KURUS PUTIH DETOX 💎 CYBERJAYA (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

PERNAH TERFIKIR KENAPA PERUT KITA BUNCIT WALAUPUN GIGIH DIET?
.
.
.
Pentingnya kita amalkan BE THE GLAMOROUS DRINK untuk buang toksin berkerak dalam usus. BTG mengandungi:
.
✅Guar Gum
✅Psyllium Husk
.
Untuk membantu BUANG TOKSIN berkerak tu! Perut pun makin KEMPIS! JOM AMALKAN BTG DRINK SEKARANG JUGA!!!!
.
Tinggalkan no tel kalau nak dapatkan BTGDrink!
.
NOW!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream #dendamaurora

Pinkish Flawless Glowing 🎀 (@deebelleglowserum_cyberjaya)

[BELI 2 KOTAK SEKALIGUS] .
.
Alhamdulillah 💖 Rezeki hari ini. Customer comel Nurul nie beli 2 kotak sekaligus, senang nak buat stock terus. Hehe. Yang penting, beli berapa kotak pun sentiasa ada free gift best2 kat you olls 🎀
.
.
Girlsss sesiapa yang ada masalah jerawat, jeragat, parut and dah buntu tak tau nak cari solusi kat mana, kami ada penawarnya!! Whatsapp 014-8380609 for info & order ✨✨✨
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream #dendamaurora

(@adell.beauty_hq)

Whitening & moisture your skin with this crystal rubber petal rose makser . 😍 #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin

KURUS PUTIH DETOX 💎 CYBERJAYA (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

[CARA MUDAH UNTUK PUTIH] .
.
Post nie khusus untuk girlsss and boysss luar sana, yang busyy tak sempat nak exercise & tak sempat nak komited kepada set full skincare 🤗
.
.
Alhamdulillah, sekarang Nadia Annuar dah come out dengan formula besttt, utk mencerahkan kulit, menguruskan berat badan, dan anti-aging❗️Just minum sehari sekali, dan semua manfaat tersebut akan menjadi milik anda ❗️
.
.
Kalau tak, takkanlah hakak customer kita nie ternyata lebih putih dalam masa 3-4 hari sahaja! Kandungan white strawberry from Japan ternyata berkesan utk mencerahkan & menggebukan kulit ❗️💖
.
.
Yang penting, berkesan & harga pun berpatutan. Oh and Nurul nak gtaw, sekarang nie ada promotion taw, and free gift❗️and yang lagi best lagi, RM500 akan diberikan kepada customer bertuah yang mampu menunjukkan perubahan yang ketara❗️Jom dapatkan BTGDrink hari nie juga❗️❗️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream #dendamaurora

KURUS PUTIH DETOX 💎 CYBERJAYA (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

[KULIT NAMPAK TEGANG✨]
.
.
Wowww 😊 The real testimoni from real customer ❗️After consuming Be The Glamorous Drink, kulit terus menjadi tegang! Bila nampak tegang, mestilah muda! Bila nampak muda, mestilah cantik & bahagia 😍😍😍
.
.
Yeayy, siapa muka berkedut, kusam, kering, kena cube Be The Glamorous Drink, whatsapp 014-8380609 for info & order 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream #dendamaurora

KURUS PUTIH DETOX 💎 CYBERJAYA (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

TRIVIA : BUKAN SAHAJA KURUS MALAH MENCERAHKAN KULIT
.
.
.
.
Wanita yang nakkan komitmen kurus cerah sekaligus, kita sarankan mulakan minum Be The Glamorous Drink harini...
.
.
Ramai dah berjaya dengan Be Drink.. Anda bila lagi???
.
.
Komen ' Be Drink' untuk cuba!!!!
Komen ' Be Drink' untuk cuba‼️!!
Komen ' Be Drink' untuk cuba‼️‼️
.
.
.
.
.
.
.#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream

KURUS PUTIH DETOX 💎 CYBERJAYA (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

DAH TRY MACAM-MACAM PRODUK UNTUK KURUS CERAH DAN SENTIASA NAMPAK MUDA??
.
.
.
Dah try
✔️tablet
✔️serbuk yang makan terus
✔️jenis liquid
✔️and pelbagai type of produk kurus??
.
.
Tapi takkan sama dengan Minuman Be The Glamorous Drink tauuu...
.
Rasa yg lazat dan mudah dibawa kemana saja.. 1 sachet ditambah dengan segelas air ...WOW!!!!! Memang sedap!!! And boleh kurus!!!!
.
.
Get it NOW‼️‼️‼️
Get it NOW‼️‼️!
Get it NOW‼️‼️‼️
.
.
Whatsapp 014-8380609 for info & order 😍
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream

(@adell.beauty_hq)

selamat sampai ke tuan baru nya di sabah #kamijual #adellbeauty 🤝😘

(@adell.beauty_hq)

selamat sampai ke tuan nya 2 kotak whitening glucoll #kamijual #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

(@ardellaryanafans)

1. @Regrann from @adell.beauty_hq - Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini pulak " Crystal Rubber petal rose whitening Masker " #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence - #regrann .

2.@Regrann from @adell.beauty_hq - Morning !! Crystal rubber mask rose & cooling .., korang boleh campur dgn yogurt natural tu & honey sikit .,, pastu gaul .. then tepek je kat muka selama 20 minit , kalau terlebih lama die kering ... jadi x boleh cabut mask je nanti . 20 minit tu die ngam2 lembik mcm lengkong ni 😋😍 . best masker crystal ni . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin - #regrann .

3.@Regrann from @adell.beauty_hq - sukatan untuk crystal masker .... beli kt tembat buat kuih je #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence - #regrann

(@adell.beauty_hq)

Morning !! Crystal rubber mask rose & cooling .., korang boleh campur dgn yogurt natural tu & honey sikit .,, pastu gaul .. then tepek je kat muka selama 20 minit , kalau terlebih lama die kering ... jadi x boleh cabut mask je nanti . 20 minit tu die ngam2 lembik mcm lengkong ni 😋😍 . best masker crystal ni . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin

(@adell.beauty_hq)

Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini pulak " Crystal Rubber petal rose whitening Masker " #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence

(@adell.beauty_hq)

sukatan untuk crystal masker .... beli kt tembat buat kuih je #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence

(@adell.beauty_hq)

alhamdulillah selamat sampai #adellbeauty #kamijual 🤝😘
More...