adell beauty product (@adellbeauty_product)

️Alhamdulillah barang custmer dah selamat sampai .. kami jual ☺️ #adellbeauty

Adell Beauty by ARDELL ARYANA (@_adell.beauty)

Alhamdulillah syukur syukur sangat dapat tumpang cari rezeki dalam #adellbeauty . Seronok sangat . Produk tiptop customer semua best best sporting habis . Masa mula-mula dulu pulon konsisten buat buat buat walaupun xde orang pm . Bermula dengan dropship . Tapi hari berganti hari bulan berganti bulan . Dah ramai perasan dah ramai jeling-jeling dah ramai intai-intai . Yess memang kami takde official tools . Stokis tak ramai , agent tak ramai . Yes selalunye payah nak jumpa orang promote #produkadellbeauty . Alhamdulillah restok restok restok sampai licin produk di HQ . Dengan #teamadellbeautyofficial weolls edit gambar sendiri . Weolls snap gambar sendiri . Tools buat sendiri . Masing-masing cari customer . Buat buat buat buat buat alhamdulillah hari nie customer yang ligan nak produk . #teamadellbeautyofficial laa paling best sebab dapat ilmu free . Aktif Sporting pastu selalu terapkan supaya konsisten . Walaupun tak tau bila #skincare nak ada ☹️ Sekarang nie produk baru banyak masuk masuk . Just boleh tatap jee . My stokis tak dapat nak update pape , sebab cikboss pon belom update ☹️☹️ sayangnye . Takpe laa habiskan stok #serumadellbeauty dan #looseitem iaitu #whiteningsoap dulu 😊😊😊😊😊😊😊

Adell Beauty by ARDELL ARYANA (@_adell.beauty)

Alhamdulillah syukur selamat sampai kedah . Happy sista nie . Dia kata tak sia-sia dia tunggu restok #skincareadellbeauty nie . Alhamdulillah . Gaisss ada 3 kotak lagi set skincare dear . Awok awok yang pm nak skincare tuu lekaih naaa ☺️
.
#adellbeauty #ardellaryana #skincare #pm0139503174

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann_App from @adell.beauty_hq - Guna 1 set Sabun #adellbeauty & serum pun dah cukup untuk jaga 1 wajah . ✊🏻😍 memang terbaik ... okay , admin dah postage ye barang2 awk semua ... nanti check whatsapp masing2 number tracking okay 🌸 - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann_App from @adell.beauty_hq - Okay awak semua yang mana nak COD kat area JB , Nak oder dari stokis JB boleh terus ke kak @eyaajax atau direct terus whatsapp 0127120894 ... Nak 1 set sabun & serum JB da ade stock . dapat kan Sabun Whitening snail pearl soap & 24k Gold soap . 😘 . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence " sape2 nak jadi agent area JB boleh direct @eyaajax jugak ok " 👌🏻 - #regrann

Voodoo Skincare Asia (@voodoo_of_heaven)

Voodoo boleh hilangkan
✔️Jerawat
✔️Parut
✔️Kulit berminyak
✔️Kulit muka yg hancur akibat menggunakan skincare kimia (voodoo bagi detoxkan balik kulit)
✔️Semua jenis kulit boleh deal dgn voodoo.
Dm/Whatsapp saya untuk soalan, pertanyaan dan harga.
Sangat rugi kalau tak cuba voodoo
yg pasti
❌ Bukan krim repack
❌Bukan krim kilo
❌ Bukan krim EOM (satu kilang yg memproses pelbagai jenis produk)
✅Voodoo ada kilang sendiri ya
❌Bukan skincare nama owner (Owner voodoo seorang lelaki Muslim di Bangkok Thailand)
.
MEMANG TAK RUGI CUBA VOODOO.
saya jamin 300% 🔥🔥🔥🔥
DM / WHATSAPP SAYA 018-2824945

#amyrabeauty #glowglowing5in1 #quputeh #pewiitskincare #aurawhite #tatiskincare #jannalawwa #dollypinky #babiesblinkgold #babiesblink #symabeauty #tatiskincare #skmmskincare #honeybeevenom #jamujelita #dmsfoundation #dnars #deejacosmetic #glowingspeed #dms360 #adellbeauty #elyanaskincare #nurraysaskincare #geebooskincare #mollyskincare #dbellapremiumcollagen #jsd #janganmengataskincare #amymascarabbcream #junniskincare #kdollbeauty
More...