Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Exclusivekan wajah mu dengan set fj glow exclusive❤️

Say "hai" yang dah guna set fj glow exclusive😊

#fjglow
#fjglowexclusive
#teamfjglowhajar
#sayajual
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Sakit lutut makin hilang dan supplement mirrorskinz selamat di makan. Testimoni customer.
.
.
Feedback dari customer kami yang rata-rata nya sangat berpuashati dengan kesan nya.
.
.

Bukan membantu masalah kulit je tapi dalaman juga dibantu. Sakit lutut, sakit belakang, rambut gugur, tumit pecah-pecah, .dan masalah lain mirrorskinz membantu.
.
.

Kalau yang ada masalah dalaman atau ikhtiar nak dqpat kan anak boleh comsume mirrorskinz. Yang penting konsisten. "selamat mencuba"
#testimonimirrorskinzstemcell
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#mirrorskinz

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Yeay yeay serum gold dah sampai HQ.
In shaa Allah esok tengahari sampai dekat kak mid ye, tunggu tau sampai je stok kat tangan, kak mid terus pos. Ramai tak sabar tu.. Maaf atas melewatan. Terima kasih atas kesabaran.😊😍😘 Yang nak order tu boleh terus whatsapp/PM kak mid ye. 😊

Serum ni sangat2 bestt, sbb dia waterbase mudah serap so muka yang sebum tu pon boleh guna. Tak naik jerawat.

Nak tau kelebihan serum gold ni jom chit chat ngan kak mid. Saya terangkan.

#serumgoldfjglow
#setfjglowexclusive
#fjglow
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

✅ Gold Whitening Serum (NOT 170805585k)
.
.
➡️Berat : 15ml .
.
➡️Kebaikan : gold serum ini diformulasikan dengan teknologi dari paris. Kualiti tinggi. Diadun dengan kepingan daun emas 24k diinspirasikan dari kecantikan Cleopatra. Fungsi untuk memutihkan muka semulajadi. Ekstrak Licorice berfungsi memutihkan & memudarkan jeragat. Melembapkan, mengecilkan pori, menaikkan seri muka. Awet muda. Recomended 👍🏻 ==============================
Testimoni diri sendiri (Stokis KL) ❤️Serum gold ni sangat2 best, melembapkan kulit kak jaja, saya sangat suka serum ni. Kulit kak jaja jenis kering, dalam seminggu kak jaja dah nampak kesan. Alhamdulillah.

Testimoni sendiri agen Ima, agen sepang) ❤️Minggu pertama pakai set xclusive kulit ima kering, tapi lps masuk minggu ke 2 kulit ima makin lembut dan lembap, lps tu nmpk glowing. Happy nya.

Feedback dari customer agen muslihana,agen seremban ❤️Formula kali ni buat ramai berminat pakai, nak order lagi 4kotak. 👆👆antara feedback pengguna fj glow exclusive

Jom exclusivekan set wajah anda dengan set fj glow exclusive😍

#fjglow
#fjglowexclusive
#sayajual
#agenfjglow
#produkorganik
#tanpapengelupasan

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Fj Glow Xclusive♥️ Alhamdulillah...customer kak mid makin serasi dengan set fj glow xclusive.
Set skincare ni memang tak mengeringkan kulit. Malah mencantikkan dan melembutkan kulit.

Dengan kelebihan minyak argan dan gold serum pasti kulit kita akan jadi lebih sihat. Yang penting rajin sapu.
Never-never skip sapu tiap malam!

#fjglowxclusive
#agenfjglow
#luvfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Sejak semalam mata kiri sebelah atas dok kedip-kedip.
Pagi ni lagi kuat kedip-kedipnya!
Tak selesa dibuatnya....
Apakah petandanya??? Ohya..pagi ni seperti biasa kak mid apply Serum Gold Whitening dan Argan Foundation plus bedak iglow by #fjglow

Walaupun mata tak selesa. Kulit muka kene maintain. Gittew!😂 #fjglowxclusive
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Xclusivekan dirimu dengan #fjglowexclusive
Simple. Mudah tapi kesan sangat xclusive!
Gittew!
Tiada kesan sampingan. Produk bernotifikasi kkm dan berasaskan organik. Selamat.

Mana nak dapatkan produk ni??? Kak mid sedia membantu. Just pm/dm kak mid! 📲0168580181
📲0168581081
📲0168581081

#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkbebaskimia
#produkbernotifikasikkm

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Mudah, Simple tapiiiii..... exclusive😉

Alhamdulillah 2 3hari ni customer dah testimoni dan feedback selepas guna set baru keluaran fj glow ni, fuhh menangis baca tau.. Hihi ramai sangat yang berpuas hati dengan set fj glow exclusive ni.
.
.
Dah lah mudah digunakan, jimat masa, tepek-tepek siap. Tak perlu berejam dalam bilik bersiap. .
.
Orang makin sibuk, Cuaca semakin berubah, Usia makin meningkat, Orang nak mudah & cepat, Tapi nak kulit yang terawat, dapat cover kulit yang kusam, Tapi selesa bila guna kat muka tak melekit, yang penting mudah serap dan cantik.
.
.
.
Ada 3 item dalam Set fj glow exclusive :
1. Pencuci Organik 80ml
2. Gold whitening serum 15ml
3. Argan foundation 5g
.
.

