AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Aten tak tahu la Aten je ke orang korang pun alami benda ni. Tapi yang pasti bahagiaaaa je tengok
.

Kalau ada yang rasa benda ni boleh share jugak ok? Who knows orang akan teruja nak alami sekali
.

Alami apa tu?
.

Alah, jangan risau. Benda baik punya. Aten tak share kalau tak bagus ok?
. .

Semenjak pakai face cream ni, aduhaiii suami duk puji wangi sentiasa. Bukan setakat whitening lotion je wangi tau. Bila dia nak tiummm sikit mesti dia cakap
.

Wanginya, pakai face cream ek?
.

Gittu gais. Pastu bukan takat tu je, bila konsisten pakai muka makin cerah, parut jerawat hitam-hitam dah makin pudar. Jerawat? Hmmm kecut babes! Aduhai, best sungguh feeling ni!
.

Arghhh bukan tu je. Geram nak pegang muka ni haa. Sebab lembut ajurr😆
.

Awak camne?
.

Aten,
#aqylazainalempire
#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Aten tak tahu la Aten je ke orang korang pun alami benda ni. Tapi yang pasti bahagiaaaa je tengok
.

Kalau ada yang rasa benda ni boleh share jugak ok? Who knows orang akan teruja nak alami sekali
.

Alami apa tu?
.

Alah, jangan risau. Benda baik punya. Aten tak share kalau tak bagus ok?
. .

Semenjak pakai face cream ni, aduhaiii suami duk puji wangi sentiasa. Bukan setakat whitening lotion je wangi tau. Bila dia nak tiummm sikit mesti dia cakap
.

Wanginya, pakai face cream ek?
.

Gittu gais. Pastu bukan takat tu je, bila konsisten pakai muka makin cerah, parut jerawat hitam-hitam dah makin pudar. Jerawat? Hmmm kecut babes! Aduhai, best sungguh feeling ni!
.

Arghhh bukan tu je. Geram nak pegang muka ni haa. Sebab lembut ajurr😆
.

Awak camne?
.

Aten,
#aqylazainalempire
#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

2 STEP MUDAH, KETIAK DAH CERAH BABES !
.

.

Hai hai gais. Aten kembali lagi dalam segmen kecantikan,ihiks. Kali ni Aten tampil untuk menyelesaikan masalah ketiak gelap! Oh no, ini satu masalah besar ok sebagai seorang wanita yang sejati, her her her
.

Nak tahu ketiak korang gelap ke idok angkat tangan tinggi-tinggi dan check depan cermin ok? Haha, senang ke idok sayang?
.

So petang ni boleh lah korang baca dulu malam ni boleh try buat. Pergi beli barang siap-siap ok kalau nak cuba malam ni
.

Kalau nak cara mudah include menghilangkan bau badan boleh usha gambar last ok?
.

Boleh SHARE sekiranya bermanfaat !
.

#monsterstokisTBHKT
#teamatenqyla
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire
#fatinaqilahco

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

BIBIR MEREKAH, KERING DAN KUSAM? KINI TIDAK LAGI DENGAN ADANYA
.

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

“ Hari tu orang kata pakai bs asamjawa dapat hilangkan selulit kan Ten? Aku pakai bs beras pun hilang parut dan selulit dekat bahagian perut aku ni , hihi “ kata seorang teman .
. .

Serious ? Aku bertanya
.

Ya, ni bukti. - Sambil tunjukkan perut dia
.

Aku masih ingat segala cerita beliau. Parut dekat perut dia bukan biasa-biasa punya. But alhamdulillah bs beras berjaya memudarkan segala mak nenek parut di perutnya
.

Good jobs bs beras ! Anda telah berkhidmat pada tuan anda dengan cemerlang sekali. So who the best .
.

The rice, the charcoal, the turmeric or the tamarind ya. Can you choose for me dear ?
. .

Aten,
+6013 259 9259
.

#teamatenqyla
#fatinaqilahco
#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Wanginya bau lotion ni Kakten. Yashh, of course wangi. Sebab dalam ni HQ dah letak ekstrak lemon tau. Thats why lah lotion kita baunya lain dari yang lain, gitttuw. Hehe
.

Apa kelebihan lemon dalam dunia kecantikan guys? Jom baca
.

1. Menghilangkan bintik hitam
2. Mengatasi jerawat
3. Mencerahkan kulit
4. Melembutkan kulit
5. Membuang sel kulit mati
6. Mengecilkan pori
7. Mengurangi stretchmark
. . .

Banyakkan kelebihan lemon? Jom dapatkan glutha whitening lotion today guys😘✨
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Pengambilan untuk join #teamatenqyla kini dibuka kepada anda di seluruh Malaysia✨
.

