MBH Medispa Ipoh (@mbh_medispa.ipoh)

Wahhh alhamdulilah masih ramai yang nk grap promosi ni kan... Boleh walk in untuk skin analysis and consultation yang diadakan sebelum rawatan. .
APA TUJUAN SKIN ANALYSIS AND CONSULTATION??
.
Tujuan kita dapat mengetahui lebih mendalam maslaah yg dihadapi en/cik dan kami boleh suggestkan treatment yg sangat bersesuain dengan masalah. Antara salah produk ataupun dri segi hormon. .
.
Sebarang pertanyaan atau utk booking boleh whatsapp hana 📲 0192325862
📲 0192325861
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

Wahhh alhamdulilah masih ramai yang nk grap promosi ni kan... Boleh walk in untuk skin analysis and consultation yang diadakan sebelum rawatan. .
APA TUJUAN SKIN ANALYSIS AND CONSULTATION??
.
Tujuan kita dapat mengetahui lebih mendalam maslaah yg dihadapi en/cik dan kami boleh suggestkan treatment yg sangat bersesuain dengan masalah. Antara salah produk ataupun dri segi hormon. .
.
Sebarang pertanyaan atau utk booking boleh whatsapp iera mehh 📲 0109666978
📲 0109666978
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

Wahhh alhamdulilah masih ramai yang nk grap promosi ni kan... Boleh walk in untuk skin analysis and consultation yang diadakan sebelum rawatan. .
APA TUJUAN SKIN ANALYSIS AND CONSULTATION??
.
Tujuan kita dapat mengetahui lebih mendalam maslaah yg dihadapi en/cik dan kami boleh suggestkan treatment yg sangat bersesuain dengan masalah. Antara salah produk ataupun dri segi hormon. .
.
Sebarang pertanyaan atau utk booking boleh whatsapp iera mehh 📲 0109666978
📲 0109666978
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

Wahhh alhamdulilah masih ramai yang nk grap promosi ni kan... Boleh walk in untuk skin analysis and consultation yang diadakan sebelum rawatan. .
APA TUJUAN SKIN ANALYSIS AND CONSULTATION??
.
Tujuan kita dapat mengetahui lebih mendalam maslaah yg dihadapi en/cik dan kami boleh suggestkan treatment yg sangat bersesuain dengan masalah. Antara salah produk ataupun dri segi hormon. .
.
Sebarang pertanyaan atau utk booking boleh whatsapp iera mehh 📲 0109666978
📲 0109666978
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

MBH Medispa Wangsa Maju (@mbh_medispa.wangsamaju)

🌷 MBH DERMAPEN PROFESSIONAL
.
🌷Rawatan paling popular di MBH untuk merawat parut wajah seperti parut bekas jerawat, parut hitam dan berlubang. Mendapat permintaan yang tinggi kerana keberkesanannya yang dalam dilihat menghilangkan parut kekal.
Tempoh downtime adalah seminggu di mana kulit akan merah dan mengelupas untuk menggantikan sel mati dan rosak dengan sel kulit baru.
.
Kelebihan rawatan DERMAPEN 🌷
✅ menggunakan pena berisi jarum mikro yang tidak menyakitkan
✅ mengaktifkan kolagen di bawah kulit muka ✅ menjadikan kulit muka wajah muda, halus & tegang
✅ mengurangkan bekas jerawat, garis halus
.
❌kulit berjerawat aktif ❌ibu mengandung dan ibu menyusu ❌kencing manis
.

Whatsapp for booking your slot!
.

013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair
#pinjamhatiku #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec) (@mbh_medispa.johorbahru)

MANIS MANIS SEMUANYA NAK KEMANA TURRR 😁🌸💕 .

JUM SERBU MBH MEDISPA SEKARANG! WE ARE OPEN AS USUAL TODAY 11 am until 8pm. .
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga harga istimewa yang khas untuk semua pelanggan setia MBH MEDISPA. .
.
untuk pertanyaan lanjut, tempahan rawatan dan skin analysis, boleh terus direct whatsApp 0187764670 (ika)
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair
#pinjamhatiku #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

Medispa Paling Dipercayai (@mbhmedispa.bangi)

