MamaSafi (@prelovedbymamasafi)

New packaging 😍😍 BeDare Aromatherapy Shower Gel / Pencuci wanita Vcare 🍃Formulasi dari DAUN BIDARA dan haruman semulajadi seperti LAVENDER dan PEPPERMINT. 🍃Mengembalikan kesegaran JASMANI & EMOSI. 🍃Menghilangkan STRESS 🍃Mandian/ Pencuci khas WANITA haidh dan nifas. 🍃Ikhtiar rawatan masalah GANGGUAN, SIHIR dan penyakit MISTIK. 🍃Mengatasi masalah KULIT
🍃Menghilangkan kegatalan miss 🍃Mengatasi keputihan

From Head to Toe #bidarashowergel #bidaragel #vcare #aromatheraphygel #pencucimuka #pencucimissv #pencuciwanita #antiseptik #bidara #lavendar #pepermint #bedare #mamasafi #keputihan #kegatalan #daunbidara #pencuciwanitaterbaik
Interested?
Just PM/WhatApp ke 0122815846

fitriana putri (@fitrianasputri)

#yltip using #thieves oil .
.
Thieves adalah blend oil yang bersifat antivirus, antiseptik, antibakteri dan anti infeksi.
Jadi gak heran kalo sebotol #thieves bisa meningkatkan daya tahan tubuh, mencegah penularan virus (diffuse), gusi bengkak atau sakit gigi (oles), bunuh kuman, dll.
Insha Allah gk akan nyesel punya stok thieves di rumah ❤️
.
.
more info please contact
Line : fitrianaputrirr
WA : 081310812038
#jualyounglivingessentialoil #jualyounglivingmurah #jualyounglivingindonesia #jualdiffusermurah #younglivingessentialoils #younglivingjakarta #thieves #thievesoil #antivirus #antibakteri #antiseptik #younglivingindonesia

solusi kesehatan keluarga (@visisehat)

Bahkan di luar negeri kehebatan propolis sudah diakui. Banyak jurnal dan penelitian luar yang membuktikan khasiat propolis.
So jangan ragu dengan propolis. Melia propolis yang kami jual produk asli PT. Melia Sehat Sejahtera.
Kandungannya murni propolis. Tiap tetesnya mengandung 900mg propolis. Halal. Ber BPOM. Dan GMP.

Kami sekeluarga juga konsumsi lho.

Info dan order lihat di bio ya.

#propolisasli #propolismelia #antiseptik #antibiotik #imunbooster #suplemenkeluarga

solusi kesehatan keluarga (@visisehat)

Bahkan di luar negeri kehebatan propolis sudah diakui. Banyak jurnal dan penelitian luar yang membuktikan khasiat propolis.
So jangan ragu dengan propolis. Melia propolis yang kami jual produk asli PT. Melia Sehat Sejahtera.
Kandungannya murni propolis. Tiap tetesnya mengandung 900mg propolis. Halal. Ber BPOM. Dan GMP.

Kami sekeluarga juga konsumsi lho.

Info dan order lihat di bio ya.

#propolisasli #propolismelia #antiseptik #antibiotik #imunbooster #suplemenkeluarga

solusi kesehatan keluarga (@visisehat)

Bahkan di luar negeri kehebatan propolis sudah diakui. Banyak jurnal dan penelitian luar yang membuktikan khasiat propolis.
So jangan ragu dengan propolis. Melia propolis yang kami jual produk asli PT. Melia Sehat Sejahtera.
Kandungannya murni propolis. Tiap tetesnya mengandung 900mg propolis. Halal. Ber BPOM. Dan GMP.

Kami sekeluarga juga konsumsi lho.

Info dan order lihat di bio ya.

