TZRFC Tizzy Troopers (@tizzaqyahrazakfanclub)

#Repost @ardellaryanafans with @instatoolsapp ・・・
@Regrann fromm @ardellteam 📸 Orang pulau pinang,kedah,johor anda masih sempat untuk tengok #kolestrolvscinta .Jangan lupa tengok k
.

Thank you support #kolestrolvscinta & @ardellaryana
.

#ardellaryana#ardellteam

(@ardellaryanafans)

@Regrann fromm @ardellteam 📸 Orang pulau pinang,kedah,johor anda masih sempat untuk tengok #kolestrolvscinta .Jangan lupa tengok k
.

Thank you support #kolestrolvscinta & @ardellaryana
.

#ardellaryana#ardellteam

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @ardellteam - 📸 Pulau pinang,kedah,johor anda masih sempat.Jangan lupa tengok #kolestrolvscinta k
.
Thank you support #kolestrolvscinta & @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

📸 Orang pulau pinang,kedah,johor anda masih sempat untuk tengok #kolestrolvscinta .Jangan lupa tengok k
.

Thank you support #kolestrolvscinta & @ardellaryana
.

#ardellaryana#ardellteam

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

📸 Pulau pinang,kedah,johor anda masih sempat.Jangan lupa tengok #kolestrolvscinta k
.
Thank you support #kolestrolvscinta & @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam

eyra_syraa (@eyra_syraa)

Untunglh ad sama muka dgn#ardellaryana namanye#ennasabriena_... jelous ii heheeee... Jgn kecam

eyra_syraa (@eyra_syraa)

Goodnight awak2 semua
......#ardellaryana#ennasabriena_#ayunizm... teringin nk selfie dgn artis yg ii minat dgn akk lawoo dan adik lawo heheeee... @ardellaryana#ennsabriena_#ayunizm... time free ii nk jumpa yg ad nama kat sini okey...klu free bgi thu eyra ye ... bye artis@ardellaryana dan akk lawoo#ennasabriena_# dan adik lawoo#ayunizm.....

ragam dan keletah artis :) (@ragam_artis)

FAN REPOST @tiz.zaqyah #Repost @ardellaryanafans
・・・
@Regranned from @ardellteam - Itu la orang suruh makan banyak² tak mau.Kan dah kena marah.K ha pujuk la
.
Tak tak,admin tipu ja.Kalau nak tau cerita sebenar kena p panggung&tengok #kolestrolvscinta k.
.
Selamat menonton.Terima kasih support #kolestrolvscinta &@ardellaryana
.
#ardellaryana#ardellteam #diariselebriti #ragamartis

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @ardellteam - May this new year , 1439 hijriah bring many opportunities your way, to explore every joy of life & may your resolutions for the days ahead stay firm , turning all your dreams into reality & all your efforts into great achievements . ✨ May allah blessed our step for next inshaallah . still far away .. friends. our journey 💫 - Good Night -
.
📸 Facebook @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

May this new year , 1439 hijriah bring many opportunities your way, to explore every joy of life & may your resolutions for the days ahead stay firm , turning all your dreams into reality & all your efforts into great achievements . ✨ May allah blessed our step for next inshaallah . still far away .. friends. our journey 💫 - Good Night -
.
📸 Facebook @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam

Queen Qya (@tiz.zaqyah)

#Repost @ardellaryanafans
・・・
@Regranned from @ardellteam - Itu la orang suruh makan banyak² tak mau.Kan dah kena marah.K ha pujuk la
.
Tak tak,admin tipu ja.Kalau nak tau cerita sebenar kena p panggung&tengok #kolestrolvscinta k.
.
Selamat menonton.Terima kasih support #kolestrolvscinta &@ardellaryana
.
#ardellaryana#ardellteam

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @ardellteam - Itu la orang suruh makan banyak² tak mau.Kan dah kena marah.K ha pujuk la
.
Tak tak,admin tipu ja.Kalau nak tau cerita sebenar kena p panggung&tengok #kolestrolvscinta k.
.
Selamat menonton.Terima kasih support #kolestrolvscinta &@ardellaryana
.
#ardellaryana#ardellteam

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @ardellteam - 🎞️ jangan lupa tengok #kolestrolvscinta di pawagam berhampiran sekarang!@ardellaryana
.
By twitter 🐣
.
#ardellaryana#ardellteam

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

Itu la orang suruh makan banyak² tak mau.Kan dah kena marah.K ha pujuk la
.
Tak tak,admin tipu ja.Kalau nak tau cerita sebenar kena p panggung&tengok #kolestrolvscinta k.
.
Selamat menonton.Terima kasih support #kolestrolvscinta & @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

🎞️ jangan lupa tengok #kolestrolvscinta di pawagam berhampiran sekarang!@ardellaryana
.
By twitter 🐣
.
#ardellaryana#ardellteam

eyra_syraa (@eyra_syraa)

Hye guys ... ape khabar ??? Sihat ... nk tnye ni tpi segan pulk heheeee....
Jom follow akk angkat sya#ardellaryana#asyalliee#rindu nk jumpa akk angkat sya ni tpi x thu lh dia bila freee... tunggu je lh klu dia free bole jumpa artis akk angkat sya ni... kkk tu je nk bgi thu
....... ..... .......
♥️......******♡♥️♥️♥️

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - 📸kalau macam ni punya muka,agak-agak pakai apa lah.Ok lah admin malaih nak panjangkan ayat.Awakk boleh pergi pawagam dan tengok #kolestrolvscinta ♡ .Thank you guys support
.
#ardellaryana#ardellteam - #regrann
More...