hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

💖FJ GLOW GOLD MEMANG AJAIB💖

Sedih tak tgk gambar akk tahun 2012??? Tiba-tiba terjumpa lak gambar ni kat dropbox. Gmbr ni di ambil masa akk mula-mula baru beli smartphone. 😜Nak test camera la masa tu! Tak pernah publish pun gmbr ni...yelah...takkan nak publish...ghope macam orang sakit kan???😅😅😅😅😅😅 Gambar skrg??? Nmpk 5 tahun lebih muda kan??? Memang ajaib!!! Sepatutnya makin nmpk tua...macam back to the future lak! Hihih... dengan #fjglowgold tak payah nak makeup sgt dik...day cream dengan bedak dah cukup. Letak lipstik sikit. Hah...glowing smpi ke petang gitu!!!! Kawan2...tak nak nmpk lebih muda ke??? Akk dah rasa keajaibannya!!! Memang ajaib...yang tua nmpk lebih muda, yang muda nmpk lebih gojesss!!! Tak perlu beli skincare yang mahal2. #fjglowgold mmg harga mampu milik.
Pm for more details ok..!!!😗😗😗😗 #fjglowskincare #calitcalitglow #organic #bebaskimia #glowing #agenfjglowkuching #agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

#viralfishbrush

Setiap masa scroll FB, IG keluar ikan biru ni #ikankekek fj glow

Bagus sangat ke berus ikan fj glow ni? Ramai tanya...Haa anda tak cuba lagi mana tahu ok ke tak kan? Kan?
So apa kata anda beli 1 berus dapat #freemaskaraarab atau #freecoolspray,,😱😱 yang free limited tau. Habis #freegift habis lah yeee.. 2nd batch hanya dapat berus sahaja. (ambil hp terus whatsapp kak mid)😉 So apa anda tunggu lagi?? Apa!! Nak tau kegunaan berus dulu?? Boleh... Kak mid terangkan

Fungsi #berusikanfjglow bacaa ⬇️
Memudahkan anda meratakan foundation, day cream, bedak kompak, yang best 1 berus boleh buat macam-macam. Nak tepek blusher pon pki berus yang sama. Nak shading pipi, dahi nak nampak kurus, tajam muka tu haaa pakai fish brush fj glow ni... Syiokkk kannn👍suka lahhh tuu.. Dah fefelingsss kan kan.. Dalam masa 24jam 200 berus terjual😊
Virall tau.. Order masuk berderuu jem hp kak mid. 😁😁 penangan berus ikan fj glow. Alhamdulillah. Bahan yang digunakan buat bulu berus pon selamat. In shaa Allah.
So anda apa tunggu lagii?? Grab cepat ok. #freegift "LIMITED"

CARA ORDER⬇️
WHATSAPP : KAK MID📲+60168581081

YANNG BESTTTTTT
🎁 EXTRA FREE GIFT MENANTI
SERVICE TIPTOP 😘

PM/WHATSAPP SEKARANG!! #fjglow
#fishbrushfjglow
#sayajual
#agenfjglow
#lokalah
#berusmakeup
#freecod

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Sebelum tido kak mid packing siap-siap barang customer untuk dihantar esok.
Mula-mula kata nak ambik bulan Mei nanti tapi dah tak sabar. Esok jugak dia nak! 😄

Hihih...selamat berkhidmat ke tuan baru ya!

#fjglowgold
#agenfjglow
#agenfjglowkuching

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Adik manis kita ni katanya muka tak makeup pon glowing sebab sembur #glowingcoolspray lepas tu katanya bila ngantuk die sembur2 je terus hilang ngantuk. Haaa bestt kan?? Wajib ada dalam handbag atau dalam keta. Sangat berguna tau. Ramai dah bagi feedback glowing cool spray ni sangat hebat. Lepas tu menaikkan seri wajah. Yang syok nya kalau ada jerawat pon jerawat akan kecut.

Hebat kan?? Tak mahal pon. Mampu milik. Jimat dan tahan 3-4minggu.

