ACTIVE & TRUSTED PUBLIC GOLD DEALER
MU'AZ MAHADZIR a.k.a. DR JONGKONG EMAS
PG.053.005
.
#publicgold #1gram1bulan #uitm #upnm #bangkitbersama #usm #unimap #uia #iium #upm #ukm #uum #cucms #msu #ump #ums #unimas #maskom #unissdza #utm #auroraitalia #gold #goldbar #dinar #dirham #hargaemas #emasmurah #kuim #goldprice

ADIVOR (@adivor_leathergoods)

Can you guess? How many layers it is?
Oh hey, the discount still available ! Check link in bio πŸ˜‰

adrianus denny sasongko (@adrianusdenny)

ERTU Snack ( warung jajanan pasar dan snack ) dengan lokasi yang sangat startegis dekat dengan universitas Janabadra dan perkantoran juga sekolahan yang berlokasi di Jl. Tentara Rakyat Mataram, Bumijo, Jetis, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55231 , lihat melalui google maps https://goo.gl/maps/natsstsQ1bJ2

Menerima penitipan ANEKA MAKANAN RINGAN , ANEKA KUE BASAH , ANEKA KUE TRADISIONAL , ANEKA KUE KERING , ANEKA MINUMAN TRADISONAL, ANEKA MINUMAN JAMU, DAN PRODUK MAKANAN ATAU MINUMAN LAIN NYA.

Bagi yang ingin titip produknya silahkan dapat hubungi nomor : +6285729001740

#jajananpasar #kuliner #jogja #yogyakarta #bisnis #ukm #badran #bumijo #jetis #janabadra #pingit #snack #makanan #minuman #produk #peluangusaha

PROMO BELI 4 RM100! (@mirlykishop)

Jualan Akhir Tahun
.

Kasi clear semua stok yang adaaa... .
.
Buy 4 RM100
Exclude Postage
.

Hanya untuk ready stock gambar di atas sahaja. Rujuk di caption gambar yang bertulis YES!.
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk tambah koleksi anda dengan beg-beg cantik kami. .
.
#canvasbag #bag #ukm #usm #ums #uitm #utm #sayajual #sayajualmurah #sayajualbag #bagmalaysia #begmalaysia #onlineshop #unikl #umk #uum #unimas #ump #begmurahmalaysia #begmurah #begmurahmurah #begdinner #backpack #sayajualbagmurah

DESAIN LOGO MULAI 50K (@yeaygraphics)

.
Maaf kami sangat jarang menjawab DM dan komentar.
.
Jasa desain logo terpercaya.
Untuk segala kebutuhan anda.
Berpengalaman dengan ratusan klien.
Ratusan desain terlampir sebagai porfolio kami.
.
Usaha anda jadi nampak lebih berkelas.
Online Shop terlihat makin keren.
UMKM jadi lebih dilirik produknya.
Perusahaan anda lebih kuat identitasnya.
.
Harga PROMOSI, sangat terjangkau.
Mulai dari 50K dengan banyak paket pilihan.
.
Follow @yeaygraphics
HUB. WA/LINE : 082331555551 (5nya 5x)
GRATIS TANYA2 - GRATIS DISKUSI
(Tidak menjawab komentar dan DM)
.
#yeaygraphics #logomurah #logoukm #logoumkm #logoperusahaan
#desainbrosur #desainlabel #desainkemasan #desainbanner #desainspanduk
#bisnis #tokoonline #waralaba #ukm #umkm

PROMO BELI 4 RM100! (@mirlykishop)

.
HOT SELLING
YES! YEAR END SALE
BUY 4 RM100
.
VINTAGE ROBOT SLING BAG
GM034
RM30.00
Exclude postage
.
Material: PU Leather
Colour: green, black, pink, grey, brown
Size: 19*6*14cm
Bag opening/closure: zipper
No COD
Ships within 1-2 days
.
How to order:
1) screenshot the picture with price and code
2) your details name, location and phone number
3) send to +60145078803
.
.
#canvasbag #bag #ukm #usm #ums #uitm #utm #sayajual #sayajualmurah #sayajualbag #bagmalaysia #begmalaysia #onlineshop #unikl #umk #uum #unimas #ump #begmurahmalaysia #begmurah #begmurahmurah #begdinner #backpack #sayajualbagmurah

