Kak mid (@hamidahyns)

Opps!!! Sikit dah cukup. Tap, tap,tap. Ratakan. Memang jimat. ❤️❤️❤️ Kelebihan Serum Gold:
✅memutihkan kulit
✅melembapkan kulit
✅boleh jadi makeup base
✅tidak berminyak
✅berasaskan air
✅memudarkan jeragat
✅memudarkan parut
✅mengecilkan pori

#serumgold
#jolieglow
#jolieglowskincare
#fjglowxclusive
#agenfjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Bila usaha kita dapat feedback macamni. Seronok die macam dapat surat cinta ❤️ Tq Fjglower!
Abg cermin akan terus hasilkan Produk produk yg super best untuk uolsss k!
Janji ✋🏻 #testimonifjglow #testimonimirrorskinzstemcell #jolieglowskincare #agenfjglow #agentseremban #codseremban
#codseremban2
#codsenawang

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Alhamdulillah ready to go😘

#minggugaji
#sale
#testimonifjglow
#agenfjglow
#freecod

www.wasap.my/+601110799107

Kak mid (@hamidahyns)

TAK PANDAI MAKEUP!!!🤦🏻‍♀️ Samala macam kak mid. Paling tak pandai nak makeup ni.

Suka tengok muka orang cantik dengan makeup tapi diri sendiri memang tak pandai main dengan berus.

Walaupun tak pandai makeup kita tetap nak nampak cantikkan? Sapa sini tak pandai makeup tapi nak nampak cantik??? Kita ni tak pandai makeup walau macamana pun asas foundation tu mesti kene sapu. Sapu foundation lah paling simple.

Nak bagi foundation tu lasting pun satu masalah juga tau! Kadang2 kebanyakan foundation tak bertahan lama. Gabungan serum gold adalah yang terbaik untuk kekalkan flawless sampai ke petang!

Nak tau how it feel kene cuba produk fj glow. Dah guna baru tau!🤗 #fjglow #fjglowxclusive #luvfjglow #agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Baru balik dari lunch.
Ya Tuhan...panasnya hari.
Lain macam bahangnya.

Masuk ofis baru rasa lega skit kene aircond. Ha ah..ya..effect #fjglowexclusive mmg mcmtu. Muka tetap flawless walaupun kene panas.🌞 #sayajualsayapakai
#agenfjglow

FIZAFJGLOW (@hafizafjglow)

Dapat less lg dpt 3-4 items tawww...fjglow skincare plus mirrorskinz memang terbaik kan !!! #agenfjglow
#fjglow
#mirrorskinz

FJGLOW JB (@fjglowjb)

Mula mula bank in untuk compact powder je. Selang sehari dia minta tunda pos sebab nak tambah stok. Alhamdulilah. Kalau berkesan memang xrasa ragu nak beli banyak😊

#fjglow
#Iglow
#serum
#daycream
#facialWash
#AgenFjglow

Qaseh Aeen (@makeupbyqasehaeen)

Alhamdulillah😍
Untungnye sis ni dapat surprise set #fjglowexclusive♥️ dari suami tercinta💃💃nampak tak romatik kan uolsss😍😍semoga family uollss sentiasa bahgia dunia akhirat.Aminnn.. So,yang mane suami2 tu nak bagi hadiah untuk istri tersayang tu mai laa pm kite or whatsapp 0127012097..service tip top punye👍👍hantar sampai dalam umah gituuu😜

#setfjglowexclusive
#agenfjglow
#jomcantik
#sayapakaisayajual

Kak mid (@hamidahyns)

Cantik tanpa filter!
Foundation Argan Fjglow paling best! Tu kata pengguna.
Da boleh tolak tepi foundation lain. Mmg cantik giler foundation ni.
Muka tak naik jerawat sebab ada argan. Tak sumbat pori. Oder now special price!
#fjglowexclusive #fjglow #agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

When u take a selfie without filter look like! 💁🏻 Love it so much♥️ Fj glow exclusive simple tapi hasilnya memang exclusive.

No peeling. No pain. No chemical.

Mudah. Ringkas. Murah. 💝Fj Glow Xclusive impian indah setiap wanita💝

#fjglowxclusive
#kulitcermin
#produkbebaskimia
#produkbernotifikasikkm
#produkberasaskanorganik
#agenfjglow
#agenfjglowkuching

Kak mid (@hamidahyns)

Marilah kita mengepos ya anak-anak.
Sambil ambil anak sekolah sambil tu kak mid pos barang customer.
Thank you repeat order dengan kak mid! Pengguna setia memang selalu repeat order...😘😘😘 #fjglowxclusive
#fjglow
#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkbebaskimia

Kak mid (@hamidahyns)

Exclusivekan wajah mu dengan set fj glow exclusive❤️

Say "hai" yang dah guna set fj glow exclusive😊

#fjglow
#fjglowexclusive
#teamfjglowhajar
#sayajual
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Sakit lutut makin hilang dan supplement mirrorskinz selamat di makan. Testimoni customer.
.
.
Feedback dari customer kami yang rata-rata nya sangat berpuashati dengan kesan nya.
.
.

Bukan membantu masalah kulit je tapi dalaman juga dibantu. Sakit lutut, sakit belakang, rambut gugur, tumit pecah-pecah, .dan masalah lain mirrorskinz membantu.
.
.

Kalau yang ada masalah dalaman atau ikhtiar nak dqpat kan anak boleh comsume mirrorskinz. Yang penting konsisten. "selamat mencuba"
#testimonimirrorskinzstemcell
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar
#kulitcermin
#mirrorskinz

Kak mid (@hamidahyns)

Yeay yeay serum gold dah sampai HQ.
In shaa Allah esok tengahari sampai dekat kak mid ye, tunggu tau sampai je stok kat tangan, kak mid terus pos. Ramai tak sabar tu.. Maaf atas melewatan. Terima kasih atas kesabaran.😊😍😘 Yang nak order tu boleh terus whatsapp/PM kak mid ye. 😊

Serum ni sangat2 bestt, sbb dia waterbase mudah serap so muka yang sebum tu pon boleh guna. Tak naik jerawat.

Nak tau kelebihan serum gold ni jom chit chat ngan kak mid. Saya terangkan.

#serumgoldfjglow
#setfjglowexclusive
#fjglow
#sayajual
#agenfjglow
#teamfjglowhajar

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow

Kak mid (@hamidahyns)

Pernah tak rasa kulit muka menegang lepas cuci muka dengan pencuci muka anda?

Itu tandanya pencuci muka anda ada bahan yang boleh mengeringkan kulit.

Organic facial wash fj glow tidak mengeringkan kulit ya. Malah anda akan rasa segar yang lain macam lepas cuci muka.
Dengan kebaikan minyak kelapa dara anda akan rasakan kelainan dengan pencuci muka ini. Percayalah!😍 #organikfacialwash
#fjglow
#agenfjglow
More...