MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

1 Day Serum ( Kegunaan nya untuk day shj , memang repair kulit korang before make up ke before terkena matahari ) , 1 NIGHT Serum ( kegunaan untuk malam sahaja , repair kulit waktu tido ) . serum ni sangat recommend pada semua . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60174334463 untuk oder .

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini pulak " Crystal Rubber petal rose whitening Masker " #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

Biasa nya kalau yang ade masalah jerawat dan kulit oily & bekas jerawat kite suggest yang ini ❤️ . #adellbeauty #jerawat #berminyak #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin #kamijual

Stokis A'dell Beauty KB (@lemina.co)

#Repost @adell.beauty_hq (@get_repost)
・・・
Good Morning 😃 #adellbeauty Follower ... ