VENDOR WANTED 2017 (@gedung.glam)

NEW ARRIVAL

By @jubahsouq

Alyona Scallop RM 239

Tuteeja Shawl RM 59

Serooja Shawl RM 59

Ateeqa Bawal RM 89

Hana Sakura Bawal RM 89

___

Walk in
40-01 Jln Padi Emas 1/4
Bdr Baru Uda Johor

#gedungglam #bandarbaruuda #johor #vendorjohor #vendorboutique #jubahsouq #jubahsouqlovers #jubahsouqjb #alyonascallop #tuteejashawl #seroojashawl #ateeqabawal #hanasakurabawal

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Korang jangan buat buat lupa yang #ateeqabawal ni still ada promotion sehingga esok tau! Stok dah tak banyak ni cepat grab!

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

#ateeqabawal banyak dah yang habis da tau. Macam dalam gambar ni . Ada dua warna je lagi yang tinggal , blue candy n mint pink . Yang warna woody blue n pink raspberry tu mmg totally sold out ! Soryy 😌
#ateeqabawal still in promo RM69 only !

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Thanks dear , dua2 da grab #ateeqabawal n #hanabawal . Alhamdulillah lepas #teamkakgee yakin kan boleh buat labuh , terus grab dua2 huhu.
Kalau korang nak tengok live tutorial bawal by #teamkakgee boleh je datang #jubahsouqbangi tau. 😘
---
#hanabawal n #ateeqabawal masih lagi promo hingga 22/1/2017 ni dgn harga RM69 . πŸ’•

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @lilfaraaaah with @repostapp
・・・
I'm donning the latest collection of Ateeqa bawal from @jubahsouq, the design & color combination is perfection. Love it xoxo β„οΈβ˜ΊοΈ#giftforlilfarah
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#ateeqabawal

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Cantiknya lahai bila pakai #alyonascallop warna pastel ni kan , sesuaikan pulak dengan #ateeqabawal, fuhhh mmg buat semua mata memandang je kan 😍😍

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #HanaBawal #AteeqaBawal

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@almariburok)

.
HARGA PROMO DILANJUTKAN SEHINGGA AHAD INI (22 Jan)

RM69 tidak termasuk kos pos
βœ”οΈ FREE paperbag
βœ”οΈ FREE box

Code & gambar yg jelas?
Sila ke @cataloguejubahsouq 😘

WhatsApp utk order.
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696
πŸ“² +6013-6781696

#JSbawal #AteeqaBawal

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

Yeahhh !! Extende Sales sampai 22/01 sape yang belum grab #ateeqabawal jemput datang @jubahsouq_kl stock masih available ✌🏼️ Promo Price : RM69.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning! Tengah kerja ke minum pagi? Hiks. Manis kan @jajatalib menggayakan #HanaBawal cream gold 😍
.
GOOD NEWS!! Haaa Shasha nak kasi tahu ni yang #HanaBawal & #AteeqaBawal extend PROMO hingga AHAD ini tau! 😍
.
So sempat lagi la dearies nak grab 1 hari ni! Hurry up!

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Goodnews ! Promotion bagi #hanabawal dan #ateeqabawal EXTENDED sehingga 27hb . Jadi , boleh datang grab sehingga Ahad ini tau πŸ’ƒ

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Cantikkknya @lilfaraaaah pakai #ateeqabawal warna woody blue ni 😍😍
---
Btw kak gee nak bgtau berita gembira ni, harga promo untuk #ateeqabawal dan #hanabawal akan EXTENDED sampai 22/1/2017 ! Yeayyy !! Cepat2 siapa tak grab lagi , boleh datang hari ni sampai ahad tau 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Monday blues lagi sampai ke petang?? Haaa cuci mata dulu dengan adik Shasha yang rambang mata dengan colour colour #JSBawal ni. Hiks! Lepas kerja nanti boleh dah serbu @jubahsouq_shahalam sebab apa????
.
LAST DAY PROMO #AteeqaBawal & #HanaBawal ! Shasha tunggu sehingga jam 8 malam ini ya 😘

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Masih sempat lagi nak beli #Hanabawal dan #Ateeqabawal dengan harga promO RM69 tau ! Hari ni lastttt, cepat datang butik okayy πŸ’•

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Meltingnyaa memodel Shasha menggayakan #AteeqaBawal . LAST DAY promo hari ini tau dearies. Tazzabarrr Shasha nak ada bridesmaid cecantik gini. Ehh 😍
.
#AlyonaScallop still available di @jubahsouq_shahalam 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Assalamualaikum. Morning dearies! Beautiful @lilfaraaaah wearing #AteeqaBawal Woody Blue pretty as always! 😍
.
LAST DAY PROMO!! Sempat lagi chuolls nak grab #HanaBawal & #AteeqaBawal today dengan harga Promo RM 69.00 sahaja 😘

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

Hamboi garangnya adik shasha berdua ni πŸ™Š Bagi warning kat siapa yang tak grab lagi #HanaBawal & #AteeqaBawal nampak gayanya tu.

Cepat datang sementara promo price RM69 je sampai esok! Ekslusif sekali dengan kotak lagi. Gitew.

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Eh eh kenapa adik Kak Ku yg sorang tu. Tahan silau ke? Nasib baik yang sorang lagi tu maintain πŸ˜‚ btw #ateeqabawal yang dorang pakai ni warna pastel grey dan blue candy. Dedua ni antara hot colour jugak tau
More...