#propolisasli #propolismelia #antiseptik #antibiotik #imunbooster #suplemenkeluarga

Füsun Karakaya (@lr_aloeveraturkey)

Acil durum spreyinin küçük hali çanta boyu her daim yanımda malum 2 çocuk olunca yaramız beremiz bitmiyor.Çocuk dediğin de düşe kalka büyür derler ama ilk müdahele kan durdurma, antiseptik özelliği ve yara bakımı sayesinde bir kaç saat sonra yara kapanmış yada acıtmıyor olacak... Sizde benim gibi çocuklarınız var ise mutlaka bu seti almalısınız.Dilerseniz bana ulaşarak ındirimli sahip olabilir kapınızda ürün gelince ödeyebilirsiniz. #aleovera #acildurum #yara #antiseptik #kandurdurma #saglik #bakim #kadin #cocuk #sosyalannemlrekibi #lrdeğerkatar #lrdegerkatar #kids #düşme #çarpma #kanama

Women Desire Essential Cream (@sitishahriashawal)

Raya semakin nakk dekat . Tapi #jerawat naik mencanakk canakk .

Bila terpandang muka kat cermin . Aduh jerawat makin banyakk . Macam cendawan tumbuh selepas hujan segarnyaa .Rasa macam nakk di kikis2 dengan pisau nakk campakk jejauh . Belum lagi nanti kalau jumpa geng kapochi masa open house nanti .Mesti diorg takk nakk dekat ngan aku . Pandang aku macam pengotor bawak kuman pulakk . Huwaaaa sedihhnyaaa . Stressss taw
Tapi kini hati kuw gembira sebab dah ada teman sejati si #Wd . Teknologi nano yang famos di negara #Korea tu. Alhamdulillah tak sangka calit2, 3 point jer#Mudah sangat pakainya. Jerawat dah makin mengecut .Diaa merawat secara perlahan lahan dari dalam lapisan kulit kitaa niee . Membersih melalui nadi2 ( pembuluh darah ) Sehinggalah terhasilnyaa sel sel kulit yang baru. bersih dan glowing .Sampai takk berani jerawat tu nak hadirkn diri lagi . #Power Wd niee .

Kalau uolss nakk taw Percaya atau tidak, punca jerawat niee makin membiak salah 1 puncanyaa adalah #stress . Semakin kuat korang stress tgok miss #Jerawat tu , hai lagi banyaklah jerawat yang akan keluar. Berterusan dalam stress hanya akan memburukkan lagi simptom jerawat anda.
Walaubagaimanapun, dengan rawatan yang betul, jerawat masih boleh dicegah. Stress teruk boleh menyebabkan radang terhadap jerawat. Hal ini kerana adrenalin serta hormon androgen yang ada dalam badan dikeluarkan secara berlebihan apabila kita stress dan menjadi punca lebih banyak jerawat yang keluar. Haa cam tuu

Tapi jangan dokk risau lah sebab dalam Wd tu ada #Lavender essential untuk mencegah peradangan jerawat taww .
Minyak lavender ini berfungsi sebagai #antiseptic sehingga dapat mencegah timbulnya peradangan pada area yang berjerawat. Best benorr #Wd niee kan bau #Lavender yang wangii tu bukan sahaja boleh mengawal #Stress kitaa namun ada kebaikan lain sebagai #Antiseptik jugakk .

Semakin jelassnyaa adekk kakak maness . Kehebatan #Wd niee . Bukan calang2 produk taw . Testimoni pun tudiaa silih berganti libu libu lemon gittew haa . Ada masalah jerawat biasa2 atau dah tahap kronik . Jangan biar lelami mai beli #Wd sekarang . Harga sprcial adekk beradikk gitttew 😁

Nakk iya bantuu whattssap jer 0137655413

Ronella_Pure Essential Oil (@ronellalover_essential.oil)

Ronella Tea Tree Essential Oil 🌿Berfungsi sebagai antiseptik
🌿Membersihkan udara disekeliling
🌿Menghilangkan gatal-gatal pada kulit
🌿Merawat ruam dan eczema pada bayi

Berminat?
Whatsapp Hana 《0132977428》
Whatsapp Hana 《0132977428》
Whatsapp Hana 《0132977428》

#pureessentialoil #teatree #antiseptik #membunuhkumanpenyebabjerawat #membunuhkuman #membersihkanudara
#eomurah #mampumilik #forhealth #forlive

Beauty_Official (@beauty2healthy_)

Acidic Water kami memang bertindak merawat dan menyebuhkan sekaligus sebagai anti-bakteria & anti-septic.

