MAKAYLA COLLAGEN MIST (@makaylasingapore)

What's all the hype surrounding soy peptides? ⠀

Makayla fact: ⠀
Soy peptides stimulate fibroblast proliferation and ⬆️ increase collagen and elastin synthesis. What does this mean? It means, what you will GET is a firmer looking skin. ⠀

Why?⠀

Soy Peptides are used to help prevent proteinase activity (as a result of exposure to ☀️ UV light ☀️ and ozone) from degrading collagen bundles in the skin. They can also can help to lighten hyperpigmentation and act as an anti-irritant, reducing ⬇️ inflammation. ⠀

💧www.makayla.sg⠀
.⠀
.⠀
.⠀

TAP THE LINK IN BIO TO GET SHOPPING! 💌
#acne #troubledskin #acnesg #acnecare #antiaging #hyperpigmentation #skincareblog #skincareroutine #skincarediary #beautycommunity #beautyreview #giving #gifting #beautybox #beautytrends #collagen #facemist #veganskincare #skincarediaries #organic #organicfacemist #halalskincare #singaporeskin #makaylady #skingoals #linkinbio #supportlocalsg

Doktor Jerawat(acneCare ) (@doktorjerawat16)

Uol nk muka cantik dan kulit cerah 😊pakai acne care💋 Pemakaian ance care beauty ne selalu memuaskan😍😍 Always ketagihan, Pemakaian acne care selalu berhasil bkin kulit putih sehat dan glowing😍liciinn tanpa noda😄 Penghapus jerawat

Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas

SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser

PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman

LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan

membantu menghilangkan jerawat dan parut

mencegah kulit rosak

mengurangkan aktiviti jerawat

Pada zaman yg serba moden ini lebih mudah untuk mendapatkan bahan seperti diatas untuk mencegah jerawat.

ACNE CARE
Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin.
acne care telah diuji kepada 10orang wanita dan 6orang lelaki yg menghadapi masalah Jerawat 7 drpdanya hanya mempunyai masalah jerawat di bahagian muka, manakala selebihnya mempunyai jerawat di muka, leher serta belakang badan.
whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+6017-2590358:)
Lebih mudah tekan link di bawah ini untuk terus ke inbox kami
>>>>>>>>>
http://www.wasap.my/60172590358 #acnecarecandy #acnecare #ubatjerawat
#bebasjerawat
#antijerawat #bencijerawat
#tablethapusjerawat
#jururawatjerawat #selfie #putihgebu #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik #sayajualmurah #jerawatmuka #jerawathilang #testimonioriginal #jerawatbadan #jerawatpasir #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatgatal #jerawatbatu #jerawat
#drjerawat #putih #cantik
#nursejerawat #sayajual

Acne (@acneblogrwzoom)

Did you know ? Microdermabrasion is a preventive and corrective treatment: it stimulates cell regeneration and helps produce young cells.
After just the first treatment, your skin should feel softer, firmer and deeply exfoliated. The treated area should be nourished, supple and radiant, and pores unclogged and tightened. The treatment also helps fade the look of dark spots, wrinkles and acne scars.
The exfoliating action of Microdermabrasion is the ideal complement to peel treatments, allowing the skin to better absorb the active ingredients.
For a consultation, call us at 514-694-3666 or email us at info@spanuance.ca
#microdermabrasion,#microdermabrasionwestisland,#microdermabrasionfacial,#microdermabrasiontreatment,#acnescars,#acneskin,#acnecare,#AcneScarTreatment,
#acnescar,#Acnefacial,#acneskincare,#acnes,#AcneScarring,#acnefacials,#facials,#FacialSpa,#facialscrub,#facialspecial,#facialskin,#facialsformen
#facialskincare,#facialscrubs,#facialsalon,#facialsurgeon,#facialspawestisland,#reducewrinkles,#wrinklesmoother,#wrinklesmooth,#spanuance

Trulum Wajah Cerah (@solusiwajahcerah)

kamu mau tampil cantik tapi gak mau ribet pakai banyak make up? ya kamu pakai trulum skin care aja.
produk yang sangat praktis yang akan membuat wajah kamu lebih cantik dan cerah

order sekarang juga tunggu apa lagi
Wa : 0813-1445-9442

#wajahberjerawat #pureskin #perawatankulit #perawatanwajah #review #meliabiyang #meliabiyangori #solusijerawat #produkjerawat #produkhalal #bpom #acnecare #nuskin #raflindzone #airmawar #herbal #skincare #cantik #ootd #wajahkering #wajahberminyak #meso #mesotherapy #wajahkusam #perawatankecantikan #maskerlumpur #maskerwajah #obatjerawat #maskerjerawat #cantikalami

