Agentkatten_Azila (@agentkatten)

DM for more info #Repost @by.kattenkosmetik (@get_repost)
・・・
WhatsApp KATTEN for your bottle of the SKIN H20 by KATTEN.

The SKIN H20 by KATTEN contains:-
✔️ Organic ROSEHIP Seed Extract
✔️ ROSE Stemcell
✔️ ALOE VERA Extract
✔️ Vitamin C from the MANDARIN ORANGE Skin
✔️ Vitamin E

The SKIN H20 by KATTEN helps:-
💋 HEAL & REPAIR the SKIN from within
💋 PROTECT the skin against future damages
💋 Reduce the appearance of SCARS & FINE LINES
💋 GLOWS the skin
💋 Treat FINE LINES & PIGMENTATION.

RECOMMENDED RETAIL PRICE : RM 99.00 + POSTAGE!!


😍 PROMOTION (UNTIL 14th NOVEMBER 2017 ONLY) 😍


1 BOTTLE RM 68.00 (SAVE RM 38.00)
2 BOTTLES RM 128.00 (SAVE RM 78.00)
👉 FREE POSTAGE 👈


WHATSAPP KATTEN TODAY!!
📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677
📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677
📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

TAK PERLU CUCUK BOTOX!
.
Cukup dengan spray Beauty Water by Hawwabeauty, dah boleh membuatkan muka tegang!
.
Ini kerana, antioxidant yang terdapat di dalam rosewater bagus untuk menguatkan sel kulit dan meransang sel baru tumbuh. Ia sekaligus membuatkan kulit kelihatan lebih muda dan tegang.
.
Apa yang best sangat pasal BW ni sebab.
.
👍🏽 Make up tahan 24 jam (effect glowing).
👍🏽 Jadi base make up.
👍🏽 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat.
👍🏽 kulit lembap dan tegang. 👍🏽 hilangkan kulit kusam, kering, kecilkan liang pori.
👍🏽 hilang rasa mengantuk.
👍🏽 elak sunburn.
👍🏽 Membantu mengurangkan migrain di kepala.
👍🏽 Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi.
.
1 botol ni boleh pakai seisi keluarga. Jimat ke jimat 😍
.
RM30
FREE GIFT
Whatsapp 019 4493460
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel
#beautyspray
#makeup
#facemist
#pelembap
#parut
#migrain #resdung
#makeupmurah
#sayapakaisayajual
#bazaarpaknil
#kosmetik
#cod #nilai #bandarseriputra #kajang #bangi #dropshipneeded
#miniagentneeded
#agentneeded
#heroseorangcinderella #kaksitipakaikaksitijual
#cubadulubarujual
#jatuhcinta #trustedreseller

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

TAK PERLU CUCUK BOTOX!
.
Cukup dengan spray Beauty Water by Hawwabeauty, dah boleh membuatkan muka tegang!
.
Ini kerana, antioxidant yang terdapat di dalam rosewater bagus untuk menguatkan sel kulit dan meransang sel baru tumbuh. Ia sekaligus membuatkan kulit kelihatan lebih muda dan tegang.
.
Apa yang best sangat pasal BW ni sebab.
.
👍🏽 Make up tahan 24 jam (effect glowing).
👍🏽 Jadi base make up.
👍🏽 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat.
👍🏽 kulit lembap dan tegang. 👍🏽 hilangkan kulit kusam, kering, kecilkan liang pori.
👍🏽 hilang rasa mengantuk.
👍🏽 elak sunburn.
👍🏽 Membantu mengurangkan migrain di kepala.
👍🏽 Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi.
.
1 botol ni boleh pakai seisi keluarga. Jimat ke jimat 😍
.
RM30
FREE GIFT
Whatsapp 019 4493460
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel
#beautyspray
#makeup
#facemist
pelembap
#parut
#migrain #resdung
#makeupmurah
#sayapakaisayajual
#bazaarpaknil
#kosmetik
#cod #nilai #bandarseriputra #kajang #bangi #dropshipneeded
#miniagentneeded
#agentneeded
#heroseorangcinderella #kaksitipakaikaksitijual
#cubadulubarujual
#jatuhcinta #trustedreseller

