Anzel Hair By Anzalna Nasir (@kn.shopalista)

Assalamualaikum dan selamat pagi..
Ni testimoni pengguna FJ Glow Gold satu set tahan selama 4 bulan lebih dan yang best cepat sangat kesan dia dan yang penting selamat dan halalan toyyiban... Satu set FJ Glow Gold ni berharga RM150 dan kita nak bg free pos utk 2 pembeli bertuah...cepat2 whatsapp/SMS/call 016-2158876 jika anda berminat

#agenfjglow
#fjglowgold
#fjglow
#sayaagenFJglowKLsah
#codkualalumpur
#codselangor
#postageworldwide
#produkkulitmuka
#produkskincare
#trustedseller
#visitmyig
#knshopalista
#naelofarhijabknshopalista

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen_fjglow)

Alhamdulillah cerita semalam.. Family baru fj glow..Habis stock licin kene serbu dengan warga singapura..Subhanallah syukur..
Semoga pintu rezeki uollss sentiase terbuka dan diberika kesihatan yang baik..Amiinn

Memang tak sah kalau tak bawak geng join....Free gift sentiase menanti.Rezeki dikongsi bersama...ye dak???πŸ˜‰πŸ˜‰ Siapa ada masalah jerawat,kulit kusam,parut,jeragat dan kulit tak sekata???jom klik link bawah ni..
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/0127012097

#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#agenfjglow
#putihsatubadan
#glowglow
#gebugebas
#cannotmoveon
#johorbahru
#johor

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

@Regrann from @fjglowstokisjohorbahru - 🏻️ Magic wipes super clean!
Utk yg malas nk cuci muka
Senang bawak travel
Tanggalkan makeup dlm 1 minit!
Best giler magic wipes ni!
Mudahkan kerja nak tanggalkan makeup & minyak kat muka!
Wangiiiii!!!!! πŸ’–πŸ’–Diskaun semua produk FJGlow sehingga 5 mac
Dapatkan sekarang....πŸ’–πŸ’– Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah
#pasirgudang #kotatinggi #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

ⓦⓐⓝ 🏒AMIZAN VENTURE (@m_eqone)

Best best best!! Muka penat2, kulit rasa kering, ngantok, nak bagi muka berseri 😍, spray glowing sprayyy 🌺.. besssssttttt!!! .
.
SEKARANG ADA LESS 10% .
WA 0139932651 / Wc eqone89 #agenfjglow #fjglow #glowingspray

ⓦⓐⓝ 🏒AMIZAN VENTURE (@m_eqone)

JERAWAT MAKIN SURUT! .
Syukur alhamdulillah.. baru jer pakai seminggu lebih, cust bagi feedback jerawat dia makin surutt. Bang wan sgt happyyy.. .
Xkisahla awok pompuan ker, lelaki ker, meh cuba fj glow gold ni. Best sgt2. Sesuai tuk semua jenis kulit.
.
Meh WA 0139932651 / wc eqone89 . SKRG PROMOSI LESS 10% 😍.
#sayajual #fjglowgold #fjglow #fjglowkotabharu #fjglowkelantan #agenfjglow #skincare

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

@Regrann from @fjglow - 2 hot item product paling laris Fjglow! #mirroskinz #fjglow - #regrann
Now ada promosi..diskaun 10% semua produk fjglow..bagi newbie yg nk cuba nak tanya itu dan ini, jom hubungi saya..jugaa boleh dapatkan produk terhangat meletopsss korang di butik kecantikan @dqueensvendor
Boleh walk in terus untuk shopping fjglow skincare disini tauuu!

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

πŸ’–πŸ’–Diskaun semua produk FJGlow sehingga 5 mac
Dapatkan sekarang....πŸ’–πŸ’– Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

agen fj glow seremban (@shahera_fjglow)

Assalamualaikum wbt semua

HQ umumkan sale fjglow bermula hari ini ( hari gaji ) sehingga 5/3/2017

HQ tangguhkan combo sale digantikan sale +10% seperti sebelum ini. Harap maaf.
Happy shopping! ==================================== Sale Fj Glow bermula hari ini
Potongan 10%
Sangat jimat, murah, berbaloi beli
So apa tunggu lagi dapatkan produk fj glow sekarang.
Untuk info lebih lanjut boleh whatsapp saya πŸ“²0102225060 / 0122430272

