muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar

Qisya Aina (@maxi_tunik_murah)

.
Haruka tunik09
Bahan : wolfis
Ukuran : allsize fit L
LD : ±95-100
Harga : 57000
___________________________________________

Kalo DISKON ada??
TENTUNYA doonnnngggsss...
mulai pembelian 3 pcs, maka kamu berhak dapet DISKON 2000/pcs (BEBAS pilih, kecuali kerudung)

HARGA kita mah udah DIJAMIN 💯MURAH BEUT...
ga percaya??, CEK AJA TOKO SEBELAH...
____________________________________________ ***•OPEN RESELLER & DROPSHIPER•***
____________________________________________ °KOMEN IG Jarang di balas°
.
cek juga IG
@hijabqstockbandung untuk liat koleksi hijabnya ya .. @aturanqstockbandung .
mulai dari kontak, cara order, dll. Ada disitu semua y say.. serius order??
langsung invite.
-admin1-
Bbm ~> 5999E4F2
WA ~> 089657133165
.
-admin2-
Bbm ~> 54009CA4
WA ~> 088218549148
.
ID LINE qstockbandung (pake @)
.
Tulis format pemesanan & baca deskripsi produk dengan seksama y say..., be a smart buyer...👗 ____________________________________________ ******PILIH SALAH SATU ADMIN YA****** ____________________________________________#trustedolshop #opendropshipper #palazo #ladies #bazaarpaknil #bazarkl #top #sale #borong #termurah #longtop #skrit #kemejalabuh #zaratop #polotop #kemejapolo #sweatpants

muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar

Myu Angle (@myuangle)

🌺Kurung Dolce🌺

Price :
Dewasa : RM 140 FREE POSTAGE
Kanak-Kanak : RM 100 FREE POSTAGE

Dewasa:
🍁Cutting peplum menawan lagi tertawan! 🍁5 warna pilihan. Kali ni menampilkan warna-warna yang berani dan elegant ;) 🍁Nursing dan wudhu' friendly (Adult). 🍁Ada poket sis sebelah kanan! Boleh uollsss simpan duit raya anak2 ;) 🍁Material poly crepe. Ramai suka! Berkualiti dan sangat selesa 🍁Cutting kain duyung dan pinggang kain ada zip 🍁Special! >> Tangan baju dihiasi tampalan butterfly berterbangan. jahit sulam tau!
Insyaa Allah lekat dengan kuat! 🍁Tahan lasak dan mudah jaga

Kanak-Kanak:
🌹Cutting peplum menawan lagi tertawan! 🌹5 warna pilihan. Menampilkan warna-warna yang berani dan elegant ;) 🌹Material poly crepe. Ramai suka! Berkualiti dan sangat selesa 🌹Cutting kain duyung dan pinggang kain getah penuh 🌹Special! >> Tangan baju dihiasi tampalan butterfly berterbangan.. Insyaa Allah lekat dengan kuat! 🌹Tahan lasak dan mudah jaga 📲WHATSAPP SEKARANG 018-9062133📲

#myuangle #MyuAngleRaya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #BajuKurung #KurungByMyuAngle #PakaianWanita #FashionMuslimah #hijabista #raya2017 #newarrivals #Bazaarpaknil #VisitMyIg #selangor #ShopeeMy #KurungDolce

Kurung|Peplum|Jubah|Raya2017 (@cinderellashopee)

👉Koleksi #csbyrvf
RM135 SM|RM140 SS
Termasuk Poslaju
🎀🎀🎀🎀🎀🎀
👗Size:XS S M L XL
👗Material: MOSS CREPE CHIFFON
(High quality 100% Gred AAA)
📌Design kurung moden cutting loose,berdutt di belakang
📌exclusive diamond patch bhgian bawah baju
📌Jenis kain duyung, Pinggang bergetah kiri kanan, kain berzip
‼️Mula Post Out 3/5/17‼️
.
#sayajual #bazaarpaknil #igers #vscocam #raya2017 #wedding #like4like #picoftheday #beautiful #alorsetar #kuantan #perak #kotabharu #instafashion #instafamous #bridesmaid

muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar

Lubuk Emas 916 Murah (@gold916_exclusive)