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

TAK PERLU CUCUK BOTOX!
.
Cukup dengan spray Beauty Water by Hawwabeauty, dah boleh membuatkan muka tegang!
.
Ini kerana, antioxidant yang terdapat di dalam rosewater bagus untuk menguatkan sel kulit dan meransang sel baru tumbuh. Ia sekaligus membuatkan kulit kelihatan lebih muda dan tegang.
.
Apa yang best sangat pasal BW ni sebab.
.
👍🏽 Make up tahan 24 jam (effect glowing).
👍🏽 Jadi base make up.
👍🏽 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat.
👍🏽 kulit lembap dan tegang. 👍🏽 hilangkan kulit kusam, kering, kecilkan liang pori.
👍🏽 hilang rasa mengantuk.
👍🏽 elak sunburn.
👍🏽 Membantu mengurangkan migrain di kepala.
👍🏽 Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi.
.
1 botol ni boleh pakai seisi keluarga. Jimat ke jimat 😍
.
RM30
FREE GIFT
Whatsapp 019 4493460
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel
#beautyspray
#makeup
#facemist
pelembap
#parut
#migrain #resdung
#makeupmurah
#sayapakaisayajual
#bazaarpaknil
#kosmetik
#cod #nilai #bandarseriputra #kajang #bangi #dropshipneeded
#miniagentneeded
#agentneeded
#heroseorangcinderella #kaksitipakaikaksitijual
#cubadulubarujual
#jatuhcinta #trustedreseller

(CERTIFIED) KATTEN KOSMETIK (@by.kattenkosmetik)

Have you SPRAYED THE SKIN H20 by KATTEN today??


The BENEFITS of spraying the SKIN H20 by KATTEN onto your skin:-

💯 Moisturizing - Keeps skin HYDRATED with its FATTY ACIDS properties

💯 Treats WRINKLES - Contains very high amount of VITAMIN A & C that treats FINE LINES & AGE SPOTS

💯 Brightening - Contains ASTRINGENTS properties that helps TIGHTEN PORES & BRIGHTEN SKIN

💯 Evens out SKIN TONE - Keeps skin GLOWING from within

💯 Skin FIRMING - Spray a few pumps before BED & notice the difference in a few days

💯 Treats SCARS - Contains the ULTIMATE ingredient of ANTI-INFLAMMATORY FATTY ACIDS, Vitamin A & C. It PREVENTS OXIDATIVE damages on skin and rebuild COLLAGEN

💯 Better than BOTOX - Because it NATURALLY contains VITAMIN A, Lycopene, Beta Carotene, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin K, Linoleic Acid, Omega 3, 6 & 9 Fatty Acids.

• RECOMMENDED RETAIL PRICE : RM 99.00 + POSTAGE!!


😍 PROMOTION 😍


1 BOTTLE RM 75.00 (SAVE RM 24.00)
2 BOTTLES RM 140.00 (SAVE RM 58.00)
👉 FREE POSTAGE 👈


WHATSAPP KATTEN TODAY!!

📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677
📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677
📲 WHATSAPP KATTEN @ 0172991677

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

Dah cuba sekali pasti jatuh hati. Rasa sejuk timun bila apply dan Bau wangi bunga mawar boleh jadi terapi. Gabungan mantap untuk merawat kulit. Apa itu #moisturizergel dan #beautywater
.
❤️ Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty
👍🏽 100% organik , elak sunburn , muka kusam , muka kering , muka berminyak, ruam baby , eczema , jerawat , hilangkan parut dan banyak lagi . Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
❤️ Beauty Water by Hawwa Beauty
👍🏽 100% organik, Menghilangkan masalah whitehead , blackhead , jerawat , jeragat , muka kusam, migrain, resdung, kecilkan liang pori dan banyak lagi. Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby .
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty
#moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty
#beautyspray
#makeup
#facemist
#pelembap
#parut
#migrain
#resdung #ruam #makeupmurah #sayapakaisayajual #bazaarpaknil
#kosmetik #cod #nilai #bandarseriputra
#kajang #bangi #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded
#kaksitipakaikaksitijual

