RAHSIA PUTIH TANPA INJECTION (@jutarichbeauty)

TIADA LAGI MASALAH JERAWAT PASIR
.
.
Sebabtu BVRC ADVANCED ni femess dipanggil sebagai "antibiotik jerawat" tauu. Kesannya 15x ganda lebih effektif.
.
.
Untuk hasil yg lebih pantas lagi, pastikan banyakkan minum air kosong min 2 @ 3liter sehari yaa😘
.
.
1 botol rm100
βœ”οΈfree botol air
βœ”οΈfree candy pop
βœ”οΈfree gold scrub soap
βœ”οΈfree bag bvr
βœ”οΈfree pos ke sm
.
.
Klik link whatsapp di bio

RAHSIA PUTIH TANPA INJECTION (@jutarichbeauty)

JERAWAT ALAHAN DAH HILANG DALAM MASA SEMINGGU
.
.
Sebabtu BVRC ADVANCED ni femess dipanggil sebagai "antibiotik jerawat" tauu. Kesannya 15x ganda lebih effektif.
.
.
Untuk hasil yg lebih pantas lagi, pastikan banyakkan minum air kosong min 2 @ 3liter sehari yaa😘
.
.
1 botol rm100
βœ”οΈfree botol air
βœ”οΈfree candy pop
βœ”οΈfree gold scrub soap
βœ”οΈfree bag bvr
βœ”οΈfree pos ke sm
.
.
Klik link whatsapp di bio

Kulit Cantik Putih Berseri (@yankoskincare.byzara)

πŸ’–LAWO MAGIC CAPSUL .
. πŸ’– πŸ’― Serbuk Mutiara Jepun (SEBAB2 WAJIB MAKANG)
.
.
πŸ’Š πŸ’― Serbuk Mutiara Jepun πŸ’Š Khas untuk lelaki & perempuan
πŸ’Š Boleh hilang jerawat , bekas jerawat & bintik2 hitam πŸ’Š Putih seluruh badan 1
πŸ’Š 8 Biji 1 botol (tahan 1 bulan) πŸ’Š 2 biji seminggu (kesan sgt cepat) πŸ“’TAPI WAJIB MINUM AIR MINERAL BANYOK LAH , MEMANG NAMPOK LAWO LAH πŸ“’ (KELEBIHAN LAWO MAGIC CAPSUL)
.
.
πŸ’–Serbuk mutiara JEPUN πŸ’―
πŸ’– Khas untuk lelaki & perempuan πŸ’– Membantu mengatur semula metabolisme dalam badan πŸ’– Membantu mghilangkan kesan bintik hitam , tompok gelap dan pigmentasi akibat usia tua pada kulit πŸ’– Membantu melembap, menghalus, menegang dan mengecilkan pori di kulit
πŸ’– Membantu mencegah penuaan kulit πŸ’– Membantu mengurangkan demam πŸ’– Membantu memudakan kulit wajah, atasi jerawat dan jeragat πŸ’– Membantu membersih, mencerah dan menaikkan seri kulit πŸ’– Membantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan πŸ’– Memberi tenanga, merangsang QI badan πŸ’– Sebotol tahan 1 bulan πŸ’– Lulus KKM πŸ’– .
.
πŸ’―lawomagiccapsul RM70 FREE POS (SM)
RM80 FREE POS (SS) .
.
#lawomagiccapsul #boosterwhitening #serbukmutiara #putihgebu #kulitputih #kulitkusam #produkkecantikkan #flawless #uitm #unisel #tv3malaysia #astromalaysia #malaysia #bazarpaknil #kakilike #paidreview #malaysianig #instamalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah

Pembekal Jamu Surut Ayu (@nadibeautycare)

PERHATIAN !! PERHATIAN !! πŸ“£πŸ””
Stok Akan masuk Pada 25/02/2018 !! Saya Open Pre Oder kepada sesiapa yg berminat Oder JAMU SURUT AYU yg Original ini. Just whatsap : πŸ“² 011-23322723. Untuk Detail. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #surutayumurah #surutayuoriginal #jamulangsingmalaysia #jamulangsingborong #jamusurutayuborong #jamusurutayu #jamusurutayu_kelantan #jamukurus #jamusurutayuoffer #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #jamu #jamusurutayuborong #jamusurutayuoriginal14 #surutayuborong #surutayumalaysia #surutayuoriginal #surutayumurah #surutayu #surutayumurah #surutayumurahoriginal #bazaronlinemurah #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkecantikkani #bazarpaknilprodukkecantikkan #kingcoco #testimony #testimoni #jamusurutayutestimoni

