FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Sedihnya muka banyak jerawat. Berminyak pulak tu. Kering sangat, banyak menggelupas. Asyik tukar product sebab semua product tak sesuai. Terpengaruh pulak dengan iklan putih seawal 3 hari semua, sampai tak fikir product tu ada merkuri ke tak. Malu nak jumpa org, muka teruk sangat dah ni...
.
JANGAN RISAU. Jangan biarkan perasaan tu membuak buak dalam diri anda. Saya ada barang boek untuk orang yang ada macam macam masalah tu. Jangan risau KW yang saya jual takde bahan kimia pun, sesuai untuk semua jenis kulit. 100% direct form machine kangen 😍 tak caye air je boleh elokkan masalah korang? Boleh search Kangen Beauty Water Review dekat google. Product ni dah sampai Indonesia, international sebab sangat bagus 💯
.
Banyak sangat manfaat ketiga tiga product yang saya jual. Beauty Water pH6.0, Antiseptic Water pH2.5, Cleanser pH11.5. 3 botol ni RM45 je tauuu. Free postage ke semenanjung, sabah sarawak tambah rm5 je! Saya tak bual kosong tau, ramai yg dah guna & berkesan. Plus harga sangat murah & berpatutan.
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #beautywater #facemist #facemistmalaysia #facemistmurah

(@kinderbeauty_)

Yukk bagi kita yang kulit nya kering , berminyak , kasar , sensitif ,berjerawat atau apapun jenis kulit anda semuanya bisa menggunakan " BEAUTY WATER" tanpa ada efek samping nya looo... Kegunaan Beauty Water - bisa mengencangkan kulit wajah
- Bisa untuk toner wajah
- Bisa membuat kulit menjadi lembab dan lembut - Membersihkan serta mengecilkan pori-pori kulit wajah
( dapat di gunakan sesering mungkin kapanpun anda mau )
Ready stock :
* Beauty water IDR 30.000
* Beli 2 Beauty water IDR 50.000 ONLY
Line : christinaliang_ #beautywater#beautywatermurah#beautywaterspray#beautywatershop#beautywaterasli

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Sedihnya muka banyak jerawat. Berminyak pulak tu. Kering sangat, banyak menggelupas. Asyik tukar product sebab semua product tak sesuai. Terpengaruh pulak dengan iklan putih seawal 3 hari semua, sampai tak fikir product tu ada merkuri ke tak. Malu nak jumpa org, muka teruk sangat dah ni...
.
JANGAN RISAU. Jangan biarkan perasaan tu membuak buak dalam diri anda. Saya ada barang boek untuk orang yang ada macam macam masalah tu. Jangan risau KW yang saya jual takde bahan kimia pun, sesuai untuk semua jenis kulit. 100% direct form machine kangen 😍 tak caye air je boleh elokkan masalah korang? Boleh search Kangen Beauty Water Review dekat google. Product ni dah sampai Indonesia, international sebab sangat bagus 💯
.
Banyak sangat manfaat ketiga tiga product yang saya jual. Beauty Water pH6.0, Antiseptic Water pH2.5, Cleanser pH11.5. 3 botol ni RM45 je tauuu. Free postage ke semenanjung, sabah sarawak tambah rm5 je! Saya tak bual kosong tau, ramai yg dah guna & berkesan. Plus harga sangat murah & berpatutan.
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #beautywater #facemist #facemistmalaysia #facemistmurah

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

.
Kelebihan Beauty Water ;
.
💕 tidak mempunyai bahan kimia dan merkuri
💕 mengecutkan jerawat dalam masa 3 hari
💕 menghilangkan parut jerawat
💕 kembalikan kulit asal anda
💕 menjadikan kulit licin dan flawless
💕 menghilangkan whitehead dan blackhead 💕 boleh dijadikan sebaga setting make up
💕 mengurangkan muka berminyak
💕 menegangkan dan melembabkan kulit
💕 merawat masalah kulit kusam dan kering
💕 menghilangkan panau pada muka
💕 naturalkan semula pH kulit muka anda
💕 membersih dan mengecilkan liang liang pori
💕 digunakan sebagai toner make up
💕 menghilangkan rasa mengantuk
💕 membantu menghilangkan sunburn pada kulit
💕 sejuk dan mengimbangkan pH pada kulit
💕 mengurangkan sakit migrain dikepala
💕 sesuai untuk semua jenis kulit sama ada alahan ataupun normal
💕 sesuai bagi lelaki dan perempuan pada semua peringkat umur
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#kangenwatermalaysia #tipscantik #jomjadicantik #skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #facemist #beautywater #facemistmurah #facemistmalaysia

