Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Amboii.. cantik manis kakak kakak Shasha menggayakan #AlyonaScallop Red Maroon & #AreeyaKurungVol3 Mustard 😍
.
Siapa kata pakai red maroon nampak garang dan tak confident? Shasha cubit kang. Hiks! Still available di @jubahsouq_shahalam tau. Boleh buat collection untuk Eid tahun ni 😍
.
#AlyonaScallop NP | RM 239.00
#AreeyaKurungVol3 NP | RM 169.00

#JSatelier x #TheWeddingKL2017 (@jubahsouq)

Cantiknye bila pakai #AlyonaScallop dengan #AdreeyanaShawl ni. Secantik bunga-bunga di taman. Ehhh.. 😁
Harga promo hanya di #MoodRepublikTourKedah sahaja ya. Boleh refer @cataloguejubahsouq ya. .
Mai pakat kita ke Kedah! 😉
.
Promo Price: RM39 per pcs

VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

Alyona Scallop

Vendor @jubahsouq

Size XS S M L

Price : RM 239

___

Walk in
40-01 Jln Padi Emas 1/4
Bdr Baru Uda JB

Online
+6017-4752800

#gedungglam #bandarbaruuda #vendorjohor #vendorboutique #jubahsouq #alyonascallop #jubahsouqlovers

🍂Preloved 🍀New (@bynizahadi)

Preloved Ameera by @Jubahsouq
Saiz S (refer #ameerajubahsizeguide )
Jade blue
Good condition, no defect
RM70 termasuk pos
Labuh dh alter 53"
✔️Nego for fast payment only

#jubahsouqlovers #jubahsouq #alyonascallop #jubahsouqpreloved #prelovedjubahsouq #prelovedmalaysia #prelovedameerajubah #ameerajubah #ameerajubahsouq #jubahameera

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#Alyonascallop ade yg dah restock size tau. Mcm merah ni. Hanya RM239

Jubahsouq Preloved (@jubahsouq_preloved)

Sebelum membuat proses jual beli, diminta baca PERATURAN yang telah ditetapkan. Sila tinggalkan details dibawah bagi memudahkan pembeli untuk berurusan dengan anda seperti (NO.TELEFON WAJIB YE ) :
Eg :WTS (want to sell) or WTB (want to buy)
Item :
Color :
Size :
Price :
Cond :
Phone no :
#jubahsouq #alyonakurung #alyonascallop

🍂Preloved 🍀New (@bynizahadi)

New Alyona Scallop by @jubahsouq
Size: M
NP: RM239
Selling at promo price: RM189 exc postage
♥️Open for swap! ♥️Installment available!
😇DM me if interested

#jubahsouqlovers #jubahsouq #alyonascallop #jubahsouqpreloved #prelovedjubahsouq #prelovedmalaysia #prelovedkurungmoden #prelovedkurung

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Alahaii... comelnya semua. Lagi lagi akak preggy mommy. Thanks mommy and mommy to be semua shopping sama sama di @jubahsouq_shahalam 😍
.
Haaaa preggy mommy pun gorgeous dengan #AlyonaScallop tau. Siapa kata tak boleh pakai kurung? Available lagi di @jubahsouq_shahalam 😘
.
NP | RM 239.00

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

manis semanis kurma akak2 dekna ni menggayakan #alyonascallop boleh match dgn #jasminebawal haa stock dah limited tau 😅

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman LAST DAY SALE
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #alyonascallop
Backup:
saiz: ( measurement refer @cataloguejubahsouq )
Kuantiti:
Harga: RM189

intan haryati (@intanharyati78)

Me and Nadzmi, with nieces and grandaughter. Yes! I am a grandma!
#AlyonaScallop

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

#AlyonaScallop RM189 sempena CNY sale price 😉
.
Stok yg ada di @jubahsouq_shahalam .
Bole wsup utk order. Contact no ada di bio 😊

#JSatelier x #TheWeddingKL2017 (@jubahsouq)

Amboi ayu sopan jew @thekhayalan duduk tepi pantai kan. Selesa la tu pakai #AlyonaScallop dan #JasmeenBawal. #JasmeenBawal ni akan release bermula Sabtu ini di semua cawangan butik dan website dengan harga promo RM69.00

VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

NEW ARRIVAL

By @jubahsouq

Alyona Scallop RM 239

Tuteeja Shawl RM 59

Serooja Shawl RM 59

Ateeqa Bawal RM 89

Hana Sakura Bawal RM 89

___

Walk in
40-01 Jln Padi Emas 1/4
Bdr Baru Uda Johor

#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #jubahsouq #jubahsouqlovers #jubahsouqjb #alyonascallop #tuteejashawl #seroojashawl #ateeqabawal #hanasakurabawal

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Melting Shasha dengan senyuman kakak manis menggayakan #AlyonaScallop Lilac Colour 😍
.
Still available but in limited size at @jubahsouq_shahalam . Jangan nangis tepi bucu cashier kalau tak dapat grab tau. Hiks! Hurry up dearies! 😘
More...