Rahmaniah_IVMist (@anatymra)

Berminat nak cari income lebih dengan usaha sendiri ?

Jom jadi dropship #ivmist produk laku keras dan kadar repeat order yg tinggi.. πŸ˜‹ ❌ tak perlu yuran .
❌ tak perlu modal . ❌ tak perlu pos .
Hanya promote dan promote sambil goyang kaki jerr . πŸ˜‰

Syarat ? 🌸 Sis nak yg betulΒ² serious nak cari income lebih je . Taknak yg suka suki masuk suka suki keluar . πŸ˜‰ 🌸 Penyabar , jujur dan amanah . Ingat semua yg kite buat ni akan disoal kelak di akhirat . 😊

Lagi satu , ingat rezeki tu allah yg berikan , yg penting kite usaha okeyy . Fighting ! πŸ’ͺ

Macam best je ?
Macam berminat je ?

#sembur2segar

Mehh pm/ whatsapp
0122914704
#dropshipwanted #ivmist #sembur2sembuh #bazarpaknilprodukkesihatan #moodrepublic #Igshopmalaysia #iklaninstagram
#stokistivmistkualalumpur
#0122914704

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Dah tau ke apa promosi Shaklee bulan ni?πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
Nak habis promosi dah uiii❗️❗️❗️
.
Ni haaa...tonik ajaib Vivix super famous niπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
Ni la masa terbaik untuk korang rebut peluang nak maintain cantik, maintain awet muda dan maintain sihat
.
Vivix ni jugak penawar terbaik diabetes, stroke, SLE, kanser dan buah pinggang. InshaAllah
.
Kita doakan tahun 2017 ni tahun yang menyihatkan untuk semua 😊😊
.
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
❀️❀️❀️❀️❀️
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1
❀️❀️❀️❀️❀️
.
Ehhhh....bukan tu je😱😱😱
.
Beli minimum 2 botol je korang layak :
πŸ‘‰πŸ» free membership
πŸ‘‰πŸ» terus dapat beli Vivix ni dengan harga ahli
πŸ‘‰πŸ» jimat > RM300
πŸ‘‰πŸ» bonus 2 angka ( terus masuk akaun tau in mid FebπŸ’΅πŸ’° )
πŸ‘‰πŸ»jadi geng bisnes Shaklee
.
Senang-senang je dapat free membership kan. Senang-senang je dapat bonus kanπŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jom la apa lagi. awal tahun macam ni la masa paling sesuai nak start☺️☺️
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

βœ… Nak cegah kanser?
βœ… Nak berhenti merokok?
βœ… Nak awet muda?
βœ… Nak kurus?
βœ… Ada kencing manis?
βœ… Slipped disc?
.
.
Dengan super vitamin Vivix, inshaAllah boleh :
.
.
βœ… Sembuh
βœ… Kurus
βœ… Awet muda
βœ… Luka lama makin elok
.
.
.
.
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
❀️❀️❀️❀️❀️
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1
❀️❀️❀️❀️❀️
.
Ehhhh....bukan tu je😱😱😱
.
Beli minimum 2 botol je korang layak :
πŸ‘‰πŸ» free membership
πŸ‘‰πŸ» terus dapat beli Vivix ni dengan harga ahli
πŸ‘‰πŸ» jimat > RM300
πŸ‘‰πŸ» bonus 2 angka ( terus masuk akaun tau in mid FebπŸ’΅πŸ’° )
πŸ‘‰πŸ»jadi geng bisnes Shaklee
.
Senang-senang je dapat free membership kan. Senang-senang je dapat bonus kanπŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jom la apa lagi. awal tahun macam ni la masa paling sesuai nak start☺️☺️
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Takut tak dengar pasal kanser?
Ni antara penyakit yang paling ditakuti, sekali la dengan stroke dan diabetes. But compared to diabetes, pesakit kanser ni peratus sembuh dia lebih tinggi😱😱
.
Kandungan utama Vivix ni ialah resveratrol. Bertindak sebagai antioksidan terhebat dan anti inflammatory. Resveratrol ni la yang bantu cegah penyakit kanser😎😎
.
Kanser ni jadi bila sel yang tua tu tak mati dan lepas tu berganda pulak. Anti-oksidan dlm resveratrol tu nanti akan lambatkan kitaran sel dan juga kematian sel.
.
So, cegah sebelum kena! πŸ™…πŸΌπŸ™…πŸ½πŸ™…
.
.
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
❀️❀️❀️❀️❀️
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1
❀️❀️❀️❀️❀️
.
Ehhhh....bukan tu je😱😱😱
.
Beli minimum 2 botol je korang layak :
πŸ‘‰πŸ» free membership
πŸ‘‰πŸ» terus dapat beli Vivix ni dengan harga ahli
πŸ‘‰πŸ» jimat > RM300
πŸ‘‰πŸ» bonus 2 angka ( terus masuk akaun tau in mid FebπŸ’΅πŸ’° )
πŸ‘‰πŸ»jadi geng bisnes Shaklee
.
Senang-senang je dapat free membership kan. Senang-senang je dapat bonus kanπŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jom la apa lagi. awal tahun macam ni la masa paling sesuai nak start☺️☺️
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Pernah tengok tak orang perempuan yang nak menopause??
.
Janganlah pandang remeh kat dorang time ni. Jangan buat main!! πŸ™ŠπŸ™Š
.
Garang, moody, panas baran, ada yg senang jatuh sakit. Macam-macam la!! 😰😰
.
Kalau ada ahli keluarga terdekat korang2 dah start nak menopause, jangan tunggu lama!! Bagi Tonik Ajaib ni cepat!!!!
.
βœ… Nak cegah kanser?
βœ… Nak berhenti merokok?
βœ… Nak awet muda?
βœ… Nak kurus?
βœ… Ada kencing manis?
βœ… Slipped disc?
.
.
Dengan super vitamin Vivix, inshaAllah boleh :
.
.
βœ… Sembuh
βœ… Kurus
βœ… Awet muda
βœ… Luka lama makin elok
.
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL KE ATAS, ANDA LAYAK MENDAPAT : .
.
❣️ Free membership worth RM80
❣️ Free cash rebate
❣️ Free join business dan jana income
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @zureenezal_shaklee 019-7367637 🌷
🌷 @zureenezal_shaklee 019-7367637 🌷
🌷 @zureenezal_shaklee 019-7367637 🌷
🌷 @zureenezal_shaklee 019-7367637 🌷
🌷 @zureenezal_shaklee 019-7367637 🌷
.

DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleepulaumeranti #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleebukitpuchong #shakleepuchongutama #shakleepuchongperdana #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan #hisyamhamid #aaronaziz #duostar

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Selagi boleh ikhtiar, ikhtiar! Jangan pernah putus asa!
.
Mula-mula memang rasa tak yakin. Tapi usaha dan ikhtiar tak boleh tinggal!!
.
Siapa yang pernah hidap penyakit-penyakit mahal ni?? 😡😡😡
.
❗️ Kencing manis
❗️ Kanser
❗️ Darah tinggi
❗️ Sakit jantung
❗️ Stroke
❗️ Batu karang
❗️ Prostat
.
Kenapa saya kata mahal? Kadang2 kos rawatan sahaja dah mencecah beribu-ribu ringgit!!
.
Mana nak cari duit??
.
Sebab tu ada TONIK AJAIB VIVIX ni 😱😱😱
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL KE ATAS, ANDA LAYAK MENDAPAT : .
.
❣️ Free membership worth RM80
❣️ Free cash rebate
❣️ Free join business dan jana income
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak jimat tapi nak cantik & kulit sihat & badan segar?

Jom cuba combo Miracle'C x ROYAL Beauty Water!

Miracle'C adalah serbuk vitamin πŸ’― % natural, tanpa bahan kimia dan tanpa kolagen! Alhamdulillah, boleh click #feedbackwaterbottlemy untuk check keberkesanan produk ni tau! Period tak teratur, masalah jerawat, kulit kusam, rambut gugur, semua boleh diatasi.

Royal Beauty Water pula membantu korang membunuh kuman, mengecutkan jerawat (ph2.5 label merah) & melembapkan kulit serta mengecilkan pori ph6 label turquoise). Korang yang ada kulit berminyak & berjerawat pula, sis cadangkan ambil FULL SET untuk royal beauty water ni. Sebab ph11 tu bagus spray sbelum cuci muka & sebelum tidur & boleh bantu kulit mengawal minyak tau. Yang penting, boleh sembur banyak kali tanpa risau tau sebab mist ni pon πŸ’― % water beased dan tanpa bahan kimia πŸ˜„
Combo!
Miracle'C + Royal Beauty Water
BASIC SET (normal / dry skin)
Normal price : RM 70.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 70.00 FREE POSTAGE SM!

