JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Antara colour yang sentiasa menjadi favourite dearies kan 😍
β€’
#ZubeedaAbstract Ultra Violet & Diamond Blue colour. Still available di @jubahsouq_shahalam ya dearies 😘
β€’
NORMAL | RM 199.00

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

#zubeedaabstract ultra violet & Diomand blue still available @jubahsouq_kl .
PROMO : RM 189.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Wah2..ade pickup line ya.πŸ˜ƒcantiknya sis @anisalidrus pakai #zubeedaabstract dr @jubahsouq
.
.
#Repost @anisalidrus with @repostapp
・・・
Purple pink baju ini, begitu jua purple pink hati ai pada yu πŸ’žπŸ’žπŸ’ž A comfy modern kurung by @jubahsouq
#meknisreview
#meknisootd#jubahsouq
#JubahSouqLovers#jslovers
#iamjubahsouqlovers

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#ZubeedaAbstract in UltraViolet still available di @jubahsouq_shahalam ya dearies. Still PROMO price juga sehingga 2 APRIL ni 😘
.
PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 199.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Alhamdulillah. Morning dearies! Berdebar ke tu menghitung hari untuk grand launching JS Atelier Sabtu ni? Hiks!
.
Sebelum tu Shasha nak grab #ZubeedaAbstract Kurung Peplum in UltraViolet. Cantik kan? Still available lagi di @jubahsouq_shahalam ya dearies tapi limited size! S, M & XXL sahaja. Hurry up! 😍
.
NORMAL | RM 199.00

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #zubeedaabstract

(@jubahsouq_terengganu)

Terima kasih dear datang shoppping di butik @jubahsouq_terengganu , cantik dan manis menggayakan #zubeedaabstract in diamond blue . NP : RM199 sahaja .

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Shasha tak boleh move on lagi dengan #ZubeedaAbstract ni. Effect art splash of colour. Shasha sukaaa. Available lagi di @jubahsouq_shahalam Ya! Adik Shasha si cantik manis ni pakai colour ultra violet 😍
.
NP : RM 199.00

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Selamat Pagi sayang Kak Min semua ❀️
Jom kita mulakan pagi kita dengan ceria seceria #ZubeedaAbstract warna Ultra Violet ni! πŸ˜‰
Cantik kan kan kan?
Masih lagi available di website dan juga butik-butik, jangan lupa dapatkan sebelum habis ☺️
.
#ZubeedaAbstract

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Rasa macam dah lama jugak tak repost OOTD kan. Kali ni kak Min berkenan tengok sis @diyanardzn_ menggayakan #ZubeedaAbstract peplum ni. The cutting is so perfect for her and warna pun lawa! Dengar cerita akan ada contest untuk korang kongsikan semua koleksi Jubahsouq yang korang ada. Tapi gambar kena cantik dan se-kreatip mungkin. Tunggu sis announce ya πŸ‘ŒπŸ»
#Repost @diyanardzn_ with @repostapp
・・・
πŸ’œ #iwearDhania

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! ESOK LAST DAY!! Sempat lagi chuolls nak shopping sampai 8 malam ini tau! 😘
.
#ZubeedaAbstract super gorgeous ni still available di @jubahsouq_shahalam macam adik Shasha ni baru umur 13 tapi gorgeous sangat menggayakan #ZubeedaAbstract diamond blue size XS. Insekiorrr shasha tau 😍
.
Update stock #ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : S, M, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

#AlyonaLace (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #zubeedaabstract at #jubahsouqbangi
------
ZA 01 DIAMOND BLUE : XS, S, M, L, XXL
ZA 02 ULTRAVIOLET : XS, S, L, XL
-----
NP : RM199
PROMO : RM189 ONLY ! πŸŽ‰

#AlyonaLace (@jubahsouq_bangi)

Cantiknya butik manager @jubahsouq_shahalam menggayakan #zubeedaabstract warna diamond blue ni. Jom beli dekat #jubahsouq_bangi skrg ! Still promo rm189 tau 😘

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hai! Tinggal bpe hri je lg sale nk habis. Korang dah hbs shopping belum? Haa kalau belum sempat lg tau smpai 8 hb ni!

#zubeedaabstract
Diamond blue - S,M,L,XL,XXL
Ultra violet - XS,S,M,L,XL,XXL

Promo price RM 189

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Dah hari ke 11 YES SALE @jubahsouq tau! Ruginya kalau tak grab chuolls. Serendah RM 49.00 tau. Jangan kata Shasha tak ingatkan tau. #ZubeedaAbstract super gorgeous ni still available di @jubahsouq_shahalam macam adik Shasha ni pakai colour diamond blue size S 😍
.
Update stock #ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : XS, S, M, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

#AlyonaLace (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #zubeedaabstract at #jubahsouqbangi -----
DIAMOND BLUE : XS,S,M,L,XXL
ULTRAVIOLET : XS,S,L,XL
-----
NP : RM199
PROMO : RM189 Only ! πŸŽ‰πŸŽ‰

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Ready Stock @jubahsouq_shahalam
#ZubeedaAbstract :
.
ZAP 01- Diamond Blue : XS, S, M, L, XL, XXL
ZAP 02- Ultra Violet : XS, S, M, L, XL, XXL
.
PROMO PRICE : RM 189.00 only!!!
NORMAL PRICE : RM 199.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
DAY 3!! Ya ampunn... stock dah tak banyak tau dearies. Memang nak kasi lichinnn 1 butik ni. Harga MR pun kalahhh. Sempat lagi lunch time atau balik kerja nanti nak serbu shopping di @jubahsouq_shahalam . New items macam #HayaSofeeya , #ZubeedaAbstract pun available semua size lagi tapi limited! #ShakeeraScallop & #AreeyaKurungVol3 pun bakal available di butik ya. Get ready!! 😱
.
BACA CAPTION pada gambar yang Shasha upload untuk tahu size & colour apa yang still available di @jubahsouq_shahalam ya. Rajin rajinkan diri chuolls. Kalau ada kemusykilan terus ja DM Shasha 😘
.
CEPAT SERBU!! Jangan kata Shasha tak ingatkan tau!!.. 😘

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
πŸŽ‰YEAR END SALES πŸŽ‰
26 / 12 - 1 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
DAY 3!! Ya ampunn... stock dah tak banyak tau dearies. Memang nak kasi lichinnn 1 butik ni. Harga MR pun kalahhh. Sempat lagi lunch time atau balik kerja nanti nak serbu shopping di @jubahsouq_shahalam . New items macam #HayaSofeeya , #ZubeedaAbstract pun available semua size lagi tapi limited! #ShakeeraScallop & #AreeyaKurungVol3 pun bakal available di butik ya. Get ready!! 😱
.
BACA CAPTION pada gambar yang Shasha upload untuk tahu size & colour apa yang still available di @jubahsouq_shahalam ya. Rajin rajinkan diri chuolls. Kalau ada kemusykilan terus ja DM Shasha 😘
.
CEPAT SERBU!! Jangan kata Shasha tak ingatkan tau!!.. 😘
More...