keklynn ❤️ (@thefilynn)

Yehaaaaaa. Tak sabar sangat nk tggu sticker sampai lepastu dah bole launch #beautywater by TheFilynn niii. . .
Keklynn mmg puas hati sgt dgn hasil kerja kak yunn dari @tepakemaskad ni tauu. Dari kad kawen, bunting, skrg sticker label products keklynn sendiri semua dari kak yun. Mmg purrrrrffeectttoooo! . .
Ampaaa taktau nak cari kat mana nk buat kad kawen? Bunting? Sticker? Ataupun design semata? Bole la contact kak yun ni. Service tiptop! . .
Tunggu tauuuu #beautywater keklynn! Nnt keklynn nk release harga promo kat ampaaa. .
#organicskincareproductbytf
#organicturmericfacemask
#cinnamonbeautysoap
#beautywater
#teamkeklynn
#thefilynn

Readystock EST. 2014 (@dandelionshopp)

Wajah mu terlihat kusam & kering ? ✨
Mau Wajah Kinclong bebas jerawat?
Check real testi 👉 @dandelionshopp.
Ready Stock :
- Beautywater + StrongAcid IDR 95.000
- BEAUTYWATER BUY2GET1FREE. Good product, Real Product 👍
#checktestidandelionshopp #testidandelionshopp #beautywater #strongacid #beautywaterbatam #beautywaterbalai #lactsoy #dandelionshopp #semuatengtangbatam #readystock #highquality #adaharga #adakualitas #since2014
Order Langsung Via 👇🏻
📲 Line < crisnaellyshera >
📲 Whatsapp < 0812-7561-6767 >
📲 BBM < D310E588 >

brainking plus lampung autis (@brainkinglampung)

Catat waktunya!

Hari Sabtu, 6 Mei 2017
Pukul: 13.00 sd selesai
Tempat: RM. Kampung Bambu
Jln. Griya Utama No. 57 Way Halim Permai
.
.
Book tempatnya dari sekarang ya....

brainking plus lampung autis (@brainkinglampung)

Catat waktunya!

Hari Sabtu, 6 Mei 2017
Pukul: 13.00 sd selesai
Tempat: RM. Kampung Bambu
Jln. Griya Utama No. 57 Way Halim Permai
.
.
Book tempatnya dari sekarang ya....

brainking plus lampung autis (@brainkinglampung)

Catat waktunya!

Hari Sabtu, 6 Mei 2017
Pukul: 13.00 sd selesai
Tempat: RM. Kampung Bambu
Jln. Griya Utama No. 57 Way Halim Permai
.
.
Book tempatnya dari sekarang ya....

Ready stock Batam (@kinderbeauty_)

Yukk bagi kita yang kulit nya kering , berminyak , kasar , sensitif ,berjerawat atau apapun jenis kulit anda semuanya bisa menggunakan " BEAUTY WATER" tanpa ada efek samping nya looo... Kegunaan Beauty Water - bisa mengencangkan kulit wajah
- Bisa untuk toner wajah
- Bisa membuat kulit menjadi lembab dan lembut - Membersihkan serta mengecilkan pori-pori kulit wajah
( dapat di gunakan sesering mungkin kapanpun anda mau )
Ready stock :
* Beauty water IDR 30.000
* Beli 2 Beauty water IDR 50.000 ONLY
Line : christinaliang_ #beautywater#beautywatermurah#beautywaterspray#beautywatershop#beautywaterasli

Consultant Kecantikan (@glowing_flawless_shop)

Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
❤️Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤️Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤️Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat
❤️Melembab dan menegangkan kulit
❤️Menjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
❤️Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤️Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori
❤️Menghilangkan rasa mengantuk.
❤️Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤️Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤️Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.
❤️Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤️Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤️Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
#beautywater #beautywatermurah #beautywaterspray #beautywaterbyhawwabeauty
.
Harga rm30 jeeee exc postage 😘
Murahhh ngattt

PALEKKO MAKASSAR (@palekkomakassar)

Halo pecinta palekko!!!
Siapa nih yg belum order palekko?? Silahkan isi format ordernya yah, kemudian kirim ke kami yah. #palekkomakassar
Delivery Order
📞085256424426
📱ID Line resstimuzakkir.
📱Line@ : @dzm4043m (use @)
📱BBM D24069B1.
🏠Open Order Everyday
• Free wifi • Chef dr. Resti

akunpromo (@promosi.s)

#Repost @momollipop with @repostapp
・・・
Son & Park Beauty Water 60ml
85.000

Notes: Ini yg isi 60ml ya bukan yg full size

My new favorite!!! Ih saya seneng bgt deh begitu nyobain ini produk. Jadi fungsi dr si beauty water ini adalah sbg multi tasking toner. Jd dia berfungsi sbg deep cleansing (biasanya dipake stlh cuci muka). Ga cuman itu aja, diapun sekaligus punya healing properties yg bs bikin tekstur kulit menjadi lebih baik DAAAAN mempersiapkan wajah kita menjadi perfect canvas saat bermake-up ria

Saya sendiri ngerasa makeup eike jadi lebih mulus dan tahan lama kl di prepare pk si beauty water ini.

