Affordable.Fashion.Fabulous ๐Ÿ’… (@aff_closet)

KURUNG RADHIYA

HARGA : RM77 SHJ/PASANG

POSTAGE : RM7 SM / RM10 SS

MATERIAL COMO CREPE PRINTED โœ”๏ธ Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk โœ”๏ธ Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner โœ”๏ธ Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai โœ”๏ธ Cutting mini kurung yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" โœ”๏ธ Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah โœ”๏ธ Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan,ada pilihan saiz dari XS>>>>XXL
.
.

Sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
.
.

#AFFCloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #medinakurung #kebarung #kurungtiara #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #BazaarPaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #azrinakurung #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

Affordable.Fashion.Fabulous ๐Ÿ’… (@aff_closet)

KURUNG RADHIYA

HARGA : RM77 SHJ/PASANG

POSTAGE : RM7 SM / RM10 SS

MATERIAL COMO CREPE PRINTED โœ”๏ธ Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk โœ”๏ธ Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner โœ”๏ธ Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai โœ”๏ธ Cutting mini kurung yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" โœ”๏ธ Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah โœ”๏ธ Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan,ada pilihan saiz dari XS>>>>XXL
.
.

Sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
.
.

#AFFCloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #medinakurung #kebarung #kurungtiara #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #BazaarPaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #azrinakurung #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

Affordable.Fashion.Fabulous ๐Ÿ’… (@aff_closet)

KURUNG RADHIYA

HARGA : RM77 SHJ/PASANG

POSTAGE : RM7 SM / RM10 SS

MATERIAL COMO CREPE PRINTED โœ”๏ธ Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk โœ”๏ธ Kain yang tak jarang dan tak panas serta tidak perlu memakai inner โœ”๏ธ Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai โœ”๏ธ Cutting mini kurung yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting" โœ”๏ธ Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah โœ”๏ธ Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan,ada pilihan saiz dari XS>>>>XXL
.
.

Sebarang pertanyaan, whatsapp / telegram
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
๐Ÿ‘‰ 01119776125
.
.

#AFFCloset #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #medinakurung #kebarung #kurungtiara #kebarungmoden #bajukebaya #sayajual2017 #fashion #fesyen #BazaarPaknil #bazaaronline #jualanmurah #sale #yearendsale #yes #azrinakurung #fabuloussale #hijabfashion #hijabstyle #hijabista #ejstyle

Pelebat Rambut Bayi (@fatinazman.co)

๐ŸŒฑ100% NATURAL DAN ORGANIK.
.
Minyak pelebat rambut Mama Dont Worry kaya dengan ekstrak buah keras dan biji betik.
.
Camputan natural oil (minyak kelapa) dan juga herba untuk menyuburkan dan menyihatkan akar rambut.
.
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ Boleh digunakan oleh bayi seawal 30 hari sehinggalah ke orang dewasa. .
InsyaAllah, sangat sesuai untuk mommy yang nak lebatkan rambut simanja. Untuk mommy dan daddy yang ada masalah rambut gugur. Dan juga untuk melebatkan rambut. .
Grab Minyak Pelebat Rambut Mama Dont Worry sekarang dengan harga PROMOSI. .
.
To order whatapps ๐Ÿ‘‰๐Ÿป
+6017 2567 861
.
Atau ketik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
๐Ÿ’Click for more #mdwtestimoni
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kedaionline #terapiinstagram #panjangkanrambut #bazaarpaknil #bazaaronline #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #rambutkuat #rambutsihat #rambutcantik #bayi #rambutlebat #terlajaklaris

Twolips & Co. (@twolipsandco)

Hii! Come see what I'm selling on Carousell: http://carousell.com/twolipsandco/ - See something you like? Chat with me on Carousell to buy it! Get the app for free now, tap the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

Warongbynanaluey (@warongbynanaluey)

@Regranned from @promessa_boutique - ๐Ÿž PUDING ROTI RM4 ๐Ÿž
.
So Creamy So Tasty ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
By @warongbynanaluey
.
โค๏ธBOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAYโค๏ธ โฐFrom 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#lokasibutiklapromessa
.
๐Ÿ“ฃVENDOR OPEN DECEMBER 2017! .
Online SHOPPING /BOOKING VENDOR Kindly Whatsapp : 019-5781704 - ADMIN

