Minyak Belacak & Tahan Lama (@belacak4u_pwp)

Alahai 😌 yg x brp nk besar tu meh pm admin. Bkn zakar je, boobs pun boleh tau 😎
Mengapa minyak belacak baik utk anda?

1. Besar panjang
Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang..Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimaks seorang wanita.
2. Kuat pangkal
Supaya tidak mudah patah ketika bersama..bila org rmh berada di atas, pangkal zakar boleh patah jika pangkal anda tidak kuat..juga mengelakkan zakar dr mudah lembik ketika bersama

3. Pecah angin
Membuang angin pd lubang cincin..zakar akan lebih cepat teransang drpd biasa..lebih cepat bangun utk pusingan kedua..dan tidak lembik ketika bersama..dan bila angin dah pecah pd lubang cincin, ia dpt menambahkan size pada zakar..juga utk mengelakkan dr terkena angin pasang

4. Keras
Zakar keras dr biasa, picit pun x sakit, kena kemut pun steady dan memberi kenikmatan pd pasangan..juga boleh menyelesaikan masalah kencing x lawas, meluruskan zakar bengkok dan menambahkan kekuatan pancutan mani

5. Tahan lama
Menghilangkan geli pd kepala zakar dan menenggelamkan urat geli pd bahagian bawah kepala zakar.. Minyak disertakan doa batin dan solat hajat sekali ketika diproses..insyaallah jika digunakan dgn betol, encik akan dpt hasilnya.. Harga:
-30ml @RM35
-70ml @RM70
-Ma'jon @RM35
-Package 30ml+ma'jon @RM60
-Package 70ml+30ml/ma'jon @RM90
-Package 70ml+30ml+ma'jon @RM110
-Free ebook permata yg hilang
-Free pos seluruh msia
-Pengeposan privasi
-Bank in sblm weekdays 5pm jika ingin barang dipos hari yang sama
#sayajual #minyakbelacak #suamiisteri #ubatkuat #kadkahwin #kadkahwinmurah #pelamin #minipelamin #pelaminmini #harummalam #minyaklintah #sayajualmurah #bazaarpaknil #malaysianwedding #hantaran #hantaranmurah #18sx #pinengpowerbank #minyakbelacakpwp #minyaklintahgunung #vimaxmalaysia ☎️sms/whtsp 019-3798856
🎁Free Poslaju
🎁Free Ebook Permata Yg Hilang
✅ poslaju preferred
✅ cod area
-pst bdr damansara (10am- 6pm)
-mcd bangsar baru (6-8pm)
-NU Sentral (6-8pm)
-Megan Salak Park (6-8pm)
-Tol Sg Besi, UPM, Kajang, Bangi (6-8pm)
-Bkt Mahkota/Bdr Seri Putra (>9pm)

baju blouse baju kurung tudung (@bysyamei)

‼️ OFFER ‼️ Farzana Floral Kurung
Code: 2318A

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 🌟Tangan Zip Sorok
🌟Belakang Zip Sorok
🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah

Berat : 450 gram +/- ===== Harga : RM102 exc pos
Postage: RM8 sm / RM10 sw / RM11 sb ===== STOCK UPDATE » http://www.ayanna4u.com/stock/?m=stocklist&q=2318A ** stok dalam web adalah autoupdate, apa yg keluar semasa anda klik link stock ini adalah stok yg ada pada masa tu. ===== NO RESTOCK!!
.

Whatsapp +6017-7727455
.
#mycoffeeprince #opscintadinsardin #meletopera #bazaarpaknil #redvelvet #jubahmurah #blousemurah #skirtmurah #palazomurah #daitv3 #meletop #yeke #mydarlinginspektordaniel #clevergirlmy #waufactor #seagames2017 #kl2017 #pinggantakretaknasitakdingin #khabardaricasablanca #bisikpadalangit #bahagiakasihmu #coffeeprince #dendamaurora

Maternity & Nursing wear (@maternity_nursingwear_world)

MI & BI MOMENTS MATERNITY STRETCH-MI FULL PANEL STRAIGHT CUT LONG PANTS .
.
Size: M TO XXL
Price: RM62 exclude postage
Color: As shown .
.
#seluarmengandung
#maternity
#maternitywear
#maternitypants
#bazaarpaknil
#jualmurah
#ruangrezekihanania

My Fb: Eyla Lurvly (@fabuloustylish)

Jom singgah ig sy @fabuloustylish ade banyak barang2 menarik dan berkualiti dari gred 3A hingga premium gred.. #onlineseller #bazaarpaknil #sayajual #macam2ada #macam2ada #noradanish #ei #kauyangsatu #kongsirezeki

Produk Aromatherapy berkualiti (@sutra.agentmutiararini)

Merdeka sale!

