wedges by SK (@wedges_by_sk)

PROMO HINGGA 27/7/2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ meh cuci mate tgk kasut cantik2 dari shoozbyediza

semua kasut ade promosi...meh wasap laju2..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ http://www.wasap.my/60127789526
http://www.wasap.my/60127789526
http://www.wasap.my/60127789526

#kasutmurah #kasut #kasutperempuan #kasutonline #kasutmalaysiamurah #hargamurah #hargakasihsayang #bawahrm50 #bawahrm100 #onlineshopping #bazar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaaronlinemalaysia #sayajualmurah2 #sayajualmurahmalaysia #sayajual #jombelidengansaya #jombelionline

SOFIA H (@sofia_h89)

Apa Keistimewaan Herbal Blendยฎ๏ธ Multi-Purpose Cream?
1. Dingin pada kulit
2. Ekstrak herba semulajadi
3. Tidak berminyak
4. Mudah meresap
5. Aroma menyenangkan
6. Mudah digunakan
7. Mudah dibawa
8. Sesuai untuk semua golongan
9. Dijamin berkesan
10. Halal
11. Tanpa paraben dan steroid

Apa Fungsi Herbal Blendยฎ๏ธ Multi-Purpose Cream?
1. Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
2. Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
3. Menghilangkan luka dan merawat eczema
4. Melegakan gigitan

Jom grab satu sorang... Kindly direct pm sofia... ๐Ÿ˜

aienbeautyshoppe (@aiensusumaaez)

CLOSEUP feedback sebelah.
.
Nah ain bagi gambar besar2. Boleh zoom tengok dia edit ke memang dah putih cenggitu lepas makan belleza sekotak.
.
Yang penting kene consistant. Lepas dah puas hati nak stop polun takde masalah. Tak kan kembali gelap. Putih je macam biasa. Tapi jangalah berjemur tengah panas lama2 pulak. Memang lah hitam balik. Hehe.
.
Ain sarankan uolls makan apa2 supplement consistant atlist 3-6 bulan baru boleh nampak result tu puas hati sangat2.
.
Meh whatsapp AIEN 0113-7892016
.
COD AREA TELIPOT,TESCO,PINTU GENG,WAKAF CHE YEH,TUNJUNG & PENDEK .
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017 #testimonibyaien
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulus #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat

aienbeautyshoppe (@aiensusumaaez)

BIAR GAMBAR BERBICARA ๐Ÿ˜
.
Nampak tak apa yang aien nampak ? Putih lepak weii. Customer ni dari tahun lepas tanya pasal belleza. Hari2 lah dia dok tengok feedback belleza.
.
Akhirnya dia tewas jugak untuk mencuba, hehe. Yelah, dah hari2 tengok feedback belleza yang menggoda. Siapa tak tergoda. Gituww.
.
Tiba2 consume sendiri dapat pulak result yang tak disangka sangka. Memang happy sangat lah kan.
.
Nak cuba la tuuu. Meh whatsapp AIEN 0113-7892016
.
COD AREA TELIPOT,TESCO,PINTU GENG,WAKAF CHE YEH,TUNJUNG & PENDEK .
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulus #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat #uforawhitening #testimonibyaien

Nour (@nourainza)

Pure Bidara Soap ------------Kelebihan & Keajaiban:
Menghilangkan Bau Badan ,
Sabun Pure Bidara sangat bagus dalam menghilangkan bau badan. Tidak perlu lagi gunakan deodoran. Sangat sesuai diamalkan untuk mereka yang mempunyai masalah bau badan dan mereka yang aktif. Membaiki Kulit Yang Bermasalah
Selesaikan isu kulit bermasalah seperti ekzema, kulit kering, kegatalan dan psoriasis. Menghilangkan Kesan Jerawat & Jeragat
Sabun Pure Bidara membantu menghilangkan kesan parut dan jerawat secara alami tanpa merosakkan kulit. Mengatasi Gangguan Jin/Sihir
Penggunaan herba-herba sunnah amat baik untuk merawat penyakit yang disebabkan sihir, jin, dan saka. Dapatkannya dengan harga RM29 sahaja. Satu kotak mengandungi 2 buku.. DM saja untuk order! #sabun #bidara #sabunbidara #purebidarasoap #sabunaura #sabunwajah #bazarpaknilprodukkecantikkan

VINTAGE PANTS MURAH๐Ÿ’– (@nyonyalawa.co)

