CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH (@jsdterbaik)

[WANITA HANYA CANTIK DIMUKA SAHAJA??]
.
Wanita selalu sebut nak cantik.
Wanita selalu sebut nak kulit muka glowing.
Wanita selalu sebut nak kulit muka bebas jerawat.
Wanita selalu sebut nak kulit muka putih melepak macam tepung.
Wanita selalu sebut nak kulit muka flaw to the less. .
Adakah wanita diluar sana perasan? Para wanita jarang sebut nak BERSIH ? .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
KE PU TI HA N .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
KE GA TA LA N .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
BAU CIK BUNGA .
Wanita tak selalu sebut aku nak RAWAT
KEGELAPAN pada CIK BUNGA.
Wanita tak selalu sebut aku nak BERSIHKAN CIK BUNGA supaya sihat & cantik seiring dengan kecantikkan dimuka. .
Kenapa kalau tak cantik dimuka para wanita malu tapi jika pada Cik Bunga wanita biarkan? .
Sebab muka orang nampak.
Kebersihan Cik Bunga tiada siapa tahu .
Biar sendiri tanggung Cik Bunga yang tidak bersih & sihat. Janji muka cantik & glowing.
Ingat. Biar cantik luaran, bersih dalaman. .
Laburkan sedikit $$ untuk kebersihan Cik Bunga. Jangan skincare RM 300 , pembersih Cik Bunga RM 3.00. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
๐Ÿ’ต Agen Diperlukan ๐Ÿ’ต
.
.
๐Ÿ“ฎ Postage .
๐Ÿ“ชSM RM8
๐Ÿ“ชSS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

SUSUMAAEZ. BELLEZA. DEWYGLOW (@dieyaamolek_beautee)

Eeeeee rasa best setiap hari macam ni ada je feedback #susumaaez panas-panas nak kabo kat korang. Sebab susu maaez la senang nak dapat feedback dari customer sebab susu maaez ni kesan die sangat cepatt taw. Lepas 4 hari terus nampak kesan awal tu. Cecepat customer whatsapp nak bagi feedback.
.
.
Macam customer ni baru je 10 sachet dah nampak hasilnya. Masalah kulit dia sebelum ni beransur hilang dengan magicnya. Ye lah mana taknya sebelum ni asyik menangis dengan kulit masalah sendiri je lepastu tetiba hilang mana tak happynya kan.
.
.
Korang yang masih teragak-agak tu moh la cuba cepat sebab tak rugii taw. Harga pun mampu milik Semua orang boleh consume dengan harga mampu milik. Pembelian 2 box keatas pulak dapat free shaker pulak kan. Lagi la besttt sampai je kat umah terus shake-shake uallsss. Tak yah susah-susah nak kacau-kacau taw.
.
.
Nak cuba ikhtiar rawat masalah kulit yang dah lama dialami?
.
.
โ˜Ž๏ธ Meh whatsapp dieya 60143342115 ye. Nanti dieya guide sampai jadi, malas sangat tekan je link kat bio ye.
.
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknill #bazarpaknilprodukkecantikkanย  #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #penyakitkulitkronik #penyakitkronikย  #sayaconsume #susukambingmurah #susukambingasli #gatalkulit #ruambaby #eczema #eczemamalaysia #eczemarelief #eczemaproblemsย  #eczemababy

Barang Baby/Kids/Mum MURAH !! (@ammyjazzmystore)

@Regrann from @ammyjazzmystore - @Regrann from @ammyjazzmystore - @Regrann from @ammyjazzmystore - @Regrann from @ammyjazzmystore - @Regrann from @ammyjazzmystore - ENOT ( Artist/Comedian ) - Didapati sah "HILANG 56 KG" selepas minum air lemon ajaib nih bulan Ramadhan lalu...saksikan photo2 yg menunjukkan kesusutan berat badan ENOT secara berperingkat
.
Kesan penyusutan sepantas 3 hari selepas anda minum lemonex!
tiada yang mustahil dengan LEMONEX!! @ FOR MORE INFO @ WHATSAPP 0124842838
KLIK ๐Ÿ‘‰๐Ÿป http://www.wasap.my/+60124842838/Order+Lemonex

