(@jubahsouq_terengganu)

Cantik semuanya jubahsouq team nim haa menggayakan #AlyonaScallop dan #AfeelaBawal . Jangan lupa tau semua collection bawal jubahsouq didatangkan khas sekali dengan box tau . .
.
#AlyonaScallop : RM239
#AfeelaBawal : RM99

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Salam Jumaat penuh barakah dearies. Wahhh ceria adik adik Shasha menggayakan #AfeelaBawal yang superr sweet! #AlyonaScallop kurung NORMAL PRICE pun tinggal limited size tau. Boleh dapatkan di @jubahsouq_shahalam sekarang 😘

Hurry up!

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Hai uols! Makin nak puasa makin ramai beli sesiap outfit utk raya tahun ni! Early preparation takut stok dekat raya dah takde ! Yaa tu kak ku puji sikap tu! Mcm #Alyonascallop ni stok pun dah limited. Better korg grab cepat! Sekali #Afeela bawal tau!

Alyona - RM 239
Afeela - RM 99 (come with exclusive box)

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Good morning!
Gadis-gadis manis ni menggayakan #AfeelaBawal .
Nampak manis kan! 😍
Jom beli satu, bidang 48' ni sesuai dibuat shawl dan juga bawal!
.
NP: RM99.00
.
#JSbawal #AlyonaScallop

VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

Hi sayang semua,
di @gedung.glam ada baju dari vendor @jubahsouq tau📣
.
Design seperti #neewardadress #alyonascallop #lafeerajubahvol3
#lafeerablacklabelxcolour #aryanablacklabelxcolour #amrulkurta , shawl & tudung bawal yang tengah meletop sekarang💋
.
Jom datang , kami tutup 9 malam hari ini🎉
.
#jubahsouqjb #jubahsouqlovers #jubah #bawal #shawl #jalanjohor #jdt #vendor #vendorboutique #vendorwanted

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Assalamualaikum semua ! woww kemain kakak dekna ni senyum beria sampai taknampak mata 😂 btw #alyonascallop stock masih available tau haa #aseerafjubah pun sama ✌🏼️

(@jubahsouq_terengganu)

Update stock #alyonascallop .
ALS 01 MILKY YELLOW : XS, S, M, L, XXL
ALS 02 BABY BLUE : XS, S, M
ALS 03 CANDY PINK : XS, S, L, XL, XXL
ALS 04 LILAC : XS, M
ALS 05 PEACH : XS, S, M, XL
ALS 06 RED MAROON : XS, S, L
ALS 07 EMERALD GREEN : XS, S, M
ALS 08 NAVY BLUE : SOLD OUT ! .

NORMAL PRICE : RM 239
PROMO PRICE : RM 189

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Morning! Dearies yang dah aimmm lama #AlyonaScallop tu elok la serbu @jubahsouq_shahalam sekarang. Sebab LAST DAY PROMO tau! Jangan kata Shasha tak ingatkan ya 😘

Stock Update @jubahsouq_shahalam
#AlyonaScallop :

ALS01-Milky Yellow : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS03-Candy Pink : XS, S, L, XL, XXL
ALS04-Lilac : XS, L, XXL
ALS05-Peach : XS, S, M, L, XXL
ALS06-Red Maroon : XS, S, M, L
ALS07-Emerald Green : XS, S, M, XL, XXL
ALS08-Navy Blue : OUT OF STOCK !

PROMO | RM 189.00
NORMAL | RM 239.00

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Last day SALE di butik! #AteeqaBawal dan #AlyonaScallop dijual dengan harga promo je 👌🏻 Make sure datang awal ya. Semua butik buka jam 10 pagi. Kalau website dah boleh godek2 sekarang!

