Health & Beauty Online Shop (@sihat.cantik.onlineshop)

Miliki kulit yg lebih sihat.. Macam mna caranya? Jom cuba produk2 drp PUTERI RATU.

Hasilnya.. Memang wowwwww!

Sy sendiri guna kesemuanya. Anda semua bila lagi?
Masalah jerawat, jeragat serta parut2 jerawat inshaAllah boleh diselesaikan.

Whatsapp 0126560573

#teamtina #scrubratu #sabunpr #beautyspray #maskermint #treatmentcream #puteriratu

30RINGGITFACEMIST & PERFUME (@by_ainshd)

PROMOTION IS BACK!!! Kalini kita buat promo utk cantik2 before raya okay? πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ» ni harga promotion valid 5hb may je okay!

AWBW πŸ’–πŸ’™
RM30 - 1set (harga normal)
RM50 - 2set (PROMO! ✨)
RM75 - 3set (PROMO! ✨) PdV πŸ’šπŸŒΏ
RM25 - 1 bekas (PROMO! ✨) COMBO πŸ’–πŸ’™πŸ’š
RM50 (harga asal)
RM70 (PROMO! ✨ AWBW 2set + PdV)

Ws skrg utk order!!
#sayajual #sisjualmurah #sayajualfacialspray #sayajualfacemist #beautyspray #nakcantik #nakcantikcarisaya #AWBW
#testimoniawbw πŸ’–πŸ’™

30RINGGITFACEMIST & PERFUME (@by_ainshd)

PROMOTION IS BACK!!! Kalini kita buat promo utk cantik2 before raya okay? πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ» ni harga promotion valid 5hb may je okay!

AWBW πŸ’–πŸ’™
RM30 - 1set (harga normal)
RM50 - 2set (PROMO! ✨)
RM75 - 3set (PROMO! ✨) PdV πŸ’šπŸŒΏ
RM25 - 1 bekas (PROMO! ✨) COMBO πŸ’–πŸ’™πŸ’š
RM50 (harga asal)
RM70 (PROMO! ✨ AWBW 2set + PdV)

Ws skrg utk order!!
#sayajual #sisjualmurah #sayajualfacialspray #sayajualfacemist #beautyspray #nakcantik #nakcantikcarisaya #AWBW
#testimoniawbw πŸ’–πŸ’™

30RINGGITFACEMIST & PERFUME (@by_ainshd)

PROMOTION IS BACK!!! Kalini kita buat promo utk cantik2 before raya okay? πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈπŸ™‹πŸ» ni harga promotion valid 5hb may je okay!

AWBW πŸ’–πŸ’™
RM30 - 1set (harga normal)
RM50 - 2set (PROMO! ✨)
RM75 - 3set (PROMO! ✨) PdV πŸ’šπŸŒΏ
RM25 - 1 bekas (PROMO! ✨) COMBO πŸ’–πŸ’™πŸ’š
RM50 (harga asal)
RM70 (PROMO! ✨ AWBW 2set + PdV)

Ws skrg utk order!!
#sayajual #sisjualmurah #sayajualfacialspray #sayajualfacemist #beautyspray #nakcantik #nakcantikcarisaya #AWBW
#testimoniawbw πŸ’–πŸ’™

TRENDY & KOMERSIAL_PRODUK (@berkatrojak)

πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡
🌹CANTIK βœ”οΈ
🌹SEGAR βœ”οΈ
🌹NATURAL βœ”οΈ
🌹LELAKIπŸ‘¦ βœ”οΈ
🌹PEREMPUANπŸ‘§ βœ”οΈ

Spray spray uolls 😸
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
#BEAUTYSPRAY

RM30 !!!
RM30 !!!
RM30 !!! 1.GLOWING & FLAWLESS BEAUTY SPRAY
2.TREATMENT BEAUTY SPRAY

Wasapp Sis 013-7424197

POSTAGE βœ”οΈ
COD PASIR GUDANG βœ”οΈ

#agentbeautyspraybysimplylynn
#agentjohorbeautyspray
#sayapakaisayajual

Kangen Water Surabaya (@kangenwatersby)

FLASH SALE!!!!
4 hari saja ✨
.
IDR 105.000 .
πŸ’§SA BW 100ml
πŸ’§Refill SA BW 330ml
.
Paket hemaaat πŸ‘ŒπŸ»
.
Berlaku sampai 30 April saja ya 😁

Order now or cry later πŸ˜‚
.
.
#kangenwater #kangenwatersby #kangenwatersurabaya #promokangenwater #paketkangenwater #beautywater #beautyspray #facespray #facespraymurah #strogacid #skincare #distributorkangenwater #kangenwaterori #kangenwaterasli

Kangen Water Surabaya (@kangenwatersby)