๐Ÿ”ฅREADY STOCK VINTAGE PANTS๐Ÿ”ฅ
Price ๐ŸŒˆRM 12 excluded postage.
For any inquiry do dm us or whatsapp 01136313824 ๐Ÿ’•
Wechat ๐ŸŒˆ akuiekala .
#seluarmurah #seluar #vintagepants #vintagepantsmurah #retro #ootd #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah

VINTAGE PANTS MURAH๐Ÿ’– (@nyonyalawa.co)

๐Ÿ”ฅREADY STOCK VINTAGE PANTS๐Ÿ”ฅ
Price ๐ŸŒˆRM 12 excluded postage.
For any inquiry do dm us or whatsapp 01136313824 ๐Ÿ’•
Wechat ๐ŸŒˆ akuiekala .
#seluarmurah #seluar #vintagepants #vintagepantsmurah #retro #ootd #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah

VINTAGE PANTS MURAH๐Ÿ’– (@nyonyalawa.co)

๐Ÿ”ฅREADY STOCK VINTAGE PANTS๐Ÿ”ฅ
Price ๐ŸŒˆRM 12 excluded postage.
For any inquiry do dm us or whatsapp 01136313824 ๐Ÿ’•
Wechat ๐ŸŒˆ akuiekala .
#seluarmurah #seluar #vintagepants #vintagepantsmurah #retro #ootd #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah

VINTAGE PANTS MURAH๐Ÿ’– (@nyonyalawa.co)

๐Ÿ”ฅREADY STOCK VINTAGE PANTS๐Ÿ”ฅ
Price ๐ŸŒˆRM 12 excluded postage.
For any inquiry do dm us or whatsapp 01136313824 ๐Ÿ’•
Wechat ๐ŸŒˆ akuiekala .
#seluarmurah #seluar #vintagepants #vintagepantsmurah #retro #ootd #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah

supplier coffee scrub us (@scrub_rebranding)

BINA PRODUCT JENAMA SENDIRI
JADI OWNER COFFEE SCRUB
======================= bertahun-tahun jadi STOKIS,AGENT&DROPSHIP??
ingin tambah PENDAPATAN SAMPINGAN?? nak buat produk JENAMA SENDIRI dengan keuntungan yang berganda... JOM kami bantu buat PRODUCT JENAMA sendiri... โ˜˜๏ธKENAPA PERLU MEMILIH KAMI
Sebagai PENGILANG ANDA?
โœ”๏ธbahan-bahan 100% organic
โœ”๏ธModal terendah kami tawarkan
โœ”๏ธpackaging menarik
โœ”๏ธlulus ujian makmal
โœ”๏ธbahan berkualiti premium
โœ”๏ธ bahan-bahan import dari US

lebih 1000pack terjual dlm mase SEBULAN!!
TESTIMONIAL, MARKETING semua saya sediakan!!
FULL guide untuk owner-owner kami!! product 'VIRAL'...semua golongan boleh GUNA
TESTER pon ade kami ade sediakan...
tggu ape lagi bertindaklah SEKARANG!!
REBUT peluang jdi OWNER PRODUCT BRAND SENDIRI!!! berminat wasap
01128589248
01128589248
01128589248

#supplierkosmetik
#igshopmalaysia
#jutawankosmetik
#jutawankosmetikbermuladisini
#coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri
#jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan
#supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia
#brandjenamasendiri
#produkjenamasendirihalal
#produkjenamasendirimalaysia#krimkilokilang

DIANZVITAMIN.TIRA (@dianzvitamin.tira)

Soalan biasa yang cust akan tanya :

1) Kulit sensitif boleh pakai tak?
Boleh pakai sis, sebab 1mmf ni boleh merawat kulit kesan seawal 5hari

2) Kulit berminyak boleh pakai tak?

Boleh sis, 1mmf boleh menyerap kadar pengeluaran minyak. Untuk kesan lebih baik sis boleh pakai 1mmf siang dan mlm pun x ada masalah sbb 1mmf mengandungi Rice Bran Oil ,Anti-Oksida, Membantu mengekalkan kelembapan pada kulit
,Membantu memperharui sel kulit yang baru dan memperbaiki permukaan kulit supaya lebih lembut

3) Kulit kusam dan kulit kering boleh pakai tak?

Boleh x ada masalah 1mmf ni foundation bukan skincare yang mampu merawat kulit wajah, tapi dia krim pelindung UV yang mampu melindung wajah dari sinaran dan menyerikan muka. Sambil makeup sambil merawat,sekiranya kulit kita kering hendak pakai pelembab/serum sebelum pakai1mmf.