#agenfjglowhajar
#fjglow
#mirrorskinz
#glowingcoolspray
#agenfjglow
#agenfjglowkuching

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

KAN DAH CAKAP PRODUK FJ GLOW TK MENGELUPAS LANGSUNG.
SELAMAT DIGUNAKAN TAU. BOLEH BACA TESTIMONI DARI PENGGUNA FJ GLOW NI.
#fjglow #produkberasaskanorganik #produkbebaskimia #sayapakaisayajual #agenfjglowkuching #agenfjglow

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

[SKINCARE NO.1 MALAYSIA] 👉Luxury Organic Skincare 🍀Berasaskan bahan organik, effect glowing & dapat selesaikan masalah kulit anda! ❤️Testimoni 15,000 👍Trusted brand selama 3 tahun 👑Memenangi Malindo
International Award 2016 ✔️Produk notifikasi KKM
[NOT DI SETIAP ITEM] ========================= ➡️Mempunyai 4item
1.Pencuci organik 80ml
2.Krim Siang 20ml
3.Krim malam 8g
4.Krim Rawatan 8g

Kegunaan 1bulan/lebih

Sesuai untuk lelaki dan perempuan =========================== Anda yang ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, parut, tona tak sekata, pori besar, kulit gelap saya sarankan anda guna lah skincare fj glow gold terbukti berkesan dan selamat.
Bahan campuran organik dan diyakini produk sangat bagus dan membantu lebih 15,000 pengguna. Saya yakin selepas anda menggunakan set fj glow gold pasti akan ada yang tegur kulit anda glowing dan berseri.
Macam mana nak dapatkan produk ini?
BERMINAT?? BOLEH TERUS WHATSAPP ➡️📲+601110799107 - liana ramli🚘COD
[SEKITAR SEREMBAN SENAWANG SEREMBAN2]

#fjglow
#fjglowgold
#calitcalitglow
#teamfjglowhajar
#agenfjglow
#agenseremban
#sayapakaisayajual
#produkbebaskimia
#produkberasaskanorganik
#produkno1
#selamatdigunakan

hanalihanabizz (@hanalihanabizz)

[Glowing Cool Spray] ➡️Satu- satunya organic spray di Malaysia! 💧 dijadikan toner selepas cuci muka
💧 cool & freshkan muka
💧 maintain makeup tahan lama
💧 kecutkan jerawat 💧 detox muka yg banyak pkai hidroquinon kerana mengandungi ektrak daun sireh 💧 siapa malas pakai krim ganti pakai spray ni
💧 cerah n lembapkn muka
💧 bagi naikkan seri wajah sebab ada seri bunga rose 💧 hilangkan mengantuk semasa drive 💧 hilangkan sembap muka
💧 sejukkan muka & badan ketika demam
💧 suhu malaysia yg panas sgt sesuai produk ni ! 💧 semburan teknologi nano!
Dapatkan sekarang! READY STOCK!! WHATSAPP di www.wasap.my/601110799107

#fjglow #glowingspray #produkbaru #sayajual #sayagentseremban #stokisfjglow #beautyconsultantfjglow #agenfjglow

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@adharianawati)

📢📢📢 FJ GLOW DI VENDOR PASIR GUDANG!

Wahhh wahhhh senang lah uuoolllss Nak dapatkan produk terhangat meletopsss korang Boleh walk in terus Untuk shopping fjglow skincare disini tauuu!
.

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #vendorjb #vendorpasurgudang #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Bukan senang nak menten dengan satu2 produk, akak @veehoney dah guna produk fj glow pencuci & magic krim 3tahun.
Dan ini hasilnya, lepas ni lagi flawless lah sebab dah nak start consume #mirrorskinz pulak. 😍 usia bukan penghalang untuk lebih cantik. So teruskan.