Chi Nguyen (@cheeley18)

New toys 😍 Dòm package là thấy mê mẩn rùi. Simple is the best ❤️ #beautywater #mybeautydiary #cosmetic #tròncosmetics

FACEMIST BEBAS BAHAN KIMIA💟 (@beautynatural.my)

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk 😞 Terus malas nk makeup dah 😔 Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? 😥 .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom ✨Harga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM40 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon 😍 Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun 😘

More feedback? tekan #feedbackbnmy / search google Kangen Beauty Water review

Whatsapp sis meh utk order 0175984038 #kangenwatermalaysia #kangenwaterspray #kangenwatermalaysiamurah #kangenwatermalaysiasemenanjung #beautywater #beautywatermurah #facespray #facespraymurah #skincare #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jomjadicantik

🌹Nurul Farhana Saidin🌹 (@_farhana.fana_)

.
Apa itu #moisturizergel dan #beautywater ❤️
.
❤️ Moisturizer Gel by Ulfaa Beauty
👍🏽 100% organik , elak sunburn , muka kusam , muka kering , muka berminyak, ruam baby , eczema , jerawat , hilangkan parut dan banyak lagi . Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
❤️ Beauty Water by Hawwa Beauty
👍🏽 Menghilangkan masalah whitehead , blackhead , jerawat , jeragat , muka kusam, migrain, resdung, kecilkan liang pori dan banyak lagi. Sesuai untuk lelaki, wanita dan baby
.
Berminat Whatsapp 01121004478
COD UUM/CHANGLUN
.
#beautywater #beautywaterbyhawwabeauty #moisturizergel #moisturizergelbyulfabeauty #pelembab #moisturizer #uum #uumsintok #uumstudent #makeuptutorial #unimap #kolejmatrikulasikedah #kmk #makeup #changlun #jitra #alorsetar #arau #kangar #kualaperlis #kedah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #makeupsetting #makeupfixing #spraymakeup #spraymuka

Mish Ftin (@mish.irfa)

Hi Pengantin Baru!
Sebelum tidur dah spray Beauty Water ke?hehe..
semoga mimpi indah ditaman bunga..muahh..
.
Minggu ni rasa baik hati nak belanja orang la!
.
2 botol #beautywater Free Postage😍😍

Записки о ......... (@radels_kris_design)

Чьорт побьери , как можно было лечь здоровым человеком, а проснуться больным 😰 У человека Кристины были грандиозные планы на этот день) и все они размазались о бумажные платочки( Надо таблетку, чтоб все вернулось обратно!
Так, но у меня вопрос по существу, особенно Ростов отзовись🤘🏻 Я намереваюсь посетить корнер Килс, кто нить получал подарок к ДР , про который все говорят? Проявите плиз гражданскую сознательность и отпишитесь в коммент 👍🏻 #весна
#блин
#пришла
#мойБутиБлог
#бьютиблоггер

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk 😞 Terus malas nk makeup dah 😔 Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? 😥 .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom ✨Harga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM30 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon 😍 Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun 😘
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #beautywater #facemist #facemistmalaysia #facemistmurah

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk 😞 Terus malas nk makeup dah 😔 Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? 😥 .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom ✨Harga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM30 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon 😍 Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun 😘
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #beautywater #facemist #facemistmalaysia #facemistmurah

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Kulit tak berminyak tp jenis combination. Kadang kadang naik jerawat banyak banyak. Kadang kadang terus kering. Pakai foundation jadi takrata, nampak capuk 😞 Terus malas nk makeup dah 😔 Nak jumpa orang pun, asyik dok pikir, org tu tengok jerawat aku, malunya.. camne nk sorok.. Sis ada tak jalan utk selesaikan masalah ni? 😥 .
.
Jawapan dia YES! Untuk masalah kulit kering & muka yg selalu naik jerawat. Sis prefer korang pakai Beauty Water pH6.0 + Antiseptic water pH2.5. Dengan complete set ni, boooom ✨Harga pun harga mampu milik, semua orang boleh pakai dik oi. RM30 sahaja untuk 1 set 2 botol ni tau! FREE postage to semenanjung, ss add rm5. Korang dah boleh dpt kulit yg bebas jerawat, moist jeee selalu. Lepasni mesti dh takrisau la nak pakai makeup selalu pon 😍 Lagiii ketagih pakai KW, lagi dpt kulit cantik. Siapa taknak oii? Sesuai utk semua jenis kulit, 100% direct from kangen machine, based water, tanpa penggunaan bahan kimia pun 😘
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #beautywater #facemist #facemistmalaysia #facemistmurah