DS.FULLCOVERAGEFOUNDATION (@prettycaked_foundationn)

Apa yang best sangat foundation Prettycaked ni??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
-
Haaa meh sini I nak bagitahu uols apa yang best about this foundation! πŸ™ˆ
-
🍫 Mengandungi STEM CELL CITRUS (macam vitamin c gitu) yang dapat menganjalkan kulit wajah uols. Sebabtu bila pakai jadi gebu muka uols tau.
.
🍫 COVERAGE yang tinggi! Foundation ni boleh digunakan sebagai concealer jugak okay. Especially bawah mata uols tuu. Sangat pigmented TAPI tekstur dia nipis dah takkan buat muka korang nampak bercapuk dan cakey! Muka pun rasa ringaaan je.
.
🍫 Foundation ni TAHAN LAMA guys! 8-12 jam tau! Haaa korang nak buat aktiviti apa pun buat la sebab dia tahan lasak πŸ’ͺ
.
🍫 Mengandungi SPF50! Uols tak payah dah risau nak letak sunscreen/sunblock yang akan buat muka korang oily jee. Sebab foundation ni dah cukup untuk protect muka korang dari sinaran UV β˜€οΈπŸ™…β€β™€οΈ
.
🍫 MATTE FINISH yang saangat sesuai untuk kulit yang berminyak! Tak payah nk touch up banyak2 tauu. Kalau yang jenis kulit normal lagi bestt sebab uols tak payah tepek bedak pun!
.

Available in 2 shades
πŸ‘§CUSTARD (fair to medium)
πŸ‘§πŸ½CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP USπŸ‘‡
.
πŸ“±0107137939 /or simply click the link on bio
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

KOREAN CLOTHING AND BAG MURAHπŸ’― (@glamoureyou)

πŸŽ€Mini Cute Sling BagπŸŽ€
🚚 FREE POSTAGE FOR SM, SS ADD RM3πŸ”₯
πŸ‘›Price: RM20
πŸ‘›Stock: [Ready Stock]
πŸ‘›Materials: PU Leather
πŸ‘›Dimensions: 16cm x 7cm x 13.5cm
πŸ‘›Colours:
β€’Black
β€’Blue
β€’Hot Pink
β€’Wine Red
β€’Dark Brown
β€’Light Brown ❌

FIRST COME FIRST GET πŸ’‹

To order, please:
DM us πŸ’“
OR
Whatsapp (01116897594) πŸ’“

#glamoureyou #sale #korea #koreanbag #bag #discount #cheap #begmurah #beg #slingbag #cutebag #cute #pretty #offer #isale #yes #um #uitm #ukm #usm #utm #unimas #umk #ums #utp #sunway #shopping #begcomey #begcomel #begmurahmalaysia

🍰 Foundation Ajaib (@prettycakedheree)

Apa yang best sangat foundation Prettycaked ni??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
-
Haaa meh sini I nak bagitahu uols apa yang best about this foundation! πŸ™ˆ
-
🍫 Mengandungi STEM CELL CITRUS (macam vitamin c gitu) yang dapat menganjalkan kulit wajah uols. Sebabtu bila pakai jadi gebu muka uols tau.
.
🍫 COVERAGE yang tinggi! Foundation ni boleh digunakan sebagai concealer jugak okay. Especially bawah mata uols tuu. Sangat pigmented TAPI tekstur dia nipis dah takkan buat muka korang nampak bercapuk dan cakey! Muka pun rasa ringaaan je.
.
🍫 Foundation ni TAHAN LAMA guys! 8-12 jam tau! Haaa korang nak buat aktiviti apa pun buat la sebab dia tahan lasak πŸ’ͺ
.
🍫 Mengandungi SPF50! Uols tak payah dah risau nak letak sunscreen/sunblock yang akan buat muka korang oily jee. Sebab foundation ni dah cukup untuk protect muka korang dari sinaran UV β˜€οΈπŸ™…β€β™€οΈ
.
🍫 MATTE FINISH yang saangat sesuai untuk kulit yang berminyak! Tak payah nk touch up banyak2 tauu. Kalau yang jenis kulit normal lagi bestt sebab uols tak payah tepek bedak pun!
.

