PEPLUM|KURUNG|DRESS|AQIQAH (@ameera_aisyah_for_kids)

Ready stock now
BAJU MELAYU DZARIFF
Colour : Navy blue
Material:
๐ŸŒˆCotton linen - material lebih lembut dan sedikit berkilau, tanda linen high quality, sedikit berserat dan bertekstur halus
๐ŸŒˆtahan suhu panas serta sesuai cuaca panas dan sejuk
๐ŸŒˆsangat mudah iron, tahan lasak dan lebih kukuh dr cotton.
.
Size n Harga : .
โœ…6-12m - rm 79
โœ…1y - rm 79
โœ…2y - rm 89
โœ…3y - rm 89
โœ…4y - rm 99
โœ…5y - rm 99
Semua warna cantik-cantik tau .....
Ada yang berkenan?
.
Mesti kena cepat sebelum kehabisan stok!!!
.
Whatsapp liza laju-laju sekarang di 0122933134
Whatsapp liza laju-laju sekarang di 0122933134
Whatsapp liza laju-laju sekarang di 0122933134
.
.
Postage :
Rm 8 sem msia / rm 12 sabah, sarawak
.
Whatsapp 012 2933134 to order.. .
.
#aafk_bajumelayu
#aafk_raya2017
.
#sayajualmurah #sayajualbarangbaby #sayajualrompers #aurainsta #igmashup #raya2017 #newborn #rompers #rompersbaby #rompersbabymurah #rompersmalaysia #romperscute #bajumelayurompers #bajubabyboy #bajumelayubudak #barangbayi #bajumelayukanakkanak #bajumelayurompers #rompersbajumelayu #bajuraya #bajurayababy #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #borongmurah #bajumelayubayi #bajumelayuromper..

RAYA 2017 (@avlv.co)

Lovelyscents Inspired Parfume .

Kekakak minat parfume? Nak Jimat Poket? Nak Setanding Jenama Antarabangsa? Sayang nk kluarkan duit 3 4 ratus?
Meh cobalah Lovelyscentsby de queen ni..Jimat mmg jimat..berbaloi2.
.

Mesra solat
Tahan sehingga 8 jam!
35ml
EDP
1 botol RM50 ajer
2 botol RM90! Nak ke nak?
.

Berminat dan nk tahu lebih detail DM/WA kami +6011 2116 7489
.

#parfum #premiumperfume #parfumemurah #mykwangi #inspiredperfume #lovelyscents #bazaarpaknil #jualanmurahmeriah #edp
#sapotlokal #lokal #instashoponline #murah #cewek #cowok #muslimah #muslimahid #hijabista #gemagegarvaganza #loffatah #malaysia #like4like #fenomenaaildilfitri2017 #raya2017 #cantik #instabeauty #sayajual #igreview #cosmetics #halal

Fidget Spinners Malaysia (@fidget_spinners.malaysia)

STRESS RELIEF TOY RUDDER FIDGET METAL HAND SPINNER LIGHT BLUE
.
Product Code : OBX212868601
Retail Price: RM 25.00

Stress Relief Toy Rudder Fidget Metal Hand Spinner
.
Features:
โœ”๏ธ A focus toy for killing time
โœ”๏ธ Metal rudder shape, detachable gyro part
โœ”๏ธ Spin it silently instead of clicking a pen or flipping a lighter
โœ”๏ธ Keep your hands busy and your mind clear
โœ”๏ธ Easy to carry, fiddle with it anytime and anywhere
โœ”๏ธ A unique gift for your friend
.
.
Products Type: Fidget Spinner
Theme: Funny
Frame material: Metal
Features: Creative Toy
Shape/Pattern: Rudder
Swing Numbers: 6
Weight: 0.140 kg
Package Contents: 1 x Fidget Spinner

BabylensMy (@babylensmy)

๐Ÿ˜๐Ÿ˜HI GUYS!! ITS SUPER GORGEOUS EYES LOOKS!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ™‹LENS NAME: MOONLIGHT GOLD / SILVER GRAY
.
Power : 0-800
.
1 pair | Rm20 excl postage
.
๐Ÿ˜FREE lens case ( while stock last)
.
Disposable 1 year (RECOMMEND 6 MONTHS)

