Sendayu Tinggi Puncak Alam (@sendayutinggi_puncakalam)

RepostBy @sendayu.tinggi_hq: "Matte BB Cushion ni ada 4 color code ya. Jom tgk swatches on hand
.
Casing hitam = Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60) sesuai utk normal, oily, combination, acne skin
.
Casing pink = Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60) sesuai utk normal, dry, pigmentation & combination skin
.
#mattebbcushion #sendayutinggi #sendayutinggipuncakalam #uitm #mycoffeeprince #bukitjelutong #ttdishahalam #sendayutinggiselangor #denaialam #sayajualonline #sayajualmurah #kotadamansara #subang #subangbestari #meru #shahalam2 #alamsuria #sgbuloh #alambudiman #ruangrezekihanania #shahalam #selangor #bazarpaknil #diatv3 #ttdishahalam #dramasangat #uitm #mattebbcushion #dekatkanjarakkita #bbcushionmurah #bbcushionmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #uitmpuncakalam

FOUNDATION GERRBUUE (@rahsia.foundation.kecutjerawat)

AMARAN!!!! UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH WAJAH!!! SEPERTI SAYA SEBUT DIBAWAH
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ✖️berminyak
✖️berjerawat kecil
✖️jeragat kesan kimia
✖️lebih tua dari usia
✖️gelap
✖️tona tak sekata
✖️kering
✖️mengelupas
✖️black/whitehead
✖️kusam
✖️sensitif
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan dibiar... dan jangan risau sebab kita ada 'pondesen' berasankan bunga🌹 mampu jadi penawar segala masalah di wajah.. Pondesen 3IN1 ini mampu menjadikan wajah
............................................................
🦋glowing
🦋flawless
🦋lembut
🦋cerah
🦋nampak muda
🦋licin dan bersih
🦋menghaluskan
🦋mengecilkan liang pori
🦋mencegah dari terbakar
🦋mencegah dari berminyak
🦋menyegarkan
🦋menaikkan seri
🦋wajah lebih ceria
...............................................................
Kelebihan foundation ✅mesra wuduk
✅mudah dicuci
✅tak perlu toner
✅berasaskan bunga
✅tahan lebih 8jam
✅tak melekit
✅tak bercapuk
✅tak cair warna ✅sesuai kulit berminyak/sensitif
✅tak payah pakai bedak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Kini bukan cerita fantasy lagi.. Kerana agent2 kami sentiasa mendapat testimoni gembira dan berpuas hati dari pengguna .setakat ini kami belum dapat komplen dari costumer "syukur alhamdulillah'

Untuk order boleh wasap terus tekan link biru⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189

FOUNDATION GERRBUUE (@rahsia.foundation.kecutjerawat)

AMARAN!!!! UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH WAJAH!!! SEPERTI SAYA SEBUT DIBAWAH
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ✖️berminyak
✖️berjerawat kecil
✖️jeragat kesan kimia
✖️lebih tua dari usia
✖️gelap
✖️tona tak sekata
✖️kering
✖️mengelupas
✖️black/whitehead
✖️kusam
✖️sensitif
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan dibiar... dan jangan risau sebab kita ada 'pondesen' berasankan bunga🌹 mampu jadi penawar segala masalah di wajah.. Pondesen 3IN1 ini mampu menjadikan wajah
............................................................
🦋glowing
🦋flawless
🦋lembut
🦋cerah
🦋nampak muda
🦋licin dan bersih
🦋menghaluskan
🦋mengecilkan liang pori
🦋mencegah dari terbakar
🦋mencegah dari berminyak
🦋menyegarkan
🦋menaikkan seri
🦋wajah lebih ceria
...............................................................
Kelebihan foundation ✅mesra wuduk
✅mudah dicuci
✅tak perlu toner
✅berasaskan bunga
✅tahan lebih 8jam
✅tak melekit
✅tak bercapuk
✅tak cair warna ✅sesuai kulit berminyak/sensitif
✅tak payah pakai bedak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Kini bukan cerita fantasy lagi.. Kerana agent2 kami sentiasa mendapat testimoni gembira dan berpuas hati dari pengguna .setakat ini kami belum dapat komplen dari costumer "syukur alhamdulillah'

Untuk order boleh wasap terus tekan link biru⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189

FOUNDATION GERRBUUE (@rahsia.foundation.kecutjerawat)

AMARAN!!!! UNTUK WANITA YANG ADA MASALAH WAJAH!!! SEPERTI SAYA SEBUT DIBAWAH
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ ✖️berminyak
✖️berjerawat kecil
✖️jeragat kesan kimia
✖️lebih tua dari usia
✖️gelap
✖️tona tak sekata
✖️kering
✖️mengelupas
✖️black/whitehead
✖️kusam
✖️sensitif
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan dibiar... dan jangan risau sebab kita ada 'pondesen' berasankan bunga🌹 mampu jadi penawar segala masalah di wajah.. Pondesen 3IN1 ini mampu menjadikan wajah
............................................................
🦋glowing
🦋flawless
🦋lembut
🦋cerah
🦋nampak muda
🦋licin dan bersih
🦋menghaluskan
🦋mengecilkan liang pori
🦋mencegah dari terbakar
🦋mencegah dari berminyak
🦋menyegarkan
🦋menaikkan seri
🦋wajah lebih ceria
...............................................................
Kelebihan foundation ✅mesra wuduk
✅mudah dicuci
✅tak perlu toner
✅berasaskan bunga
✅tahan lebih 8jam
✅tak melekit
✅tak bercapuk
✅tak cair warna ✅sesuai kulit berminyak/sensitif
✅tak payah pakai bedak
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Kini bukan cerita fantasy lagi.. Kerana agent2 kami sentiasa mendapat testimoni gembira dan berpuas hati dari pengguna .setakat ini kami belum dapat komplen dari costumer "syukur alhamdulillah'

Untuk order boleh wasap terus tekan link biru⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189
www.wasap.my/60109296189

CIKSHA LEMONEX (@ciksha_lemonex)

STRESS SEBAB GEMOOOK ?? macam2 produk guna, still tak nampak perubahan? meyh ciksha bantu uoollss.

#Lemonex adalah minuman kesihatan yang membantu mengurangkan berat badan.

nak seliiiim dengan Lemonex? bajet tak berapa nak ada untuk beli sebotol? takpe.... kita ada pek percubaan, 1O & 15 sachet.

http://www.wasap.my/60133144295

#Lemonexprodukkurus #Lemonex #jomkurusdenganLemonex #jomkurus #letskurus #kuruscantikdenganLemonex #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaarkl #bazar #bazarpaknilmurah #bazarkarat #terkurustanpasengaja

COCOBLANC.TRUDOLLY.AMYERABEAUT (@fafaushop)

FREE LIMITED EDITION TOTE BAG TRUDOLLY by FAZURA 😍😍
.
.
Siapa nak FREE tote bag limited edition #trudolly ni? 🤗🤗
.
.
Dengan setiap pembelian 2 box TRUDOLLY akan dapat FREE TOTE BAG LIMITED EDITION from TRUDOLLY ni tau! .
.
RM 99 Semenanjung Malaysia
RM 105 Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE
.
COD: KL SENTRAL, NU SENTRAL, LRT BANGSAR & PANTAI DALAM
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 014-2648966
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar

COCOBLANC.TRUDOLLY.AMYERABEAUT (@fafaushop)

Q: berapa harga detox pro? Rm99 setiap satu supplement ke?
.
A: pihak kami tidak menjual satu satu, harga rm99sm @ rm105ss untuk kedua dua supplement yang terdapat di dalam satu box Trudolly iaitu Detox Pro & Beauty Booster. (Saya belanja FREE postage + FREE gift tau! 😘)
.
Q: berapa biji ada di dalam setiap botol?
.
A: setiap botol supplement mengandungi 30 tablet dan boleh di amalkan selama 30 hari. satu biji beauty booster pada waktu pagi (boleh amalkan before or after jika ada gastrik) dan detox pro di amalkan sebelum tidur pada waktu malam.
.
Q: kalau sedang period boleh consume tak?
.
A: boleh, tiada masalah. malah, ianya akan melancarkan period dan mengurangkan sakit sengugut tau. sangat bagus 💓
.
.
HARGA 1 SET BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO
.

RM 99 Semenanjung Malaysia
RM 105 Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE
FREE CUTE BOTTLE
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 014-2648966
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #trudollymalaysia #trudollykualalumpur #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam

THE 1NE'S COLLECTION (@the1ne_scollection)

MARY KAY WOMEN PERFUME COLLECTION. ❤️THINKING OF LOVE
Baunya lembut je bau bunga-bungaan. Sesuai buat gift sebab disertakan keychain berbentuk heart & kad ucapan. .
.
❤️FOREVER DIAMONDS
Bau yang lembut, menenangkan & very feminine. Segar aje rasa. Sapa tak suka bau sengit hidung kuat-kuat tu this is for you. .
.
❤️CITYSCAPE
Bau sweet yet soft. When I use Cityscape, akan rasa bersemangat & mood kembali ceria! .
.
❤️UPBEAT
Untuk wanita yang gemarkan bau agak kuat & maskulin. Sesuai dengan karakter anda! Berani & outstanding. 💪
.
.
.
.

