JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#atheerajubah hanya tinggal size xs,s dan L shj. Wrna pn tak byk dah. Yg psti black sold out!
NP RM 179

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Tenung ape tu??? Ye.. Kak min tahu #atheerajubah ni cantik. Kak min pun suka. 😊 Atheera jubah masih available stocknya di butik dan juga website tau. RM179 sahaja 😘 nampak simple tapi selesa tau bila pakai.. 😊

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

kemain kakak dekna ni fefeling model 😅 cantikkan dorang pakai #atheerajubah
PROMO SALE : RM139.00 🎉

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

Amboii semua adik kak gee, acah-acah model sangat ! 😂😂
-----
STOCK UPDATE #AtheeraJubah at #jubahsouqbangi
---
ATJ 01 FOSSIL GREY : XS, S, L, XL, XXL
ATJ 02 OLIVE : XS, S, M, L, XXL
ATJ 03 MAROON : L
ATJ 04 DUSTY PURPLE : XS, S, M, L
ATJ 05 ROYAL BLUE : L
ATJ 06 BLACK : XXL
---
NP : RM179
PROMO : RM139 ONLY ! *LIMITED PCS*

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

#atheerajubah memang all time favourite kak min sebab menggunakan material como crepe yang ringan, sejuk, tidak melekap di badan dan tidak mudah kedut. Masih dalam harga promo RM139. Yang penting nursing friendly sesuai untuk para ibu yang nak bergaya dengan jubah. 😉
#jsboxingweeksale

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Good news! Jubahsouq y.e.s akan di extend sehingga Ahad depan 8 January 2017! So boleh shopping lagi yeaayyy 🎇🎉🎊

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

@Regrann from @jubahsouq_shahalam - .
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Berakhir 8 JAN ini tau chuolls. Rugilah kalau tak grab. Shasha di @jubahsouq_shahalam sehingga jam 8 malam ini tau! Jom shopping!!! 😘
.
Update Stock #AtheeraJubah :
.
ATJ01-Fossil Grey : L, XL, XXL
ATJ02-Olive : XS, S, M, L, XL, XXL
ATJ03-Maroon : XS, S, XL
ATJ04-Dusty Purple : S, L, XL, XXL
ATJ05-Royal Blue : XS, S, L, XL, XXL
ATJ06-Black : XS, S, L
.
PROMO PRICE : RM 139.00
NORMAL PRICE : RM 179.00

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Berakhir 8 JAN ini tau chuolls. Rugilah kalau tak grab. Shasha di @jubahsouq_shahalam sehingga jam 8 malam ini tau! Jom shopping!!! 😘
.
Update Stock #AtheeraJubah :
.
ATJ01-Fossil Grey : L, XL, XXL
ATJ02-Olive : XS, S, M, L, XL, XXL
ATJ03-Maroon : XS, S, XL
ATJ04-Dusty Purple : S, L, XL, XXL
ATJ05-Royal Blue : XS, S, L, XL, XXL
ATJ06-Black : XS, S, L
.
PROMO PRICE : RM 139.00
NORMAL PRICE : RM 179.00

JubahSouq (@jubahsouq_terengganu)

Update Stock #AtheeraJubah

ATJ 02 OLIVE : XS
ATJ 04 DUSTY PURPLE : L , XXL

Promo Price : RM 139

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Updated stock
#atheerajubah
ATJ 01 FOSSIL GREY - XS,S,M,L
ATJ 02 OLIVE - XS,S,M,L,XXL
ATJ 03 MAROON - XS,S,M,L,XXL
ATJ 04 DUSTY PURPLE - XS,S,L,XXL
ATJ 05 ROYAL BLUE - XS,S,M,L
ATJ 06 BLACK - XS,S

RM 139 PROMO PRICE !

Jubahsouq Bangi (@jubahsouq_bangi)

STOCK UPDATE #AtheeraJubah at #jubahsouqbangi
---
ATJ 01 FOSSIL GREY : XS, S, M, L, XL
ATJ 02 OLIVE : XS, S, M, L, XL,XXL
ATJ 03 MAROON : L
ATJ 04 DUSTY PURPLE : XS, S, M, L, XL, XXL
ATJ 05 ROYAL BLUE : XS, L
ATJ 06 BLACK : XS, XXL
---
NP : RM179
PROMO : RM139 ONLY ! *LIMITED PCS*

Jubahsouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#AtheeraJubah @jubahsouq_shahalam

Fossil Grey : XS, M, L, XL, XXL
Olive : XS, S, M, L, XL, XXL
Maroon : XS, S, XL
Dusty Purple : XS, S, L, XL, XXL
Royal Blue : XS, S, L, XL, XXL
Black : XS, S, L, XL, XXL

NP : RM179
Promo price : RM139

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #moodrepublik this FRIDAY🎉🎉
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz: ( measurement refer @cataloguejubahsouq )
Kuantiti:
Harga: RM139

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #moodrepublik this FRIDAY🎉🎉
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz: ( measurement refer @cataloguejubahsouq )
Kuantiti:
Harga: RM139

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #moodrepublik this FRIDAY🎉🎉
#kiwixjubahsouq .
🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz: ( measurement refer @cataloguejubahsouq )
Kuantiti:
Harga: RM139

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Nak cantik mcm zara zya jom beli #atheerajubah . Klu beli esok hanya RM 139 dr normal price RM 179 . Sale 2 hari je tau Sabtu n Ahad ni! Hanya di @jubahsouq_kuantan!

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Salam Jumaat semua 😘 Kelainan yang ada pada #AtheeraJubah ni adalah detailnya yang di belakang. Depan nampak simple je. Fabrik como crepe yang selesa dengan rekaan simple mmg sesuai pakai ke pejabat atau santai2 ke mall. Minggu depan akan dijual di Mood Republik dengan harga RM139.00 sahaja 👌🏻 Boleh refer di @cataloguejubahsouq

#JSonvacay2017 (@jubahsouq)

Tula sapa suh cantik manis ngat ZaraZya ni. Kan payah semut asyik nak hurung je. Kita minat awak sejak drama 'Love You Mr Arrogant' sampaila ke 'Tuan Anas Mikael' tau. Bertambah minats sebab awak pakai #AtheeraJubah dari Jubahsouq 😍😍😍 Sorryla kek Min mmg kaki drama Malaya 🙈

#Repost @zarazya with @repostapp
・・・
Banyak semut kat kaki. Gula sapa tumpah ni?
.
.
.
JUBAH : @jubahsouq
.
.
.
@zarazyaloverz
#zarazyaloverz
#zzlmsia
#zzlspore
More...