Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

KOPI BELACAK ORIGINAL WARISAN

KELEBIHAN KOPI BELACAK:
✔️membantu kecergasan sepanjang masa ✔️membantu meningkatkan pengeluaran hormon seks ✔️membantu menguatkan tulang dan tisu ✔️mengembalikan keremajaan (anti penuaan) ✔️membantu meningkatkan tenaga batin ✔️mengurangkan tekanan darah tinggi ✔️mengawal nafsu makan ✔️kekal bertenaga ✔️tiada masalah sakit sendi ✔️tiada lagi lesu-lesu badan ✔️menguatkan tulang dan tisu badan ✔️meningkatkan tahap kesuburan. ✔️menghilangkan keletihan ✔️tenaga batin lemah ✔️air mani tidak subur ✔️awet muda,kekal muda

KANDUNGAN KOPI BELACAK WARISAN :
👉GINSENG, UBI BIT MERAH, LENGKUAS, GULA PERANG, KOPI ARABIKA, EKSTRAK IKAN BELACAK, TONGKAT ALI, KRIMER BUKAN TENUSU

Harga RM25 exc.postage
Cara Order: Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064
#kopibelacak #belacakcoffee #khasuntuklelaki #bazarpaknilprodukkesihatan #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualonline #kedaionlinemalaysia #kopiuntuklelaki

Merlinda Mustapha Lim (@lindaivmist)

Jom guna #IVMIST
.

Anda sering BERSIN ???
Hidung anda kerap BERAIR ???
Tidak selesa kerana NAFAS BERBAU ???
Mengalami KESUKARAN BERNAFAS ???
Kerap GATAL HIDUNG & MATA ???
Sering SAKIT TEKAK & PENING KEPALA ???
Sentiasa TIDUR BERDENGKUR ???
.
Ketahuilah bahawa itu adalah SIMPTOM² RESDUNG
.
Kini anda boleh merawat resdung anda & pelbagai jenis penyakit lagi dgn 2 langkah yg mudah dgn IVMIST :
☑️ SEMBUR & SAPU saja, rasanya segar & berangin.
.
Ingin tahu lebih lanjut & berminat nak cuba .
Jom wasap 📲 016-6748905 💕 linda💓
.
.
#ivmiststokismeruklang #ivmistteamkakumi #sembursembursegar #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #minyakpelbagaigunamujarab #jepsari #selsemabatukdemam
#resdung #bersin #stokisivmistkajang
#bazarmalaysiaonline #bazarwanitaonline #bazaronlineshop #bazaronlineshoppe #bazarpaknilprodukkesihatan #likeforlikes #instashop #instagram #jepsari #murah #onlinebisnes

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

JOM TRY PRODUCT DARI AMY MASCARA!!! XRUGI TRY.. BEST SANGAT GERENTI PUASHATI... Amy Mascara Miracle Water with Collagen RM40
Amy Mascara Lovely BB Cream RM60
Amy Mascara Brush Set RM32 *Tidak termasuk Postage
Cara Order:Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064

#amymascaracosmetics #amymascarabrush #amymascarabbcream #amymascara #amymascaramiraclewater #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan #kedaikosmetik #sayajualprodukkecantikkankesihatan

AGEN SHAKLEE ANDA | 0197367637 (@vitaminbyzureenezal)

Jerawat ni memang musuh ketat tak kira lelaki ke perempuan. Geram tengok jerawat sana sini😤😤
.
Seronok kan kalau hasil dia macam ni? 😍😍
.
Ni salah satu testimonial customer yang berpuas hati. Memang nampak perbezaan dia 💪🏻💪🏻
.
❣️ Nak kulit cantik?
❣️ Nak hilangkan parut jerawat?
❣️ Nak kulit cerah berseri?
❌ Kulit kusam?
.
.
Jom atasi masalah anda dengan SET CANTIK BAJET ini!!! .
.
🌸 Vit C 🌸
>> membina kolagen
>> mencantikkan kulit
>> mempercepat penyembuhan luka
.
🌸 Vita E Complex 🌸
>> memudarkan parut
>> anti penuaan
>> mempercepat proses sembuh luka
>> mengatasi masalah kulit kering
.
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.

DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleepulaumeranti #shakleeindependentdistributor #shakleepuchongutama #shakleepuchongperdana #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleebukitpuchong #shakleepuchongprima #shakleebandarputeri #perlaking #gebu #cerah #gebu #parut #hilangparut #cantik #jerawat #jeragat #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #glowing #flawless #kingcoco #sariyanti #aurawhite
#bazarpaknilprodukkesihatan #mentormilenia

Effatihah Beauty (@effatihah)

HI GOAT SUSU KAMBING
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat.
🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung
🔮 Menambah pengeluaran susu ibu
🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
🔮 Tidak menyebabkan alahan
🔮 Kuatkan sistem imunisasi
🔮 Bersifat alkali #effatihah
🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus
🔮 Membantu mengubati Kanser,
🔮 Demam Kuning.
🔮 Gastrik
🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
🔮 Imbangi gula dalam darah
🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita
🔮 Memulihkan tenaga batin #effatihah
🔮 Awet muda
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
CARA PENGGUNAAN .
🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan
🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal #higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong #effatihah #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #effatihah #sayajualmekapmurah #sayajualprodukkecantikkankesihatan #sayajualprodukoriginal #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #kedaionline #kedaimekap

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

KCOLLY LASH (PROMOTION TIME)
LIMITED UNIT!! GRAB NOW 👉Mengatasi masalah bulu mata pendek / mudah gugur
👉Menghitam, melebat, melentik serta memanjangkan bulu mata juga kening secara semulajadi
👉Bebas kesan sampingan (dermatology tested)
👉Serum yang diperkaya dengan Hyaluronic Acid,Vitamin E,Vitamin C
👉Didatangkan dari Paris, HALAL dan 100% tanpa campuran air
👉Sesuai untuk lelaki dan wanita

Harga RM15 exc. postage
Cara Order : Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064

#kcollylash #kcollylashserum #kcollylashoriginal #kcollylashmagicserum #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #bazapaknilmurah #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
♥️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♥️ Membunuh jangkitan kuman
♥️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♥️ Pembersih tangan (sanitizer)
♥️ Membersihkan luka dan goresan
♥️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♥️ Sakit gigi
♥️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♥️ Membunuh psoriasis pada kulit
♥️ Membantu merawat luka diabetes
♥️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. 💦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

KYLIE GOLD MATTE LIPSTICK
LIMITED STOCK!! HARGA RM5/each exc. postage
Cara Order :Sms /Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064
#kyliegold #lipstikmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #azzahrabeautyshops

Gallery Effatihah (@effatihah_boutique)

HI GOAT SUSU KAMBING
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat.
🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung
🔮 Menambah pengeluaran susu ibu
🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
🔮 Tidak menyebabkan alahan
🔮 Kuatkan sistem imunisasi
🔮 Bersifat alkali #effatihah
🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus
🔮 Membantu mengubati Kanser,
🔮 Demam Kuning.
🔮 Gastrik
🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
🔮 Imbangi gula dalam darah
🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita
🔮 Memulihkan tenaga batin #effatihah
🔮 Awet muda
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
CARA PENGGUNAAN .
🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan
🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal #higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong #effatihah #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #effatihah #sayajualmekapmurah #sayajualprodukkecantikkankesihatan #sayajualprodukoriginal #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #kedaionline #kedaimekap

effbeau (@merculine)

HI GOAT SUSU KAMBING
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat.
🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung
🔮 Menambah pengeluaran susu ibu
🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
🔮 Tidak menyebabkan alahan
🔮 Kuatkan sistem imunisasi
🔮 Bersifat alkali #effatihah
🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus
🔮 Membantu mengubati Kanser,
🔮 Demam Kuning.
🔮 Gastrik
🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
🔮 Imbangi gula dalam darah
🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita
🔮 Memulihkan tenaga batin #effatihah
🔮 Awet muda
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
CARA PENGGUNAAN .
🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan
🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal #higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong #effatihah #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #effatihah #sayajualmekapmurah #sayajualprodukkecantikkankesihatan #sayajualprodukoriginal #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #kedaionline #kedaimekap

fatinsofeaaleeya (@fatinsofeaaleeya)

Apa kelebihan Khasiat Eskayvie AMARAWHITE?
• Mencegah kedutan dan kenduran kulit
• Mencantikkan tekstur kulit dan meningkatkan ketebalannya
• Mengurangkan jeragat, noda dan warna kulit tak sekata • Menggalakkan kelembapan semulajadi kulit dan menyerikan wajah
• Merangsang pembaharuan tisu untuk merawat luka dan parut pada kulit
• Memutihkan kulit agar kelihatan lebih cerah
• Memberi perlindungan dalaman dari sinaran matahari yang berlebihan
Diluluskan KKM ( dan tiada kesan sampingan sebab AMARAWHITE bebas racun merbahaya.)
Halal JAKIM
Diformulasikan oleh Dr. Pakar: Dr Syid Ayob AlQudri
Bahan-bahan Amarawhite?
√ Hytolive
√ AstaREAL@P2AF
√ TreBeaut
√ NanaKolegenHYTOLIVE bertindak 9 kali ganda lebih berkesan dari glutathione bagi menghalang warna kulit gelap, sterusnya mencerahkan kulit dari dalam.
Antioksiden AstaREAL @ P2AF paling berkuasa d dunia menyamai kuasa 6,000 kali ganda Vitamin C bertindak menghalang sel-sel kulit dari rosak supaya kulit tegang, mantap dan anjal.
Agen pelembap TreBeaut menyimpan 490 kali ganda kelembapan, menjadikan kulit anda gebu seperti bayi.
Kandungan Nanokolegen yang 15 kali ganda lebih berkesan daripada kolegen biasa di pasaran membuatkan wajah anda Nampak muda dari usia.