RM 35 + RM8 SM/ RM12 SS
WHATSAPP 0175332783

#sayajual #baby1mmf #1minuteMiracleMascara #1mmm #mascara #sayagunasayajual #1minuteMiracleFoundation #1mmf #makeupmalaysia #mesrawuduk #muamalaysia #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaaronline #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineseller #viralmalaysia #malaysia

Royal Expert Whitening Cream (@royal_expert_skincare_solution)

Anda mempunyai masalah2 seperti dibawah:
โš ๏ธ Jerawat โš ๏ธ Jeragat
โš ๏ธ kulit kusam โš ๏ธ tona tak sekata
โš ๏ธ parut jerawat

DAN, kekalkan kelembapan dan lindungi dari sinar UV dgn Day cream SPF35!

JOM cuba ROYAL EXPERT WHITE โœ… Set percubaan MURAH. โœ… TAHAN LAMA. Set penuh untuk penggunaan purata 3-4 bulan.
โœ… Pencerahan SEMULAJADI, bukan pucat,dan TIADA PENGELUPASAN
โœ… Produk dari PAKISTAN
โš ๏ธ Pastikan anda beli dari Authorised dealer utk mengelakkan dari produk tiruan.

BERMINAT UTK MENCUBA???
PM atau whatsapp saya di ๐Ÿ“ฑ 013 282 0678

#bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #barangmurah #trend #tabita #royalexpert #royalexpertmurah #royalexpertwhite #shahalam #sale #uthm #utm #ump #ums #unimas #unimap #um #ump #upm #ukm #usm #sayagunasayajual #antijeragat #antijerawat #penjagaanwajah #alahmembelimenangmemakai #penjagaankulit #royalexperttrialmurah

DIANZVITAMIN.TIRA (@dianzvitamin.tira)

MUDAHNYA NK LENTIK PANJANG..eh apa tuu...mcm BULU MATA PALSU JAAA...100% bulu mata ori naaaaa...
.
.
.

1Minute Miracle Mascara (1MMM)
โ™ฅ๏ธSuper Mega Vollume Fiber Mascaraโ™ฅ๏ธ Antara keunikan 1MMM
๐Ÿ”ธMemanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda.
๐Ÿ”ธMngandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata tnpa pedih..
๐Ÿ”ธDesign khas berus silicone yg unik..
๐Ÿ”ธSpecial bauan coklat..
๐Ÿ”ธMmbuatkan mata lebih galak
๐Ÿ”ธTidak bergumpal
๐Ÿ”ธMesra Wudhu ..
.
๐Ÿ”บ๐Ÿ”บFREE GIFT๐Ÿ”บ๐Ÿ”บ
Pengepit Bulu Mata "Comel" yg berharga RM30 tapi kami bg PERCUMAA..
.
.
HARGA RM 45 + RM8 SM/ RM12 SS
WHATSAPP 0175332783

#sayajual #baby1mmf #1minuteMiracleMascara #1mmm #mascara #sayagunasayajual #1minuteMiracleFoundation #1mmf #makeupmalaysia #mesrawuduk #muamalaysia #bazaar #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazaaronline #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineseller #viralmalaysia #malaysia

๐Ÿ‘‰dewamorperfume ๐Ÿ‘‰myhoneylips (@nurr_dewamor)

"Warna2 @myhoneylips yg ada skng ๐Ÿ‘„untuk yg tak tahu lg my honeylips ni boleh letak dekat pipi tau mcm dlm video ni. Sapa2 ada masalah bibir cuba la lipbam ni. Dari madu kelulut ๐Ÿ‘„๐Ÿ’„ Whatsapp 0135828174

EngineersBeautyShopMurah (@engineers_beautyshop)

TERHANGAT DIPASARAN!!!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข .
๐Ÿ†•KRIM JERAGAT
MOLEEK๐Ÿ†•
.
Barang dah masuk stock !! Jom order sebelum habis !! .
Harga :
๐Ÿ’RM82 SEM // RM 87 SS (PASARAN RM110)
.
TO ORDER:
๐Ÿ“ฑ019 982 2157
.
OPEN ODER RETAIL/BORONG NOW!!!! .
#moleek #moleekskincare #moleekskincaremurah #krimjeragat #krimjeragatmurah #krimjeragatmoleek #krimjeragatmolek #moleekmalaysia #sayajualmurah2 #sayajual #ubatjeragat #siapacepatdiadapat #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarlepak #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #kulitmacamepal

GMFS/RZN BEAUTY/SOBELLA (@debonito_shoppe)

.
Selepas 4 hari penggunaan secara konsisten
.
Di jadikan masker
Mampu mngecutkan jerawat yang tumbuh melata ๐Ÿ˜
.
Baru 4 hari
Kalau sebulan jadi Aiman Nino nino la kot ๐Ÿ˜‰
.
.
KULIT MAKIN SIHAT
JERAWAT MAKIN TAK LARAT ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .

