MINYAK PALING TERLAJAK POWER (@ivmist_charm)

.
Nyamuk dan manusia berpisah tiada😁
.
Time2 ujan, keadaan lembap dan basah memang biasa banyak nyamuk kan?😣
.
Kalau dah sekali kena gigit nyamuk ni. Fuhhh gatalnye bukan boleh ditahan2😥
.
Lagi kesian kalau anak kecik kita yang kena gigit nyamuk😰
.
Budak2 bila dah gatal garu.
Bila garu lelama jadik berdarah.
Bila dah berdarah kena garu langsung jadik kudis.
Bila dah berkudis tu yang kadang sampai luka berair bernanah😱😱😱
.
Luka yang dibiar terdedah ni lah boleh mengakibatkan jangkitan kuman kalau tak dirawat dengan segera😱
.
Kuman dah melekat🐉🐲 Masuk lak dalam kuku anak2. Pastu usik lak makanan😲
Tu yang boleh jadi jangkitan lain lak kat anak2 ni😵
.
Mommies semua akak suggest korang cuba ikhtiar sapu dengan IVKIDS. Ada yang pernah bawak gi klinik sapu krim gatal pun tak sembuh😕
.
Insya Allah IVKIDS dapat membantu menghalang luka dan kudis dari merebak akibat gigitan nyamuk😔
.
Anak2 kecik ni kalau sebut kena makan ubat memang jenuh lah nak pujuk kan?😅
Tapi dengan IVKIDS memang terbukti berkesan dapat sembuh tanpa perlu telan antibiotik atau krim sapu yang mempunyai bahan kimia berbahaya😄
.
Mommies semua jangan bimbang. IVKIDS ni mesra alam. Tak melekit sebab dirumus dengan teknologi nano yang akan terus meresap jauh ke dalam kulit👍👍👍
.
Yang pasti anak2 korang takkan rasa pedih bila disapu dengan IVKIDS ni. Tapi bagi mereka tenang dan membantu tenteramkan emosi anak2👶👦👧
.
Sapa nak cuba IVKIDS boleh roger akak kat 📲 whatsapp +60123934394 😘

Nusaroma (@nusaroma)

Diffuser blend for Respiratory Support)
(Diffuser blend untuk mengatasi masalah pernapasan)

Menggunakan essential oil, dengan cara menyebarkan aroma dengan diffuser, tidak hanya untuk mengharumkan ruangan, tetapi juga bisa memberikan manfaat kesehatan lainnya.

Essential oil adalah cara alami dan nyaman, untuk mengatasi sistem pernapasan anda. Campuran ini bersifat dekongestan, antiseptik, dan membuat rileks. Selain untuk melegakan pernapasan, campuran ini dapat mencegah flu, sinus, atau hidung tersumbat

Nusaroma
Truly Nature of Indonesia
www.nusaroma.com/shop
Whatsapp : 0812 9659 5258
Line & FP : @nusaroma
IG : @nusaroma
#respiratory #problem #support #diffuserblend #diffuser #diffuse #pernapasan #nusaroma #aromaterapi #minyakaromaterapi #minyakatsiri #essentialoilid #sinus #dekongestan #hidungtersumbat #flu #antiseptik #relax #breatheasy #raisa6690

Huda's House Beauty Shop (@agent1209)

Ada orang tanye saya. "Eih muka saya banyak jerawat laa." Boleh ke saya pakai SERUM ni? "Boleh sangat dik" sebb dia ada bahan2 yg boleh menyekat pertumbuhan bakteria. "Antara bahan dia lagi
Dia ada #AntiSeptik sejenis cecair yg boleh melwan atau membunuh kuman yg bermaharaja lela kat muka kita ni." adik amal pakai pagi dan malam. Insya Allah muka adik makin muka makin cantik😍

0174289951
#NurraysaBeauty
#mesrawuduk
#lafazkankalimahcintamu
#kekasihpaksarela
#syurgayangkedua

MINYAK PALING TERLAJAK POWER (@ivmist_charm)