Pembekal Jamu Surut Ayu (@nadibeautycare)

PERHATIAN !! PERHATIAN !! πŸ“£πŸ””
Stok Akan masuk Pada 25/02/2018 !! Saya Open Pre Oder kepada sesiapa yg berminat Oder JAMU SURUT AYU yg Original ini. Just whatsap : πŸ“² 011-23322723. Untuk Detail. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #surutayumurah #surutayuoriginal #jamulangsingmalaysia #jamulangsingborong #jamusurutayuborong #jamusurutayu #jamusurutayu_kelantan #jamukurus #jamusurutayuoffer #jamusurutayumurah #jamusurutayuoriginal #jamu #jamusurutayuborong #jamusurutayuoriginal14 #surutayuborong #surutayumalaysia #surutayuoriginal #surutayumurah #surutayu #surutayumurah #surutayumurahoriginal #bazaronlinemurah #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkecantikkani #bazarpaknilprodukkecantikkan #kingcoco #testimony #testimoni #jamusurutayutestimoni

TAILOR KB (@byciknana_)

Kurung Fishtail + Tangan Half Peplum
-
Whatsapp nana 014-8379015πŸ“±
-
Whatsapp nana 014-8379015πŸ“±
-
Whatsapp nana 014-8379015πŸ“±
*
TEMPAHAN RAYA 2018 KINI DI BUKA.
HURRY UP GUYS.
BOOKING YOUR ORDER NOWSSS!!!
.
.
#kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungfishtail #peplum #ootd #ootdfashion #fashion #instafashion #tempahanraya #bajuraya #dress #blouse #kurta #bajumelayu #babydoll #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpakaian #pakaian #wanita #kelantan #kotabharu #exclusive #customemade

MAGICBLUE | ANTI BAU BADAN (@magicblue_cikpahgojes)

Bagaimana memilih deodorant di pasaran?

Pepejal, Roll-ons atau spray?
ada banyak faktor yang perlu diambil kira bila kita decide nak beli deodorant atau antiperspirant yang sesuai dengan kita - Β kebanyakan roll-on warnanya jernih, tapi dia lambat kering dan kadang-kadang buat kitaΒ rasa tak selesa - Β pepejal lebih kering berbanding roll-on, dan selalunya mengandungi soothing ingredientΒ untuk mengelakkan kegatalan. tapi, selalunya meninggalkan kesan kat baju..alahaaiii.. tang ni paling tak best..... - Β spray kering lebih cepat dan tahan lebih lama dari roll-on dan pepejal, tapi harganya mahalΒ sikit dari produk lain.. Bau dan kemungkinan kegatalan

terutamanya jika anda mencukur bahagian bawah lengan, kawasan ni boleh jadi lebih sensitif. ada antara isi kandungan deodorant boleh memburukkan lagi masalah ni. biasakan baca isi kandungan dengan teliti kalau kulit anda cenderung untuk kering dan sensitif. - Β sama macam sabun pencuci, pewangi dan produk lain, deodorant selalunya mengandungi Β pewangi yang mana boleh menyebabkan kegatalan yang hampir sama macam alahan. - Β banyak produk juga mengandungi alkohol dan/atau antimicrobial agent dalam spray. iniΒ juga boleh menyebabkan kerengsaan pada kulit yang kering atau sensitif.

Bersedia untuk bertukar.
lama kelamaan badan kita akan lali dengan satu-satu formula., jadi pakar menyarankan agar kita tukar jenama setiap 6 bulan. - Β saintis sendiri tak berapa pasti macam mana boleh jadi macam ni, tapi ada kemungkinanΒ disebabkan oleh peluh yang banyak terhasil. - Β anda juga boleh mengelakkan 'resistance' dengan memakai antiperspirant di waktuΒ malam, bila kita kurang berpeluh.
Jumpa doktor

kalau dah cuba macam-macam dan takde perbezaan, doktor boleh bagi sesuatu untuk mengatasi masalah ni.

CARA MEMILIH DEODORANT YANG BETUL

Pilih Semulajadi

Jenama semulajadi

ramai sebenarnya lebih sukakan deodoran semulajadi. tujuannya sebab nak elakkan bahan kimia yang kita sendiri tak reti nak sebut yang ada dalam deodorant tu.

#TeamCikPahGojes
#MagicBlue
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#ketiakmasam
#CODBeraTriangKerayongTemerloh
#testimonimagicblue

PUTIH.GEBU.FLAWLESS.SIHAT (@nettielfaaa)

KULIT CERAH & PARUT JERAWAT SEMAKIN PUDAR!
.
Dah ramai dah putih disebabkan Belleza Collagen. .
.

