#ninaskincare (@intan_e_healthbeauty_shop)

HASIL LEPAS APPLY BIHAN GIRLY MAKEUP (bgm)
Feedback beribu ribu kami terima semua puas hati dengan bgm. Sekelip mata kulit boleh bertukar menjadi gebu glowing.
FAKTA FOUNDATION BGM ‼️
✔️ 100% tutup cela di wajah
✔️tahan lama bila apply lebih 12 jam
✔️lagi lama lagi cantik & glowing
✔️tak bercapuk / tak perlu touch up
✔️guna utk harian @event
✔️1 bekas tahan 5-6bulan
Whatsapp 018-9078220
#bihangirlymakeup#lipmattebihan#lipmattebgm#misijuallipstik#misicantik#sayagunasayajual#bazaaronline#bazarpaknilprodukkecantikkan#glowingspraybgm#sayanakcantik#wanitamodern#onlineshoppingmalaysia#onlinemarket#uitm#uum#gegarvaganza#mekapnikah#mekapartis# - #regrann

Trading Service (@aatrading.service)

.
Huawei Official Store .
From Shopee, GREAT DEALS
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

PIKAT HATI SUAMI DGN KURUS 💖 (@minkaffe_projekkurusbadan)

Lepas minum ja ~~~~ 😱😱😱
.
.
Loya hilang???
Dah tak muntah???
Dah boleh makan??? Dah tak lemah lagi???
.
.
Syukur alhamdulillah Tq Allah 💕😘 asbab Set PKP ney dapat bantu kawan sis yang morning sickness teruk.. Tq Allah.. Tq Allah.. Tq Allah..
.
.
Kawan sis memang suka Set PKP ney tapi masa awal dapat tahu mengandung terus alah bau Min Kaffe yang harum semerbak tuh jangan la bagi dia bau confirm muntah.. 🙈😞
.
.
Cabaran ibu mengandung kan?? Tapi takpa now alhamdulillah dah boleh consume Set PKP balik.. syukur tengok dia kembali kuat 💪🏻 & bersemangat balik.. 👌🏼😍
.
.
Whatsapp 017 999 8761
.
.
#minkaffe #minkaffee #minkaffemurah #minkaffe☕️☕️ #kopidiet #milkbooster #kopigarambuluh #kopiviral #mineralcoffee #sayajualkopi #bazaronline #bazarpaknil #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #terapiinstagram #igsokongan #projekstg

Trading Service (@aatrading.service)

.
Shopee Top 20 BEST SELLER
.
Wholesale Price! Clearance, FREE Shipping World wide
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

Trading Service (@aatrading.service)

.
Shopee Huat 99
.
Clearance Price, Free shipping, Fast Delivery.
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

Trading Service (@aatrading.service)

.
Alibaba Store
.
Wholesale Price!
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

perfumesheaven (@perfumesheaven)

POLO SAFARI WOMAN 100ml (RM40 only)
PROMO CNY!!! DISKAUN RM10 utk 2 botol

Dapatkan segera harga hebat termasuk postage ke seluruh malaysia.

HARGA ISTIMEWA untuk pembelian kedua dan seterusnya... Untuk order, hubungi 01110518663 (whatsapp only)

#perfumesheaven
#perfumewangi
#perfumemalaysiamurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#minyakwangi
#perfumesale
#perfumeshop
#perfumecollection
#igshopmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#shoppingmurah
#shoppingmalaysiaonline
#onlineshop
#minisprayparfums
#perfumebestseller
#perfumebest
#perfumedubaimurah
#perfumedubai

perfumesheaven (@perfumesheaven)

POLO SAFARI100ml (RM40 only)
PROMO CNY!!! DISKAUN RM10 utk 2 botol

Dapatkan segera harga hebat termasuk postage ke seluruh malaysia.

HARGA ISTIMEWA untuk pembelian kedua dan seterusnya... Untuk order, hubungi 01110518663 (whatsapp only)

#perfumesheaven
#perfumewangi
#perfumemalaysiamurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#minyakwangi
#perfumesale
#perfumeshop
#perfumecollection
#igshopmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#shoppingmurah
#shoppingmalaysiaonline
#onlineshop
#minisprayparfums
#perfumebestseller
#perfumebest
#perfumedubaimurah
#perfumedubai

VIVIX SHAKLEE~DE'XANDRA (@syazjay)

Kalau nak tahuu..VIT E nie bukan utk KECANTIKAN KULIT je tauuu. Ada bykkk lg manfaat lain. Contohnya utk BANTU PASANGAN YG SEDANG IKHTIAR HAMIL

