Souq for Men (@souqformen)

Cantiknya bile pakai sedondon kan? #militarydenimkurta & #AtheeraJubah in Pale Olive 😊

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

EXTENDED
#JSBasicSale
15th - 18th March 2017
( WED - SUNDAY )
.
🎉DAY 9 🎉
.
.
Stock updated @jubahsouq_shahalam

#AtheeraJubah

ATJ 01 : Fossil Grey - XS, S, XXL
ATJ 02 : Olive - XS, M
ATJ 04 : Dusty Purple - XS, S, L, XXL
ATJ 05 : Royal Blue - XXL
ATJ 06 : Black - S

#ZaqeeyaVol2

ZQ 201 : Marshmallow Pink - S, M, L, XXL
ZQ 202 : Grey Navy - XS, S, M, L, XXL
ZQ 203 : Magenta - XS, L
ZQ 204 : Olive - XS, S, M, L
ZQ 206 : Black - XS

PROMO PRICE : RM99.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#AtheeraJubah hanya Rm99 bermula hari ini sehingga 15Mac2017 di semua cawangan @jubahsouq dan website sempena #JSbasicSALE
Rugi tau tk grab.murah sgt dah ni.😘
#JSbasicSALE untuk item basic terpilih sahaja! Refer sekarang di @cataloguejubahsouq 👌🏻 .
@jubahsouq_bangi
@jubahsouq_shahalam
@jubahsouq_kuantan
@jubahsouq_kl
@jubahsouq_terengganu

Personal shopper
1. @almariburok +6013-6781696
2. @ps_surayahussin +60193892790
3. @hannan_iftinan 0164471906
4. @ps.kiwi 01111-810-128
5. @ps.jb_amalina 018-7634392
6. @stailista.my 012-6643545
7. @pstiey_azah 0133900067
8.@ps.fiefiezaibrahim89_
0139578708
.
.
#jubahsouq
#JubahSouqLovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#atheerajubah

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

👜 Personal Shopper (@ps.kiwi)

Untuk kiriman #jsbasicsale #kiwixjubahsouq 🔮Rujuk KATALOG BUTIK DI INSTAGRAM @cataloguejubahsouq
.
👍isi borang ni dan hantar ke
. 📱01111-810-128
. 📱01111-810-128
. ⬇️⬇️BORANG ⬇️⬇️
.
Nama:
Alamat:
No tel:
Butik: @jubahsouq

Item 1st: #atheerajubah
Backup:
saiz:
Kuantiti:
Harga: RM99🌟

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

#MilitaryDenimKurta Olive & #AtheeraJubah Olive 😍
.
Sweet kan kakak manis dan suami bergaya sedondon. Tunggu adik Adira besar sikit boleh sedondon 😘
.
#AtheeraJubah
NP | RM 179.00
#MilitaryDenimKurta
NP | RM 119.00

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#atheerajubah hanya tinggal size xs,s dan L shj. Wrna pn tak byk dah. Yg psti black sold out!
NP RM 179

HUB FESYEN TERBESAR DI UTARA (@malvita.co)

#AtheeraJubah by @jubahsouq ni adalah detailnya yang di belakang. Depan nampak simple je. Fabrik como crepe yang selesa dengan rekaan simple mmg sesuai pakai ke pejabat atau santai2 ke mall. Hanya RM 179 sahaja tauu di Malvita Penang.
-
-
Untuk pembelian secara online whatsapp terus ke +6010 511 0744 😊
-
-
-
#malvitapenang
#malvitapenang
#malvitaxjubahsouq

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

Tenung ape tu??? Ye.. Kak min tahu #atheerajubah ni cantik. Kak min pun suka. 😊 Atheera jubah masih available stocknya di butik dan juga website tau. RM179 sahaja 😘 nampak simple tapi selesa tau bila pakai.. 😊

JUBAHSOUQ_KL (@jubahsouq_kl)

kemain kakak dekna ni fefeling model 😅 cantikkan dorang pakai #atheerajubah
PROMO SALE : RM139.00 🎉

#JsAtelier (@jubahsouq_bangi)

Amboii semua adik kak gee, acah-acah model sangat ! 😂😂
-----
STOCK UPDATE #AtheeraJubah at #jubahsouqbangi
---
ATJ 01 FOSSIL GREY : XS, S, L, XL, XXL
ATJ 02 OLIVE : XS, S, M, L, XXL
ATJ 03 MAROON : L
ATJ 04 DUSTY PURPLE : XS, S, M, L
ATJ 05 ROYAL BLUE : L
ATJ 06 BLACK : XXL
---
NP : RM179
PROMO : RM139 ONLY ! *LIMITED PCS*

Mood Republik kelantan (@jubahsouq)

#atheerajubah memang all time favourite kak min sebab menggunakan material como crepe yang ringan, sejuk, tidak melekap di badan dan tidak mudah kedut. Masih dalam harga promo RM139. Yang penting nursing friendly sesuai untuk para ibu yang nak bergaya dengan jubah. 😉
#jsboxingweeksale

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Good news! Jubahsouq y.e.s akan di extend sehingga Ahad depan 8 January 2017! So boleh shopping lagi yeaayyy 🎇🎉🎊

PERSONAL SHOPPER MALAYSIA (@ps_wana)

@Regrann from @jubahsouq_shahalam - .
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Berakhir 8 JAN ini tau chuolls. Rugilah kalau tak grab. Shasha di @jubahsouq_shahalam sehingga jam 8 malam ini tau! Jom shopping!!! 😘
.
Update Stock #AtheeraJubah :
.
ATJ01-Fossil Grey : L, XL, XXL
ATJ02-Olive : XS, S, M, L, XL, XXL
ATJ03-Maroon : XS, S, XL
ATJ04-Dusty Purple : S, L, XL, XXL
ATJ05-Royal Blue : XS, S, L, XL, XXL
ATJ06-Black : XS, S, L
.
PROMO PRICE : RM 139.00
NORMAL PRICE : RM 179.00

JubahSouq Shah Alam (@jubahsouq_shahalam)

.
🎉YEAR END SALES 🎉
26 / 12 - 8 / 1 / 2017
@jubahsouq_shahalam
.
EXTEND SALE!!! Berakhir 8 JAN ini tau chuolls. Rugilah kalau tak grab. Shasha di @jubahsouq_shahalam sehingga jam 8 malam ini tau! Jom shopping!!! 😘
.
Update Stock #AtheeraJubah :
.
ATJ01-Fossil Grey : L, XL, XXL
ATJ02-Olive : XS, S, M, L, XL, XXL
ATJ03-Maroon : XS, S, XL
ATJ04-Dusty Purple : S, L, XL, XXL
ATJ05-Royal Blue : XS, S, L, XL, XXL
ATJ06-Black : XS, S, L
.
PROMO PRICE : RM 139.00
NORMAL PRICE : RM 179.00

(@jubahsouq_terengganu)

Update Stock #AtheeraJubah

ATJ 02 OLIVE : XS
ATJ 04 DUSTY PURPLE : L , XXL

Promo Price : RM 139
More...