Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Air jagung atau bandung? 😅 Mulakan harimu dengan senyuman ❤️ All the best untuk adik2 yang bakal menduduki SPM

Your Beauty Consultant. (@arosa.effa)

#Repost @arosa.effa (@get_repost)
・・・
Hah ,kalau sis, sis suke mixkan coffee scrub ni dgn yogurt...Nanti bile pakai sejuk je muka kite nih...pastu slowly bekas jerawat akan pudar (ni pengalaman sis sendiri)...Korang tak menyesal beli tau...Dahla tahan lama,harga mmg berpatutan pulak... Boleh mix dengan magic face scrub jugak! .
.
harga: rm27 sahaja exc postage.
.
meh pm sis for beauty consultant: 0183791611 .
.
.
#teamabangrosa #terlajaklaris #arosadropship #arosafeedback #arosalover #coffeescrub #lipscrub #jeylita #bazaarpaknil #alyonascallop #ubatputih #ubatkurus #scrub #bebaskimia #selamatdansuci

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq: "Nampak manis dan ayu sgt bila padankan #AlyonaScallop dengan #saleenaBawal .. mmg all the colour Saleena Bawal ni matchy2 dengan AreeyaScallop 💕 That why wajib grab dua-dua skali! Betul tak??
.
Promo Sale #GrandOpeningMelawatiMall
👉🏻Areeya Scallop = RM169.00 ( promo RM149.00 untuk 50pembeli walkin terAWAL sahaja!)
👉🏻Saleena Bawal = Buy 1 RM69.00 ; Buy 2 RM119.00
.
‼️SPECIAL UNTUK 50pembeli terawal akan dapat harga RM149 sahaja!!" (via #InstaRepost @EasyRepost) WASSAP#0133900067

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Nampak manis dan ayu sgt bila padankan #AlyonaScallop dengan #saleenaBawal .. mmg all the colour Saleena Bawal ni matchy2 dengan AreeyaScallop 💕 That why wajib grab dua-dua skali! Betul tak??
.
Promo Sale #GrandOpeningMelawatiMall
👉🏻Areeya Scallop = RM169.00 ( promo RM149.00 untuk 50pembeli walkin terAWAL sahaja!)
👉🏻Saleena Bawal = Buy 1 RM69.00 ; Buy 2 RM119.00
.
‼️SPECIAL UNTUK 50pembeli terawal akan dapat harga RM149 sahaja!!

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Mana lagi orang Melaka ni? Marilah cepat ke booth Jubahsouq sempena Mood Republik Tour MITC. Kang kak Min merajuk balik awal kang baru tau haha Anyway semua cantik2 dari kiri pakai #AlyonaScallop , #RatashaKurung , #MahsuriKurung #, LafeeraJubah dan kanan sekali tu pakai #FashandaKurung warna merah ❤️❤️❤️❤️❤️Anyway sale di @jubahsouq_mm pun harini last k!

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @jubahsouq (@get_repost)
・・・
Nah beboss bagi gambar katanya buat jamu mata dulu. #AreeyaScallop bukan #AlyonaScallop tau 👌🏻

Year End Sale PWTC 22-24 Dec ! (@jubahsouq)

Nah beboss bagi gambar katanya buat jamu mata dulu. #AreeyaScallop bukan #AlyonaScallop tau 👌🏻

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Byknya collection #Alyonakurung & #AlyonaScallop sis @azira.86 ni.
Kakak admin selalu nampak post dia.rajin dia pakai dan tag kami di @jubahsouqlovers
Ni salah seorg #jubahsouqloverstegar ni😃❤️
Tq awak🌻🌼
Kami juga nk ucapkan terima kasih pd #jslovers yg lain.
Yg tak henti2 menyokong #jubahsouq & #jubahsouqlovers
Sayang semua😘
.
#jubahsouqrayahaji2017
#jubahsouqlovers
#jslovers#jubahsouq
#iamjubahsouqlovers

Personal Shopper (since 2015) (@ps_wana)

Extra item #alyonascallop in size S, RM167.30
.
Wsup 01132-986-986 to order. #JSrayaclearanceSale

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#JsRayaClearanceSale

Ni kak ku update stok yg last piece (display) je tau! Korang kene alert okey!
#alyonascallop
Peach - XS ONLY
Promo RM 167.30 (30% off)

#tyaazzahrakurung
Floral white -XXL
Pale lavender -XXL
Promo RM 153.30
#valeriadress
Cream -XXL
Peach -XXL
Coco brown - XXL
Promo RM 167.30

All this 30% off! While stock lasts!