SET RAMBUT GUGUR

Boleh dapatkan di #halfest2017 atau I can buy for you and deliver it to your doorstep 😋

#promotionsutra

Since 2015//Beauty. Behold It. (@mmmmelissa.co)

📍🎉 MERDEKA SALE 🎉📍
‼️HIGH DEMAND💥HIGH DEMAND💥HIGH DEMAND‼️
•
Promosi sah hanya dari 21/8-31/8 ini sahaja. 11 hari seja okay! JANGAN KC LAMA! Lakas2 order sebelum harga balik kepada asal. •
📌 Beli lebih dari satu box/each/pcs offer rm5 lagi 😍
📌 Dapat Free gift 🎁
📌 Mau Jimat share order sama kawan2 👍🏻
•
Postage
Sabah/Labuan RM5
Sarawak RM10
•
CLOSE PO: 31st August
PREORDER 7-10 Working Days after close PO
ETA: 15/16th August *w/ delay
•
[SERIOUS BUYER ONLY❗️]
✅ Kindly please chat me for purchase order.
❎ PM will not be entertained.
•
📩Any inquiry please contact us via ⤵️
🔘 WECHAT: QUEENBIE92
🔘 WHATSAPP: +60146777904
Or Click Here 👉🏻 https://api.whatsapp.com/send?phone=60146777904&text=Hi!Melissa-IWantJoinMerdekaSale
🔘 INSTAGRAM: 💕 https://www.instagram.com/winkwhite_sabah/
@winkwhite_sabah

#vip07sabahsarawak #vip07family #winkwhite #winkwhitemalaysia #glutapancea #panceacollagen #panceaplus #panceafiber #panceacoffee #whiteningbodylotion #whiteninglotion #whitecream #winkwhitelipbalm #fruitaminsoap #winkwhitesoap #merdekasale #bazaarpaknil #trustedseller #teambella #malaysiaonlineshop

DOLL SAREE EXCLUSIVE (@nureef.my)

DRESS PRINCESS AISY TSARWAH♡♡♡♡
.
★Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Mempunyai tali dibelakang, boleh diikat. (boleh adjust ikot cutting customer gitcu 😘)
♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress cutting ala2 Princess
♥️7 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )
.
★Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Harga : RM120 .
FREE POSTAGE 1MALAYSIA😘
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.
#sayajualbajuraya #bajuraya2017 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshopping #bajukurungonline #likeforlike #followforfollow #followme #followbackinstantly #bajubridesmaid #instagood #instafamous #rayaootd #kurungsareemalaysia #bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajurayamuslimah

Photografico Studio (@photografico_studio_ent)

KAMI ADA LAGI SLOT KOSONG UNTUK 2017.
DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA!

Mari dapatkan khidmat photographer kami!
Anda akan menerima servis hebat dari kami.

DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA!

Pakej Fotografi
Nikah ATAU Sanding ATAU Tandang (FREE outdoor session!) DEPOSIT HANYA RM200 SAHAJA!

Mari tempah kami sebagai photographer anda.

For booking or more info whatsapps 018-329 4869 l 010-266 9260 l 017-388 0622
.
#wedding #malaywedding #malayphotographer #weddingphotography #bazaarpaknil #sayajual #negerisembilan #sayajualgambar #melaka #jomkahwin #pameranpengantinmalaysia #kahwin #pelamin #pengantin #photographer #pengantin #pengantinmelayu #sanding #nikah #photographermalaysia #photographerselangor #photographermelaka #photographernegerisembilan #photographerperak #kajang #bangi #johor #perak

Maternity & Nursing wear (@maternity_nursingwear_world)

MI & BI MOMENTS MATERNITY STRETCH-MI FULL PANEL STRAIGHT CUT LONG PANTS .
.
Size: M TO XXL
Price: RM62 exclude postage
Color: As shown .
.
#seluarmengandung
#maternity
#maternitywear
#maternitypants
#bazaarpaknil
#jualmurah
#ruangrezekihanania