KELEBIHAN
. .
✅Zero knowledge dialukan
✅Team coaching disediakan
✅Bahan promote diberi
✅Guide A-Z
✅Rewards menanti
.

Anda student atau housewife yang sedang mencari satu lubuk untuk membuat duit? Here it is! Anda bertuah sebab sedang membaca posting ini🙆
.

Jom roger Aten lelajuzzzz. Tahun 2017 dah nak melabuhkan tirai. So you gais dah achieve ke one of the target tahun ni dari segi savings or kewangan
.

Kalau belum angkat bontot now now now! Peluang baik tak datang berkali tau🤤
.

Tapi
.

Kalau you gais pemalas, pemalu, tak pandai tapi memang TAK SERIOUS nak belajar jangan roger Aten ok? Aten mau yang serious aja dong😌
.

TERUS ROGER DI WHATSAPP OK👍🏻
.
Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

KENAPA ANDA WAJIB GRAB SISTHO LIPMATTE NI
.

Hai dan assalamualaikum. Adakah anda masih belum terpalit dengan demam Sistho? Kalau belum, sememangnya anda sangat rugi, hehe. Situ sini bersistho tau
.

Apakah itu Sistho Lipmatte
.

Ianya adalah sejenis lipstick bertekstur matte yang memberikan effect gebu gebas kepada bibir anda. Yang bibir nipis selepas apply Sistho Lipmatte ni akan jadi bak Angelina Jolie tau bibirnya, her her her
.

Jangan risau sekiranya anda mempunyai bibir yang kering. Ini adalah kerana Sistho lipmatte tidak akan mengeringkan bibir anda sebaliknya akan melembapkan bibir anda. Oh ya, lipmatte ini bertahan up to 8 jam tau. Wah ! Best kan
.

Kita ada 5 code yang menarik, tertarik kau memang the bomb ! Ianya adalah sweet talker, no lies, kiss love, talkative dan juga baby muah
.

Untuk pengetahuan anda, stok batch 2 dah selamat landing! Fuh, gembira tak terkata. Nak tengok colour atau tahu lebih details mengenai Sistho Lipmatte ni boleh roger Aten. Click sahaja link di bio tau,
.

Untuk kelebihan Sistho Lipmatte ni boleh usha gambar di atas. Boleh SHARE sekiranya bermanfaat ! . .

#teamsisthoqyla
#fatinaqilahco
#stokisSisthoKT
#Sistholipmatte
#sistho
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

TAHUKAH ANDA, PRODUK TBH NAMPAK MAHAL TAPI SEBENARNYA MAMPU MILIK 💓
.

Customer ni ada masalah kulit pada bahagian muka. Oleh itu beliau dah grab skincare by TBH iaitu


1. Sabun beras
2. Face scrub milk
.

Bagaimanakah kedua item ini dapat mengatasi masalah yang dihadapi oleh beliau? Jom Aten explainkan 🎉
.

SABUN BERAS
Pakai cuma 2x sehari. Anda akan alami perubahan di mana kulit tidak lagi berminyak terus kerna sabun beras akan mengawal kadar minyak di muka anda
.

FACE SCRUB
Pemakaian sebanyak 2-3x seminggu secara konsisten akan membuatkan wajah anda lebih cerah dan berseri. Ada masalah jerawat dan parut? Ya Aten really recomended this scrub milk juga
.

Total price : RM45 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

The Beauty Hacks (@queenshoppe.co)

“ Saya ada masalah jerawat belakang badan yang sangat teruk. Ada tak yang awak boleh cadangkan untuk saya. Bila preggy ni tetiba naik banyak belakang ni. Huhu “ 😩
. .
Serious ? Aku bertanya
.

Ya, awak. Ada apa boleh cadangkan? Saya dah tak tahan gatal-gatal ni
.
.
So aku terus cadangkan dia set kunyit. Dalam gambar di atas adalah bodyscrub kunyit. Wangi! Konfirm korang akan suka bila buka penutup bekas dia. Guess what? Dalam masa sebulan customer kembali mengatakan jerawat semakin mengecut! Wah, happy me 😍
.
.
Good jobs bs kunyit ! Anda telah berkhidmat pada tuan anda dengan cemerlang sekali. So who the best .
.
.
The rice, the charcoal, the turmeric or the tamarind ya. Can you choose for me dear ?
. .
📞Whattsapp 017-7499456
Atau klik link di bio 👆🏻
#teamesfemes
#aqylaasquad
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

4 ITEM FOR ACNE SKIN PROBLEM
.

Ramai antara kita ada masalah kulit berjerawat dan berminyak kan? Dah cuba macam-macam produk tapi resultnya makin teruk, sampai rasa nak give
.

