AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Kebaikan Deeba Snow Foundation DSF

.
Precious Gemstones ( Diamond Powder 💎)
- Dapat memutihkan kulit muka dengan penggunaan konsisten !
- Memudahkan sumber vitamin diserap ke kulit
- Pelembap natural
- Anti aging, kulit lebih muda dan anjal
- Melembutkan kulit
.

.

Coconut Oil
- Pelembap muka yang sangat bagus
- Dapat melindungi kulit dari bakteria - Menghalang kulit dari jangkitan kuman
- Melindungi kulit dari sinaran UV dan sunburn
- Menghilangkan kedutan di wajah
.

.

Sunflower Seed Oil
- Antioksidan tinggi dan banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana berupaya merawat eczema, jerawat, skin irritation, redness dan banyak lagi
- Bagus untuk melembabkan kulit
- Tinggi vitamin E untuk mencegah kerosakan kulit dari terdedah kepada UVA/UVB
- Merawat jerawat yang disebabkan oleh bakteria
- Memudarkan parut dan garis garis penuaan
.

Price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#agentdeebakualaterengganu #deebabeauty #deebaterengganu #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #deeba #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #skincare #makeupkit #makeup #deebapowderblush #deebaloveset #deebasnowfoundation #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. 😂😂
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. 👍
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Kebaikan Deeba Snow Foundation DSF

.
Precious Gemstones ( Diamond Powder 💎)
- Dapat memutihkan kulit muka dengan penggunaan konsisten !
- Memudahkan sumber vitamin diserap ke kulit
- Pelembap natural
- Anti aging, kulit lebih muda dan anjal
- Melembutkan kulit
.

.

Coconut Oil
- Pelembap muka yang sangat bagus
- Dapat melindungi kulit dari bakteria - Menghalang kulit dari jangkitan kuman
- Melindungi kulit dari sinaran UV dan sunburn
- Menghilangkan kedutan di wajah
.

.

Sunflower Seed Oil
- Antioksidan tinggi dan banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana berupaya merawat eczema, jerawat, skin irritation, redness dan banyak lagi
- Bagus untuk melembabkan kulit
- Tinggi vitamin E untuk mencegah kerosakan kulit dari terdedah kepada UVA/UVB
- Merawat jerawat yang disebabkan oleh bakteria
- Memudarkan parut dan garis garis penuaan
.

Price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#agentdeebakualaterengganu #deebabeauty #deebaterengganu #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #deeba #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #skincare #makeupkit #makeup #deebapowderblush #deebaloveset #deebasnowfoundation #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Jangan pernah mencemuh atau memandang enteng impian orang lain. Kita memang tak punya impian yang sama. Ada orang cari duit sebab nak beli rumah, ada yang cari duit sebab nak tanggung keluarga, bagi mak ayah, dan ada juga yang cari duit semata-mata nak tampung kehidupan mereka
.

Apa jua impian anda, Aten doakan semoga anda kekal istiqamah dalam mencapainya ok? Lets work hard. Biarkan mereka yang memandang anda sebelah mata. Kita buat, kita dapat
.

Assalamualaikum dan salam Asar. .

#teamatenqyla
#aqylasquad
#teamqylaco
#teamsisthoqyla
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Ramai orang takut nak cuba code no lies dan kiss love kan? Katanya suami tak kasi, too bold, too mak tiri, too terang, too expose bla bla bla 🤣 So cuba hampa semua mix and match bersama code Sistho hat lain


Perghh, gerenti lawa ! Kalau terlalu terang awak semua boleh dab loose powder jugak tau. Kalau beli nanti jangan risau nanti Aten guide cara pakai untuk anda tampil gojes walaupun anda memakai code yang agak bold ini !
.

.

So amacam, dah decide nak code mana?
.

.

Aten,

#stokisSISTHOKT
#sistholipmatte
#aqylazainalempire
#aqylasquad

SISTHO LIPMATTE MALAYSIA (@sistholipmatte_kedah)

KENAPA BAYAR LEBIH SEDANGKAN SISTHO LIPMATTE KAN ADO!
Hah gittu. Siapa di sini pencinta lipmatte "say I", her her. Untuk pengetahuan anda, Sistho Lipmatte adalah keluaran terbaru daripada TBH x Aifa Azlan tau. So bagi yang tertany eh macam mana lah code Sistho ni boleh usha posting ni

Kenapa anda WAJIB dapatkan Sistho Lipmatte ni? 💋Tak merekah
💋Tak melekit
💋Meresap pada bibir
💋Long lasting
💋Effect gebu
💋Harga Berbaloi
💋Pigmented
💋Bau sangat wangi
💋Warna yang merecik!

So untuk anda yang rasa nak cut down bajet lipmatte daripada ratusan kepada RM35 sahaja, Sistho Lipmatte adalah pilihan yang terbaik. Teksturnya Aten gerenti anda akan jatuh cinta

Nak cuba? Boleh click link di bio, 0172567861

#teamsisthoqyla
#agentsisthokedah
#Sistholipmatte
#sistho
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Dah penat pakai macam-macam skincare? Pakai itu ini, bila stop je BREAKOUT ! Argh stress
.

Jom cuba skincare set daripada The Beauty Hacks gais. Why? Jom baca
.

1. Harga sangat mampu milik. Bermula daripada RM12 sahaja. Paling mahal RM45 ajurr. Fullset cuma RM235 sahaja (inc all products)

2. Glutha Whitening Lotion kami sangat best sebab lain dari lain. Tak melekit, wangi dan cepat resap!

3. Packaging kotak kami lawa dan hipster. Pssst, kotak kami ada makna tersendiri dari Puan Founder tau!
.

Dan lain-lain. Nantikan,
.

