BOSSTERWHITENING+MIRACLESERUM (@miracle_serum__bydanielin)

Haiii awak yang nak selesaikan masalah kulit! Jangan risau dgn miracle serum semuanya dapat diselesaikan 😘😘
❌ No paraben
❌ No mercury
❌ No yucky chemicals
πŸ’― Nature
πŸ’― Safe for sensitive skin
πŸ’― Waterbased (confirm tak melekit)
πŸ’― LELAKI + PEREMPUAN boleh guna
Kebaikan Miracle Serum!! πŸ’“Menghapuskan JERAWAT πŸ’“MERAWAT pelbagai masalah kulit (eczema,radang, ruam, bintik2 merah, kulit sensitif, allergic, sunburn) πŸ’“Menghilangkan parut jerawat dan jeragat
πŸ’“Melembapkan kulit sambil memberikan effect glowing πŸ’“Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan πŸ’“Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia terberak cantik bila senyum (kesan seakan Botox) πŸ’“Kecilkan pori supaya muka tak lagi berpeluh dan tak berminyak πŸ’“Dijadikan sebagai base makeup supaya makeup tahan lama πŸ’“Kurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia
πŸ’“Melembapkan bibir yang kering dan mudah merekah 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 10ml Rm38
30ml Rm90
FREE POSTAGE 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Dm \ WS 0193603138

#trustedAgent #postageeveryday #miracleserumbydanielin #danielin #naturalserum #organic #antijerawat #antikedut #antijeragat #mukaglowing #miracleserumdanielin #sayapakaisayajual #thebestserum #miracleserum #feedbackmiracleserum #sayajual #bazarpaknilprodukkecantikan #boosterwhitening

PUTERI LILIN16 (@puteri_lilin_beauty_shoppe16)

GOLD SERUM BEAUTY
Emas dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, putih & halus serta dapat memancarkan sinar cerah pada wajah. dengan kandungan vitamin C & E di dalamnya yang semakin membuat serum gold ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan kulit wajah setiap hari.

GOLD SERUM BEAUTY

Memperbaiki jaringan kulit yang rosak / kerutan pada wajah serta membuka pancaran aura wajah anda menjadi tampak lebih cerah serta-merta.

Memutihkan wajah dalam waktu singkat

Gunakan secara rutin, maka akan membantu menghilangkan masalah flek, kerutan, kantung mata yang gendut & menghitam

Menjadikan kulit anda cerah & lebih putih bercahaya

Pemakaian pertama dapat langsung dirasakan khasiatnya

GOLD SERUM BEAUTY
Titiskan 2-3 titik serum pada tangan / langsung pada wajah, kemudian usapkan pada kulit wajah & leher secara merata. Gunakan serum ini pada wajah yang sudah dibersihkan terlebih dahulu. Gunakan 2 kali sehari sebelum menggunakan krim pagi & malam secara teratur.

#goldserumglowingbeauty
#goldserumglowingbeauty
#goldserumglowingbeautymurah
#goldserumglowglowingoriginal
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaaronlinemalaysia
#daraanggun
#daraanggunmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#syukuralhamdulillah
#syukurselalu

PUTERI LILIN16 (@puteri_lilin_beauty_shoppe16)

Beaute Candy ialah produk ajaib yang boleh merawat kulit menjadi putih
dan bersih.

tidak perlu bancuh dan cucuk untuk mendapatkan kulit yang
cantik cuma kemam-kemam dan terus putih.

Tiada lagi masalah kulit gelap, berjerawat dan parut selepas ini.. masalah liang pori pon hilang

KEBAIKAN BEAUTE CANDY
Menjaga kulit agar tetap licin, lembut dan fleksibel
Dapat memberikan penampilan yang lebih muda.
Mengurangkan sembelit
Baik untuk penyakit jantung
Kandungan tinggi antioksidan
Mengurangkan risiko penyakit jantung
Sokongan kesihatan tulang
Anti-radang
Kaya dengan Vitamin C
Tinggi antioksidan

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN BEAUTE CANDY
Nutroxsun (Pemutih)
Olive Leaf (Daun Zaitun)
L-Cystein

