hanifbusana (@hanifbusana)

NEW & PRELOVED STUFF (@pinkacloset)

PROMO HARI INI !!!!!
CEK DETAIL SIZE DAN BAHAN DI MASING2 FOTO, SCROLL KEBAWAH YAA

100.000 dapat 4pcs baju yg ada di foto ini. Boleh mix sama baju lain yg di sale 100k/4pcs juga. Send fotonya aja mau yg mana.
#bajusecond #brandedsecond #bajubranded #jualrugi #jualbranded #garagesale #bongkarlemari #brandedmurah #bajumurah #secondmurah #secondbagus #bekasbagus #preloved #preloveditem #prelovedjkt #cucigudang #jualsecond #goodstuff #garagesalejkt #garagesale #garagesaleindo #garagesaletgr #prelovedjkt

NEW & PRELOVED STUFF (@pinkacloset)

PROMO HARI INI !!!!!
CEK DETAIL SIZE DAN BAHAN DI MASING2 FOTO, SCROLL KEBAWAH YAA

100.000 dapat 4pcs baju yg ada di foto ini. Boleh mix sama baju lain yg di sale 100k/4pcs juga. Send fotonya aja mau yg mana.
#bajusecond #brandedsecond #bajubranded #jualrugi #jualbranded #garagesale #bongkarlemari #brandedmurah #bajumurah #secondmurah #secondbagus #bekasbagus #preloved #preloveditem #prelovedjkt #cucigudang #jualsecond #goodstuff #garagesalejkt #garagesale #garagesaleindo #garagesaletgr #prelovedjkt

NEW & PRELOVED STUFF (@pinkacloset)

PROMO HARI INI !!!!!
CEK DETAIL SIZE DAN BAHAN DI MASING2 FOTO, SCROLL KEBAWAH YAA

100.000 dapat 4pcs baju yg ada di foto ini. Boleh mix sama baju lain yg di sale 100k/4pcs juga. Send fotonya aja mau yg mana.
#bajusecond #brandedsecond #bajubranded #jualrugi #jualbranded #garagesale #bongkarlemari #brandedmurah #bajumurah #secondmurah #secondbagus #bekasbagus #preloved #preloveditem #prelovedjkt #cucigudang #jualsecond #goodstuff #garagesalejkt #garagesale #garagesaleindo #garagesaletgr #prelovedjkt

daiso40 (@daiso40)

Kemeja perempuan
Rp.49 rb
New with tag brand boston
All size
Ld 45
Panjang 50 cm
Bahan katun adem
#jualkemeja#kemejacewe#kemejakerja#bajubranded#atasan#kemejagaris#kemejastripes#

Pink Flamingo Indonesia (@pinkflamingo_id)

Relax, weekend is here!
In frame: PFG09
Material: 95% viscose, 5% spandex
.
Color:
White-black stripes
Ivory-purple stripes
Navy-white stripes
.
Size:
S/M/L/XL 80.000IDR
1XL/2XL/3XL 95.000IDR
Detail size , click hashtag (#) sizechartpfg
.
#bajumurah #kaosmurah #clothingline #localbrand #bajubigsize #bajulokal #pinkflamingo #pinkflamingoid #onlineshop #bajuimport #bajubranded #jualbaju #bajucewek #olshop #olshopjakarta

Baju Couple HOT Meletop (@coupletshirt_boss)

Terima Kasih sis Salina sebab sudi Beli daripada @coupletshirt_boss
.
.
Sis Salina ni baik sgt jenis tak mudah melenting.Kalau kami update dia stok kain habis jadi dia punya nak kena order dulu dari kilang,dia cool je.Cara dia tanya pasal baju dia dah siap ke belum pun lembut je..tak pernah push..kita boleh nilai sendiri orangnya macam mana.,tengok cara dia sanggup susun baju cantik kemas kemas untuk tangkap gambar update kami baju dia dah sampai tu..betapa pure nya dia..tq so much Sis Salina 😘
.
.
#uptownshahalam
#bajucouplemurah
#bajucouple
#kukirimcinta
#soulmatetilljannah
#bosscoupletshirt #Coupletshirt #sweetkapel #uptownsetapak #uitm #printtshirt #tshirtkapel
#tshirtmurah #bajukapelmalaysia #bajubranded
#BajuCouple #uptowndanaukota #coupletshirtmalaysia
#TshirtCouple #uptowngombak
#bajucouplemurah #hoodiesmurah #tshirtcouplemurah #bajumuslimah
#sayajual #sayajualhoodies #sayajualbaju
#sayajualtshirtcouple #igseller #bazaarpaknil
#lofattah
More...