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

Dah cuba sekali pasti jatuh hati. Rasa sejuk timun bila apply dan Bau wangi bunga mawar boleh jadi terapi. Gabungan mantap untuk merawat kulit. Apa itu #moisturizergel dan #beautywater
.
❤️ Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty
👍🏽 100% organik , elak sunburn , muka kusam , muka kering , muka berminyak, ruam baby , eczema , jerawat , hilangkan parut dan banyak lagi . Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
❤️ Beauty Water by Hawwa Beauty
👍🏽 100% organik, Menghilangkan masalah whitehead , blackhead , jerawat , jeragat , muka kusam, migrain, resdung, kecilkan liang pori dan banyak lagi. Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby .
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty
#moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty
#beautyspray
#makeup
#facemist
#pelembap
#parut
#migrain
#resdung #ruam #makeupmurah #sayapakaisayajual #bazaarpaknil
#kosmetik #cod #nilai #bandarseriputra
#kajang #bangi #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded
#kaksitipakaikaksitijual

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

Dah cuba sekali pasti jatuh hati. Rasa sejuk timun bila apply dan Bau wangi bunga mawar boleh jadi terapi. Gabungan mantap untuk merawat kulit. Apa itu #moisturizergel dan #beautywater
.
❤️ Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty
👍🏽 100% organik , elak sunburn , muka kusam , muka kering , muka berminyak, ruam baby , eczema , jerawat , hilangkan parut dan banyak lagi . Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
❤️ Beauty Water by Hawwa Beauty
👍🏽 100% organik, Menghilangkan masalah whitehead , blackhead , jerawat , jeragat , muka kusam, migrain, resdung, kecilkan liang pori dan banyak lagi. Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby .
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty
#moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty
#beautyspray
#makeup
#facemist
#pelembap
#parut
#migrain
#resdung #ruam #makeupmurah #sayapakaisayajual #bazaarpaknil
#kosmetik #cod #nilai #bandarseriputra
#kajang #bangi #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded
#kaksitipakaikaksitijual

Moist! Glowing! Bebas Jerawat (@sitisaimi)

MURAH TAPI BERKUALITI 😍

BW - RM30
MG - RM25
FREE GIFT 💕
Whatsapp 019 4493460
.

Beauty water by hawwa beauty dan moisturizergel by ulfaa beauty memang sangat berbaloi untuk di cuba. Lulus KKM, boleh digunakan untuk pelbagai tujuan, bebas bahan kimia dan boleh digunakan oleh semua jenis kulit.
.
Hanya dengan RM55 awak akan dapat kulit yang mulus, bebas jerawat/berminyak, dan kulit yang lembap 😘
.
Dah cuba sekali pasti jatuh hati. Rasa sejuk timun bila apply dan Bau wangi bunga mawar boleh jadi terapi. Gabungan mantap untuk merawat kulit. Apa itu #moisturizergel dan #beautywater
.
❤️ Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty
👍🏽 100% organik , elak sunburn , muka kusam , muka kering , muka berminyak, ruam baby , eczema , jerawat , hilangkan parut dan banyak lagi . Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
❤️ Beauty Water by Hawwa Beauty
👍🏽 100% organik, Menghilangkan masalah whitehead , blackhead , jerawat , jeragat , muka kusam, migrain, resdung, kecilkan liang pori dan banyak lagi. Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby .
.
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty
#moisturizergel #moisturizergelbyulfaabeauty
#beautyspray
#makeup
#facemist
#pelembap
#parut
#migrain
#resdung #ruam #makeupmurah #sayapakaisayajual #bazaarpaknil
#kosmetik #cod #nilai #bandarseriputra
#kajang #bangi #dropshipneeded #miniagentneeded #agentneeded
#kaksitipakaikaksitijual

alhaalfacosmetics Stokis KL (@alhaalfacosmetics_kl)

