Produk Kecantikan Viral (@lily_beautyhouse_boutique)

Miliki dagu v shape bak artis korea tanpe pembedahan menelan kos ribuan ringgit!
.
Yang Pasti Tanpa Kesan Sampingan
.
Kebaikan Dolly V-Shape
√Mengurangkan pipi tembam dalam masa 3 hari(terbukti secara klinikal)
√Memiliki bentuk wajah yang bujur,dagu yang RUNSING
√Menegang,menghalus dan melembutkan kulit
√Anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
z√100% tiada kesan sampingan,mempunyai kelulusan kkm,halal dan selamat digunakan
.
Whatsapp 01111523810 to order (Nak senang click je kat bio)

#sayajual#sayajualmurah#sayajualdollyv#dollyv#dollyvbyRzn#maskruncingdagu#vshapemask#vsmhape#teamlily#produkviral#muabellaz#muabella#ctdk#missfazura#fattzura#uqashasenrose2#igseller#igshop#vivo#codkelantan#produkviral#cantik#cantikalami#beauty#bazaarpaknil#bazaaronlinemalaysia

SSM NO : 002***682-P (@boutique_alam_maya)

OMAIGADDDD CANTIK GILER SUIT NI 😍😍😍
.
MELTING TAK TENGOK KOLEKSI TERBARU NI??
ADA 5 WARNA (SWIPE TO C MORE COLOURS👉)
RM 129 TERMASUK POS
MATERIAL COMO CREPE
BERMINAT BOLE WS 0137669088
.
**Keistimewaan**
.
.
* zip di Dada untuk memudahkan menyusu
*butang di tangan untuk memudahkan berwudhuk
*direka khas cutting yang kelihatan kurus
*pallazo ada zip di bhgian depan ( half getah)
* pallazo cutting bootcut kelihatan lebih kurus. 😍
.
#carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand #kurungmoden #blousemuslimahmurah #kebarungmurah #peplummurah #minikurung #minikurungmoden #kurungmodenmurah #kurungpahangmurah #bajukebaya #kebarung #kurungpahangmurah #minikurungmurah #blousemurah #blousecantik #topmurah #moodrepublik #yearendsale

💯% AUTHENTIC EU LUXURY BRANDS (@hanamokhtarshopper2)

❤️FURLA❤️
Rm850
Price quoted inclusive shipping
(Price valid until 17 Dis 12midnight msia time)
✅ Furla Pamela
✅ long strap
✅ Leather
✅ Italian brand and design
✅💯% Original and Authentic
✅Preorder by 17Dec Sunday
✅Deposit only 25% to order
✅While stock last

Click 👇 for the entire furla on hms
#hmsfurla

Secure your order with a minimum 25% deposit of the purchase price. 🤗
please wassap for any enquiry and promotion or combine your orders with friends to get fantastic discounts! 💋

Installments accepted 😉✌️☺️✌️☺️✌️☺️
Wassap only please +32483347343

Price is inclusive shipping.
Enjoy Shopping Therapy!

#furlamalaysia #sayajualfurla #sayajualfurlamurah #furlamalaysiamurah #furlametropolisori #furlajuliamurah #furlametropolismurah #furlaleatherbag #furlajuliaori #furlaoutlet #begfurlamurah #furlamurah #furlaori
#begtanganwanita #baranghantaranmurah #hantarankawin #hantarantunang #hantarankahwinmurah #hantarantunangmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysiafashionweek #bazaarpaknil #trustedseller #fattzura #fattzuratiedtheknot #fattzuraonly #hanamokhtarshopper2 #imyourshoppingfriend2

MyHoneyLips Johor Bahru (@myhoneylips_johorbahru)

Her fav lipbam ever of course #myhoneylips @emma_maembongofficial
Nak warna bibir cantik macam bibir @emma_maembongofficial tak?
Jum grab juga. .. #myhoneylipsjohorbahru #propolis #maduasli #madukelulut .
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr

Untuk order klik link kat bio. TQ 😘

#myhoneylipsbyemmamaembong #myhoneylipsjohorbahru #myhoneylipsjb #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm

BAJU KURUNG | KEBAYA | PEPLUM (@kurung.kebaya.byjejakajualbaju)

KURUNG SYARIE RESTOK 😍😍😍
.
REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
.
MODEST AND COMFORTABLE
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
.
7PILIHAN WARNA YANG MENAWaM
.
MESRA BF DAN WUDHU
.
Stok limited.Siapa cepat dia dapat 😍
.
Kalau nak boleh whatsapp #jejakajualbaju
📲+60145164512
📲+60145164512
📲+60145164512
.
#ajimaura #terapiinstagram #jwtar #nurraysa #bawalmurah #erezeki #youcanduit #ootdmaaysia #bazaarpaknil #jejakajualbaju .
#niqavie #jsd #jamususukdara #perlashinemurah #longtopmalaysia #longtopmurah #tutorialshawl #instantshawlmalaysia #fattzura
.
#ctdk #cutisekolah #yesjwteamaurarezeki #maulidurrasul #wanita #handsockmalaysia #ootd #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungsyarie

cotton collections (@cotton_collectionss)

SALE!! MEGA SALE!! MEGA SALE!! > MURAH, CANTIK DAN MAMPU MILIK <
=================================== “Nak cari yang murah murah takut pulak. Yelah, hari tu, masa kenduri si Mia tu,
aku tengok pakaian dia tak cantik. Make up pulak kosong je. Nampak suram.

