Cansu (@theblondemakeup)

@maybelline Lash Sensational uzun süre almayıp sonunda dayanamayıp meraktan aldığım bir maskara, başta ıslak yapısını ve zor çıkmasını ne kadar sevemediysem etkisini de o kadar sevdim diyebilirim. Önce dış kısmıyla kirpikleri tek tek ayırıp uzatıyor ardından iç kıymıyla da kıvırıp hacim veriyor. Siz kullandınız mı bunu ya da benim sevmediğim yönleri siz de gözlemlediniz mi biraz konuşalım diyorum👻

Mademoiselle E ✨Montpellier (@mlleeblog)

Heu c'est fini l'été, j'étais pas prête. Je veux bien un peu de fraîcheur pour mettre des chemises mais je ne veux pas sortir les pulls tout de suite 😫 Si on mets tous des ☀️ peut être il voudra bien rester encore un peu 🙃
📸 Souvenir de la poolparty @soleaprofessionnel

#cosmetics #beauty #beautyblogger #blogueusebeaute #igersmontpellier #beaute #blogueusedusud #instabeauty #montpellier #beautyblender #poolparty #blogparty #fiestasolea

Make Up by Bella Chić 🇭🇹 (@makeup_by_bellachic)

Details:

Face: @nyxcosmetics stay matte but not flat foundation @gleam_melaniemills body radiance in deep gold @coverfx enhancer drops in sunglight

Eyes: @bhcosmetics 6th edition 120 eyeshadow
Lashes: @ardell_lashes
Eyebrows: @elfcosmetics

Lips: @maybelline viva glam liquid lippie and @nyxcosmetics lip lingerie

FOCALLURE MALAYSIA 3 FOR RM35 (@makeup.addixts)

🌸Focalluré Exclusive Set🌸
OMG! Apa yg best pasal set ni?!?! Korang tengok lah gambar tu! Dapat 8 barang sekali dengan free makeup beg exclusive Focalluré! Kalau di total-kan ikut harga asal, semua sekali RM165 (postage exc.) tau, tapi sbb promosi supplier cakap toksah juai mahai, promosi punya price 50% off! So sekarang harga dia cuma RM80 sahaja! Ya ampun, murah nau nye. -
-
-
👉🏻Apa yg ada dalam set exclusive ni?
•Velvet Lipstick •Highlighter Stick
•Baked Glowing Blush
•Brows Powder
•Loose Setting Powder
•Volume Mascara
•Intense Black Eyeliner
•Naked Color Eyeshadow(LimitedEdition)
•Focalluré Makeup Bag
-
-
-
Haaaaaaa korang, apa tunggu lagi. Kalau rasa 3 for RM35 tu sikit sangat barang nye, ape kata ambik set ni. Jimat berbaloi meletops kebabom. Set ni hanya valid sampai hujung bulan ni sahaja tau, so sape tak order sekarang rugi. Kami tunggu uolls dpt gaji, so dpt gaji beli ok!

#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #focallure #focalluremalaysia #sayajualfocallure #focalluremalaysiamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #pemborongmakeup #makeupjunkie #borongmurah #visitmyig #bazaarpaknil #allaboutmakeup #cheapmakeup #anastasia #makeuptutorial #makeuplover #tutorialmakeup #makeupdolls #makeupforever #brushbyMA #makeupbrush #beautyblender #sephora #fentybeauty

FOCALLURE MALAYSIA 3 FOR RM35 (@makeup.addixts)

🌸Focalluré Exclusive Set🌸
OMG! Apa yg best pasal set ni?!?! Korang tengok lah gambar tu! Dapat 8 barang sekali dengan free makeup beg exclusive Focalluré! Kalau di total-kan ikut harga asal, semua sekali RM165 (postage exc.) tau, tapi sbb promosi supplier cakap toksah juai mahai, promosi punya price 50% off! So sekarang harga dia cuma RM80 sahaja! Ya ampun, murah nau nye. -
-
-
👉🏻Apa yg ada dalam set exclusive ni?
•Velvet Lipstick •Highlighter Stick
•Baked Glowing Blush
•Brows Powder
•Loose Setting Powder
•Volume Mascara
•Intense Black Eyeliner
•Naked Color Eyeshadow(LimitedEdition)
•Focalluré Makeup Bag
-
-
-
Haaaaaaa korang, apa tunggu lagi. Kalau rasa 3 for RM35 tu sikit sangat barang nye, ape kata ambik set ni. Jimat berbaloi meletops kebabom. Set ni hanya valid sampai hujung bulan ni sahaja tau, so sape tak order sekarang rugi. Kami tunggu uolls dpt gaji, so dpt gaji beli ok!

