TRENDY & KOMERSIAL_PRODUK (@berkatrojak)

Kenapa Susah2 kalau nak cantik?
Hanya perlu spray2 sahaja ..
Jangam Risau, #BEAUTYSPRAY tidak memberi kesan yang NEGATIF pada kulit wajah anda.. Sangat Sesuai untuk kulit BERMINYAK & KERING .. Tak Percaya? Moh lerrr cuba #beautyspray ini πŸ™Œ

BEAUTY SPRAY
RM30 !!
RM30 !!
RM30 !! Wasapp SisπŸ‘‡
013-7424197

POSTAGE βœ”οΈ
COD PASIR GUDANG βœ”οΈ

#agentbeautyspraybysimplylynn
#agentjohorbeautyspray
#sayapakaisayajual

Fenny Arista (@fenny_arkananta)

Beauty spray n strong acid dari kangen water....
Kepoin yuk preen...!! #kangenwaterspray #beautyspray #kangenwater #airajaib #changeyourwaterchangeyourlife

KANGEN WATER BOGOR (@kangenwaterbogor_id)

Miliki wajah fresh, cantik dan bebas masalah kulit di setiap harimu...
-
Hanya tinggal spray manja pake Beauty Water dan Strong Acid aja...
-
Untuk daerah Ciawi dan Bogor bisa COD.
100 ml 25 ribu. 250 ml 45 ribu.
πŸ“© Line ID : dinaramagi
πŸ“© WA : +6282210100714
IG : @kangenwaterbogor_id
.
.
#beautywater #strongacid #healtywater #cleanwater #stongkangenwater #beautywaterasli #beautywatermurah #beautiful #beautywaterindonesia #beautywaterbogor #beautyspray #kangenwater #kangenwaterasli #kangenwaterjakarta #kangenwaterbandung #jualairkangen #jualbeautywaterasli #jualbeautyspray #jualstrongacid #jualmesinkangenwater

BEAUTY WATER ( Ipoh, Perak ) (@beautywateripoh)

Nak kulit cantik ?? Tak pakai makeup pon flawless & kulit masih cantik ??
.
Sesetengah orang kalau tak pakai makeup, kulit akan jadi kusam kan ??
.
Korang cuba cara ni spray Beauty Water ni kat muka 3/4 kali sehari. Kena konsisten la tau awal2 tu. Selepas beberapa hari InsyaAllah korang boleh tengok kesannya. Satu lagi manfaat Beauty Water ni, sel kulit mati kita cepat diperbaharui tau.
.
Nak cuba tak ?? 😊 cepatΒ² whatsapp kite tau πŸ“² 011 3233 4485 . Sebab produk ni laku keras. Baru restok kejap je dah habis. Kalau habis kene tunggu restok balik la. 😁
.
#beautywater #beautywaterhawwabeauty #beautywateripoh #facemist #airmawarbeautyspray #beautyspray #skincaremurah #beautywatermalaysia #beautywatermurah #ruangrezekihanania #bazarpaknil #bazarkarat #bazarpaknilmurah #bazarpaknilonline #ipohcityawesome #ipoh #bulatanamanjaya #aeonklebang #chemor #chepor #tanjungrambutan #tgrambutan #kskbsas #kempgaulukinta #tamanperpaduan #tamanindah #warungsekepingkayu #sunwaycityipoh #gianttambun

kedailawa (@kedailawa)

Ada org ckp
Ehhh...dia tu jual produk kecantikan, tapi tak cantik pun..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Dia tu jual produk kurus,tapi tak kurusΒ² punn..πŸ˜„ Amboi3Γ—!!
Jangan gitu dek non!πŸ˜‰ Tahu tak orang yang jualΒ² tu semua, bukan semua yg dia jual dah pakai bertahun-tahun produk dia jual tu....
Ada yg baru pakai,tapi dia rasa benda tu bermanfaat dia juallah sambil pakai... πŸ‘πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘Œ Kalau kita yang nak berniaga tunggu nak lawa baru nak jual..
bilenye nk masuk income tu,Ye dakkk? Biar kitaa samaΒ²usaha dengan customer sekali nak cantik nak hape dengan produk yg kita jual... Haaa gitew
Baru customer lagi percaya.... 😘😘😘 Jadi bersihkan hati dan niat anda....Minda yang bersih, hati yang bersih... Anda cuba apa produk pun in sha allah akan nampak kesan...
Buang persepsi negatif dalam diri jauh² untuk kita sebarkan kesan positif untuk diri kita dan orang lain... 🌸akk cuma nak bantu kita sesama wanita selesaikan masalah dalaman wanita..🌸cantik itu subjective...
ALLAH DH CIPTA UMATNYA SEBAIK2NYA DAH...
JGN HINA CIPTAAN ALLAH... #BoosterGlowWhiteningPlusDetoxin
#BeautySpray
#MeeracleGemstone
#SimplyLynn
#AdlynCleanser
#PolishFace
#SayaPakaiSayaJual
More...