Your Beauty Consultant
Wanie I +6010658 1085

http://www.wasap.my/60106581085
http://www.wasap.my/60106581085
http://www.wasap.my/60106581085
http://www.wasap.my/60106581085

#makeupartist #makeupMK #MKlover #makeuptutorial #beautyconsultant #beautiful #kosmetikmarykay #kosmetikselamat #produkkecantikan #jomcantik #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #cantik #sihat #ilovemarykay #perfume #minyakwangi

PEMBORONG BARANG KOSMETIK (@yanabeautyshop)

Babies Serum Gula 👉kulit menjadi lebih lembut tanpa mengelupas
👉Merawat bg kulit yg sensitif dan menampakkan lebih glowing tanpa berminyak
👉mencerahkan kulit

Rm 15
Pm @ whatsapp 0173887419 💕

#babiesserumgula #serumgula #babiesblink #babiesviral #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #onlineshoppingmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #igshop

Zetty Pretty Shop (@zetty_shop90)

Our NEW PROMOTION💋
.
BUY 2 box TRUDOLLY and you will get 1 exclusive trudolly totebag❤️
.
.
HARGA 1 SET BEAUTY BOOSTER & DETOX PRO
.

RM 99 Semenanjung Malaysia
RM 105 Sabah/Sarawak
FREE POSTAGE
FREE CUTE BOTTLE
_____________________
Order & Enquiries
Whatsapp 📲 016-9225896
#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantaidalam #sayagunasayajual

Bella Mary Kay #fattzura #like (@bella_maryk)

Mengapakah kita perlu guna 🎀 Skinvigorate Cleansing Brush 🎀 ❤️ 97% memaksimukanmanfaatkan penjagaan kulit ❤️ 96% memberikan tona yang lebih sekata ❤️ 95% kulit terasa lebih lembut,licin & sihat ❤️ 94% mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri ❤️ 93% memulihkan kulit wajah yang tampil muda

Jom ... jom cantik .. Free skincare class & free consultation #marykaymalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #fattzura

PRICKLY OIL |JERAWAT |FLAWLESS (@rainianature.hq)

BEBAS TANPA JERAWAT. KULIT MUKA GLOWING & LEMBUT
.
"pakai sebelum tidur, bangun pagi muka GLOWING dan LEMBUT je. Letak dekat JERAWAT, tak jadi nak tumbuh. best sangat.."
.
MUKA BEBAS JERAWAT, GLOWING DAN LEMBUT, SIAPA TAK NAK KAN?😍
.
#rainianature
#pricklypearseedoilmalaysia
#jerawatbadan
#jerawat
#jerawatpasir
#jerawatbatu
#bazarpaknilprodukkecantikan
#muamalaysia
#organik
#naturalskincaremalaysia
#kulitcantik
#flawless

Stockist Dyas Scrub 😍🐐🍦🍃🌾🍫 (@stockist_dyas_ipoh)

SI BELANG TERQOISE YANG BIJAK MENAMBAT HATI SI GADIS DAN LELAKI. Bukan kerana rupanya yg menarik hati,tetapi kerana kehebatan manfaatnya yg membuatkan semua orang JATUH CINTA!!!😍 Kulit yang dulu nya bermasalah,kusam dan banyak cela bertukar menjadi BERSIH,CERAH,FLAW.LES DAN MULUS!

JANGAN TAK PERCAYA, DS dari bahan pure organic yg terpilih dan terbaik untuk kulit anda.
Jadi kesannya juga pastinya terbaik.....kesempurnaan semulajadi yang selamat untuk kulit kesayangan anda! Pakai la tanpa was-was ❤️ Klik album ini utk usha lebih banyak testimonial | feedback dr Dyaslovers ❤️ Kini DS mempunyai 4 FLAVOUR ;
HERBS
PEPPERMINT
GOAT MILK
VANILLA

http://www.wasap.my/60185783279
http://www.wasap.my/60185783279
http://www.wasap.my/60185783279

#scrub #goatmilk #vanilla #herbs #peppermint #choco #chocolate #agent #ipoh #perak #dyas #agentdyas #dyasipoh #masker #beauty #flawless #organicbeauty #bazarpaknilprodukkecantikan #dyaslover #dyasscrub #ds #agentipoh #flavourherbs #flavourgoatmilk #flavourpeppermint #flavourvanilla #flavourchocolate

makeup murah 🎉 (@saffy.beaute)

TARTE SET
Tarte Eyebrow 4in1
Tarte Eyeliner
Tarte Mascara
Tarte foundation
Tarte lips 4in1
Price:: RM45
---------------------
#makeupmurah #jualmakeup #makeupartis #eyelinermurah #mascaramurah #foundationmurah #eyebrowmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil

Efa Collections (@efacollections_boutique)

sis nk kulit cerah flawless mcm ni ?
tk perlu cucuk bagai..
dgn vitc absorbent..kesan seawal seminggu..
dh nmpk kulit mkin flawless..
ade kkm..sehari kemam 2 tablet..
dh la sedap rasanya..gabungan vitc ,oat dan madu..
.
sape nk tgl no tel kt komen ye
atau klik link wasap efa www.wasap.my/60164435845
.
#fattzura #kulitputih #kulitkusam #putihgebu #vitaminc #jerawat #jeragat #cantik #kulitsehat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #dexandraperfume #kualakangsar #perak #ipoh #mengandung #kuisas #gegarvaganza #meletop #rozitachewan
More...