MAAF TERPAKSA VIRAL🙏🏻
.
.
======= KENAPA KENA JOIN BEAUTY FAIR MBH MEDISPA
=======
.
.
Semestinya wajib join sebab kali ni kita buat diskaun kaw kaw. Kita buat khas untuk semua. Kenapa hakak kata gitu?
Sebabnya bulan ni kita kasi harga durian runtuh punya haraga haaaa. Semua jenis masalah kulit kita kasi promo.
Takkk caya atau tanak cayeww tu? Hehehe. Meh hakak cite meh apa rawatan yang terlibat dlm beauty fair ni.. tapi kena lah singgah kat tempat hakak dulu😘😘
.
.
Pehhh kemain lagi! Siapa yang tak join memang rugi terox tau hihi
Okay macam mana nak dapatkan rawatan ni? Jummm reramai pm hakak sekarang!
.
🌸0182999038🌸
🌸0182999038🌸
🌸0182999038🌸
.
#monstalab #rosetyara
#makeuptutorial #moodrepublik #marykaymalaysia #mbhmedispa #ombakcinta
#tutorialmakeup  #sephoramalaysia #parut #nafura #cantik #pinkladybodyperfection #madameizara #lumisecret #cekelatsemanishoney #dermapen #jerawat #jeragat #putih #mbhlover
#fattzura #bazarpaknil #makeupmalaysia
#mbh #mbhmedispa #mbhhaircare #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair #mbhmedispabangi

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

SIAPA NAK HADIAH LAGI?
.
.
Tahniah untuk semua yang dah menang tuuuu tauu! Jangan risau tauuu! Sebab iera & team memang
nak kasikk sis semua hadiah lagi ni. Ada banyak sangat hadiah nak kasi ni.
.
.
TAPI TAPI TAPI,
.
.
Kena follow terma & syarat tau. Nak tau apa? Haaa tungguuuuu hehe
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

SIAPA NAK HADIAH LAGI?
.
.
Tahniah untuk semua yang dah menang tuuuu tauu! Jangan risau tauuu! Sebab iera & team memang
nak kasikk sis semua hadiah lagi ni. Ada banyak sangat hadiah nak kasi ni.
.
.
TAPI TAPI TAPI,
.
.
Kena follow terma & syarat tau. Nak tau apa? Haaa tungguuuuu hehe
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

SIAPA NAK HADIAH LAGI?
.
.
Tahniah untuk semua yang dah menang tuuuu tauu! Jangan risau tauuu! Sebab iera & team memang
nak kasikk sis semua hadiah lagi ni. Ada banyak sangat hadiah nak kasi ni.
.
.
TAPI TAPI TAPI,
.
.
Kena follow terma & syarat tau. Nak tau apa? Haaa tungguuuuu hehe
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

LIVE - 17 NOVEMBER 2017
.
.
Alhamdulillah, thankyou thankyou thankyou untuk semua yang join iera masa LIVE haritu!
Big clapppp untuk semua! Tahniah kepada pemenang semuaaa.
.
.
Thankyou untuk MUA yang menyokong & sudi memeriahkan LIVE MBH MEDISPA! Korang yang nak menang hadiah
jangan lupa kita ada janji temu lagi minggu ni tauuu!
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec) (@mbh_medispa.johorbahru)

THANK YOU SO MUCH SIS MARKONAH FOR COMING to MBH MEDISPA JB💕 .
.

JUM SERBU MBH MEDISPA SEKARANG!
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga harga istimewa yang khas untuk semua pelanggan setia MBH MEDISPA! 🤗
.
.
untuk pertanyaan boleh terus direct whatsApp 0187764670 (ika)
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair
#pinjamhatiku #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

GELOMBANG KEDUA GIRLS #LIVE OUT DAH NAK DEKAT NI!
`2ND LIVE ~ Khamis, 23 Nov, 8 malam ~
.

JOM KENALI MUA YANG TERLIBAT <3
.

CENTRAL #LIVE OUT (23 Nov 17) with MUA Mommy Hera Helmi& MUA Rouge Fyfy ~
.

Profile MUA #2 Rouge Fyfy

Jom kita kenali 5 info menarik tentang MUA Rouge Fyfy 😋😘 1) Nur Afiqah Md Yatim sebagai Rouge Fyfy
2) Based in KL
3) Signature make up look more kepada BOLD
4) Start berkecimpung dalam dunia make up since berumur 18 tahun
5) Aktiviti terkini ~ review product , makeup class , editorial video 💋
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

mbh_medispa.melaka (@mbh_medispa.melaka)

LIVE - 17 NOVEMBER 2017
.
.
Alhamdulillah, thankyou thankyou thankyou untuk semua yang join iera masa LIVE haritu!
Big clapppp untuk semua! Tahniah kepada pemenang semuaaa.
.
.
Thankyou untuk MUA yang menyokong & sudi memeriahkan LIVE MBH MEDISPA! Korang yang nak menang hadiah
jangan lupa kita ada janji temu lagi minggu ni tauuu!
.
#mbh #beautyinlovinghands #beautyfair #bisikpadalangit #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih

MBH BEAUTY FAIR(12Nov-31Dec) (@mbh_medispa.johorbahru)

THANK YOU SO MUCH SIS AMALINA FOR COMING to MBH MEDISPA JB💕 .