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Hi korang! Jom order Beauty Water and Antiseptic Spray sebab sale akan tamat bila bila je tau! 😱😱😱
.
Manfaat Beauty Water & Antiseptic Spray;
.
🌸 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat
🌸 menghilangkan dan mengurangkan jerawat
🌸 melembab dan menegangkan kulit
🌸 menjadikan awet muda dgn melambatkan proses penuaan
🌸 mengelakkan kulit kesam dan kering
🌸 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
🌸 boleh digunakan sebagai toner untuk make up
🌸 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
🌸 mengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana Beauty Water bersifat sejuk
🌸 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit
🌸 menstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
🌸 membantu mengurangkan migrain di kepala
🌸 sangat sesuai untuk wanita, lelaki dan semua peringkat umur sehingga baby
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajualmurah
#sayajual #isell #beautywater #facemist #facemistmurah #facemistmalaysia

Katerina (@kater91)

Если тебе грустно, нанеси еще немного помады 💄 и переходи в наступление🙈 😜

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Sedihnya muka banyak jerawat. Berminyak pulak tu. Kering sangat, banyak mengelupas. Asyik tukar product sebab semua product tak sesuai. Terpengaruh pulak dengan iklan putih seawal 3hari semua, sampai tak fikir product tu ada mercury ke tak. Malu nak jumpa orang, muka teruk sgt dh ni...
.
.
JANGAN RISAU. Jangan biarkn perasaan tu membuak buak dlm diri anda. Sis ada barang boekkk untuk korang yg ada macam macam masalah tu. Jangan risau, KW yg sis jual takdak bahan kimia pon guna, sesuai utk semua jenis kulit. 100% direct from machine kangen 😍 Tak cayaa air je boleh elok masalah korang? Boleh search Kangen Beauty Water Review kt Google. Product ni dh smpai Indonesia, international, sbb sangat sangat bagus 💯 Macam macam masalah dh saya tolong utk selesaikan. Skrg ni turn korang pulakkk 😍
.
.
Banyak sangat manfaat ketiga tiga produk yg sis jual. Beauty water ph6.0, Antiseptic water ph2.5, Cleanser ph11.5. Sis tk bual kosong dear, terbukti tau dgn feedback feedback customer sis. Plus! Sis jual murah pulak tuu 😆
.
💟 Set 2botol RM30
-Free postage to semenanjung
-Dapat botol beauty dan antiseptic tau. 2botol dik oi
-200ml pulak tu satu botol, tahan lamaa.
Free eyedrop
.
💟 Set 3botol RM45
-dpt 3botol, beauty+ cleanser+ antiseptic
-200ml lak tu satu botol, tahan lama aii 😍
-Free postage semenanjung
-Free travelling bag
-Free gift
Free eyedrop
Promotion ni bila bila je boleh habis tau. So selagi promo ni takhabis lagi, baik cepat grab. Botol pun takbanyak dah stock ni 😆 Nanti kempunan, den tak dapat nak nolong ;b .
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#kangenwatermalaysia #tipscantik #jomjadicantik #skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajual #sayajualmurah #isell #facemist #beautywater #facemistmurah #facemistmalaysia

FACEMIST ON PROMOTION ‼️ (@chantique.organic)

Hi korang! Jom order Beauty Water and Antiseptic Spray sebab sale akan tamat bila bila je tau! 😱😱😱
.
Manfaat Beauty Water & Antiseptic Spray;
.
🌸 merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat
🌸 menghilangkan dan mengurangkan jerawat
🌸 melembab dan menegangkan kulit
🌸 menjadikan awet muda dgn melambatkan proses penuaan
🌸 mengelakkan kulit kesam dan kering
🌸 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)
🌸 boleh digunakan sebagai toner untuk make up
🌸 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka akibat cahaya matahari
🌸 mengurangkan kerengsaan pada kulit sensitif kerana Beauty Water bersifat sejuk
🌸 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dgn meningkatkan tahap metabolisma kulit
🌸 menstabilkan pH untuk kulit yg lebih sihat dan cantik
🌸 membantu mengurangkan migrain di kepala
🌸 sangat sesuai untuk wanita, lelaki dan semua peringkat umur sehingga baby
.
Kindly whatsapp to place your order +60179292708 💕
.
.
#skincaremalaysia #produkbebaskimia #produkorganik #bebasmerkuri #produkmuka #kangenwatermalaysiasemenanjung #kangenwaterproduk #kangenwatermurah #sayajualmurah
#sayajual #isell #beautywater #facemist #facemistmurah #facemistmalaysia
More...