🌹SERUM & COSMETICS BYFEEZA🌹 (@byfeeza)

MIRACLE SERUM BOTOX
dah pakai gerenti nak lagi merawat wajah kusam menghilangkan jerawat dan jeragat merawat ekzema
glowing 8jam memutihkan muka tanpa pengelupasan
licin lembut dan gebu
Dah try mesti nak repeat order!!!
RM 35 15ml
#serummeletops #serumviral #serumoriginal #natural #bazarpaknilprodukkecantikan #skincareorganik #serumwajah #sayajualmurah #sayajualsayapakai #bazaronline #bazar #skincareroutine #jual #flawlessskin #glowingskin

COD: KL&PJ πŸ“²019-3466443 (@zawara_petalingjaya)

Kan dah kata silisponge ni kualiti AAA 😍😍
.
.
Silisponge ada banyak kelebihan tau ! Antaranya : 😍Memiliki bentuk yang transparent serta dihiasi corak di bahagian tengah-tengah
😍Diperbentuk daripada silikon berkualiti tinggi
😍Ultra tahan lama dan boleh digunakan sehingga 3 tahun
😍Jimat sehingga 50% penggunaan solek anda sebab lebih sihat dan menjimatkan wang tidak perlu beli foundation setiap bulan
😍Hanya lap sahaja menggunakan tisu di Silisponge dan tidak perlu menggunakan air pun
.
Bestnyaaaa Silisponge ni boleh di lentur dengan mudah 😫 tunggu apa lagi. Dapatkan lah sekarang ‼️
.
Harga RM 15.
.
COD AREA NIπŸ‘‡
πŸš—DAMANSARA
πŸš—PETALING JAYA
πŸš—PUCHONG
πŸš—BANGSAR
πŸš—CHERAS
πŸš—SHAH ALAM
.
🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA
.
.
Ada kawan-kawan yang nak?😊😊😊 .
Whatsapp πŸ“² 019-3466443 (fatin)
Whatsapp πŸ“² 019-3466443 (fatin)
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarastokis
#zawarapetalingjaya
#zawaracosmeticswellness
#silisponge
#kosmetikmurah
#bazarpaknilprodukkecantikan
#agentwanted
#uitmpalam
#unitarian
#msushahalam
#unikl
#universitimalaya

Stokis Zawara Petaling Jaya (@fatin.zawara)

Kan dah kata silisponge ni kualiti AAA 😍😍
.
.
Silisponge ada banyak kelebihan tau ! Antaranya : 😍Memiliki bentuk yang transparent serta dihiasi corak di bahagian tengah-tengah
😍Diperbentuk daripada silikon berkualiti tinggi
😍Ultra tahan lama dan boleh digunakan sehingga 3 tahun
😍Jimat sehingga 50% penggunaan solek anda sebab lebih sihat dan menjimatkan wang tidak perlu beli foundation setiap bulan
😍Hanya lap sahaja menggunakan tisu di Silisponge dan tidak perlu menggunakan air pun
.
Bestnyaaaa Silisponge ni boleh di lentur dengan mudah 😫 tunggu apa lagi. Dapatkan lah sekarang ‼️
.
Harga RM 15.
.
COD AREA NIπŸ‘‡
πŸš—DAMANSARA
πŸš—PETALING JAYA
πŸš—PUCHONG
πŸš—BANGSAR
πŸš—CHERAS
πŸš—SHAH ALAM
.
🚚POSLAJU SELURUH MALAYSIA
.
.
Ada kawan-kawan yang nak?😊😊😊 .
Whatsapp πŸ“² 019-3466443 (fatin)
Whatsapp πŸ“² 019-3466443 (fatin)
.
#zawara
#zawaraagen
#zawarastokis
#zawarapetalingjaya
#zawaracosmeticswellness
#silisponge
#kosmetikmurah
#bazarpaknilprodukkecantikan
#agentwanted
#uitmpalam
#unitarian
#msushahalam
#unikl
#universitimalaya

πŸ‘‘ AWET MUDA πŸ‘‘ JELITA πŸ‘‘MURAHπŸ‘‘ (@hicosmetic_zaymahumayra)

Semalam mekap lain
Hari ni mekap lain..
.
.
Tapi yang pasti,macam mane style mekap pun wajah tetap peloless mabeless..aauuumm!!
.
.
Malam tadi sampai Perak, pagi ni dah tala masuk Selangor balik.
Heading to Nismilan lak..haduiii rabak mata mak nak oii πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Nasib baik ade #preciousserum ni..
Bajet πŸ‘ΈπŸ‘Έ angaaadddd..kahhhkahh!