JUM SERBU MBH MEDISPA SEKARANG!
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga harga istimewa yang khas untuk semua pelanggan setia MBH MEDISPA! Today WE ARE OPEN AS USUAL 11 am until 8 pm 🤗
.
.
untuk pertanyaan boleh terus direct whatsApp 0187764670 (ika)
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #yourhairwecare #beautyfair
#pinjamhatiku #dendamaurora #girlfriendakudarineraka #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattzura #iamme #makeuptutorial #naelofarhijab #awaksukasayatak #dudapujaandara #mehsandarlagi

RAMBUT GUGUR KELEMUMUR MINYAK (@mbh.haircare)

Pernah dengar rebonding RM39? Macam tak pernah dengar.. Tapi ini BENAR bukan COBAAN ye 😆
Seyes, MBH Haircare nak bawakan uguys rawatan terbaharu secara natural
.
.
Actually MBH Haircare sebelum ni tak nak buat pun rebonding, tapi disebabkan ramai sangat permintaan, MBH Haircare buat satu R&D & come out dengan rebonding Natural tanpa bahan kimia
.
.
➖➖➖
KERATIN REBONDIING SERENDAH RM39 SAHAJA😱
➖➖➖
Tapi Eca cakap awal-awal ye, tertakluk kepada terma & syarat
.
_i. Add on cas bergantung pd kepanjangan rambut_ - Siannla terapi kite kalau rambut pjg mcm rapunzel...hehe
.
_ii. Bergantung pada jenis rambut_ - Sbb rebonding ni adalah rebonding natural, TANPA BAHAN KIMIA, jd kesannya tk lama & spt rebonding biasa yg menggunakan kimia. Tp xsalah jika dear curly original tp ingin mencuba!
.
_iii. Disarankan buat 2x rawatan_ - Utk hasil yg memuaskan. DAN... dear akan dapat free hair spa treatment utk rawatan kali kedua tersebut
.
.
💠 SHOCKING YES MBH HAIRCARE 25 NOV INI!
.
🌸 *SEMUA PRODUK ADA DISKAUN*
Ya kak eca kasi harga DISKAUN untuk semua treatment, tapi tak tahu la brapa percent ke ape ke, boss belum bgthu. berdebar lak aih.
.
🌸 *200 DOORGIFT mewah*
Haa yang ni tak sabar nak bagitahu nak bagi apa. tunggu tau
.
🌸 *FREE HAIR ANALYSIS*
Biasanya kita caj RM15, tapi on that day kita bagi FREE je, so kita dapat tahu la nnti kondisi kulit kepala & rambut kita camne ek.
.
🌸 *RM2500 RAWATAN RAMBUT UNTUK DIBERIKAN PERCUMA*
Woww. ni paling kak eca suka, dapat grand prize tajaan rawatan *SELAMA 1 TAHUN* yang tengah #viral sekrang ni. tunggu ye, mana tahu kalau menang, please bawak eca sekali kay. Ahaa.
.
.
FOLLOW US
www.mbhhaicare.com/uban
@mbh.haircare [hq]
@mbh.haircare_rawatan [info rawatan]
@mbh.haircare_produkhomecare [info produk]
.
.
#beautyfair
#mbhhaircare
#mbhhaircarepenang
#mbhhaircareroadshow
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#kamaladli
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
#anugerahjuaralag

RAMBUT GUGUR KELEMUMUR MINYAK (@mbh.haircare)

