JOM JAGA MUKA SBLM LAKI LARI 😞 (@makeupbykaklurvee)

HOW TO MAKE YOUR EYELASH LOOK FULLER AND LONGER 😋

Im not a fan of fake eyelashes. Most of my makeup mmg tak pakai bulu mata pelesuuuu sbb iols punya bulu mata blh tahan lebat. Bila tmbh jadi mcm penyapu pun ada jgk. Berat je rasa mata ni.

So here's some tips on how to make your eyelashes look fuller.
1. I suka apply Castor Oil dkt bulu mata tiap malam before tidur. Tiap hari!
2. I akan pakai mascara everyday. Tapi bukan fibre mascara. Sbb fibre mascara akan buat your bulumata cpt gugur ya.
3. Say NO to eyelash extension sbb bila dia tercabut dgn bulu mata asal sekali tercabut.
Sayangilah bulu mato anda sebelum togel. Tips ikhlas dari kak lurveee. In shaa allah within 1+ weeks nampak Hasil.
#blossomserum #makeupbykaklurvee #makeuptutorial #makeuptips #mac #sephora #nyx #zoeva #tarte #benefit #beautytips #lifehacks #beautyhacks #dailytips #kekasihpaksarela #produkmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #mekapmurahmalaysia #tiamorsweetheart

THE QUICK FLICK®️ Official (@thequickflick)

Can’t help feelin’ yourself when your wings this fleeky @fallon.gregory ⚡️👌🏼 Perfect wings in seconds, just line and stamp! 😻 #thequickflick #quickflick #wingedeyeliner #wingedliner #beautyhacks #cateye #beauty #makeup #cosmetics #easymakeup #flick #wings

Dyanhacks (@dyanhacks)

Ada masalah jerawat pasir?
Dah cuba macam macam products tapi tak berkesan?
Muka hancur/breakouts sebab skin care banyak chemicals?

Anda boleh cuba sabun “The Rice soap” dari #thebeautyhacks 🧚🏻‍♀️ Boleh merawat muka ada yang ada masalah jerawat pasir sekaligus melicinkan kulit muka anda!

PROMO PROMO PROMO UNTUK TAHUN BARU CINA 🔥🔥 Pm for details! 🧚🏻‍♀️ #thericesoap #beautyhacks #naturaskincare #cheapskincareproduct

Lilyna (@lily_na__)

#fotd #motd
*
*
先週のパープルメイク💜
リップはDiorのルージュマットの962の
魔女的な紫と、笑
アディクトリップグロウの009の
ホロパープルを重ねてみました〜
ルージュマットの紫が
結構どきつめ?紫だから
ホロパープルでグロウさせてみた、笑
重ねることで、軽めになって、
色々合わせやすいかな〜
最近リップ単色塗りじゃなくて
重ねるのが私的ブーム🔥
*
リップカラーに合わせて
目元もパープル。
1. ベースに薄いベージュをのせて
2. 1.の上に紫の中の1番薄い左下を
ホール全体に重ねてのせる。
3. 2,3番目に薄い紫の2色を
クリースにオーバー目にのせる。
今回は目頭側にも色を入れていく。
4. 1番濃い紫を、クリースに。3よりほしい幅で。これも目頭側にもきちんと入れる。
5. 下まぶたに1番濃い紫以外を重ねてのせる。
6. wunder2の#purepigment のアイホール中央にのせる。
7. クリースをブラシでぼかす。
マスカラして完了☺️ * *
*
*
*
*
DailynTravel>> @lilyna_h
*
*
*
*
#fashion #cosmetics #beauty #beautyhacks #makeup #ファッション#おしゃれ#おしゃれさんと繋がりたい#美容マニア#美容#コスメ#コスメ好きさんと繋がりたい#メイクアップ#スキンケア#skincare #アイシャドウ #今日のメイク #海外コスメ#アイメイク #selfie #lip#wunder2 #purplelips #chichicosmetics #dior #アディクトリップグロウ #ルージュディオールマット

Tips Kecantikan Hawa (@tipskecantikanbykekni)

Semakin hari semakin cerah? Pakai apa? The beauty hacks la. .
Jom dm/wasap kekni. Kita sembang petang pasal produk tbh ni. Simpan je dulu nombor kekni, kalau ada mada terluang bolehlah kita chat2 nnti🙈🙈
.
011-3747 3484.
.
#thebeautyhacks #Agentbh #spreadwiththebeautyhacks #teamcikateenazlan #tipskecantikan #tipskecantikanhawa #tipsbykekni #tips #kecantikan #beautyhacks #loveyourself #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #tbhkelantan #tbhkelate

babydelia.co (@baby.delia)

