PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq: "Sempena release baju kahwin #JSatelier makanya baju2 yang kena dengan tema bridesmaids pun ada sale tau! Semua jubah n kurung printed termasuk #AlyonaScallop ni dijual dengan harga promo RM189.00 sahaja 👌🏻 Sampai minggu depan." (via #InstaRepost @EasyRepost)
#wassap #0133900067
#0133900067
#0133900067

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Happy sunday uolls. Sekarang tengah SALE untuk semua item printed dan #alyonascallop tau. Boleh beli ramai ramai untuk bridesmaid nanti. Untuk #jasmeenpeplum ni jadi RM 189 shj

JAP 01 ROYAL = XS, S, M, L
JAP 02 ORANGE = XS, S, M, L, XL
JAP 03 PINK = XS, S, M, L, XL
JAP 04 TURQOISE = XS, S, M, XL

(@jubahsouq_terengganu)

Selamat pagi kesayangan Kak Nunu, hari nim masih lagi ada harga sale sehingga 2 April untuk semua item printed termasuk jugak #AlyonaScallop haa.
#AdreeyanaJubah nim masih lagi available di butik tetapi sgt limited pcs , .
.

Promo Price RM199

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Sempena release baju kahwin #JSatelier makanya baju2 yang kena dengan tema bridesmaids pun ada sale tau! Semua jubah n kurung printed termasuk #AlyonaScallop ni dijual dengan harga promo RM189.00 sahaja 👌🏻 Sampai minggu depan.

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang promo dari
25 March - 2nd APRIL 2017

Dan antaranya #AlyonaScallop
PROMO | RM 189.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang promo dari
25 March - 2nd APRIL 2017

Dan antaranya #AdreeyanaRose
PROMO | RM 199.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉🎉🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
25 March - 2nd APRIL 2017

Dan antaranya #NuraAzalea PROMO | RM 199.00 & #NuraAzaleaKids PROMO | RM 119.00

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Hai assalamualaikum kesayangan dekna semua . Sempena realize #JSatelier berlangsung @jubahsouq_bangi.
.

beboss dengan baik hati buat sale untuk semua baju printed dan termasuk jugak alyona scallop untuk dijadikan baju bridesmaid! Macam baju #alyonascallop ni hanya RM 189 shj. Promo 25hb sehingga 2 April 2017 😘

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
2nd APRIL 2017

Shasha nak ingatkan bakal bakal pengantin tu cepat serbu @jubahsouq_bangi sebab #JSAtelier dah release today dengan PROMO PRICE. Dan ada penampilan khas Amyra Rosli & Amar Baharin juga menggayakan antara collection JS Bridal 😍

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
2nd APRIL 2017

Dan antaranya #HayaSofeeya
PROMO | RM 189.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy saturday chuolls!! Alhamdulillah, ada perutusan dari beboss surprise untuk dearies semua 😍

Sempena Grand Launching @jubahsouqatelier Bridal collection, berita baik juga buat bakal bakal Bridesmaids! PROMO PRICE untuk semua Printed dress, printed peplum & #AlyonaScallop ! Yeayyy 🎉

Boleh serbu @jubahsouq_shahalam sekarang hingga
2nd APRIL 2017

Dan antaranya #HanaSakuraDress PROMO | RM 219.00 & #HanaSakuraKurung PROMO | RM 199.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Good news! Bersempena dengan release #jsatelier, beboss dengan baik hati nak buat sale untuk semua baju printed dan alyona scallop untuk dijadikan baju bridesmaid! Macam baju #alyonascallop ni hanya RM 189 shj. Promo sehingga 2 April 2017 👌

New and preloved items (@syim_closet)

New Jubahsouq Alyona Scallop in Candy Pink
Size: S
Price: RM189 free postage

#jubahsouqlovers #jubahsouqpreloved #jubahsouq #jubahsouqtoletgo #alyonascallop #alyona

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Adorable #AlyonaScallop in Peach 😍 cantiknyaaa kalau untuk bridesmaid juga kan... lagi cantik dengan #AteeqaBawal melting Shasha!
.
NORMAL | RM 239.00

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

#AlyonaScallop dan #AteeqaBawal dua2 pujaan hati. Kita dah ada pun dua2 ni. Memang cantik! Kalau nak beli today, walaupun takde sale untuk item ni. Korang boleh pakai membership card dapat 10% discount hokey! Kalau nak beli barang sale boleh tengok di website atau butik 👌🏻

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Cantik2 dorang ni. Kalau kak Min tanya apa petua kulit cantik mulus, mesti bagi jawapan air whuduk je. Padahal segala macam krim dia pakai kan hehehee Anyway kalau nak cantik macam dorg, kena pakai #AlyonaScallop yang suweet muweet ni. Tgh ada harga sale RM189.00 sahaja tauuuuu!

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kalau org cantik berlatarbelakangkan grill je pon ttp cantik.hehe
#AlyonaScallop kurung ni mmg cantik menawan😎
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
.
.
#Repost @sharifahrose_ with @repostapp
・・・
Baju kurung on Monday why not? 💁🏻 Wearing shawl and baju kurung from @jubahsouq 💕

Nona Normalina (@nonaliee)

Assalamualaikum dan selamat pagi!!!
Baru nk merasmikan Alyona Scallop arini...
Sgt comfy dan berat tletak je kain dia... Mmy ade nk letgo Aryana Kurung Size S New in peach n maroon...leh PM DM or wasap kalo nk tgk in real... #alyonascallop
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jubahsouqbangi

Noor Faizun Hayat (@faizunhayat)

Terasa seperti model😎😍
Boleh dm utk modelling photo shoot 📷
😆🙂🙃 #Repost @souqformen with @repostapp
・・・
Amboi sedondon en abam kita dan sis kita memakai #MilitaryDenimKurtaVol2 dan #AlyonaScallop in Mocha colour. 😊 Military Denim Kurta ni hanya RM119.00 sahaja tau 👌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Amboi sedondon en abam kita dan sis kita memakai #MilitaryDenimKurtaVol2 dan #AlyonaScallop in Mocha colour. 😊 Military Denim Kurta ni hanya RM119.00 sahaja tau 👌🏻
More...