Miracle'C + Royal Beauty Water FULL SET (oily skin / open pores/ pimple problem)
Normal price : RM 90.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 90.00 FREE POSTAGE SM!
Ss add Rm 5.00 for postage πŸ˜‰ '#
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #sayajualcombo #freepostage #sayanakputih #sayanaksihat #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecwhite #sayajualvitamin #luluskkm #bazarpaknil #miraclecjohor #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #combo #jualcombo #dropship #mybottlemalaysia #buangjerawat #serbukvitaminC #royalbeautywater #mistmuka

perfume,skincare,supplement (@shopslurve_shuwaney)

Jus Goyang Rapat by RCW πŸ’ƒ

Khasiat
πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž πŸ‘‰ menstabilkan hormon πŸ‘‰ mengecutkan peranakan πŸ‘‰ memberi tenaga dalaman, menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran πŸ‘‰ mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan πŸ‘‰ mengecutkan peranakan
πŸ‘‰ awet muda πŸ‘‰ merawat keputihan πŸ‘‰ mengurangkan rasa sengugut πŸ‘‰ menghilangkan rasa lesu dan keletihan

RM50 inc postage (250 ml) πŸ“² whatsapp 012-3553438

#jusgoyangrapat #jusgoyangrapatbyrcw
#jusgoyangrapatcheta #jusgoyangrapatmurah #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

stokis ivmist paka (@nurudin_ismail)

RESDUNG + JERAWAT = IVMIST + IVSOAP
Penawar No. 1
Murah, Berkesan, Selamat
Tiada Kesan Sampingan
Lulus KKM
Belum cuba belum tahu
Berbaloi- baloi
#resdungmigrain
#jeragat
#jerawat
#sayajualsayapakai
#kulitmulus
#bazarmalaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#whatsapp_01114955635

stokisivmist-nanayusri (@nanayusri_stokisivmist)

Mulanya IVMist ni gunanya untuk resdung dan alahan yang simptomnya berkaitan dengan resdung..
Tetapi..
Bila dah ada alternatif yang mudah, hanya sembur-sembur sahaja..
Sebab itulah munculnya pelbagai testimoni sakit-sakit lain yang dapat diatasi dengan ivmist. Sama juga testimoni untuk bisul ni. .
Alhamdulillah..ivmist hanyalah asbab. Kesembuhan dan kelegaan itu datangnya daripada Allah. .
Ikhtiar selagi ada peluang dan ruang.
Whatsapp 013-9220844
.
#ivmistteamNanaYusri
#stokisivmistbangi
#resdungmigrain #bisul #bazarpaknilprodukkesihatan #pelbagaiguna

Tala Legasi82 SA0398048-V (@tala.legasi82)

799 orang yang mencuba MISS FLAWLESS 97β„… darinya BERPUAS HATI DAN REPEAT ORDER.

Nak FLAWLESS Cantik berseri tak macam 799 orang ITU.

3 FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG MISS FLAWLESS.

1. MUDAH. Senang nak ambil. Tak perlu hari-hari. Yang bz tu sesuai sangat lah πŸ˜‰

2. MURAH. JIMAT tak perlu nak injection mahal-mahal. RM64 sahaja sebotol nak FLAWLESS.

3. BERKESAN. Nak tengok testimoni. Jom wsapp segera.

01139383716

#talalegasi82
#missflawless
#gebugebas
#glowing
#kulitcantik
#bazarpaknilprodukkesihatan
#jualanonline
#sayajualubatputih

by Tala Legasi82 SA0398048-V (@ghostbird_garage)

799 orang yang mencuba MISS FLAWLESS 97β„… darinya BERPUAS HATI DAN REPEAT ORDER.

Nak FLAWLESS Cantik berseri tak macam 799 orang ITU.

3 FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU TENTANG MISS FLAWLESS.

1. MUDAH. Senang nak ambil. Tak perlu hari-hari. Yang bz tu sesuai sangat lah πŸ˜‰

2. MURAH. JIMAT tak perlu nak injection mahal-mahal. RM64 sahaja sebotol nak FLAWLESS.

3. BERKESAN. Nak tengok testimoni. Jom wsapp segera.

01139383716

#talalegasi82
#missflawless
#gebugebas
#glowing
#kulitcantik
#bazarpaknilprodukkesihatan
#jualanonline
#sayajualubatputih

