nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Itu dia panahan iglow compact powder First Time sapu terus teruja 😘💕💕 sekali sapuan flawless & glowing pada wajah sis Adibah hari ini juga share testimoni bila memakai Iglow bedak ajaib ini 😍💕💕. #iglowcompactpowder
#fjglowteamjohor
#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowgold
#agenfjglow
#stokisfjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Rewards The Best Agent FJGLOW kita sponsor kepada 2 lelaki koleksi baju & 6 wanita The Best & aktif koleksi baju @creacionbysitinurhaliza semua seronok & teruja bila dapat hadiah penghargaan ini. Syukur alhamdulillah sudi menerima hadiah sekecil ini. Mahu Agent yang aktif dan bersungguh-sungguh dalam bisnes FJGLOW berkualiti serta bersemangat dalam membantu & menyelesaikan masalah orang lain. Ini yang kami cari 😊💕💕💕. Moga dapat memberikan manfaat yang bernilai kepada orang di sekeliling anda. #syukurselalu
#stokisfjglow
#agenfjglow
#fjglowteamjohor
#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowgold
#visitmyig
#sayajual

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Bila dapat borong 50 box SUPER CLEAN MAGIC WIPES semestinya permintaan sangat tinggi & ramai yang suka pakai sebab hanya gosok dalam 1 minit pakai remover makeup ni terus hilang! Mudah bagi yang tidak suka basuh muka tu pakai bila dah malam chinggggggg cukup! Cukup sudah! Boleh fefeling princessss terus 👰🏼. Cepat & mudah! Express rakyat!
#sayajual
#visitmyig
#fjglow
#magicwipes
#fjglowteamjohor
#agenfjglow
#stokisfjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM Founder of suriwax kak Faezah 😘 borong 3 box Mirrorskinz terus mahu consume bila dah kemam2 rasa berries fruity memang sangat sedap & masam2 manis 😋😋😋. Nak tahu khasiatnya baca info👇

KHASIAT LAIN : ................................ 🍓 Putih seluruh badan
🍓 Merawat jerawat 🍓 Memudarkan jeragat
🍓 Detox / lawas buang air 🍓 Memecah lemak & angin dalam badan
🍓 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
🍓 Menjaga kesihatan dalaman 🍓 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
🍓 Menaikkan seri wajah
🍓 Rambut, kuku cantik berkilat
🍓 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan) harga mampu milik!
#stokisfjglow
#agenfjglow
#cannotmoveon
#fjglowteamjohor
#mirrorskinz

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Pi COD I-glow compact powder Ramai yang Nak Pakai & repeat sebab Pakai 1 tahun Boleh tahan Pakai tauuu! 😘👍🏻. Susah nak cari bedak kompak yang bila guna tak bercapok?? Nak yang jimat?? Saya nak share sikit berkenaan bedak iglow keluaran fj glow. Bedak kompak yang sangat best sangat tahan tidak bercapok bila guna yang paling penting jimat tahan 1 tahun ok. Boleh baca details berkenaan bedak iglow di bawah ni.
BEDAK I-GLOW
=================== 🌸 CALIT - CALIT GLOW ! 🌸 BEDAK ORGANIK NO.1 PALING CANTIK DI MALAYSIA ! 🌸 BEDAK ANTI - CAPUK ! 🌸 AJAIB ! FULL COVERAGE ! 🌸 2 WAY CAKE ! SPF 35 ! 🌸 ALL IN ONE ! 🌸 MERAWAT & MEMUTIHKAN WAJAH ( KHASIAT MULBERRY ROOT) 🌸 TIDAK MELEKIT ! TIDAK BERMINYAK ! 🌸 SUPER FLAWLESS BAK KULIT ARTIS ! 🌸 SETANDING BEDAK ANTARABANGSA ! 🌸 TIDAK PERLU BASAHKAN SPAN 🌸 12,000 TESTIMONI 🌸 1 TAHUN PENGGUNAAN* 🌸 BOLEH DIGUNAKAN BILA- BILA MASA 🌸 CANTIK UNTUK ANDAMAN PENGANTIN 🌸 TAHAN SEHINGGA 24 JAM !!!!!!!! ♣️ KANDUNGAN BEDAK I- GLOW ♣️
----------------------------------------------------------------
( Best Selling Product! ) 🍂 MULBERRY ROOT EKSTRACT
🍂 TALC
🍂 VITAMIN
🍂 PEARL EKSTRACT
🍂 LANOLIN OIL 🍂 SOY LECITHIN 🍂 MICA