FLASH SALE!!!!
4 hari saja ✨
.
IDR 105.000 .
πŸ’§SA BW 100ml
πŸ’§Refill SA BW 330ml
.
Paket hemaaat πŸ‘ŒπŸ»
.
Berlaku sampai 30 April saja ya 😁

Order now or cry later πŸ˜‚
.
.
#kangenwater #kangenwatersby #kangenwatersurabaya #promokangenwater #paketkangenwater #beautywater #beautyspray #facespray #facespraymurah #strogacid #skincare #distributorkangenwater #kangenwaterori #kangenwaterasli

Kangen Water Surabaya (@kangenwatersby)

FLASH SALE!!!!
4 hari saja ✨
.
IDR 105.000 .
πŸ’§SA BW 100ml
πŸ’§Refill SA BW 330ml
.
Paket hemaaat πŸ‘ŒπŸ»
.
Berlaku sampai 30 April saja ya 😁

Order now or cry later πŸ˜‚
.
.
#kangenwater #kangenwatersby #kangenwatersurabaya #promokangenwater #paketkangenwater #beautywater #beautyspray #facespray #facespraymurah #strogacid #skincare #distributorkangenwater #kangenwaterori #kangenwaterasli

FOUNDER NATURAWORLD (@mimivee01)

Perlu Tambahan Uang Belanja ??? πŸ’— πŸ“£ JADI RESELER BEAUTY SPRAY NATURA UNTUNGNYA GEDE !!!!! πŸ’—Glutathione Collagen Spray πŸ’—

Dengan Beauty Spray Miliki kulit wajah πŸ’†πŸ’†πŸ’† ▢️ Putih bersih
▢️ Bercahaya
▢️ kenyal
▢️ kencang
▢️ Pori pori halus/kecil
▢️ Bebas Flek
▢️ Bebas Jerawat

Harga 85 ribu / btl

Keuntungan menjadi reseler beauty spray natura : πŸ”½ Jual 1 paket untung 175 ribu
πŸ”½ Jual 2 paket dapat tambahan bonus 50 ribu jadi Total keuntungan anda 400 ribu ( 1 paket = 5 botol ) ada harga khusus reseler !!! LANGSUNG JUALAN πŸ’ƒ πŸ“ˆ Materi Iklan dan picture dan BC sudah kami siapkan , tinggal copas aja
πŸ“ˆ Masuk ke group WA khusus reseler πŸ‘ Cara Jadi reseler : Isi data lengkap disertai dengan pembelian 1 botol beauty spray seharga 85 ribu πŸ‘€ WA : 082188686421 mimi

#beautyspray
#leadernaturaworld
#naturaworldjakarta
#naturaworldbekasi
#naturaworldbogor
#pemutihwajah
#serumpemutih

Puteri Ratu (@scrubratu)

Dah masuk tengah hari rupanya. Patot la perut lapar. Ok coming soon scrub nak touch down kat tangan ni. Sapa2 yang dok area utem kampus teknologi nak cuba barangan #puteriratu ni boleh pm haziq πŸ“²0195498048

Jangan malu jangan segan mai ja pm cheq k. Kalau malu hampa yang rugi πŸ“²0195498048
πŸ“²0195498048
πŸ“²0195498048

#puteriratu #puteriratumelaka #scrubratu #scrubratumelaka #scruborganik #scrubkunyit #BeautySpray #maskermint #sabunprmelaka #agenscrubratumelaka #ayerkerohmelaka #utem #ftkutem #support

LULUR BERAS ARJUNA TULUNGAGUNG (@berasarjuna.ta)

Arjuna Rose Water
.
Dibuat dari kelopak bunga mawar yang di ekstraksi dengan metode destilasi dan diberikan bahan tambahan alami yang mampu menyerap air dan udara sehingga kulit tetap lembab.
Size: 100ml (botol spray)
.
Manfaat:
-Sebagai alas masker / campuran untuk masker
-Sebagai toner untuk melembabkan wajah
-Mengurangi iritasi dan melembutkan kulit
-Meremajakan kulit dan anti penuaan
-Menyegarkan kulit
-Menyeimbangkan minyak di kulit, baik untuk kulit berminyak maupun kulit kering
.
.
Info lebih lanjut πŸ‘‡πŸ»
πŸ’Œ WA 0822-1009-7355
πŸ’Œ Line @rwf7063a ( pakai '@' ya )
β€’
β€’
Maaf tidak menerima DM, karena DM jarang dibaca kak πŸ™πŸ»
.
.
Follow :
@berasarjuna.ta @berasarjuna.ta @berasarjuna.ta @berasarjuna.ta
.
.
#roserwater #airmawar #toneralami #antioksidan #kangenwater #toner #pelembabalami #pelembab #airmawarmurah #airmawarbeautyspray #beautyspray #natural #treatment #flowers #homecare #homemade #tulungagung #maskerberasalami #lulurberasalami #lulurtradisional #maskertradisional

Kangen Water Beauty Face Spray (@natural.my)

Ni review yang kami dapat from one of the customers semalam. Puas hati terus semangat nak repeat order. Korang yang lain ni bila lagi nak cuba? Belum cuba belum tahu.
.
NaturalΓ© KW pH2.5 & pH6.0 mampu membantu mengatasi masalah kulit. Tanpa sebarang campuran bahan kimia! Sila whatsapp 017-2884715 untuk tahu order.
.