Sebab tu ramai yang dah mula sukakan Acidic Water by Hawwa ni.

Uolls cuma spray-spray je pada tempat yang gatal, luka atau yang bermasalah.

Memang mudah merawat dengan Acidic ni. Jerawat kronik wajib guna AW + BW.
Uolls kenalah cuba, baru tahu keberkesanannya. 😉
.
.
.

#acidicwaterspray #acidicwater #acidicwatermalaysia #acidicwaterbyhawwabeauty #antiseptik #antibakteria #antibacteria #jerawatkronik #parutjerawat #jeragat #resdung #ekzema #gatal2 #luka #jerawat #hawwabeauty #produkmalaysia #beautywatermalaysia #beautywater #beautywaterspray #naturalproduct #nochemicals

Doğuş Kozmetik SPA Group (@dogusspakozmetik)

Cildin nem kapasitesini gözle görülür sekilde arttırır, Kolajen ve elastin üretimini yükseltir. Antiseptiktir, profesyonel cilt bakım adımlarında uygulanacak kozmetik ürünlerin özümsenmesi için cildi hazırlar. Uzun süre etkisini devam ettirir. İnce çizgileri azaltır ve kırışıklıkları yumuşatır.
Keşfetmek için: www.doguskozmetik.com.tr #b2cmd #premium #gold #collagen #mask #nemlendirme #kolajen #elastin #antiseptik #profesyonelbakım #inceçizgiler #yumuşatma #kırışıklıklarason #ciltbakımı #güzellik #bakım #cildinisev #antiaging #skincare #beauty #quality #değişim #yenilenme #kozmetikon

Galeri Ummu Zinniroh (@miskthaharah_original_jogja)

Bismillah..
.
.ini dia produk best seller kedua setelah misk thaharah..
.
.Ratus v Rebus
.
Khasiat perawatan ratus V Spa rebus -InsyaAllaah- : 🌾Mencegah infeksi
🌾Mengurangi dan mencegah keputihan
🌾Menyembuhkan gatal gatal
🌾Menghilangkan bau tak sedap
🌾Mengurangi lendir miss V
🌾Menyegarkan miss V
🌾Mengencangkan miss V
🌾Mengharumkan miss V
.
.
Alhamdulillaah..
Sekarang Ummah sudah tahu pilihan perawatan apa yang tepat untuk merawat dan menjaga Aset🌺
.
.
.
.harga : 15.000
.
.
.fastrespon : 085645232355
.
.
#vspa
#ratusrebus
#perawatanmissv
#perawatanorganintim
#istri
#gadis
#menstruasi
#missv
#antiseptik
#mengencangkan
#ummahat
#akhwat
#mengharumkan
#perawatanpascapersalinan
#perawatandiri
#ratusv
#ratusjogja

Galeri Ummu Zinniroh (@miskthaharah_original_jogja)

Bismillah..
.
.ini dia produk best seller kedua setelah misk thaharah..
.
.Ratus v Rebus
.
Khasiat perawatan ratus V Spa rebus -InsyaAllaah- : 🌾Mencegah infeksi
🌾Mengurangi dan mencegah keputihan
🌾Menyembuhkan gatal gatal
🌾Menghilangkan bau tak sedap
🌾Mengurangi lendir miss V
🌾Menyegarkan miss V
🌾Mengencangkan miss V
🌾Mengharumkan miss V
.
.
Alhamdulillaah..
Sekarang Ummah sudah tahu pilihan perawatan apa yang tepat untuk merawat dan menjaga Aset🌺
.
.
.
.harga : 15.000
.
.
.fastrespon : 085645232355
.
.
#vspa
#ratusrebus
#perawatanmissv
#perawatanorganintim
#istri
#gadis
#menstruasi
#missv
#antiseptik
#mengencangkan
#ummahat
#akhwat
#mengharumkan
#perawatanpascapersalinan
#perawatandiri
#ratusv
#ratusjogja

ana.sulaiman (@ana_bt_sulaiman)

