πŸ‘•CETAK BAJU🎽 (@famy_printing_online)

πŸ“£πŸ“£Promosi silkscreenπŸ“£πŸ“£
Mencari tempat cetak Tshirt?
Mencari tempat cetak Tshirt?
πŸ“baju kelab/persatuan
πŸ“baju kelas
πŸ“baju hari keluarga
πŸ“baju rewang
πŸ“baju sukan
πŸ“Œsize dari xs-5xl
πŸ“Œready/custom made Tshirt
πŸ“ŒPenghataran mengunakan pos disediakan ke seluruh Malaysia
________________________________
whatsapp kan
πŸ“‹Design
πŸ“‹Kuantiti ke
☎️0175389541
________________________________

Mencari tempat printing baju yang kaw2 punya murah TAPI berkualiti ? Sini la tempatnyee.. yukkk orderrr banyakk2.. jangan risau pasti puas haty punyaa 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
βœ”οΈKAMI ADA WARRANT
.
βœ”οΈsalah nama pada baju kami akan tukar .
βœ”οΈ salah warna atau design .
βœ”οΈ kepuasan anda keutamaan kami.
βœ”οΈkita boleh bincang sampai JADI BELII.
βœ”οΈCOMFRM nak repeat order.
βœ”οΈterima minimum 1pcs.
βœ”οΈMax 10000000000000+++++++++++
βœ”οΈlakaran anda sendiri di alu2 kan
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Untuk tempahan:
πŸ’ŒWhatsapp/mesej/call
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’Œ
Boleh tengok design dan testmoni di
Page facebook: famyshopp printing online
Instgram:famy_printing_online

#sayajualbajuiam #bajuiammalaysia #bajuiam20 #bazarpaknil #bajuiamcantik #bajuiamcantik #bazaarpaknil #bajuiam #bajudesignsendiri #shoppingonline #sayajual #fizoOmar#noradanish#zizanrazak#ooth#selfie#throwback Berminat boleh pm qaqa 0175389541 .
#sayajualbajuiam #bajuiammalaysia #bajuiam20 #bazarpaknil #bajuiamcantik #bajuiamcantik #bazaarpaknil #bajuiam #bajudesignsendiri #shoppingonline #sayajual #fizoOmar#noradanish#zizanrazak#ooth#selfie#throwback #zizanmall#zizanmart#HODIES #hodie#hoody

onestopcenter5ruz (@onestopcenter5ruz)

.
.
PROMOSI GOLDEN GLOW !!! πŸ’’πŸŒ (utk 20org terawal shj)

Membantu make up tahan lebih lama & membuatkan make up 5x ganda glowing dgn ada nya serbuk mutiara serta gold satin powder !
Cara penggunaan
1) SEBELUM MAKE UP : Spray golden glow dahulu, bg serap ke kulit. Baru apply foundation atau apa - apa cream. ( MEMUDAHKAN SAPUAN FOUNDATION ) - Jadi tiada lagi istilah sukar blend foundation - Tiada lagi make up bercapuk

2) SELEPAS MAKE UP : Spray golden glow sekali lagi untuk membuatkan make up tadi glowing dan tahan lama.
Pada masa sama, golden glow membantu melembab, mencerah dan merawat segala masalah kulit seperti jerawat, jeragat, liang pori besar, parut, muka kusam dan banyak lagi πŸ’•

Pemakaian tanpa make up : guna 2 kali sehari, pagi dan malam sebelum tidur.

Harga PROMOSI adalah Rm40 exclude postage. Sangat - sangat berbaloi dgn 75 ml dapat digunakan semaksimum mungkin dengan pelbagai fungsi ❀️. dm/ws 0172383874
.
#goldenglow
#whitening
#healing
#longlasting
#refreshing
#glowing
#serum
#facespray
#makeupspray
#facemist
#glowingserum
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarmalaysia
#ggteam
#lofafattah
#k1ngcoco_1
#isterituanihsan
#pakcikhot

DRESS.JUBAH.STUDENT PRICE (@rarabistar)

AISYA DRESS

RM82 FREE POS TO SEM. SS ADD RM7
MATERIAL: POLYESTER COTTON BLEND SEERSUCKER AND NET
FREE SIZE
MEASUREMENT:
BUST: 36" MAX
SHOULDER: 15"
SLEEVE: 25"
LENGTH: 143CM
WAIST: 32 "MAX
HIP: 35" MAX

