My Life My Rules My Way (@eidaa_pisces)

Ok good night time to sleep!
Nilah life sis tiap hari kul 5 pagi bgn siapkn persiapan anak2 sekolah, anta dan amik ke sekolah,urusan di opis, urusan gerai nasi lemak, urusan rumahtangga...pendek kata tak cukup 24 jam sehari...
Nak bagitahu baju sis pakai tu dari @jubahsouq_shahalam kurung alyonascallop😁😁😁
#womensfashion#hijab#hijabstyle#ootd#family#buzywoman#carrierwoman#stromgwoman#ilovemyfamily#vsco#instaootd#instaootdkids#alyonascallop

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Meltingnyaa memodel Shasha menggayakan #AteeqaBawal . LAST DAY promo hari ini tau dearies. Tazzabarrr Shasha nak ada bridesmaid cecantik gini. Ehh 😍
.
#AlyonaScallop still available di @jubahsouq_shahalam 😘

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

#AlyonaScallop warna Navy Blue ni memang kegemaran ramai sampai sekelip mata je sold out. Meh sape yang dah ada tag Kak Min bila pakai tu tau 😘
Tapi jangan risau.
Warna hot lain masih ada lagi, jangan lupa dapatkan sebelum habis jugek! 🙈
Price: RM239 .
#AlyonaScallop

🎀AISHAH AZMAN BOOSTER🎀 (@aishahazmanbooster)

Cantik kan baju dan tudung yang princess pakai 😍 Kualiti kain yang baik & selesa dipakai dari @jubahsouq 💕 Yang mana berkenan dengan baju & tudung macam princess boleh lah pergi tengok dekat @jubahsouq 💞 Mana tahu ada yang berkenan 😉😘
#alyonascallop #aishahazman #aishahazmanbooster #weloveaishahazman #babyloveyou

🎀 V E E 🎀 (@vee_elfaiiziens)

ishh! ishh! gerammm ngan baju comelll kaler #babyblue #alyonascallop yg mcm eskrem 🍦🍭 dari @jubahsouq ni 😍😍😍 sukaaaa sgt sgt! okeh jommm g kenduri! •


@jubahsouq
@jubahsouq
@jubahsouq

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#AlyonaScallop Red Maroon colour! Manis semanis lesung pipit kakak Shasha ni 😍
.
Still available di @jubahsouq_shahalam tau chuolls. Hurry up!
NP : RM 239.00

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Merah buat adik geram aumm ! stock #alyonascallop masih available di butik #jubahsouqkl
Normal Price : RM239.00

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Cantik-cantik nak kemana tu?? Kak min nk ikot boleh? 😊 #alyonascallop in emerald green tinggal saiz XS-M sahaja.. Kalau colour Lilac ade lagi semua size. Siapa yang tak grab lagi alyona scallop ni, jgn nangis tau kalau Stock dah habis. Beboss tak nak restock dah. 😂😂😂

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Morning love! Opss utk korang la kesygn kak ku. Butik dibuka dr 10am tau. Byk koleksi baru menanti . Haa mcm kurung meletop 2017 #AlyonaScallop . Rare sgt so mmg korang paling meletop kt pahang ni kalau sesiapa yg dah grab! Yg belum berkesempatan cepat grab skrg sbb stok dah tak byk!

NP RM 239

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Bakal pengantin kadang pening nak fikir #bridesmaids dia nak pakai apa.
Susahnya nk cari kain lps tu hantar tempah lg.kdg kos tu pon boleh cecah beratus2.betul tak?
Pastu dah siap ade pula yg tk puas hati tbesar sana tkecik sini.aduiii
Ok ni admin kasi idea paling bernas.pergi je butik @jubahsouq dan cari #AlyonaScallop ni.mcm dlm gmbar ni.ade byk piliham warna lain.Cuma RM239,tp material dan kemasan dia sgt berbaloi2.lawa dah tentu2.boleh matchkan dgn shawl mcm tu or #surishawl pun dr koleksi #jubahsouq.senang kan kan..
Apa kata pakat2 pergi tgk dulu..jom2.😘
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#alyonascallop