CARA PENGAMBILAN BEAUTE CANDY1 kali sehari sebelum sarapan
Kemam sahaja

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM
Ibu mengandung, wanita period dan dalam pantang
tidak boleh mengambil beaute candy
Untuk kesan lebih cepat dilarang mengambil
minuman berkabonat & kafin
Banyakkan minum air masak βœ”οΈSIAP POS!!! #beautecandyoriginal
#beautecandy
#beautecandyori
#beautecandymurah
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazaaronlinemalaysia
#sayajualmurah
#sayajualonline
#syukuralhamdulillah
#syukurselalu
#supplimentkesihatan
#produkuntukkurusmurahmalaysia
#produkmurah
#produkkecantikan

HARGA PROMO (@naneeshopp)

πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―
PRE ORDER ITEM.
ETA 5-15 hari dari tarikh pembayaran. Pembelian sebanyak RM150 DAN KEATAS DAPAT FREE POS.
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ».
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌿🌿🌿🌿🌿
OVAL BRUSH From highlighting to contouring, this 10 pieces set gives you so many options for doing your makeup. The brushes have a round shape design that's perfect for blending foundation, blush, or powder to your face or cheeks. With so many different sized brushes to choose from, you can achieve any look you want!

Highlights: πŸ’„Provides flawless coverage
πŸ’„Synthetic Hair
πŸ’„Firm grip handle design and tilted brush tip

Whatsapp / Telegram 0176498905 for orders and details

#berusmurah #brushmurah #brushsetmurah #ovalbrushmurah #ovalmurah #ovalbrushmalaysia #ovalsetmurah #sayajualbrush #sayajualovalbrush #aydajebat #pencurihati #sayajualovalbrushmurah #sayajualovalbrushset #tehahovalbrush #bazarpaknil #zizanmall #sayajual #bazarpaknilprodukkecantikan #brushfreepos #brushmurahmalaysia #malaysia #universal #explore #world #makeupjimatseharian #brushmakeupmurah #berusmekapmurah #lofattah #neelofa #fattahamin

β™‘Imanni Skinz β™‘ (@yaya_imanniskinz)

Muka berjerawat πŸ˜₯? Mkin dpicit mkin banyk pulak😱. Mcm mna nk bgi hilang ni 😫? Korang yg ad msalah mcm ni cuba guna Linnea Acne Serum & Moisturiser Insyaallah jerawat akan kecut. Linnea Acne Serum & Moisturiser ni kaya dengan Habbautusauda 100% organik yg memberikan khasiat kepada kulit muka kita. 100% organik ya tk ada chemical. Yang paling best tntg produk ni ia Mengandungi khasiat yis untuk mencantikkan kulit. Kulit muka kita yg sbelum ni bejerawat akn jdi cantik.
Bestkn linnea acne serum moisture ni, da la mengecutkn jerawat,☺️ ad hbbautusauda yg mmberikan khasiat pda kulit 😊 malah mgandungi yis utk mencantikkan kulit muka kita😍
So korang yg nk cuba produk ni boleh la wasap sy 014 6569153

#Imanniskinz
#noparaben #nosilikon #nomercury #organikhabbautusauda #produkkecantikkan #bazarpaknilprodukkecantikan #mencantikkankulit #produkberkualiti #produkkosmetik #tiadabahankimia #produkkecantikanmalaysia

Angah Zolkipley (@angah_zolkipley)

🐘 SOFA KIDS 🐘

Mahukan anak2 duduk selesa sambil bermain dengan ceria?
.
Sangat sesuai dijadikan kerusi santai untuk anak2 dan dijadikan sebagai 'soft toy'. .
Selamat untuk kanak2 berusia dari 1 tahun hingga 7 tahun. πŸ₯fabrik baldu bermutu tinggi.
πŸ₯kekemasan jahitan yg dijamin terbaik.
πŸ₯berzip, boleh top up fiber jika inginkan lebih padat.
πŸ₯boleh dibasuh dan mudah dibawa travel.
.
Dapatkan pilihan design yg terkini dan kegemaran anak2.
.
Berminat whatsapp 012-5622 342
Cod area sitiawan lumut manjung
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #followersmalaysia #onlineigshop #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #bisnesonlinemalaysia #jual #kosmetikmurahmalaysia #malaysia #bisness #bisnesonline #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #serimanjung #bazarpaknilprodukkecantikan #murahmurah #kedaionline