Raya semakin nakk dekat . Tapi #jerawat naik mencanakk canakk .

Bila terpandang muka kat cermin . Aduh jerawat makin banyakk . Macam cendawan tumbuh selepas hujan segarnyaa .Rasa macam nakk di kikis2 dengan pisau nakk campakk jejauh . Belum lagi nanti kalau jumpa geng kapochi masa open house nanti .Mesti diorg takk nakk dekat ngan aku . Pandang aku macam pengotor bawak kuman pulakk . Huwaaaa sedihhnyaaa . Stressss taw
Tapi kini hati kuw gembira sebab dah ada teman sejati si #Wd . Teknologi nano yang famos di negara #Korea tu. Alhamdulillah tak sangka calit2, 3 point jer#Mudah sangat pakainya. Jerawat dah makin mengecut .Diaa merawat secara perlahan lahan dari dalam lapisan kulit kitaa niee . Membersih melalui nadi2 ( pembuluh darah ) Sehinggalah terhasilnyaa sel sel kulit yang baru. bersih dan glowing .Sampai takk berani jerawat tu nak hadirkn diri lagi . #Power Wd niee .

Kalau uolss nakk taw Percaya atau tidak, punca jerawat niee makin membiak salah 1 puncanyaa adalah #stress . Semakin kuat korang stress tgok miss #Jerawat tu , hai lagi banyaklah jerawat yang akan keluar. Berterusan dalam stress hanya akan memburukkan lagi simptom jerawat anda.
Walaubagaimanapun, dengan rawatan yang betul, jerawat masih boleh dicegah. Stress teruk boleh menyebabkan radang terhadap jerawat. Hal ini kerana adrenalin serta hormon androgen yang ada dalam badan dikeluarkan secara berlebihan apabila kita stress dan menjadi punca lebih banyak jerawat yang keluar. Haa cam tuu

Tapi jangan dokk risau lah sebab dalam Wd tu ada #Lavender essential untuk mencegah peradangan jerawat taww .
Minyak lavender ini berfungsi sebagai #antiseptic sehingga dapat mencegah timbulnya peradangan pada area yang berjerawat. Best benorr #Wd niee kan bau #Lavender yang wangii tu bukan sahaja boleh mengawal #Stress kitaa namun ada kebaikan lain sebagai #Antiseptik jugakk .

Semakin jelassnyaa adekk kakak maness . Kehebatan #Wd niee . Bukan calang2 produk taw . Testimoni pun tudiaa silih berganti libu libu lemon gittew haa . Ada masalah jerawat biasa2 atau dah tahap kronik . Jangan biar lelami mai beli #Wd sekarang . Harga sprcial adekk beradikk gitttew 😁

Nakk kak ana bantuu whattssap jer +60192807

ana.sulaiman (@ana_bt_sulaiman)

Raya semakin nakk dekat . Tapi #jerawat naik mencanakk canakk .