Semua orang mesti nak nampak cantik kan masa hari kenduri😍😍😍 Tapi apakan daya. mungkin Mia tak jumpa Page baju ni kot. Package MAMPU MILIK untuk kita semua😉😉😉 BAJU KURUNG COTTON yang MURAH, CANTIK dan MAMPU MILIK DAN BERQUALITY. .
Eh betul ke ni??
KURUNG COTTON??? BAJU MAMPU MILIK???
.
Yea sis..RM66 je.. Klo kat luar lagi mahal tau..quality pun blom tentu lg😍😍
.
Dengar Siap dapat FREE postage seluruh Malaysia lagi tau.

NORMAL PRICE RM65 (EXC POS)
.
Tapi kena cepat sebab slot untuk package ni TERHAD je taw.
Ish! Tak sabaq dah ni. Jom kita p serbu ramai ramai takut habis pulak baju ni.
.
CLICK TERUS LINK NI👇🏻
www.wasap.my/60135125017
www.wasap.my/60135125017
www.wasap.my/60135125017

Atau
Komen "SAYA NAK" dan saya akan PM anda sepantas mungkin😍😍
.
#kurungmodenenglishcotton #yearendsale #megasale #bajumurah #kebaya peplum #kebayamuslimah #jualanakhirtahun #kurungmoden #kurungmodenenglishcotton #kurungmurah #kurungcantik #kurungmodern #promo #promotionoctober #sales #sayajual #malaysia #kualalumpur #kedah #bajukuliah #kurungmurahcantik #kurungbawahrm80 #kurungmodencotton #englishcotton #sayapakaisayajual #bazaarpaknil #festivalfashion #festival #bajurayamurah #jualanmurah #kurung

LIPMATTE | CC CUSHION (@clique.lipmatte)

CLIQUE COSMETICS:
TIPS PEMILIHAN LIPSTICK YANG BAIK UNTUK BIBIR

Jom nak cerita berkenaan kecantikan. Meh nak berkongsi mengenai lipstick atau lipmatte.

Lipstick dan wanita tidak dapat dipisahkan. Sinonim, kan?. Mesti nak calit sikit kat bibir. Baru nampak lebih berseri wajah kan. Kalau dah make up cantik cantik, tapi lupa nak calit lipstick sikit, mesti tak naik seri wajah kan adeh 😅😅😅 .Yeke? Terpulanglah pada individu
Ada yang suka warna terang-terang. Ada yang suka warna neutral. Ada yang tak boleh pakai lipstick sebab ada alahan.
Ok jom nak cerita pasal CLIQUE ADORE MATTE LIPSTICK
Lipmatte Clique ni mmg best sebab mempunyai Bahan Bahan yang sangat berkualiti 😍😍😍 💋 Shea Butter
Melembapkan Bibir 💋 Minyak Argan
Melembapkan dan Memungilkan Bibir 💋 Vitamin E
Merawat Bibir Kering dan Hitam 💋 Collagen
Membantu mengangkat Sel Sel kulit mati pada bibir dan menggantikan dengan sel kulit yang baru.

Yang pasti Adore Matte Lipstiks Clique : ❤️ Ini bukan repacking/rebranding/tiruan jual kat pasar malam ya. ❤️ Treatment matte lip cream Clique Cosmetic menjalani proses R&D untuk mengekalkan kualiti dan keselamatan produk pada pengguna. ❤️ Kami juga mendapat kelulusan KKM. (NOT 170306661K ) ❤️ Dijamin tanpa paraben atau bahan kimia lain yang berbahaya.

