aslinda ivmist (@aslinda_ivmist)

IV MIST KIDS - ALTERNATIF TERBAIK UTK ANAK KECIL
.
Anak kecik memang kerap kena Selsema, batuk, demam ataupun asma.
.
IvKids adalah penawar alternatif khas untuk anak-anak yang susah nak makan ubat. Juga untuk kanak-kanak
di bawah 2 tahun yang belum matang utk diberi ubat.
Ciri-ciri IV MIST KIDS
.
πŸ’“Lebih wangi
πŸ’“Kurang panas
πŸ’“Sama fungsi dgn IVMist
πŸ’“Sama kelebihan dgn IVMist
πŸ’“Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif
.
Saya kongsikan cara penggunaan IvKids KHAS untuk masalah dan cara penggunaan.

1⃣Baca Al-Fatihah
2⃣Selawat atas Nabi
3⃣Buat seperti yang disarankan dibawah
4⃣Sudahi bacaan
.
βœ”οΈASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
.
βœ”οΈDEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi.
.
βœ”οΈGATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah
.
βœ”οΈKEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut
.
βœ”οΈBATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher
.
βœ”οΈSAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.

Anda boleh dapatkan #ivkids dengan πŸ“² 0123978781

#ivkids
#terapiselsemabayi
#terapiinstagram
#majalahpama
#bayisihat
#ibumengandung
#bazaronlineshop
#bazarpaknilprodukkesihatan
#dropshipwanted
#chickenpox
#ruam
#ekzema

πŸ”₯IVMIST RESDUNG/MIGRAINπŸ”₯ (@ivmist.penawar_resdung)

IV MIST KIDS - ALTERNATIF TERBAIK UTK ANAK KECIL
.
Anak kecik memang kerap kena Selsema, batuk, demam ataupun asma.
.
IvKids adalah penawar alternatif khas untuk anak-anak yang susah nak makan ubat. Juga untuk kanak-kanak
di bawah 2 tahun yang belum matang utk diberi ubat.
Ciri-ciri IV MIST KIDS πŸ’“Lebih wangi
πŸ’“Kurang panas
πŸ’“Sama fungsi dgn IVMist
πŸ’“Sama kelebihan dgn IVMist
πŸ’“Sesuai untuk bayi dan kanak2, orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif
.
Saya kongsikan cara penggunaan IvKids KHAS untuk masalah dan cara penggunaan.

1⃣Baca Al-Fatihah
2⃣Selawat atas Nabi
3⃣Buat seperti yang disarankan dibawah
4⃣Sudahi bacaan βœ”οΈASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki βœ”οΈDEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi. βœ”οΈGATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah βœ”οΈKEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut βœ”οΈBATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher βœ”οΈSAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.

Anda boleh dapatkan #ivkids πŸ“²012.6842052
πŸ“²012.6842052
πŸ“²012.6842052

#ivkids
#terapiselsemabayi
#terapiinstagram
#majalahpama
#bayisihat
#ibumengandung
#codivkidsklcentral
#codivkidswangsamaju
#codivkidsukayperdana
#ejenivkidsdiperlukan
#bazaronlineshop
#bazarpaknilprodukkesihatan
#dropshipwanted
#chickenpox
#ruam
#enzima

πŸ”₯IVMIST RESDUNG/MIGRAINπŸ”₯ (@ivmist.penawar_resdung)

Hai awak.

Dah penat cuba macam² cara untuk putihkan gigi tapi masih lagi tak dapat gigi putih berseri dambaan hati 😒 Cubalah #IvTBRIGHt sekarang, kerana, + Ubat gigi HERBA #pertama khas untuk putihkan gigi dan tak hakis gigi.
+ Kesannya seawal 3 hari penggunaan.
+ Menyebabkan bau nafas hilang dan kekal lama dari biasa.

Jom guna IvTBRIGHt..!!! 😊
Klik link yang diberi‡️‡️‡️ www.wasap.my/60126842052/Saya_Nak_IvTbright

www.wasap.my/60126842052/Saya_Nak_Ivtbright

#codivtbrightkualalumpur
#dropshipivtbrightdiperlukan
#KualaLumpur
#PemutihGigi
#sakitgigi
#sakitgusi
#ootdmalaysia
#bazaronlineshop
#bazarpaknilprodukkesihatan
#gigiputihberseri
#gigisensitif
#dropshipwanted
#terapiinstagram
#kakiselfi
#pendakapgigi

IG KOSMETIK 100% ORIGINAL (@ellsyabeauty)