FAST PAYMENT ONLY .
.
New RT design loci

1) 4.34g x 17cm x 0.2cm
2) 4.40g x 17cm x 0.2cm
3) 4.44g x 17cm x 0.2cm
4) 4.57g x 17.5cm x 0.2cm
5) 4.58g x 17.5cm x 0.2cm
6) 5.60g x 16.5cm x 0.3cm
7) 6.49g x 17cm x 0.3cm
.
.
WA 0133925770 FOR DETAILS
. .
#bazaarpaknil
#emascantik
#emashargakilang
#rantaitangan
#rantaitangan916
#gelangtangan
#gelangtanganemas
#emas916
#emas916murah
#pandoraemas
#pandora
#pandora916
#cincinnikah
#cincinmurah
#cincinkahwin
#sayajual
#jualmurah
#sayajualemas916

muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar

Muslimah Attire (@nadhirah.collection)

" RAIKAN SYAWAL PENUH KERIANGAN DGN KEBAYA PALING ANGGUN " 😍
.
.
Inilah Kebaya BF Friendly dan Slim Effect Paling Kencang Tahun 2017 !! Boleh Berdarah Hidung Cik Abg pada 1 Syawal 😱
.
.
MENGAPA MAR'EAM KEBAYA SGT ISTIMEWA DI MATA ANDA?
.
✔️ Design Kebaya Letop yg Bakal Menampakkan Anda Lebih Gojes di Pagi Raya.
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK
✔️ Material Baju Platinum Pearl Skin dan Kain dr Cotton Songket Printed
✔️ High Quality 100%
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose
✔️ Zip Depan ( BF Friendly )
✔️ Effect Slim
✔️ Dihiasi Songket Tampal di Tangan
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
🌸 ❎ NO RESTOCK AFTER THIS ‼️
.
📌 PRE ORDER ‼️
📌 ETA (Estimated Time Arrival) pada Awal Ramadhan
📌 NO BOOKING ‼️Full Payment Required

#bajukurung #bajukurungmurah #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017 #bajukurungmoden #kurungmoden #blousemurah #blouse #blousemuslimah #muslimahblouse #blouseborong #borongblouse #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahborong #bazarpaknil #bazaarpaknil #kebaya #kebayamurah #bajukebaya #kebayamuslimah #kebaya2017 #kebayaraya

Myu Angle (@myuangle)

🌺Kurung Dolce🌺

Price :
Dewasa : RM 140 FREE POSTAGE
Kanak-Kanak : RM 100 FREE POSTAGE

Dewasa:
🍁Cutting peplum menawan lagi tertawan! 🍁5 warna pilihan. Kali ni menampilkan warna-warna yang berani dan elegant ;) 🍁Nursing dan wudhu' friendly (Adult). 🍁Ada poket sis sebelah kanan! Boleh uollsss simpan duit raya anak2 ;) 🍁Material poly crepe. Ramai suka! Berkualiti dan sangat selesa 🍁Cutting kain duyung dan pinggang kain ada zip 🍁Special! >> Tangan baju dihiasi tampalan butterfly berterbangan. jahit sulam tau!
Insyaa Allah lekat dengan kuat! 🍁Tahan lasak dan mudah jaga

Kanak-Kanak:
🌹Cutting peplum menawan lagi tertawan! 🌹5 warna pilihan. Menampilkan warna-warna yang berani dan elegant ;) 🌹Material poly crepe. Ramai suka! Berkualiti dan sangat selesa 🌹Cutting kain duyung dan pinggang kain getah penuh 🌹Special! >> Tangan baju dihiasi tampalan butterfly berterbangan.. Insyaa Allah lekat dengan kuat! 🌹Tahan lasak dan mudah jaga 📲WHATSAPP SEKARANG 018-9062133📲

#myuangle #MyuAngleRaya2017 #sayajual #sayajualbajukurung #BajuKurung #KurungByMyuAngle #PakaianWanita #FashionMuslimah #hijabista #raya2017 #newarrivals #Bazaarpaknil #VisitMyIg #selangor #ShopeeMy #KurungDolce

PureBySafiyyahOsman.wanaowen (@purebysafiyyahosman.wanaowen)