foundie : royal propolis code : fervi from .
.
lens : #esteeGREY
@alhaalfa (@get_repost)
・・・
pengantin request nak heavy and classy...i suka yg berani mencuba ni.. sebenarnya,..permainan warna lipstick ni,..bergantung kepada SIAPA yg carry tu..BERANI atau TAKOT2.. once kalau u rasa nk pakai merah..contohnye..tapi takot “nmpak tua” takot “nmpak macam makngah marah” takot nanti “org kata” garang...tahukah anda..once tak confident tapi TERINGIN tu..sangat BAHAYA..sbb muka akan terus nampak serba tak kene..tapi kalau confident dalam diri.. “i rasa i cantik sgt pakai merah ni..i rasa bila i pakai merah ni i nmpak wow!”..so terusss muka akan nmpak cantik n berseri sbb tuan badan nampak BERSEDIA nak carry..kadang tu bukan masalah.. i kalau pakai merah..kawan2 cakap nmpak tua lah..itu permainan “psychology”..cuba confident!😍 pakai merah,,senyum manjang..muka konfident..confirm!! awklah paling menyerlah 👏🏻👏🏻 kenapa? pakai merah je..kedut makin banyak ke keluar kat muka? ahhaha.. contoh .. bila artis makeup nude2..makeup tak makeup..korg pun mula lah...cantiknyeeee😱😱😱 tapi bila korg kawen..request makeup nak macam artis tu macam artis ni..nk nude2..sekali makcik kampung sebelah masuk bilik pun bisik kat telinga.. “pasaipa ang pucat lesi!! macam xmakeup! baik ang makeup sendiri macam ang p pasar malam tuh..berseri2!!”.. yg kite mula la keluar dah mood HAMPA,.KECEWA..tengok kat cermin mula dah mntak tambah itu..tambah ini..tambah lisptik terang..sbb dengar cakap makcik td..walhal kalau CONFIDENT tu ada..lantakkan ape makcik2 nak kata..yg penting kite tau ape kite nak.kite tau ape MUA dah buat yg terbaik..keluar dr bilik pengantin..senyum..konfident!! yeesszzaaaa sepanjang masa time kwen tu akan berseri2..betulll~~ tak caya sudah 😑😑😝😝 .
.
@alhaalfalenses_kl
.
#alhaalfalenses #lensMANIS2 #contactlens #contactlensmurah #contactlensnatural #contactlensmalaysia
#alhaalfalensesREVIEW
#facespray #beautyspray #alhaalfacosmeticskelantan #avocadomoisturizer #alhaalfa #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #softlens #cosmeticslenses #facefoundation #alhaalfacosmet

alhaalfacosmetics_Kelantan (@alhaalfacosmetics_kelantan)

#Repost @alhaalfa (@get_repost)
・・・
pengantin request nak heavy and classy...i suka yg berani mencuba ni.. sebenarnya,..permainan warna lipstick ni,..bergantung kepada SIAPA yg carry tu..BERANI atau TAKOT2.. once kalau u rasa nk pakai merah..contohnye..tapi takot “nmpak tua” takot “nmpak macam makngah marah” takot nanti “org kata” garang...tahukah anda..once tak confident tapi TERINGIN tu..sangat BAHAYA..sbb muka akan terus nampak serba tak kene..tapi kalau confident dalam diri.. “i rasa i cantik sgt pakai merah ni..i rasa bila i pakai merah ni i nmpak wow!”..so terusss muka akan nmpak cantik n berseri sbb tuan badan nampak BERSEDIA nak carry..kadang tu bukan masalah.. i kalau pakai merah..kawan2 cakap nmpak tua lah..itu permainan “psychology”..cuba confident!😍 pakai merah,,senyum manjang..muka konfident..confirm!! awklah paling menyerlah 👏🏻👏🏻 kenapa? pakai merah je..kedut makin banyak ke keluar kat muka? ahhaha.. contoh .. bila artis makeup nude2..makeup tak makeup..korg pun mula lah...cantiknyeeee😱😱😱 tapi bila korg kawen..request makeup nak macam artis tu macam artis ni..nk nude2..sekali makcik kampung sebelah masuk bilik pun bisik kat telinga.. “pasaipa ang pucat lesi!! macam xmakeup! baik ang makeup sendiri macam ang p pasar malam tuh..berseri2!!”.. yg kite mula la keluar dah mood HAMPA,.KECEWA..tengok kat cermin mula dah mntak tambah itu..tambah ini..tambah lisptik terang..sbb dengar cakap makcik td..walhal kalau CONFIDENT tu ada..lantakkan ape makcik2 nak kata..yg penting kite tau ape kite nak.kite tau ape MUA dah buat yg terbaik..keluar dr bilik pengantin..senyum..konfident!! yeesszzaaaa sepanjang masa time kwen tu akan berseri2..betulll~~ tak caya sudah 😑😑😝😝 .
.
foundie : royal propolis code : fervi from @alhaalfacosmetics_hq .
.
lens : #esteeGREY from @alhaalfalenses @alhaalfalenses_hq
.
#alhaalfalenses #lensMANIS2 #contactlens #contactlensmurah #contactlensnatural #contactlensmalaysia
#alhaalfalensesREVIEW
#facespray #beautyspray #alhaalfacosmeticskelantan #avocadomoisturizer #alhaalfa #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #softlens #cosmeticslenses #facefoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetics_kelantan #alhalfalipmatte