FREE POSTAGE SM !
FREE GIFT
J O M SLIM BERSAMA L E M O N E X ! !!!!!! #kosmetikmurahmalaysia #kuruscepat #slimming #kosmetikonlineshop #kosmetik #kosmetikmalaysia #jom #jomcantik #jomkurus #bazaarpaknil #bazaarpakniloffocial #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #penang #onlineshopping #onlineshop #kakishopping #kakitangankerajaan #cikgu #bazarcikgu #uitm #dramasangat #kosmetikonlines #kosmetikborongmurah

Maniera Care House (@manieracare)

Lipstik sobella here!! Lipstik viral 2017!!! Uols tak try lagi...?? Ish ishhh... Rugi tau. Kat hq berebut org duk pakat tunggu lipstik ni.

Uiii... Cantikk tau. Birthday Duo Edition limited sgtยฒ... Sb di kluarkan beberapa set je... So apa tunggu lagi... Jom grab... Sebelum kehabisan stock... Klau tak,berputih mata uols... Takkan dikeluarkan lagi... PRICE : RM50.00
Whatsapp sy ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ 0162588958

#LipstickViral2017
#LipstickLimited
#SobellaSollawa
#agentsobellaklang
#agentmaajunpusakaklang
#agentpurevitaklang
#foundermellia's FD
#muamakeup #muamurah #murah2 #murah #makeuptutorial #makeupartist #artistsoninstagram #bazarpaknilprodukkecantikan #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah #bridalmakeup #onlineshopping #shoppingspree #shoppings

RESDUNG | JERAWAT | AWET MUDA (@penawar.co)

_ โ€œ Eh! Ni lah product yang selalu saya Nampak dalam fb tu , Alhamdulillah dapat jumpa depan mata, dan dapat try dulu,
mmg betullah best pakai dan wangi.. saya selalu Nampak dalam fb Cuma tak smpt nak beli, kebetulan ada kat sini, saya nak lah 3, kawan saya ada bagitau baru ni #ivmist ni bagus . โ€œ
_
kata seorang pembeli bila tgk team ivmist buka booth di satu event
_
Ye betul, ramai yang selalu Nampak dan selalu dengar kawan2 cakap Cuma tidak kesempatan nak beli
oleh itu jgn abaikan pesanan ini
_
whatsapp segera ๐Ÿ“ฒ0183934056
_
Dengan hanya RM25 saje walaupun murah tapi mampu dengan izin Allah membantu mengawal dan menghalang โ€ข Resdung
โ€ข Alahan
โ€ข Migraine/stress
โ€ข Sakit sendi
โ€ข Sakit badan/pinggang
โ€ข Sakit gigi
โ€ข Selsema
โ€ข Gigitan serangga berbisa
โ€ข Luka
โ€ข Jeragat / jerawat
โ€ข Dan lain lain
_
Jika anda ingin mengatasi itu semua.. cepat hubungi kami dgn whatsapp segera
_
-------------
JANGAN LEPASKAN PELUANG UTK JADI STOKIS DAN AGEN.. JADIKAN IA SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN YANG BAIK

YANKO SKINCARE ORIGINAL/JAW (@yanko_skincare.byzara)

Penangan #JAW satu badan putih sekata .. Suka tak ? Bukan setakat putih je , but JAW boleh repair & glowing your skin .. All in 1 bottle ๐Ÿ˜˜
.
.
Tak payah nak suntik2 .. Jaw nie dah serupa kesan macam injection .. Cuma makan 2 hari sebiji je & ikut tips yang zara bagi .. InsyaAllah dalam masa sebulan terus jadi snow white ๐Ÿ˜
.
.
#boosterwhitening #jawbyzara #testijawbyzara #putihgebu #kulitputih #kulitkusam #produkkecantikkan #flawless #uitm #unisel #tv3malaysia #astromalaysia #malaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah

RESDUNG | JERAWAT | AWET MUDA (@penawar.co)