#HICOS
#empirerubyamethys
#menawangayaratu
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknil
#ruangrezekihanania

Shaklee Seri Kembangan (@ida_rashid_shaklee)

huh geremmm tau..balik kg makan macam2..pastu eh sapa bawak HERB-LAX..kita lupa bawak la....
tny sorg lalalalalaala.
hakak bawak ha amik lerrrrr... Pencuci muka kita pun 3 4 org rembat..nasib la menjimatkan dah 6 7 bulan pakai...Pemilik pun dh rasa nk beli baru.

Ida Rashid:
For more info or order
Whatsapp-Ida Rashid
012-2300921
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

#pilkalsium
#setgorgeousshaklee
#wanitahebat
#bazarpaknil
#krimshaklee
#jerawat
#setkurusshaklee
#colagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#kulitcantiktanpacela
#vitamincshaklee
#alfalfashaklee
#setkuruspower
#shakleelifestyles
#shakleecheras
#shakleepuchong
#shakleeputrajaya
#sayajualshaklee
#espshaklee
#kulitcantik
#masalahkulit
#shakleekinrara
#shakleeserikembangan
#sembelit
#kolesterol
#bazarpaknilprodukkecantikan
#shakleeequinepark
#testimonivitcshaklee

(@dyxy.bycikbiey)

Selamat Hari Raya Aidilfitri awakΒ² semua!!!
.
Jangan lupa untuk memakai set dyxy di pagi raya untuk nampak peloles and glowing gitu ye. πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Dapatkan segera set dyxy dgn cik biey.
Wsp or dm cik biey segera di

013 4943345
013 4943345
013 4943345

#bccreambydyana
#dyxyteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybycikbiey #dyxyteam
#dyxysales #dyxyraya #dyxypromotion #teamnurannasihah #dyxytestimoni #produkkecantikan #produktempatan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #heroseorangcinderella #lofattahlovers #lofattah #fattzuraonly #fattahamin #fattzura

Mary Jardin - MJ Fleur (@maryjardin.naturalcare)

JERAWAT INSAF TAKNAK BUAT HAL LAGI. ------------------
Memang diakui kalau kulit muka tak sihat, kita tak confident nak jumpa orang. Kadang2 orang tak cakap apa pun, tapi kita sendiri yang rasa macam tak best. .
Lagi2 musim raya, musim kenduri, musim cuti, reunion sekolah et cetera. Nak keluar rumah pegi beli kunyit pun rasa nak pakai topeng dek rasa rendah diri. .
Mary Jardin Full Set ni ada FACIAL SOAP untuk bersihkan muka, FACE OIL untuk kecutkan jerawat, COLLAGEN SERUM untuk rawat kulit muka, & CLAY MASK untuk detox & cerahkan kulit.
.
Nak kulit sihat cantik tak susah mana pun. Yang penting kena konsisten & ikut cara penjagaan kulit muka yang betul.
.
Nak try? Whatsapp / DM Zara
#ZaraMJ #MJFleur
www.wasap.my/60177940754
instagram.com/maryjardin.naturalcare

We deliver lavender from the wilderness to your skin.
#agentwanted #FleurMJ #MJZara #NedMJ #MJNed #maryjardin #bazaaronline #igbizmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #produkkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #skincaremalaysia #skincareroutine #skincare #jeragat #jerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #l4l

xandericorn82 (@xandericorn825566)