CARA GUNA : 🌸 selepas mencuci muka / menggunakan krim, keringkan wajah, dan sapu bedak serata wajah anda! 🌸 boleh digunakan bila- bila masa sahaja! 🌸 MAGIK ! Wajah anda berubah sekelip mata selepas menggunakan bedak ajaib ini!

Terdapat 3 pilihan warna bedak : 🌸 WHITE ( kulit putih )
🌸 NATURAL ( kulit normal kuning langsat) 👇Sebarang pertanyaan
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588
📲WHATSAPP +60177041588

TEMPAH SEKARANG !! Terima kasih atas kesudian anda membaca info tentang bedak ajaib i-glow ini.

#fjglow
#sayajual #fjglowteamjohor
#stokisfjglow
#agenfjglow
#produkorganik
#testimonibedakiglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Dalam masa 1bulan consume #mirrorskinz turun 8kg😱😱 OMG!

Dari dagu berlapis kini dah V shape
Dari kulit kusam kini dah glowing
Dari pipi lopak-lopak kini rata
Bertambah manis abang @seritbanyandexandra kita😊
Happy kan?? Nak tahu khasiat lain selain dapat turunkan berat badan, baca info👇

KHASIAT LAIN : ................................ 🍓 Putih seluruh badan
🍓 Merawat jerawat 🍓 Memudarkan jeragat
🍓 Detox / lawas buang air 🍓 Memecah lemak & angin dalam badan
🍓 Badan cergas & bertenaga sepanjang hari
🍓 Menjaga kesihatan dalaman 🍓 Baik untuk kesihatan wanita dan juga lelaki
🍓 Menaikkan seri wajah
🍓 Rambut, kuku cantik berkilat
🍓 Mudah, sedap & berkesan!
Berat : 40gram (penggunaan 3minggu-sebulan) harga mampu milik!
#stokisfjglow
#agenfjglow
#cannotmoveon
#fjglowteamjohor
#mirrorskinz

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Cikgu Anna borong 10 box mirrorSkinz, 3 box FJGLOWgold, I Glow compact powder & Apple scrub lagi you! Kemain Meriah semakin tinggi permintaan Sale mencanak order bertambah-tambah lagi. Kemain agen aktif ini, siapa berusaha mesti boleh berjaya tingkatkan Sale yang penting kita Stay konsisten & fokus!
Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR ) 📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR ) 📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT.

#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowteamjohor
#cannotmoveon
#stokisfjglow
#agenfjglow

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

[JERAWAT KURANG SELEPAS 3BULAN]

Masalah sebelum menggunakan produk fj glow gold, jerawat teruk merah-merah besar-besar kan tapi pilihan yang bijak pengguna fj glow memilih produk yang terbaik dan bersesuaian dengan kulit selepas 3bulan hasil nya sangat baik. Kulit semakin sihat parut semakin pudar dan jerawat terkawal.
Anda yakin produk yang anda guna sesuai dan berkesan dengan kulit anda?? Dengan produk fj glow gold saya yakin selepas anda guna pasti jatuh hati dan tak nak bertukar ke skincare lain.
Macam mana nak dapatkan produk fj glow gold?? Tak perlu pening2 cuma WHATSAPP saya di no 📲 +0177673089

Dapatkan sekarang selagi stok masih ada.
#fjglow
#fjglowgold
#testimonifjglowgold
#sayajual
#agenfjglow
#agenjb
#skincareno1malaysia
#produkfjglow
#fjglowjb

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

Beza sgt sebelum & selepas. Dulu penuh jerawat, kulit berminyak. Sekarang muka licin, glowing. Pengguna tegar set fjgold + cool spray fj glow 💋 📲 for order 0177673089
#fjglow #fjglowgoldskincare #fjglowjb #trustedseller #agenfjglow