Angah Zolkipley (@angah_zolkipley)

🐘 SOFA KIDS 🐘

Mahukan anak2 duduk selesa sambil bermain dengan ceria?
.
Sangat sesuai dijadikan kerusi santai untuk anak2 dan dijadikan sebagai 'soft toy'. .
Selamat untuk kanak2 berusia dari 1 tahun hingga 7 tahun. πŸ₯fabrik baldu bermutu tinggi.
πŸ₯kekemasan jahitan yg dijamin terbaik.
πŸ₯berzip, boleh top up fiber jika inginkan lebih padat.
πŸ₯boleh dibasuh dan mudah dibawa travel.
.
Dapatkan pilihan design yg terkini dan kegemaran anak2.
.
Berminat whatsapp 012-5622 342
Cod area sitiawan lumut manjung
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #followersmalaysia #onlineigshop #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #bisnesonlinemalaysia #jual #kosmetikmurahmalaysia #malaysia #bisness #bisnesonline #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #serimanjung #bazarpaknilprodukkecantikan #murahmurah #kedaionline

Angah Zolkipley (@angah_zolkipley)

🐘 SOFA KIDS 🐘

Mahukan anak2 duduk selesa sambil bermain dengan ceria?
.
Sangat sesuai dijadikan kerusi santai untuk anak2 dan dijadikan sebagai 'soft toy'. .
Selamat untuk kanak2 berusia dari 1 tahun hingga 7 tahun. πŸ₯fabrik baldu bermutu tinggi.
πŸ₯kekemasan jahitan yg dijamin terbaik.
πŸ₯berzip, boleh top up fiber jika inginkan lebih padat.
πŸ₯boleh dibasuh dan mudah dibawa travel.
.
Dapatkan pilihan design yg terkini dan kegemaran anak2.
.
Berminat whatsapp 012-5622 342
Cod area sitiawan lumut manjung
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #followersmalaysia #onlineigshop #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #bisnesonlinemalaysia #jual #kosmetikmurahmalaysia #malaysia #bisness #bisnesonline #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #serimanjung #bazarpaknilprodukkecantikan #murahmurah #kedaionline

Angah Zolkipley (@angah_zolkipley)

🐘 SOFA KIDS 🐘

Mahukan anak2 duduk selesa sambil bermain dengan ceria?
.
Sangat sesuai dijadikan kerusi santai untuk anak2 dan dijadikan sebagai 'soft toy'. .
Selamat untuk kanak2 berusia dari 1 tahun hingga 7 tahun. πŸ₯fabrik baldu bermutu tinggi.
πŸ₯kekemasan jahitan yg dijamin terbaik.
πŸ₯berzip, boleh top up fiber jika inginkan lebih padat.
πŸ₯boleh dibasuh dan mudah dibawa travel.
.
Dapatkan pilihan design yg terkini dan kegemaran anak2.
.
Berminat whatsapp 012-5622 342
Cod area sitiawan lumut manjung
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #followersmalaysia #onlineigshop #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #bisnesonlinemalaysia #jual #kosmetikmurahmalaysia #malaysia #bisness #bisnesonline #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #serimanjung #bazarpaknilprodukkecantikan #murahmurah #kedaionline

Authorisedagentmaryjardin (@maryjardinbybiby)

Serum MJardin yang femes ni terbukti berkesan banyak testimoni jeragat jerawat garis garis halus dah berjaya kak huii

Siap ada spf 30 tu kak memang cukup untuk lindung kulit kita ni .Nanti free B explain kenapa B bagitahu kita cukup dengan Spf 30 je nak lindung kulit,

yang taksuke makeup yang rimas amal day cream night cream boleh try serum Mjardin ni at least masih terjaga kulit kita neh tau -merawat pigmentasi
-antioxidant
-meremajakan kulit

Laku keras Loose item Serum memang habis langsung ramai dok nangis bucu katil tapi jangan risau pe kata try one full set terus confirm confirm dapat try full set skincare MJardin RM335 only include postageπŸ‘πŸ» Wow sangat
Whatsapp B 019-2110101#scrubsusu #serumwajah #bazarpaknilprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikan #maryjardinskincare

nurhayabeautyshoppe (@tabitaglowmurah)

