PENAWAR RESDUNG/IVTBRIGHT (@ivmistpenawarresdungkl)

Apa kelebihan dari ubat gigi ini?
_
✔️Mengurangkan nafas berbau akibat gigi berlubang dan perokok tegar
✔️ Mengelakkan air liur berbau busuk
✔️ Menanggalkan Plak/karang gigi yang tebal
✔️ Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi dan teh.
✔️ Meredakan gigi sensitif ✔️ Meredakan simptom radang gusi dan pendarahan pada gusi
✔️ Merawat ulser dan sakit gigi

_
Bahan-bahan IvTBright :

_
♥️ Cengkih
♥️ Kayu Manis
♥️ Garam
♥️ Pudina
♥️ Streblus Asper/ Daun Kesinai

_
CARA GUNA
_
🔹 calit sikit pada hujung berus gigi
🔹jangan basahkan IvTBright (pastikan berus dalam keadaan kering semasa calit)
🔹gosok gigi seperti biasa 2 atau 3 kali sehari.

_
Berapa lama boleh tahan ➡️ sebulan ke dua bulan

_
🔹Kanak-kanak boleh pakai. 🔹Buih lebih halus dari ubat gigi biasa dan kurang manis
_
Alhamdulillah kami sekeluarga dah guna. Memang bagus sangat. InsyaaAllah ia membantu gigi sihat dan kuat.
_
Berminat untuk dapatkan :
WA 📲 012.6842052
WA 📲 012.6842052
WA 📲 012.6842052
_
ANDA BERHAK MEMILIKI GIGI BERSIH DAN CANTIK .
#pemutihgigi
#pemutihgigicepat
#uitm
#ubatgigi
#gigiputihberseri
#bazarmalaysia
#bazaronlineshop
#bazarpaknilprodukkesihatan
#bazarpaknil
#kakiselfie
#perokoktegar
#gusibernanah
#gigiputihberseri
#gigikarat
#gusibernanah
#gusiberdarah
#ivtbrightkualalumpur
#aurainstabatch2
#auraterapi
#sakitgigi
#instafollowers
#instafamous
#liketolikes
#folllowforlike
#gigiputihberseri

Marvelous Massage Gel Exclsiv👑 (@marvelovsshop)

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN BATUK ANAK😮
.
✔️ Sapu MMG di dada anak. Lega tidurnya.
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Marvelous Massage Gel Exclsiv👑 (@marvelovsshop)

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN RADANG PERUT😮
.
✔️ Sapu di perut. Senang buang angin.
Cepat meresap dan tahan lama panas
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

effatihah (@effatihah.hq)

HI GOAT SUSU KAMBING
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
🔮 Susu Kambing merupakan Susu terbaik selepas susu IBU selain itu juga sebagai Sumber kalsium yang hebat.
🔮 Sangat baik untuk ibu mengandung
🔮 Menambah pengeluaran susu ibu
🔮 Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
🔮 Tidak menyebabkan alahan
🔮 Kuatkan sistem imunisasi
🔮 Bersifat alkali #effatihah
🔮 Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
🔮 Lancarkan sistem penghadaman dan usus
🔮 Membantu mengubati Kanser,
🔮 Demam Kuning.
🔮 Gastrik
🔮 Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
🔮 Imbangi gula dalam darah
🔮 Imbangi kolestrol dalam badan kita
🔮 Memulihkan tenaga batin #effatihah
🔮 Awet muda
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
CARA PENGGUNAAN .
🔮 Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
🔮 Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
🔮 Aduk perlahan, dan siap disajikan
🔮 Tidak dianjurkan untuk bayi dibawah 6 bulan
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
Wasap 010 776 0440 or 010 504 5392 for order. Or direct ke kedai kami @ seksyen 7 Shah Alam. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐐🐐🐐🐐🐐
.
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal #higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborong #effatihah #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing #susukambinghigoat #bazapaknilmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #sayajualkosmetik #sayajualprodukkecantikan #effatihah #sayajualmekapmurah #sayajualprodukkecantikkankesihatan #sayajualprodukoriginal #sayajualkosmetik #sayajualmurah #kedaikosmetik #kedaibarangmekap #kedaionline #kedaimekap

Marvelous Massage Gel Exclsiv👑 (@marvelovsshop)

Testimonial MMG 💌
.
MMG BANTU LEGAKAN & KURANGKAN RESDUNG😮
.
✔️ Resdung anak berkurangan selepas sapuan MMG
.
✔️ Alhamdulillah semua dengan izinNya
.
✔️ Standby satu MMG jom
.
HANYA RM39
Harga mampu milik
SERBA BOLEH, SERBAGUNA SEISI KELUARGA

