Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

ZOEVA BRUSH 7PCS
✔️Brush Yang lembut
✔️Senang dicuci
✔️Set lengkap 7in1
✔️Free pouch bag
✔️Senang travel

Harga RM25 exc.postage

Cara Order:Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#zoevabrush #brushzoeva #zoevabrushes #zoevabrushmurah #brushmurah #brushmalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #bazapaknilmurah #kosmetikdanprodukkecantikan #produkkecantikanmurahmalaysia

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

OFFER!OFFER!!
BAMBAM VITAMIN GEMOK!! HARGA OFFER RM15 exc.postage

KELEBIHAN BAMBAM vitamin gemok:
☑️memberikan vitamin sempurna kepada tubuh
☑️menggebukan kulit
☑️mengentalkan otot2/muscle
☑️menaikkan berat badan
☑️menambah selera makan

Cara makan :
kunyah/kemam 2 tablets setiap hari selepas makan
1botol- 20 Tablets

HARGA OFFER RM15 exc.postage

Cara Order:Sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#bambamvitamingemok #vitamingemuk #bambamvitamingemok #vitamingemukoriginal #bambamvitamingemukoriginal #bambamvitamin #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #kosmetikprodukkecantikan #kosmetikdanprodukkecantikan #produkkecantikanmurahmalaysia

LENGUH.RESDUNG.SENGGUGUT.ASMA (@marvelouvsshop)

Testimonial MMG 💌
.
Wahh PELAKON GERAK KHAS - ZULKIFLI pun dah guna MMG
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39 boleh guna seisi keluarga
SERBA BOLEH SERBAGUNA

Harga mampu milik

AGENT and DROPSHIP AGENT WANTED

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#MMGAmazing
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang #sengal

LENGUH.RESDUNG.SENGGUGUT.ASMA (@marvelouvsshop)

Testimonial MMG 💌
.
Wahh DJ POPULAR RADIO ERA - RAY pun dah guna MMG
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39 boleh guna seisi keluarga
SERBA BOLEH SERBAGUNA

Harga mampu milik

AGENT and DROPSHIP AGENT WANTED

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#MMGAmazing
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang #sengal

LENGUH.RESDUNG.SENGGUGUT.ASMA (@marvelouvsshop)

Testimonial MMG 💌
.
Apa kata Prof Dr Muhaya
✔️ SAYA DAN SUAMI SUKA PAKAI. BILA LETIH LEMAH, SAPU MASSAGE GEL NI. VERY REFRESHING. EMMM..WANGI. YOU ALL SHOULD GET ONE!!
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39 boleh guna seisi keluarga
SERBA BOLEH SERBAGUNA

Harga mampu milik

AGENT and DROPSHIP AGENT WANTED

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#MMGAmazing
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang #sengal

kosmetik murah (@hana_beautyhealth)

🌺Ini antara fungsi BeauteCandy: 👉Bertindak sebagai Mencerah kulit, mehilangkan kesan parut spt jerawat, jeragat, menghilangkan masalah jerawat dan lain2 👉 Menjadikan kulit lebih segar, gebu dan cantik. 👉Menaikan seri wajah, Awet muda sis:)
👉Anti Penuan
👉Memulihkan kesan parut
👉 Agen Pelembab
👉Menyihatkan kulit dgn adanya Vitamin C
👉 Sebagai agen pembersih kotoran yg melekat pd pori2 kulit.

