StreetFashionFinland (@streetfashionfinland)

Moi vaan kaikille! Päivi tässä Street Fashion Finlandin ylläpidosta! Keskiviikkona oli pitkästä aikaa töistä vapaata. Sen kunniaksi kampasin tukan pystyyn, ja pukeuduin tuunattuun villapaitaan, Hell Bunnyn mekkoon ja Demonian plattareihin. Laukku on Viento.

Puuhastelu Striittikselle ottaa yllättävän paljon aikaa, mutta ei sillä väliä kun on mieleistänsä hommaa + olen tavannut mahtavia ihmisiä ja saanut uusia kamuja :D!!! Yritämme kovasti keksiä kaikenlaista kivaa tukemaan Suomen katumuotiharrastusta. Jos teillä on ideoita, niitä saa heittää viestillä sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com tai vaikka tähän alle kommentteihin :). Tulkaa ihmeessä foorumille keskustelemaan, aiheet vaihtelevat itsetunnosta aina tuunattuihin villapaitoihin :D! https://katumuotisuomi.wixsite.com/streetfashionfinl…/forum/

Street Fashion Finlandiin ovat tervetulleita aivan kaikenlaiset aivan kaikenlaisten tyylien edustajat! Muistakaa parhaillaan käynnissä oleva teemaviikko :)

The Core Models (Official IG) (@coremodelworld)

We appreciate our former sponsors 😍 We are searching for a few more to take part in our upcoming event in September! ❣️ Repost @attitudegirlz (@get_repost)
FOLLOW #CoreModel
@anahmae 😍😍#SunKissed is an understatement #AttitudeClothing #MyAttitude #AttitudeGirl #AttitudeSports #CoreModels #CoreModelWorld #OfficialCoreModels #BodySuit #Foxy87 #CaramelFox
More...