Available in 2 shades
πŸ‘§CUSTARD (fair to medium)
πŸ‘§πŸ½CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP USπŸ‘‡
.
πŸ“±0178828234
.
Interested to become an agent or dropship? .
WHATSAPPπŸ‘‡
πŸ“±0105095685 /or simply click the link on bio
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm ξ€ˆ: @prettycakedofficial

SKINCARE FOUNDATION (@skincare.byjiha)

Apa yang best sangat foundation Prettycaked ni??? πŸ€”πŸ€”πŸ€”
-
Haaa meh sini I nak bagitahu uols apa yang best about this foundation! πŸ™ˆ
-
🍫 Mengandungi STEM CELL CITRUS (macam vitamin c gitu) yang dapat menganjalkan kulit wajah uols. Sebabtu bila pakai jadi gebu muka uols tau.
.
🍫 COVERAGE yang tinggi! Foundation ni boleh digunakan sebagai concealer jugak okay. Especially bawah mata uols tuu. Sangat pigmented TAPI tekstur dia nipis dah takkan buat muka korang nampak bercapuk dan cakey! Muka pun rasa ringaaan je.
.
🍫 Foundation ni TAHAN LAMA guys! 8-12 jam tau! Haaa korang nak buat aktiviti apa pun buat la sebab dia tahan lasak πŸ’ͺ
.
🍫 Mengandungi SPF50! Uols tak payah dah risau nak letak sunscreen/sunblock yang akan buat muka korang oily jee. Sebab foundation ni dah cukup untuk protect muka korang dari sinaran UV β˜€οΈπŸ™…β€β™€οΈ
.
🍫 MATTE FINISH yang saangat sesuai untuk kulit yang berminyak! Tak payah nk touch up banyak2 tauu. Kalau yang jenis kulit normal lagi bestt sebab uols tak payah tepek bedak pun!
.

Available in 2 shades
πŸ‘§CUSTARD (fair to medium)
πŸ‘§πŸ½CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP USπŸ‘‡
.
πŸ“±0122972092
. /or simply click the link on bio
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

PROMO BELI 4 RM100! (@mirlykishop)

.
HOT SELLING
YES! YEAR END SALE
BUY 4 RM100
.
TWISTER SLING BAG
GM033
RM30.00
Exclude postage
.
Material: Synthetic Leather
Colour: Black, Brown and Green left
Size: 19.5*6.15.5cm
Bag opening/closure: no zipper
No COD
Ships within 1-2 days
.
How to order:
1) screenshot the picture with price and code
2) your details name, location and phone number
3) send to +60145078803
.
.
#canvasbag #bag #ukm #usm #ums #uitm #utm #sayajual #sayajualmurah #sayajualbag #bagmalaysia #begmalaysia #onlineshop #unikl #umk #uum #unimas #ump #begmurahmalaysia #begmurah #begmurahmurah #begdinner #backpack #sayajualbagmurah

Lj Collection (@ljcollection_)

617

Rm90 sm/ rm95 srawak/sabah inc post

MATERIAL : MOSS CREAPE (RIBBON AND RUBBER BEHIND WAIST , FREE DIAMOND ACCESSORIES)
SHOULDER : 17 '' BUST : 34 '' - 38 '' MAX
WAIST : 30 '' - 38 '' MAX
ARMHOLE : 10 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 57 '' Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress

Lj Collection (@ljcollection_)

617

Rm90 sm/ rm95 srawak/sabah inc post

MATERIAL : MOSS CREAPE (RIBBON AND RUBBER BEHIND WAIST , FREE DIAMOND ACCESSORIES)
SHOULDER : 17 '' BUST : 34 '' - 38 '' MAX
WAIST : 30 '' - 38 '' MAX
ARMHOLE : 10 '' SLEEVE : 23 '' LENGTH : 57 '' Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

www.wasap.my/60192677981 for order

#customerfeedback #cantik #hotstuff #setcouple #viral #blouse #blouseplussize #blouselabuh #trustedseller #bajubesarΒ  #bajumuslimahmurah #plussizefashion #plussizeblogger #ootd #sayajual #bazarpaknil #kemejamurah #awesome #dress #dressmurah #student #uitm #uia #ukm #upm #fashionmurah
#style #bajukurung#jubahlaris#trustedseller#longsleevedress
More...