#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #focallure #focalluremalaysia #sayajualfocallure #focalluremalaysiamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #pemborongmakeup #makeupjunkie #borongmurah #visitmyig #bazaarpaknil #allaboutmakeup #cheapmakeup #anastasia #makeuptutorial #makeuplover #tutorialmakeup #makeupdolls #makeupforever #brushbyMA #makeupbrush #beautyblender #sephora #fentybeauty

FOCALLURE MALAYSIA 3 FOR RM35 (@makeup.addixts)

🌸Focalluré Exclusive Set🌸
OMG! Apa yg best pasal set ni?!?! Korang tengok lah gambar tu! Dapat 8 barang sekali dengan free makeup beg exclusive Focalluré! Kalau di total-kan ikut harga asal, semua sekali RM165 (postage exc.) tau, tapi sbb promosi supplier cakap toksah juai mahai, promosi punya price 50% off! So sekarang harga dia cuma RM80 sahaja! Ya ampun, murah nau nye. -
-
-
👉🏻Apa yg ada dalam set exclusive ni?
•Velvet Lipstick •Highlighter Stick
•Baked Glowing Blush
•Brows Powder
•Loose Setting Powder
•Volume Mascara
•Intense Black Eyeliner
•Naked Color Eyeshadow(LimitedEdition)
•Focalluré Makeup Bag
-
-
-
Haaaaaaa korang, apa tunggu lagi. Kalau rasa 3 for RM35 tu sikit sangat barang nye, ape kata ambik set ni. Jimat berbaloi meletops kebabom. Set ni hanya valid sampai hujung bulan ni sahaja tau, so sape tak order sekarang rugi. Kami tunggu uolls dpt gaji, so dpt gaji beli ok!

#sayajualmakeupmurah #makeupmurahmalaysia #focallure #focalluremalaysia #sayajualfocallure #focalluremalaysiamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmakeup #makeup #makeupmurah #pemborongmakeup #makeupjunkie #borongmurah #visitmyig #bazaarpaknil #allaboutmakeup #cheapmakeup #anastasia #makeuptutorial #makeuplover #tutorialmakeup #makeupdolls #makeupforever #brushbyMA #makeupbrush #beautyblender #sephora #fentybeauty

(@beautyscandinavia)

My birthday gifts 🎉 I'm so incredibly blessed to be able to do the things I do, live the way I live, having amazing people around me that love me and spoil me. I'm grateful, truly.
Since my birthday was today, the middle of the week I got celebrated last weekend and got some amazing stuff! My friends know me far to well... Thank you so much for the birthday wishes!
#makeup #mua #makeupbuy #makeupgeek #thebodyshop #bianca #biancaingrosso #guldfynd #guldfyndbybianca #sephora #beautyblender #beauty

Sherry (@smcdowney1)

Face:
Smashbox Photo Finish Primer
Tarte~Amazonian Clay Foundation-Tan Deep Honey and Deep Honey
Tarte Smooth Operator Finishing Powder
Tarte Shape Tape~Tan
Brows:
Anastasia Brow Duo~Auburn
Eyes:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Naked 3 Palette~Dust, Limit, Buzz, Factory and Black Heart
Tarte Clay Paint Liner~Black
Tarte Lights, Camera, Lashes~Black
Lips:
MAC Liquid Lipstick~Topped with Brandy
#tartecosmetics#urbandecay#ecotools#nudelips#makeupbyme#morphe#makeupslayageworldwide#ultabeauty#anastasiabeverlyhills#makeuprevue#sephora#ilovemakeup#morpheselfie#smashboxcosmetics#amazonianclay#mymakeupbrushset#beautyblender#makeuplookoftheday#instamakeup#makeupoverforty#forevermakeup#wakeupandmakeup#lookoftheday#lightscameralashes#tarte#subculturepalette#blackbeautyhaven#nudeeyeshadow#maccosmetics#liquidlipstick

Renee Luv (@gfmom4)

#playbySephora #playbysephorabox bySephorabox August 2017 #subscriptionbox box #beautyblender best blend for ever, #Korrs golden krocus ageless serum, #caviar anti-aging volume Mist for your hair, #Clinique mascara and primer Duo, #hourglass seamless Foundation stick, #Burberry my Burberry black fragrance
More...