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ JARI TERKEPIT PINTU🌻
.
Adoii mak sakitnyeeee!😲
.
Sape pernah terkepit pintu?😯
.
Bila kena kepit pintu,
Kena pulak kat jari hantu;
Rasa macam nak baling batu,
Spray je IVMIST usah buntu😅
.
Hihiii..
Sketsa pagi biasa kan korang kalut malut nak gi kerja, nak gi kelas, nak gi sekolah. Mana nak anta anak gi taska menyambil pulak dokong si kecik😟
.
Dah masuk kereta, terus berderai si airmata. Apa taknya jari tersangkut penuh derita😢😢
Tu lah korang nak gerak serta merta. Sebab dah lambat nanti banyak cerita😭
.
Macam tu lah yang terjadi pada customer ni. Jari tersepit pintu😣Dah seminggu letak minyak g**** tapi macam tak jadik apa2. Masih lagi bengkak dan berdarah dalam😰
.
Nampak macam remeh. Alaa..takat terkepit pintu😏
Tapi bila dah terlampau lama sangat jari tu cedera, sampai krem tak boleh nak bengkok dan digerakkan😱😱
.
Alhamdulillah kawannya suruh cuba IVMIST. Baru 2 hari letak jari dah ok dan tak sakit lagi👍👍
.
Korang jangan risau, ramuan herba limau purut yang mengandungi antiseptik semulajadi dapat memulihkan luka dan lebam dengan lebih pantas😁
.
Parut pun cepat hilang sebab ramuan minyak argan dapat mempercepatkan pertumbuhan struktur kulit baru👍
.
Nampak tak kenapa akak selalu pesan korang perlu ada standby IVMIST ni?😄
.
Roger akak kat 📲whatsapp +60123934394 💕

Desiree Maringka (@desireemaringka)

Esteau ...1 alat sejuta manfaat 😍
Thanks @ravenskaeugenia, sehat2 😇 😘

Info dan pemesanan :
📲 wa 08128029882

#Esteau
#antiseptik
#livewellglobal
#desireemaringka 🌈

Hediye Taser (@make_color_oriflame)

#Doğal #yöntemleri seviyoruz öyle değil mi?
#ÇAY #AĞACI #YAĞI çok sevdiğim bir ürün. #Avustralyada yetişen bir bitkiden elde ediliyor. Yaralı hayvanlar #yaralarını #onarmak için bu bitkiye sürtünürlermiş. Çünkü #antiseptik özelliği var.
#Bakterilere #Mantarlara hatta #Virüslere dahi etkili bir yağ
🌿Temiz cildinizde #sivilcenin üzerine doğrudan sürüldüğünde #arındırarak #kurutur #leke oluşumunu önler.
🌿Virüslerede etkili olduğundan dolayı #UÇUKLARIN üzerine doğrudan uygulayabilirsiniz.
🌿Bu amacının dışında
#ayak #mantarına, #saç #diplerindeki #yaralara ve #kepeklere kullanılabilir. #oriflameyapar #oriflamedanismani #oriflamedanismani #oriflamekaydi #oriflameturkiye #çrşgülleri

Buffy Armpit Experts (@buffy.armpit.experts)

BUFFY ANTISEPTIK PENGHILANG BAU KETIAK

Kekurangan deodorant umumnya:
😧 Ketiak jadi bau asem
😨 Iritasi
😱 Meninggalkan noda kuning pada baju
😳 Warna ketiak menghitam

Setelah pakai buffy antiseptik:
😇 Bau ketiak hilang
😁 Memutihkan kulit ketiak
😆 Tidak meninggalkan noda pada pakaian
😉 Tidak iritasi karena menggunakan bahan alami

Produk dijamin ORIGINAL atau GARANSI UANG KEMBALI 100%
Harga Rp 100k sehari langsung sampai TANPA ONGKIR

Varian aroma:
Chocolate 😚
Sweet Vanilla 😍
Greentea 😘
Strawberry 😜

#jualbuffy #jualbuffyantiseptik #jualbuffybandung #buffyantiseptikbandung #jual #buffy #antiseptik #bandung #gratisongkir #bandung

İkimelek Biranne (@ikimelekbiranne11)

#Doğal #yöntemleri seviyoruz öyle değil mi?
#ÇAY #AĞACI #YAĞI çok sevdiğim bir ürün. #Avustralyada yetişen bir bitkiden elde ediliyor. Yaralı hayvanlar #yaralarını #onarmak için bu bitkiye sürtünürlermiş. Çünkü #antiseptik özelliği var.
#Bakterilere #Mantarlara hatta #Virüslere dahi etkili bir yağ
🌿Temiz cildinizde #sivilcenin üzerine doğrudan sürüldüğünde #arındırarak #kurutur #leke oluşumunu önler.
🌿Virüslerede etkili olduğundan dolayı #UÇUKLARIN üzerine doğrudan uygulayabilirsiniz.
🌿Bu amacının dışında
#ayak #mantarına, #saç #diplerindeki #yaralara ve #kepeklere kullanılabilir.#love nature