- Mereka insan terpilih..terang hati menerima Redho ilahi..sejuk hati membaca komen dari penulis komen..akar umbi yang di semai selama ini bersama Team Hkcc terasa MANISnya..Allah.. Perkataan IKHTIAR dan INSYAALLAH.. Mereka tidak TAKSUB pada product..mereka tahu product sifatnya fana..hanya jambatan IKHTIAR di dalam USAHA bersama Doa serta TAWAKAL ke hadrat ilahi.. Insyaallah..Janji Allah itu PASTI..Tidak terlewat walau sesaat.. MAHAL tidak semestinya ZALIM
MURAH tidak semestinya ADIL.. Fikir2kanlah..Wallahu'alam -
#ws0108799382 #HKCCPERAK #onlineshopping #bisnessonline #biskutraya #bazarpaknilprodukkecantikan #makanan #naelofarhijablover #tudung

xandericorn82 (@xandericorn825566)

Harga MAHAL IKHTIAR ZURIAT..
Kopisusu yang SEDAP*Insyaallah*
Juga PENYEDAP hubungan suami isteri..
Boleh dikongsi bersama ISTERI Tersayang.. Rokok?

Sedap sorang2..
Isteri hanya MAMPU merenung cik abang..
Dalam hati isteri GERAM bukan kepalang..
Apakan daya..suami bertemu cinta si rokok dunhill 20batang..
Sebelum si isteri dilafaz nikah tanda Ikatan..
β– β– β– 
Suami saya tak merokoklah kak.. jadi boleh kurang harga ni tak?

Bagi details utk penghantaran..bukan kurang saya berikan tapi hadiah sebagai Ikhtiar..nampak ketara puan terbeban dengan Harga.. Utk conceived salah satu petuanya tak boleh STRESS..Insyaallah..jika rezeki ini disuburkan asbab pemberian kecil ini..alhamdulillah.. Kita sama2 letakkan DUIT atas Ikhtiar ini..Wallahu'alam - #ws0108799382 #bisnessonline #HKCCPERAK #onlineshopping #tudung #biskutraya #bazarpaknilprodukkecantikan #kopihamil #kopisubur #HKCC

xandericorn82 (@xandericorn825566)

10 tahun MENGHAMBAKAN diri!! β–  tertarik nak jual product hkcc? - 10tahun ikhtiar untuk dapatkan berat badan ideal. Alhamdlh. .akhirnya rezeki bersama HKCC. β–  cabaran nak sebarkan manfaat product tapi TAK pernah putus asa.kenapa? -Persepsi NEGATIF pengguna, dapat FREE OK tapi tak DAPAT KURANG harga muka jebek. Sebab orang tak kenal, tak rasa dan xdapat nikmat dr usaha yg dikerjakan. .so sapa LIKE page @ banyak tanya itu ini. .minta add pos je dengan niat SEDEKAH. β–  Bila minum product pasaran HKcc Ayat PERTAMA yang anda terfikir dan bercakap sendiri?bagitahu kawan?Family atau sesiapa sahaja? - SEDAP kopi ni. Paling BEST tak sakit kepala. Bila ke tandas xdak BAU. .selera makan tetap sama, cuma yg beza berat makin TURUN. .Alhamdulillah.
Kedua, 10tahun boleh berpantang dr ambil kopi, tea dan yg lain2. .AIS pun pantang juga. .10tahun tu sbb ingat gemuk kerna makan ais. . punca2 sakit kepala dan berangin tp sejak amalkan KOPISUSU HKCC semua dah bedal. .nak pantang balik. .ya Allah trasa susahnya. Jadi skang ni semua bedal. .in sya Allah masa untuk menikmati rezeki dariNya.amin

SET TRIAL hanya RM30.00 FREE POSTAGE
#ws0108799382
#HKCCPERAK #bisnessonline #0nlineshopbandung #tudung #skirt #bazarpaknilprodukkecantikan #produkmakanan #biskutraya

xandericorn82 (@xandericorn825566)