Interested? ๐Ÿ˜„
WHATSAPP/TELEGRAM:
013-4659154

#koreanlens #newlens #trendylens #hydroanatasialens #disneylens #contactlens #contactlensmurah #kantalekap #contactlensmalaysia #naturallens #nobluklens #noblukmurah #softlensmalaysia #lensmurah #softlensmurah #bazaarpaknil #noblukmalaysia #moonlightlens #lenscantik

๐ŸŽŠAUDELA๐ŸŽ‡ADORE ๐Ÿ“ฒ0193455102๐Ÿ’† (@audela_ana)

๐ŸŽ€ AUDELA - 30 sachet
.
BADAN LANGSING & KULIT CANTIK MENAWAN๐Ÿ˜
.
Nak beraya sakan tahun ni?
Nak pakai baju raya saiz S?
Nak kulit cerah & cantik?
Nak kekal cergas & bertenaga?
.
AUDELA jawapannya..
Berbaloi, Kesan berganda & Jimat
.
Jom cantik macam @nad.zainal
.
๐Ÿ“ฆ READY STOCK
.
โฃ๏ธ Nak special offer? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ DM / Whatsapp #019-3455102
.
#myjuerneys #myjuerneysAudela #sayajual #produkkesihatan #produkkecantikan #bazaarpaknil #sariyanti #dramasangat #cucutaukeberas #neelofa #cheta #nursajat #izaraaishah #aaisyahdhiarana #dfkl2017 #whitv3 #jomsinggah #hukm #ppum #uitm #dherbs #uniten #vasia #almas #jamujelita #bajuraya #audela #nadzainal #audelalovers

bue.breast (@bustupexpress.mekar.in5days)

BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok?

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran.

FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM

BUE PREMIUM terdiri drpd โคต๏ธ
Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia
.

Whats App 017 4244231
Whats App 017 4244231
Whats App 017 4244231

#yearendsale
#bazaaronline
#sayajualonline
#igshopmalaysia
#bazaarpaknil
#noradanish
#jomcantik
#quputeh
#terlajaklaris
#poslaju
#visitmyig
#igmalaysia
#onlineshopping
#produkwanita
#sayajualproduk
#jomcantik
#jualanmurah
#onlineshop
#promosi

bajukorea dress blouse (@azi.wardrobe)

#AZKS7040 Europe Fashion Dress As Picture

RM45 sm , RM50 ss

Size : M

Material : Polyester

Shoulder : 34cm
Sleeves : 43cm
Armhole : 38cm
Length : 75cm
Bust : 90cm ~ 104cm
Waist : 88cm ~ 100cm
Hip : 92cm ~ 106cm

Other : With Waist String

#sayajualmurah #longsleevemurah #ootdmalaysia #sapotlokal #igshopmurahmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia

CELLFI-PRO | CANTIK | FLAWLESS (@rahsia.cantik.flawless)

KAWAN TEGUR PAKAI APA NAMPAK MUDA..!
.
Kenapa Perlu berahsia kalau Produk Berkesan ? "Maaf , aku nak pakai dulu untuk Baru boleh share kat korang . Aku tau korang pon nak tau Apa Rahsia selama ni aku amalkan . Aku rela Terbakar duit aku dulu dari Aku bermalu muka offer produk tk berkesan " .
"Tak perlu Pakai Foundation , very smooth dan easy to apply , tak berminyak Sampai kawan tegur nampak muda Macam 30an ."
.
==
Jangan Terkejut Jika Kulit Muka Uols jugak Semakin Sempurna
Tanpa Mekup !
Tanpa foundation !
Tanpa bahan Terlarang ! Dijamin
KKM No ---[NOT150703095K] ----
.
Ramai dah Member Tegur ni Macam Dunia yang Gelap kembali Berseri seri Balik . .
.
=====================
CELL FIE DIRUMUS KHAS DARI PAKAR FARMASI MALAYSIA.. !
PM/WA: 0137549157 untuk dapatkan harga promosi.. #cellfipro
#cellfiprolonglasting
#spf50 #serum
#sunblock #foundation
#cellfiprospf50
#cellfiprocccream
#mesrawuduk
#halal #kkm #gmp
#hscmendoniaaa
#ruangrezek
#bazaarpaknil
#bazaarpaknilmurah
#shoppingonlinemalaysia
#bruneionlineshopping
#ootdmalaysia #moodrepublik
#terapiinstagram #student