BEAUTY KEFIR SIGMA SURABAYA (@beautykefirsigma.surabaya)


<< GESER >>

Siapa yang punya masalah kulit ini?
Hayo ngakuu....! 😁

Solusinya temukan di sini yaa
👇👇👇👇👇

Untuk info & pemesanan:
🌸 BEAUTY KEFIR SIGMA SURABAYA 🌸
Supplier Kefir dan Beauty Spray
Welcome Reseller !
Whatsapp: 081330601850
Line: sigmaputri
IG: @beautykefirsigma.surabaya


#jerawat #puber #masapuber #nodajerawat #masalahkulit #masalahjerawat #jerawatbandel #jerawatpergi #antikusam #antiseptik #alami #aman #ceweksma #ceweksmp #smasurabaya #smpsurabaya #gadissurabaya #cantikalami #kefirsurabaya #perawatankulit

HANDMADE SKINCARE (@benevolient)

‘s Face Oil Serum 20 ml
[BEST SELLERS OF THE YEAR]
Available for oily skin and normal dry sensitive skin
Hampir semua customer yang sudah order face oil ini merasa wajahnya menjadi bersih dari bekas2 jerawat, flek hitam, ruam2 / bintik2 merah dan wajah mereka menjadi glowing alami lho😍nah selain itu belang di area wajah menjadi tersamarkan!! Waah ternyata untuk merawat kulit itu tdk harus mengeluarkan uang yang banyak yaa ☺️cukup @69ribu aja kamu bisa dapetin banyak manfaat dari face oil ini yang masih ada beberaapa manfaat yang belum kesebut hihihi. Sudah bahannya alami, tdk ada efek ketergantungan pula since it’s completely natural♥️
.
#naturalgoods #naturalskincare #skincare #acneprone #acneproneskin #acnetreatment #acneproneskincare #teatreeoil #teatreeoilmurah #obatjerawat #obatjerawatterbaik #teatree #penyembuhjerawat #antiseptikalami #antiseptik #nature #beautyregimen #beauty #naturalgoods #naturalskincare #naturalapothecary #apothecary #skincare #nature #facialserum #beautyregimen #beauty #naturalgoods #naturalskincare #naturalapothecary #apothecary #skincare #skinmoisturizer

Yasama Dair Herşey (@yasamadairherseycom)

Aromaterapi, bitkilerin tamamen organik olan yaprağı, kökü ve çiçeğinden damıtma yani distilasyon tekniği ile çok yoğun olarak elde edilen uçucu yağ özlerini kullanarak hastalıkları önlemek veya oluşmuş hastalıklarda vücudun bağışıklığını güçlendirerek kendi savunma sistemini desteklemek için kullanılan bir tekniktir.

Aromaterapi, kullanılan esansiyel yağ veya yağ karışımına göre çok çeşitli fiziksel ve ruhsal faydalar sağlar.

Aromaterapide kullanılan esansiyel yağlar; analjezik, antimikrobiyal, antiseptik, iltahap önleyici, doku ve damarları sıklaştırıcı, yatıştırıcı, spazm çözücü ve idrar söktürücü özelliklere sahiptir.

Ayrıca bu esansiyel yağlar sindirim sistemi rahatsızlıkları, cilt hastalıkları, menstrüel ağrı ve düzensizlikler, stresle ilgili problemler, duygu-durum bozuklukları, dolaşım problemleri, solunum yolu enfeksiyonları ve yaralar dâhil olmak üzere çok çeşitli belirtileri ve durumları tedavi etmek için kullanılır.

Aromaterapi yağlarını kullanırken uzmanından yardım almanız önemlidir.En yakın sağlık danışmanı Eczacılar sizlere bu konuda hem ürün temini hem de kullanımı hakkında bilgi sağlıyor olacaktır.

