Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Yeayyyy! Extended SALE sampai Ahad ni 👌🏻 Tau tak #ZaqeeyaJubahVol2 ni berapa sempena sale?

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#zaqeeyajubahvol2 promo RM 99!

Candy pink ; XS,M,L
Grey navy ; XS,S,M,L
Magenta ; XS,L
Olive ; XS,L
Black ; S (last piece)

While stock lasts!

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

🎉#JSBasicSALE !!!🎉
11 - 15th March 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Update stock @jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ201-Candy Pink : S, M, L
ZQ202-Grey Navy : XS, S, M
ZQ203-Margenta : XS, L
ZQ204-Olive Mint : XS, S, L
ZQ205-Navy Blue : M
ZQ206-Black : XS, S
.
PROMO | RM : 99.00
NORMAL | RM 169.00

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

Trusted PS Kuala Terengganu (@ps.melrina)

JS BASIC SALE!!🎉🎉 11 - 15 MARCH 2017

Stock #zaqeeyajubahvol2 Yg available Di Butik #Jubahsouq Terengganu :

ZQ 201 : CANDY PINK : S M L XL
ZQ 202 : GREY NAVY : S M L
ZQ 203 : MAGENTA : XS L
ZQ 204 : OLIVE MINT : XS L
ZQ 205 : NAVY BLUE : SOLD OUT!!
ZQ 206 : BLACK : XS

NORMAL PRICE : RM169
PROMO PRICE : RM99

Untuk Kiriman Beli & Pos
WhatsApp/Dm/Msg
📱MEL : 014 815 1231
📱RINA : 013 411 7317
#butikterengganu #personalshopper
#personalshopperterengganu #trustedpersonalshopper

(@jubahsouq_terengganu)

JS BASIC SALE 🎉🎈 .

11 - 15 March 2017
Update Stock #zaqeeyajubahvol2
ZQ 201 CANDY PINK : S, M, L, XL
ZQ 202 GREY NAVY : S, M, L
ZQ 203 MAGENTA : XS, L
ZQ 204 OLIVE MINT : XS, L
ZQ 205 NAVY BLUE : OUT OF STOCK !
ZQ 206 BLACK : XS

Promo Price : RM 99

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #zaqeeyajubahvol2
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

(@jubahsouq_terengganu)

Termenung apa tu ? #seroojashawl dan #zaqeeyajubahvol2 masih lagi available di butik . .
.
.
#seroojashawl : NP RM59
#zaqeeyajubah : NP RM 168

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Lawanyaaaa! #ZaqeeyaJubahVol2 mmg wajib grab sebab kita cuma jual dengan harga basic. Limited pcs left so boleh singgah ke butik atau ke wesbite hokey.

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Selamat petang dearies! Haaa Shasha nak bagitahu ni yang #SeroojaShawl still available di @jubahsouq_shahalam tau jangan tak tahu. Adik Shasha yang kecil molek ni menggayakan warna Dusty Lilac. Boleh match dengan collection Jubahsouq plain yang dearies ada. #ZaqeeyaJubahVol2 Margenta pun sweett 😍
.
NP | RM 169.00 #ZaqeeyaJubahVol2
NP | RM 59.00 #SeroojaShawl

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#ZaqeeyaJubahVol2 still lagi available ya dearies promo RM 119 sahaja! Antara design yang Shasha suka jugak sebab buat Shasha slim dan tinggi 😍
.
Ruginya tak grab time sale ni! Esok dah normal price yaa

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Ha jom cuci mata dengan warna Magenta #ZaqeeyaJubahVol2 ni lepas penat-penat balik keje. Segar kan rasa mata? 😍
Kalau nak segar lagi, lepasni boleh cuci mata bila buka pintu almari je sebab korang dah grab satu! 🙈
.
Masih available di butik dan juga website(www.jubahsouq.com.my) , jom dapatkan sekarang!

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Amboii adik Shasha sweet je menggayakan #ZaqeeyaJubahVol2 colour Margenta. Effect slim & tinggi semestinya! Hiks 😘
.
Update stock @jubahsouq_shahalam
#ZaqeeyaJubahVol2 :
.
ZQ201-Candy Pink : S, M, L
ZQ202-Grey Navy : XS, S, M, L
ZQ203-Margenta : XS, L
ZQ204-Olive Mint : XS, S, L
ZQ205-Navy Blue : S
ZQ206-Black : XS, S
.
PROMO PRICE : RM 119.00
NORMAL PRICE : RM 169.00

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Amboi gaduh besar ke tu sebab terbeli baju sama? 😂
Korang jangan macam ni pulak kalau ada yang tersama baju kat mana-mana. Tu namanya sisterhood gitu. Lagi best pakai sama-sama. Hehe
.
Jom beli #ZaqeeyaJubahVol2 ni dengan harga RM119 sempena New Year Sale. Sale valid sampai Ahad ni sahaja! Cepat-cepat sebelum kehabisan stok 🏃🏻‍♀️
.
Kiri: Navy Blue. Kanan: Grey Navy
.
#JSboxingWeekSale

M'Scarf bymaziah (@m.scarf)

#Repost @hafizah_ghazali with @repostapp
・・・
Friday outfit...feel comfortable with #zaqeeyajubahvol2 @jubahsouq and very nice colour and superb material shawl by @m.scarf 😘😘😘❤️❤️
#ootd #mscarflovers #mscarf #jubahsouq #picoftheday #permijamscarf
Terima kasih sis sudi mengayakan Permija Shawl..cantik sangat 😘😘

(@jubahsouq_terengganu)

Selamat pagiiii warga Teganuuuu 😘 harini last day #jubahsouqyearendsale tau..so korang cepat cepat datang butik Kak Nunu dan dapatkan #zaqeeyajubahvol2 ni dengan harga RM 119 sahaja ! Esok harga akan kembali ke harga asal..
More...