Trulum Wajah Cerah (@solusiwajahcerah)

trulum skincare produk yang mempunyai 5 manfaat dalam 1 kemasan, yaitu  mencerahkan, melembabkan, menjaga... deengan memakai trulum kamu gak perllu lagi pakai pelembab, karena trulum sendiri sudah mengandung pelembab.

yuk cobain trulum skincare nya..
info dan pemesanan kamu bisa chat sekarang juga
wa : 0813-1445-9442

#wajahberjerawat #pureskin #perawatankulit #perawatanwajah #review #meliabiyang #meliabiyangori #solusijerawat #produkjerawat #produkhalal #bpom #acnecare #nuskin #raflindzone #airmawar #herbal #skincare #cantik #ootd #wajahkering #wajahberminyak #meso #mesotherapy #wajahkusam #perawatankecantikan #maskerlumpur #maskerwajah #obatjerawat #maskerjerawat #cantikalami

AGEN ADEEVA & L'BEAUTY (@lbeautyskincare)

Aktifitas padat ?
Wajah kusam berjerawat ? flek dan komedoan ?
Sudah coba macam2 cream tapi gak ada yang mempan ?
Cari harga yang murah tapi berkualitas ?
ADEEVA SKINCARE solusinyaa 😍
.
Ketahui manfaat nya dulu sebelum membeli y dear
.
Manfaat ADEEVA SKINCARE :
- menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna
- menghilankan jerawat dan noda bekas jerawat
- memutihkan kulit - glowing efek
- mengembalikan kulit kusam
- mengecilkan pori2
- Mengencangakan kulit 😍😍
.
.
Yuk konsultasikan wajah kalian dear,, Wa. 085132419164
Atau klik link
Bit.ly/tubanskincare
.
.
#adeeva #adeevaskincare #perawatanwajah #skincareaman #skincarebpom #kosmetik #kosmetikbpom #adeevaskincareori #adeevasurabaya #adeevarembang #adeevatuban #facecare #acnecream #acnecare #whiteningseries #acne #acneseries #obatjerawat

ACNE CARE CANDY (@acne.care_candy)

“ Candy penghancur akar jerawat “

Tahukah anda, jerawat adlh sejenis penyakit yg dianggap KRONIK di mana ia mengganggu kelenjar yang terdapat di dlm lapisan kulit. Kelenjar2 ini mengeluarkan minyak atau sebum yg berfungsi untuk meliputi kulit luar muka & badan kita juga bertindak sebagai pelembap semula jadi pada permukaan kulit. Namun begitu, bila liang roma pada kulit tersumbat, ini akan membuatkan kulit muka, belakang & leher ditumbuhi jerawat.

ACNE CARE
Dirumus dari extrax delima, serbuk jus epal, pureway C, lactosa & lactoferrin.
acne care telah diuji kepada 10orang wanita dan 6orang lelaki yg menghadapi masalah Jerawat 7 drpdanya hanya mempunyai masalah jerawat di bahagian muka, manakala selebihnya mempunyai jerawat di muka, leher serta belakang badan.
kajian dilakukan selama 1bulan & hasilnya telah terbukti kerana kesemua yang mgmbil dlm ujian keberkesanan acne Care ini berjaya menyelesaikan masalah jerawat mereka.

Whatsap " ACE " ke 013-8789486
Whatsap " ACE " ke 013-8789486
Whatsap " ACE " ke 013-8789486 .
.
Utk mendapatkan harga promosi beserta 3 free gift dari kami..
1 - FREE postage
2 - FREE gst
3 - FREE gift misteri
.
.
#acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #berkesan #tipshilangjerawat #selfie #testimonipositif #wajibcuba #delima #epal #purewayc #kulitkusam #kulitsihat #mekup #flawlessskin #lactoferrin

JERAWAT DAN PARUT (@candyjerawat_)

“ PICIT JERAWAT PUNCA KUMAN MEREBAK….. “
Alangkah gatalnya tangan tu nak meraba-raba muka setiap kali kulit wajah ditumbuhi jerawat. Lebih-lebih lagi ketika hormon tidak menentu saat datang bulan.Memang geram betul bila lihat jerawat bermaharajalela di wajah kita. Muka dah elok bersih dijaga rapi, tapi bila jerawat datang ‘menyinggah’, habis rosak penampilan diri dibuatnya!

Meskipun jerawat tu boleh dilitup dengan solekan, ia tetap membuatkan hati kita tak tentu arah tangan pun terus memicit jerawat tersebut dengan harapan ia akan hilang serta-merta.Tetapi, berapa ramai yang tahu bahawa memicit jerawat ini akan membawa lebih banyak keburukan?

