Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Shasha tak boleh move on lagi dengan #ZubeedaAbstract ni. Effect art splash of colour. Shasha sukaaa. Available lagi di @jubahsouq_shahalam Ya! Adik Shasha si cantik manis ni pakai colour ultra violet 😍
.
NP : RM 199.00

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Selamat Pagi sayang Kak Min semua ❀️
Jom kita mulakan pagi kita dengan ceria seceria #ZubeedaAbstract warna Ultra Violet ni! πŸ˜‰
Cantik kan kan kan?
Masih lagi available di website dan juga butik-butik, jangan lupa dapatkan sebelum habis ☺️
.
#ZubeedaAbstract

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Rasa macam dah lama jugak tak repost OOTD kan. Kali ni kak Min berkenan tengok sis @diyanardzn_ menggayakan #ZubeedaAbstract peplum ni. The cutting is so perfect for her and warna pun lawa! Dengar cerita akan ada contest untuk korang kongsikan semua koleksi Jubahsouq yang korang ada. Tapi gambar kena cantik dan se-kreatip mungkin. Tunggu sis announce ya πŸ‘ŒπŸ»
#Repost @diyanardzn_ with @repostapp
・・・
πŸ’œ #iwearDhania

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! ESOK LAST DAY!! Sempat lagi chuolls nak shopping sampai 8 malam ini tau! 😘
.
#ZubeedaAbstract super gorgeous ni still available di @jubahsouq_shahalam macam adik Shasha ni baru umur 13 tapi gorgeous sangat menggayakan #ZubeedaAbstract diamond blue size XS. Insekiorrr shasha tau 😍
.
Update stock #ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : S, M, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #zubeedaabstract at #jubahsouqbangi
------
ZA 01 DIAMOND BLUE : XS, S, M, L, XXL
ZA 02 ULTRAVIOLET : XS, S, L, XL
-----
NP : RM199
PROMO : RM189 ONLY ! πŸŽ‰

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

@Regrann from @jubahsouq_shahalam - .
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Dah hari ke 11 YES SALE @jubahsouq tau! Ruginya kalau tak grab chuolls. Serendah RM 49.00 tau. Jangan kata Shasha tak ingatkan tau. #ZubeedaAbstract super gorgeous ni still available di @jubahsouq_shahalam macam adik Shasha ni pakai colour diamond blue size S 😍
.
Update stock #ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : XS, S, M, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Cantiknya butik manager @jubahsouq_shahalam menggayakan #zubeedaabstract warna diamond blue ni. Jom beli dekat #jubahsouq_bangi skrg ! Still promo rm189 tau 😘

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hai! Tinggal bpe hri je lg sale nk habis. Korang dah hbs shopping belum? Haa kalau belum sempat lg tau smpai 8 hb ni!

#zubeedaabstract
Diamond blue - S,M,L,XL,XXL
Ultra violet - XS,S,M,L,XL,XXL

Promo price RM 189

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Dah hari ke 11 YES SALE @jubahsouq tau! Ruginya kalau tak grab chuolls. Serendah RM 49.00 tau. Jangan kata Shasha tak ingatkan tau. #ZubeedaAbstract super gorgeous ni still available di @jubahsouq_shahalam macam adik Shasha ni pakai colour diamond blue size S 😍
.
Update stock #ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : XS, S, M, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #zubeedaabstract at #jubahsouqbangi -----
DIAMOND BLUE : XS,S,M,L,XXL
ULTRAVIOLET : XS,S,L,XL
-----
NP : RM199
PROMO : RM189 Only ! πŸŽ‰πŸŽ‰

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Ready Stock @jubahsouq_shahalam
#ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : XS, S, M, L, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : XS, S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
DAY 3!! Ya ampunn... stock dah tak banyak tau dearies. Memang nak kasi lichinnn 1 butik ni. Harga MR pun kalahhh. Sempat lagi lunch time atau balik kerja nanti nak serbu shopping di @jubahsouq_shahalam . New items macam #HayaSofeeya , #ZubeedaAbstract pun available semua size lagi tapi limited! #ShakeeraScallop & #AreeyaKurungVol3 pun bakal available di butik ya. Get ready!! 😱
.
BACA CAPTION pada gambar yang Shasha upload untuk tahu size & colour apa yang still available di @jubahsouq_shahalam ya. Rajin rajinkan diri chuolls. Kalau ada kemusykilan terus ja DM Shasha 😘
.
CEPAT SERBU!! Jangan kata Shasha tak ingatkan tau!!.. 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
DAY 3!! Ya ampunn... stock dah tak banyak tau dearies. Memang nak kasi lichinnn 1 butik ni. Harga MR pun kalahhh. Sempat lagi lunch time atau balik kerja nanti nak serbu shopping di @jubahsouq_shahalam . New items macam #HayaSofeeya , #ZubeedaAbstract pun available semua size lagi tapi limited! #ShakeeraScallop & #AreeyaKurungVol3 pun bakal available di butik ya. Get ready!! 😱
.
BACA CAPTION pada gambar yang Shasha upload untuk tahu size & colour apa yang still available di @jubahsouq_shahalam ya. Rajin rajinkan diri chuolls. Kalau ada kemusykilan terus ja DM Shasha 😘
.
CEPAT SERBU!! Jangan kata Shasha tak ingatkan tau!!.. 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
DAY 3!! Ya ampunn... stock dah tak banyak tau dearies. Memang nak kasi lichinnn 1 butik ni. Harga MR pun kalahhh. Sempat lagi lunch time atau balik kerja nanti nak serbu shopping di @jubahsouq_shahalam . New items macam #HayaSofeeya , #ZubeedaAbstract pun available semua size lagi tapi limited! #ShakeeraScallop & #AreeyaKurungVol3 pun bakal available di butik ya. Get ready!! 😱
.
BACA CAPTION pada gambar yang Shasha upload untuk tahu size & colour apa yang still available di @jubahsouq_shahalam ya. Rajin rajinkan diri chuolls. Kalau ada kemusykilan terus ja DM Shasha 😘
.
CEPAT SERBU!! Jangan kata Shasha tak ingatkan tau!!.. 😘

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

#ZubeedaAbstract pun tengah sale di butik dan website sempena Year End Sale! Link website di bio

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#zubeedaabstract hanya RM 199 shj. Cecepat grab!
ZAP 01 DIAMOND BLUE =S, M, L
ZAP 02 ULTRA VIOLET =XS, S, M, L, XXL

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

You can simply grab this peplum kurung with a promotional price only at PWTC KL #KLyesfest2016 #Repost @nabiilabee with @repostapp
・・・
A modern version of traditional wear, peplum kurung. The name, #ZubeedaAbstract reflects the design of it. An abstract design, exudes complex yet still an attractive design!
For those who are in UK, you may purchase JubahSouq's products from their trusted agent. Further details can be referred at @jubahsouq.uk :)

Nabiilabee (@nabiilabee)

A modern version of traditional wear, peplum kurung. The name, #ZubeedaAbstract reflects the design of it. An abstract design, exudes complex yet still an attractive design!
For those who are in UK, you may purchase JubahSouq's products from their trusted agent. Further details can be referred at @jubahsouq.uk :)

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

One of kak gee's team, @meerayr wear #zubeedaabstract in Ultraviolet colour. πŸ’œ
More...