PURPLE l MAROON l PEACH l CREAM l TURQOICE l EMERALD l DARK BLUE l BLACK l GREY

BERMINAT? WASSAP 0134514990 (FARAH) UNTUK ORDER!
#sayajual #sayajualmurah #dressmurah #jubahmurah #blousemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #jangancakapakaktakpayung #muahciked #dressbridesmaid #bridesmaidmalaysia #bazaronline #2kerja #2kerja1masa #bajurayalawa #bajurayamurah

SELLER JAM & CAP (@faeznyssa.collection)

#BEARBESAR PROMOTION CNY

SUPER GIANT = RM280
Harga include pos semenanjung sahaja -NO COD
-POS ONLY (2-5DAYS)

WS: 0172935684
WC: ezzatiejamil / faezribut

#sayajualmurah #sayajualonline #bearbesar #bazaarpaknil #SELLERONLINE #onlineshopping #malaysia #teddybear #promotion #CNY #giantbear #present #CNY #2017

DRESS.JUBAH.STUDENT PRICE (@rarabistar)

AISYA DRESS

RM82 FREE POS TO SEM. SS ADD RM7
MATERIAL: POLYESTER COTTON BLEND SEERSUCKER AND NET
FREE SIZE
MEASUREMENT:
BUST: 36" MAX
SHOULDER: 15"
SLEEVE: 25"
LENGTH: 143CM
WAIST: 32 "MAX
HIP: 35" MAX

PURPLE l MAROON l PEACH l CREAM l TURQOICE l EMERALD l DARK BLUE l BLACK l GREY

BERMINAT? WASSAP 0134514990 (FARAH) UNTUK ORDER!
#sayajual #sayajualmurah #dressmurah #jubahmurah #blousemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #jangancakapakaktakpayung #muahciked #dressbridesmaid #bridesmaidmalaysia #bazaronline #2kerja #2kerja1masa #bajurayalawa #bajurayamurah

onestopcenter5ruz (@onestopcenter5ruz)

.
.
PROMOSI GOLDEN GLOW !!! πŸ’’πŸŒ (utk 20org terawal shj)

Membantu make up tahan lebih lama & membuatkan make up 5x ganda glowing dgn ada nya serbuk mutiara serta gold satin powder !
Cara penggunaan
1) SEBELUM MAKE UP : Spray golden glow dahulu, bg serap ke kulit. Baru apply foundation atau apa - apa cream. ( MEMUDAHKAN SAPUAN FOUNDATION ) - Jadi tiada lagi istilah sukar blend foundation - Tiada lagi make up bercapuk

2) SELEPAS MAKE UP : Spray golden glow sekali lagi untuk membuatkan make up tadi glowing dan tahan lama.
Pada masa sama, golden glow membantu melembab, mencerah dan merawat segala masalah kulit seperti jerawat, jeragat, liang pori besar, parut, muka kusam dan banyak lagi πŸ’•

Pemakaian tanpa make up : guna 2 kali sehari, pagi dan malam sebelum tidur.

Harga PROMOSI adalah Rm40 exclude postage. Sangat - sangat berbaloi dgn 75 ml dapat digunakan semaksimum mungkin dengan pelbagai fungsi ❀️. dm/ws 0172383874
.
#goldenglow
#whitening
#healing
#longlasting
#refreshing
#glowing
#serum
#facespray
#makeupspray
#facemist
#glowingserum
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarmalaysia
#ggteam
#lofafattah
#k1ngcoco_1
#isterituanihsan
#pakcikhot

Umiey's_collections (@umiey_collections)

πŸ‘†
JAPANESE COTTON πŸ’―cotton
.
Harga : RM 88 sem/ RM93 ss include postage
Harga by meter : RM 28 exc postage
.
βœ‚οΈ ️Boleh request by meter (min 2m per corak)
.
βœ‚οΈ ️Boleh beli 4m corak @ matching @ plain sahaja
.
ciri-ciri kain :
.
1️⃣Bidang 45'
2️⃣Kain tidak jarang, tidak mudah mengecut
3️⃣Kain tidak berbulu selepas dibasuh
4️⃣Mudah digosok
5️⃣Kain lembut, warna tidak luntur
6️⃣Kain ready stock
7️⃣Kualiti dijamin puas hati
8️⃣Sejuk dan selesa dipakai
.
βœ…sesuai dijadikan blouse, dress, jubah, seluar, tudung, cadar, langsir dan banyak lagi
.
#japan #cotton #japanesecotton #kain #kainela #kainbajukurung #kainjapanesecotton #sayajual #sayajualmurah #murahmurah #umieypeyjal_ #umiey_collections #0164212576 #bazaarpaknil #igsale #igshop #igonlineshop #shoppinglovers #kainelajapanesecotton #seratusperatuscotton #kainlembut #bidang45 #tidakmengecut