HANDMADE SKINCARE (@benevolient)

Facial Oil Serum Benevolient ini terbuat dari 100% bahan alami berkualitas, certified organic dan lulus 'Certificate of Analysis' sehingga tidak akan memberikan efek samping atau efek ketergantungan. Kenapa kamu harus memilih Facial Oil? Facial Oil ini tidak akan menyumbat pori pori mu, selain itu kandungan vitamin e dan antioksidan alami dari grapeseed oil almond oil etc akan mengembalikan warna kulit mu yang tadinya kusam menjadi lebih cerah. Buat kamu yang punya kulit normal, berminyak, kering dan cenderung sensitif tidak perlu khawatir karena bahan2nya disesuaikan dengan tipe kulitmu💝
Facial Oil Serum 69rb
Acne Cure 55rb
.
#naturalgoods #naturalskincare #skincare #acneprone #acneproneskin #acnetreatment #acneproneskincare #teatreeoil #teatreeoilmurah #obatjerawat #obatjerawatterbaik #teatree #penyembuhjerawat #antiseptikalami #antiseptik #nature #beautyregimen #beauty #naturalgoods #naturalskincare #naturalapothecary #apothecary #skincare #nature #facialserum #beautyregimen #beauty #naturalgoods #naturalskincare #naturalapothecary #apothecary #skincare #skinmoisturizer

SABUN TOMATO SKINCARE (@jejohnpepanda.skincare)

Ada orang tanya arbutin tu ape, macam scary je nak pakai 😯
.
Kejapppppp !!!
.
Arbutin ni adalah agen pemutih semula jadi 😉 yang menyebabkan jerawat awok mengecut tu disebabkan arbutin ni laaa 😆
.
Meh DM saya atau tekan link di bio atas
.
#sabun #sabuntomato #natural #ghoulybeauty #beauty #skincare #arbutin #vitaminc #jojobaoil #hilangjerawat #ekzema #minyakkelapadara #kulitkayumanis #kayumanis #antiseptik

Bakımlıyız.com (@bakmlyz.00biz)

#Doğal #yöntemleri seviyoruz öyle değil mi?
#Çayağacıyağı çok sevdiğim bir ürün. Avustralyada yetişen bir bitkiden elde ediliyor. Yaralı hayvanlar #yaralarını onarmak için bu bitkiye sürtünürlermiş. Çünkü #antiseptik özelliği var.
#Bakterilere #Mantarlara hatta #Virüslere dahi etkili bir yağ
🌿Temiz cildinizde #sivilcenin üzerine doğrudan sürüldüğünde #arındırarak #kurutur #leke oluşumunu önler.
🌿Virüslerede etkili olduğundan dolayı #UÇUKLARIN üzerine doğrudan uygulayabilirsiniz.
🌿Bu amacının dışında
#ayak #mantarına, #saç diplerindeki #yaralara ve #kepeklere kullanılabilir.#samsun
@kyliecosmetics @gratistr @whatsapp._.durumlari @whatsons @madamecocotr @englishhometurkiye

k-link online shop (@nurie932)

Kandungan yang terkandung
Di dalam GAMAT
#Asam Amino
#Asam Lemak Essensial
#Asam Docosahexanat (DHA)
#Antiseptik Alamiah
#Cell Growth Factor (CGF)
#Chondroitin
#Philinopside A dan E
#Gamapeptide
#Glucasaminoglycans (GAGs)
#Glucosamine
#Glikosida Keratin
#Lektin
#Mineral
#Mukopolisakarida
#Omega 3, 6, dan 9
#Protein
#Kolagen

k-link online shop (@nurie932)

Kandungan yang terkandung
#Asam Amino
#Asam Lemak Essensial
#Asam Docosahexanat (DHA)
#Antiseptik Alamiah
#Cell Growth Factor (CGF)
#Chondroitin
#Philinopside A dan E
#Gamapeptide
#Glucasaminoglycans (GAGs)
#Glucosamine
#Glikosida Keratin
#Lektin
#Mineral
#Mukopolisakarida
#Omega 3, 6, dan 9
#Protein
#Kolagen

SABUN DÜNYASI (@dogal_sabundunyasi)

Damla sakızı sabunu
Cildi derinlemesine temizlerken kokusu ile çok hoşuma gidiyor. Sivilce ve Akne problemlerini çözen antiseptik bir üründür.
Defne yaprağı sabunu
Yağı dengeleme özelliği yağlı ve bütün cilt tiplerine uygun saç uzatmada gurlestirmede yardımcı bü ürün vazgecilmezdir. Kepek sorununa son çocuklarda pisigi önlemeye kadar Daha neler neler detaylari okuyalim.....
#damlasakizi #ciltbakımı #sivilce#akne#antiseptik #defne #yagli #yağlıcilt #saçuzatma #gürleştirme #kepek #cocuk #pişik #dogal_sabundunyasi #osmanlihanedan #sabun#soap