Bean Boozled ๐Ÿ’– Samyang Ramen (@ladynowa_)

@Regranned from @promessa_boutique - Samyang Ramen Bowl ni.. RM12 per bowl.. By @ladynowa_
-
โค๏ธBOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAYโค๏ธ
โฐFrom 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
#lokasibutiklapromessa #promessacafe .
.
Order online? Whatsapp gambar item pada admin. 019-5781704 .
.
Nak tanya pasal vendor december?? Vendor raya?? Whatsapp admin ye. Kita chat kat sana โ˜•๏ธ

Sakina01 (@box.kakwan)

HUJUNG2 BULAN NIE. .MESTI ADA YANG NAK SUPRISEKAN HARI JADI KESAYANGAN ANDA..
.
HAA..APA LAGI..NGAM SUDA TU KALAU NAK BAGI HADIAH KAT KESAYANGAN..
.
APA TUNGGU LAGI..PAKAT2 BELI RAMAI2. .
Whatsapp link ada di bio boleh klik atau boleh save no whatsapp sayaโคต๏ธ
0129275819

#surpriseplanner #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #sayajualmurah #wrapboxexplosion #igersmalaysia #wedding #birthdaysurprise #endlesslove #anniversary #couples #convocation
#gegarvaganza #politeknikmerlimau #uthm #bazarkarat #bazarpaknilmurah #bazaaronline
#tilljannah #wonderwrapteam
#birthdaysurprise
#surprisegift
#hadiahharijadi

FIGURE UP RM23 (promo) (@beautyshopforall)

FIGURE UP Ready Stock โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
FUNGSI
โœ… Menghalang pembentukan lemak baru
โœ… Menurunkan berat badan.
โœ… Mengawal selera makan.
โœ”๏ธ Mengurangkan kolesterol.
โœ”๏ธ Menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman.
โœ”๏ธ Meningkatkan kadar metabolisma.
โœ… Membantu sistem pencernaan.
โœ… Mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak
.
.
๐Ÿ‘‰ Harga RM23.00 Sahaja
.
๐Ÿ“ฎ Add- Postage RM7.00(SM) : RM11.00(SS)
.
โ˜Ž๏ธ To Order pls Whatsapp 014-3725670
.
.
#promo #igmalaysia #sayajual #sayajualmurah #figureup #figureupori #figureupmurah #figureuporiginal #figureupborong #figureupterbaik #sayapakaisayajual #kurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #bazaarpaknil #bazaaronline #hargastudent #uitmkacak #uitm #bazaarinsta

Sakina01 (@box.kakwan)

: "Siapa yang mahu surprisekan kesayangan tapi buntu tak tahu nak bagi apa?; ๐Ÿ˜ฐ

Memperkenalkan @box.kakwan "GET YOUR SURPRISE IN STYLE"

Mengapa mesti pilih @box.kakwanโ“โ“
๐Ÿ’ฏ Handmade
๐Ÿ’• DESIGN LIMITED!! Setiap design box lain dari yg lain
๐Ÿ‘ซ Kami sgat FRIENDLY, bantu anda sampai anda puas hati
๐ŸŒ  Anda request kami buat
๐Ÿ†• Hadiah yg lain dari yg lain
๐Ÿ“Œ No. 1 explosion box in Malaysia .
.
"Tak kan lah hgpa nak bagi hadiah sama jee setiap tahun? Jam, handbag, semua cliche dah." "Saya mahu membantu anda anda diluar sana yg tak tahu dan buntu untuk surprisekan kesayangan/mak/ayah/adik/kakak. Kami buat sampai jadi ๐Ÿ’•" .
.
Whatsapp link ada di bio boleh klik atau boleh save no whatsapp sayaโคต๏ธ
0129275819

#surpriseplanner #explosionboxmalaysia #explosionboxmurah #sayajualmurah #wrapboxexplosion #igersmalaysia #wedding #birthdaysurprise #endlesslove #anniversary #couples #convocation
#gegarvaganza #politeknikmerlimau #uthm #bazarkarat #bazarpaknilmurah #bazaaronline
#tilljannah #wonderwrapteam
#birthdaysurprise
#surprisegift
#hadiahharijadi

๐Ÿ“CASTURI BREATH SPRAY๐Ÿ“ (@tinamyshop)