HI GOAT SUSU KAMBING
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (PostageπŸ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“² http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
πŸ’₯Sebagai Sumber kalsium yang hebat.
πŸ’₯Sangat baik untuk ibu mengandung
πŸ’₯Menambah pengeluaran susu ibu
πŸ’₯Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
πŸ’₯Tidak menyebabkan alahan
πŸ’₯Kuatkan sistem imunisasi
πŸ’₯Bersifat alkali .
πŸ’₯Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
πŸ’₯Lancarkan sistem penghadaman dan usus
πŸ’₯Membantu mengubati Kanser,
πŸ’₯Demam Kuning.
πŸ’₯Gastrik
πŸ’₯Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
πŸ’₯Imbangi gula dalam darah
πŸ’₯Imbangi kolestrol dalam badan kita
πŸ’₯Memulihkan tenaga batin .
πŸ’₯Awet muda
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
➑️Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
➑️Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
➑️Aduk perlahan, dan siap disajikan
➑️Tidak digalakkan untuk bayi dibawah 6 bulan .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal
#higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborongΒ  #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing
#susukambinghigoat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

S I T I.R O H A N A.K A S I M (@jamuratu_hrrjohor)

Jenis hakak tak dan nak layan orang yg bajet suci lebaran pada ayatΒ²nya.. Hakikatnya perangai, kemam kemut dibuatnya nak fahamkan.. Tak faham pun takpelah.. So hakak decide telan 4biji JR, masuk bilik goda laki lagi bagus.. Buang masa fikir pasal stalker yg sentiasa nak mencari salah orang..
.
Ngertik?? .
Huhu sorry, hakak bukan kaki gaduh macam setengah orang manjang nak bergaduh sana sini je, hakak tak dan nak jadi pelesu semata.. Abaikan orang negatif, lebihkan ke arah positif tu lebih baik.. 😘
.
Selamat malam stalker terhormat 😌
Terpaksa masuk tidur awal, anakΒ³ dah lena dibuai mimpi indah..πŸ˜‚
#selamatmalamkesayangan #MekJamu #trustedseller #jamuratu #jamuketat #jamu #jamuviralhot #produkwanita #produkkesihatan #herbaasli #bazarpaknilprodukkesihatan #RahsiaKembaliPerawan #rahsiaisteriuntuksuami

MINDA SIHAT ANAK BIJAK (@ciktim_int3tree)

β€œINT3REE SUPLIMEN MINDA PILIHAN ANAK2 & PELAJAR BERUMUR 3-22 TAHUN.”
.
.
Sbg ibu-bapa, sudah pastilah kita nk tengok anak2 kita berjaya. Betul? Tak kiralah dlm pembelajaran, bidang sukan atau apa2 sekali pun. Rasa sejuk hati bila lihat usaha kita sbg parents membuahkan hasil.
.
.
Cuba bayangkan, semasa pengumuman result UPSR, PT3 atau SPM, anak2 dpt kecapi result yg cemerlang. Straight A. Bayangkan senyuman di wajah mreka. Melompat sbb dapat keputusan yg baik. Kita pun tumpang gembira & rasa bangga tk terhingga. .
.
Berilah anak2 consume int3tree & bantu mereka berkembang dr segi fizikal, minda & emosi. Feedback yg kami terima dr ibu-bapa, membuktikan int3tree mmg berkesan. Anak2 lebih rajin belajar, solat & lebih bertenaga. Bangun pagi pun tk meradang & mudah diuruskan setiap hari. .
.
Kalau nk impian anda & anak2 menjadi realiti, kita sbg parents mestilah bantu anak2 di mana yg kita mampu. Membekal buku & hantar mreka ke sekolah & tuition tu penting juga. Tapi kalau minda tk aktif, tak guna sbb anak2 senang lupa & sukar utk tangkap apa yg telah diajar. .
.
Utk pastikan anak2 lebih fokus, mood lebih baik, mudah dgr cakap & lebih bertenaga, satu sachet Int3tree setiap hari mmg membantu. Anak2 pun tak liat nak makan, sbb flavour mmg sedap rasa coklat mint, mmg berbeza dgn suplimen minda yg lain.
.
.
#supplemenanak #makanantambahananak #resultanakbagusdenganint3tree #produkEQIQ #supplemenanakbijak #supplemenanakpandai #anakpandai #anakbijak #anaksihat #mindacergas #bazarpaknilprodukkesihatan #supplemenmurah #supplemenanaksihat #makanantambahankanakkanak #makanantambahanterbaik #codtemerloh #codmentakab #int3treetemerloh #kasihsayangibuayah #resultcemerlangdenganint3tree #untukanak #autisme #hadiahanak #igshop #instashop #igbazar #sayajual #sayajualint3tree #onlinesellermalaysia