9 warna yang cun melecun :
💄 Mysterious pink 💄 Cranberry blush 💄 Red devotion 💄 Viva Glam 💄 Mochalicious 💄 Kiss Me (sold out) 💄 Sexy Berry 💄 Hot Gossip
💄 Blossom Petal

Dah cuba sure jatuh hati sb clique "Be Different" 💋💋 #CliqueCosmetics
#lipmatte
#NoParapen
#stokiswanted
#agenwanted
#dropsipwanted
#lipstick
#bazaarpaknil
#borongjom
#cosmetics
#makeup
#tatarias
#freeparaben

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

Antara bahan yg sgt penting digunakan dlm Elanish Serum ni..
.
DAH BASUH MUKA INGATKAN DAH BERSIH?? ARGHH!! JERAGAT!! JERAWAT?? MALUNYA...
.
--------------------------
"Ala sis x sempatla nak ambil gambar tu, sbb mlm tdi baru je sapu, ingatkan 2,3hari baru hilang, rupanya bangun2 tido tgk dah hilang da... "Wayda - Terengganu"
.
-----------------------------
Fungsi Elanish Beauty SERUM
-----------------------------
.
✅ Menyamaratakan tona warna kulit.
✅ Menghalus dan melembutkan kulit.
✅ Menganjal dan melembapkan kulit.
✅ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
✅ Mengecilkan liang roma, menutup pori2 muka.
✅ Tiada pengelupasan.
✅ Anti-aging ✅mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus.
✅ Eczema- merawat masalah ruam pipi.
✅ masalah kulit & ruam lampin pada bayi.
✅ Whitening yg mencerahkan kulit gelap.
✅ sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
-----------------------------
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
-----------------------------
100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
100% produk organik dan natural.
100% tanpa bahan terlarang.
100% dijamin selamat.
100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
100% GMP certified.
100% buatan tempatan.

Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> +60145449666
Whatsapp <serum> +60145449666
Whatsapp <serum> +60145449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

💋AGEN SAH JAMU SUSUK DARA💋 (@jamususukdara_online)

SET LUARAN DAN DALAMAN:
COKLAT LOVE HABIBI (CLH) .

UNTUK KURUSKAN BADAN/DIET
💨BANGUN PAGI..
💨PERUT KOSONG.
💨MAKAN COKLAT LOVE HABIBI DENGAN SUSU PANAS..
💨PASTU BARU MAKAN BREAKFAST CAM BIASA
.

HASILNYA!! ..
💨PEMBUANGAN LANCAR...
💨ANGIN KELUAR MENDERU2....
💨PERUT AKAN LEMBUT DAN KEMPIS....
💨TERASA KENYANG SENANTIASA...
💨BADAN TERASA RINGAN...
.
.
😱TENGOK HASILNYA..
KERJA SAMPAI BERPELUH2 PON TIDAK TERASA LETIH.
😱TAK MENGANTUK KETIKA KERJA..
😱SENTIASA BERSEMANGAT..
UNTUK MELEGAKAN SENGGUGUT
Makan COKLAT LOVE HABIBI dengan Air Suam
.

Jom kudap²an dengan CLH!
.

WhatsApp kak ann utk details & order 📲 017 9032210
Perunding JSD Anda
.

COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

#jamususukdara
#periodtaklawas
#coklatlovehabibi
#coklatherba
#ikhtiarhamil
#sayajual
#sayajualjsd
#haidtaklawas
#jsdselangor
#igersmalaysia
#produkviral
#like4like
#follow4follow
#freereview
#trustedseller
#usahawanmuda
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#jutawanmuda
#makjamu
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#senggugut
#teamjsdiman
#empireaurafidarich

Sihat Cantik Shaklee Shah Alam (@vitamin_shaklee_shahalam)

Rasa Sihat dan Muda dengan Vivix
.
PROMO VIVIX SEPANJANG DECEMBER ❤️ .
.
Untuk bulan December ni Shaklee buat promo khas untuk Vivix.
.
Buy 6 bottles free 1 bottle.
Buy 2 bottles at 5% discount.
DAN
👇👇👇
.
1. Diskaun 5%
2. FREE Membership worth (RM 69)
3. FREE Postage worth (RM 10/RM20)
4. Cash Bonus Extra 5% .
😚😚😚😚
BESTnya!! .
.
WA : 0193854667
.
#shakleeshahalam #shaklee #pengedarshaklee #erezeki #cspscs #flawless #kulitcantik #neelofa #sihatdancantik #shakleemalaysia #uitm #uitmshahalam #msushahalam #ajimaura #diabetes #bazaarpaknil #sayajual #vivixpromo #vivix #sakarantai7 #kencingmanis #antiaging #youcanduit #testimoni #dropshipwanted

VIVIX MURAH (@shaklee.kurus.cantik)

10 KEBAIKAN VIVIX:
.
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
Whatsapp 012-7485657

MINYAK VCOPLUS KUALA LUMPUR (@vcoplus.byaina)

Assalamualaikum & Selamat pagi 😊 .
.
Hidup adalah sebuah UJIAN, jika Allah menjawab doa-doamu, bererti Allah ingin meningkatkan keimananmu.

Jika Allah menunda menjawab doamu, bererti Allah ingin meningkatkan kesabaranmu.

Jika Allah tidak menjawab doamu, maka yakinlah bahawa Allah memiliki rencana yang lebih baik untukmu...😊
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung
More...