Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
๐ŸŽ“ #JubahSouqStudentSale ๐ŸŽ“
๐ŸŽ’ 25 SEPT - 1st OCTOBER ๐Ÿ“š
โ€ข
PLEASE BRING YOUR STUDENT CARD / IC FOR VERIFICATION ๐Ÿ™‚
โ€ข
Stock Update
๐Ÿ‘— #ZaqeeyaJubahVol2
๐Ÿ  @jubahsouq_shahalam
๐Ÿ•™ 10am - 8pm
โ€ข
ZQ201-Candy Pink : XXL
โ€ข
*stocks may vary from time to time!*
โ€ข
NORMAL | RM 169.00
==============================
PROMO | RM 99.00 ๐Ÿ›๏ธ
==============================
#JubahsouqStudentSale

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

๐ŸŽ‰ #JubahSouqRayaHajiSale ๐ŸŽ‰
๐ŸŽ€ 25 OGOS - 3 SEPTEMBER ๐ŸŽ€
โ€ข
Stock Update
๐Ÿ‘— #ZaqeeyaJubahVol2
๐Ÿ  @jubahsouq_shahalam
๐Ÿ•™ 10am - 8pm
โ€ข
ZQ201-Candy Pink : L, XXL
ZQ202-Grey Navy : XS, L
โ€ข
*stocks may vary from time to time!*
โ€ข
PROMO | RM 101.40 ๐Ÿ›๏ธ
NORMAL | RM 169.00
#JubahsouqRayaHaji2017

GIVEAWAY 2 KAT VON D ๐Ÿ‘„๐Ÿ’‹ (@psbumblebee)

Jom selit order dgn @psbumblebee!

@Regrann from jubahsouq_shahalam - ๐ŸŽ‰#JSRAYACLEARANCESALE๐ŸŽ‰
โ€ข 28, 29 & 30th JULY 2017 โ€ข
.
Stock Update jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ01-Candy Pink : L, XXL
ZQ02-Grey Navy : XS, L, XXL
โ€ข
*Limited pcs! Stocks may vary from time to time.
โ€ข
PROMO | RM 101.40
NORMAL | RM 169.00#psbumblebee #trustedpersonalshopper #psAmeeraZaini #psjubahsouq #pscalaqisha #pssugarscarf #personalshopper#psruccimodisch#psradiusite #psminimalace - #regrann

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#ZaqeeyaJubahVol2 dah limited colour & size sangat akibat Basic Sale terus ke Pre Ramadhan Sale sampai la Aidilfitri Sale sekarang ni! ๐Ÿ˜ฑ
โ€ข
Stock Update @jubahsouq_shahalam :
.
ZQ201-Candy Pink : M, L, XXL
ZQ202-Grey Navy : XS, L, XXL
โ€ข
PROMO | RM 99.00
NORMAL | RM 169.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Antara idea matchy matchy dengan cik abam. Kakak Shasha pakai #ZaqeeyaJubahVol2 , si abam dengan #NomadKurtaVol2.
Nampak lain & rare dengan warna Olive Green ๐Ÿ˜˜

#ZaqeeyaJubahVol2 RM99.00
#NomadKurtaVol2 RM119.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Yeayyyy! Extended SALE sampai Ahad ni ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Tau tak #ZaqeeyaJubahVol2 ni berapa sempena sale?

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#zaqeeyajubahvol2 promo RM 99!

Candy pink ; XS,M,L
Grey navy ; XS,S,M,L
Magenta ; XS,L
Olive ; XS,L
Black ; S (last piece)

While stock lasts!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

๐ŸŽ‰#JSBasicSALE !!!๐ŸŽ‰
11 - 15th March 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Update stock @jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ201-Candy Pink : S, M, L
ZQ202-Grey Navy : XS, S, M
ZQ203-Margenta : XS, L
ZQ204-Olive Mint : XS, S, L
ZQ205-Navy Blue : M
ZQ206-Black : XS, S
.
PROMO | RM : 99.00
NORMAL | RM 169.00

๐Ÿ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

๐Ÿ”ฎRujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
๐Ÿ‘isi borang ni dan hantar ke
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธBORANG โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99๐ŸŒŸ

(@jubahsouq_terengganu)

JS BASIC SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽˆ .

11 - 15 March 2017
Update Stock #zaqeeyajubahvol2
ZQ 201 CANDY PINK : S, M, L, XL
ZQ 202 GREY NAVY : S, M, L
ZQ 203 MAGENTA : XS, L
ZQ 204 OLIVE MINT : XS, L
ZQ 205 NAVY BLUE : OUT OF STOCK !
ZQ 206 BLACK : XS

Promo Price : RM 99

๐Ÿ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq ๐Ÿ”ฎRujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
๐Ÿ‘isi borang ni dan hantar ke
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธBORANG โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99๐ŸŒŸ

๐Ÿ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq ๐Ÿ”ฎRujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
๐Ÿ‘isi borang ni dan hantar ke
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธBORANG โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99๐ŸŒŸ

๐Ÿ‘œ Official Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq ๐Ÿ”ฎRujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
๐Ÿ‘isi borang ni dan hantar ke
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. ๐Ÿ“ฑ01111-810-128
. โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธBORANG โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99๐ŸŒŸ

(@jubahsouq_terengganu)

Termenung apa tu ? #seroojashawl dan #zaqeeyajubahvol2 masih lagi available di butik . .
.
.
#seroojashawl : NP RM59
#zaqeeyajubah : NP RM 168

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Lawanyaaaa! #ZaqeeyaJubahVol2 mmg wajib grab sebab kita cuma jual dengan harga basic. Limited pcs left so boleh singgah ke butik atau ke wesbite hokey.

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Selamat petang dearies! Haaa Shasha nak bagitahu ni yang #SeroojaShawl still available di @jubahsouq_shahalam tau jangan tak tahu. Adik Shasha yang kecil molek ni menggayakan warna Dusty Lilac. Boleh match dengan collection Jubahsouq plain yang dearies ada. #ZaqeeyaJubahVol2 Margenta pun sweett ๐Ÿ˜
.
NP | RM 169.00 #ZaqeeyaJubahVol2
NP | RM 59.00 #SeroojaShawl

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#ZaqeeyaJubahVol2 still lagi available ya dearies promo RM 119 sahaja! Antara design yang Shasha suka jugak sebab buat Shasha slim dan tinggi ๐Ÿ˜
.
Ruginya tak grab time sale ni! Esok dah normal price yaa

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Ha jom cuci mata dengan warna Magenta #ZaqeeyaJubahVol2 ni lepas penat-penat balik keje. Segar kan rasa mata? ๐Ÿ˜
Kalau nak segar lagi, lepasni boleh cuci mata bila buka pintu almari je sebab korang dah grab satu! ๐Ÿ™ˆ
.
Masih available di butik dan juga website(www.jubahsouq.com.my) , jom dapatkan sekarang!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
๐ŸŽ‰YEAR END SALES ๐ŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Amboii adik Shasha sweet je menggayakan #ZaqeeyaJubahVol2 colour Margenta. Effect slim & tinggi semestinya! Hiks ๐Ÿ˜˜
.
Update stock @jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ201-Candy Pink : S, M, L
ZQ202-Grey Navy : XS, S, M, L
ZQ203-Margenta : XS, L
ZQ204-Olive Mint : XS, S, L
ZQ205-Navy Blue : S
ZQ206-Black : XS, S
.
PROMO PRICE : RM 119.00
NORMAL PRICE : RM 169.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Amboi gaduh besar ke tu sebab terbeli baju sama? ๐Ÿ˜‚
Korang jangan macam ni pulak kalau ada yang tersama baju kat mana-mana. Tu namanya sisterhood gitu. Lagi best pakai sama-sama. Hehe
.
Jom beli #ZaqeeyaJubahVol2 ni dengan harga RM119 sempena New Year Sale. Sale valid sampai Ahad ni sahaja! Cepat-cepat sebelum kehabisan stok ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Kiri: Navy Blue. Kanan: Grey Navy
.
#JSboxingWeekSale
More...