Bila terpandang muka kat cermin . Aduh jerawat makin banyakk . Macam cendawan tumbuh selepas hujan segarnyaa .Rasa macam nakk di kikis2 dengan pisau nakk campakk jejauh . Belum lagi nanti kalau jumpa geng kapochi masa open house nanti .Mesti diorg takk nakk dekat ngan aku . Pandang aku macam pengotor bawak kuman pulakk . Huwaaaa sedihhnyaaa . Stressss taw
Tapi kini hati kuw gembira sebab dah ada teman sejati si #Wd . Teknologi nano yang famos di negara #Korea tu. Alhamdulillah tak sangka calit2, 3 point jer#Mudah sangat pakainya. Jerawat dah makin mengecut .Diaa merawat secara perlahan lahan dari dalam lapisan kulit kitaa niee . Membersih melalui nadi2 ( pembuluh darah ) Sehinggalah terhasilnyaa sel sel kulit yang baru. bersih dan glowing .Sampai takk berani jerawat tu nak hadirkn diri lagi . #Power Wd niee .

Kalau uolss nakk taw Percaya atau tidak, punca jerawat niee makin membiak salah 1 puncanyaa adalah #stress . Semakin kuat korang stress tgok miss #Jerawat tu , hai lagi banyaklah jerawat yang akan keluar. Berterusan dalam stress hanya akan memburukkan lagi simptom jerawat anda.
Walaubagaimanapun, dengan rawatan yang betul, jerawat masih boleh dicegah. Stress teruk boleh menyebabkan radang terhadap jerawat. Hal ini kerana adrenalin serta hormon androgen yang ada dalam badan dikeluarkan secara berlebihan apabila kita stress dan menjadi punca lebih banyak jerawat yang keluar. Haa cam tuu

Tapi jangan dokk risau lah sebab dalam Wd tu ada #Lavender essential untuk mencegah peradangan jerawat taww .
Minyak lavender ini berfungsi sebagai #antiseptic sehingga dapat mencegah timbulnya peradangan pada area yang berjerawat. Best benorr #Wd niee kan bau #Lavender yang wangii tu bukan sahaja boleh mengawal #Stress kitaa namun ada kebaikan lain sebagai #Antiseptik jugakk .

Semakin jelassnyaa adekk kakak maness . Kehebatan #Wd niee . Bukan calang2 produk taw . Testimoni pun tudiaa silih berganti libu libu lemon gittew haa . Ada masalah jerawat biasa2 atau dah tahap kronik . Jangan biar lelami mai beli #Wd sekarang . Harga sprcial adekk beradikk gitttew 😁

Nakk kak ana bantuu whattssap jer +60192807

ana.sulaiman (@ana_bt_sulaiman)

Raya semakin nakk dekat . Tapi #jerawat naik mencanakk canakk .

Bila terpandang muka kat cermin . Aduh jerawat makin banyakk . Macam cendawan tumbuh selepas hujan segarnyaa .Rasa macam nakk di kikis2 dengan pisau nakk campakk jejauh . Belum lagi nanti kalau jumpa geng kapochi masa open house nanti .Mesti diorg takk nakk dekat ngan aku . Pandang aku macam pengotor bawak kuman pulakk . Huwaaaa sedihhnyaaa . Stressss taw
Tapi kini hati kuw gembira sebab dah ada teman sejati si #Wd . Teknologi nano yang famos di negara #Korea tu. Alhamdulillah tak sangka calit2, 3 point jer#Mudah sangat pakainya. Jerawat dah makin mengecut .Diaa merawat secara perlahan lahan dari dalam lapisan kulit kitaa niee . Membersih melalui nadi2 ( pembuluh darah ) Sehinggalah terhasilnyaa sel sel kulit yang baru. bersih dan glowing .Sampai takk berani jerawat tu nak hadirkn diri lagi . #Power Wd niee .