PERSONAL SHOPPER BANGI SENTRAL (@stailista.my)

WHATSAPP SIS LELAJU UTK SHAREEFA PEPLUM LETOPS NI
.
📲+6012-6643545
📲+6012-6643545
📲+6012-6643545

STOCK UPDATE #jsrayaclearancesale
(DISCOUNT 30%)
---
#SYAREEFAPEPLUM
01 AlmondPeach : XS, S, M, L, XL
02 BlossomPink : XS, S, M, L, XL, XXL
03 SandyGrey : XS, S, M, L, XL, XXL
04 EmereldGreen : XS, S, M, L, XL, XXL
05 RedChili : XS, S, M, L, XL, XXL
06 Maroon : XS, S, M, L, XL, XXL
07 NavyBlue : XS, S, M, L, XXL
08 Black : XS, S, M, L, XL, XXL
•••
#valeriadress
Cream : XS, XXL
Nude : 36, XXL
Cocoa brown : XS, 36, XXL
Peach : XXL
Royal blue : XXL
•••
#alyonascallop
Baby blue : XXL
Peach : XXL
---
NP : RM239
PROMO : RM167.30

(@jubahsouq_bangi)

STOCK UPDATE #jsrayaclearancesale
(DISCOUNT 30%)
---
#SYAREEFAPEPLUM
01 AlmondPeach : XS, S, M, L, XL
02 BlossomPink : XS, S, M, L, XL, XXL
03 SandyGrey : XS, S, M, L, XL, XXL
04 EmereldGreen : XS, S, M, L, XL, XXL
05 RedChili : XS, S, M, L, XL, XXL
06 Maroon : XS, S, M, L, XL, XXL
07 NavyBlue : XS, S, M, L, XXL
08 Black : XS, S, M, L, XL, XXL
•••
#valeriadress
Cream : XS, XXL
Nude : 36, XXL
Cocoa brown : XS, 36, XXL
Peach : XXL
Royal blue : XXL
•••
#alyonascallop
Baby blue : XXL
Peach : XXL
---
NP : RM239
PROMO : RM167.30

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Canteknyee cikgu kite. Btw #alyonascallop tgl peach xs shj .#tulipdress tgl mcm color ni tp size L . Memasing 1 pc jee!
Promo masih lg on tau!

Your Beauty Consultant. (@arosa.effa)

BODY MIST 🌹 With Three Irresistible Scents! - Eau So Attractive 🌸 Hint : Smells like Forbidden Rose by Avril - Eau So Sweet
🌸Hint : Smells Like Vanilla Bodyshop
- Eau So Sexy 🌸 Hint : Smells Like Ralph by Ralph Lauren 🌹 Bau kekal lama
🌹 Bau yang sangat soft & tidak memeningkan
🌹 Boleh dibawa solat
🌹 Tekstur yang tidak berminyak 🌹 Bau yang menyenangkan
🌹 200ML

Harga : RM45 (200ml) , RM25 (60ml).
.
.
Nak try? Comfirm x menyesal kalau beli!! ... Jom pm sis :0183791611/DM .
.
#teamabangrosa #terlajaklaris #arosadropship #arosafeedback #jeylita #coffeescrub #sabunmurah #sabunsusuberas #lipscrub #bodymistviral #sucidanselamat #bebaskimia #alyonascallop #tudungbulubulu #bazaarpaknil #tudungsarung

Your Beauty Consultant. (@arosa.effa)

BAU BAWANG? SAPE KATA KAT RUMAH TAKYAH WANGI2 ? ohhh NO NOO NOOO 🙅

haaa dah ready nak tido ke tu ? dah cuci muka ? dah apply yogic sleep ? haaa last but not least, dah spray body mist belommm??? kalau belum semoa org kena grab body mist Arosa yg awesome ni, bauan dia international sangat tauu 🌷🌲 Trust me, korang spray kat kulit sebelom tido, bangun esok pun bau dok wangiii situ lahh, takdelah bangun2 tido tu bau ashemm 🙊🙈 Rm25 (60ml) banyak kut. Perfume ratus2 pun kadang ada yg 30ml je 😅 lg pun di rumah x kan nak sembur perfume, body mist lah pilihan terbaekkk 😍

Laki pompuan semua Arosa ada. dun wory founder dah select bau2an yg terbaekkk untuk kita 😘.
.
.
meh pm sis : 018379161 .
.
#arosadropship #arosafeedback #alyonascallop #jeylita #teamabangrosa #bazaarpaknil #terlajaklaris #contestmalaysia #coffeescrub #sabunmurah #sabunsusuberas #yogicsleep #scrub #lipscrub #tudungsarung

Your Beauty Consultant. (@arosa.effa)

Hah ,kalau sis, sis suke mixkan coffee scrub ni dgn yogurt...Nanti bile pakai sejuk je muka kite nih...pastu slowly bekas jerawat akan pudar (ni pengalaman sis sendiri)...Korang tak menyesal beli tau...Dahla tahan lama,harga mmg berpatutan pulak... Boleh mix dengan magic face scrub jugak! .
.
harga: rm27 sahaja exc postage.
.
meh pm sis for beauty consultant: 0183791611 .
.
.
#teamabangrosa #terlajaklaris #arosadropship #arosafeedback #arosalover #coffeescrub #lipscrub #jeylita #bazaarpaknil #alyonascallop #ubatputih #ubatkurus #scrub #bebaskimia #selamatdansuci
More...