πŸ™‹πŸ»Agent Dropship Wanted πŸ‘­ (@maysaracollection)

πŸ‚RADIANCE SIGNATURE NEW PACKAGINGπŸ‚
.
βœ…Antara Manfaat Utama Radiance Signatureℒ️
Mencerah & Menggebukan Kulit
Mencerahkan kulit ke tahap maximum
Menjadikan kulit glowing naturally
Anti Penuaan
Memperbaiki sel sel kulit
Mengecutkan Jerawat
Menghilangkan jeragat
Memudarkan Parut parut jerawat
Menurunkan berat badan
Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
Memberikan tenaga serta merta
Memberikan tidur yg nyenyak
Mempunyai 1001 khasiat lain

Borong & whatsapp dialu alukan
0193851102 .#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #dropshipagent
#bellasinus #beautysecret #belvya #bvrc #bustupexpress #cmd #redbellabodywash #symabeauty #toujoursadvanced #satinskinz #truedetox #mavellousxlitetruedetox #truedetoxmurah #halangbakar #mavellousxlite #radiancesignature #radiancesignaturemurah #radiancesignatureborong

πŸ™‹πŸ»Agent Dropship Wanted πŸ‘­ (@maysaracollection)

πŸ‚Beauty secretπŸ‚
.
πŸ’–KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS
.
β˜† Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
β˜† Mematikan masalah jerawat dimuka
β˜† Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
β˜† Menyekatakan tona kulit
β˜† Melambatkan proses penuaan (anti aging)
β˜† Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
β˜† Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
β˜† Memudar dan menghilangkan jeragat
β˜† Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
β˜† Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
β˜† Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
β˜† Sesuai diambil oleh lelaki d
.πŸ“²WHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #belvya #peroduamalaysia #bazaarpaknil #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #dianzvitaminc #swapreview #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #beautysecretborong #maysaracollection

Nip+Fab Middle East (@nipandfabme)

Blemish prone skin? We've got a Nip+Fab #BeautySecret to solve all of your breakout woes! Zap, cleanse + keep shine at bay with our #TeenSkin collection
Order online @beautysolutionsme

TOTES|COSMETIC BAGS|BESPOKE (@mybebecadum)

Signs that you really need a holiday:
1) you've pressed the snooze button on your phone this morning and woke up more than 20 minutes later.
2)The most tropical place you've been in the past year is the plants section at Bunnings.
3)You seem to be missing your brain.
You're constantly losing things, misplacing things and forgetting things
3)You’re STILL Instagramming pics from your vacay two summers ago with the hashtag #takemeback
4)On Fridays you start all your social media post by β€œHappy Friday!!” like it’s the event of the year.
.
Double tap the photo if you reply yes to at least one of the above. πŸ˜‰
.
Gorgeous photo by @merlinblu with our little pouch "I can't adult today".

Hopegirl (@silkysnow_white)

#SHALICIOUSBEAUTYSECRET

Harga RM50 free pos sm .
+ pos RM11ss
Wasap +6014-8735817
=============================== Kombinasi kolagen dan antioksidan daripada grape seed extract,
strawberi,roselle dan vitamin c memberikan anti-penuaan mengekalkan
struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata. .
.
KEISTIMEWAAN BEAUTY SECRET by SHALICIOUS
β˜† Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
β˜† Mematikan masalah jerawat dimuka
β˜† Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
β˜† Menyekatakan tona kulit
β˜† Melambatkan proses penuaan (anti aging)
β˜† Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
β˜† Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
β˜† Memudar dan menghilangkan jeragat
β˜† Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
β˜† Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
β˜† Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
β˜† Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita

Cara Pengambilan Beauty Secret
Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast & sebelum tidur pada waktu malam
Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah
. β€ͺ*Pengambilan Beauty Secret tahan lebih dari sebulan.. Ada customer kata boleh tahan sampai 3 bulan sebotol

Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye. Tak mudaratkan baby. Malah effect kulit cantik pun akan tersalur

#silkysnowproduct #beautysecret #shalicious #bellezacollagen #polishglowingskincare #qurose #glowhite #ephyra #susumaaez #instareviewbyem #ndigreviews #emavengers #villagepeople #vitamincnleebeauty #moodrepublik #tatiskincare #skincaremalaysia #bss #beautysecretshalicious #cshineskincare #peahqueen #koreanskincare #shampoosantan #koreanbeauty #mudface #staynatural #mudfaceexclusive