Ig : marvelovsshop
Page FB : Massage Gel Exclusive Shah Alam
.
#Ninalopa
#marvelovsshop
#marvelousmassagegel #minyakurutmoden
#MMG_ShahAlam
#sarwajannahteam
#custFeedbackMMG
#pantasmembantumelegakan
#inshaallah
#igshop #instashop #ig_malaysia
#bazarpaknilprodukkesihatan
#SJMCBatch1 #lenguhbadan #senggugut #sakitkepala #angin #sakitgigi #jerawatkecut #bengkakmata #sakitpinggang #urutanibubersalin #sakitlutut #ketuathilang

Stokis Ivmist Klang ♥️♥️ (@erzabuanna)

#IVKIDS
.
1- Sembur di tapak tangan kita
2- Sapu & urut dada, leher & belakang bayi
3- Biarkan anak sedut bau dari semburan tu
4- Sembur juga ke dalam air mandian
.
Insya Allah, selsema & demam cepat kebah.
.
Whatsapp sekarang 📲 013-3305857 erza
.
#stokisivmisklang
#ivmistteamerza #ivkids #ivmist #ivsoap #ivkidsforbaby #baby
#sembursembursembuh
#sembursembursegar #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
#sideincomemalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #onlinesales #onlinemarketing - #AME2017 #meletop #onlinemarket

IVmist-Stokis/Agent WANTED (@liz.ivmistnanooil)

Anak anda ada masalah tidur?
.
Saya cadangkan anda menggunakan Balm Sleep Time untuk anak anda.
.
Bila anak anak dapat tidur yang berkualiti, deep sleep, nyenyak tidur, insha Allah keesokan harinya anak anak akan lebih cergas dan kurang cranky. Mudah mudahan.
.
.
.
.

#sayajualessentialoil #essentialoils #balmsleeptime #tasneemnaturel #tasneemnatureljohor #codjohorbahru #likeforlike #aurainstabatch9 #aurainsta #igshopmalaysia #bazarpaknil #mommytips #tipsibubapa #parentingtips #maternitytips #ibumenyusu #ibumengandung #bfmembers #moodrepublik2017 #minazbloomingraya2017 #majalahpama #bazarpaknilprodukkesihatan

SAKIT BELAKANG GASTRIK DEMAM (@ronella_anisah)

Sempat lagi ni dear nak order Ronella buat stok Hari Raya. Simpan Gas C dan Mommy Relief kat hand bag.
.
.
Kenyang makan sapu Gas C. Penat berjalan sapu Mommy Relief. Kan mudah. .
.
Perhatian. Perhatian 📣📣
.
.
🎁🎁 Free Mini EO untuk setiap pembelian. .
.
Untuk order, boleh terus wassap ke :-
☎️ Anisah +6011 26257783
.
.
.
#Ronella #essentialoiloilmalaysia #essentialoilmurah #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #terapiinstagram #theyusufiskandar #aaisyahdiarana #laraalana #sayajualessentialoil #aromatherapy #aurainsta #bazarpaknilprodukkesihatan #reviewartis #dropshipneeded #gasc #mommyrelief #sebuperut #pedihuluhati #ubatgastrik #lenguh #kakicramp #kakikejang #sakitbelakang #sakitpinggang

SAKIT BELAKANG GASTRIK DEMAM (@ronella_anisah)

Gas-C dah terbang ke Singapore. Dan yang lagi best, wife Aaron Aziz pulak tu yang beli dengan Team Ronella di sana. .
.
Thanx Diyana Halik kerana mencuba GasC yang mampu melegakan sakit gastrik. Dengar kata dah hampir 2 minggu sakit. .
.
Senang aje kan guna Gas -C. Golek2 jer terus lega. Tak perlula nak bukak posa bagai. Pastu kena ganti lagi kan? .
.
.
Perhatian. Perhatian 📣📣
.
🎁🎁 Free Mini EO untuk pembelian yang terpilih. So cepat2 grab ya dear ☺️
.
.
Untuk order, boleh terus wassap ke :-
.
☎️ Anisah +6011 26257783
.
.
.
#Ronella #essentialoiloilmalaysia #essentialoilmurah #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #terapiinstagram #theyusufiskandar #aaisyahdiarana #laraalana #sayajualessentialoil #aromatherapy #aurainsta #bazarpaknilprodukkesihatan #reviewartis #dropshipneeded #gasc #ubatgastrik #sakitgastrik #sebuperut #masalahpenghadaman #gaviscon #kembungperut #pedihuluhati #masalahpencernaan #senggugut #perutberangin #perutbergas #diyanahalik #diyanahaliktudung
More...