Kalau uolls tak suka kulit putih, jangan sesekali cuba Belleza Collagen. Bahaya! Ia menyebabkan kulit uolls menjadi putih, pinkish!
.
Lebih-lebih lagi new edition BellezaCollagen dengan dua kali kuasa pemutihan, Goyangg kaki, esok lusa dah putih😚
.
.
Wasap efa 012-9197944 utk dapatkan harga PROMOSI sempena CNY 😍
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulusΒ  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat

RAHSIA PUTIH TANPA INJECTION (@jutarichbeauty)

BVRC NEW❗️ BVRC CUTE❗️ BVRC BAJET❗️
.
.
Supplemen berfungsi 2 dalam 1. Merawat dan mencerahkan kulit seluruh badan. Sebotol untuk sebulan penggunaan.
.
.
Nak kulit cantik tapi korang tak mampu nk consume supplemen @ produk yg mahal2? Haaa ni dia BVRC NEW pilihan yg terbaik. Supplemen memang top selling sekarang ni tauu terutamanya para remaja😘😘
.
.
1 botol rm40 sm
2 botol rm70 sm
.
.
Klik link whatsapp di bio

Kosmetik Haji Umrah (@suchi.kedah)

.
Assalamualaikum. *BFIT MMG BEST πŸ”₯*
.
BFIT bukan sahaja utk baby kembung perut, tapi utk lenguh2 badan, sakit lutut dan sendi tau
.
Diperkaya dgn 7 khasiat minyak pati:
1. Minyak zaitun
2. Kayu putih
3. Peppermint
4. Minyak bunga matahari
5. Lavender
6. Cinnamon
7. Serai

Insya Allah dpt mengurangkan sakit lutut dan sendi jika dipakai secara konsisten
.
P/s - BFIT sah ketika ihram tau. Dah dpt pengesahan Jabatan Mufti Kerajaan Negeri Sembilan lagi 😊

#pokoksena #kedah #shoppingonlines #alorsetar #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajual #umrahhaji #sayangkeluarga #dailyuse #umrah2017 #haji #umrah #sakitlutut

Kulit Cantik Putih Berseri (@yankoskincare.byzara)

πŸ’–LAWO MAGIC CAPSUL .
. πŸ’– πŸ’― Serbuk Mutiara Jepun (SEBAB2 WAJIB MAKANG)
.
.
πŸ’Š πŸ’― Serbuk Mutiara Jepun πŸ’Š Khas untuk lelaki & perempuan
πŸ’Š Boleh hilang jerawat , bekas jerawat & bintik2 hitam πŸ’Š Putih seluruh badan 1
πŸ’Š 8 Biji 1 botol (tahan 1 bulan) πŸ’Š 2 biji seminggu (kesan sgt cepat) πŸ“’TAPI WAJIB MINUM AIR MINERAL BANYOK LAH , MEMANG NAMPOK LAWO LAH πŸ“’ (KELEBIHAN LAWO MAGIC CAPSUL)
.
.
πŸ’–Serbuk mutiara JEPUN πŸ’―
πŸ’– Khas untuk lelaki & perempuan πŸ’– Membantu mengatur semula metabolisme dalam badan πŸ’– Membantu mghilangkan kesan bintik hitam , tompok gelap dan pigmentasi akibat usia tua pada kulit πŸ’– Membantu melembap, menghalus, menegang dan mengecilkan pori di kulit
πŸ’– Membantu mencegah penuaan kulit πŸ’– Membantu mengurangkan demam πŸ’– Membantu memudakan kulit wajah, atasi jerawat dan jeragat πŸ’– Membantu membersih, mencerah dan menaikkan seri kulit πŸ’– Membantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan πŸ’– Memberi tenanga, merangsang QI badan πŸ’– Sebotol tahan 1 bulan πŸ’– Lulus KKM πŸ’– .
.
πŸ’―lawomagiccapsul RM70 FREE POS (SM)
RM80 FREE POS (SS) .
.
#lawomagiccapsul #boosterwhitening #serbukmutiara #putihgebu #kulitputih #kulitkusam #produkkecantikkan #flawless #uitm #unisel #tv3malaysia #astromalaysia #malaysia #bazarpaknil #kakilike #paidreview #malaysianig #instamalaysia #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah

BELLEZA COLLAGEN & SUSU MAAEZ (@belleza_sofieyabeauty)

CLOSE UP PREVIOS POST Customer sis eira nieπŸ€—
.