Untuk dapatkan harga yang menarik wasp akak sekarg 0194033252..semntara stok masih ada

#beautecandy #beautecandymurah #beautecandyoriginal #beautycandyme #suplement #putihseluruhbadan #putih #bvrcmurah #bvrc #bvrcollagenmurah #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kosmetikdropshipwanted #dropshipneededmalaysia #titiancinta #jomcantik #kosmetikmurahsangat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazar #bazarpaknilmurah #sihatdancantik #tv3 #shoppingonline #selangor #kedahseratarata #langitsenja #terapiinstagram #perempuancantik

CtNormah Abd Rahman (@ctnormah_abdrahman)

Kepala kerap gatal??
Rambut selalu gugur??
Kelemumur tak hilang2??
Dah cuba mcm2 tapi tak jadi jugak..??? Jom cuba shampoo Marine ..
In shaa Allah..dgn izinNya... Ramai dh cuba..Alhamdulillah..ramai jugak dh berjaya..depa dh hilang semua masalah..anda?? Nak cuba.. WA Che Mah 👇

www.wasap.my/0126673667

READY STOK... #BizOnline Modal Rm50
Program #2gajisebulan
#ProjekSTG
#CatChampions
#shampoo
#bazarpaknilprodukkesihatan
#bazarpaknilprodukkecantikan
#partime
#dropshipwantedmalaysia

IG KOSMETIK 100% ORIGINAL (@ellsyabeauty)

HI GOAT SUSU KAMBING
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Sebagai Sumber kalsium yang hebat.
💥Sangat baik untuk ibu mengandung
💥Menambah pengeluaran susu ibu
💥Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
💥Tidak menyebabkan alahan
💥Kuatkan sistem imunisasi
💥Bersifat alkali .
💥Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
💥Lancarkan sistem penghadaman dan usus
💥Membantu mengubati Kanser,
💥Demam Kuning.
💥Gastrik
💥Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
💥Imbangi gula dalam darah
💥Imbangi kolestrol dalam badan kita
💥Memulihkan tenaga batin .
💥Awet muda
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
➡️Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
➡️Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
➡️Aduk perlahan, dan siap disajikan
➡️Tidak digalakkan untuk bayi dibawah 6 bulan .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal
#higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong  #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing
#susukambinghigoat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

kosmetik murah (@hana_beautyhealth)

NAK PAKAI EYELINER TAPI TAKUT TAK JADI.??
TAKUT CIMOT.?? dgn eyeliner stamp hnya dalam 5 saat sahaja trus siap..cantik menarik yang penting 'kemas'

Wasp akak sekarg untuk dpt kan stok eyeliner stamp
BUKA IG AKAK ADA WASAP LINK HANYA TEKAN XPERLU SAVE NOMBOR

#eyeshadowmalaysia #eyelinermurah #eyeliner #eyelinertutorial #eyebrows #makeuptutorial #makeup #stamp #eyelinerstamp #tv9 #wanita #cantik #kemas #kening #keningcantik #sukamakeup #perempuan #mata #eyebrowmurah #lukiskening #kosmetikmurahsangat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #panas #ctdk #noradanish #noradanishcollection

Intan Safinaz Mohamed 🇱🇷 (@intansafinaz1)

Assalamualaikum semua sahabat yg dirahmati Allah.. .
.
Ramai yang ada masalah RESDUNG tapi kebanyakannya pandang remeh dengan masalah resdung yg dihadapi.
. .
.
Jom rawat Resdung segera supaya tidak berlarutan hingga kronik.Kerisauan uolls boleh terubat dengan penyelamat segera yg mampu mengembalikan hidup uolls supaya sentiasa ceria, sihat, bertenaga dan happy go lucky selalu. 😊😍 Ada cara rawatan alternatif kesihatan yang mudah, tiada bahan kimia, selamat, mesra solat dan diluluskan oleh KKM. Dicadangkan uolls rawat dengan #ivmist.
. .

Cara guna semudah Teknik Spray dan Sapu.🌺
.