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

[STEP BY STEP]

Selamat tengahari semua.. inilah langkah mudah utk diikuti pakai 🌸 SET FJ GLOW GOLD 🌸 =========================== Sangat berbaloi & jimat! ( tahan 1-2 bulan penggunaan * )
4 items 🌸 Siang :
Step 1 - pencuci organik
Step 2 - krim siang glow
*apply bedak iglow 🌸 Malam :
Step 1 : pencuci organik
Step 2 : krim malam
step 3 : krim rawatan

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177673089
📲WHATSAPP +60177673089
📲WHATSAPP +60177673089

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #setantijerawat #antijerawat #antijerawatfjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowsagenjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #hotitem #testimonifjglowgold

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

Calit2 je da glowww... Haaaa Gituuuu ... Xcaye?? Mehh akak blanje 1 pam day cream fj glow... Korg rase sndiri best x best hahahhh.. Xyah nk gune camera 360.. X yah nk edit2 smpi lebam tgn.. Ni akak pki day cream je k.. Xpki bedak pn.. Klu pki bedakk iglow kt muka lg umphhh gituu.. Ni akak nk pesan.. 😉 🌟 jgn malas utk jadi cantik 👆
🌟 jgn lokek utk jadi cantik 👆 🌟 Cantik itu Satu kepuasan utk diri sendiri.. Hakak da anak 3 pn xjemu utk jd cantikkk dikk oii.. Sebarang pertanyaan👇 📲WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089
📲WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089
📲WHATSAPP/TELEGRAM/PM 0177673089

JOM GUNA ! " PRODUK ORGANIK ✅ SELAMAT DAN BEBAS BAHAN KIMIA 👍

See ya 😘 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #setantijerawat #antijerawat #antijerawatfjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #iglow #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

Testimoni pengguna tegar FJ Glow Gold... Cantikkk sgt2 kn.. Kite terpaling suke tgk muka sis julia akhir ni.. Sape nk kulit cantik putih mulus.. Bersih.. Pinkish.. Dan yg sewatku dgnnye.. Mehhh bisik2 kt akak.. Akak jamin korg puas hati gune produk Fj Glow ni.. 😍😘 Skincare organik No.1 di pasaran! Tanpa kesan sampingan.. Tanpa pengelupasan.. Tanpa kesan pedih.. Mendapat kelulusan dr KKM! Kesan seawal penggunaan!! Jimat dan berkesan!
Sy yakin berkesan dan sy pengguna FJ Glow!! #fjglow #fjglowgold #calit2glow #testimonifjglow #testimonifjglowgold #agenfjglow

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

[ TESTIMONI FJ GLOW GOLD : PROVEN SUCCESS ] .

Alhamdulillah testimoni hebat dari pengguna, happy rasa Hari- hari kami terima testimoni set skincare FJ GLOW ini yang berasaskan campuran bahan organik. .

Niat kita nak semua pengguna tampil glowing. Tanpa perlu menyeksa kulit. Mengelupas mcm kulit bawang. " biar testimoni berbicara " " fenomena kulit glowing bak cermin ! ". Hampir 16k testimoni hebat dari pengguna sangat teruja bila dapat berita gembira pengguna. Pada anda yang masih2 tercari skincare yang sesuai, x mmedihkan wajah, x mgelupaskan kulit. Fjglow gold untuk anda!

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177673089
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor

Fjglow|Mirrorskinz Terlaris (@fjglow_mirrorskinz_terlaris)

[ JERAWAT BERNANAH ]

Alhamdulillah effect positif Pakai @fjglow ni sangat2 membantu merawat Kulit muka yang bermasalah . Ini penyelesaiannya 😊

Hari ini last day harga promosi Jatuh harga Sampai kol 12 malam ini sahaja. Boleh dapatkan segera Hari ini!!! .

