JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Adorable #AlyonaScallop in Peach 😍 cantiknyaaa kalau untuk bridesmaid juga kan... lagi cantik dengan #AteeqaBawal melting Shasha!
.
NORMAL | RM 239.00

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Dah banyak soldout pun #AteeqaBawal ni. Ada yang baru bakal menyusul!

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

#AlyonaScallop dan #AteeqaBawal dua2 pujaan hati. Kita dah ada pun dua2 ni. Memang cantik! Kalau nak beli today, walaupun takde sale untuk item ni. Korang boleh pakai membership card dapat 10% discount hokey! Kalau nak beli barang sale boleh tengok di website atau butik πŸ‘ŒπŸ»

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Cantiknya #AteeqaBawal ni ❀️ #Repost @nadhirahnorman_ with @repostapp
・・・
Happy womens day to all strong,beautiful women out there! β™₯️ #8ΠΌΠ°Ρ€Ρ‚Π°

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Alahai kak @sarahshahnor tak pernah tak cantik! Look pretty and stunning as always with #AteeqaBawal 😍
.
Still available at @jubahsouq_shahalam with NP RM 89.00 . Hurry up!

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Si manis @njwalatif pun tak ketinggalan nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal 😍
.
PROMO RM 69.00 sahaja chuollss

VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

NEW ARRIVAL

By @jubahsouq

Alyona Scallop RM 239

Tuteeja Shawl RM 59

Serooja Shawl RM 59

Ateeqa Bawal RM 89

Hana Sakura Bawal RM 89

___

Walk in
40-01 Jln Padi Emas 1/4
Bdr Baru Uda Johor

#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #jubahsouq #jubahsouqlovers #jubahsouqjb #alyonascallop #tuteejashawl #seroojashawl #ateeqabawal #hanasakurabawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang jangan buat buat lupa yang #ateeqabawal ni still ada promotion sehingga esok tau! Stok dah tak banyak ni cepat grab!

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

#ateeqabawal banyak dah yang habis da tau. Macam dalam gambar ni . Ada dua warna je lagi yang tinggal , blue candy n mint pink . Yang warna woody blue n pink raspberry tu mmg totally sold out ! Soryy 😌
#ateeqabawal still in promo RM69 only !

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Thanks dear , dua2 da grab #ateeqabawal n #hanabawal . Alhamdulillah lepas #teamkakgee yakin kan boleh buat labuh , terus grab dua2 huhu.
Kalau korang nak tengok live tutorial bawal by #teamkakgee boleh je datang #jubahsouqbangi tau. 😘
---
#hanabawal n #ateeqabawal masih lagi promo hingga 22/1/2017 ni dgn harga RM69 . πŸ’•

🌸M@ss 🌸 (@cik_tiramisu)

Yeay πŸ’ƒ
Extend Sale #ateeqabawal smpi
Ahad ni je Uols ☺️
(22 Jan)
Harga Promo Price RM69

Kepada Peminat bawal sila serbu
butik @jubahsouq or mana 2 cawangan butik @jubahsouq sebelum kehabisan stok πŸ˜‰
Rugi sape yang tak grab
😍

#ateeqabawal
#alyonascallop
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @lilfaraaaah with @repostapp
・・・
I'm donning the latest collection of Ateeqa bawal from @jubahsouq, the design & color combination is perfection. Love it xoxo β„οΈβ˜ΊοΈ#giftforlilfarah
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#ateeqabawal

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Cantiknya lahai bila pakai #alyonascallop warna pastel ni kan , sesuaikan pulak dengan #ateeqabawal, fuhhh mmg buat semua mata memandang je kan 😍😍

CALAQISYA-JUBAHSOUQ-BIOBAX (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

CALAQISYA-JUBAHSOUQ-BIOBAX (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Yeahhh !! Extende Sales sampai 22/01 sape yang belum grab #ateeqabawal jemput datang @jubahsouq_kl stock masih available ✌🏼️ Promo Price : RM69.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning! Tengah kerja ke minum pagi? Hiks. Manis kan @jajatalib menggayakan #HanaBawal cream gold 😍
.
GOOD NEWS!! Haaa Shasha nak kasi tahu ni yang #HanaBawal & #AteeqaBawal extend PROMO hingga AHAD ini tau! 😍
.
So sempat lagi la dearies nak grab 1 hari ni! Hurry up!

(@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau πŸ’ƒ

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Cantikkknya @lilfaraaaah pakai #ateeqabawal warna woody blue ni 😍😍
---
Btw kak gee nak bgtau berita gembira ni, harga promo untuk #ateeqabawal dan #hanabawal akan EXTENDED sampai 22/1/2017 ! Yeayyy !! Cepat2 siapa tak grab lagi , boleh datang hari ni sampai ahad tau 😘
More...