Swathi Bhat (@swathi711_cacm)

Spotted. Its new and spotted at 425INR. Freind who has used mentioned that the formula is similar to hyper glossy and have sheen to finish. I am not really into this finish so its a skip for me or atleast for now hehehe. Whos buying?

#newlaunch #maybelline #bloggerlife #indianblogger #indianbeautyblogger #eyeliner #beautyaddict #makeupaddict

Anna | Fashion & Lifestyle (@annaxxx_)

SFS anyone? I went on a boat cruise Friday night and ended up getting sick so I'm at home resting up & I'm quite bored 😆

Here are the rules:
1️⃣ repost a photo of mine (check to make sure it's mine) and use relevant hashtags
2️⃣ Tag me in the photo and in the comments

3️⃣Must be following me! (Don't follow to unfollow, you will be blocked)

4️⃣ Open to public beauty and fashion accounts with clear photos

5️⃣ Comment down below when you're done and tag your favourite beauty accounts!

Please be patient, I don't want to spam everyone's feed💕💕
.
.
.
.
.
#sfs #shoutoutforshoutout #repost #makeupshoutouts #makeup #makeupjunkie #makeupaddict #makeupobsessed #makeupblogger #beautyaddict #beautyblogger #beautyguru #beautycommunity #makeupgoals #instadaily #instamakeup #followplease #follow4follow #like4like #like4follow #potd #makeupoftheday #slave2beauty #makeupdolls #makeupmess #beauty #fashion #makeupmafia #makeuplove #makeupcollection

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

shaqinah (@intoeder)

#mayskinchallenge skincare hero 🚨
This small but mighty Black Cumin + Cajeput Serum Concentrate for pimples by @odacite is turning out to be a surprise favourite of mine. I hadn't expected much from it when I got it in the @cultbeauty GWP because I thought "well it's a potent blend of essential oils, cool" I didn't expect it to work so brilliantly and I was so wrong. I only use it one way - as a spot treatment. I use nary a drop of this beauty and apply directly to angry spots at night, when I wake up the spot is often less angry and on some occasion, completely gone! I think that's some superhero behaviour there 😉😉
.
.
.
#skincare #skincareaddict #instaskincare #instabeauty #skincarejunkie #beautyaddict #beautyjunkie #skincarecommunity #skincareobsessed #skincareblogger #skincarediary #bblogger #skincarelover #365inskincare #skincaredaily #bbloggers #skincareroutines #skincare101

Claudia 🦄 (@lipcalli)

What do you think about lipcalli so far ? I would love to read your comments 😶 I'm new to all this and would very much appreciate if you can leave me a sincere comment/suggestion 🌹

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis

Anh (@anh.pickard)

Vacation dreaming ❤️🌊🇵🇹

Emore Emy (@emoreemy)

LipSlick Matte Liquid Velvet are infused with Green Tea Extract & Vitamin E . It’s enriched with Green Tea and Vitamin E to ensure that lip color adheres to lips and stays put and acts as an antioxidant to protect and repairs chapped and dry lips so it becomes healthier #FirstMattelipstickwithGreenteaextractandvitaminE
.
.CODE 👉KUALA LUMPUR

#NEWIMPROVEDFORMULA #NEWPACKAGING #LipSlick #NadiasSecretByNadiaAnnuar #nadiassecret #Lipslickmatteliquidvelvet #mattelipstick #makeupmalaysia #sayajuallipstick #lipstickmurah #makeupjunkie #sayajualonline #makeup #makeupaddict #fotd #sayajual #greenteaextract #vitamine #beautyaddict

Susu Maaez • Belleza •Pondesen (@dieyaamolek_beautee)

Ini antara Customer kesayangan @dieyaamolek_beautee yang shopping dengan kami.
.
.
Alhamdulillah. Terima Kasih kerana percayakan dieya ya 😘
.
.
Nanti dah sembuh penyakit tu jangan lupa bagi feedback dengan dieya ya kita berkongsi kegembiraan dengan kesayangan yang lain insyallah akan membantu mereka yang ingin kulit sihat dan cantik tanpa masalah kulit. .
.
Alhamdulillah hari-hari ada je repeat order dan order iyelahh nak gebu gebass jugak kan mestilah kene rajin dan konsisten kan.
.
.
Kesayangan yang lain nak cantik gebu gebas tanpa masalah kulit jugak?
.
.
Whatsap dieya 6014-3342115 untuk dapatkan harga promosi raya ye. Harga terlajakkkk murahhh lori terbalikk punye nak bagi. DAPAT FREE GIFT LAGI dari dieya. Rugi tak grabb tawww 😘
.
#malaysiaonlineshopping #bazarpaknilonline #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #beauty #collagenproduk #beautyblog #beautycare #beautyaddict #beautyqueen #beautytips #beautyproducts #beautybloggers #susumaaez #susuviral2017 #ekzema #sakitkulit #panau #susukambing #makanansunnah #jerawat #jeragat #masalaahkulitserius #gatalkulit #psiorasis
More...