JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Thank you ! Just bought #AteeqaBawal for their student. Hope she love it!
Masih lg promosi #AteeqaBawal RM 69!

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Sepadankan baju raya korang dengan koleksi bawal dari Jubahsouq. Promo sempena Ramadhan ni di Terengganu, Kedah, semua butik dan website ya.
.
Bawal - RM69.00
Alyona Scallop - RM189.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#Ateeqabawal masih lg available di butik . Hanya RM 89 inclusive box tau!

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Last day SALE di butik! #AteeqaBawal dan #AlyonaScallop dijual dengan harga promo je πŸ‘ŒπŸ» Make sure datang awal ya. Semua butik buka jam 10 pagi. Kalau website dah boleh godek2 sekarang!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Adorable #AlyonaScallop in Peach 😍 cantiknyaaa kalau untuk bridesmaid juga kan... lagi cantik dengan #AteeqaBawal melting Shasha!
.
NORMAL | RM 239.00

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Dah banyak soldout pun #AteeqaBawal ni. Ada yang baru bakal menyusul!

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

#AlyonaScallop dan #AteeqaBawal dua2 pujaan hati. Kita dah ada pun dua2 ni. Memang cantik! Kalau nak beli today, walaupun takde sale untuk item ni. Korang boleh pakai membership card dapat 10% discount hokey! Kalau nak beli barang sale boleh tengok di website atau butik πŸ‘ŒπŸ»

#ootdjubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Cantiknya #AteeqaBawal ni ❀️ #Repost @nadhirahnorman_ with @repostapp
・・・
Happy womens day to all strong,beautiful women out there! β™₯️ #8ΠΌΠ°Ρ€Ρ‚Π°

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Alahai kak @sarahshahnor tak pernah tak cantik! Look pretty and stunning as always with #AteeqaBawal 😍
.
Still available at @jubahsouq_shahalam with NP RM 89.00 . Hurry up!

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Si manis @njwalatif pun tak ketinggalan nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal 😍
.
PROMO RM 69.00 sahaja chuollss

VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

NEW ARRIVAL

By @jubahsouq

Alyona Scallop RM 239

Tuteeja Shawl RM 59

Serooja Shawl RM 59

Ateeqa Bawal RM 89

Hana Sakura Bawal RM 89

___

Walk in
40-01 Jln Padi Emas 1/4
Bdr Baru Uda Johor

#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #jubahsouq #jubahsouqlovers #jubahsouqjb #alyonascallop #tuteejashawl #seroojashawl #ateeqabawal #hanasakurabawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang jangan buat buat lupa yang #ateeqabawal ni still ada promotion sehingga esok tau! Stok dah tak banyak ni cepat grab!

#RatashaKurung #FashandaKurung (@jubahsouq_bangi)

#ateeqabawal banyak dah yang habis da tau. Macam dalam gambar ni . Ada dua warna je lagi yang tinggal , blue candy n mint pink . Yang warna woody blue n pink raspberry tu mmg totally sold out ! Soryy 😌
#ateeqabawal still in promo RM69 only !

#RatashaKurung #FashandaKurung (@jubahsouq_bangi)

Thanks dear , dua2 da grab #ateeqabawal n #hanabawal . Alhamdulillah lepas #teamkakgee yakin kan boleh buat labuh , terus grab dua2 huhu.
Kalau korang nak tengok live tutorial bawal by #teamkakgee boleh je datang #jubahsouqbangi tau. 😘
---
#hanabawal n #ateeqabawal masih lagi promo hingga 22/1/2017 ni dgn harga RM69 . πŸ’•

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @lilfaraaaah with @repostapp
・・・
I'm donning the latest collection of Ateeqa bawal from @jubahsouq, the design & color combination is perfection. Love it xoxo β„οΈβ˜ΊοΈ#giftforlilfarah
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#ateeqabawal

#RatashaKurung #FashandaKurung (@jubahsouq_bangi)

Cantiknya lahai bila pakai #alyonascallop warna pastel ni kan , sesuaikan pulak dengan #ateeqabawal, fuhhh mmg buat semua mata memandang je kan 😍😍

OPEN ORDER πŸŽ‰ (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

OPEN ORDER πŸŽ‰ (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

πŸŽ‰JS PROMO AIDILFITRIπŸŽ‰ (@jubahsouq_kl)

Yeahhh !! Extende Sales sampai 22/01 sape yang belum grab #ateeqabawal jemput datang @jubahsouq_kl stock masih available ✌🏼️ Promo Price : RM69.00
More...