Your Case Mate™️ (@theshoppecase)

"Geometric" by #theshoppecasealbum
.
Custom Made Case :-
✅Boleh Guna Design Sendiri / Design Kami
✅Boleh Tambah Nama / Nombor
✅Backprint / Rubber Case / Fullprint
.
Available for model :-
Apple | Asus | Blackberry | Google | HTC | Huawei | Lenovo | LG | One Plus | Oppo | Samsung | Sony | Vivo | Xiaomi
.
Senarai Harga :-
⚪️Backprint Case = RM25
⚪️Rubber Case = RM35
⚪️Fullprint Case = RM40
.
Postage :-
🚛 +RM5 SM/+RM10 SS
.
Info / Order :-
📱Whatsapp kami dgn klik link kat bio atau DM kami 😘
📱Whatsapp kami dgn klik link kat bio atau DM kami 😘
.
.
#bytheshoppecase #casingphone #casingcantik #casingmurahmalaysia #custommadecase #sayajual #sayajualcasing #igshoponlinemalaysia #vscomalaysia #igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #malaysiaigers #themalaya_ig #bazaarpaknil #lokalbrand #2k17🎉

DOLL SAREE EXCLUSIVE (@nureef.my)

DRESS PRINCESS AISY TSARWAH♡♡♡♡
.
★Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Mempunyai tali dibelakang, boleh diikat. (boleh adjust ikot cutting customer gitcu 😘)
♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress cutting ala2 Princess
♥️7 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )
.
★Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Harga : RM120 .
FREE POSTAGE 1MALAYSIA😘
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.
#sayajualbajuraya #bajuraya2017 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshopping #bajukurungonline #likeforlike #followforfollow #followme #followbackinstantly #bajubridesmaid #instagood #instafamous #rayaootd #kurungsareemalaysia #bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajurayamuslimah

DYXY | SERIBELLA MALAYSIA'S#1 (@mbeeauty.co)

"SEMINIT JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!"
.
✔️ Make up tahan sampai 8 jam tau!
✔️ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv
✔️ Full coverage
✔️ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!
✔️ Ada oil control utk kulit berminyak
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
.
❌NO COMPACT POWDER
❌NO FILTER / CAMERA 360
❌NO PARUT JERAWAT
❌NO JERAGAT
❌NO SUNBURN
❌NO MUKA KUSAM
.
Ada OFFER menarik untuk anda semua!
BILA BILA MASA SAHAJA BOLEH TAMAT! 😱 🙋🏻
.
️HARGA ASAL RM180 kite nk bg HARGA RUNTUH RM145 free postage SM ❤️ Harga discount kite bagi ‼️
.
jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG dan dapatkan HARGA RUNTUH!!! Confirm tak cari lain 💘💘
.
Ada COD jugakk tauu. POSTAGE pn adaa.

Whatsapp📲 01126556157
Whatsapp📲 01126556157

#dyxybccreamfoundation #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #visitmyigshop #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #bccreamraya
#mua

DOLL SAREE EXCLUSIVE (@nureef.my)

DRESS PRINCESS AISY TSARWAH♡♡♡♡
.
★Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON
.
♥️Material Como crepe + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif ♥️Mempunyai tali dibelakang, boleh diikat. (boleh adjust ikot cutting customer gitcu 😘)
♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress cutting ala2 Princess
♥️7 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )
.
★Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Harga : RM120 .
FREE POSTAGE 1MALAYSIA😘
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.
#sayajualbajuraya #bajuraya2017 #dollsaree #dollsareekurung #bajurayamurah #bazaarpaknil #onlineshopping #sayajual #malaysiaonlineshopping #bajukurungonline #likeforlike #followforfollow #followme #followbackinstantly #bajubridesmaid #instagood #instafamous #rayaootd #kurungsareemalaysia #bajupeplum #kurungpeplum #bajukurungterkini #bajukurungpeplum #bajukurungcotton #bajukurungmoden #bajurayamuslimah

Maternity & Nursing wear (@maternity_nursingwear_world)

MI & BI MOMENTS MATERNITY STRETCH-MI FULL PANEL STRAIGHT CUT LONG PANTS .
.
Size: M TO XXL
Price: RM62 exclude postage
Color: As shown .
.
#seluarmengandung
#maternity
#maternitywear
#maternitypants
#bazaarpaknil
#jualmurah
#ruangrezekihanania
More...