Pernah dengar rebonding RM39? Macam tak pernah dengar.. Tapi ini BENAR bukan COBAAN ye 😆
Seyes, MBH Haircare nak bawakan uguys rawatan terbaharu secara natural
.
.
Actually MBH Haircare sebelum ni tak nak buat pun rebonding, tapi disebabkan ramai sangat permintaan, MBH Haircare buat satu R&D & come out dengan rebonding Natural tanpa bahan kimia
.
.
➖➖➖
KERATIN REBONDIING SERENDAH RM39 SAHAJA😱
➖➖➖
Tapi Eca cakap awal-awal ye, tertakluk kepada terma & syarat
.
_i. Add on cas bergantung pd kepanjangan rambut_ - Siannla terapi kite kalau rambut pjg mcm rapunzel...hehe
.
_ii. Bergantung pada jenis rambut_ - Sbb rebonding ni adalah rebonding natural, TANPA BAHAN KIMIA, jd kesannya tk lama & spt rebonding biasa yg menggunakan kimia. Tp xsalah jika dear curly original tp ingin mencuba!
.
_iii. Disarankan buat 2x rawatan_ - Utk hasil yg memuaskan. DAN... dear akan dapat free hair spa treatment utk rawatan kali kedua tersebut
.
.
💠 SHOCKING YES MBH HAIRCARE 25 NOV INI!
.
🌸 *SEMUA PRODUK ADA DISKAUN*
Ya kak eca kasi harga DISKAUN untuk semua treatment, tapi tak tahu la brapa percent ke ape ke, boss belum bgthu. berdebar lak aih.
.
🌸 *200 DOORGIFT mewah*
Haa yang ni tak sabar nak bagitahu nak bagi apa. tunggu tau
.
🌸 *FREE HAIR ANALYSIS*
Biasanya kita caj RM15, tapi on that day kita bagi FREE je, so kita dapat tahu la nnti kondisi kulit kepala & rambut kita camne ek.
.
🌸 *RM2500 RAWATAN RAMBUT UNTUK DIBERIKAN PERCUMA*
Woww. ni paling kak eca suka, dapat grand prize tajaan rawatan *SELAMA 1 TAHUN* yang tengah #viral sekrang ni. tunggu ye, mana tahu kalau menang, please bawak eca sekali kay. Ahaa.
.
.
FOLLOW US
www.mbhhaicare.com/uban
@mbh.haircare [hq]
@mbh.haircare_rawatan [info rawatan]
@mbh.haircare_produkhomecare [info produk]
.
.
#beautyfair
#mbhhaircare
#mbhhaircarepenang
#mbhhaircareroadshow
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#kamaladli
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
#anugerahjuaralag

RAMBUT GUGUR KELEMUMUR MINYAK (@mbh.haircare)

Pernah dengar rebonding RM39? Macam tak pernah dengar.. Tapi ini BENAR bukan COBAAN ye 😆
Seyes, MBH Haircare nak bawakan uguys rawatan terbaharu secara natural
.
.
Actually MBH Haircare sebelum ni tak nak buat pun rebonding, tapi disebabkan ramai sangat permintaan, MBH Haircare buat satu R&D & come out dengan rebonding Natural tanpa bahan kimia
.
.
➖➖➖
KERATIN REBONDIING SERENDAH RM39 SAHAJA😱
➖➖➖
Tapi Eca cakap awal-awal ye, tertakluk kepada terma & syarat
.
_i. Add on cas bergantung pd kepanjangan rambut_ - Siannla terapi kite kalau rambut pjg mcm rapunzel...hehe
.
_ii. Bergantung pada jenis rambut_ - Sbb rebonding ni adalah rebonding natural, TANPA BAHAN KIMIA, jd kesannya tk lama & spt rebonding biasa yg menggunakan kimia. Tp xsalah jika dear curly original tp ingin mencuba!
.
_iii. Disarankan buat 2x rawatan_ - Utk hasil yg memuaskan. DAN... dear akan dapat free hair spa treatment utk rawatan kali kedua tersebut
.
.
💠 SHOCKING YES MBH HAIRCARE 25 NOV INI!
.
🌸 *SEMUA PRODUK ADA DISKAUN*
Ya kak eca kasi harga DISKAUN untuk semua treatment, tapi tak tahu la brapa percent ke ape ke, boss belum bgthu. berdebar lak aih.
.
🌸 *200 DOORGIFT mewah*
Haa yang ni tak sabar nak bagitahu nak bagi apa. tunggu tau
.
🌸 *FREE HAIR ANALYSIS*
Biasanya kita caj RM15, tapi on that day kita bagi FREE je, so kita dapat tahu la nnti kondisi kulit kepala & rambut kita camne ek.
.
🌸 *RM2500 RAWATAN RAMBUT UNTUK DIBERIKAN PERCUMA*
Woww. ni paling kak eca suka, dapat grand prize tajaan rawatan *SELAMA 1 TAHUN* yang tengah #viral sekrang ni. tunggu ye, mana tahu kalau menang, please bawak eca sekali kay. Ahaa.
.
.
FOLLOW US
www.mbhhaicare.com/uban
@mbh.haircare [hq]
@mbh.haircare_rawatan [info rawatan]
@mbh.haircare_produkhomecare [info produk]
.
.
#beautyfair
#mbhhaircare
#mbhhaircarepenang
#mbhhaircareroadshow
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#kamaladli
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
#anugerahjuaralag
More...