Handcrafted soap yang sangat power untuk orang yang kulit jerawat bernanah, jerawat ruam & kulit berminyak atau kulit kombinasi.
.
Base soap adalah dari susu kambing. Susu kambing ni salah satu agent pengelupasan y semulajadi.
.
Kalau ada kulit mati, akan jadi pengelupasan kecil y xmenyakitkan kulit manusia. Kadang tu xsedar pun kata tgh mengelupas. Sbb memang kecik2 ja. Xsakit. Itu fungsi susu kambing y special.
.
Susu kambing juga mempunyai PH y hampir dengan kulit manusia.
.
Bila pakai soap ni, tona kulit akan nampak sekata, kulit akan jadi tak terlalu berminyak, PH kulit normal. sebab tu sesuai untuk orang y kulit jerawat bernanah, jerawat ruam & kulit berminyak atau kulit kombinasi.
.
Sandalwood dan cocoa powder power untuk rawat masalah jerwat dan kulit berminyak atau kombinasi.
.
Soap ni tak berbuih macam soap jerawat yang lain, tapi still boleh buang minyak yang berlebihan. Dan kulit tak tegang. Jerawat pun cepat kecut.
.
Bila pakai flow darah dkt muka akan jadi elok, sebab tu muka akan nampak fresh. Tak kusam. .
Best pakai soap ni. Serius. Kulit akan clear dari sebarang iritasi dan kemerahan y menyakitkan.
.
Sesuai untuk semua lapisan umur.
.
Harga : Rm16 45g
Postage : Rm8(sm),Rm12(ss)
.
Online order : +60122552600
.
.
#skincaremalaysia #lokal #handmade #homemademalaysia #purebysafiyyahosman #sayajual #malaysia #produknatural #malaysia #organicskincare #isell #bazaarpaknil #produkmuka #homemadeskincare #handcraftedskincare #natural #nomakeup #produkmukamalaysia #nofilter #lokalah #sihatmalaysia #susukambing #goatmilk #handcraftedmilksoap #homemadesoap

muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar

Pemborong Kosmetik Murah 4u (@pemborongkosmetikmurah4u)

.
YARRA XTRA C IN STOCK U OLLS !!!!!
.
.
MUA femes pon guna jugak na!! makeup memang KEBABOMM lah kalau guna Yarra Moisturizer ni!! 😍😍😍
.
Salah satu makeup asas paling wajib n penting ada dalam beg makeup ampa!
.
.
FUNGSI UTAMA YARRA XTRA C :
✔️ Merawat & memberikan nutrisi pada kulit Sebagai pelembap kulit
.
✔️ Sebagai make up base / primer (mekap tahan lama)
.
✔️ Merawat & memberikan nutrisi pada kulit
.
.
KEBAIKAN YARRA XTRA C:
✔️ ️ Boleh dijadikan make base /primer
.
✔️ ️ Makeup tahan lama
.
✔️ ️ Memudarkan parut
.
✔️ ️ Menambahkan vitamin pada kulit
.
✔️ Makeup tidak bercapuk
.
✔️ Senang untuk blend makeup
.
✔️ Kulit wajah bertambah berseri dan halus
.
✔️ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
.
✔️ Anti Jerawat
.
✔️ Memudarkan Jeragat
.
✔️ Menjadikan kulit lebih Flawless
.
✔️ Menyerlahkan kecantikan kulit
.
✔️ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
.
✔️ Merawat luka
.
✔️ Menghalang sinar UV yang berlebihan
.
✔️ Mencerahkan kulit
.
✔️ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
.
✔️ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
.
✔️ Kulit akan lebih Lembab
.
✔️ Mencegah masalah kulit kering
.
✔️ Tambah Nutrisi dalam kulit
.
✔️ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
.
✔️ Mengecilkan pori yang terbuka
.
✔️ Mengurangkan minyak
.
✔️ Mengecutkan jerawat dengan pantas
.
✔️ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
.
Jom dapatkan sekarang sementara stok masih ada!!
+60172861866
.
Nak kami RESPOND PANTAS? klik http://www.wasap.my/60172861866/yarra_xtraC
.
Nak WALK-iN ke booth shomell kami?
👉 AIZA COLLAGEN HOUSE
👉 NO. 181, LORONG 7, TMN DESA CINTA SAYANG, SG. KARANGAN, 09410 PDG. SERAI, KEDAH
.
.
#yarra #yarraxtrac #yarraxtracmurah #makeupprimer #makeup #makeuptutorial #makeupart #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarkarat #bazaar #bazaart #bazaarjkt #bazaarpaknil #bazaarkl