AZTEC TRIAL SET RM30
( aztec 50g + free acv 25ml + plastic spoon + face brush + free gift ) 😍😍😍😍 OMG dengan harga RM30 ni uolss dpt semua tau dakkk... mana lagi boleb cari murah mcm ni?? Ya allah hampa tak cuba #aztecclaymask ni sangat la rugi.. bukan nk buat cerita, bukan nak tipu.. positive feedback dari overseas dan malaysia pun dah byk. Tak berani nk cuba ? Takut tak sesuai dengan muka ?? #AZTECTRIALSETRM30 ni sangat sesuai untuk hampa and worth it plus no regrets tauuu ! Tengok komen dibawah untuk feedback yg superb wow !! - FREE POSTAGE ( ADD RM5 SABAH/SARAWAK )
- COD AVAILABLE KEDAH/PERLIS SAHAJA ( cod charge 3-8 ringgit depend on which area ) - PM atau WHATSAPP 018-6641284
#AZTECTRIALSETRM30 #AZTECTRIALSETMURAH #AZTECCLAYMASK #AZTECMASKMALAYSIA #AZTECMASKKEDAH #AZTECMASKKULIM #AZTECMASKALORSETAR #AZTECMASKJITRA #BEAUTYHACKS #MASK #beautyhacks @free.ig.review

Tips Kecantikan Hawa (@tipskecantikanbykekni)

Holaa🤗🤗
.
Harini kekni nak cerita sikit pasal Body Scrub Turmeric ni. Best tau uollss, sape2 yang ada masalah jerawat badan, kulit eczema, tona kulit tak sekata memang kekni syorkan dia pakai scrub ni. Kenapa? Jom baca kelebihan Body Scrub Turmeric ni sat .
KELEBIHAN DAN MANFAAT BODY SCRUB TURMERIC 🌟:
💦Kulit lebih cantik, halus, gebu dan cerah
💦Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan
💦Menghilangkan jerawat badan, parut, bintik hitam
💦Merawat kegatalan kulit: ekzema
💦Mensekatakan warna kulit
💦Mengurangkan tekanan dan keletihan pada badan
💦Mengekalkan tenaga
💦Melancarkan peredaran darah
.
Best kan? Jom apa tunggu lagi, malu nak dm sini boleh bisik2 dgn kekni kat wasap 011-3747 3484.
.
Harga Retail : RM33
Postage RM7 (sm) , RM10 (ss)
.
#thebeautyhacks #Agentbh #spreadwiththebeautyhacks #teamcikateenazlan #tipskecantikan #tipskecantikanhawa #tipsbykekni #tips #kecantikan #beautyhacks #loveyourself #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #tbhkelantan #tbhkelate

Sparklycare ✨ Online Store 🛍️ (@sparklycare)

🌹😍 I love this!・・・
❤️✨Follow @sparklycare for more cool videos/ pictures
.
All credits to respective owners // @klaudia.owczarek⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#makeuplover#makeuptutorial #makeupdolls #beautybyberii #wakeupandmakeup #makegirlz #glamvids #brianchampagne #beauty #makeupartist#beautyvids#beautyhacks#brows#eyeshadow#morphe#lipswatches#glam#makeupfeed

AGENT SAH S.L.S SELANGOR 🇲🇾 (@seduction.selangor)

Holla 👋
.
Em nak tak kalau arin share dengan uolls satu
R E S E P I R A H S I A?? 👀
.
Resipi apa tu??
.
Haa, resepi untuk menghilangkan kotoran di wajah 👩
.
Walaupun kita sering mencuci muka, confirm ke segala kekotoran pada kulit wajah kita dah betul² hilang?! 😣😣
.
Masih ragu²? Apalagi, jom kita cuba mask dari bahan² semulajadi ni untuk menghilangkan kekotoran pada kulit wajah.. Kita pun akan rasa segar je 😍😍
.
Bahan² :-
🍃 Air limau
🍃 Aloe vera
🍃 Buah mangga
.
Yummy! Sedapnya kalau dapat mangga shake kan.. hahahaa 😋
.
Cara²nya :-
1⃣ Campurkan/blend semua bahan.
2⃣ Tepekkan kat muka. Jadikan sebagai mask muka.
3⃣ Bilas/basuh dengan air bersih setelah mask kering.
.
Mudah yakmatt! Jom try before tidur kejap lagi 💞
.
💋 Nak cantik haruslah rajin 💋
.
❗️Keberkesanan mungkin berbeza pada individu.. kena konsisten buat lah k cantik ❣️
.
#tips
#tipscantik
#cantik
#makeuplover
#makeuplovermalaysia
#mua
#muamalaysia
#fullcoverage
#beauty
#beautytips
#beautyhacks
#seductionlipscrub
#seductionmy
#seductionmalaysia
#sls
#lipscrub
#lipscrubmurah
#lipscrubmalaysia
#lipscrubmurahmalaysia
#lipscrubbest
#selangor
#klang
#portklang
#bukittinggi
#muaklang
#muaselangor
#moodrepublik
#instafamous
#instafamousmalaysia
#pulauindah