alhaalfacosmetics_Kelantan (@alhaalfacosmetics_kelantan)

#kyliebrown
.
✔️Average power:0.00 - 6.00
jangn lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! korg jangan nak lambat2 pastu marah2 kami sbb lens habis 😂😂😂 ok segera segera segera ok!! ehehhehe
.
✔️Tak pedih
✔️Lens memang selesa
✔️Pakai memang puas hati
✔️Soft lenses
.
Grab nowww!🔥
.
✔️Rm55 (tidak termasuk postage)
✔️Pos Semenanjung Rm8
✔️Pos Sabah&Sarawak Rm12
.
✔️3 bulan penggunaan
✔️Diameter: 14
✔️Water cont: 45%
.
Shipping: MON - FRI
.
#alhaalfalenses #lensMANIS2 #contactlens #contactlensmurah #contactlensnatural #contactlensmalaysia
#alhaalfalensesREVIEW
#facespray #beautyspray #alhaalfacosmeticskelantan #avocadomoisturizer #alhaalfa #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #softlens #cosmeticslenses #facefoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetics_kelantan #alhaalfa_kelantan #alhaalfacosmetics_putrajaya #alhaalfamagicfoundation #eyecolor #colorlens #eyemakeup #alhaalfamattelipstick #alhaalfalipstick

alhaalfacosmetics_Kelantan (@alhaalfacosmetics_kelantan)

#decayhoney
✔️Average power:0.00 - 6.00
jangn lupaaa dapatkan koleksi lens kami yg menjadi rebutannn ni uolsss!! korg jangan nak lambat2 pastu marah2 kami sbb lens habis 😂😂😂 ok segera segera segera ok!! ehehhehe
.
✔️Tak pedih
✔️Lens memang selesa
✔️Pakai memang puas hati
✔️Soft lenses
.
Grab nowww!🔥
.
✔️Rm55 (tidak termasuk postage)
✔️Pos Semenanjung Rm8
✔️Pos Sabah&Sarawak Rm12
.
✔️3 bulan penggunaan
✔️Diameter: 14
✔️Water cont: 45%
.
Shipping: MON - FRI
.
#alhaalfalenses #lensMANIS2 #contactlens #contactlensmurah #contactlensnatural #contactlensmalaysia
#alhaalfalensesREVIEW
#facespray #beautyspray #alhaalfacosmeticskelantan #avocadomoisturizer #alhaalfa #alhaalfaspray #alhaalfafoundation #alhaalfalenses #softlens #cosmeticslenses #facefoundation #alhaalfacosmetics #alhaalfacosmetics_kelantan #alhaalfa_kelantan #alhaalfacosmetics_putrajaya #alhaalfamagicfoundation #eyecolor #colorlens #eyemakeup #alhaalfamattelipstick #alhaalfalipstick
More...