HealthAndBeautyZogopoulou (@healthandbeautyzogopoulou)

#baborfluids #beautysecret @healthandbeautyzogopoulou τΡλΡια θΡραπΡία μΡτά τον Ξ²Ξ±ΞΈΟ…Ο€ ΞΊΞ±ΞΈΞ±ΟΞΉΟƒΞΌΟŒ Ο€ΟΞΏΟƒΟŽΟ€ΞΏΟ…! luxury fluids after deep cleansing treatment #babor #baborgreece

STOCKS ORIGINAL FROM HQ πŸ’― ORI (@cshine_beautysecret)

.
πŸ™ˆπŸ™ˆTengah cari foundation yang memberi kesan yg menakjubkan buat kulit anda??? Jumpa tapi mahal??? Jumpa tapi takut kulit muka makin bermasalah???...πŸ˜₯πŸ˜₯
…
Jangan risau..shalicious foundation kan ada,takdee dah muka jerawat,tona kulit tak sekata,kulit kusam,jeragat semua tu!!boleh jalan daa.Wangi lagikkk!! Dengan extract sakura + apple stem cell.8 dalam 1 kebaikan dia tau uolllls..😘😘😘
🍏 Moisturizer
🍏 UV protection 🍏 Foundation
🍏 Whitening
🍏 Brightening
🍏 Anti-aging
🍏 Anti-wrinkle
🍏 Repairing

#beautysecret
#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousmurah
#beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretwhitening
#beautysecretwhiteningandglowing
#beautysecretshaliciousrm60#freepostage
#putihmelepak#gebugebas#glowing#flawless#supplementterbaik
#foundationshalicious
#foundationmurah
#foundationterbaik
#foundationshaliciousmurah
#foundationshaliciousoriginal
#shaliciousbeautyfoundation
#shaliciousbeautysecret
#shaliciousfoundation
#beautyshaliciousfoundation

Irney Idris (@irneyidris)

RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
KELEBIHANΒ IZEARA 6 INCH BODY SERUM:
.
Formulasi Serum menggunakan Garcinia Cambogia yang Pertama Di Asia
.
Izeara 6 Inch Body Serum adalah serum yang diformulasikan dari Garcinia Cambogia untuk perlangsingan badan yg lebih efektif. Selain keberkesanannya, pemakaian Serum ini yg tak panas & tak melekit juga menjadi satu keselesaan kepada pengguna.
.
Bagi yang rase susah nak telan ubat mcm kanak2 rebena @ tak disiplin minum collagen tu jangan bimbang, coz serum ni tak perlu bersusah-payah pun nak pakai….Tinggal sapukan sahaja pada bahagian yg ingin dikurangkan lemak. ^_^

APA? SAPU JE?
Ye yunk hanya perlu sapu je... Mudah kan?
.
Antara keistimewaan Izeara 6 Inch Serum : βœ”οΈDirumus menggunakan Formulasi Stem Cell βœ”οΈIzeara Serum 100% Tiada bahan kimia βœ”οΈIzeara Serum 100% Tidak Mengandungi Paraben βœ”οΈKeberkesanannya terjamin mampu mengurangkan 6 Inch dlm masa 48jam βœ”οΈMengurang + menghilangkan parut serta selulit2 baru dan lama βœ”οΈMembakar lemak, membentuk s-line dan menjadikan badan yg ramping
.
Bila disapu, Izeara serum ni tidak akan mendatangkan masalah sebab ianya x panas, x melepuh & x berbau kuat seperti serum pengurusan badan yg lain.. So, anda boleh je pakai bila2 masa & dimana saja tanpa teragak-agak @ risau org lain akan rasa terganggu. Tak adelah time kat rumah je boleh pakai…
.
#izeara #6inchbodyserum #6inchbodyserummurah #izeara6inchserum #izeara6inchbodyserum #izearamurah #ruangrezekihanania #bodyserum #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #streetfashion #beautysecret #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bodyserummurah #festival #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #glutacaps #glutacapsmurah

Simplicity Aromatherapy (@simplicityaromatherapy)

GREEN TEA EXTRACT |
Green tea extracts are known for four main benefits which also explain their use in skin care products;
they are antioxidant, anti-carcinogen, anti-inflammatory, and anti-radiation.
#knowyouringredients
More...