Geli tak? Bila anda memicit jerawat yang mengandungi kotoran seperti nanah dan darah itu, secara umumnya anda sebenarnya akan mengundang lebih banyak kuman apabila jerawat itu pecah nanti.
Ingat, tangan dan jari-jemari adalah tempat pembiakan bakteria paling banyak! dalam sehari macam-macam benda yang dipegang dan disentuh oleh tangan. Sebab tu kita tak digalakkan menyentuh muka dengan tangan atau jari, apa lagi memicit jerawat. NO!

INGIN TAHU CARA MENGHAPUSKAN JERAWAT CARA MUDAH TANPA MEMICIT JERAWAT?? whatsap kami untuk pertanyaan di talian
+60176919270

#acnecare #sayajualacnecare #acnecareshahalam #skincareselangor #Termolekskincareemalaysia
#bazarpaknilmurah #bazarpaknil #beautytips #tipskecantikanwajah

Ethicare Remedies (@ethicare_remedies)

#Repost @linads0uza
Thank You Dear! We love your words!😇👍
・・・
Product : Hyalugel by @ethicare_remedies

This is a part of my skincare routine....Love it.

P.s: Hyaluronic acid helps hydrate your skin and makes it look plump, younger and helps reduce wrinkles over a period of time... .
👉Shop Link: www.ethicare.in
(Link In Bio)
.
.
#nofilter #skincare #basemakeup #makeuplove #makeup #freshface #clearskin #fashionblogger #lifestyleblogger #positivevibes #insta #instalikes #instalove #instagood #acnecaretips #acneproneskincare #moisturizinggel #acnecare #oilyskincare #oilyskincleanser #Allskintypes #sensitiveskin #babysoftskin #sensitiveskincare #beautysecret #productreviews #productreview

ryaningsih (@ryaningsih1)

Tau ga sih temen2? Buah delima atau yang dikenal juga dengan sebutan pomegranate, memiliki banyak manfaat buat kulit looo 😀😀
Selain membantu melembabkan dan membuat kulit tampak lebih kencang, kandungan vitamin C dalam buah delima juga bermanfaat untuk mengatasi jerawat.

Jadi yang punya masalah wajah berjerawat atau berkomedo wajib banget pakai rangkaian pure skin yang mengandung ekstrak buah delima 😍😍 #oriflame #pureskin #facialwash #facialwashoriflame #pureskinoriflame #skincare #testi #testimoni #testimony #testimonial #testimonioriflame #testimonipureskin #testimoniskincareoriflame #testimonioriflame #testimonikonsumen #acnecare #jerawat #jerawatan #wajahjerawatan #solusiwajahjerawat #solusikulitberminyak #solusikulitjerawat

Acne Care Candy (@cereprovepemutih.kulit)

JERAWAT TERUS MUNCUL?
Atasi dengan Cara yang Tepat ” Sebelum ni kulit muka saya memang ada masalah jerawat batu. Memang menyakitkan. Ubat dah macam-macam saya guna tapi jerawat batu masih tak hilang malah ia lebih teruk sehingga satu hari kakak saya syorkan guna Produk ni. Memang dah putus asa sebenarnya tapi mengenangkan kakak saya pakai jelah. Ya Allah saya bersyukur… dan terima kasih kakak sebab kali pertama pakai Produk ni besoknya jerawat batu yang bengkak tu mula surut.
Sekarang ni sudah sebulan saya pakai jerawat batu semua sudah hilang. Ini bukan cerita rekaan tetapi perkara yang sebenar berlaku kepada diri saya “
- Salmiah Johor.

Kami sedia membantu anda untuk menghapuskan Jerawat degil di muka anda, Acne Care candy merawat dari dalam & menghapuskan Jerawat dari Akarnya.
.
Whatsapp 'Jerawat' ke +6017 292 9684
.
FREE GIFT
PROMOSI
FREEPOSTAGE
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Penghapus Jerawat Acne Care (@acnecare.official_)

JERAWAT TERUS MUNCUL?
Atasi dengan Cara yang Tepat ” Sebelum ni kulit muka saya memang ada masalah jerawat batu. Memang menyakitkan. Ubat dah macam-macam saya guna tapi jerawat batu masih tak hilang malah ia lebih teruk sehingga satu hari kakak saya syorkan guna Produk ni. Memang dah putus asa sebenarnya tapi mengenangkan kakak saya pakai jelah. Ya Allah saya bersyukur… dan terima kasih kakak sebab kali pertama pakai Produk ni besoknya jerawat batu yang bengkak tu mula surut.
Sekarang ni sudah sebulan saya pakai jerawat batu semua sudah hilang. Ini bukan cerita rekaan tetapi perkara yang sebenar berlaku kepada diri saya “
- Salmiah Johor.