READY STOCK 100% Original (@arianixsitinurhaliza_gombak)

Assalamualaikum uolls!
.
.
NEW ARRIVAL✔️
.
🌹 Ptd Shawl Eyelash🌹
Rm119 exclude postage .
Walk in : Hypermarket Giant Batu Caves
.
5 colours
.
.
.
Any order?
.
📲📲📲📲📲📲
WHATSAPP
.
+6019.696.6968
+6018.255.7621
.
Ok then!! .
Love ya 😘😘😘😘
.
.
#arianistokisthq
#arianistokistxsitinurhaliza
#arianilovers
#creacionbysitinurhaliza
#arianirtw
#raya2017
#ctdk
#sitizoners
#bazaarpaknil
#sayajual
#visitmyigmalaysia
#mattafair2017
#moodrepublik

Tieyna Azaly (@tieyna_cosmetics)

Inspirasi:Bellaz makeup 💁💋💄TOTALLY CLEAN WIPES💋💄 🔎 Apakah perbezaan TOTALLY CLEAN WIPES dgn makeup remover lain?

1. Harga Lebih Murah & setanding dengan Product Antarabangsa...
2. Bahan yang digunakan adalah bahan Semulajadi
3. Langsung tidak memedihkan Kulit
4. Kulit tidak akan Kering
5. Kulit Tidak akan Berminyak
6. Kulit akan Bersih seluruh wajah hanya dengan 10 Saat sahaja & hanya menggunakan Sehelai Tisu aje !
.
Kulit korang akan lebih Bersih dari dalam & Boleh Bernafas...
.
Perghh ! Memang korang akan rasa Fresh gile lepas cuci ngan tisu nih.... .
.
Paling PENTING sekali, kalau korang nak Solat memang mudah sangat nak cuci malah tidak akan meninggalkan kesan kat telekung ... Malah Telekung pun tak berbau busuk 😣😣 .
.
Harga Totally Clean :
.
1 set (3 peket Totally Clean)😄 :
🎀 RM30 🎀
.
2 set (6 peket Totally Clean)
🎀 RM45 --》JIMAT RM14!!《-DISKAUN PEMBELIAN AKAN DATANG😊
.
.
Nak order boleh pm/
0137386391

#totallyclean #totallycleanwipes
#cleanwipe #buangmakeup #tisumakeup #makeupremover #makeup #muabellaz #bazaarpaknil #sayajualtotallyclean #malaysiamakeup #sayajual

muslimin_shop88 (@muslimin_shop88)

My Wife:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

JUBAH ARAFAH
.
Jemput tengok2 kalau ada yang berkenan
Q.
Material: Turkey Exclusive Cotton (high quality cotton) 📌Logo NX yg bersulam utk klihtan exclusive 📌Cutting slim straght(cutting tdak trlalu ketat dan tak terlalu besar) 📌2 poket trsmbunyi kiri dan kanan
📌6 pilihan warna
📌Pilihan saiz dari XS hingga XXL **Tambahan 2" kain jejaka yg tggi

Ukuran diupload dalam gambar berasingan

Harga : RM 189 free postage
Nak Order?
💘Whatsapp - 0133155084
💘Telegram - 0133155084

http://www.wasap.my/60133155084

Note: Warna sebenar mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan

#jubahlelakimurah #kurtalelakimurah #jubahlelakimalaysia #kurtalelakimalaysia #kurtacotton #jubahlelaki #kurtalelaki #bajulelaki #kurtalelakicotton #bazaarpaknil #kurtamurah #jubah #kurta #kurtamalaysiamurah
#kurtaraya #jubahmurah #jubahmalaysia #kurtamalaysia #bajurayamurah #jubahrayalelaki #jubahraya #kurtaraya #kurtaalfateh #kurtamuhajirindanansar
More...