DRESS.JUBAH.STUDENT PRICE (@rarabistar)

AISYA DRESS

RM82 FREE POS TO SEM. SS ADD RM7
MATERIAL: POLYESTER COTTON BLEND SEERSUCKER AND NET
FREE SIZE
MEASUREMENT:
BUST: 36" MAX
SHOULDER: 15"
SLEEVE: 25"
LENGTH: 143CM
WAIST: 32 "MAX
HIP: 35" MAX

PURPLE l MAROON l PEACH l CREAM l TURQOICE l EMERALD l DARK BLUE l BLACK l GREY

BERMINAT? WASSAP 0134514990 (FARAH) UNTUK ORDER!
#sayajual #sayajualmurah #dressmurah #jubahmurah #blousemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #jangancakapakaktakpayung #muahciked #dressbridesmaid #bridesmaidmalaysia #bazaronline #2kerja #2kerja1masa #bajurayalawa #bajurayamurah

HANDBAG MAKE U GORGEOUS (@handbag.jerit)

LIVE UPDATE!!
tq akak akak sporting pada harini. terima kasih kerana membeli dengan kami πŸ‘πŸ»πŸ’•πŸ’• .
.
#carbootsale #berniaga #handbagmampumilik #handbagterbaik #handbegmalaysia #uitm #polisas #kualalumpur #klcc #bazaarpaknil

JUBAH MURAH BLOUSE LABUH MURAH (@incrediblemuslimah)

Cantiknyaaaaa! Khas utk pencinta biru 😍😍gabungan warna gelap dan terang!❀️❀️❀️
.
πŸ’–BLOUSE QIRDINAπŸ’–
.
🌲Size XS - 5XL
🌲Material Peach Koshibo
🌲Cutting A-Cut
🌲Terdapat dua kocek kanan dan kiri
🌲Tiada belah
🌲Bf friendly (zip 12 inchi)
🌲Terdapat 10 pilihan warna
.
πŸ’°Harga:
Rm55sm/Rm60ss. πŸŽ‰Free postage
.
Whatsapp 0147248648
Whatsapp 0147248648
Whatsapp 0147248648
.
#blousemurah #blousemenyusu #jubah #freepostage #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #blousecantik #blouseplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #blousemuslimah #jubahplainkoshibo #blouseplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement #blouselabuh

Beauty & Health Store (@arrynas_store)

🌸Bawal Airis🌸
Bidang 60 🌼FLORAL WHITE βœ”οΈLembut tapi tak licin tudung tak kan tergelincir βœ”οΈTerletak dan senang bentuk(berani jamin!) βœ”οΈMaterial yang sejuk (heavy cotton turkey) βœ”οΈTak perlu pakai inner sebab memang tak jarang(tak tipu!) βœ”οΈMinimal ironing kadang2 tak perlu gosok pun (serius ok!) βœ”οΈCorak bunga kecik2 yang sangat feminin serlahkan lagi keayuan & kecomelan βœ”οΈSatu-satunya corak tudung yang mampu memberikan efek kurus comel pada wajah βœ”οΈWarna-warna pastel yang lembut mencairkan hati dan warna-warna bold yang sentiasa nampak segar

Jangan terkejut kalau lepas awk pakai tudung #bawalairis ni awk akan jadi lebih comel dari artis korea (yang asli comel bukan buat pembedahan tu tau!) 😁 hoyeeaaahh

RM 33+FREE GIFT 🎁
Combo 3 pcs RM 90+FREE GIFT 🎁 πŸŽ‰

Whatsapp Arryna sekarangπŸ’¨
πŸ“²012 229 4710

#arrynassstore#tudungbawalprrinted#tudungonline#tudunglabuh#tudungbawal#bidang60#bawal#tudungcoraklabuh#borongtudung#tudungmurah#bawalmurah#tudungterkini#sayajualmurah#tudunglabuhmurah#tudungbawallabuh#bazaarpaknil#jualanmurah#syukurselalu#tudungturkey#tudungmisscolor#tudungcotton#tudunglabuhlover

LAILA SHAKLEE 013-7974735 (@shaklee_teratai)

