STOKIS PUCHONG|+6017-2654034 (@furaiha.stokist.puchong)

.
Treatment Lipcream Code Caramel ๐Ÿ‘„
.
.
๐Ÿ’‹LipCream yang tidak mengeringkan bibir.
๐Ÿ’‹Merawat bibir jadi lebih moist.
๐Ÿ’‹Dapatkan harga pengenalan sekarang!
.
๐Ÿ’‹Retail RM62
.
๐Ÿ’‹Offer RM59 (Jimat RM3)
๐Ÿ’‹Beli 3 : RM165 (Jimat RM21)
๐Ÿ’‹Beli 6 : RM300(Jimat RM72)
.
Sekali gus boleh join dropship uolss. Grab yours now!
.
Pm 017-2654034 Dila
.
#lipmatte #softlipmatte #lipmattecream #serumbagus #serumterbaik #liptint #liptintkorea#koreanlooked #lipcream #lipmatte #beautyspray #furaihaskincare #furaihapuchong #furaihastokis #dropshipwanted #promosiraya #puchong #selangor #putrajaya #kl #sayajual #bazarpaknil #birthofabeauty #testimonifuraiha #furaihaorganikskincare #furaihapremiumcosmeticbrands.

Beauty Valet KL (@beautyvaletkl)

Cuaca kat malaysia dah semakin panas...wajah kita senang menjadi kering .#BeautyspraySimplyLynn adalah pilihan terbaik untuk muka yang yang nak kelihatan wajah yang sentiasa lembab dan segar sentiasa .

Dimana anda berada jangan lupa #BeautySpray , kerana itula rahsia glowing yang sebenar ! ๐ŸŒนKELEBIHAN DAN MANFAAT BEAUTY SPRAY๐ŸŒน ๐ŸMake up tahan lama sehingga 24jam dan beri effect glowing & flawless
๐ŸŒปBoleh digunakan sebagai base make up
๐ŸŒผBoleh merawat masalah jerawat , jeragat dan resdung ๐ŸŒธMelembabkan dan menegangkan kulit wajah
๐ŸMenjadikan awet muda dan melambatkan penuaan kulit
๐ŸŒนMengelakkan kulit kusam dan kering
๐ŸŒธMenghilangkan rasa mengantuk
๐Ÿ€Membantu mengecilkan liang pori
๐ŸŒปMembantu menghilangkan pigmentasi pada kulit muka akibat terdedah matahari
๐ŸŒผMengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana glowing & flawless beauty spray bersifat sejuk
๐Ÿ€Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda
๐Ÿ‚Menstabilkan Ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik
๐ŸŒบMembantu mengurangkan migrain di kepala
๐ŸƒSangat sesuai untuk wanita , lelaki dan semua peringkat umur termasuk bayi juga . ๐ŸŒนCARA GUNA๐ŸŒน โžก๏ธSemburkan pada wajah 3 atau 4 kali sehari โžก๏ธGuna selepas menggunakan krim siang dan krim malam โžก๏ธGuna selepas make up untuk make up tahan lama โžก๏ธBoleh digunakan sebelum make up untuk dijadikan base make up
โžก๏ธBoleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan dan merawat rambut anda
(Semburkan pada kepala jika kerak dikepala dan migrain )

#BeautySprayBySimplyLynn
#GlowingAndaflawlessBeautySpray
#TreatmentBeautySpray
#MakeUpRemoverBeautySpray
#Sayagunapakaidanjual

Lieza (@ariezakaey)

JOM TAMBAH CANTIK SEBELUM RAYA

Wajib cuba produk dari #SIMPLYLYNN ni.
Hot meletop rugi tak cuba..๐Ÿ˜ #BeautySpraySimplyLynn
Bila spray , terasa segar n sejuk . Juga boleh merawat kulit wajah .

#GlowDayCreamSimplyLynn
Dah tak payah tepek foundation tebal2 dah. Muka lebih glowing2 gitu .

#BoosterGlowWhiteningPlusDetoxinSimplyLynn
Satu badan boleh cerah . Berat badan pon terjaga . Nak makan apa je dah tak payah risau .

#GlowingGelTreatmentSimplyLynn
Calit2 tegang n awet muda . Kesan umpama buat botox .