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

Warna Candy Pink paling sweet #AlyonaScallop selain Lilac dan Blue. RM189 jurr masa #jsboxingweeksale @jubahsouq .
Borong utk bridemaids, jangan lg cantik dari pengantin sudahh 😂😂
.
#apamerekakataPS_wana

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

#alyonascallop masih available di website dan butik, dengan harga normal RM239 sahaja.. Colour navy blue memang dah sold out. Tapi colour-colour pastel masih ada, juga colour merah dan emerald green. Cepat dapatkan sebelum kehabisan Stock! Dengar cerita boss tak nak restock dah. 🤔

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Kalau nak beli #AlyonaScallop korang boleh ke butik sbb ada sale sampai besok je. Kalau nak #HanaBawal tu kena tunggu minggu depan la ya 👌🏻

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
Haaaa... dearies yang nak off market tahun ni boleh la grab #AlyonaScallop untuk bridesmaid chuolls semua. Confirm effect gambar kahwin jadi double gorgeous! Hiks! 😍
.
Update Stock #AlyonaScallop :
.
ALS01-Milk Yellow : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS02-Baby Blue : XS, S, M, XL, XXL
ALS03-Candy Pink : XS, S, M, XL, XXL
ALS04-Lilac : XS, S, L, XXL
ALS05-Peach : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS06-Red Maroon : XS, S, M, XL
ALS07-Emerald Green : XS, M, L, XL, XXL
ALS08-Navy Blue : XS, S
.
PROMO PRICE : RM 189.00
NORMAL PRICE : RM 239.00

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

UPDATE STOCK #ALYONASCALLOP at #jubahsouqbangi
-----
ALS 01 MILKY YELLOW : XS, S, M, XL, XXL
ALS 02 BABY BLUE : XS, S, M, XXL
ALS 03 LILAC : XS, S, M, XXL
ALS 04 DUSTY PINK : XS, S, M
ALS 05 PEACH : XS, S, M, XL, XXL
ALS 06 RED MAROON : XS, S, XXL
ALS 07 EMERALD GREEN : XS, S, M, XXL
ALS 08 NAVY BLUE : SOLD OUT
------
NP : RM239
PROMO : RM189 ONLY ! 🎉🎉🎉
*ALL SELLING FAST ! 😱

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

Sweetnya lahai warna Baby Blue matching-matching 💓💓
.
Yg Baju Melayu Amrul RM99 clearance sale price sekarang, yg #AlyonaScallop RM189 promo price sempena @jubahsouq #jsboxingweeksale 😊
.
Nk tau stok, wsup je k 😘
.
#officialPSjubahsouq #freeservicecharge

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kalau la #bridesmaids pakai sedondon mcm ni,admin risau org tak tgk pengantin tp tgk #bridesmaids je.haha
.
.
#Repost @jubahsouq with @repostapp
・・・
Alahai manisnya semua menggayakan #AlyonaScallop dengan #SuriBasic shawl 😍 .
Sikit lagi Kak Min nak jatuh cinta. Nasib baik Kak Min teringat yang Kak Min ni perempuan. Haha 😂
.
#AlyonaScallop masih lagi dijual dengan harga promosi RM189 dan juga
6 helai RM100 utk #surishawl di semua cawangan butik @jubahsouq .tunggu apa lagiiiiii 😱
Sehinga 8Jan2017 shj ya.😘
.
#JSboxingWeekSale .

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Seronoknya adik-adik kak min pagi-pagi ni pakai #alyonascallop! Tau la masih ada sale lagi.. Hihi.. Sale masih berlangsung tau. Alyona scallop hanya RM189 sahaja. Ahad ni last sale tau. Kalau lambat nanti jadi harga back to normal tau RM239.. 😘

#jsboxingweeksale
More...