KOLEKSI RAYA 2017 NOW ON!! (@stailista.co)

XTRA M MILKY YELLOW
.
ALYONA SCALLOP
.
Size: XS / S / M / L / XL / XXL
.
👘 Material: Dull Satin
✅ wudhu' Friendly
.
Normal Price: RM239
Promo Price: RM189
.
#alyonascallop #Repost @cataloguejubahsouq with @insta.save.repost • • •

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Sepadankan baju raya korang dengan koleksi bawal dari Jubahsouq. Promo sempena Ramadhan ni di Terengganu, Kedah, semua butik dan website ya.
.
Bawal - RM69.00
Alyona Scallop - RM189.00

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Hurmm kejap je lagi dah nak berbuka kan. Jangan lupa team Jubahsouq yang skarang ni dekat #KelantanRayaFest tau. Jap lagi review product apa yang ada k

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Now masing2 sure tengah kepenatan giler lepas sehari suntuk berdiri time event tadi. Tambah2 tengah puasa pulak kan. Moga korang dapat tidur dan rehat tapi jangan sampai tak sahut plak k. Kena maintain ayu2 jugak esok. Semalam dah pakai baju #AlyonaScallop agak2nya esok pakai baju apa plak ya? 😗 #jubahsouqteam #souqsisters #souqbrotherstakmasuklagini
.
Stock Balance Day 2 #KelantanRayaFest
01.) NEEWARDA KURUNG
NWK01 - Cream Peach : XS, S, M
NWK05 - Mustard Sandy : M
NWK09 - Pure Black : S, M, L
.
02.) VIOLETTE KURUNG
VLK01 - SANDY BROWN : L
VLK02 - DUSTY GREEN : M, L
VLK03 - LILAC PURPLE : M,
VLK04 - OLIVE GREEN : S, M
VLK05 - MAROON : L
VLK06 - ROYAL BLUE : L
VLK07 - DARK GREY : S, M, XXL
VLK08 - DARK PURPLE : S, M
.
03.) VALERIA DRESS
VLD01 - CREAM : XS, L
VLD02 - PEACH : XS
VLD03 - NUDE : S, M, L
VLD06 - MAROON : S, XXL
VLD07 - ROYAL BLUE : XS
VLD08 - COCOA BROWN : XS, S
.
04.) Tya Azaahra Dress
TAD01 - Floral White : XS, S, M, XL, XXL
TAD02 - Blonde Yellow : S, M, XL, XXL
TAD03 - Light Turquoise : XS, S, M
TAD04 - Pale Lavender : XS, S, M, XXL
TAD05 - Pastel Pink : S, M
TAD06 - Almond Grey : XS, S, M, XXL
.
05.) VERONEELA KURUNG
VLP01 - WHITE LAVENDER : S, M, L
VLP02 - SANDY WHITE : XS, S, M, L
VLP03 - CREAM PASTEL : XS, S, L, XXL
VLP04 - SOFT MINT : XS, S, L, XXL
.
06.) VEROONERA KURUNG
VRP01 - WHITE PASTEL : XXL
VRP02 - SOFT LAVENDER : S, M, XXL
VRP03 - BLUSH PINK : S, XXL
.
07.) AREEYA BLACK LABEL x COLOUR
ARBL01 - CREAM : XS, S, M, XL, 36, 38, 40
ARBL02 - DUSTY MINT : XS, S, XL, XXL, 36, 40
ARBL03 - ROYAL PISTACHIO : XXL, 36,
ARBL04 - DARK EMERALD : 38, 40
ARBL05 - PINE OLIVE : XS, S, XXL, 38, 40
.
08.) HIDAYA BLACK LABEL x COLOUR
HBL01 - PINKY ROSE : M, L
HBL03 - ABSOLUTE COCOA : S, L
HBL04 - RED VELVET : M, L
HBL05 - OREO GREY : S,
.
09.) LAFEERA BLACK LABEL x COLOUR
LBL02 - ROSE x COCOA : S,M
LBL03 - OCEAN GREEN : S
.
10.) ALYONA LACE
ALC01 - WHITE : XS, S, L, XL
ALC05 - JADE BLUE : S,
ALC08 - MARSALA : XS, M
ALC09 - BLACK : XS, S, M

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#alyonascallop
Milky yellow - xs,m,xxl
Candy pink - xs,s,l
Peach - xs,s,m,l,xxl
Lilac- S
Emerald green- xs,s,m
Red maroon - xs,xs,s,xxl
Babyblue - xs,s,m
Promo RM 189

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

Ramai still hunting for this #AlyonaScallop kan sebab design dia yang comel dan fabrik Premium satin yang cantik selesa. .
ALYONA SCALLOP
ALS01 - MILKY YELLOW : XS,S,M
ALS03 - CANDY PINK : XS,AS
ALS05 - PEACH : S
ALS06 - RED MAROON : XS,S,M
ALS07 - EMERALD GREEN : XS
.
#whatsapp #0133900067 #0133900067 #0133900067

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

Ramai still hunting for this #AlyonaScallop kan sebab design dia yang comel dan fabrik Premium satin yang cantik selesa. .
ALYONA SCALLOP
ALS01 - MILKY YELLOW : XS,S,M
ALS03 - CANDY PINK : XS,AS
ALS05 - PEACH : S
ALS06 - RED MAROON : XS,S,M
ALS07 - EMERALD GREEN : XS
.
#whatsapp #0133900067 #0133900067 #0133900067

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Ramai still hunting for this #AlyonaScallop kan sebab design dia yang comel dan fabrik Premium satin yang cantik selesa. .
ALYONA SCALLOP
ALS01 - MILKY YELLOW : XS,S,M
ALS03 - CANDY PINK : XS, S
ALS05 - PEACH : S
ALS06 - RED MAROON : XS,S,M
ALS07 - EMERALD GREEN : XS
.
Happy Hour Day 2 - RM169.00 (Reduced dari RM249.00)
.
Personal Shopper
(1) @ps_surayahussin (2) @pstiey_azah (3) @ps.jb_amalina
.

REDUCED price hanya di Perak Raya Fest Happy Hour
*LAIN-LAIN*
1. Areeya Kurung : RM 100.00
2. Aryana Kurung : RM 100.00
2. Alyona Scallop : RM 169.00
3. Tya Azzahra Dress : RM 199.00
4. Suri Basic : 5pcs RM 100.00
5. Areeya Black Label : RM 99.00
6. Hidaya Black Label : RM 99.00
7. Lafeera Black Label : RM 99.00
8. Aryana Black Label : RM 99.00

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq: "Temui Jubahsouq Sabtu ini di Ipoh Perak sempena #PerakRayaFest Mood Republik hokey! Kita bawak banyak baju raya dengan harga promo. #AlyonaScallop dengan harga promo RM189 dan #SuriBasic shawl yang model pakai tu 5pcs RM100 sahaja 👌🏻" (via #InstaRepost @EasyRepost) #Whatsapp #0133900067 #0133900067 #0133900067 #bajuraya

#JSPreRamadanSale (@jubahsouq_terengganu)

Sweet gitu akak nim menggayakan #AlyonaScallop colour Milky Yellow saiz S, .
.
Masih lagi dalam #JSPreRamdhanSale . .
.
PROMO PRICE : RM 189.00
NORMAL PRICE : RM 239.00

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Temui Jubahsouq Sabtu ini di Ipoh Perak sempena #PerakRayaFest Mood Republik hokey! Kita bawak banyak baju raya dengan harga promo. #AlyonaScallop dengan harga promo RM189 dan #SuriBasic shawl yang model pakai tu 5pcs RM100 sahaja 👌🏻

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Salam jumaat semua! #Jspreramadhansale masih lg on tau! #asheerafjubah promo hanya RM 189! #Alyonascallop RM 189 jugak! Better grab cepat sbb stok makin sendu!

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Hai selamat petang semua ! alaaahai semua cantik dekna confused nak pilih mana satu ni 😅#alyonascallop still available di butik @jubahsouq_kl ✌🏼️
.

PROMO : RM189.00
NP : RM239.00

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
🎉 #JSPreRamadhanSale 🎉
@jubahsouq_shahalam

Amboii... awak tu. Dah la cantik adik Shasha ni. Bergaya pulak dengan #AlyonaScallop Red Maroon lagi la bertambah canti manis 😍

ALS01-Milky Yellow : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS02-Baby Blue : XS, S, M, L, XXXL
ALS03-Candy pink : XS, S, L, XXL
ALS04-Lilac : S, XXL
ALS05-Peach : XS, S, M, XL, XXL
ALS06-Red Maroon : XS, S, L
ALS07-Emerald Green : XS, S, M, XXL
ALS08-Navy Blue : OUT OF STOCK!

PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 239.00

#JSPreRamadanSale (@jubahsouq_terengganu)

Cantiknya menggayakan #AlyonaScallop sebelah kiri warna navy tapi dah sold out saiz M bersama #JasmineBawal dan sebelah kanan yang kecil molek warna Lilac saiz S digayakan bersama #HanaSakuraBawal .
.
Masih lagi dalam harga promosi sempena #JSPreRamadanSale. .
.
👗 stok update #AlyonaScallop
ALS 01 MILKY YELLOW : XS,L,XL
ALS 02 BABY BLUE : XS,M
ALS 03 CANDY PINK : XS,S,XL,2XL
ALS 04 LILAC : XS, M
ALS 05 PEACH : XS, S, M
ALS 06 RED MAROON : XS
ALS 07 EMERALD GREEN : XS,S,M
ALS 08 NAVY BLUE : SOLD OUT! .
.
NP : RM239 | Promo : RM189

#RatashaKurung #FashandaKurung (@jubahsouq_bangi)

Morning ! Alahai cantiknya dua beradik ni pakai baju #alyonascallop . Stock dah x banyak tau . Jom datang butik bangi hari ni. Harga sale hanya RM189 ! 😘

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

cantiknya inas & anis pakai #alyonascallop 😍 sempena #JSpreRamadhanSale masih ada lagi dibutik akak2 sempat lagi nak shopping untuk raya 😘
.
PROMO | RM 189.00

Extended JS Pre Ramadhan Sale! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update;
🎉 #JSPreRamadhanSale 🎉
@jubahsouq_shahalam

Manisnya kalau beraya dengan #AlyonaScallop pastel colourkan. Haa... bridesmaid yang nak grab lebih dari 1 tu lagi best sebab tengah PROMO PRICE tau 😍

ALS01-Milky Yellow : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS02-Baby Blue : XS, S, M, L, XXXL
ALS03-Candy pink : XS, S, L, XXL
ALS04-Lilac : S, XXL
ALS05-Peach : XS, S, M, XL, XXL
ALS06-Red Maroon : XS, S, L
ALS07-Emerald Green : XS, S, M, XXL
ALS08-Navy Blue : OUT OF STOCK!

PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 239.00

Souq for Men (@souqformen)

Boleh je kalau nak match kan #AseeeafJubah dengan #AlyonaScallop ni. Abam Aliff kita memakai warna gold brown manakala kakak puteri kita memakai warna milky yellow. All colour dan design boleh refer di @cataloguejubahsouq tau. Senang nk match 😉
More...