Muka berminyak/jerawat/jeragat/jerawat nanah/jerawat/kulit sensitif/eczema????
.
GREENTEA MINT FACE SCRUB ADALAH JAWAPANNYA!
.
Sejuk bak hang scrub ni.
Customer habaq segaq bugaq sental scrub sejuk ni dekat muka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐ŸŒทFUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB
.
๐ŸŒผmelembutkan & mencerahkan kulit
.
๐ŸŒผmerawat kulit kusam & sunburn
.
๐ŸŒผmenghilangkan white & black head
.
๐ŸŒผmemudahkan pemakaian make up sebab kulit jadi licin
.
๐ŸŒผmemudar & menghilangkan parut jerawat.
.
.

Wassap Nanad @
Klik link di bio ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ .
Rasakan sensasi dingin drpd sihijau sejuk viral! .
#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#scrubviral2017
#gmfs
#womeninbusiness
#scrubsejuk
#trustedseller
#trustedonlineshop
#buyandsell
#produkkulit
#cantikmacamkorea
#cantik
#bazaronlinemalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazaarmalaysia
#cantikalami
#cantiksehat
#cantikskincare
#instabeauty .
๐Ÿ€BY HER INSPIRE๐Ÿ€

Topup give away every 2 weeks
For any one that follow, likes & comments each debonito _shoppe post.
More likes
More comment

GMFS/RZN BEAUTY/SOBELLA (@debonito_shoppe)

.
.
Muka rasa bersih gila lepas sental manja dengan si ijoo ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
..
KULIT MAKIN SIHAT
JERAWAT MAKIN TAK LARAT ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .

Muka berminyak/jerawat/jeragat/jerawat nanah/jerawat/kulit sensitif/eczema????
.
GREENTEA MINT FACE SCRUB ADALAH JAWAPANNYA!
.
Sejuk bak hang scrub ni.
Customer habaq segaq bugaq sental scrub sejuk ni dekat muka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. .
๐ŸŒทFUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB
.
๐ŸŒผmelembutkan & mencerahkan kulit
.
๐ŸŒผmerawat kulit kusam & sunburn
.
๐ŸŒผmenghilangkan white & black head
.
๐ŸŒผmemudahkan pemakaian make up sebab kulit jadi licin
.
๐ŸŒผmemudar & menghilangkan parut jerawat.
.
.

Wassap Nanad @
Klik link di bio ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ .
Rasakan sensasi dingin drpd sihijau sejuk viral!
.
.
.
#byherinspire
#greenteamintfacescrub
#scrubviral2017
#gmfs
#womeninbusiness
#scrubsejuk
#trustedseller
#trustedonlineshop
#buyandsell
#produkkulit
#cantikmacamkorea
#cantik
#bazaronlinemalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazaarmalaysia
#cantikalami
#cantiksehat
#cantikskincare
#instabeauty .
๐Ÿ€BY HER INSPIRE๐Ÿ€

Topup give away every 2 weeks
For any one that follow, likes & comments each debonito _shoppe post.
More likes
More comment

zana_vitaminshoppe (@molekss_hq)

RAJIN2 BACA FEEDBACK CUST KT IG @molekss_hq almost 1000++ feedback ORIGINAL CUSTOMER yg consume vitamin c ni๐Ÿ˜†.
.
Alhamdulillah kulit makin pulih๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป parut, jerawat merah2 semua makin pudar dah. kulit pun makin pelolessssss juoolllssss๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. Kemain lawa gebu kulit tu tau.. rm30 bebaloi utk seluruh tubuh badan๐Ÿ˜˜.
. .
.
Whatsapp +60125965498 (zana).
.
meh cepat sapa nk join post Esok uollss bole beli yg 5 btl tu dh murah sgt tau bole share ngn kengkawan!.
.
#vitcrosehip1000mg #vit #vitcrosehip #vitaminmurah #vitamincrosehip#nakcantik #nakmurah #borongmurah #murahgiler#murahmeriah #kosmetikborong #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kamunting #perak#taiping#malaysia#sayajual #sayajualmurah #sayajualoriginal #sayajualori#jeragat
More...