Kan dah kata.. SET COMBO nie memang result dia fast Berdesupp je result😁😁
.
.
Baru 10 sachet dah berderet orang tegur 😍
.
.
Perasaan kena puji tu memang kembang setaman kan. Alaa macam lah sis eira xtahu, kita ni kan suka dipuji. 🀣rasa berbaloi je investment kita tu kanπŸ˜‰
.
.
Nak tau tak Apa yang uolls dapat dengan consume BELLEZA πŸ’ βœ”οΈMenjadikan kulit putih kemerah merahan
βœ”οΈMenjadikan kulit glowing secara natural .
βœ”οΈMelembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
βœ”οΈMengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
βœ”οΈMengecilkan liang roma.
βœ”οΈMerawat masalah jerawat.
βœ”οΈMemantapkan bentuk payudara dan punggung.
βœ”οΈMengetatkan faraj dan merawat keputihan.
βœ”οΈMenghalang jangkitan pada vagina.
βœ”οΈMenjadikan rambut lebih sihat, beralun dan berkilat.
βœ”οΈMenguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
βœ”οΈMembantu menstabilkan hormon wanita menopous.

Boleh sis eira tahu uoll ada masalah apa yea? πŸ€— boleh sis eira suggestkan apa yg terbaik. Yang paling baik sekali adalah set combo result confirm tersenyum😁 .
.

Tunggu dok menung apa lagi tu? Jangan lepaskan cny sale ni memang murah gile bak hang!! Meh whatsapps +60182728408😚
.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulusΒ  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat #coffeeprince #fattzura

BELLEZA COLLAGEN & SUSU MAAEZ (@belleza_sofieyabeauty)

Kan dah kata.. SET COMBO nie memang result dia fast.. Berdesupp je result😁😁
.
.
Baru 10 sachet dah berderet orang tegur 😍
.
.
Perasaan kena puji tu memang kembang setaman kan. Alaa macam lah sis eira xtahu, kita ni kan suka dipuji. 🀣rasa berbaloi je investment kita tu kanπŸ˜‰
.
.
Nak tau tak Apa yang uolls dapat dengan consume BELLEZA πŸ’ βœ”οΈMenjadikan kulit putih kemerah merahan
βœ”οΈMenjadikan kulit glowing secara natural .
βœ”οΈMelembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit.
βœ”οΈMengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
βœ”οΈMengecilkan liang roma.
βœ”οΈMerawat masalah jerawat.
βœ”οΈMemantapkan bentuk payudara dan punggung.
βœ”οΈMengetatkan faraj dan merawat keputihan.
βœ”οΈMenghalang jangkitan pada vagina.
βœ”οΈMenjadikan rambut lebih sihat, beralun dan berkilat.
βœ”οΈMenguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah.
βœ”οΈMembantu menstabilkan hormon wanita menopous.

Boleh sis eira tahu uoll ada masalah apa yea? πŸ€— boleh sis eira suggestkan apa yg terbaik. Yang paling baik sekali adalah set combo result confirm tersenyum😁 .
.

Tunggu dok menung apa lagi tu? Jangan lepaskan cny sale ni memang murah gile bak hang!! Meh whatsapps +60182728408😚
.
.

#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulusΒ  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat #coffeeprince #fattzura

luvitzbywanie (@luvitzbywanie)

Hai uollss.. Mcm nak bg free sekotak luvitz la.. Sapa nak.. Buy 1 free 1 tp terhad utk 2org je.. Sapa cepat dia dpt tau sbb terhad je nak bg kt uollss..😘cpt2 dm @ whatsapp sis..
. πŸ“±0166518595
.
πŸš—cod melaka
. πŸ’΅rm50 (1kotak x 20sachets)
#luvitz #luvitzmelaka #agentsahluvitz #luvitzbynleebeauty #sayajualmurah #bazarmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincareroutine

MUABELLAZ.CPG.OKAYA.TRULOOKS (@makeupbybellazshoppe.2u)

Yeyyy HQ released Promo CNY πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» Promosi CHINESE NEW YEAR
PERFUME PARADISE | MANJA SIREH (Refer gambar)
.
.
.PROMOSI SAMPAI 28/ 2 😍
.
Whatsapp πŸ“²+6013-5969771
.
#perfumeparadise
#penperfume
#perfumeparadiseexclusive
#perfume
#inspiredperfume
#perfumemurahmalaysia
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kosmetikmurahmalaysia
#bazaronlinemurah
#cnysale
#manjasirehmurah
More...