Iin Sharmila (@iinsharmila)

Bersin, sakit kepala

Apa best tentang #IVMIST AROMATIC NANO OIL ??
.
βœ… BAU ANGIN SERAI YG SGT SEGAR (tak sama dengan mana2 minyak angin ye..100% berbeza! )
βœ… SENANG DIBAWA KEMANA2
βœ… TAKKAN TUMPAH (dlm beg)
βœ… PERMINTAAN YG TERAMAT TINGGI
βœ… BOLEH DIGUNA SEISI FAMILY (dari baby - org2 tua)
.
Apa kebaikan iv mist ni?
.
Baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL
βœ–οΈResdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk,
βœ–οΈSakit Kepala / Migrain berpanjangan,
βœ–οΈKahak yang banyak dan berlendir βœ–οΈSelsema yang berpanjangan
βœ–οΈMelegakan Asthma / Lelah
βœ–οΈKetidakselesaan akibat tidur yang berdengkur
βœ–οΈSengal –sengal badan, otot, sendi,
βœ–οΈKegatalan pada mata, hidung dan muka,
βœ–οΈMembantu Mempercepatkan Perlangsingan badan,
βœ–οΈGigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi
.
banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli... Harga pun mur mur je.RM28 satu.Beli 2 sis bagi diskaun RM50 jer.kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP sis cepat2 ya.
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718

#ivmist #PenawarMigrain #penawarresdungno1 #resdung #migraine #gatalhidung #gatalmata #gatalmuka #ubatresdung #kualaselangor #kualalumpur #petalingjaya #pantaidalam #bangsar #kelantan #panau #pahang #perak #johor #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #aurainsta #terapiinstagram

PENAWAR RESDUNG/MIGRAIN/IVMIST (@sukinahilmi)

Bersin, sakit kepala

Apa best tentang #IVMIST AROMATIC NANO OIL ??
.
βœ… BAU ANGIN SERAI YG SGT SEGAR (tak sama dengan mana2 minyak angin ye..100% berbeza! )
βœ… SENANG DIBAWA KEMANA2
βœ… TAKKAN TUMPAH (dlm beg)
βœ… PERMINTAAN YG TERAMAT TINGGI
βœ… BOLEH DIGUNA SEISI FAMILY (dari baby - org2 tua)
.
Apa kebaikan iv mist ni?
.
Baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL
βœ–οΈResdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk,
βœ–οΈSakit Kepala / Migrain berpanjangan,
βœ–οΈKahak yang banyak dan berlendir βœ–οΈSelsema yang berpanjangan
βœ–οΈMelegakan Asthma / Lelah
βœ–οΈKetidakselesaan akibat tidur yang berdengkur
βœ–οΈSengal –sengal badan, otot, sendi,
βœ–οΈKegatalan pada mata, hidung dan muka,
βœ–οΈMembantu Mempercepatkan Perlangsingan badan,
βœ–οΈGigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi
.
banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli... Harga pun mur mur je.RM28 satu.Beli 2 sis bagi diskaun RM50 jer.kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP sis cepat2 ya.
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718

#ivmist #PenawarMigrain #penawarresdungno1 #resdung #migraine #gatalhidung #gatalmata #gatalmuka #ubatresdung #kualaselangor #kualalumpur #petalingjaya #pantaidalam #bangsar #kelantan #panau #pahang #perak #johor #bazaaronlinemalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #aurainsta #terapiinstagram

PENAWAR RESDUNG/MIGRAIN/IVMIST (@sukinahilmi)