The Beauty Hacks (@humaira.thebeautyhacks)

-
Soap Bar The Charcoal
-
Kelebihannya
🌸 membersihkan wajah
🌸 menghilangkan bau badan
🌸 membuang lebihan minyak dimuka
🌸 kandungan VCO dapat mengatasi masalah selulit
-
🌷 Harga - RM23 (120g)
🌷 Postage - RM8 SM | RM12 SS
🌷 COD - RM3 to RM5 JB Area
-
Berminat? Mahukan lebih info?
✨ Screenshot item
✨ DM atau whatsapp 011 21690662 😊
-
#tbh
#thebeautyhacks
#thebeautyhacksjb
#thebeautyhacksjohor
#thebeautyhacksjoho
#thebeautyhacksjohorbahru
#beautyhack
#beautyhacks
#soapbar
#soapbartbh
#soapbarcharcoal
#soapbarcharcoaltbh
#trustedseller
#trustedtbhseller
#tbhagent
#trustedtbhagent

Scrub District - Barbie ❤️ This (@tsaribeauty)

Brown sugar di dalam Scrub District ni banyak kebaikannya untuk kulit kita.
❤️ Gentle exfoliater and safe to sensitive skin. Tapi cukup power untuk buang kulit mati tau!
❤️ Mengandungi glycolid acid untuk lawan bakteria,
❤️ Kulit bertambah vivacious and healthy.
❤️ Kulit tampak lebih muda dan fresh!
❤️ Helps treat sun damage and supports to aging skin,
❤️ Moisture lock after scrub
❤️ Glowing skin.
.
Yup, Scrub District has it! The power of BROWN SUGAR boleh didapati dengan menggunakan Scrub District.
Click link on bio to order💞
.
🐾RM62
🐾300g (lasts 1-2 months)
🐾Made from natural ingredients such as Apricot, Rock Salts & many more
.
ORDER:
Whatsapp - +60169988244

COD:
❤️Bukit Antarabangsa
❤️Ukay Perdana
❤️Kolej Universiti Poly-tech MARA K.L
❤️LRT Wangsamaju
❤️LRT Sri Rampai
❤️LRT Jelatek
❤️LRT Setiawangsa
❤️Giant Taman Permata
❤️Kemensah
❤️Zoo Negara
❤️Wangsa Walk Mall
❤️AEON BIG Wangsa Maju
❤️ Aeon AU2 Keramat
❤️ Melawati Mall
❤️NSK Pasar Borong Selayang/Petronas Pasar Borong ( 11a.m - 6 p.m only)
.
ORDER: Whatsapp to +60169988244

#scrubmuka #scrubbadan #scrwubjerawat #pink #ScrubDistrict #barbie #mua #beautytips #beautyhacks #scrubmalaysia #scrubputih #Lokalah #healthyskin #hilangkanjerawat #hilangkansunburn #hilangkanparutjerawat #skincare #pudarkanparutjerawat #buangwhiteheads #buangblackheads #rawatrashes #kulitlicin #kulitlembut #barbieangels #victoriasecret #beach #summerskin #scrubdistrictkl #scrubdistrictstarjar

Effira Supplement By Farzana (@effirabeauty_terengganu)

Alhamdulillah 😊
FEEDBACK CUSTOMER 😍😍
.
Kebiasaannya balik kerja petang terus nak tidur, tapi lepas consume Effira dah tak jadi seorang yang kuat tidur waktu petang 😄
.
Siap boleh stay up lagi waktu malam untuk buat assingment
.
Jadi untuk student, korang sangat digalakkan ambik Effira untuk bagi tenaga tambahan sepanjang hari
.
In shaa Allah Effira bukan sahaja bagi kesihatan dalaman tetapi juga untuk kecantikan luaran..Yang penting kena konsisten 😊
.
Boleh DM@WS Farzana kayh. Nanti Farzana akan guide 😘
.
📲 014-5473097
📦 Postage ke seluruh Malaysia
🚗 Cod Area Kemaman

#TestimoniEffira #SihatbersamaEffira
#CantikbersamaEffira #EffiraSupplement #EffiraTerengganu #Makanansunnah #Sayajualsupplement #Sayamakansayajual #Healthyhacks #Beautyhacks #Effiraforever #Nokimia #Nocollagen #Malaysia #AgentTerengganu #CodKemaman

Trend Alert 411 (@trendalert411)

Mix 1 part apple cider vinegar with 1 part water and pour the mixture over your hair. Leave it in for a few minutes before washing it out...........................................................................It Really Does work. It made my hair look really shiny. .........#beautyhacks #hairtips #bblogger#makeup #makeupfollowtrain #beauty#hair #shinyhair
More...