Yang paling penting semua produk Simply Lynn ni dari bahan semulajadi tiada bahan kimia . ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60123078870

#perfectskinbysimplyLynn
#boosterglow
#glowinggeltreatment
#glowdaycream
#beautyspray
#teamdiana
#teamnana
#sayapakaisayajual

Nasriah Nas (@nasriah.nas)

TESTIMONI YANG BERJAYA DAN KONSISTEN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป PANAS PANAS LAGI NI
Wajah terbaru

2016 bulan 12
2017 bulan 5 ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Setelah 5 bln menggunakan #scrubkunyit dan #beautyspray..
kemudian #treatmentcream..wahh lagi bertambah cun tuu.. byk sgt perubahan

Alhamdulillah..happy sgt kan bila tgk ada yg dah berjaya pulih dan cantikk

Pesanan utk anda,
Kalau ada masalah jerawat jangan picit okey.. itu yg sis pernah pesan pd adik ni
Dan sekarang lihat hasilnya

Cara pengunaan :

ambil sedikit scrub dan tempekkan ja dekat muka yg berjerawat tu

Lepas 20min baru cuci..kemudian spray2 dgn beautyspray dan calit2 tc
InsyaAllah jerawat akan kecut dengan cepat!
Konsisten guna InsyaAllah parut pun tak akan tinggal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ anda tak percaya
masih ragu2 .. tak perlu bimbang krn ianya ORGANIK

INGAT ORGANIC INGAT PUTERI RATU

Ani_nhie (@ani_nhie)

Dapat testi AMAZING dari pecinta beauty spray "DHANA"
Dhana sakit cacar sudah sebulan.. berbagai macam obat sudah dicoba dan akhirnya Dhana mencoba beauty spray untuk pengobatan cacarnya.. ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ HASILNYAA ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ Selain dapat menjaga kesehatan kulit wajah ternyata Beauty Spray juga bisa digunakan di seluruh badan (sebagai obat)
HEBATTTKHAAAAAN????๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ALHAMDULILLAH... BERSYUKUR KENAL BEAUTY SPRAY BERSYUKUR BISA MEMBANTU TEMAN DAN LEBIH BERSYUKUR DENGAN BEAUTY DAPAT BANYAK TEMAN BARU.
TERIMAKASIH BEAUTY SPRAY๐Ÿ’‹
TERIMAKASIH SPONSOR๐Ÿ˜™
TERIMAKASIH DHANA๐Ÿ˜˜
TERIMAKASIH TEAM KETCHEH๐Ÿค”

#beautyspray
#naturabeautyspray
#naturaworld
#teamketceh

by Ouhhpae (@seetees.beauty)

Flowless? Glowing?
Liang roma mengecil? Menstabilkan ph kulit?
.
๐ŸƒKelebihan dan manfaat Beauty Water :
--------------------------------------
โ€ขMake up tahan 24 jam(effect glowing)
โ€ขBoleh digunakan sebagai base untuk make up
โ€ขBoleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat
โ€ขMelembab dan menegangkan kulit
โ€ขMenjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
โ€ขMengelakkan kulit kusam dan kering.
โ€ขMembantu mencuci dan meungecilkan liang pori
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP : 012-264 1241
.
#seeteesbeauty #beautywaterbyhawwabeauty #hotsellingproduct #beautywater #beautyspray

Dayang Beauty Secrets. ๐ŸŒน (@dayangbeautysecrets)

๐ŸŒน๐ŸŒนDayang Beauty Mist with Rose Essence & Dayang Treatment Mist merupakan produk keluaran kami yang terbaharu.๐ŸŒน๐ŸŒน .

Dayang Beauty Mist with Rose Essence sangat sesuai dipakai untuk menyegarkan muka dengan haruman asli bunga mawar. Selain itu, terdapat banyak lagi kebaikan memakai Beauty Mist ini antaranya :- โœ”๏ธMenaikkan seri wajah
โœ”๏ธMengawal minyak โœ”๏ธMengecilkan pori-pori โœ”๏ธMelembabkan โœ”๏ธToning

Anti penuaan
Cara-cara: Sebagai toner, letakkan pada kapas dan lapkan pada bahagian muka yang ingin dibersihkan. Sebagai semburan muka, tutup mata dan semburkan secara terus ke muka. #beauty #beautiful #beautymist #beautytips #beautyspray #rosewater #rosemist #roseessence #dayangbeautymist #dayangbeautysecrets @tunnurull
www.dayangbeautymall.com