_ ๐Ÿ’–IV Mist Aromatic Nano Oil๐Ÿ’–
_
โœณ๏ธ100% organik
โœณ๏ธSemula jadi
โœณ๏ธBebas bahan kimia
โœณ๏ธLulus KKM
_
Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi...
๐ŸŒŸMenghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!
๐ŸŒŸBoleh sembur seperti air
๐ŸŒŸKadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai
_
Bahan2:...
๐ŸŒทHabbatus sauda
๐ŸŒทSaffron
๐ŸŒทEkstrak argan
๐ŸŒทSerai
๐ŸŒทEucalyptus
๐ŸŒทHalia
๐ŸŒทHalia bara
๐ŸŒทKelapa dara
๐ŸŒทLimau purut
๐ŸŒทPudina
_
Merawat/Menyembuh:...
๐Ÿ’– Jerawat
๐Ÿ’– Migrain
๐Ÿ’– Selsema
๐Ÿ’– Resdung
๐Ÿ’– Batuk
๐Ÿ’– Gatal2 muka
๐Ÿ’– Jerawat
๐Ÿ’– Jeragat
๐Ÿ’– Buasir
๐Ÿ’– Sakit gigi
๐Ÿ’– Sakit sendi
๐Ÿ’– Gout
๐Ÿ’– Kuku cekam
๐Ÿ’– Panas badan
๐Ÿ’– Kekejangan, sakit urat & sendi
๐Ÿ’– Sakit pinggang
๐Ÿ’– Senggugut
๐Ÿ’– Kurap, panau
๐Ÿ’– Gigitan serangga bisa
๐Ÿ’– Mengawal rambut gugur
๐Ÿ’– Dan byk lg...
_
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0183934056 Cik Umi

Magic Cream๐Ÿ˜Candywax๐Ÿ˜Maxslim (@aniehomebeauty_hq)

๐ŸŒŸOSIS DUST IT POMADE TERBARU MASA KINI๐ŸŒŸ
โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธ
โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธ
โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธRM35โœ”๏ธ .
INCLUDING POSTAGE !!!
.
TAIP " OSIS" KE
๐Ÿ“ฒWhatsapp +60 124880373
.
โœ–๏ธPomade melekit, gel berat kepala, wax kene cuci tangan. Berubah lah kepada teknologi terkini SERBUK Jeee.. tabur serbuk atas rambut dan bentukkan..
.
โ˜‘๏ธTidak melekit โ˜‘๏ธKecil senang dibawa
โ˜‘๏ธStrong hold
โ˜‘๏ธMudah digunakan
โ˜‘๏ธSenang dicuci
.
๐Ÿ”ดSebelum ia menjadi viral seperti pomade lebih baik anda dulu dapatkannya sekarang
.
๐Ÿ“ญPos laju : RM7 + RM28 Per Bottle โ–ถ๏ธ RM35 -
#hairstyles #haircolor #hair #haircut #hairs #igshop #Indonesia #brunei #branded #singapore๏ธ #igshop #onlineshopping #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarmalaysia -

RESDUNG | JERAWAT | AWET MUDA (@penawar.co)

_
BERITA BAIK dari SEBOTOL kecil IVMIST "Yang Penting bau hanyir ketika hembus nafas dah kurang..Xsabar nak tunggu husband๐Ÿ˜ balik dari bertugas di mulu..nak suruh husband hidu...bau lagi ke tak๐Ÿ˜œ..#Malu sebab dia yang selalu tegur"
_
Masalah dah makin teruk Kini Bernafas pun orang sebelah boleh tahu..Cik Suami selalu tegur
_
Saya kongsi sikit.. Ni bekas custmer saya..Puan L (Nama minta dirahsiakan).. _
๐Ÿ”ธPuan L ada masalah resdung yang teruk..Dia baru perasan pun sebab suami asyik tegur bila bernafas ada bau hanyir.
_
๐Ÿ”นPernah jumpa doktor, tapi tiada penyelesaian,doktor cuma cakap,masalah hidung tersumbat๐Ÿ˜ฏ
_
๐Ÿ”ธLepas #5minit sapu ivmist kat hidung keluar hingus pekat,rupanya hingus pekat tu punca nafas beliau berbau..๐Ÿ˜ฒ
_
๐Ÿ”นLepas guna #ivmist bau hanyir sebelum ni dah makin kurang, bersin2 dah xde lagi๐Ÿ˜ "Yang Penting bau hanyir ketika hembus nafas dah kurang..Xsabar nak tunggu husband๐Ÿ˜ balik dari bertugas di mulu..nak suruh husband hidu...bau lagi ke tak๐Ÿ˜œ..#Malu sebab dia yang selalu tegur"
_
Terima Kasih Kenalkan Saya dengan produk ni โš ๏ธTiada Yang Lebih Teruk lagi selain rasa menyesal tidak bertindak awal.. _
_
Khasiat #ivmist;
โœ…Mencairkan Kahak
โœ…Meringankan Pernafasan
โœ…Mengeluarkan lendir saluran pernafasan
โœ…Tempoh Kesan Yang Pantas
_
IVMIST semburan mujarab. Hanya dengan beberapa semburan. Kesan positif terus dapat dilihat.
_
Tiada jadual penggunaan yang khusus. Cuma kena konsisten dan istiqamah
_
Sila WA ๐Ÿ“ฒ0183934056 Cik Umi