Untuk wanita :
❤️ Dapat meningkatkan ketebalan uterus. Kenapa? Sbb most of the cases of infertility in women caused by thin uterine lining ❤️ Mengurangkan risiko keguguran. Ye la, dinding uterus tebal InshaaAllah penempelan embrio tu terlekat elok 👍 ❤️ Pernah dengar PCOS x? Xpe kalau xpnah google okayy? 😉 Yg ni pun leads to infertility jugak tau. So kat sini VITAMIN E akan bantu improve glucose metabolism & reduce insulin resistant. ❤️ IVF. Ada jufa pasangan yg smpai kena buat IVF kan? Xsalah pun actually sebab ianya adalah satu ikhtiar jgk. And alhamdulillah ada study mengatakan pengambilan VITAMIN E meningkatkan success rate of IVF tu. ❤️ Pengambilan dengan dose yg rendah ketika mengandung dapat mengurangkan risiko premature rupture of amniotic sac. Maksudnya air ketuban pecah sebelum waktu. Xmau la mcm tu kan. Sbb once air ketuban pecah je, its a ticking clock for infection to come. Ishhhhh! Bahayaa tauuu

Untuk lelaki, walaupun 1 je effect die tapi sangat membantu okayy? 😉

VITAMIN E ni dapat meningkatkan kelajuan sperma & juga kesihatan sperma. So, InshaaAllah akan lahirlah anak yang sihat & cergas 💪💪💪 So utk pasangan yg sdg TTC..most recommended to try VIT E Complex ya?
Pakej blh dpt KULIT AWET MUDA
#vitaminmurahshaklee #vitamine #vitamineshaklee #ikhtiarhamil #ikhtiar_cara_yang_selamat #beautyskincare #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #shakleemurah #shakleeperlis #shakleeunimap #shakleeuitm

perfumesheaven (@perfumesheaven)

POLO RED WHITE BLUE 100ml (RM40 only)
PROMO CNY!!! DISKAUN RM10 utk 2 botol

Dapatkan segera harga hebat termasuk postage ke seluruh malaysia.

HARGA ISTIMEWA untuk pembelian kedua dan seterusnya... Untuk order, hubungi 01110518663 (whatsapp only)

#perfumesheaven
#perfumewangi
#perfumemalaysiamurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#minyakwangi
#perfumesale
#perfumeshop
#perfumecollection
#igshopmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#shoppingmurah
#shoppingmalaysiaonline
#onlineshop
#minisprayparfums
#perfumebestseller
#perfumebest
#perfumedubaimurah
#perfumedubai

Trading Service (@aatrading.service)

.
Amazon Store
.
Wholesale Price!
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

Trading Service (@aatrading.service)

.
Ebay Store
.
Wholesale Price!
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

Trading Service (@aatrading.service)

.
AliExpress Store
.
Wholesale Price! Retail lowest price!
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee

perfumesheaven (@perfumesheaven)

POLO SPORT MAN 100ml (RM40 only)
PROMO CNY!!! DISKAUN RM10 utk 2 botol

Dapatkan segera harga hebat termasuk postage ke seluruh malaysia.

HARGA ISTIMEWA untuk pembelian kedua dan seterusnya... Untuk order, hubungi 01110518663 (whatsapp only)

#perfumesheaven
#perfumewangi
#perfumemalaysiamurah
#perfumemalaysia
#perfumemurahmalaysia
#perfumemurah
#minyakwangi
#perfumesale
#perfumeshop
#perfumecollection
#igshopmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#shoppingmurah
#shoppingmalaysiaonline
#onlineshop
#minisprayparfums
#perfumebestseller
#perfumebest
#perfumedubaimurah
#perfumedubai

Trading Service (@aatrading.service)

.
Shopee Store
.
FREE SHIPPING for UP to Rm25 purchase
.
Kami membantu dalam membuat pembayaran secara global dari pelbagai jenis marketplace seluruh dunia
.
Marketplace:: ebay, amazon, aliexpress, alibaba, lazada, shopee, etc
.
Nak meniaga online tapi xtau nak dpt stock murah dari mana??
.
watsapp 019-7930778
watsapp 019-7930777
.
#wholesale #sayajual #sayabuatservice #sayabuatservis #servisepembelianonline #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarmalaysia #sayabeli #lazada #ebay #amazon #aliexpress #alibaba #shopee
More...