bue.breast (@bustupexpress.mekar.in5days)

BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok?

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran.

FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM

BUE PREMIUM terdiri drpd โคต๏ธ
Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia
.

Whats App 017 4244231
Whats App 017 4244231
Whats App 017 4244231

#yearendsale
#bazaaronline
#sayajualonline
#igshopmalaysia
#bazaarpaknil
#noradanish
#jomcantik
#quputeh
#terlajaklaris
#poslaju
#visitmyig
#igmalaysia
#onlineshopping
#produkwanita
#sayajualproduk
#jomcantik
#jualanmurah
#onlineshop
#promosi

Shaklee By Awa Zahra (@lifewithshaklee_awazahra)

SET KECANTIKAN BASIC SHAKLEE
-
Vit E shaklee berasaskan daripada minyak sayuran di mana setiap kapsul gel lembut pada setiap hari memberikan 400iu vit e & 10mcg selenium -
Kelebihan pengambilan vitamin E
๐Ÿ”ทmelambatkan proses penuaan
๐Ÿ”ทmemperbaiki peredaran darah
๐Ÿ”ทmungurangkan kesan parut
๐Ÿ”ทmeningkatkan kesuburan
๐Ÿ”ทmembantu mereka yg mempunyai masalah low count sperm
๐Ÿ”ทmengalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,cantik dan lebat
๐Ÿ”ทmengawal kolestrol
๐Ÿ”ทmengecilkan pori-pori wajah
๐Ÿ”ทmencerahkan kulit
-
๐ŸŠ1 botol vitamin C mengandungi 180 biji tablets tahan selama 6 BULAN penggunaan.
-
Kelebihan pengambilan vitamin C
-
๐Ÿ”ถmembantu melindungi kesihatan dengan lebih OPTIMUM
๐Ÿ”ถmembantu menghasilkan semula KOLAGEN dlm badan
๐Ÿ”ถmembantu mencerahkan kulit wajah
๐Ÿ”ถmembantu mencerahkan wajah yg kusam dan tona wajah yg tidak sekata
๐Ÿ”ถmencegah pembentukan jeragat
๐Ÿ”ถmembantu menyembuhkan luka dengan cepat
-
WHATSAPP 012-4133248 sekarang!! konsultasi terbaikkkk๐Ÿค—
#shaklee#shakleeterbaik#vitaminkulit#kulitcantik#vitaminc #vitaminE#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleeunimas#shakleekuching#shakleesamarahan#sayajualshaklee#vitcshakleemurah#viteshakleetermurah#kulitcantikshaklee#vitcshakleemurah#produklakukeras#jeragat#jerawat#hilangjerawat#produknatural#shakleesarawak#kuching#samarahan#sayajualshaklee#shakleeoriginal#antioksida#gegarvaganza#kedaionline#bazaarpaknil#sayapakaisayajual#kulitgebu#kulitlicinberseri

CEKIDAUT I JUAL APA ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ (@skinstories_ainikuantan)

