JUBAH PLAIN RM55 FREE POSTAGE (@thealana.co)

#feedbackbyalana buat ke berapa puluh kali dah gais, alhamdulilah bestnyaaa rasa bila customer suka! Dia ni dah byk kali repeat order tau! Katanya susah nak cari Jubah size besar & ngam ngam dkt lain. Tu lah dah lah sampai 56colour ada haa engko rasa tak ke juling mata nak pilih colour cantik wakakaka 😂 Jom order skrg WS je tau +60189874434 😘
.
#jubahplainalana #jubahplainmalaysia #jubahplainplussize #sayajualjubahmurah #sayajualjubahplainkoshibo #bazaronlinemalaysia #bazaarpaknil #jubahjalanjalan #jubahmurahmalaysia #jubahmurahmalaysia #promojubahmurah #jubahrm50 #freepostage #trustedseller #feedbackbyalana

PRE ORDER BAJU RAYA 14 HARI (@bynacouture)

Raya Collection (Swipe photo to see more picture)
Code : 25121
Size : S, M, L
Material : Spandex polyester
Colour : Black, Grey, White
Price : RM130 exclude postage
Preorder basis (14 working days after payment)
Whatsapp for order. Thank you for shopping 💕

PRE ORDER BAJU RAYA 14 HARI (@bynacouture)

Raya Collection (Swipe photo to see more picture)
Code : 25120
Size : S, M, L
Material : Spandex polyester
Colour : Multicolor, Black, Red, Purple
Price : RM130 exclude postage
Preorder basis (14 working days after payment)
Whatsapp for order. Thank you for shopping 💕

4AluvkidsbyNazRa (@4aluvkidsbynazra)

LOVE - Sayf Adam.... Tq so much mummy @mrs_syfq. Kemana jua Sayf pegi...Bedung Flannel #aqaisylovebaby tetap menjadi 'teman'. Dah x mau dibedung...mummy use as blanket. So Cool !!!😍😍😍 Love u Sayf Adam

Stay tune with us ya... #sayajual #babygirl #babyboy #keperluanbayi #onlineshoppers #offlineshoppers #bazaarpaknil
016 6849720

Nor Amania Atan (@nia_atan)

Set Mini kurung pucci 2

RM60
FREE POSTAGE
SS ADD RM14

Baju
Bahu 15
Dada 40
Labuh 29
Labuh tgn 21

Skirt
Pinggang 28-40
Labuh kain 38
Material lyca laici

#blousemalaysia #pucci #bazaaronlineshop #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline

Nurul Farahin (@nurulfarahin91)

Pavlova utk mak buyung ngidam.
Open for order.
Whatsapp 0193755248

#pavlova #dessert #sayajual #bazaarpaknil #shahalam #lokalah

Intan Shahirah (@intanshahirah)

🚨🚨 JANGAN CUBA KALAU KORANG SUKA MAKEUP TEBAL2❗️
.
Bc Cream Foundation khas untuk mereka yang malas bersiap dan sukakan natural look ❗️❗️ Bukan sahaja perempuan yang pakai, lelaki pun ada tau 🌷. Pakai Bc Cream Foundation tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ .
✔️ Menutup cela ✔️ Mengandungi spf50 ✔️ Vitamin E ✔️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️ Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️ Tahan lebih 8 jam .
Ramai dah yang pakai dan BERPUAS HATI termasuklah kita sekali 😭😭 . Tak nak dah cuba yang lain ❗️ .
💕Beribu feedback positive kita terima. Bukan cakap kosong tau. 🤓 .
Berminat meh cepat2 order sebelum stock habis lagi 🙋
📲010-7172499
📲010-7172499
📲010-7172499
.
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bazaarpaknil

Cosmetic | Gadget | Home Decor (@murah.shop16)

FIX A ZIPPER
.
💗PROMOSI : RM8
POSTAGE: SM RM8 / SS RM12
.
♥️NORMAL : RM10
POSTAGE: SM RM8 / SS RM12
.
HARGA PASARAN LUAR: RM30

PRODUCT DETAILS :
Zipper Fix Kit.
Instantly fixes broken zips in seconds.
6 Replacement Zippers.
No Tools Required.
2 Of Each Size.
Small ~ Meduim ~ Large.
Works On:
Tents/Suitcase/Clothing & Jackets/Sleeping Bags & Much More.

Specifications:
Style: Zippers
Size: Small, Meduim, Large
Zipper Number: 6pcs
Net Weight: About 45g

Package Includes:
1 x 6pcs Zippers

Status: Ready Stock
Ship in 2 3 work days
.
WHATSAPP 011-24021058
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #fixzipper #bazaarpaknilmurah #Bazaarpaknil #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #iklanvisitmyig #borongmalaysia #borongmurah #murahshop16

Nor Amania Atan (@nia_atan)

Set Mini kurung pucci 2

RM60
FREE POSTAGE
SS ADD RM14

Baju
Bahu 15
Dada 40
Labuh 29
Labuh tgn 21

Skirt
Pinggang 28-40
Labuh kain 38
Material lyca laici

#blousemalaysia #pucci #bazaaronlineshop #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline

Shaklee Perak (@shakleebyidani)

CIK Sue: Nala kak weyyy
Hang makan apa kurus nowww???
.
Kak B: Akak pon x caya dikkk.. tapi akak syukur sangat dapat jugak akak kuruskan badan nieyh... mula2 tu akak nangis jugak la org duk mengata kita gemuk bagai. Tapi bila kenal suplemen kurus shaklee... Tanya punya tnya apa best produk ni, ada ka tidak kesan sampingan, betul ka boleh kurus nie.. lepas dapat penerangan dan feeback positif pasal produk nie... akak terus grab...Akak ambik dulu alfafa sbb nak tgk dulu camne kan... lepas nampak sikit perubahan akak tambh lagi ambik lecithin dengan omegaguard... haa ini kesan dia dik weyyy... TERUJA X UOLSS

meh wasup ciksue terang satu persatu

Whatsapp
011-41082503

#suplemenkurus #shakleemurah #shakleemalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil

ELANISH BEAUTY™️🇲 🇾 [EB1002]011 (@elanishbeauty_hq)

.
Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
👍 ruam lampin pd bayi.
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
More...