Aten,
#aqylazainalempire

#monsterstokisTBHKT
#thebeautyhacks
#teamatenqyla

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

KENAPA BAYAR LEBIH SEDANGKAN SISTHO LIPMATTE KAN ADO! .

.

Hah gittu. Siapa di sini pencinta lipmatte "say I", her her. Untuk pengetahuan anda, Sistho Lipmatte adalah keluaran terbaru daripada TBH x Aifa Azlan tau. So bagi yang tertany eh macam mana lah code Sistho ni boleh usha posting ni
.

Kenapa anda WAJIB dapatkan Sistho Lipmatte ni?
.

. 💋Tak merekah
💋Tak melekit
💋Meresap pada bibir
💋Long lasting
💋Effect gebu
💋Harga Berbaloi
💋Pigmented
💋Bau sangat wangi
💋Warna yang merecik
.

So untuk anda yang rasa nak cut down bajet lipmatte daripada ratusan kepada RM35 sahaja, Sistho Lipmatte adalah pilihan yang terbaik. Teksturnya Aten gerenti anda akan jatuh cinta
.

Nak cuba? Boleh click link di bawah,
http://fatinaqilahco.wasap.my
.

#teamsisthoqyla
#fatinaqilahco
#stokisSisthoKT
#Sistholipmatte
#sistho
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Assalamualaikum semua, ada siapa dekat sini dah grab #maskeraztec original from USA ni? Tatau cara nak pakai? Nanti Aten akan ajarkan bila dah beli. Ada sesiapa nak join postage or cod area Kuala Terengganu meh roger cepat
.

Orang area Besut/Kota Bharu nak cod hari ni jom PM Aten. Aten balik KB hari ni. Untuk barang TBH pun boleh jugak. Jom jom .

Untuk yang tertanya apakah kelebihan masker ni, boleh tengok sini,

. -Menghilangkan Jerawat
-Merawat masalah kulit breakout
-Menghilangkan parut
-Masalah resdung -Menghilangkan blackhead/whitehead
-Mengecilkan pori-pori
-Detox kulit muka dari kimia .

HARGA RM45 satu set
.

Memang berbaloi. Dah beberapa set diterbang pada tuan baru. Hari ni pun beberapa set lagi nak diterbangkan lagi. Yeayyy!
.

Untuk order boleh click link di bawah,
http://fatinaqilahco.wasap.my
.

#fatinaqilahco
#maskeraztec
#sayajualmaskeraztec
#aztecoriginalfromusa
#aqylazainalempire

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Ramai orang takut nak cuba code no lies dan kiss love kan? Katanya suami tak kasi, too bold, too mak tiri, too terang, too expose bla bla bla 🤣 So cuba hampa semua mix and match bersama code Sistho hat lain


Perghh, gerenti lawa ! Kalau terlalu terang awak semua boleh dab loose powder jugak tau. Kalau beli nanti jangan risau nanti Aten guide cara pakai untuk anda tampil gojes walaupun anda memakai code yang agak bold ini !
.

.

So amacam, dah decide nak code mana?
.

.

Aten,

#stokisSISTHOKT
#sistholipmatte
#aqylazainalempire
#aqylasquad

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Kebaikan Deeba Snow Foundation DSF

.
Precious Gemstones ( Diamond Powder 💎)
- Dapat memutihkan kulit muka dengan penggunaan konsisten !
- Memudahkan sumber vitamin diserap ke kulit
- Pelembap natural
- Anti aging, kulit lebih muda dan anjal
- Melembutkan kulit
.

.

Coconut Oil
- Pelembap muka yang sangat bagus
- Dapat melindungi kulit dari bakteria - Menghalang kulit dari jangkitan kuman
- Melindungi kulit dari sinaran UV dan sunburn
- Menghilangkan kedutan di wajah
.

.

Sunflower Seed Oil
- Antioksidan tinggi dan banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana berupaya merawat eczema, jerawat, skin irritation, redness dan banyak lagi
- Bagus untuk melembabkan kulit
- Tinggi vitamin E untuk mencegah kerosakan kulit dari terdedah kepada UVA/UVB
- Merawat jerawat yang disebabkan oleh bakteria
- Memudarkan parut dan garis garis penuaan
.

Price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#agentdeebakualaterengganu #deebabeauty #deebaterengganu #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #deeba #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #skincare #makeupkit #makeup #deebapowderblush #deebaloveset #deebasnowfoundation #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Hai gais. Korang pernah try berscrub badan di rumah? Kalau belum korang boleh cuba hari ini. Ni antara dua keluaran bodyscrub daripada The Beauty Hacks tau
. ——— .
Actually we got 4 types of bodyscrub which is
+ turmeric
+ charcoal
+ tamarind
+ rice
.
So apa kelebihan each ni? Meh baca apa yang Aten kupas satu persatu ok?
. . ———
.
THE TAMARIND
✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih .
✨ Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang .
✨ Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan
.
. ———
. .

Harga? Jangan risau gais. Sangat mampu milik. Cuma RM33 each dan tahan sehingga 2 bulan setengah. Wah best kan? Readystock now now now. Come and get yours today
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Bila korang ada jerawat, mesti ada yang geram geramm je nak picit kan? Bila picit tinggalkan parut dekat muka tu. Oh no!
.

Tapi you gais jangan risau. Parut tu boleh setel dengan adanya face scrub gold ni. Suka tak? Hehe
.

Harganya cuma RM33 tahan 2-3 bulan. Memang jimat gais. Tak payah beli everymonth!
.

So apa tunggu lagi? Jom kasi sental parut tu semua. Barulah boleh terus tampil konfiden❤️
.
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted
More...