[HANYA MELABUR RM59 KEPUTIHAN & GATAL HILANG]
.
Alahh 59 ringgit je pun nak berkira? Make up dan skincare RM 100, RM 500 boleh pula?
Abes tu nak tahan ke dgn keputihan yg meleleh sampai basah seluar kecik tu? .
Nak tahan ke tergaru-garu tu? Ke nak tunggu sampai org sebelah boleh bau Cik Bunga yg bermasalah tu?? .
Itu TIDAK NORMAL okay! ๐ŸŒš
.
Whatsapp saya ๐Ÿ“ฒ+601125561997(aini) untuk order ๐Ÿ˜˜ sebelum kehabisan stok ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ
.
- [ ] #skinstories #sayajual #fashionvalet #2017 #syjual #sayajualmurah #skinstorieskuantan #skinstoriesagent #skinstoriesbeautycare #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #neelofa #moodrepublik #lofattah #malaysiaonlineshop #trustedagent #trustedseller #igshop #malaysia #brunei #singapore #indonesia #bts #wings #iship

Wallet Herschel / Mango Bag (@dywanzsbags)

Ready Stockk โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Nike Backpack Monogram
.
Material : Nylon Polyster High Quality
.
Size : 33cmx22cmx50cm (LxWxH)
.
Banyak Partition dan zip, ada tempat letak laptop, sesuai utk dijadikan bag sekolah, travel, bag laptop dsb
.
Harga : Rm75SM, Rm85SS
Harga dah termasuk postage!!!
.
Berminat??? DM kami atau Whatsapp kami di 0197151621.
.
.
#sayajual #sayajualonline #handbag #slingbag #bucketbag #dywanzsbags #dywanzscollection #shoulderbag #salesmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #ruangrezekihanania #multipurposebag #womenbags #menbags #purse #wallet #travelbag #backpack

Wallet Herschel / Mango Bag (@dywanzsbags)

Ready Stockk โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Nike Backpack Monogram
.
Material : Nylon Polyster High Quality
.
Size : 33cmx22cmx50cm (LxWxH)
.
Banyak Partition dan zip, ada tempat letak laptop, sesuai utk dijadikan bag sekolah, travel, bag laptop dsb
.
Harga : Rm75SM, Rm85SS
Harga dah termasuk postage!!!
.
Berminat??? DM kami atau Whatsapp kami di 0197151621.
.
.
#sayajual #sayajualonline #handbag #slingbag #bucketbag #dywanzsbags #dywanzscollection #shoulderbag #salesmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #ruangrezekihanania #multipurposebag #womenbags #menbags #purse #wallet #travelbag #backpack

THE POCKET SHOP โ„ข๏ธ (@the.pocket.shop)

PRE-RAMADHAN SALE!!
-
โ€ข Cute Travel Bag
โ€ข RM30 (Exc Postage)
โ€ข WhatsApp : 019-257 0254
โ€ข READY STOCK!!!
-
-
DETAILS Description :

Size : 38cm ร— 27cm ร— 16cm (L Size)
-
-
#travelbag #cutetravelbag #barangunik #kedaiunik #bazaarpaknil #murah #thepocketshop #warisdesign

Koleksi Kain,Kurung Dan Jubah (@kain_pasangs_2017)

Projek sedondon raya.. โค๏ธBaju kurung Adinda
โค๏ธSampin Kekanda
โค๏ธSampin Putera
โค๏ธBaju Kurung Putera * Samping sahaja tidak termasuk baju melayu kekanda dan putera

Untuk pertanyaan
CikMary - 0148842872
CikMary - 0148842872

#bazaarpaknil
#batiksarawak
#batiksongketmurah
#projeksedondon
#seragamraya
#moodrepublik
#projekseragam
#kainpasang
#kurungmoden
#kurungbudakmurah
#sampinraya

Koleksi Kain,Kurung Dan Jubah (@kain_pasangs_2017)

Projek sedondon raya.. โค๏ธBaju kurung Adinda
โค๏ธSampin Kekanda
โค๏ธSampin Putera
โค๏ธBaju Kurung Putera * Samping sahaja tidak termasuk baju melayu kekanda dan putera

Untuk pertanyaan
CikMary - 0148842872
CikMary - 0148842872

#bazaarpaknil
#batiksarawak
#batiksongketmurah
#projeksedondon
#seragamraya
#moodrepublik
#projekseragam
#kainpasang
#kurungmoden
#kurungbudakmurah
#sampinraya
More...