CNY PROMOTION FOR LENSES 🎊 (@huuud.co)

#syukurAlhamdulillah #rezekiAllahbagi
Mula mula order 1 lepastuuuuuuu order 2 terussss 😱😱😱 hahaha lepas dah try nanti confirm jatuh cintaa gerentii 😚
Thank you for choosing #VitaGlowFoundation
korg nak nak FLAWLESS mcm i must try this NOW🙀 Qu FLAWLESS KAU JELESS 💋 📱 0179578958
-
#AgentSahVitaGlow
#FoundationMurah #FoundationViral #VitaGlowFoundation #VitaGlowEssence #CalitCalitTerusGlowing #RahsiaPutihGlowing #KulitFlawlessSeawal1Minit #VGF #VitaGlowFeedback #VitaGlowTestimoni #AloeVera #BeeVenom #ArganOil #KulitCantik

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan OKAYA foundation. Gebu je tengok, kalau pakai mesti lagi gebu 😍😍
.
.
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan OKAYA foundation. Gebu je tengok, kalau pakai mesti lagi gebu 😍😍
.
.
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan OKAYA foundation. Gebu je tengok, kalau pakai mesti lagi gebu 😍😍
.
.
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

OkayaFoundation/ArganOil/Lens (@thebeautyy.co)

Cantik kan MUA ni pakai OKAYA foundation. .
Jom sapa sapa nak cantik, nak flawless and nak double glowing bila selfie, lekas selit order sekarang. .
.
📲 018-9889642
📲 018-9889642
📲 018-9889642
.
#makeupartist #mua #nakcantikcarisaya #naklawa #nakflawless #okaya #foundation #arganoil #contactlens #takrugibeli #sangatbest #sangatsedap #kulitgebu #kulitcantikgebu #kulitcantikberseri #hilangparut #hilangkedut #pmsekarang #sebelumterlambat

blackpistachio (@blackpistachio)

Thank you so much, @enesscosmetics! This is my first blogger package. Shout out to @the.naomi.ruth for orchestrating it all 😊 I checked the value of these products online and I'm blown away by your generosity as I'm a small blogger. I'm chuffed you guys are cruelty free and ethical. I'm looking foward to washing my hair tonight and trying out these lovely products xo
#brumblogger #brumbloggers #ukbloggers #ukblogger #blackgirlmagic #blackswhoblog #blackgirlswhoblog #bloggersofcolor #bloggersofcolour #crueltyfree #ethicalproducts #haircare #afrohair #arganoil #enesscosmetics #naturalhair #afrohaircare #arganoilconditioner #arganoilshampoo #beautybloggers #beauty #newbloggers #newbieswhoblog #britishcaribbean #productreview

Nabeautycorea Official Agent (@bymunirahhassan)

🎀 FUNGSI UTAMA ARGAN OIL SERUM BY NABEAUTY :
1) Merawat & memperbaiki struktur kulit wajah
2) Mencerahkan wajah secara sekata
3) Menghilangkn jerawat, parut, & jeragat
4) Melembut & mengurangkan minyak di wajah
5) Mengubati penyakit kulit seperti eczema, kurap & kulit kering
.
🎀BAHAN2 ARGAN OIL SERUM
1) Argan oil
2) Sweet almond oil
3) canadian willow herbs
4) aloe vera
5) apple stem cell
6) beta white
.
FUNGSI UTAMA FACIAL BAR (EKSTRAK HABBATUS SAUDA)
🌸 mencerah & melembapkan kulit
🌸 mengurangkan blackhead & whitehead
🌸 menghilangkan jerawat
🌸 merawat kulit terbakar / sunburn
🌸 memudarkan jeragat akibat sinar UV berlebihan
🌸 mematikan bakteria punca jerawat
🌸 memudarkan garis halus
.
BAHAN2 FACIAL BAR
🌸 soap base
🌸 black seed oil
🌸 black seed extract
🌸 pentavitine
🌸 vitamin A, C & E
.
💕 Keberkesanan boleh dilihat hanya dalam 1-2 minggu
.
💕 Sesuai untuk semua jenis kulit, lelaki & wanita mengandung pon boleh
.
💕 Argan oil tiada masalah utk digunakan bersama semua produk (krim siang / krim malam / sabun / foundation lain)
.
💕 Produk Nabeauty tiada bahan kimia, paraben dan sebagainya. Ada kelulusan kkm yg dijamin selamat dan halal. Jangan risau okay
.
💕 Beribu testimoni2 berjaya mendapat kulit yg diidamkan di Instagram @bymunirahhassan. Boleh scroll yaa😘
.
🚗 COD Kemaman
📪 Free postage n free gift Semenanjung Malaysia
.
📲 Utk order / berminat anda boleh DM Instagram @bymunirahhassan // WhatsApp 014-5296409
.
#testimoninabeauty #skincare #sayajual #feedbackarganoilserum #nabeautykemaman #nabeautykl #nabeautyselangor #NABeautyArganOilSerum #NABeautyFacialBar #facialbar #habatussauda #nabeautylovers #testimoninabeautyserum #testinabeauty #arganoil #serumarganoil #foundationnabeauty #bymunirahhassanxnabeautycorea #nabeautycorea #nabeautyofficialagent #foundation #foundationmalaysiamurah #nuramirah11 #sayajualkosmetik #isellserumnabeauty #kakmigha #codkemaman #shahalam #muamalaysia #syukuralhamdulillah

ness_kozmetik (@ness_kozmetik)

💚ArganYağı💚MaccadamiaYağı___23 tl___
💚Saf Argan Yağı 💯
💚Saf Maccadamia Yağı 💯
💚 Saçlar dahil Tüm Vücuda uygun
💚 Doğal / Organik Yağlar
#arganyağı #maccadamiayağı #argan #saç #vücut #organik #safyağlar #arganoil #maccadamiaoil #essentialoil #natureloil #oils #oil #doğalyağlar #hair #body #skincare

MORA Skincare & Beauty by MF (@dreamyz.beautystore)

Boleh tak nak guna MORA Argan Oil dgn Day Cream/Night Cream/Moisturizer/Serum/Sunblock?