๐ŸŒป๐ŸŒธDYXY FREE POST + FREE GIFT๐ŸŒผ๐ŸŒป (@byliyana_)

๐Ÿ’œ๐Ÿ’œFEEDBACK CUSTOMER๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.

Haa.. Meh sini nak share something ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
BC Cream DYXY & Green Tea Face Mist DYXY.
Gabungan yang RARE u'olls ... Bila pakai terus flawless glowing mowing uolss...
.
Betol ke?? YES !! Betol sangat. Dah ramai yg berpuas hati dgn BC Cream ni..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Antaranyaโ†˜๏ธโ†˜๏ธ
โœ”๏ธtak bercapuk
โœ”๏ธtak berminyak
โœ”๏ธfull coverage
โœ”๏ธtahan lama
.
Dan mcm2 lagi lahh
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best kan Best kan๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#teamdyxy
#facemistgreentea
#bccreamfoundation
#BrushFoundationGemok
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0127464260 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0127464260 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0127464260
.
#bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #BrushFoundationGemok #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #wajahmolekbersihberseri #dyxyjohorbahru #dyxybccreamfoundation #facemistgreentea #syafiqahaina #dyxycosmetics #aidajebat bcc #bccreambydyana #syafiqahaina #bazarpaknilprodukkecantikkan #muamelaka #mua #muajohor #muajohorbahru #muajb #bccreamjohor #bccreamjohorbharu #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #testimoni #meletop #seagames2017 #kualalumpur2017 #sukansea2017 #kitajuara

โ‰ซ Beauty, Organic + more โ‰ช (@coloredsociety)

๐ŸšจMUHARRAM SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ
WOOWW Inilah peluang korang untuk dapatkan promosi Muharram Sale ni. Bukan senang nk buat sale tau! Sebab crest 3d ni kita import dari USA!! ALL PRICES INCLUSIVE POSTAGE. THIS IS THE DEAL YOU'VE BEEN WAITING FOR ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’ŽWHITESTRIPS ๐Ÿ’Ž
10 pouch โ€ข rm100
14 pouch โ€ข rm136
20 pouch โ€ข rm190
.
๐Ÿ’ฅGLAMOROUS COMBO ๐Ÿ’ฅ
10 pouch + tpg โ€ข rm165
14 pouch + tpg โ€ข rm201
20 pouch + tpg โ€ข rm255
.
โญ๏ธBRILLIANCE COMBOโญ๏ธ
10 pouch + tpb โ€ข rm160
14 pouch + tpb โ€ข rm196
20 pouch + tpb โ€ข rm250
.
๐Ÿ’ซBRILLIANCE 2 STEP
RM130
.
Pearly white teeth starts today!
Follow @coloredsociety
Follow @coloredsociety
Follow @coloredsociety
.
DM or WA +6016 4101533 to orderโšก๏ธ
.
#teethwhiteningmalaysia #produkkecantikkanmalaysia #produkkecantikan #makeupmurahmalaysia #skincaremalaysia #prelovedmalaysia #prelovedbranded #prelovedmalaysiamurah #bazarmalaysia #bazaronlinemalaysia #sayajualonline #sayajualsayapakai #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #makeupaddict #makeuplover #makeupmalaysia

dexandra perfume ON SALE ๐Ÿ‘‘ (@wangibyamira)