#fjglow
#mirrorskinz
#salefjglow
#teamfjglowhajar
#produkfjglow
#agenfjglow
#kulitcermin
#sale10%

ⓦⓐⓝ 🏒AMIZAN VENTURE (@m_eqone)

BANGUN PAGII JERAWAT PASIR HILANG!! .
Testimoni ikhlas dari cust lelaki . Yer lelaki pon boleh pakai.. Baru jer pakai sehari , jerawt pasir hilanggg.. bang wan is happyyy!! 😁. Bila dah cuba baru tau bestnya set skincare #fjglowgold ni. Syukur dpt membantu masalah kulit cust.. 😍
.
Berminat nak cantikkan & sihat kulit anda? WA 0139932651 / Wc eqone89 😘 #lelaki #perempuan #skincare #agenfjglow #jerawatpasir #jerawat #agenfjglowkotabharu

ⓦⓐⓝ 🏒AMIZAN VENTURE (@m_eqone)

Dalam bebanyak skincare yg abe wan dah try, produk dri rangkaian #fjglow yg sesuai dgn bang wan . Jadi tuk penjagaan kulit abe wan pilih #fjglowgold. Sgt2 best, sesuai tuk lelaki & pompuan, xder rasa efek pedih, xmenggelupas, kulit rasa sihat segar, makin cerah dari dlu.. cuba dlu baru korang. .
1 set Didatangkan dgn 4 item
A - ORGANICFACIAL WASH
B - GLOW DAY CREAM
C - NIGHT CREAM
D - TREATMENT CREAM
.
Berminat nk cuba? Whatsapp bang wan 0139932651 / Wc eqone89 #skincare #lelaki #perempuan #agenfjglow #sayajual

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Serum yang diperkaya dengan Vitamin A,C,E selamat digunakan.
Bukan untuk muka je oulsss tapi boleh jugak guna dekat rambut tau.. Ramai yang suka dan jatuh cinta❀️❀️❀️ Bak kata orang xkenal maka xcinta. Gitttcheww😁

Jadi marii kita kenal2 dulu dengan serum keluaran fjglow😍
.

Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

ABAM pun Nak glow jugok! Lelaki & perempuan semua boleh Pakai produk Fjglow tetap Nak Tampil menarik πŸ˜˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» jangan cakap ABAM tak payung! Kulit makin lembap, jerawat semakin kecut, Tona Kulit sekata! Berehhhh boh! I like it 😍. .
Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

Adakah ANDA betul-betul serius nak selesaikan masalah ini? =============================== Ok, teruskan bacaan anda, 1 minit jer

Anda mesti mahukan kulit muka putih gebu dan licin tanpa jerawat @ jeragatkan? Tapi cuaca negara kita ini sememangnya panas dan membuatkan kulit kita BERMINYAK & BERJERAWAT kan.

Lebih-lebih lagi bila kulit kita ada (✘) Gelap dan tak sekata
(✘) Parut
(✘) Bintik Hitam
(✘) Kedut (aduh nampak tua)
(✘) Kusam dan tak bermaya

Jenuh dah kita nak tutup semua ini, tampal foudation dan bedak tebal-tebal.

Masalahnya bila makeup tebal-tebal nak berwuduk pun susah, betul tak…

FJ Glow menawarkan 4 Produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, β€˜glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

So, saya dah cuba produk FJ Glow Skin Care ni. Alhamdulillah ianya berkesan dan saya sangat-sangat berpuashati.

Nak gunanya senang je... dan yang paling BEST, lepas pakai nie 5@7 HARI je dah nampak KESAN…

Tak percaya? Lihat testimoni di www.fjglow.com

Lepas ni... (βœ”οΈ)Makeup pun dah tak payah tebal-tebal lagi.
(βœ”οΈ)Jimat masa duduk depan cermin.
(βœ”οΈ)Boleh pergi kerja awal sambil tersenyum.