Tahan 1-2bulan (bergantung pergunaan)
.
.
.

Harga semestinya mampu milik, nak tahu harga jom chit chat, kita kenal-kenal lebih mesra😉
.
.
.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan produk boleh terus Pm, whatsapp kak mid📲+60168581081
Www.wasap.my/60168581081/fjglowX

#fjglow
#fjglowexclusive
#sayajual
#agenfjglow
#setbarufjglow
#lebihadvance
#skincareno1malaysia
#skincareorganik

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Dulu Fj Glow Gold.
Sekarang Fj Glow Xclusive.

Apa yang xclusive sangat tu??
Nanti kak mid share!

Ramai dah mula bertukar.
Sebab memang sangat berbaloi untuk cuba set ni. Yang penting selamat!

#agenfjglowkuching
#fjglowxclusive
#agenfjglow

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Borong 3 box #fjglowxclusive skincare untuk pelanggan setia #fjglow. Agen aktif kami stok terhad untuk FREE berus ikan multipurpose 🐬 tau . Siapa nak whatsapp 0177041588 cepat kami bagi no hp agen-agen berdekatan anda 😍💕. .

#fjglowteamjohor
#stayglowing
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Memang menggoda sungguh set fj glow xclusive ni!!!! Lebih berkualiti tinggi dan dijamin selamat!
Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, merawat parut, blackhead, whitehead, kulit kering dan memutihkan kulit!

Menarikkan? 💕💕💕💕 Jom try satu😄

#fjglowxclusive
#fjglowsetbaru
#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#teamfjglowhajar
#kualititinggi

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Feedback dari customer kak mid!
Katanya bagus sangat fj glow ni!
Siang malam termimpi-mimpi😂

#fjglow
#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Alhamdulillah...rezeki tak pernah putus.
Ini barang-barang yang nak dipos hari ni.
Terima kasih tak terhingga kerana sentiasa memberi sokongan kepada kak mid dan terus mempercayai fj glow!

Kak mid sayang uollss..😘😘😘😘 #fjglow
#agenfjglow

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen_fjglow)

Skincare lain? Makeup lain?
Fj Glow Xclusive semua ada. #SuperJimat #superXclusive #hargamampumilik

Tawaran istimewa : ✅percuma Berus Ikan 100 terawal!
✅packaging istimewa 100 terawal!
Keunikan set Xclusive kali ini:
✅Formulasi Paris ✅packaging Exclusive
✅Bahan semulajadi & selamat
✅Campuran minyak Argan kualiti tinggi
✅campuran Daun Emas 24k ✅Ekstrak Licorice bahan pemutih semulajadi
✅Lulus KKM ✅Menyelesaikan masalah jerawat, jeragat, kulit kering, memutihkan kulit dengan selamat, merawat parut, blackhead, whitehead, kulit kusam tanpa bahan terlarang. Yang penting tanpa pengelupasan.

100 terawal sahaja yang akan dapat #freeberusikan fj glow dan packaging yang istimewa.. So apa tunggu lagi. Grab sekarang!! Jangan lupa whatsapp aien okay!!nak order klik je link bawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/+60127012097

#xclusiveskincare
#agenfjglow
#setfjglowX
#kulitcermin
#jomcantik

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen_fjglow)

Skincare lain? Makeup lain?
Fj Glow Xclusive semua ada. #SuperJimat #superXclusive #hargamampumilik

Tawaran istimewa : ✅percuma Berus Ikan 100 terawal!
✅packaging istimewa 100 terawal!
Keunikan set Xclusive kali ini:
✅Formulasi Paris ✅packaging Exclusive
✅Bahan semulajadi & selamat
✅Campuran minyak Argan kualiti tinggi
✅campuran Daun Emas 24k ✅Ekstrak Licorice bahan pemutih semulajadi
✅Lulus KKM ✅Menyelesaikan masalah jerawat, jeragat, kulit kering, memutihkan kulit dengan selamat, merawat parut, blackhead, whitehead, kulit kusam tanpa bahan terlarang. Yang penting tanpa pengelupasan.

100 terawal sahaja yang akan dapat #freeberusikan fj glow dan packaging yang istimewa.. So apa tunggu lagi. Grab sekarang!! Jangan lupa whatsapp aien okay!!nak order klik je link bawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/+60127012097

#xclusiveskincare
#agenfjglow
#setfjglowX
#kulitcermin
#jomcantik
More...