Hello sayang, first of all Mira nk bgtahu, fungsi Argan Oil lebih kurang sama dgn Moisturizer/Day Cream/Night Cream/Serum, tapi tidak Sunblock sbb Argan Oil tak ada SPF/UV protection. Yg kedua, terlalu banyak penggunaan produk sekali gus, tak berapa elok. Contoh ya, ada yg tanya, "Saya cuci muka lepas tu pakai toner, day cream, sunblock, and lepas tu apply foundation. Bila nak pakai argan ya?". 😂😂😂 .
Okay skrg kita ckp psl rutin penjagaan kulit pada waktu PAGI. Awk tak perlu pakai banyak produk sekali gus. Bayangkan lepas awk sapu Day Cream, Sunblock, pakai Argan sebelum awk start make up, boleh ke Argan meresap dgn baik dlm kulit? Jawapannya tidak. Kalau tak dpt meresap dgn baik, mcm mana nk dpt kebaikan Argan Oil tu sendiri? 😊 .
Haaa. Bila berlapis2 produk awk pakai atas kulit, boleh ke produk2 tu dpt bertindak dgn baik dgn kulit awk? Sebelum kita guna sesuatu produk, cuma faham apa fungsi produk tersebut. Contoh mcm masalah ni, selalunya Day Cream ada SPF/UV protection. Sbb itu dipanggil Day Cream. Bila ada Day Cream, tak perlu Sunblock lagi. Day Cream juga fungsi utk melembapkan kulit spt Moisturizer, Argan mempunyai fungsi yg sama iaitu melembapkan kulit, bila dah ada Argan, tak perlu Day Cream. Tp Argan Oil tak ada SPF/UV protection kan? Haa jadi pakai foundation/BB Cream/CC Cream yg ada SPF 😊 .
Rutin penjagaan kulit yg ada 6 steps tu boleh kurang jadi 4 steps shj. Cleanser, Toner, Argan Oil, dan start makeup (BB cream/CC cream)! Ada apa apa soalan, boleh tanya kami melalui WhatsApp ya. ❤️, Mira Filzah.
.
Whatsapp +6017-5254104 📲 .

#MORAbeautytips #moraessential #arganoil #purearganoil #moraarganoil #argancleanser #arganfacialcleanser #moraargancleanser
#miracleflawless #miracleflawlessbymf #moraarganoil #mirafilzahfans #mirafilzah

Pharmacist, R&D, Formulation (@womn.cosmetics)

We are here.
Come and meet us.
Try our products.

All our products are 100% natural, made with organic ingredients. No parabens, No artificial fragrances, No artificial colors, No chemicals

#ripemarketabudhabi #ripemarket #ripe #womn #natural #skincare #organicproducts #organic #nochemicals #noparabens #essentialoils #argan #arganoil #abudhabi #simplyabudhabi #abudhabimagazine #beutyblogger #antiage

iFlawless Shah Alam (@minyakarganemasshahalam)

SEDIH MUKA NAIK JERAWAT AKIBAT STOP MEMAKAI SKINCARE BERMERKURI TINGGI?
.
.
Tengok post selepas ni. happy kami taw..Dah berjaya bantu you olls "Nyah kau jerawat" dengan hanya menggunakan produk organik iaitu Minyak Argan Emas iFlawless
.
Sambil bermakeup tapi muka you olls juga dirawat . 😉
.
"iFlawless,you ade?"
.
Jom dapatkan Minyak Argan Emas iFlawless hari ni jugak!!
.
Whatsapp : +60139561399
.
#makeupaddict #arganoil #iFlawless #ageniflawless #agenminyakarganemas #minyakargan #minyakarganpalingbest #minyakarganmurah #minyakarganoriginal #minyakarganuntukmuka #iflawlesstestimoni #minyakarganoriginal #minyakargantestimoni #minyakarganemastestimoni
#minyakarganemas #iffahiflawless #iflawless #MUAmalaysia #MUAfavourite #mekapflawless #mekapcantik #minyakarganbest #minyakarganemasmalaysia #MUAKL #MUASHAHALAM #minyakarganemasshahalam #Minyakarganshahalam #minyakarganemasselangor #minyakarganemaspetalingjaya

Mora Essential Wardah Cosmetic (@beautywithfairy)

Drop Dab & Done with Mora Argan Oil
Mora Argan Oil- 15 ml RM 60

Mora Argan Oil- 30 ml RM 100

Mora Argan Facial Cleanser- 50 ml RM 60

Postage fee: RM 8 SM / RM 12 SS

Available for COD & Post 📦

We also do COD at the nearest area
↘️ Meru/Kapar/Puncak Alam/Setia Alam/Klang 📲 W/A: +60 17 993 5396
#sayajualmoraessential #moraessential #MORAAgents #MoraSelangorAgent #MoraJohor #MoraPerak #MoraPenang #MoraMelaka #MoraMeru #MoraSetiaAlam #setiacitymall #MoraPuchong #MoraCyber #MORAagents #sayajualarganoil #argancleanser #arganoil #MoraKapar #MoraSetiaAlam #MoraPuncakAlam #MoraMeru #MoraSelangor #sayajualwardahindonesia #wardahmalaysia #sayajualwardahcosmetic
More...