Terima kasih kak @veehoney sebab memilih produk fj glow sebagai set kecantikan akak. 😘 Produk fj glow tanpa pengelupasan. Tidak pedih. Tidak merosakkan kulit anda. 👍

Skincare No.1 Malaysia

Nak tau lebih lanjut tentang produk terhangat di pasaran ni pm kak mid ya 0168581081

#fjglow
#testimonifjglow
#sayajual
#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkfjglow
#kulitcermin

FJ Glow Skincare & Mirrorskinz (@adharianawati)

🌸 FJ GLOW GOLD ( SKINCARE ORGANIK ) 🌸
-------------------------------------- 🌸 CALIT - CALIT GLOW ! 🌸 SKINCARE ORGANIK NO.1 PALING BERKESAN DI MALAYSIA ! 🌸 MENYELESAIKAN MASALAH JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM, TONA TAK SEKATA, PARUT, KULIT GELAP, DLL 🌸 KRIM GRED A KUALITI TERBAIK ! 🌸 PENGALAMAN 5TAHUN JUALAN 🌸 17,000 TESTIMONI 🌸 TOP 5 GOOGLE TREND BRAND 🌸 1-2 BULAN PENGGUNAAN 🌸 PRODUK NOTIFIKASI KKM 🌸MEMENANGI MALINDO INTERNATIONAL AWARD 🌸TERJUAL LEBIH 200,000 SET 🌸PRODUK CAMPURAN BAHAN ORGANIK 🌸SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF & NORMAL 🌸LELAKI JUGA BOLEH MENGGUNAKAN PRODUK FJ GLOW
=====================
FJ GLOW GOLD set mengandungi 4 item!

Just walk in & waze kita serbu ke Butik @dqueensvendor @dqueensvendor @dqueensvendor
beralamat No 46 Jalan mangga 7 taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang Johor.

PERTANYAAN / TEMPAHAN👇
📲WHATSAPP +60177402094

ODER SEKARANG ! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #vendorpasirgudang #vendorjb #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik  #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #testimonifjglowgold #fjglowteamjohor #mirrorskinz #cannotmoveon

Fjglow Skincare Malaysia (@fjglowstokisjohorbahru)

Warga johorean boleh dapatkan rangkaian produk @fjglow di 1 floor butik @gorgeous_house76 UDA belakang Jakel ya. Look fresh, look gorgeous 😘💕💕💕. Serbu jangan tak serang tauuuu. .

Jom serikan wajah bersama produk organik untuk kulit wajah anda.
Sebarang pertanyaan👇
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
📲WHATSAPP +60177041588 ( STOKIS JOHOR )
ODER SEKARANG ! Kami mencari Agen & Dropship! Sertai kami sekarang! " ORGANIK : PILIHAN SELAMAT & TEPAT

See ya 😊 #agenfjglow #stokisfjglow #testimonifjglow #skincaremalaysia #visitmyig #sayajual #fjglow #malaysia #johorbahru #skincare #organicskincare #lokalah #sapotlokal #glowing #fjglowtips #produkorganik #fjglowstokisjohor #iglow #lokalbiz #hotitem #fjglowgold #bedakiglow #calitcalitglow #vendorjohorbahru #teamfjglowjohor #parycosmetics

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Kemam #mirrorskinz masuk botol ke 3 #jeragat makin pudar alhamdulillah.
Jeragat akak ni agak teruk juga tapi kemam secara konsisten hasil nya pon baik. Happy tau bila kulit muka makin flawless. Jeragat bukan senang nak hilang.
Terus kemam ye!