Baca Bismillah dan selawat 3 kali.
.
Spray di atas tapak tangan. Sapu di tepi hidung, antara kening, dahi dan di tepi hidung. Sedut bau supaya dapat hidu aroma yg segar. .
Wah..Kesan menakjubkan dapat dirasai selepas 10 minit. Dah boleh hidu tak perlu tonyoh2 hidung lagi. Keyakinan customer dgn produk ivmist makin memberangsangkan. Testimoni Resdung yg byk menunjukkan bukti keyakinan customer yg tiada ragu2 dgn keistimewaan ivmist. Beli satu pasti tak cukup satu. Harga berbaloi menawan kalbu. Sekali dah cuba pasti tak jemu. .
Amacam customer Resdung? Wassap lekas rawat Resdung uolls dari terus melarat.
Nak sihat, ceria dan bertenaga selalu jom order ivmist boleh klik www.wasap.my/601110195445 /intan
.
.
#ivmist #resdung
#ubatresdung
#manfaatpelbagaiguna #bazarpaknilprodukkesihatan
#terapiinstagram#ajimaura#aurainsta #instafamous#igsokongan
#StokisIvmistSeremban2

Azzahra Beauty Shops (@azzahrabeautyshops)

NEW STOCK!! PERMANENT WHITENING LOTION

11 KANDUNGAN YANG BERTINDAK DALAM: ✔️Memutihkan kulit badan & wajah pada tahap MAXIMUM
✔️Melembut & menghaluskan kulit
✔️Menanggalkan sel kulit mati & mencegah penuaan
✔️Mudah diserap pada kulit badan
✔️Mengandungi perlindungan dari sinar UV
✔️Memulihkan tompok kering, garisan halus & kedutan ✔️Menyuburkan kulit & menjadikan ia lincin, halus anjal & semula jadi
✔️Memudarkan jeragat , jerawat dibadan dan juga muka dengan PANTAS (jika sesuai) ✔️Menggalakan pertumbuhan kulit baru
✔️Menghasilkan cologen pemulihan

Harga RM65 exc.postage

Cara Order:sms/Watsapp ke
www.wasap.my/0192399064
#permanentwhitening #permanentwhiteninglotion #permanentwhiteninglotionbynisjuewin #whiteninglotion #permanentwhiteninglosyen #produkoriginal #bazapaknilmurah #kosmetikdanprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan

CtNormah Abd Rahman (@ctnormah_abdrahman)

🌿🌿🌿SET MARINE ESSENCE 🌿🌿🌿 NAK gosok gigi guna UBAT GIGI MARINE ESSENCE🍃🍃🍃 NAK Cuci muka guna MARINE ESSENCE BEAUTY BAR..💆 NAK mandi guna BODY WASH MARINE ESSENCE..🛀🚽 NAK Shampoo rambut guna SHAMPOO MARINE ESSENCE..🚿 Meriahnya wangi 1 rumah...badan pn segar...Set mandian merine essence..
Produk terbaik...👍👍 JOM BERTUKAR KE #SETME
#Pm/whassap Che Mah
#📱📲012-6673667

BizOnline Modal RM50

#TheMagicOfPartTime
#ProjekStg
Program #2gajisebulan
#CatChampions
#sabun
#mencaridropship
#bazarpaknilprodukkesihatan
#budakuniversiti

Nurul Iqeen (@iqeennurul)

Aduiiii seksanya bila kena serangan gout ni. Time nak gerakkan sendi-sendi ni rasa macam ada pasir je kat celah tu. Adududuiii. Kesian kan kat penderita sakit gout ni. 😭

Gout ni berlaku akibat asid urik berlebihan dalam tubuh yang menyebabkan pembentukan kristal kat sendi.
Sendi yang terlibat biasanya sendi kecil macam kat jari-jari tangan atau kaki,buku lali, lutut, pergelangan tangan dan siku.

Untuk melegakan sakit gout, penting untuk mengalkalikan badan dan seterusnya meneutralkan asid urik yang berlebihan dalam aliran darah.
Boleh je tau guna air lemon untuk legakan gout tu. Mesti korang pelik kannnn. Asid urik then tambah lagi dengan lemon yang masam? Uiiiii tak makin sakit ke?

Walaupun lemon merupakan sejenis buah sitrus yang masam dan berasid, tapi lemon ni kan saaaaaangat unik. Keasidan pada lemon yang akan bertukar sifat apabila masuk ke dalam perut kita. Ia akan galakkan lagi pembentukan kalsium karbonat untuk meneutralkan asid urik.