PENYEGAR NAFAS @ PEWANGI MULUT CASTURI
๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“
Casturi
Pelengkap meyakinkan ketrampilan
Mulut sentiasa wangi
Kembalikan kesegaran nafas ๐Ÿฒselepas makan
โ˜•๏ธselepas minum minuman kafien
๐Ÿ›ซtertidur dalam perjalanan
๐Ÿ’˜bertemu pasangan
๐Ÿ‘ฉโ€โค๏ธโ€๐Ÿ’‹โ€๐Ÿ‘ฉmenjalani hubungan intim
๐Ÿšญselepas merokok (perokok)
๐Ÿ‘ฅbertemu rakan niaga
๐Ÿ™๏ธberbincang dengan rakan sekerja
๐Ÿฆberinteraksi dengan pelanggan
๐Ÿ“šberinteraksi dengan pelajar
๐ŸŽคmenghadiri parti
๐ŸšŠmenaiki pengangkutan awam
.
.
Pembelian ONLINE:
๐Ÿ’ป๐Ÿ“ฑ๐Ÿ–ฒ๏ธ
http://casturicollection.com.my/?_wpam_kakak_comel=33
. .
WHATSAPP:-
๐Ÿ“ฒ0195132566 ๐Ÿ“ฒ0195132566 ๐Ÿ“ฒ0195132566 .
.
#pewangimulut #penyegarnafas #penyegarnafascasturi #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #kpopshopmalaysia #quputeh #tatiskincare #dherbs #datoaliffsyukri #datoseridiva #sayajual #sayajualmurah

LEADER ALORA TEAM FANA (@alora_beautyfana)

SEMUA PARUT & JERAWAT HILANG SEKELIP MATA. KULIT NAMPAK FLAWLESS GLOWING.. TAK BERMINYAK LANGSUNG.. SEMUA NYA DISEBABKAN ORIBELLE FOUNDATION

#AloraSkinz #alorafoundation
#testimonialora #alorateamfana

Simple.cantik.murah๐Ÿ˜˜๐Ÿค—|3 RM100 (@schanraaa._)

๐Ÿ‘šSarah embroidery baggy top
.
1 PCS RM40
2 PCS RM70
3 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM3
.
Material :
Cotton
.
Measurement :
Bahu 24โ€ (Jenis baju jatuh)
Dada 45โ€
Lengan 16โ€
Labuh lengan 21โ€
Labuh baju 25โ€
--------------------------------------------------
To order whatsapp
๐Ÿ“ฒ 011-16339193
๐Ÿ“ฒ 011-16339193

And screenshoot gambar for order

#sayajualblouse#sayajual#bajumurah#bazaaronline#blouse#kemeja#koleksiraya#2017trend#embroideryblouse#sayajual#blousecantikmurah#hargaberbaloi#neelofa#koleksibajumurah2017#3helai110

KOLEKSI PAKAIAN WANITA (@serisuri_stalista)

HELENA DRESS
-
Price: RM149
-
Postage : RM9 sm/ RM14 ss
-
Material : Como Crepe
Available Size : S M L XL XXL
-
โœ”๏ธHigh collar profile
โœ”๏ธConcealed back zipper detailing
โœ”๏ธNursing and wudhuk friendly
-
Comes with 6 different color ๐ŸŒธ Emerald
๐ŸŒธ Lilac
๐ŸŒธ Navy Blue
๐ŸŒธ Nude .
๐ŸŒธ Plum
๐ŸŒธ Twill -
Size available from S to XXL
Grab your now!!! ๐Ÿ˜‹
.
.
DM/whatsapp akak๐Ÿค—๐Ÿค— untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.
.
http://wasap.my/601110016342 untuk sebarangย  pertanyaan dan tempahan

#sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #fashionista #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #longdress #nursingfriendlyjubah #muslimahblouse #tunicblouse #bajukurung #bajukurungmoden #jubah #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear

Treatment Foundation (@alora_terengganu)

SEMUA PARUT & JERAWAT HILANG SEKELIP MATA. KULIT NAMPAK FLAWLESS GLOWING.. TAK BERMINYAK LANGSUNG.. SEMUA NYA DISEBABKAN ORIBELLE FOUNDATION
.
#AloraSkinz #alorafoundation
#testimonialora #aloraTeamFana
More...