WANIherba HALAL MART (@waniherba)

Etta Goat Milk

Kadar nutrisi dan khasiat susu kambing amatlah istimewa. Komposisi gizinya baik yang berupa protein, energi, maupun lemak, mendekati komposisi ASI. Susu Kambing Etawa adalah Susu kambing yang memiliki kandungan protein terbaik. Kandungan protein yang terkandung dalam susu kambing etawa hampir dapat disetarakan dengan Air Susu Ibu (ASI) dan lebih baik daripada telur.

Susu kambing Etta Goat Milk sangat direkomendasikan untuk menambah kesehatan Ibu hamil, bayi hingga usia lanjut.

Susu kambing Etta Goat Milk ini sangat bagus untuk ketahanan fisik bayi, sedangkan untuk orang dewasa susu etawa digunakan untuk penyembuhan berbagai penyakit, seperti asma, lever, kencing manis dan menjaga stamina.

KEISTIMEWAAN ETTA GOAT MILK :

Mempunyai sifat #antiseptik alami yang dapat menekan pembiakan bakteri dalam tubuh, karena #Flourin yang terkandung kadarnya 10-100 kali lebih besar dari pada susu sapi.Bersifat basa #AlkalineFood sehingga aman bagi tubuh.Proteinnya lembut dan efek laktasenya ringan, sehingga tidak menyebabkan diare.Lemaknya mempunyai tekstur yang lembut, halus, dan lebih kecil dibandingkan dengan butiran lemak #sususapi atau susu lainya.Bersifat #Homogen alami yang mempermudah untuk dicerna, sehingga menekan timbulnya reaksi alergi.Mudah dicerna oleh anak balita sampai orang tua.Kandungan vitamin B-1 lebih tinggi dibanding susu sapi.Baik sekali dikonsumsi anak-anak dan orang lanjut usia yang tidak dapat minum susu sapi karena #gangguan#pencernaan.

Kode : 
Wilayah 1-2 : Rp 75.000 | Kode : 60/20
Wilayah 3 : Rp 90.000 | Kode : 70/20
Wilayah 4 : Rp 110.000 | Kode : 90/210
Isi : 10 sachet

Hubungi :
Joko Wandiro (01157263)
Stock Centre HALAL MART HNI-HPAI JAKARTA UTARA
089694271631

#obatherbal #hni #hpai #halalmart #susukambing #ettagoatmilk #EGM #yukhijrah #produkhalal #herbal #herbalife #yukhijrahkeprodukhalal

Syifa'_suasoskin (@suasoskinbeauty)

Tisu ni mmg terbaik.
Sebab apa kata ianya #terbaik? Sbb ianya sangat menyenangkan hati kaksya.
1. Bila nk pi mana2..kaksya tak payah fikir dh pencuci muka trtinggal ke apa ke.. sbb tisu ni tak ada tempat lain selain dri beg kaksya. Tisu ni memudahkan kaksya lap2 je muka bila perlu.

2. Memudahkan cuci make up.
Kaksya ni bkan kaki make up pun..tp kekadang mai mood nak melawa..ksya touch up jugak sikit2. Hihi so..dgn tisu ni..boleh Bertindak sbg makeup remover. Lap2 je dh bersih muka. Mudahkan?

3. Kandungan #antiseptik dia tu sgt membantu bila urgent. Bkan saja boleh merawat muka..tp boleh mempercepatkan hentikan darah! Anak2 kaksya kan terlajak aktif..haha takat luka2 kecil..kaksya tekap je ngan tisu. Kjap je dh kering luka! Amazing kan!! 4. Dalam bungkusan kecil. Muat sgt dgn poket baju/sluar. Yg ni pling suka. Sbb klu sggah masjid..payh usung handbag besar dabak tu. Rsaukan skrg mcm2 jenayah ada. Jadi grab tisu sja..buh dlm poket. Boleh pkai bila2 masa!

5. Bebas alkohol dan paraben! Ni mmg best! Pakai tanpa rasa was2!
More...