Kami sedia membantu anda untuk menghapuskan Jerawat degil di muka anda, Acne Care candy merawat dari dalam & menghapuskan Jerawat dari Akarnya.
.
Whatsapp 'Jerawat' ke +6017 292 9684
.
FREE GIFT
PROMOSI
FREEPOSTAGE
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Menghapus Jerawat Dari Akar (@acnecarecandy.official)

JERAWAT TERUS MUNCUL?
Atasi dengan Cara yang Tepat ” Sebelum ni kulit muka saya memang ada masalah jerawat batu. Memang menyakitkan. Ubat dah macam-macam saya guna tapi jerawat batu masih tak hilang malah ia lebih teruk sehingga satu hari kakak saya syorkan guna Produk ni. Memang dah putus asa sebenarnya tapi mengenangkan kakak saya pakai jelah. Ya Allah saya bersyukur… dan terima kasih kakak sebab kali pertama pakai Produk ni besoknya jerawat batu yang bengkak tu mula surut.
Sekarang ni sudah sebulan saya pakai jerawat batu semua sudah hilang. Ini bukan cerita rekaan tetapi perkara yang sebenar berlaku kepada diri saya “
- Salmiah Johor.

Kami sedia membantu anda untuk menghapuskan Jerawat degil di muka anda, Acne Care candy merawat dari dalam & menghapuskan Jerawat dari Akarnya.
.
Whatsapp 'Jerawat' ke +6017 292 9684
.
FREE GIFT
PROMOSI
FREEPOSTAGE
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Acne Care Candy Official. (@cereprove.pemutihkulit)

TESTIMONI
TESTIMONI
TESTIMONI
.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Hapuskan Jerawat Dari Akar. (@acnecare.penghapus.jerawat)

TESTIMONI
TESTIMONI
TESTIMONI
.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Acnecare Penghapus Jerawat. (@acnecarecandy.official_)

TESTIMONI
TESTIMONI
TESTIMONI
.
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . .
Whatsapp sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal.

whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Clear 2 Perfection (@clear2perfection)

A British study found that 72% of women never wash their brushes or sponges, even though they harbor dirt and bacteria which can cause breakouts. Loose powder brushes should be cleaned every two to three weeks and those used to apply foundation should be cleaned once a week. Mix a couple of drops of gentle facial cleanser and lukewarm water in a cup, swish your brushes around, rinse with lukewarm water, pat dry, and lay flat to air dry.

ACNE CARE CANDY (@dr.jerawat.malaysia)

" Indahnya jerawat di wajah awak, memang xnak buang ke? “

Whatsapp AC ke +601133955528

Remaja masa kini bukan saja gemar menggunakan produk-produk skincare & lain2 untuk merawat kulit wajah bahkan kulit sekitar anggota badan yang bermasalah. Walaupun harganya agak mahal, mereka seakan-akan tidak kisah keluar duit asalkan kulit pulih dan menjadi seperti yang dimahukan. Namun tidak ramai yang menyedari kekerapan menggunakan krim-krim luaran akan menyebabkan kesan yang lebih buruk sekiranya tidak mengambil secara konsisten. Adakah kita perlu selamanya perlu bergantung pada produk2 skincare untuk terus kekal cantik?

Menurut Pakar herbal, Acne Care ini diyakini selamat digunakan kerana rumusan yang terkandung di dalam Acne Care Merupakan 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan kimia terlarang.

Menurut seorang pelanggan, sudah sekian lama dia mencari alternatif terbaik untuk menghilangkan jerawat di muka. “Pelbagai produk kecantikan yang saya sudah cuba, namun hasilnya mengecewakan. Jerawat di wajah pula semakin banyak dan ramai rakan yang menegur membuatkan saya rasa malu. Setelah sekian lama, akhirnya saya berjumpa jalan penyelesaian masalah kulit saya dengan Acne Care ini, “ katanya. “Sebelum ini saya ada mendapatkan rawatan dengan pakar kulit di sebuah hospital kerajaan tetapi saya hanya diberi krim sapu dan antibiotik kerana tiada peralatan dan mesin yang canggih untuk merawat masalah kulit saya. “Dari segi kos rawatan pula, saya perlu menyediakan lebih kurang RM2,000 sehingga kulit saya benar-benar pulih,” katanya. Namun Kini Acne Care juga dapat membantu saya menyimpan & berjimat.

Tekan Link Di Bawah Untuk
Sebarang Pertanyaan Melalui Whatsapp
>>>>>>>>>>>>>
+601133955528

#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller
More...