#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Ha jom cuci mata dengan warna Magenta #ZaqeeyaJubahVol2 ni lepas penat-penat balik keje. Segar kan rasa mata? 😍
Kalau nak segar lagi, lepasni boleh cuci mata bila buka pintu almari je sebab korang dah grab satu! 🙈
.
Masih available di butik dan juga website(www.jubahsouq.com.my) , jom dapatkan sekarang!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Amboii adik Shasha sweet je menggayakan #ZaqeeyaJubahVol2 colour Margenta. Effect slim & tinggi semestinya! Hiks 😘
.
Update stock @jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ201-Candy Pink : S, M, L
ZQ202-Grey Navy : XS, S, M, L
ZQ203-Margenta : XS, L
ZQ204-Olive Mint : XS, S, L
ZQ205-Navy Blue : S
ZQ206-Black : XS, S
.
PROMO PRICE : RM 119.00
NORMAL PRICE : RM 169.00

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Amboi gaduh besar ke tu sebab terbeli baju sama? 😂
Korang jangan macam ni pulak kalau ada yang tersama baju kat mana-mana. Tu namanya sisterhood gitu. Lagi best pakai sama-sama. Hehe
.
Jom beli #ZaqeeyaJubahVol2 ni dengan harga RM119 sempena New Year Sale. Sale valid sampai Ahad ni sahaja! Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🏃🏻‍♀️
.
Kiri: Navy Blue. Kanan: Grey Navy
.
#JSboxingWeekSale

M'Scarf bymaziah (@m.scarf)

#Repost @hafizah_ghazali with @repostapp
・・・
Friday outfit...feel comfortable with #zaqeeyajubahvol2 @jubahsouq and very nice colour and superb material shawl by @m.scarf 😘😘😘❤️❤️
#ootd #mscarflovers #mscarf #jubahsouq #picoftheday #permijamscarf
Terima kasih sis sudi mengayakan Permija Shawl..cantik sangat 😘😘

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Selamat pagiiii warga Teganuuuu 😘 harini last day #jubahsouqyearendsale tau..so korang cepat cepat datang butik Kak Nunu dan dapatkan #zaqeeyajubahvol2 ni dengan harga RM 119 sahaja ! Esok harga akan kembali ke harga asal..

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

🎉YEAR END SALE 🎉
(26 DEC 2016 - 1 JAN 2017)

STOCK UPDATE #zaqeeyajubahvol2
ZQ201 - CANDY PINK : XS,S,M,L
ZQ202 - GREY NAVY : XS,S,M,L
ZQ203 - MAGENTA : XS,S,M
ZQ204 - OLIVE MINT : XS,S,M,L
ZQ205 - NAVY BLUE : S,M
ZQ206 - BLACK : S,M

PROMO PRICE : RM119.00
NORMAL PRICE : RM169.00

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Cantiknyaa! 😍
#ZaqeeyaJubahVol2 ni pun sedang sale tau.
Harga hanya RM119 sahaja!
Sale valid di semua butik JubahSouq dan juga website (www.jubahsouq.com.my) .
Jangan lepaskan peluang ini!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#ZaqeeyaJubahVol2 @jubahsouq_shahalam

Candy Pink : S, M, L
Grey Navy : Out of stock!
Magenta : XS, M, L
Olive Mint : S
Navy Blue : Out of stock!
Black : Out of stock!

NP : RM169
Promo price : RM119

Stok sangat limited, jom shopping sekarang 😘

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Ringkas tapi cantik digayakan. #ZaqeeyaJubahVol2 dijual pada harga RM119.00 sahaja. Limited pcs left hanya di Mood Republik KL dan Johor 👌🏻

Hafizah Ghazali (@hafizah_ghazali)

Friday outfit...feel comfortable with #zaqeeyajubahvol2 @jubahsouq and very nice colour and superb material shawl by @m.scarf 😘😘😘❤️❤️
#ootd #mscarflovers #mscarf #jubahsouq #picoftheday

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Comelnye kak @ps.kiwi kite bergaya dgn #ZaqeeyaJubahVol2 . Haa korang boleh kirim dgn akk ps kite ni sempena extended sale Sabtu n Ahad ni tau! Jubah ni hanya RM 119 shj utk 2 hari . Stok limited tau so cepat grab esok!

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

#ZaqeeyaJubahVol2 memang mengancam habis! Stok puh dah terhad giler so datang sebelum kami balik KL besok 👌🏻

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Cantik-cantik semua pakai #ZaqeeyaJubahVol2 😍
Hari ni Kak Min dan team last day di @jubahsouq_kuantan untuk #JSpantaitimurYES !
Jemput datang.
Kami buka sehingga pukul 10malam 😉

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

#ZaqeeyaJubahVol2 yang kekakaks ni pegang cuma RM119.00 je uols. Stok dah tinggal suam2 milo je. #JSpantaitimurYES
More...