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Ramai yang cakap staf Jubahsouq kalau kat MR ni ramai yang cantik2. Kalau yg abam2nya semua cem cem. Tapi hakikatnya dorang biasa2 comot je. Yang jadi cantik and cem tu sebab dorang pakai Jubahsouq la 😂 So apa lagi sila habiskan #AlyonaScallop dan #AseerafJubah for men harini jugak ya! #jubahsouqraya2017

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Lain macam eh sambutan #AlyonaScallop di Kelantan ni. Dah tak banyak stok kita tinggal so korang memang kena cepat2 datang ke Hotel Grand River View ni 😘 Selain itu kita ada banyak lagi baju raya lain yang dah release hanya di booth Jubahsouq! #MoodRepublikTourKELANTAN kalau nak Jubahsouq bukak butik di sini so korang memang kena shopping sakan! Mana tau bulan depan kita dah ada butik di sini.

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning #jubahsouqlovers ! Comelkan new arrival #TyaAzzahra ni? Esok tau!! Sampai 2 APRIL dearies boleh shopping #TyaAzzahraDress & Printed Dress yang lain dengan PROMO PRICE!! 😍

#AlyonaScallop , Printed Dress & Mini Kurung Printed dearies boleh grab hari ini sehingga 2 APRIL dengan promo price

Jangan kata Shasha tak ingatkan.
Get ready ya. Hiks!

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#Alyonascallop promosi RM 189!smpai 2 April tau! Dan lg ni sblm hbs!

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Happy lunch dearies! Since ramai yang tanya size apa available untuk #AlyonaScallop di @jubahsouq_shahalam Shasha update untuk dearies okey! PROMO juga tau sehingga 2nd APRIL ini 😘
.
Stock Update @jubahsouq_shahalam
#AlyonaScallop :
.
ALS01-Milky Yellow : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS02-Baby Blue : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS03-Candy Pink : XS, S, M, L, XL, XXL
ALS04-Lilac : XS, S, L, XXL
ALS05-Peach : XS, S, M, L, XXL
ALS06-Red Maroon : XS, S, M, L
ALS07-Emerald Green : XS, S, M, L, XXL
ALS08-Navy Blue : OUT OF STOCK !
.
PROMO | RM 189.00

#AlyonaLace (@jubahsouq_bangi)

Assalamualaikum semua . Jom dapat kan #alyonascallop hari ini dengan harga promo RM189 SAHAJA ! sale sehingga 2 APRIL 2017 . Cepat-cepat, stock x banyak ni 😘

PERSONAL SHOPPER MOOD REPUBLIK (@pstiey_azah)

RepostBy @jubahsouq: "Sempena release baju kahwin #JSatelier makanya baju2 yang kena dengan tema bridesmaids pun ada sale tau! Semua jubah n kurung printed termasuk #AlyonaScallop ni dijual dengan harga promo RM189.00 sahaja 👌🏻 Sampai minggu depan." (via #InstaRepost @EasyRepost)
#wassap #0133900067
#0133900067
#0133900067

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Happy sunday uolls. Sekarang tengah SALE untuk semua item printed dan #alyonascallop tau. Boleh beli ramai ramai untuk bridesmaid nanti. Untuk #jasmeenpeplum ni jadi RM 189 shj

JAP 01 ROYAL = XS, S, M, L
JAP 02 ORANGE = XS, S, M, L, XL
JAP 03 PINK = XS, S, M, L, XL
JAP 04 TURQOISE = XS, S, M, XL

(@jubahsouq_terengganu)

Selamat pagi kesayangan Kak Nunu, hari nim masih lagi ada harga sale sehingga 2 April untuk semua item printed termasuk jugak #AlyonaScallop haa.
#AdreeyanaJubah nim masih lagi available di butik tetapi sgt limited pcs , .
.

Promo Price RM199

Where Modesty Meets Beauty (@jubahsouq)

Sempena release baju kahwin #JSatelier makanya baju2 yang kena dengan tema bridesmaids pun ada sale tau! Semua jubah n kurung printed termasuk #AlyonaScallop ni dijual dengan harga promo RM189.00 sahaja 👌🏻 Sampai minggu depan.
More...