Wowww best betul air lemon ni. Banyak betul manfaat XPRESH
o, mesti kena standby Lemonade Xpresh kat handbag or dalam kereta. Senang bawak travel. 😍

SERBUK LEMON 100% PURE
Dapatkan SERENDAH 45sen secawan air lemon pure
whatsapp terus ke 01123105481
#InfoSihat_LEMONADE_XPRESH
#selamatmalam #mimpiindah #purelemonade #patilemon🍋 #SerbukLemonSedap #serbuklemonasli #detoks #vitaminC #buangangin #buanglemak #ramping #segarbugar #bestlemonade #masammasamanis #dendamaurora #titiancinta #awaksukasayatak #perempuanpalingbahagia #bazarpaknilprodukkesihatan #bazaarpaknil #visitmyfb #visitmyig

kosmetik murah (@hana_beautyhealth)

BASAHAN SIREH GOLD

Khas buat wanita yang menjaga kebersihan bahagian intim wanita. Kebersihan miss V adalah menjadi keutamaan untuk tampak kekal aktif dan ceria sepanjang hari.

FUNGSI / KEBAIKAN : 👄merawat keputihan
👄membunuh bakteria dan kulat
👄mengelakkan kegatalan
👄mencegah bau
👄memberi keharuman
👄memberi kesegaran

#basahansirehgold #basahankencur #basahankencurmurah #wanita #susukambingkurmamadu #pencuciwanita #tangas #jamu #tradisional #orangkampung #tv3 #isteri #keluarga #hujan☔️ #panas #keputihan #gatal #perempuancantik #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknil #jombelionline #syjualonline #selangor #kualalumpur

Ziana @ Jee (@jee185_ivmist)

- ALAMAK! PANAU?? Pelanggan saya ni belikan untuk tunangnya yang menghidapi panau kronik. Sensitif dengan peluh, beliau akan mula rasa gatal dan timbul bintik-bintik merah yang diakhiri dengan panau dengan bintik-bintik putih seperti menggerutu.
.
Mujur ada #ivmist. Just sapu kat tempat #panau. Alhamdulillah berkurang :) Jom dapatkan Iv Mist sekarang rm25 shj!
Whatsapp
📲012-9588150

#jee185_ivmist
#ivmistteammarziana🏡
#pelbagaiguna #bazarpaknilprodukkesihatan

IGSHOP KOSMETIK ORIGINAL 100% (@galleria_ellsya)

HI GOAT SUSU KAMBING
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
💥Sebagai Sumber kalsium yang hebat.
💥Sangat baik untuk ibu mengandung
💥Menambah pengeluaran susu ibu
💥Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
💥Tidak menyebabkan alahan
💥Kuatkan sistem imunisasi
💥Bersifat alkali .
💥Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
💥Lancarkan sistem penghadaman dan usus
💥Membantu mengubati Kanser,
💥Demam Kuning.
💥Gastrik
💥Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
💥Imbangi gula dalam darah
💥Imbangi kolestrol dalam badan kita
💥Memulihkan tenaga batin .
💥Awet muda
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
➡️Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
➡️Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
➡️Aduk perlahan, dan siap disajikan
➡️Tidak digalakkan untuk bayi dibawah 6 bulan .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal
#higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong  #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing
#susukambinghigoat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

KULIT | CANTIK | MONTOK (@jamujrm_cheta)

Jom mendaftar hanya rm10 sehingga 19/10
Shopping online dengan harga yg berpatutan dgn diskaun 30-50%😲😲
✔️Beli barang dgn harga diskaun
✔️Tidak perlu beratur utk membayar
✔️Tidak perlu ke pasaraya utk membeli belah
✔️Tak perlu byr tol
✔️Tak perlu byr parking
✔️Masa,tenaga & minyak kereta dapat dijimatkan
✔️Dapat point
✔️Bonus & pencen utk yg kuat berusaha
✔️Qualiti time bersama keluarga