Jom serikan wajah bersama produk organik untuk kulit wajah anda.
Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +0177673089 📲WHATSAPP + 0177673089
📲WHATSAPP +0177673089 ODER SEKARANG ! Kami mencari Agen & Dropship! Sertai kami sekarang! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #fjglowteamjohor

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM Amira Dropship aktif FJGLOW hampir setiap minggu repeat order untuk customer tersayang . Order bertambah Sale mencanak! Sebagai Dropship banyak kelebihan tak perlu simpan stok tak perlu pergi pos! Semua kerja stokis uruskan uuuooolllsss cuma cari pengguna & pembeli serta rajinkan update promote semua produk FJGLOW sahaja. Tanpa perlu keluar modal 1 sen pun cuma keluarkan keringat berusaha untuk promosikan produk yang hadoooo! Gituuuu 😘. #mirrorskinz
#organik
#fjglow
#fjglowteamjohor
#fglowgold
#agenfjglow
#stokisfjglow
#dropshipfjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Selamat pagi semua jutawan!
Pagi !!! REZEKI bukan diambil orang. Tapi rezeki dimiliki. Kalau bukan rezeki kita, kita tak akan dapat. Milik rezeki orang lain. Tapi Allah janjikan, siapa berusaha pasti akan dapat.
Terus berkongsi. Terus bersyukur. Terus memberi.
Rezeki takkan pernah putus. Ada saja yg datang membeli. Itulah kunci kejayaan rezeki

Semoga pagi ini membuahkan lebih banyak pohon rezeki.
Salam sayang ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #stokisfjglow
#agenfjglow
#fjglowteamjohor
#fjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Itu diaaaaa! Mai dah "Ratu Borong" kita Dia restock super clean Magic wipes 50 box pula malam ini 😍✌🏻️ korang yang Malas Nak cuci muka tu boleh gunakan Magic Wipes ini terus kechingggg hilang semua bau belacan di wajah tu Serta Merta! Tak caya Boleh tengok video seterusnya 😘✌🏻️ .

#fjglow
#magicwipes
#agenfjglow
#stokisfjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

TQVM @qayyumsunawan borong 3 box Mirrorskinz & 3 facial wash terus sign Up sebagai Agen Johor Bahru sebab abang tak tahan Tengok ramai Agen Fjglow dapat duit berkepok2 bila join Bisnes online & offline Fjglow! menangis Kira untung Hari-hari tau 😉. Janji kita nak buat betul-betul & jangan banyak alasan! Betul tak? .

Abang Agen Fjglow sorang Ni kaki travel satu Dunia, pelosok mana yang kau tak Pernah Pergi dia dah sampai dulu hanya dengan Pakej backpacker nok! Dalam sebulan mesti travel 2-3 kali berjalan penuh chart peta Dunia tu dah bertanda! Apalagi Jom follow IG : @beaofly @beaofly @beaofly nak dapatkan Pakej termurah & menarik Boleh travel dgn jaminan Selamat & halal food! Yang penting @fjglow tetap abang nak promote kan 1 Dunia kemana Sahaja abang pergi 😉👍🏻 begini! Cari abang Qayyum sampai dapat Nak order Fjglow dengan dia okeyyyy 😋☝🏻️. #agenfjglow
#cannotmoveon
#mirrorskinz
#fjglow

nurasekin_ismail (@fjglowstokisjohorbahru)

Opppssss Agen Masai JB restock set fjglowgold & Glowing cool spray lagi. Alhamdulillah permintaan sangat tinggi & lumayan bersama keluarga Fjglow. Jom dapatkan salah 1 produk Fjglow organic skincare merawat & mencantikkan Kulit anda secara semulajadi All in one solution for you 😘😘😘 Kami Bantu anda 👍🏻 🎈HARGA TERKAWAL
🎈POS & COD SETIAP HARI 🎈FREEGIFT MENANTI 🎈SERVIS TERBAIK CEPAT & PANTAS

Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR ) 📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR ) 📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT.

#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowteamjohor
#cannotmoveon
#stokisfjglow
#agenfjglow
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR ) 📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT.

#fjglow
#mirrorskinz
#fjglowteamjohor
#cannotmoveon
#stokisfjglow
#agenfjglow
More...