Saya sangat sarankan untuk anda mencuba…

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

πŸ“£ FREE POSTAGE FJGLOW GOLDπŸ“£ (@fjglow_gold)

[HEALING CRISIS]

Muka akan rasa gatal gatal atau naik jerawat atau menggelupas halus slepas guna produk ni..
Ini disebabkan oleh proses pemulihan yg berlaku. Proses ini berlaku disebabkan pengeluaran kimia daripada kulit akibat produk yg di pakai sebelum ni yg mengandungi bahan kimia... πŸ’₯πŸ’«Perkongsian info

Apabila kita mengguna/pakai produk baru yg natural@semulajadi
cth makanan, minuman,skincare ... terdapat 4proses yg akan berlaku ; 🌱 1.release-singkir- pembuangan toksin@bhn kimia -tempohnya brgantung pd individu πŸ„2. relax-rehat- organ@ kulit akan berehat - back to normal, setelah bekerja keras sewaktu penyingkiran πŸ’3. Revive-pulih- baik pulih sel-sel yg telah rosak akn berlaku - Dalam @ luaran 🌺 4.renew-ganti- sel-sel yg telah dibaiki akan diganti dgn sel-sel @ kulit baru., β˜€οΈ jika pakai produk tidak ada perubahan dlm waktu trdekat atau makin teruk, itu NORMAL ~~\ paling kurang mesti ambk masa 4 bulan utk lengkapkan semua proses diatas.. ~~\ Jika brhnti di bln ke 2 brmaksud baru habis proses relax..xsmpt pulih dan renew lg... 🌻 So,kite akn dpt kulit yg asal shj, hanya toksik shj dh x ada kt kulit kita tp xsmpt pulih n gnti bru.... jdi bkn salah produk tp proses tak complete sbnr nya... πŸ™‡ kesimpulannyaa.... konsisten dan yakin dan sabarrrrr,,, insyaAllah..masalah anda mampu dirawat.

Tips :

1- cuci muka dengan rebusan air sireh selama seminggu bagi proses detox kimia dlm kulit

2- boleh juga cuci muka dengan air kelapa muda. Juga bagus untuk detox bahan2 kimia kesan produk lama

3- Boleh dapatkan krim jerawat dari farmasi

4- untuk rawatan dalaman digalakkan menggunakan mirroskinz untuk rawatan kulit dari dalaman. " healing proses menuntut kesabaran untuk keselamatan kulit berpanjangan"

#FJGlow #FJGlowSkinCare #Skincare #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@fjglowpasirgudang)

Ramai customer kembali Pakai Fj glow semula sebab Apa?
Bila muka dah hilang jerawat, Kulit makin bersih, wajah makin berseri-seri & muka licin!
Confirm mesti gatal Nak Pakai produk yg Lebih mahal atau Murah & Hot yang hangat diperkatakan. Bila Pakai tak sama hasilnya.
Jangan Salah produk yang awak baru Pakai tu, Walaupun nampak warna & bau sama tak semestinya Bahan yang terkandung sama Dan sangat Berbeza. Nampak sama tapi tak serupa. Serupa tapi Ada merkuri pulak. Eh ehh!
Maka ........... Back to normal!

Get it NOW!!! Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor
beralamat
No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHANπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Tahniah Agen lincah @aimyyasin01 sangat aktif dalam Pembelian stok. Dan2 hp mati Batery pinjam hp abang dia daaaa. Kemain cerohhh! Hehe. Yang penting Jualan semakin mencanak layak mendapat reward dari saya sebagai @fjglowstokisjohorbahru ini satu penghargaan buat anda. Tahniah Moga Bisnes terus maju Jaya & sukses. .

Teruskan Niat membantu orang lain dalam menyelesaikan masalah Kulit luaran & dalaman bertambah sihat dengan Fjglow skincare & Mirrorskinz. .

Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM sis Aina setia indah repeat order hampir setiap bulan menjadi pengguna setia selama hampir 2 tahun.. Kita selalu selitkan je dalam box or sangkut di gate so kita selfie jelaaaa sini 😘✌🏻️. .

Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Ramai customer kembali Pakai Fj glow semula sebab Apa?
Bila muka dah hilang jerawat, Kulit makin bersih, wajah makin berseri-seri & muka licin!
Confirm mesti gatal Nak Pakai produk yg Lebih mahal atau Murah & Hot yang hangat diperkatakan. Bila Pakai tak sama hasilnya.
Jangan Salah produk yang awak baru Pakai tu, Walaupun nampak warna & bau sama tak semestinya Bahan yang terkandung sama Dan sangat Berbeza. Nampak sama tapi tak serupa. Serupa tapi Ada merkuri pulak. Eh ehh!
Maka ........... Back to normal! .
Sebarang pertanyaanπŸ‘‡
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
πŸ“²WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #tips #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon
More...