HIDUNG & MATA GATAL DAH KURANG

Apa best tentang #IVMIST AROMATIC NANO OIL ??
.
βœ… BAU ANGIN SERAI YG SGT SEGAR (tak sama dengan mana2 minyak angin ye..100% berbeza! )
βœ… SENANG DIBAWA KEMANA2
βœ… TAKKAN TUMPAH (dlm beg)
βœ… PERMINTAAN YG TERAMAT TINGGI
βœ… BOLEH DIGUNA SEISI FAMILY (dari baby - org2 tua)
.
Apa kebaikan iv mist ni?
.
Baca ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
KEBAIKAN/KHASIAT IV MIST MAGIC OIL
βœ–οΈResdung / Kerap bersin diwaktu pagi/ waktu sejuk,
βœ–οΈSakit Kepala / Migrain berpanjangan,
βœ–οΈKahak yang banyak dan berlendir
βœ–οΈSelsema yang berpanjangan
βœ–οΈMelegakan Asthma / Lelah
βœ–οΈKetidakselesaan akibat tidur yang berdengkur
βœ–οΈSengal –sengal badan, otot, sendi,
βœ–οΈKegatalan pada mata, hidung dan muka,
βœ–οΈMembantu Mempercepatkan Perlangsingan badan,
βœ–οΈGigitan Serangga, Bisul dan Sakit Gigi
.
banyakkan khasiatnya? memang tak rugi kalau beli.Harga pun mampu beli.RM28 aje.Beli 2 unit RM50.kalau nak tau lebih lanjut leh WHATSAPP sis cepat2 ya
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718
πŸ“²0133801718

#ivmistpenawarresdungdanserbaguna #ivmist #PenawarMigrain #penawarresdungno1 #bazaarmalaysia #bazarpaknilprodukkesihatan #terapiresdung #terapiinstagram #aurainsta #melaka #kualaselangor #kualalumpur #petalingjaya #ubatresdung #ubatalternatif #selsemabatuk #migrain #senggugut

MINDA SIHAT ANAK BIJAK (@ciktim_int3tree)

Apa yang best tentang Int3tree ni ye? Meh sini Ciktim terangkan. πŸ˜ƒ

1. Produk PERTAMA di dunia khas utk kanak2 dan pelajar yg tak mengandungi gula.

2. Produk utk pelajar yg menggunakan teknologi BAWAH LIDAH, berbentuk serbuk, hanya tuang dibawah lidah, penyerapan nutrisi berlaku dalam 20 - 30 minit. Tiada pembaziran dalam penyerapan nutrisi dan mineral berbanding pengambil produk (jus/pil) yang masuk perut.
3. MESRA POKET, mudah dibawa ke sekolah. Boleh dimakan pada waktu rehat dan dapat cover tenaga waktu persekolahan. Membantu fokus pelajar dalam menghasilkan mood yang tenang, gembira dan akan menyebabkan pelajar senang utk belajar.

4. Produk PERTAMA di dunia menggunakan bahan yang telah dikaji dan diperakui keberkesanannya oleh University Kingston, England & Universiti Oxford.

5. Produk int3tree SATU- SATUNYA di Malaysia menawarkan 'VOCHER BIASISWA' bernilai RM30 RIBU. Pengguna bertuah yang jumpa voucher tersebut dalam kotak, boleh kembalikan ke HQ untuk tuntut cash berupa biasiswa utk anak anda.

#supplemenanak #makanantambahananak #resultanakbagusdenganint3tree #produkEQIQ #supplemenanakbijak #supplemenanakpandai #anakpandai #anakbijak #anaksihat #mindacergas #bazarpaknilprodukkesihatan #supplemenmurah #supplemenanaksihat #makanantambahankanakkanak #makanantambahanterbaik #codtemerloh #codmentakab #int3treetemerloh #kasihsayangibuayah #resultcemerlangdenganint3tree #untukanak #autisme #hadiahanak #igshop #instashop #igbazar #sayajual #sayajualint3tree #onlinesellermalaysia

IG KOSMETIK 100% ORIGINAL (@ellsyabeauty)

HI GOAT SUSU KAMBING
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM28 (PostageπŸ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“² http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KELEBIHAN DAN MANFAAT
πŸ’₯Sebagai Sumber kalsium yang hebat.
πŸ’₯Sangat baik untuk ibu mengandung
πŸ’₯Menambah pengeluaran susu ibu
πŸ’₯Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
πŸ’₯Tidak menyebabkan alahan
πŸ’₯Kuatkan sistem imunisasi
πŸ’₯Bersifat alkali .
πŸ’₯Tingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
πŸ’₯Lancarkan sistem penghadaman dan usus
πŸ’₯Membantu mengubati Kanser,
πŸ’₯Demam Kuning.
πŸ’₯Gastrik
πŸ’₯Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
πŸ’₯Imbangi gula dalam darah
πŸ’₯Imbangi kolestrol dalam badan kita
πŸ’₯Memulihkan tenaga batin .
πŸ’₯Awet muda
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
➑️Tuangkan 1 sachet Higoat kedalam gelas
➑️Masukkan 200 ml air hangat (jangan gunakan air mendidih, karena akan merusak khasiat Susu Kambing Higoat)
➑️Aduk perlahan, dan siap disajikan
➑️Tidak digalakkan untuk bayi dibawah 6 bulan .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#higoat #higoatmurah #higoatoriginal
#higoatborong #higoatoriginalmurah #higoatoriginalborong #higoatoriginalmurahborongΒ  #higoatsusukambing #higoatsusukambingoriginalmurah #susukambingmurah #susukambing
#susukambinghigoat #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

kosmetik murah (@hana_beautyhealth)