#produkhalal#produk laris (@by_norsyafiqahmohd)

BEAUTYSPRAY VS GLOWING DAYCREAM
๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†๐Ÿ’†
.
.
Yg ni mmg semua dh tahu kan keberkesanannya..yg paling best ibu berpantang pun ckp sekali sapuan kilat dia punya lain mcm x payah tggu seminggu kesan dia..
.
.
Beautyspray pulak mmg paling best sendiri punya testimoni rambut x gugur dah sekali sikat just 2 3 helai jer dh terselit kt sikat tue..anak pun terkejut..mmg bagus kesan dia kalau konsisten ...
.
.
Kalau nak detail produk lgi wasap direct sue dgn pantas sue akan jawab segala kemusykilan oullsss semua.
.
.
Musim panas skrg ni mmg bagus dah dlm beg2 kakak atau abg2 selittea beautyspray tue utk segar sepanjang hari
.

#glowingdaycream
#beautyspray
#sendiripakaimmgtahukesandia
#simplylynnterengganu
#teamdseida

Jessica Hui (@jessica_hui_maione)

ๅ‰ๅพŒๅฐๆฏ”
Before and after

Jessica Hui (@jessica_hui_maione)

ๅ‰ๅพŒๅฐๆฏ”
Before and after

Jessica Hui (@jessica_hui_maione)

ๅ‰ๅพŒๅฐๆฏ”
Before and after

Puteri Ratu (@scrubratu)

TESTIMONI YG BERJAYA DAN KONSISTEN ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป PANAS PANAS LAGI NI
Wajah terbaru

2016 bulan 12
2017 bulan 5 ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ Setelah 5 bln menggunakan #scrubkunyit dan #beautyspray..
kemudian #treatmentcream..wahh lagi bertambah cun tuu.. byk sgt perubahan

Alhamdulillah..happy sgt kn bila tgk ada yg dh berjaya pulih dan cantikk

Pesanan utk anda,
Kalau ada masalah jerawat jangan picit okey.. itu yg sis pernah pesan pd adik ni
Dan sekarang lihat hasilnya

Cara pengunaan :

ambil sedikit scrub dan tempekkan ja dekat muka yg berjerawat tu

Lepas 20min baru cuci..kemudian spray2 dgn beautyspray dan calit2 tc
InsyaAllah jerawat akan kecut dengan cepat!
Konsisten guna InsyaAllah parut pun tak akan tinggal ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ anda tak percaya
masih ragu2 .. tak perlu bimbang krn ianya ORGANIK

INGAT ORGANIC INGAT PUTERI RATU

STOKIS PUCHONG|+6017-2654034 (@furaiha.stokist.puchong)

.
BEST YAKMAT LUNA BELL DAN BUBBLE GUM๐Ÿ’‹
.
Seriously hakak sorang ni teruja uolss lepas try treament LipCream Furaiha tu. Mana tak bestnya, bibir tak terlalu kering dan melekit langsung weyh.
.
Dia pernah pakai lipcream yang sebelum ni kan buat bibir kering dan melekit rasa bibir macam melekat ada gam euww tak syokkan gitu. Beza dengan treatment lipcream furaiha ni. Rasa ringan jer dan bau pun yummylicious.
.
Hakak ni dah try treatment Lipcream code Luna Bell, sapu nipis jer dah manis gitu. Lagi satu dia try Bubble Gum. Nak nampak bibir ala ala Lofa gitu memang suggested lah code Bubble Gum ni. Santekkk! Siap target lepas ni nak cuba Caramel phewww tak menahan jiwa raga.
.
Korang kalau berminat boleh risik-risik mommy bantu pilih yang mana satu pilihan hati uolss. Best ke best?
.
Pm 017-2654034 Dila
.
.
#Furaiha #furaihalovers #glowboostercream #luminousddcream #aquahabbatussaudasoap #luxuriousbeautyserum #serumbagus #serumterbaik #liptint #liptintkorea#koreanlooked #lipcream #lipmatte #beautyspray #furaihaskincare #furaihapuchong #furaihastokis #dropshipwanted #promosiraya #puchong #selangor #putrajaya #kl #sayajual #bazarpaknil #birthofabeauty #kaksemahempire #furaihaorganikskincare #organicskincare #furaihapremiumcosmeticbrands
More...