- β– Anda nak tahu HARGA JUALAN?
β– Anda mahu tahu berapa HARGA BORONG?
β– Anda mahu Berjualan product Set Mudah hamil? Nak rege MURAH? β– Anda mahu IKHTIAR ZURIAT?
β– Anda MALAS nak Scroll page?
β– Anda nak rundingan TERUS dari penjual?
β– Anda nak HAMIL tapi MALAS baca website?
β– Anda hanya mahu tahu testimonials BERAPA CEPAT KESAN BULEH HAMIL lepas ambik product jer..
β– Anda hanya nak tau MAHAL TAK? β– Anda nak tau apa lagi FUNGSI 3product ini selain membantu KEHAMILAN?
Anda mengalami SIMPTOM tersenarai? β–  SENGGUGUT?
β–  PERIOD tak REGULAR?
β–  CYST / PCOS?
β–  BENIH suami CAIR/LEMAH?
β–  BERAT BADAN BERLEBIHAN?
β–  DIABETES?

Punca SUKAR HAMIL?

InsyaALLAH..Kami akan consult anda setelah mencuba TRIAL PACK HKCC kami

Hanya RM30.00 FREE POSTAGE utk SM ada 10 sachet shj.. #ws0108799382 sekarang

#bisnessonline
#bazarpaknilprodukkecantikan #HKCCPERAK #malaysia #onlineshopping #naelofarhijablover #biskutraya

Mary Jardin - MJ Fleur (@maryjardin.naturalcare)

Awak kalau keluar beraya tengah2 hari buta ni jangan lupa apply Mary Jardin Collagen Serum with SPF 30 ni.
Memang best sangat sebab Collagen Serum ni All-in-One merawat sambil melindungi kulit.
Kalau belum ada boleh whatsapp Zara. #ZaraMJ #MJFleur
www.wasap.my/60177940754
instagram.com/maryjardin.naturalcare

We deliver lavender from the wilderness to your skin.
#agentwanted #NedMJ #MJNed #maryjardin #bazaaronline #igbizmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #produkkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #skincaremalaysia #skincareroutine #skincare #jeragat #jerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #l4l

Baju Kurung & Shawls (@tetamucollections)

❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ NAJWA PREMIUM ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ πŸ•ͺUPGRADED VERSION
Sapa pernah beli NAJWA???? Dia akan tau beza gred material yg kami gunakan BERBEZA dari kurung lain.
Dan kali ni, DESIGN NAJWA BARUUUU dah ready. βœ”οΈ Mudah Di Gosok sebab material Lycra βœ”οΈ Lembut dan Sejuk Lycra yg digunakan adalah Premium Grade Korean Lycra βœ”οΈ Mudah ber Wudhu sebab lengan berbutang βœ”οΈ Nak nursing pun senang sgt, sebab Leher pun ada butang βœ”οΈ Bentuk Pungung terlindung sbb baju cutting kembang βœ”οΈ Jalan dan Duduk nampak gorjes jer dgn Skirt kembang payung βœ”οΈ Skirt sgt selesa sbb getah yg digunakan getah yg mantap dan kemas βœ”οΈ 7 hari Tempoh Utk penukaran Saiz(Jika tidak ngam) βœ”οΈ Sgt2 selesa dan sedap dipakai βœ”οΈ 100% Jaminan kepuasan
Nak??? πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“²πŸ“² www.wasap.my/60194343408
www.wasap.my/60194343408
Wasap kakhani KOD BAJU yg sis nak k!! 😍😍😍 Cepat2!! Lawa2 nihhhhh.. #barangbaby #tudungmalaysia #bawalcorak #shawlkeknismurah #berpantang #shawlbubble #bazarpaknilprodukkecantikan #trustedsellermalaysia #hargakasihsayang #sayajualskincare #pantang #baranganbayi #sayajualborong #visitmyigmalaysia #bawalmurahmalaysia #ibubersalin #suamisayang #isteri #pemborongtudungmurah #aisyahdhiarana #handsocksmurah #jururawat #kanakkanak #kurtiblouse #dianzlegacy #tanjak #pilihanterbaik #sihatselalu #suamiperkasa #halalperfume
More...