SATIN SKINZ PREMIUM β–Ί Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Satin skinz secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal β–Ί Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan β–Ί Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
PENUH JERAWAT MUKA & BADAN?
PARUT BERSEPAH-SEPAH??
CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
MASALAH RAMBUT GUGUR
SENGGUGUT
BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA

MINDA SIHAT ANAK BIJAK (@ciktim_int3tree)

KENAPA INT3TREE PERLU DI LETAKKAN DI BAWAH LIDAH? ============================================== Int3Tree suplimen minda menggunakan teknologi tercanggih,terbukti berkesan!

Berbentuk serbuk. Sangat mudah nak consume,tak perlu bancuh. Hanya perlu tuang di Bawah Lidah dan penyerapan nutrisi berlaku dalam 20-30 saat sahaja.

Menggunakan teknologi bawah lidah. Tiada pembaziran dalam penyerapan nutrisi dan mineral berbanding dengan jus,pil lain yang melalui perut.

Teknologi bawah lidah menjamin penyerapan zat yang mudah bersama enzim yang terletak di bawah lidah. Nutrisi akan terus masuk ke saraf dan tidak melalui proses penghadaman.

Kesannya cepat,ketara dan 99% berkesan tanpa melalui proses penghadaman.

Koyak sachet,tuang ke bawah lidah,biarkan 20-30saat,siap. Memang mudah dan efektif!
.
.#supplemenanak #makanantambahananak #resultanakbagusdenganint3tree #produkEQIQ #supplemenanakbijak #supplemenanakpandai #anakpandai #anakbijak #anaksihat #mindacergas #bazarpaknilprodukkesihatan #supplemenmurah #supplemenanaksihat #makanantambahankanakkanak #makanantambahanterbaik #codtemerloh #codmentakab #int3treetemerloh #kasihsayangibuayah #resultcemerlangdenganint3tree #untukanak #autisme #hadiahanak #igshop #instashop #igbazar #sayajual #sayajualint3tree #onlinesellermalaysia

kosmetik murah (@hana_beautyhealth)

FENTY BEAUTY SHIMMER STICK/EYESHADOW
Ni eyeshadow ye yunk bkn lipstik.bnda ni lg senang gesek je kt kelopak mata pastu pakai jari blnd kan...cntik.superp. murah je 1pcs
HARGA RM16

#eyeshadowmalaysia #eyeshadowtutorial #eyeshadowpalette #stickeyeshadow #eyeshadowstick #murah #kosmetikkorea #selangor #kajang #klang #belionline #makeupmalaysia #belimakeup #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarkarat #bazarpaknilprodukkecantikan #ahad #syamil #terbaikk #penyayang

MINDA SIHAT ANAK BIJAK (@ciktim_int3tree)

Cuti, cuti jugak

Jangan lupa menu setiap pagi mesti kemam int3tree ... In shaa Allah
Kenapa #int3tree ?? Dengan izin Allah terselit nilai kasih sayang dalam setiap sachet. YAKIN !! Moga setiap sachet ini dapat membantu anak2 tersayang dari segi KESIHATAN yang lebih baik,MINDA yang lebih CERDAS,FIZIKAL yang lebih AKTIF dan EMOSI yang lebih STABIL & TENANG.. Semua dengan Izin Nya..
Agar FOKUS anak2 meningkat & dapat memberi lebih tumpuan semasa sesi pembelajaran didalam kelas dan dirumah...Aamiin

#supplemenanak #makanantambahananak #resultanakbagusdenganint3tree #produkEQIQ #supplemenanakbijak #supplemenanakpandai #anakpandai #anakbijak #anaksihat #mindacergas #bazarpaknilprodukkesihatan #supplemenmurah #supplemenanaksihat #makanantambahankanakkanak #makanantambahanterbaik #codtemerloh #codmentakab #int3treetemerloh #kasihsayangibuayah #resultcemerlangdenganint3tree #untukanak #autisme #hadiahanak #igshop #instashop #igbazar #sayajual #sayajualint3tree #onlinesellermalaysia
More...