Jangan mudah putus asa, in shaa Allah end results pasti menggembirakan hati. ❤️

#fjglow
#mirrorskinz
#kulitcermin
#teamfjglowhajar
#testimonimirrorskinzstemcell
#agenfjglow

Anzel Hair By Anzalna Nasir (@kn.shopalista)

Assalamualaikum dan selamat pagi..
Ni testimoni pengguna FJ Glow Gold satu set tahan selama 4 bulan lebih dan yang best cepat sangat kesan dia dan yang penting selamat dan halalan toyyiban... Satu set FJ Glow Gold ni berharga RM150 dan kita nak bg free pos utk 2 pembeli bertuah...cepat2 whatsapp/SMS/call 016-2158876 jika anda berminat

#agenfjglow
#fjglowgold
#fjglow
#sayaagenFJglowKLsah
#codkualalumpur
#codselangor
#postageworldwide
#produkkulitmuka
#produkskincare
#trustedseller
#visitmyig
#knshopalista
#naelofarhijabknshopalista

qaseh aeen_fjglow (@qasehaeen_fjglow)

Alhamdulillah cerita semalam.. Family baru fj glow..Habis stock licin kene serbu dengan warga singapura..Subhanallah syukur..
Semoga pintu rezeki uollss sentiase terbuka dan diberika kesihatan yang baik..Amiinn

Memang tak sah kalau tak bawak geng join....Free gift sentiase menanti.Rezeki dikongsi bersama...ye dak???😉😉 Siapa ada masalah jerawat,kulit kusam,parut,jeragat dan kulit tak sekata???jom klik link bawah ni..
👇👇👇👇👇👇👇👇
www.wasap.my/0127012097

#fjglow
#fjglowgold
#mirrorskinz
#agenfjglow
#putihsatubadan
#glowglow
#gebugebas
#cannotmoveon
#johorbahru
#johor

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Jangan tak percaya ramai lelaki setia dengan produk fj glow!!! Jangan pelik ya lelaki zaman sekarang ada yang lebih advance dari kaum wanita. Mereka lebih bijak dalam penjagaan diri terutama dalam memilih produk penjagaan muka...🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Kak mid nak share dengan uolls apa yang membuatkan kak mid nak try produk ni masa mula-mula tengok produk ni! Seperti biasa...sebelum nak beli sesuatu produk kita akan search testimoni untuk yakinkan diri dengan produk ni.

Dalam kak mid search tu jumpa banyak testimoni lelaki guna produk ni. Apatah lagi pengasasnya pula memang lelaki!!! Dalam hati kak mid kata wow!!! This is really amazing!!! Masa tu kak mid terfikir kalau kulit lelaki yang kasar boleh jadi halus dan mulus apatah lagi kalau wanita macam kak mid yang guna! 😇😇😇😇😇😇😇 Disebabkan itu tanpa ragu-ragu kak mid terus whatsapp dan terus buat pesanan. Tak sampai seminggu kak mid guna kesannya memang menakjubkan! Lepas 2 minggu kak mid guna terus kak mid dapat jual 2 kotak sebab kawan-kawan nampak perubahan kat kulit kak mid. Hampir setahun dah kak mid guna produk ni. Ia memang serasi dengan kak mid.

Semua orang ada sebab tersendiri nak bertukar skincare. Pelbagai persoalan akan difikir sebelum mencari skincare yang difikir paling sesuai untuk diri sendiri. Apapun kalau kita tak cuba kita takkan tahu kan??? Jangan tunggu lagi kalau rasa perlu bertukar. Bertindak segera untuk dapat result segera! Fast action fast result. Cuba dulu baru tahu. Anda pasti jadi pelanggan setia selepas ini. Fj glow lah jawapannya! Believe it!

Just klik➡️ www.wasap.my/60168581081

#fjglow
#fjglowgold
#produkberasaskanorganik
#produkterbaik
#agenfjglow
#teamhajarfjglow

AMIEAMAR LEGACY (@amieamar.official)

TESTIMONI ADMIN SENDIRI 😘😘😘
.
JERAWAT MAKIN SURUT! .
Syukur alhamdulillah.. baru jer pakai seminggu lebih, cust bagi feedback jerawat dia makin surutt... sgt happyyy rasa.. .
Xkisahla awok pompuan ker, lelaki ker, meh cuba fj glow gold ni. Best sgt2. Sesuai tuk semua jenis kulit.
.
Meh WA 011-12951015/ wc amer_rykal .
.
#sayajual #fjglowgold #fjglow #agenfjglow #skincare

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

SERUM SUPER GLOWING (bentuk softgel)
------------------------------------------------ Serum ajaib! 30 biji untuk 30 hari!(BUKAN UNTUK MAKAN) KEGUNAAN LUARAN SAHAJA

Mencerahkan wajah, melicinkan kulit, menegangkan muka, awet muda, memperbaiki sel-sel baru, membuang sel-sel lama, melambatkan proses penuaan, parut dan jerawat berkurangan!