#naturalΓ© #natural #skincare #kangenwater #kangenwatermalaysia #beautywater #beautyproduct #beautyspray #antiseptic #jerawat #kulitbermasalah #sayajualmurah #sayajual #igreview #igreviewmalaysia #feedbacknaturale .
.
nak tngk lagi testimoni click je #naturaleKWtestimoni okay!

Kangen Water Beauty Face Spray (@natural.my)

Ramai tanya, selamat ke pakai air pH2.5 pada kulit wajah? Jawapan dia of course selamat! Boleh sembur banyak mana pun. Tak percaya boleh google kebaikan dia untuk wajah. Boleh bunuh kuman penyebab jerawat/gatal-gatal. .
.
NaturalΓ© KW tiada sebarang bahan kimia campuran. Memang sesuai especially untuk yang kulit sensitif, takboleh pakai produk sebarangan. Cuma sembur dan tunggu sehingga kering. Pastu tangan tu jangan la gatal-gatal pergi usik jerawat tu. Tau tau. .
.
Apa lagi order lah sekarang. wasap 017-2884715 untuk order ok!! RM40 ss/rm43 sm per set of pH2.5 & pH6.0 spray. Harga termasuk postage. .

P/s: Botol spray kami hanya terdiri daripada spray 200ml. .
#naturalΓ© #natural #kangenwater #kangenwatermalaysia #beautyproduct #beautywater #beautyspray #acne #jerawat #kulitbermasalah #sayajual

IBU PUTIH | POLISH FACE (@nina.skincare.ganu)

Kalau rasa mengantuk, awk buat apa? Basuh muka? No no no, SPRAY LA DGN #AIRMAWAR segar lagi wangi gittuw
.
WHATSAPP 0145267976
#AirMawarBeautySpray #AirMawar #ninaskincare #produkkecantikan #produkbumiputera #beautyspray #spraymuka

IBU PUTIH | POLISH FACE (@nina.skincare.ganu)

"Pori pori tertutup bila pakai ni"
.
Ofkos lah uolss! AIR MAWAR nie banyak sgt manfaat pada skin kita. Bukan boleh cerah je, boleh rawat skin utk lebih sihat dan berseri πŸ˜‡
.
WHATSAPP 0145267976
#airmawar #beautyspray #spraymuka

noorasnizahazis (@noorasnizahazis)

Nak Cantek Sebelum Raya?Hasil yang Superrbbbb??? Jom jom jomπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Wajib cuba produk dari #SIMPLYLYNN ni.
Hot meletop rugi tak cuba..😍 #BeautySpraySimplyLynn
Bila spray , terasa segar n sejuk . Juga boleh merawat kulit wajah .

#GlowDayCreamSimplyLynn
Dah tak payah tepek foundation tebal2 dah. Muka lebih glowing2 gitu .

#BoosterGlowWhiteningPlusDetoxinSimplyLynn
Satu badan boleh cerah . Berat badan pon terjaga . Nak makan apa je dah tak payah risau .

#GlowingGelTreatmentSimplyLynn
Calit2 tegang n awet muda . Kesan umpama buat botox .

Yang paling penting semua produk Simply Lynn ni dari bahan semulajadi tiada bahan kimia . πŸ“² www.wasap.my/60193544374 ( noor )

#simplyLynn
#boosterglow
#glowinggeltreatment
#glowdaycream
#beautyspray
#teamNoor

Hidayah Husin | Mary Kay Johor (@hidayahh05)

Mary kay Makeup Finishing Spray..
READY STOCK 🌹

Penyembur utk mekap kekal sempurna :
β€’ Bebas minyak
β€’ Mengering cepat
β€’ Tidak melekit
β€’ Mengekalkan mekap tampil segar dan berkekalan. πŸ’₯Cara Penggunaan :
Setelah menggunakan mekap, pegang botol kira-kira 8 hingga 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk β€œX” dan β€œT” utk mengekalkan kesempurnaan kulit sehingga berjam-jam!
Jom cuba 😘😘😘 Hidayah Husin | MaryKay Johor

#finishingspray #marykaymalaysia #beautyspray
More...