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Selagi boleh ikhtiar, ikhtiar! Jangan pernah putus asa!
.
Mula-mula memang rasa tak yakin. Tapi usaha dan ikhtiar tak boleh tinggal!!
.
Siapa yang pernah hidap penyakit-penyakit mahal ni?? 😡😡😡
.
❗️ Kencing manis
❗️ Kanser
❗️ Darah tinggi
❗️ Sakit jantung
❗️ Stroke
❗️ Batu karang
❗️ Prostat
.
Kenapa saya kata mahal? Kadang2 kos rawatan sahaja dah mencecah beribu-ribu ringgit!!
.
Mana nak cari duit??
.
Sebab tu ada TONIK AJAIB VIVIX ni 😱😱😱
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL KE ATAS, ANDA LAYAK MENDAPAT : .
.
❣️ Free membership worth RM80
❣️ Free cash rebate
❣️ Free join business dan jana income
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Takut tak dengar pasal kanser?
Ni antara penyakit yang paling ditakuti, sekali la dengan stroke dan diabetes. But compared to diabetes, pesakit kanser ni peratus sembuh dia lebih tinggi😱😱
.
Kandungan utama Vivix ni ialah resveratrol. Bertindak sebagai antioksidan terhebat dan anti inflammatory. Resveratrol ni la yang bantu cegah penyakit kanser😎😎
.
Kanser ni jadi bila sel yang tua tu tak mati dan lepas tu berganda pulak. Anti-oksidan dlm resveratrol tu nanti akan lambatkan kitaran sel dan juga kematian sel.
.
So, cegah sebelum kena! πŸ™…πŸΌπŸ™…πŸ½πŸ™…
.
.
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
❀️❀️❀️❀️❀️
Buy 2 less 5%
Buy 6 free 1
❀️❀️❀️❀️❀️
.
Ehhhh....bukan tu je😱😱😱
.
Beli minimum 2 botol je korang layak :
πŸ‘‰πŸ» free membership
πŸ‘‰πŸ» terus dapat beli Vivix ni dengan harga ahli
πŸ‘‰πŸ» jimat > RM300
πŸ‘‰πŸ» bonus 2 angka ( terus masuk akaun tau in mid FebπŸ’΅πŸ’° )
πŸ‘‰πŸ»jadi geng bisnes Shaklee
.
Senang-senang je dapat free membership kan. Senang-senang je dapat bonus kanπŸ˜‚πŸ˜‚
.
Jom la apa lagi. awal tahun macam ni la masa paling sesuai nak start☺️☺️
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

☘️AGEN SHAKLEE ANDA☘️ (@vitaminbyzureenezal)

Siapa yang pernah hidap penyakit-penyakit mahal ni?? 😡😡😡
.
❗️ Kencing manis
❗️ Kanser
❗️ Darah tinggi
❗️ Sakit jantung
❗️ Stroke
❗️ Batu karang
❗️ Prostat
.
Kenapa saya kata mahal? Kadang2 kos rawatan sahaja dah mencecah beribu-ribu ringgit!!
.
Mana nak cari duit??
.
Sebab tu ada TONIK AJAIB VIVIX ni 😱😱😱
.
🌸 KEBAIKAN VIVIX 🌸
.
βœ… menyokong kesihatan sendi
βœ… bantu dalam menghalang kanser
βœ… menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
βœ… mengurangn risiko penyakit jantung
βœ… mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
βœ… membantu dalam pengurangan berat badan
βœ… meningkatkan kesihatan mata
βœ… megurangkan komplikasi dalam pesakit diabetes
βœ… meningkatkan sistem imun
βœ… menyokong kesihatan keseluruhan
βœ… dan banyak lagi...
.
.
SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL KE ATAS, ANDA LAYAK MENDAPAT : .
.
❣️ Free membership worth RM80
❣️ Free cash rebate
❣️ Free join business dan jana income
.
.
BERMINAT??
.
.
.
BOLEH ORDER DI SINI πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
🌷 @vitaminbyzureenezal 019-7367637 🌷
.
DM atau Whatsapp ya!!
.
#shakleeindependentdistributor #shakleeselangor #shakleeputraperdana #shakleeputrajaya #shakleecyberjaya #shakleedengkil #shakleenusaputra #shakleeamanputra #shakleepuchongutama #shakleepulaumeranti #shakleepuchongperdana #shakleebukitpuchong #shakleebandarputeri #vivix #vivixshaklee #supervitamin #tonikajaib #kolestrol #sakitsendi #merokok #diabetes #kanser #awetmuda #ayuraudhah #jenniferlopez #alzheimer #promosivivix #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilprodukkesihatan

Nor Azma (@ynorazma)

Berminat nak cari income lebih dengan usaha sendiri ?

Jom jadi dropship #ivmist produk laku keras dan kadar repeat order yg tinggi.. πŸ˜‹ ❌ tak perlu yuran .
❌ tak perlu modal . ❌ tak perlu pos .
Hanya promote dan promote sambil goyang kaki jerr . πŸ˜‰

Syarat ? 🌸 Sis nak yg betulΒ² serious nak cari income lebih je . Taknak yg suka suki masuk suka suki keluar . πŸ˜‰ 🌸 Penyabar , jujur dan amanah . Ingat semua yg kite buat ni akan disoal kelak di akhirat . 😊

Lagi satu , ingat rezeki tu allah yg berikan , yg penting kite usaha okeyy . Fighting ! πŸ’ͺ

Macam best je ?
Macam berminat je ?

#sembur2segar

Mehh pm/ whatsapp
0193812123 norazma

#dropshipwanted #ivmistteamnoorihan #specialstokisbangiputrajaya #bazarpaknilprodukkesihatan #moodrepublic #Igshopmalaysia #iklaninstagram #019-3812123 (norazma)
More...