Kak mid (@hamidahyns)

TAK PANDAI MAKEUP!!!🤦🏻‍♀️ Samala macam kak mid. Paling tak pandai nak makeup ni.

Suka tengok muka orang cantik dengan makeup tapi diri sendiri memang tak pandai main dengan berus.

Walaupun tak pandai makeup kita tetap nak nampak cantikkan? Sapa sini tak pandai makeup tapi nak nampak cantik??? Kita ni tak pandai makeup walau macamana pun asas foundation tu mesti kene sapu. Sapu foundation lah paling simple.

Nak bagi foundation tu lasting pun satu masalah juga tau! Kadang2 kebanyakan foundation tak bertahan lama. Gabungan serum gold adalah yang terbaik untuk kekalkan flawless sampai ke petang!

Nak tau how it feel kene cuba produk fj glow. Dah guna baru tau!🤗 #fjglow #fjglowxclusive #luvfjglow #agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Baru balik dari lunch.
Ya Tuhan...panasnya hari.
Lain macam bahangnya.

Masuk ofis baru rasa lega skit kene aircond. Ha ah..ya..effect #fjglowexclusive mmg mcmtu. Muka tetap flawless walaupun kene panas.🌞 #sayajualsayapakai
#agenfjglow

FIZAFJGLOW (@hafizafjglow)

Dapat less lg dpt 3-4 items tawww...fjglow skincare plus mirrorskinz memang terbaik kan !!! #agenfjglow
#fjglow
#mirrorskinz

FJGLOW JB (@fjglowjb)

Mula mula bank in untuk compact powder je. Selang sehari dia minta tunda pos sebab nak tambah stok. Alhamdulilah. Kalau berkesan memang xrasa ragu nak beli banyak😊

#fjglow
#Iglow
#serum
#daycream
#facialWash
#AgenFjglow

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen_fjglow)

Alhamdulillah😍
Untungnye sis ni dapat surprise set #fjglowexclusive♥️ dari suami tercinta💃💃nampak tak romatik kan uolsss😍😍semoga family uollss sentiasa bahgia dunia akhirat.Aminnn.. So,yang mane suami2 tu nak bagi hadiah untuk istri tersayang tu mai laa pm kite or whatsapp 0127012097..service tip top punye👍👍hantar sampai dalam umah gituuu😜

#setfjglowexclusive
#agenfjglow
#jomcantik
#sayapakaisayajual

Kak mid (@hamidahyns)

Cantik tanpa filter!
Foundation Argan Fjglow paling best! Tu kata pengguna.
Da boleh tolak tepi foundation lain. Mmg cantik giler foundation ni.
Muka tak naik jerawat sebab ada argan. Tak sumbat pori. Oder now special price!
#fjglowexclusive #fjglow #agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

When u take a selfie without filter look like! 💁🏻 Love it so much♥️ Fj glow exclusive simple tapi hasilnya memang exclusive.

No peeling. No pain. No chemical.

Mudah. Ringkas. Murah. 💝Fj Glow Xclusive impian indah setiap wanita💝

#fjglowxclusive
#kulitcermin
#produkbebaskimia
#produkbernotifikasikkm
#produkberasaskanorganik
#agenfjglow
#agenfjglowkuching

Kak mid (@hamidahyns)

Marilah kita mengepos ya anak-anak.
Sambil ambil anak sekolah sambil tu kak mid pos barang customer.
Thank you repeat order dengan kak mid! Pengguna setia memang selalu repeat order...😘😘😘 #fjglowxclusive
#fjglow
#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkbebaskimia

Kak mid (@hamidahyns)

Exclusivekan wajah mu dengan set fj glow exclusive❤️

Say "hai" yang dah guna set fj glow exclusive😊

#fjglow
#fjglowexclusive
#teamfjglowhajar
#sayajual
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Sakit lutut makin hilang dan supplement mirrorskinz selamat di makan. Testimoni customer.
.
.
Feedback dari customer kami yang rata-rata nya sangat berpuashati dengan kesan nya.
.
.

Bukan membantu masalah kulit je tapi dalaman juga dibantu. Sakit lutut, sakit belakang, rambut gugur, tumit pecah-pecah, .dan masalah lain mirrorskinz membantu.
.
.

Kalau yang ada masalah dalaman atau ikhtiar nak dqpat kan anak boleh comsume mirrorskinz. Yang penting konsisten. "selamat mencuba"
#testimonimirrorskinzstemcell
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#mirrorskinz

Kak mid (@hamidahyns)

Yeay yeay serum gold dah sampai HQ.
In shaa Allah esok tengahari sampai dekat kak mid ye, tunggu tau sampai je stok kat tangan, kak mid terus pos. Ramai tak sabar tu.. Maaf atas melewatan. Terima kasih atas kesabaran.😊😍😘 Yang nak order tu boleh terus whatsapp/PM kak mid ye. 😊

Serum ni sangat2 bestt, sbb dia waterbase mudah serap so muka yang sebum tu pon boleh guna. Tak naik jerawat.

