We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - Terima kasih semua yang tengok #namakubedah , yang tweet, yang tengok ustajah #umairah @ardellaryana .Katanya aktiviti berpeluh kureng tapi bila main futsal perhh sama level messi πŸ˜‹πŸ˜
.
Ustajah ni lemah lembut tau,tapi sekali bagi ceramah dua - dua kawan baik boleh teranguk sekali ha.Serios tak tipu πŸ‘»πŸ˜‹.Tak percaya next episode jangan lupa date ok πŸ™†
.
#ardellaryana#ardellteam
#umairah#namakubedah

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

Terima kasih semua yang tengok #namakubedah , yang tweet,yang tengok ustajah #umairah @ardellaryana .Katanya aktiviti berpeluh kureng tapi bila main futsal perhh sama level messi πŸ˜‹πŸ˜
.
Ustajah ni lemah lembut tau,tapi sekali bagi ceramah dua - dua kawan baik boleh teranguk sekali ha.Serios tak tipu πŸ‘»πŸ˜‹.Tak percaya next episode jangan lupa date ok πŸ™†
.
#ardellaryana#ardellteam
#umairah#namakubedah

adell beauty product (@adellbeauty_product)

Alhamdulillah feedback positif dari pengguna. Bau wangi harum semerbak dari luar dah boleh hidu πŸ‘ Boleh ws 017-4334463 utk order ya

#adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #namakubedah #soap #skincare

______πŸ‘»HappinessπŸ‘»______ (@jinchibi13)

Macam tak puas tengok keayuan abam messi kat dlm citer #namakubedah ni 😭,. Sambung esok lak. Hehe #ardellaryana #ardellteam #umairah 😍.
.
@Regrann from @ardellaryana - Haii .. πŸ‘‹πŸ»πŸ˜‹ , hihi ..Malam ni Ustajaaah umairah dengan YDP zuhari Zorrow ni dah keluar pukul 8:30 malam kat tv9 πŸ“Ί #namakubedah . Jadi nak tau tak macam mana Bedah jumpa ustazah umairah dengan YDP zuhairi zorrow ni dekat University 😏 ?? kalau nak tau malam ni tau pukul 8:30 malam @tv9malaysia okeh 😘😘 . actually ustazah takut Gila dengan mamat sebelah ni β˜πŸ»πŸ˜’ " Kereeekkkk " Gila . sebaik time ni Jari middle finger tu ok lagi , kalauuuu tidakk ... xpasal2 je πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ . JUMPA MALAM ni guysss πŸ‘€ - #regrann

______πŸ‘»HappinessπŸ‘»______ (@jinchibi13)

Malam ni baru watak ustazah ni keluar.. haha.. tapi cerita ni memang best dari ep awal tak miss. Jangan lupa tengok.. πŸ˜‚.. #ardellaryana #ardellteam .

@Regrann from @ardellteam - @Regrann from @shuhaimilua_director - PROMO EPISOD 7 #namakubedah 830 mlm ini. Di TV9. #tanahberisfilmprodiction #kelakaramatv9 #tv9malaysia - #regrann - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @ardellaryanafans - Malam ni tengok #namakubedah tau,ustajah umairah @ardellaryana dah muncui πŸ™Œ .Setiap Selasa - ahad di tv9 pukul 8.30malam .

Yang ada twitter follow @ardellteamπŸ‘† tau, @ardellteam ni betuiΒ² official fanclub.Jangan lupa hashtags #namakubedah #ardellaryana #teamumairah.Admin ardellteam cakap dekat saya nak retweet yang hampa tweet malam ni.
.
Sambil hashtags #ardellaryana,
support @aishahazman @nadzmiadhwa @niezamzaidi @syainieaida @feiynataj sekali dengan pengarahΒ² @shuhaimilau_director tau,baru meriah sekampung ha.
.
Ok lah saya gerak dulu nak pikiaq ayat maneh² malam ni,biaq admin @ardellteam nampak saya ja.Haha nampak tak bertapa batak bertapa pulun nya saya 😝.Dan @ardellaryana cepat sihat tau saya dah rindu bos nyanyi walaupun selalu letak lirik sendiri 😜😘.Sihat nanti tunjuk finger love dua - dua jari ha
.
#ardellaryana#ardellteam
#teamumirah#namakubedah
#adellbeauty#adellkacaks
#smallgirlinthebigcity

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - @Regrann from @tv9malaysia - Bola dah settle, terima kasih kepada yang menonton, esok kita sambung tengok #NamakuBedah okay! Set depan TV9 jam 8.30pm. See ya! @aishahazman8 @nadzmiadhwa @ardellaryana @syainieaida @niezamzaidi #tv9malaysiapost - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

Malam ni tengok #namakubedah tau,ustajah umairah @ardellaryana dah muncui πŸ™Œ .Setiap Selasa - ahad di tv9 pukul 8.30malam .

Yang ada twitter follow @ardellteamπŸ‘† tau, @ardellteam ni betuiΒ² official fanclub.Jangan lupa hashtags #namakubedah #ardellaryana #teamumairah.Admin ardellteam cakap dekat saya nak retweet yang hampa tweet malam ni.
.
Sambil hashtags #ardellaryana,
support @aishahazman @nadzmiadhwa @niezamzaidi @syainieaida @feiynataj sekali dengan pengarahΒ² @shuhaimilau_director tau,baru meriah sekampung ha.
.
Ok lah saya gerak dulu nak pikiaq ayat maneh² malam ni,biaq admin @ardellteam nampak saya ja.Haha nampak tak bertapa batak bertapa pulun nya saya 😝.Dan @ardellaryana cepat sihat tau saya dah rindu bos nyanyi walaupun selalu letak lirik sendiri 😜😘.Sihat nanti tunjuk finger love dua - dua jari ha
.
#ardellaryana#ardellteam
#teamumirah#namakubedah
#adellbeauty#adellkacaks
#smallgirlinthebigcity

tanahberisfilmproduction (@tanahberisfilmproduction)

Apa kena ni??
#Repost @shuhaimilua_director with @repostapp
・・・
Sakannya Unik mendptkan mangsa baru. Gembira nampak. Apa jadi dgn Tasha dan Umairah dlm #namakubedah?

#Repost @ardellteam with @repostapp
・・・
@Regrann from @ardellaryanafans - Video by ig story @aishahazman8...@ardellaryana @ardellteam #sajakongsi
.
#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#adellkacaks
#namakubedah#Umairah

SHUHAIMI LUA (@shuhaimilua_director)

Sakannya Unik mendptkan mangsa baru. Gembira nampak. Apa jadi dgn Tasha dan Umairah dlm #namakubedah?

#Repost @ardellteam with @repostapp
・・・
@Regrann from @ardellaryanafans - Video by ig story @aishahazman8...@ardellaryana @ardellteam #sajakongsi
.
#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#adellkacaks
#namakubedah#Umairah
More...