Apa kata awak cuba set di atas ni. Memang sangat recomended untuk anda yang ada masalah jerawat bernanah tau
.

1. SABUN KUNYIT
Akan mengecutkan dan mengeringkan jerawat awak. Pakai cuma 2 kali sehari. Tak boleh lebih lebih nanti skin awak makin kering ok
.

2. FACE MASK HONEY
Sesuai untuk melembapkan dan merawat jerawat. Akan menyejukkan skin anda juga. Pakai 2x sehari tanpa miss, anda akan dapat hasil yang lebih superb! Yeayyy
.

3. FACE MASK TURMERIC
Antara hot items dalam TBH. Kemunculannya sangat ditunggu-tunggu satu masa dulu. Untuk anda yang ada masalah acne Aten cadangkan anda bancuh bersama yogurt tau. Jerawat mengecut, kulit makin glowing dah sihat
.

4. FACE SCRUB MILK
Baunya sangat wangi dan fungsinya adalah untuk mengecutkan jerawat awak. Yang jerawat bernanah pakai tepek-tepek. Elakkan scrubbing. Pakai 2-3 kali je seminggu
.

Setiap pembelian set ini akan dapat free set masker tools. Yang bernilai hampir RM17 di pasaran. So siapa cepat dia dapat. Jom order sekarang yukkk
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Kalau pakai hari hari boleh ke Kakten? Hehe. Best sangat masker ni
.

Well, setiap dari kita mempunyai skin yang berbeza right? So Kakten cadangkan anda untuk kenal pasti dulu masalah kulit awak
.

Berminyak ke? Kering ke? Sensitif ke? Barulah awak boleh decide nak pakai berapa kali seminggu. Shud be tak boleh hari hari tau nanti kulit kita jadi sangat kering ! Macam Aten yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat hanya pakai 3-4 kali seminggu
.

Itu pun dah cukup tau. Kalau kulit kering berapa kali? Nanti Aten akan share. Jangan lupa follow page Aten -> Aqyla Beauty Shop
.

KELEBIHAN MASKER
1. Menghilangkan Jerawat
2. Merawat masalah kulit breakout
3. Menghilangkan parut
4. Masalah resdung
5. Menghilangkan blackhead/whitehead
6. Mengecilkan pori-pori
7. Detox kulit muka dari
kimia
.

Price : RM45 per set
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod : Kuala Terengganu, Gong Badak, Seberang Takir, Manir, Tok Jembal dll
.

Aten,
+6013 259 9259
.

#fatinaqilahco
#maskeraztec
#sayajualmaskeraztec
#aztecoriginalfromusa
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

DEEBA LOVE SOAP | LOOSE ITEM 💕
.

Dalam set ni dah lengkap dengan day cream, night cream dan sabun tau. So mana yang ingin memiliki kulit flawless pinkish boleh cuba DEEBA LOVE SET hari ini 🎉
.

FACIAL TREATMENT SOAP
.
Ektrak strawberi, white clay, vitamin E, vitamin C. Kaya dengan vitamin C yang dapat mengetat & menganjalkan kulit muka. Juga dapat mencegah penuaan & kedutan di wajah
. .

Harga : RM20
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod : Area Kuala Terengganu dan sekitarnya
.

Nak grab satu set pun boleh sebab lebih menjimatkan cuma RM55 sahaja
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
. .

#fatinaqilahco
#deebabeauty
#sayajualmakeup
#stokisdeebabeautykualaterengganu
#aqylazainalempire
#jamviral
#deebateam
#agentneeded
#dropshipneeded
#deebakualaterengganu

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

“ Saya ada masalah jerawat belakang badan yang sangat teruk. Ada tak yang awak boleh cadangkan untuk saya. Bila preggy ni tetiba naik banyak belakang ni. Huhu “ 😩
. .
Serious ? Aku bertanya
.

Ya, awak. Ada apa boleh cadangkan? Saya dah tak tahan gatal-gatal ni
.

So aku terus cadangkan dia set kunyit. Dalam gambar di atas adalah bodyscrub kunyit. Wangi! Konfirm korang akan suka bila buka penutup bekas dia. Guess what? Dalam masa sebulan customer kembali mengatakan jerawat semakin mengecut! Wah, happy me 😍
.

Good jobs bs kunyit ! Anda telah berkhidmat pada tuan anda dengan cemerlang sekali. So who the best .
.

The rice, the charcoal, the turmeric or the tamarind ya. Can you choose for me dear ?
. .

Aten,
+6013 259 9259
.

#teamatenqyla
#fatinaqilahco
#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Kalau pakai hari hari boleh ke Kakten? Hehe. Best sangat masker ni
.