1 KOTAK CUMA RM94

WHATSAPP fatin 012-5488930
Whatsapp fatin 012-5488930
Whatsapp fatin 012-5488930

#eskayviemalaysia #eskayvie #amarawhite #bazaar #bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilprodukkesihatan
#businessonline #businesswoman
#dropshipper #dropshipipohperak #dropship #dropshipipoh
#onlinebiz #onlineboutique #online
#onlineshopping

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

AURAMEN DOUBLE TREASURE CAPSULE

KULIT SIHAT, HENSEM, BERGAYA

Formula terbaru yang dapat memberi kesan luar biasa kerana dalam masa 5 hari sahaja sudah dapat rasa perbezaan .
Produk terbaru DOUBLE TREASURE CAPSULE yang dapat memberi kesan yang hebat hanya makan 2x sehari pagi dan malam anda akan dapat rasa perbezaan kulit selepas 14 hari .

KELEBIHAN AURAMEN DOUBLE TREASURE:
✔️Mencerahkan kulit,
✔️Mengatasi masalah jerawat,
✔️Mengurangkan masalah parut jerawat,
✔️Membantu sel kulit baru
✔️ Mengurangkan kulit kemerah-merahan

Harga RM60 exc.postage
Cara Order : Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064

#auramendoubletreasure #auramendoubletreasuremurah #auramendoubletreasureoriginal #auramendoubletreasurecapsule #auramen #khasuntuklelaki #kedaikosmetik #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

Dyràz Beauté (@dyrazbeauteshop)

HI GOAT SUSU KAMBING
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat.
🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung
🔮 Menambah pengeluaran susu ibu
🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
🔮 Tidak menyebabkan alahan
🔮 Kuatkan sistem imunisasi
🔮 Bersifat alkali
🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus
🔮 Membantu mengubati Kanser,
🔮 Demam Kuning.
🔮 Gastrik
🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
🔮 Imbangi gula dalam darah
🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita
🔮 Memulihkan tenaga batin
🔮 Awet muda
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
CARA PENGGUNAAN .
🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan
🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal #higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong #dyrazbeaute #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #dyrazbeaute #sayajualmekapmurah #sayajualprodukkecantikkankesihatan #sayajualprodukoriginal #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #kedaionline #kedaimekap

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

PRODUK WAJIB TRY NAA!!!! GAHARU TEA
100% PRODUK GAHARU TULEN!! Tiada bahan PENGAWET , perasa TIRUAN dan juga KAFFEINE.
Dengan mengamalkan pengambilan gaharu teh minima 1 gelas sehari dapat membantu meningkatkan mutu kesihatan di samping dapat merawat serta mencegah penyakit.

ANTARA KELEBIHAN GAHARU TEA:
👉Sebagai antioksidan membantu melindungi tubuh dari radikal bebas dan mampu membuang racun dalam tubuh
👉Meningkatkan stamina tubuh, sirkulasi oksigen menjadi baik dan tidak mudah masuk angin
👉Membantu mengubati sakit asma, paru-paru, dan sesak nafas
👉Membantu menurunkan darah tinggi dan kolestrol
👉Mengurangkan risiko batu karang dan melancarkan proses perkumuhan
👉Mengurangkan risiko penyakit jantung
👉Seimbangkan gula dalam darah dan melancarkan peredaran darah
👉Mengatasi masalah insomnia
Melambatkan proses penuaan

KUANTITI : 20 SACHET
CARA PENGGUNAAN : BANCUH 1 SACHET DENGAN AIR PANAS SELAMA 5 MINIT

Harga RM35 exc. postage
Cara Order : Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/60192399064 *Postage Rate:
Below 900gram (PO1*) = SM RM8 SS RM12
Above 900gram (PO2*) =Harga postage akan berubah ikut berat barang