Kalau uolss nakk taw Percaya atau tidak, punca jerawat niee makin membiak salah 1 puncanyaa adalah #stress . Semakin kuat korang stress tgok miss #Jerawat tu , hai lagi banyaklah jerawat yang akan keluar. Berterusan dalam stress hanya akan memburukkan lagi simptom jerawat anda.
Walaubagaimanapun, dengan rawatan yang betul, jerawat masih boleh dicegah. Stress teruk boleh menyebabkan radang terhadap jerawat. Hal ini kerana adrenalin serta hormon androgen yang ada dalam badan dikeluarkan secara berlebihan apabila kita stress dan menjadi punca lebih banyak jerawat yang keluar. Haa cam tuu

Tapi jangan dokk risau lah sebab dalam Wd tu ada #Lavender essential untuk mencegah peradangan jerawat taww .
Minyak lavender ini berfungsi sebagai #antiseptic sehingga dapat mencegah timbulnya peradangan pada area yang berjerawat. Best benorr #Wd niee kan bau #Lavender yang wangii tu bukan sahaja boleh mengawal #Stress kitaa namun ada kebaikan lain sebagai #Antiseptik jugakk .

Semakin jelassnyaa adekk kakak maness . Kehebatan #Wd niee . Bukan calang2 produk taw . Testimoni pun tudiaa silih berganti libu libu lemon gittew haa . Ada masalah jerawat biasa2 atau dah tahap kronik . Jangan biar lelami mai beli #Wd sekarang . Harga sprcial adekk beradikk gitttew 😁

Nakk kak ana bantuu whattssap jer +60192807

ana.sulaiman (@ana_bt_sulaiman)

Raya semakin nakk dekat . Tapi #jerawat naik mencanakk canakk .

Bila terpandang muka kat cermin . Aduh jerawat makin banyakk . Macam cendawan tumbuh selepas hujan segarnyaa .Rasa macam nakk di kikis2 dengan pisau nakk campakk jejauh . Belum lagi nanti kalau jumpa geng kapochi masa open house nanti .Mesti diorg takk nakk dekat ngan aku . Pandang aku macam pengotor bawak kuman pulakk . Huwaaaa sedihhnyaaa . Stressss taw
Tapi kini hati kuw gembira sebab dah ada teman sejati si #Wd . Teknologi nano yang famos di negara #Korea tu. Alhamdulillah tak sangka calit2, 3 point jer#Mudah sangat pakainya. Jerawat dah makin mengecut .Diaa merawat secara perlahan lahan dari dalam lapisan kulit kitaa niee . Membersih melalui nadi2 ( pembuluh darah ) Sehinggalah terhasilnyaa sel sel kulit yang baru. bersih dan glowing .Sampai takk berani jerawat tu nak hadirkn diri lagi . #Power Wd niee .

Kalau uolss nakk taw Percaya atau tidak, punca jerawat niee makin membiak salah 1 puncanyaa adalah #stress . Semakin kuat korang stress tgok miss #Jerawat tu , hai lagi banyaklah jerawat yang akan keluar. Berterusan dalam stress hanya akan memburukkan lagi simptom jerawat anda.
Walaubagaimanapun, dengan rawatan yang betul, jerawat masih boleh dicegah. Stress teruk boleh menyebabkan radang terhadap jerawat. Hal ini kerana adrenalin serta hormon androgen yang ada dalam badan dikeluarkan secara berlebihan apabila kita stress dan menjadi punca lebih banyak jerawat yang keluar. Haa cam tuu

Tapi jangan dokk risau lah sebab dalam Wd tu ada #Lavender essential untuk mencegah peradangan jerawat taww .
Minyak lavender ini berfungsi sebagai #antiseptic sehingga dapat mencegah timbulnya peradangan pada area yang berjerawat. Best benorr #Wd niee kan bau #Lavender yang wangii tu bukan sahaja boleh mengawal #Stress kitaa namun ada kebaikan lain sebagai #Antiseptik jugakk .

Semakin jelassnyaa adekk kakak maness . Kehebatan #Wd niee . Bukan calang2 produk taw . Testimoni pun tudiaa silih berganti libu libu lemon gittew haa . Ada masalah jerawat biasa2 atau dah tahap kronik . Jangan biar lelami mai beli #Wd sekarang . Harga sprcial adekk beradikk gitttew 😁

Nakk kak ana bantuu whattssap jer +60192807
More...