(@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - Temui @ardellaryana di Booth A02 berhadapan Dewan Tunku Canselor di Universiti Malaya @adell.beauty @mamira_hq .[Festival Konvokesyen Universiti Malaya]
.

#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#mamira_hq

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

Temui @ardellaryana di Booth A02 berhadapan Dewan Tunku Canselor di Universiti Malaya @adell.beauty @mamira_hq .[Festival Konvokesyen Universiti Malaya]
.

#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#mamira_hq

KURUS PUTIH DETOX SLIM 💃 (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

MAKIN LANGSING MAKIN CANTIK DENGAN GREEN TEA EXTRACT! 😱
.
.
BE THE GLAMOROUS nak share sikit kelebihan Green Tea Extract: ✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan kadar metabolisme
✔️Mencerahkan kulit
✔️Kandungan antioksidan yang tinggi
✔️Mengurangkan lebam bawah mata
✔️Anti penuaan
.
.
Mungkin ramai yang tahu kelebihan green tea extract tetapi tak ramai yang rajin nak consume setiap hari, mana taknya kene cari air panas untuk bancuh green tea.😓
.
.
Apa kata kita start amalkan BTG Drink sekarang! BTG Drink juga mengandungi green tea extract, yang bestnya bila dah consume BTG Drink ni kita juga dapat khasiat dari bahan bahan lain malahan mudah untuk dibawa kemana mana.🤗
.
.
Dibekalkan dalam bentuk sachet dan tidak perlu menggunakan air panas untuk membancuh! Satu sachet sehari untuk LANGSING, KULIT CERAH DAN ANJAL. Yang dah beranak pinak pun boleh cantik macam anak dara!😍
.
ORDER SEKARANG JUGA!!!
.
014-8380609 ❤️
.
.
Free shaker , Free Paper Bag + Free Fleur Perfume Kereta & Bilik 🤗
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream

KURUS PUTIH DETOX SLIM 💃 (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

MAKIN LANGSING MAKIN CANTIK DENGAN GREEN TEA EXTRACT! 😱
.
.
BE THE GLAMOROUS nak share sikit kelebihan Green Tea Extract: ✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan kadar metabolisme
✔️Mencerahkan kulit
✔️Kandungan antioksidan yang tinggi
✔️Mengurangkan lebam bawah mata
✔️Anti penuaan
.
.
Mungkin ramai yang tahu kelebihan green tea extract tetapi tak ramai yang rajin nak consume setiap hari, mana taknya kene cari air panas untuk bancuh green tea.😓
.
.
Apa kata kita start amalkan BTG Drink sekarang! BTG Drink juga mengandungi green tea extract, yang bestnya bila dah consume BTG Drink ni kita juga dapat khasiat dari bahan bahan lain malahan mudah untuk dibawa kemana mana.🤗
.
.
Dibekalkan dalam bentuk sachet dan tidak perlu menggunakan air panas untuk membancuh! Satu sachet sehari untuk LANGSING, KULIT CERAH DAN ANJAL. Yang dah beranak pinak pun boleh cantik macam anak dara!😍
.
ORDER SEKARANG JUGA!!!
.
014-8380609 ❤️
.
.
Free shaker , Free Paper Bag + Free Fleur Perfume Kereta & Bilik 🤗
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream

KURUS PUTIH DETOX SLIM 💃 (@betheglamorousdrink_cyberjaya)

MAKIN LANGSING MAKIN CANTIK DENGAN GREEN TEA EXTRACT! 😱
.
.
BE THE GLAMOROUS nak share sikit kelebihan Green Tea Extract: ✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan kadar metabolisme
✔️Mencerahkan kulit
✔️Kandungan antioksidan yang tinggi
✔️Mengurangkan lebam bawah mata
✔️Anti penuaan
.
.
Mungkin ramai yang tahu kelebihan green tea extract tetapi tak ramai yang rajin nak consume setiap hari, mana taknya kene cari air panas untuk bancuh green tea.😓
.
.
Apa kata kita start amalkan BTG Drink sekarang! BTG Drink juga mengandungi green tea extract, yang bestnya bila dah consume BTG Drink ni kita juga dapat khasiat dari bahan bahan lain malahan mudah untuk dibawa kemana mana.🤗
.
.
Dibekalkan dalam bentuk sachet dan tidak perlu menggunakan air panas untuk membancuh! Satu sachet sehari untuk LANGSING, KULIT CERAH DAN ANJAL. Yang dah beranak pinak pun boleh cantik macam anak dara!😍
.
ORDER SEKARANG JUGA!!!
.
014-8380609 ❤️
.
.
Free shaker , Free Paper Bag + Free Fleur Perfume Kereta & Bilik 🤗
.
.
.
.
#zofeabeauty #glamora #adellbeauty #prettyface #prettyfacehq #kdollbeauty #secretskinwhitekawaii #arvienabeauty #zukabeauty #sheskinzofficial #fellerabeauty #ameyrabeauty #moraessential #syanisbeauty #fairlady #symabeauty #deaaprilofficial #kurustanpaubat #kurusdenganberkesan #shaklee #collagenpowder #syahmimibeauty #qurose #secretcorrea #detoxtea #medinatea #maxxslim #bodydream

(@adell.beauty_hq)

#alhamdulillah selamat sampai sabun tomato & Day serum #kamijual #adellbeauty 🤝😊

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

Our petal rose crystal rubber masker . 🦋 make your skin fresh & pretty #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

Ini normal skin , atau yang nak kulit tu bersih menyeluruh ... lembut sangat mcm sponge ... flawless .... sekata kan kulit . ini die antara yang kite suggest pada coustmer 🦋🌸. #adellbeauty #kamijual #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence . kalau nak set ini terus whatsapp kami . 1st come 1st serve . 🌹

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - kulit kita perlu bernafass tanpa make up .. selepas cuci letak serum ok 🌸😘 #adellbeauty #kamijual #kulitbersih

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - Dah cuci muka dengan @adell.beauty_hq ? 😍 ... skin kita pun perlu die jaga dengan pencucian yg betul dan bersih , jangan lupa serum day & night ok ... and dont forget to put mask and ur supplmnt skin . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

#alhamdulillah crystal rubber petal rose whitening moist masker & crystal rubber cooling acne & oilyskin masker selamat mendarat. #kamijual #adellbeauty

(@adell.beauty_hq)

kulit kita perlu bernafass tanpa make up .. selepas cuci letak serum ok 🌸😘 #adellbeauty #kamijual #kulirbersih

(@adell.beauty_hq)

Dah cuco muka dengan @adell.beauty_hq ? 😍 ... skin kita pun perlu die jaga dengan pencucian yg betul dan bersih , jangan lupa serum day & night ok ... and dont forget to put mask and ur supplmnt skin . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual
More...