#Repost @tabitaglowmurah
・・・
SERUM VIT E GOLD

Bagi pengguna Tabita Skincare yang telah menggunakan set tabita selama 3 bulan, anda dinasihatkan untuk mengambil serum vitamin E sebagai tambahan. Serum kaya dengan vitamin E membuat kulit anda sihat alami & menjadi lebih mulus, lembut & tegang. Sebagai antioksida yang melindungi kulit dari pengaruh luar seperti pencemaran, matahari dan iklim. Is juga meransang pembentukan & peningkatan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit. Serum juga bertindak menghalus, mencerah & menghindari tona kulit tidak sekata.
Terdapat dlm 2 pilihan
Besar RM90 (30ml)
Mini RM45 (15ml) @ RM25 dgn mana2 pembelian set Tabitaglow Skincare.

WhatsApp 012-3104127

#tabitaskincare #tabitaglow #tabitaoriginalmurah #serumtabita #tabitalooseset #codalorsetar #bazarpaknilprodukkecantikan #jomkitalelong #JomBeli

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

Moh lerr cuci mata tgk #feedbackBGM dari kakak cantik yg berpuas hati pakai nihπŸ’—πŸ’—πŸ’—
Scroll satu2 tgk kulit muka depa. Hebat penangan BGM semua jadi glowing flawlesssss😍
Nak dptkan set BGM foundation gebu boleh whatsapp 0123322936😘

JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

Moh lerr cuci mata tgk #feedbackBGM dari kakak cantik yg berpuas hati pakai nihπŸ’—πŸ’—πŸ’—
Scroll satu2 tgk kulit muka depa. Hebat penangan BGM semua jadi glowing flawlesssss😍
Nak dptkan set BGM foundation gebu boleh whatsapp 0123322936😘

JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

Moh lerr cuci mata tgk #feedbackBGM dari kakak cantik yg berpuas hati pakai nihπŸ’—πŸ’—πŸ’—
Scroll satu2 tgk kulit muka depa. Hebat penangan BGM semua jadi glowing flawlesssss😍
Nak dptkan set BGM foundation gebu boleh whatsapp 0123322936😘

JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

Banyaknya testimoni kami dapat hari2 smpai juling mata nak upload hat mana pun xtau heheh. Semua segakkk2. Pakai BGM FOUNDATION + LIPMATTE BGM. βœ”οΈbeli tahun lepas foundation BGM pakai hari2 xhbs lgi
βœ”οΈmakin lama makin glowing
βœ”οΈringan d muka bila pakai tak rasa rimas
βœ”οΈmudah remove utk solat
βœ”οΈstop guna skincare hanya guna foundation BGM SBG PENJAGAAN KULIT sbb mengandungi vit E yg tinggi

JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

Bukan nak cakap mmg ramai sgt sgt geng2 nurse pakai BGM & lipmatte. Kira wad tu klau sorg pakai pakat tanya pakat pakat beli. Ramai feedback yg kami dpt "pesakit pun ramai yg puji kami muka glowing " 😬😬 JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm

BIHAN GIRLY MAKEUP (@byfarraabdjalil_bgm)

BIHANgirlymakeup-kit TERBAIKKK!!!β€οΈπŸ’•
MURAH. BERKUALITI. PUAS HATI.
Pengguna yg berpuas hati dgn set mekap kit kami. Ada KELULUSAN KKM, HALAL & SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT utk kulit flawless, glowing. Makeup tahan lebih 12 jam.

JOM DAPATKAN SET BGM 2IN1 πŸ‘‡πŸ‘‡
➑️FOUNDATION
➑️GLOWING SPRAY

WHATSAP 0123322936
WHATSAP 0123322936

#bihangirlymakeup
#bihangirlymakeup2in1
#bihangirlymakeupklang
#bgm #bgmterbaik
#bgmfoundation
#bgmfoundationgebu
#concealer
#foundation
#glowingspray
#loosepowder
#followforfollow #likeforlike
#sayajualsayapakai
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikan
#produktutupjerawat
#maharajalawakmega2017
#urusanhaticikdramaqueen #maharajalawakmega #nahurindu #mehsandarpadaku
#lofattah
#bgm#foundationgebu#lipmattebgm
More...