Well, setiap dari kita mempunyai skin yang berbeza right? So Kakten cadangkan anda untuk kenal pasti dulu masalah kulit awak
.

Berminyak ke? Kering ke? Sensitif ke? Barulah awak boleh decide nak pakai berapa kali seminggu. Shud be tak boleh hari hari tau nanti kulit kita jadi sangat kering ! Macam Aten yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat hanya pakai 3-4 kali seminggu
.

Itu pun dah cukup tau. Kalau kulit kering berapa kali? Nanti Aten akan share. Jangan lupa follow page Aten -> Aqyla Beauty Shop
.

Aten,
http://fatinaqilahco.wasap.my
.

#fatinaqilahco
#maskeraztec
#sayajualmaskeraztec
#aztecoriginalfromusa
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

DEEBA LOVE SET | LOOSE ITEM 💕
.

RENEWING NIGHT CREAM
.

Ektrak strawberi, minyak argan, minyak zaitun, L-glutathione, minyak kelapa dara, glycerin. Menghilangkan blackhead & whitehead. Juga dapat mencegah penuaan & kedutan di wajah. Memutihkan kulit wajah serta menghilangkan parut degil. Merawat dan melembabkan muka di waktu malam semasa tidur. Mengecutkan jerawat & menghapuskan jeragat serta pingementasi
.

Harga : RM20
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod : Area Kuala Terengganu dan sekitarnya
.

Nak beli satu set cuma RM55. Jimat RM5 💓
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
. .

#fatinaqilahco
#deebabeauty
#sayajualmakeup
#stokisdeebabeautykualaterengganu
#aqylazainalempire
#jamviral
#deebateam
#agentneeded
#dropshipneeded
#deebakualaterengganu

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

BIBIR MEREKAH, KERING DAN KUSAM? KINI TIDAK LAGI DENGAN ADANYA
.

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

DEEBA LOVE SET | LOVE UR SKIN 💕
.

Dalam set ni dah lengkap dengan day cream, night cream dan sabun tau. So mana yang ingin memiliki kulit flawless pinkish boleh cuba DEEBA LOVE SET hari ini 🎉
.

FACIAL TREATMENT SOAP
.
Ektrak strawberi, white clay, vitamin E, vitamin C. Kaya dengan vitamin C yang dapat mengetat & menganjalkan kulit muka. Juga dapat mencegah penuaan & kedutan di wajah
.

ADVANCED UV CREAM
.

Glutathione, marine collagen, grapeseed extract, beeswax, titanium dioxide, pearl powder, vit e, talcum, perfume. Dapat mencegah lebihan minyak dimuka serta melembutkan kulit. Melindungi kulit wajah dari sinaran UV dan memberi kelembapan serta kesan 'glowing' pada wajah anda. Selain itu dapat memutihkan & merawat kulit muka
.

RENEWING NIGHT CREAM
.

Ektrak strawberi, minyak argan, minyak zaitun, L-glutathione, minyak kelapa dara, glycerin. Menghilangkan blackhead & whitehead. Juga dapat mencegah penuaan & kedutan di wajah. Memutihkan kulit wajah serta menghilangkan parut degil. Merawat dan melembabkan muka di waktu malam semasa tidur. Mengecutkan jerawat & menghapuskan jeragat serta pingementasi
.

Harga : RM55 per set
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod : Area Kuala Terengganu dan sekitarnya
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
. .

#fatinaqilahco
#deebabeauty
#sayajualmakeup
#stokisdeebabeautykualaterengganu
#aqylazainalempire
#jamviral
#deebateam
#agentneeded
#dropshipneeded
#deebakualaterengganu

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Aduh, kalau pergi travel mesti asyik tertinggal brush demok untuk apply blusher. Tak pakai nanti muka pucat pula
.

Itu dulu. Sekarang dah ada sesuatu yang boleh menambahkan seri di wajah tanpa menggunakan brush
.

Ya ya, apa susah. Buka cap then terus dab di pipi. Shimmering effect sangat uols. Dah la satu bekas tahan lama. Wangi pulak tu. Sponge yang disediakan lembut je tau. Takkan sakitkan kulit kita
.

Yeah, memang tak rugi dapatkan Im blushing ! Powder blush ni. Harga mampu milik kualiti terbaik untuk anda
.

Berminat boleh hi Aten di whatsapp terus tau. Boleh save no ni atau click link di bio
.

Atenqyla
013 2599259
.

#fatinaqilahco
#deebabeauty
#sayajualmakeup
#stokisdeebabeautykualaterengganu
#aqylazainalempire
#jamviral
#deebateam
#agentneeded
#dropshipneeded
More...