๐Ÿ‘‘ PAID ADS ๐Ÿ‘‘ (@paidads.ph)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป @FASHIONETC.PH ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
Pioneer and newbie online sellers are all welcome!
Start displaying your products with us and have daily sales!
Hurry! Promo limited to 3 merchants only!
.
๐Ÿ“WHERE ARE WE LOCATED?
๐Ÿ‘‰๐Ÿป G/F K&L Bldg. Regalado Ave cor. Buick St., West Fairview, QC just infront of FEU-NRMF Hospital & Medical School.
..
๐Ÿ’• FOR PROPOSAL AND DETAILS?
๐Ÿ‘๐Ÿป Like us on Facebook: Fashion ETC Concept Store
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Follow us on Instagram: @fashionetc.ph @fashionetcph
๐Ÿ“ฒ Contact us: 0998-569-7859
๐Ÿ“ฉ Email us: fashionetcbtq@gmail.com
...
#onlineshopph #shopeeph #conceptstoreph #physicalstoreph #lifestylestoreph #collaboration #showroomph #lifestylestore #physicalstore #conceptstore #storeph #giveawayph #bazaarph #bazaar #brandpartnerph (11/135)

Kombo Raya Vit C Serum Annona! (@vcsannona_mamamia)

Hakak ni busy orangnya. Jadinya hakak suka simple skincare routine tapi beri kesan. Dannn hakak takut jugak nak try skincare yang rosakkan muka. Tapi hakak sangat yakin dengan VCS ni. Pharmacist sendiri founder dia. Bila hakak banyak baca artikel kecantikan pun, semua bercerita tentang manfaat Vitamin C yang anti-oksida terhadap kulit kita. Insya-Allah dengan penggunaan yang konsisten, kita akan dapat hasil. Kulit hakak dah la berminyak, susah sebenarnya nak cari produk yang sesuai. Yang ini ok. Tak melekit di muka. Jom cuba macam hakak. ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŠ Vitamin C Serum 15ml
- RM90
๐ŸŠ Super Saver Pack
(2 unit VCS 15ml + Free VCMC)
- RM150
๐ŸŠ Vitamin C Serum 5ml
- RM39
๐ŸŠ 3 unit VCS 5ml
- RM100
๐ŸŠ Vitamin C Moisturiser Cream
- RM 30
.
Postage:
๐Ÿ“ฎ Semenanjung Malaysia: RM8
๐Ÿ“ฎ Sabah/Sarawak: RM12
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Mama Mia: 013-9426470
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Mama Mia: 013-9426470

#vitaminc #vitamincserum #vcsannona #annona #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #komboraya #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #carousellmy #bazaar #bazaaronline #komborayavcs #serum #serumwajah #serummurah #serumvitc #serumvitaminc #serumvitamincmurah #serumvitamincasli

Gideon Sirait S.Farm Apt (@forman_fashion)

Sweeter import best quality
Only IDR 125.000

Cuss di order
Harga bersahabat
Kunjungi store kami di kalibata city lantai dasar blok ss08.17 toko Forman Fashion liat koleksi baju bagus2 dan murah meriah. WA 081311517499
thank you so much
#bajucowok #fashion #formanfashion #bajubangkok #bajumurah #bajurajut #gideonsirait #bajugrosir #bajubatik #bajufashion #kalibatacity #kalibata #kalibataplaza #bajumurah #asesories #sale #bazaar #bajumuslim #bajubatik #bajutenun
#bajukorea #bajukoreanstyle
#kaoskeren #kaosmurah #celanajeans
#celananewfashion ##celanacowok #celanabagus #celanajoger
#celanapendek #couple #joger

elly (@elly.clothes)

Selling Vans Classic Maroon for RM75. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

[LIKE, TAG & WIN contest] (@puteri.magandaglow)

Assalamualaikum & Salam Aidilfitri ๐Ÿ’•๐Ÿ’• .

Lebaran kali nihh kan sis Iqa nakk buat contest raya dari 26/06 sehingga 30/06 (jam 9mlm..) ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Senang jaa caranyaa ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . Syarat-syaratnyaa ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .

1. Akaun ig anda mestilah "PUBLIC"
2. Anda perlu FOLLOW istagram sis Iqa taww @Puteri.Magandaglow
3. Anda hanya perlu "LIKE" sebanyak 5 post di wall Istagram sis iqa iaitu @Puteri.magandaglow
4. Then, anda perlu komen DONE & "TAG" sebanyak mungkin rakan2x anda di ruangan komen
5. Pemenang utama yg TAG ramai rakan di ruangan komen post sis iqa akan berpeluang menangi DUIT RAYA berjumlah RM50.00 manakala 3 orang yg aktif tinggalkn komen di post sis iqa akan menangi duit raya berjumlah RM20.00/seorang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰โค๏ธโค๏ธ .

Contest nih sis Iqa open kepada seluruh warganera Malaysia tawww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Cepattt contest akan tamat pada 30/06 jam 9mlm okeyy ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ . Pemenang akan diumumkan hari yg sama pada jam 10mlm .

