We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @ardellaryanafans - ⚽️🏃🏻‍♀️💨💨 . Gua dah tak rasa kaki ni ,Sakit kaki ... laju betul semorang lelaki PJFC ni . xbagi chance weh 🤣😂
.
Photo by facebook @ardellaryana
.

#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#adellkacaks
#smallgirlinthebigcity
#sajakongsi - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

⚽️🏃🏻‍♀️💨💨 . Gua dah tak rasa kaki ni ,Sakit kaki ... laju betul semorang lelaki PJFC ni . xbagi chance weh 🤣😂
.
Photo by facebook @ardellaryana .

#ardellaryana#ardellteam
#adellbeauty#adellkacaks
#smallgirlinthebigcity
#sajakongsi

Azilah Majid (@azilahabmajid)

@Regrann from @ardellteam - Dengan ini kami dari Ardell Team mengajak semua peminat setia Ardell Aryana yang ingin bertemu Ardell Aryana boleh lah join event pertama untuk tahun 2017 ini
Jika berminat boleh contact
0175695658 - Pijan
Limited Seat!!!
#ardellaryana
#ardellteam - #regrann

Dak Boboy.... Ardell Aryana 💕 (@dakboboy_)

Gamba. @ardellaryana akan menjadi gamba pertama untuk dilihat waktu pagi .. hanya satu gamba buat aku semangat nak kerja .👌🏻 @ardellaryana #ardellaryana

adell beauty product (@adellbeauty_product)

alhamdulillah selamat sampai da .. 😘 tq sis oder ngn kami . Glucoll whitening 😘 #adellbeauty #ardellaryana

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - Selamat ulang tahun kelahiran Nurul Hidayah Binti Mohd Amin @ardellaryana .Bahagia selalu disamping keluarga,sahabat - sahabat & sentiasa di kelilingi orang - orang yang akan buat awakk gembira.Till jannah ❤️
.
Moga bisnes lebih terkibar luas di luar dan di dalam negara.Dalam dunia lakonan,moga lebih berjaya dan lebih berkeyakinan.Sihat selalu,murah rezeki,berjaya dunia akhirat & sentiasa dalam lindungan Allah
.

Mungkin ada satu atau dua atau 3456 ketika dan masa awakk bersedih atau gembira #ardellteam tak bersama awakk, tapi awakk sentiasa ada di dalam doa ardellteam
.
Jangan lupa renew lesen,nanti kanjo
.
#ardellaryana#ardellteam
#ardellaryanaturns27
#1342017 - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - @Regrann from @attmkmk - Happy birthday to my cutie pie @ardellaryana😘 May Allah bless you always with good health, wealth & happiness❤️ Xoxo #ardellaryana #ardellturns27 #vsco #vscomy #vscocam - #regrann - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

Selamat ulang tahun kelahiran Nurul Hidayah Binti Mohd Amin @ardellaryana .Bahagia selalu disamping keluarga,sahabat - sahabat & sentiasa di kelilingi orang - orang yang akan buat awakk gembira.Till jannah ❤️
.
Moga bisnes lebih terkibar luas di luar dan di dalam negara.Dalam dunia lakonan,moga lebih berjaya dan lebih berkeyakinan.Sihat selalu,murah rezeki,berjaya dunia akhirat & sentiasa dalam lindungan Allah
.

Mungkin ada satu atau dua atau 3456 ketika dan masa awakk bersedih atau gembira #ardellteam tak bersama awakk, tapi awakk sentiasa ada di dalam doa ardellteam
.
Jangan lupa renew lesen,nanti kanjo
.
#ardellaryana#ardellteam
#ardellaryanaturns27
#1342017

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @attmkmk - Happy birthday to my cutie pie @ardellaryana😘 May Allah bless you always with good health, wealth & happiness❤️ Xoxo #ardellaryana #ardellturns27 #vsco #vscomy #vscocam - #regrann
More...