Nak tau kelebihan serum gold ni jom chit chat ngan kak mid. Saya terangkan.

#serumgoldfjglow
#setfjglowexclusive
#fjglow
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

✅ Gold Whitening Serum (NOT 170805585k)
.
.
➡️Berat : 15ml .
.
➡️Kebaikan : gold serum ini diformulasikan dengan teknologi dari paris. Kualiti tinggi. Diadun dengan kepingan daun emas 24k diinspirasikan dari kecantikan Cleopatra. Fungsi untuk memutihkan muka semulajadi. Ekstrak Licorice berfungsi memutihkan & memudarkan jeragat. Melembapkan, mengecilkan pori, menaikkan seri muka. Awet muda. Recomended 👍🏻 ==============================
Testimoni diri sendiri (Stokis KL) ❤️Serum gold ni sangat2 best, melembapkan kulit kak jaja, saya sangat suka serum ni. Kulit kak jaja jenis kering, dalam seminggu kak jaja dah nampak kesan. Alhamdulillah.

Testimoni sendiri agen Ima, agen sepang) ❤️Minggu pertama pakai set xclusive kulit ima kering, tapi lps masuk minggu ke 2 kulit ima makin lembut dan lembap, lps tu nmpk glowing. Happy nya.

Feedback dari customer agen muslihana,agen seremban ❤️Formula kali ni buat ramai berminat pakai, nak order lagi 4kotak. 👆👆antara feedback pengguna fj glow exclusive

Jom exclusivekan set wajah anda dengan set fj glow exclusive😍

#fjglow
#fjglowexclusive
#sayajual
#agenfjglow
#produkorganik
#tanpapengelupasan

Kak mid (@hamidahyns)

Fj Glow Xclusive♥️ Alhamdulillah...customer kak mid makin serasi dengan set fj glow xclusive.
Set skincare ni memang tak mengeringkan kulit. Malah mencantikkan dan melembutkan kulit.

Dengan kelebihan minyak argan dan gold serum pasti kulit kita akan jadi lebih sihat. Yang penting rajin sapu.
Never-never skip sapu tiap malam!

#fjglowxclusive
#agenfjglow
#luvfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Sejak semalam mata kiri sebelah atas dok kedip-kedip.
Pagi ni lagi kuat kedip-kedipnya!
Tak selesa dibuatnya....
Apakah petandanya??? Ohya..pagi ni seperti biasa kak mid apply Serum Gold Whitening dan Argan Foundation plus bedak iglow by #fjglow

Walaupun mata tak selesa. Kulit muka kene maintain. Gittew!😂 #fjglowxclusive
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Xclusivekan dirimu dengan #fjglowexclusive
Simple. Mudah tapi kesan sangat xclusive!
Gittew!
Tiada kesan sampingan. Produk bernotifikasi kkm dan berasaskan organik. Selamat.

Mana nak dapatkan produk ni??? Kak mid sedia membantu. Just pm/dm kak mid! 📲0168580181
📲0168581081
📲0168581081

#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkbebaskimia
#produkbernotifikasikkm

Kak mid (@hamidahyns)

Mudah, Simple tapiiiii..... exclusive😉

Alhamdulillah 2 3hari ni customer dah testimoni dan feedback selepas guna set baru keluaran fj glow ni, fuhh menangis baca tau.. Hihi ramai sangat yang berpuas hati dengan set fj glow exclusive ni.
.
.
Dah lah mudah digunakan, jimat masa, tepek-tepek siap. Tak perlu berejam dalam bilik bersiap. .
.
Orang makin sibuk, Cuaca semakin berubah, Usia makin meningkat, Orang nak mudah & cepat, Tapi nak kulit yang terawat, dapat cover kulit yang kusam, Tapi selesa bila guna kat muka tak melekit, yang penting mudah serap dan cantik.
.
.
.
Ada 3 item dalam Set fj glow exclusive :
1. Pencuci Organik 80ml
2. Gold whitening serum 15ml
3. Argan foundation 5g
.
.

Tahan 1-2bulan (bergantung pergunaan)
.
.
.

Harga semestinya mampu milik, nak tahu harga jom chit chat, kita kenal-kenal lebih mesra😉
.
.
.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan produk boleh terus Pm, whatsapp kak mid📲+60168581081
Www.wasap.my/60168581081/fjglowX

#fjglow
#fjglowexclusive
#sayajual
#agenfjglow
#setbarufjglow
#lebihadvance
#skincareno1malaysia
#skincareorganik
More...