#contestgram #contestraya #giveawaybyPuteri.Magandaglow #femalemale #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #magandaglow #magandaglowlotion #geraklupaperoger #kemamlupaperroger

Ns collection (@naomi.i.kataoka)

ใƒป
Vintage Kutch.
ใƒป
ใƒป
Tarahใ•ใ‚“ @tarah_osan ใ‹ใ‚‰
่ท็‰ฉใŒๅฑŠใใ€
ๅคง่ˆˆๅฅฎใง ไป•ไบ‹ใซใชใ‚‰ใชใ„๏ผ๏ผ
ใƒป
ใƒป
ๅฑ•็คบไผš
Bazaar of Sunmi , Tarah , Sound Track in N's collection ใฏ
6ๆœˆ30ๆ—ฅใ‚ˆใ‚Š๏ผ๏ผ
ใƒป
ใƒป
#nscollection
#tarah
#kutch
#bazaar

๐Ÿ‘‘ PAID ADS ๐Ÿ‘‘ (@paidads.ph)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป @FASHIONETC.PH ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
Pioneer and newbie online sellers are all welcome!
Start displaying your products with us and have daily sales!
Hurry! Promo limited to 3 merchants only!
.
๐Ÿ“WHERE ARE WE LOCATED?
๐Ÿ‘‰๐Ÿป G/F K&L Bldg. Regalado Ave cor. Buick St., West Fairview, QC just infront of FEU-NRMF Hospital & Medical School.
..
๐Ÿ’• FOR PROPOSAL AND DETAILS?
๐Ÿ‘๐Ÿป Like us on Facebook: Fashion ETC Concept Store
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Follow us on Instagram: @fashionetc.ph @fashionetcph
๐Ÿ“ฒ Contact us: 0998-569-7859
๐Ÿ“ฉ Email us: fashionetcbtq@gmail.com
...
#onlineshopph #shopeeph #conceptstoreph #physicalstoreph #lifestylestoreph #collaboration #showroomph #lifestylestore #physicalstore #conceptstore #storeph #giveawayph #bazaarph #bazaar #brandpartnerph (10/135)

์•ˆ๋ฏธ์—ฐ (@an_mi_yeon)

ํž˜๋“ค์—ˆ๋˜๋งŒํผ ์˜ˆ์˜๊ฒŒ ๋‚˜์˜จ ์˜์ƒ~๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š ๋ชจ๋‘๋ชจ๋‘ ๊ณ ์ƒํ•˜์…จ์Šต๋‹ˆ๋‹ค~~^^ #bazaar

@shahidanderaman_ (@thevoyagers.store)

LIMITED READY STOCK!!
.
Backpack Adidas
Beli 1 RM85
Beli 2 RM160 + Free Postage!
Warranty: 1 month
Code : A17
.
Tekan link kat bio untuk order ๐Ÿ˜˜

#backpackadidas #bagmurah #limitededition #thevoyagersstore #underarmour #superrugby2017 #backpackmurah #barangmurah #bazaar #backpacknike #nike #ramadan

Effaida Beauty & Health (@sharipah_masidah)

Mengapa ramai jatuh cinta dan sayang sungguh dengan BioSeleza !!โค๏ธโค๏ธ Saya bagi info penting untuk semua ..๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ Perbezaan BioSeleza dgn tuala wanita lain yg ada di pasaran adalah.. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’ฏ diperbuat drpd bahan KAPAS semulajadi yg BERKUALITI tinggi dgn permukaan yg lembut ๐Ÿ’ŽSatu2nya tuala wanita yg berteknologi BIO VELOCITY yg pertama di dunia ๐Ÿ’ŽTIADA bahan kimia spt DIOKSIN ๐Ÿ’ŽProses pembuatan BUKAN KITAR SEMULA ๐Ÿ’ŽBioSeleza menyatakan secara terperinci TARIKH PENGELUARAN dan TARIKH LUPUT ๐Ÿ’ŽBioSeleza dibungkus secara individu dan tertutup sepenuhnya.ANTI BAKTERIA,anti KULAT dan anti LEMBAPAN ๐Ÿ’ŽBioSeleza TIADA mengandungi HARUMAN atau berbau UBAT ๐Ÿ’ƒBukan sahaja wanita..
Ibu mengandung,remaja,baby malah kaum adam pun boleh menggunakan BioSeleza ๐Ÿ’ƒCara penggunaan yg sgt mudah! Harga yg sgt berpatutan jika dibandingkan dgn kos rawatan kanser serviks๐Ÿ˜ฑ

berminat nak oder pad serbaguna bio seleza ni..meh pm ye... pm/wassap +60127929957
Che Pah

#projekSTG
#bioselezapadserbaguna
#haid #senggugut #keputihan #cyst #jimatpetrol #jimatletrik #wanita #putih #sihat #sakitsendi #sakitkaki #bazaar #bazarpaknil #bazar #online #onlineshopping #shopping #shoppingonline
More...