Hanya tekan keywood dihpon
Buka website dan pilih barang2 keperluan dengan bajet masing2
Kita buleh merancang perbelanjaan
Secara sistemetik
Berminat utk mengetahui wasap Ana www.wasap.my/+60199888245

#cikguseo
#jamu
#bazarmalaysia
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknilprodukkesihatan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#wanita
#wanitacantik
#onlineboutique
#onlineshopping
#malaysiaonlineshop
#barangbaby
#barangbabymurah
#nona
#mingguanwanita
#nazagroup
#artisbrunei
#artist
#uitm
#utm
#politeknik
#produkkecantikan
#produk
#peralatandapur
#perlashinekapsulmutiara

Nature's Promise | MK (@dottypoaad)

🍑ROSE TEA BUD BY NATURES PROMISE🍑
.
.
Kebaikan Rose Tea Bud
🌹Membantu membaik pulih masalah dalaman wanita. .
🌹Dapat melambatkan proses penuaan. .
🌹Mengatasi masalah sembelit, masalah kewanitaan, sengugut dan melancarkan sistem dalaman wanita.
.
🌹Menghalus ,menegang dan mencantikkan kulit, rambut, payudara, kuku dan sebagainya.
.
🌹Merangsang pembesaran payudara.
.
🌹Membantu membakar kalori bagi yang mempunyai metabolisme rendah. .
🌹Melancarkan perjalanan darah, melancarkan semula kitaran haid yang tidak teratur. .
🌹Merawat penyakit berkaitan dengan sistem peranakan. .
🌹 Menyembuhkan luka dan radang pada kulit. .
🌹Merawat masalah saraf dan sebagai ubat hidu untuk pesakit paru-paru. .
🌹 Ekstraknya pula digunakan untuk pesakit masalah jantung dan buah pinggang. .
🌹Menentang bakteria dan mengatasi masalah proses penghadaman didalam perut dan usus kecil. .
🌹Mengandungi vitamin C ,karotena dan kumpulan vitamin B dan K. .
🌹Hampir semua mineral penting boleh didapati dalam kelopak bunga ros. .
🌹Didalam kelopak ros juga ada iodin yang bagus untuk kelenjar tiroid. .
🌹 Kelopaknya yang segar boleh digunakan untuk menyembuhkan kulit melecur serta alahan pada kulit masalah gatal-gatal. .
🌹Dengan menghidu bau bunga ros segar atau minyak ros Insha Allah dapat melegakan pening kepala ,mabuk dan lemah tenaga.
.
.
HARGA
RM25.00
POSTAGE RM8.00 SM / RM12 SS
.
Sebarang Pertanyaan atau Penempahan
WhatsApp #dottypoaad 017-2262774
.
#rose #roseteanp #roseteabud #rosepetals #naturespromisebyNN #naturespromiseMAL #naturespromiseINFO #dottypoaad #SayaJual #bazarmalaysiaonline #skincantik #roseteabudMAL #petals #nochemicals #bazaarpaknil #loversrose #bazarpaknilprodukkesihatan #rosetea

🔥IVMIST RESDUNG/MIGRAIN🔥 (@ivmist.penawar_resdung)

PENGUMUMAN HARGA BARU📣📣📣📣 BERMULA 1 NOV 2017

Ivmist jualan runcit Rm 28.00

dan stokis 50pcs x 14.00 =Rm700.00

Grab segera promosi bulan oktober ni utk menjadi stokis ivmist hanya
50pcs x 13.00 seunit = Rm650.00

Jimat 150.00 tu 😍😍😍 📲012.6842052 (K Eni)
.
#ivmistkualalumpur
#superstokisivmist
#ejendiperlukan
#stokistdiperlukan
#dropshipdiperlukan
#bazaronlineshop
#bazaarmalaysia
#terapiresdung
#instafamous
#ibumengandung
#setberpantang
#ajimaura
#bazarpaknilprodukkesihatan
More...