Yang bestt Melembutkan kulit sepantas sekali sapuan!! Diperkaya vitamin2 semulajadi. ❤️

Guna: sebiji sehari. Sebaiknya dipakai sebelum tido. Di gunting sedikit capsul serum dan letak di tapak tangan.Sapu serata muka! Lihat hasilnya selepas beberapa saat!😉👍 Comfirm jatuh cinta. ======================================================== SALE 10% FJ GLOW & MIRRORSKINZ TAMAT PADA 5/3/2017 ======================================================== DAPATKAN SEKARANG, HARGA LEBIH #MURAH.
YANG PASTI #JIMAT

0168581081

#fjglow
#fjglowgold
#serumsuperglowing
#sayajual
#agenfjglow
#produkfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Fj Glow Gold💕💕💕💕 Tanpa bahan kimia!
Ada notifikasi kkm.
Selamat digunakan tanpa was-was.
Pembelian yang sangat jimat.
Tahan 1 hingga 2 bulan.
Diperbuat dari kilang bertaraf antarabangsa!

#agenfjglow

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

🌜 NIGHT CREAM MOISTURIZER 🌛
--------------------------------------------
( KRIM PEMUTIH WAJAH! ) 🍂 GULA TEBU
🍂 PROTEIN SOYA
🍂 EKTRAK LEMON
🍂 EKSTRAK HALIA
🍂 EKSTRAK BURUNG WALIT
🍂 EKSTRAK MUTIARA 🍂 ALOE VERA

MANFAAT : ✅ Mencerahkan dan memutihkan wajah seawal 3 hari*
✅ "Glowing"kan wajah
✅ Merawat jerawat & memudarkan jeragat
✅ Mengurangkan masalah alah pada kekacang ✅ Tidak mengelupas ! Tidak terbakar ! Tidak pedih! ✅ Selesaikan masalah tona kulit tidak sekata, kusam, kulit tua dari usia dan dapat menghaluskan pori
✅ sesuai untuk kulit sensatif
✅ Krim yang tidak menggangu tidur malam anda & alamilah kecantikan esok hari!
CARA GUNA : ✅ selepas mencuci muka, keringkan dan sapu serata wajah dengan night cream
✅ sekiranya wajah anda kering, basahkan semula dengan air. Dan sapu krim ini. ======================================================== SALE 10% FJ GLOW & MIRRORSKINZ TAMAT PADA 5/3/2017 ======================================================== DAPATKAN SEKARANG, HARGA LEBIH #MURAH.
YANG PASTI #JIMAT

#fjglow
#fjglowgold
#serumsuperglowing
#sayajual
#agenfjglow
#agenfjglowkuching
#produkfjglow
#teamfjglowhajar

Hamidah Yunus (@hamidahyns)

Tiada produk setanding "FJ GLOW GOLD"
Banyak feedback customer yang kata "bila tukar ke produk lain mesti teringat-ingat Fj Glow gold" kuat penangan fj glow ni.
Bukan tergoda dengan bahan yang digunakan tapi tergoda dengan kesannya. Tak boleh tukar produk lain, nanti muka jadi kusam dan tak glowing. Fj glow gold juga #thebestproductfjglow ==================================SALE 10% FJ GLOW TAMAT PADA 5/3/2017
================================== Jangan lepaskan peluang ini, grab harga yang lebih murah. Ingat tinggal 4hari je lagi. 😉

#fjglow
#fjglowgold
#testimonifjglowgold
#sayajual
#produkfjglow
#agenfjglow
#teamfjglowhajar
More...