#gaharutea #gaharuteavalley #gaharuteafarm #teagaharu #tehgaharu #sayasukasihatdancantik #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan #sayajualonline

Sihat•Cergas•Cantik•Pintar (@nurliyamuslime_shoppe)

ANAK-ANAK GEMBIRA IALAH ANAK-ANAK YANG CERDAS OTAK DAN MEMILIKI MINDA YANG SIHAT DAN CEMERLANG!
.
IGE ialah makanan untuk otak anak-anak. Ianya satu formula homeopathy yang membantu menambah oksigen ke otak dan insyaAllah membantu meningkatkan kecerdasan minda, menguatkan memori serta meningkatkan kesihatan fungsi saraf otak.
.
Mengandungi mineral dari sumber tumbuhan iaitu natrium fosfat dan magnesium fosfat untuk merangsang aktiviti neuron otak yang lebih aktif.
.
Ini membantu anak-anak lebih FOKUS serta mudah memahami dan menghafal pelajaran dan mendorong mereka untuk lebih seronok semasa belajar di sekolah.
.
Hanya kemam dibawah lidah.. mudah dan sedap!
.

#IGEmindbooster #gulaotak #homeopathy #terapisihatsemulajadibyNurliya #KonsultanAnda #qasehgold #damansarautama #damansarautama #lokalahmy #lokalbrand #bazarpaknilprodukkesihatan

AGEN SHAKLEE ANDA | 0197367637 (@vitaminbyzureenezal)

Seronok bila berat badan atau ukur lilit berkurang😍😍
.
Makan tetap makan tapi tak jadi lemak! Sebab apa?? Sebab kita bakar lemak-lemak durjana tu dengan OmegaGuard. Lepas bakar, kita kasi flush!
.
Mana tak berat boleh turun. Tu yang syok! 😉😉😉
.
Salah satu SET KURUS BAJET yang korang kena grab!!!!
.
Memang confirm terkejut tengok hasil dia dan sangat-sangat berpuas hati 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Sesuai untuk orang yang ada masalah
❗️ Perut buncit
❗️ Sembelit
❗️ Kolestrol tinggi
❗️ Lemak sana sini
❗️ Berat badan tidak memuaskan hati 😝😝😝
.
DETOKS DETOKS DETOKS!!!
BAKAR BAKAR BAKAR!!!
.
Lemak2 degil HARUUUUUSSSSS dihapuskan! Jangan rajin simpan lak. Tak semua bagus untuk badan 😓😓
.
.
.
🌹KEBAIKAN HERB-LAX 🌹
.
✅ memudahkan pergerakan usus
✅ memudahkan fungsi usus
✅ menghilangkan jeragat
✅ mengempiskan perut
✅ membersihkan usus
✅ detox dan buang toksin dalam badan
✅ mengatasi sembelit
✅ mengurangkan bau badan
.
🌹 KEBAIKAN OMEGA GUARD 🌹
.
✅ mengelak strok
✅ meningkatkan sistem imun badan
✅ mncegah salur darah tersumbat
✅ merendahkan kolestrol
✅ mengekalkan tekanan normal darah
✅ mengawal masalah obesiti
✅ mengurangkan risiko penyakit jantung
✅ membantu perkembangan tumbesaran dan otak bayi
✅ memelihara fungsi-fungsi sendi
✅ membakar lemak
.
.

BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.

DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleepuchong #shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #omegaguard #suddendeath #shakleepulaumeranti #shakleebukitpuchong #kolestrol #lemak #kurus #sakitjantung #beratbadanberlebihan #bazarpaknil #kingcoco #kevinzahri #zawara #shakleepuchongperdana #shakleepuchongutama #nanaalhaleq #lecithin #sembelit #slim #sihat #bazarpaknilprodukkesihatan #nonaroguy

Tala Legasi82 SA0398048-V (@tala.legasi82)

[ TERUS JATUH CINTA ]
.
Sekali Cuba GIGABITE™️ Terus Suka
>Tak Sakit Kepala >Tahan Lama Bila Beraksi
>5 Hari Makan Boboi Dah Keluar Urat, Keras, Kembang
.
Mantapkan GIGABITE™️ !!! Tak Nak Try Ke😁

Wsapp GB ke 01139383716 cepat. PROMOSI HARGA PENGENALAN menanti anda Dan berpeluang untuk menyertai cabutan betuah.. 😉👍👍👍 www.wasap.my/601139383716
.
#talalegasi82
#ubatkuatlelaki
#ubatkuat
#jamulelaki
#bazarpaknil
#bazarpaknilprodukkesihatan
#GIGABITE™️
#barebaikboh
#BesarPanjangPaduTahanLama
More...