CLEARANCE SALE ๐Ÿ”ฅ

NORMAL PRICE : RM65! ๐Ÿ˜ฐ
AFTER SALE PRICE : RM45 ONLY! ๐Ÿ˜ฑ
you can save up to RM20 guys! ๐Ÿ”ฅ

YES! De'Xandra Inspired Perfume is having a CLEARANCE SALE! It's valid for up to 37 CHOOSEN BRAND only! While stock last! And NO MORE RESTOCK when it is SOLD OUT! So make it fast! Grab your favourite smell while it's still available loves!

IF YOU CAN'T BE RICH AT LEAST SMELL EXPENSIVEโ™ฅ๏ธ

To order just drop a comment below or you can directly dm me or even click the whatsapp link on my bio @wangibyamira okay! I'll give you the FULL LIST of the brand โ™ฅ๏ธ

#dexandra
#dexandraperfume
#dexandrainspiredperfumes
#dexandraperfumes
#sayajualdexandraperfume
#sayajual
#sayajualdexandra
#sayajualdexandraperfume
#sayajualdexandraperfumes
#sayajualdexandrainspiredperfumes
#sayajualdexandraoriginal
#sayajualperfumeoriginal
#sayajualperfumemurah
#sayajualperfume
#sayajualperfumes
#sayajualperfumeori
#sayajualperfumemalaysia
#sayajualperfumeset
#moodrepublic
#moodrepubliktour
#moodrepublik
#moodrepublik2017
#bazarpaknilmurah
#bazarmalaysia
#bazar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarkarat
#bazaarmalaysia
#bazaar
#luckydrawdexandra

BINA JENAMA ANDA SENDIRI !!! (@coffee_scrub_supplier)

RM200 BINA JENAMA SENDIRI!!!!! JADI FOUNDER COFFEE SCRUB

Dengan modal serendah RM200 anda boleh jdi owner produk anda sendiri... Anda hanya rebranding produk scrub coffee...hot selling,1000 pack terjual dalam msa sebulan... Free guide dan sy akan ajarkan segala marketing shngga income anda mencecah 4 angka.... Jangan lepaskan peluang untuk menjdi FOUNDER PRODUK SCRUB COFFEE BRAND ANDA SENDIRI

WHATSAPP 017 6162881
WHATSAPP 017 6162881
WHATSAPP 017 6162881

#supplierkosmetik
#igshopmalaysia
#jutawankosmetik
#jutawankosmetikbermuladisini
#coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri
#jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan
#supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia
#brandjenamasendiri
#produkjenamasendirihalal
#produkjenamasendirimalaysia#krimkilokilang

BINA JENAMA ANDA SENDIRI !!! (@coffee_scrub_supplier)

RM200 BINA JENAMA SENDIRI!!!!! JADI FOUNDER COFFEE SCRUB

Dengan modal serendah RM200 anda boleh jdi owner produk anda sendiri... Anda hanya rebranding produk scrub coffee...hot selling,1000 pack terjual dalam msa sebulan... Free guide dan sy akan ajarkan segala marketing shngga income anda mencecah 4 angka.... Jangan lepaskan peluang untuk menjdi FOUNDER PRODUK SCRUB COFFEE BRAND ANDA SENDIRI

WHATSAPP 017 6162881
WHATSAPP 017 6162881
WHATSAPP 017 6162881

#supplierkosmetik
#igshopmalaysia
#jutawankosmetik
#jutawankosmetikbermuladisini
#coffeescrubmalay #scrubs #scrubcoffee #produkjenamasendiri
#jenamasendiri #skincarejenamasendiri #gebu #anjal #selulit #jerawat #flawless #cerah #organik #krimkilo #bazaronline #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarprodukkecantikan
#supplier #suppliercoffeescrub #jutawankosmetik #organik #foundercoffeescrub #coffeescrubmalaysia
#brandjenamasendiri
#produkjenamasendirihalal
#produkjenamasendirimalaysia#krimkilokilang
More...