.
Hari ni lambat...tapi...
😁
Saja nak ingatkan...supaya
TAK LUPA...🌹
.
Promosi Januari 2017....kita ada.... .
πŸ’– VIVIX
πŸ’– VITALEA FOR CHILDREN
.
Nakkan vitamin terbaik untuk keluarga anda? Wassap 0137974735 untuk info lanjut.
.
#johara #vivix #vivixshaklee #promosishaklee #promoshaklee #shakleepromo #shakleepromosi #shakleeskudai #shakleepulai #shakleepontian #shakleebenut #shakleekulim #shakleelover #shakleeonline #bazaarpaknil #zizanmall #shakleedistributor #shakleeffect #shakleemurah #shaklee #shakleeffect #vitalea #awetmuda #sihatdancantik

πŸ‘•CETAK BAJU🎽 (@famy_printing_online)

πŸ“£πŸ“£Promosi silkscreenπŸ“£πŸ“£
Mencari tempat cetak Tshirt?
Mencari tempat cetak Tshirt?
πŸ“baju kelab/persatuan
πŸ“baju kelas
πŸ“baju hari keluarga
πŸ“baju rewang
πŸ“baju sukan
πŸ“Œsize dari xs-5xl
πŸ“Œready/custom made Tshirt
πŸ“ŒPenghataran mengunakan pos disediakan ke seluruh Malaysia
________________________________
whatsapp kan
πŸ“‹Design
πŸ“‹Kuantiti ke
☎️0175389541
________________________________

Mencari tempat printing baju yang kaw2 punya murah TAPI berkualiti ? Sini la tempatnyee.. yukkk orderrr banyakk2.. jangan risau pasti puas haty punyaa 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
βœ”οΈKAMI ADA WARRANT
.
βœ”οΈsalah nama pada baju kami akan tukar .
βœ”οΈ salah warna atau design .
βœ”οΈ kepuasan anda keutamaan kami.
βœ”οΈkita boleh bincang sampai JADI BELII.
βœ”οΈCOMFRM nak repeat order.
βœ”οΈterima minimum 1pcs.
βœ”οΈMax 10000000000000+++++++++++
βœ”οΈlakaran anda sendiri di alu2 kan
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Untuk tempahan:
πŸ’ŒWhatsapp/mesej/call
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’Œ0175389541
πŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’Œ
Boleh tengok design dan testmoni di
Page facebook: famyshopp printing online
Instgram:famy_printing_online

#sayajualbajuiam #bajuiammalaysia #bajuiam20 #bazarpaknil #bajuiamcantik #bajuiamcantik #bazaarpaknil #bajuiam #bajudesignsendiri #shoppingonline #sayajual #fizoOmar#noradanish#zizanrazak#ooth#selfie#throwback Berminat boleh pm qaqa 0175389541 .
#sayajualbajuiam #bajuiammalaysia #bajuiam20 #bazarpaknil #bajuiamcantik #bajuiamcantik #bazaarpaknil #bajuiam #bajudesignsendiri #shoppingonline #sayajual #fizoOmar#noradanish#zizanrazak#ooth#selfie#throwback #zizanmall#zizanmart#HODIES #hodie#hoody

DRESS.JUBAH.STUDENT PRICE (@rarabistar)

AISYA DRESS

RM82 FREE POS TO SEM. SS ADD RM7
MATERIAL: POLYESTER COTTON BLEND SEERSUCKER AND NET
FREE SIZE
MEASUREMENT:
BUST: 36" MAX
SHOULDER: 15"
SLEEVE: 25"
LENGTH: 143CM
WAIST: 32 "MAX
HIP: 35" MAX

PURPLE l MAROON l PEACH l CREAM l TURQOICE l EMERALD l DARK BLUE l BLACK l GREY

BERMINAT? WASSAP 0134514990 (FARAH) UNTUK ORDER!
#sayajual #sayajualmurah #dressmurah #jubahmurah #blousemurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #jangancakapakaktakpayung #muahciked #dressbridesmaid #bridesmaidmalaysia #bazaronline #2kerja #2kerja1masa #bajurayalawa #bajurayamurah

❀️Amoura Matte Lipstick❀️ (@amourabyara)

❀️AMOURA MATTE LIPSTICK❀️

Whatsapp 0183731944
RM39 exc pos

Kebaikan:
πŸ’‹ lips cream mesra whudhu/halal
πŸ’‹ mudah nak removed, cuma gunakan wet wipes sahaja
πŸ’‹ Ada collagen dan shea butter yang bertindak untuk tidak mengeringkan bibir dan menggelapkan bibir
πŸ’‹ tekstur creamy matte πŸ’‹ flavor strawberry yang wangi. πŸ’‹ tanpa bahan kimia dan lulus KKM

#agentsah
#amouracosmetic
#amouramettalipstick
#amouralovers
#cantik
#murah
#lipstik
#bazaarpaknil
More...