Oh FYI, son&park ini sbnrnya 2 org MUA asal korea yg femes parah. Mereka collab dan bikin rangkaian produk2 kecantikan. Cuman setau saya sih ya, kedua org ini malah di kick dari beauty company nya sendiri. Saya krg paham sih gmn ceritanya.. tp krg tau jg deh ya ini bener apa enggak hehehe.

Ini detail yg saya copas dr soko glam:
This multi-tasking toner and cleansing water has quickly become a cult favorite, as well as a 2015 Soko Glam Beauty Award Winner! It creates a clean base for the next steps in your skincare and makeup routine. Originally created by master artists, Son & Park, Beauty Water lives up to its name.

The Beauty Water is not just a cleanser, it also has mild exfoliation abilities with willow bark and papaya extract to help sweep away dead skin cells, revealing brighter skin tone and smoother texture. Lavender water, rose water, and orange fruit extract impart a subtle hydration so your skin can be prepped to absorb the next skin care steps, while adding in a bit of moisture.
Beauty Water can be used in the morning to create the perfect canvas for makeup application, midday as a refresher, and night after cleansing to whisk away remaining impurities. For normal, oily, dry, and combination skin types. Beauty Water has a pH of 4.5, effectively resetting the skin's natural pH after cleansing.

#son&parkbeautywater #sonandpark #sonandparkbeautywater #beautywater #koreanmakeup #makeupkorea #Jualson&parkbeautywater #Jualsonandpark #Jualsonandparkbeautywater #Jualbeautywater #Jualkoreanmakeup #Jualmakeupkorea #ipreview @preview.app

CALLING FOR VENDOR❗️ (@tophijabboutique)

#vendor #tophijab #slotkosmetik @nurnabila_yop
.
💐 Kelebihan dan manfaat BEAUTY WATER 💐
.
.
❤️Make up tahan 24 jam(effect glowing)
❤️Boleh digunakan sebagai base untuk make up
❤️Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat
❤️Melembab dan menegangkan kulit
❤️Menjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
❤️Mengelakkan kulit kusam dan kering.
❤️Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori ❤️Menghilangkan rasa mengantuk.
❤️Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
❤️Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
❤️Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda
❤️Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
❤️Membantu mengurangkan migrain di kepala.
❤️Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi.
.
🍀 LANGKAH PENGGUNAAN BEAUTY WATER 🍀
.
.
●Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari.
●Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty & biarkan kering sendiri.
●Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up).
●Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
.
.
#beautywaterhawwabeauty #beautywater #beautywaterbehrang #bebeauty #beautywaterslimriver #effectglowing #shineyourprefectskin #sparyajaib #parut #sparymuka #beautywatershop

Dekjull15 (@adekjulli15)

#beautywater
#strongacid
Untuk menjaga PH Kulit wajahmu Dan sangat bagus untuk wajah pemakaian jangka panjang Mencegah penuaan dini Dan kerutan Dan flek hitam
Check it out @adekjuli15 made by order
#kangenwaterbali 💧

beautyskinexpert (@seetees.beauty)

🌸BE BEAUTY SKIN EXPERT (SET LENGKAP BEAUTY WATER & ACIDIC WATER)
.
✨Beauty Water
Kelebihan dan manfaat Beauty Water
•Make up tahan 24 jam(effect glowing)
•Boleh digunakan sebagai base untuk make up
•Boleh merawat serta menghilangkan masalah resdung, jerawat dan jeragat •Melembab dan menegangkan kulit •Menjadikan anda awet muda
dengan melambatkan proses penuaan.
•Mengelakkan kulit kusam dan kering.
•Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori
•Menghilangkan rasa mengantuk.
•Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.
•Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk..
•Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.
•Menstabilkan ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik..
•Membantu mengurangkan migrain di kepala.
•Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga bayi
.
💫Acidic water
Kelebihan & manfaat
•Sebagai antiseptik
•Hand sanitizer
•Membunuh kuman dalam masa 30 saat
•Menghilangkan parut dan luka dengan lebih cepat
•Menjaga kebersihan area kewanitaan dan keputihan
•Ubat kumur sakit mulut,gigi dan gusi
•Pemutih gigi
•Membersihkan wajah dari bakteria penyebab jerawat
•Masalah resdung
•Masalah kelemumur
•Ruam panas
.
#beautywater
#hotsellingproduct #beautywaterbyhawwabeauty #acidicwaterbyhawwabeauty
#allaboutbeauty
#seeteesbeauty
#teamfarales

fatincho.bc (@fatincho.bc)

BEAUTYWATERSPRAY
🌹wangi bak bunga rose
🌹HILANG MENGANTUK

Hanya spray2 shj.. 200ml satu botol..
Dah ramai yg repeat order..
Place your order now!

#beautywater
#beautyspray
#hilangkanmengantuk
#hilangkanmigrain
More...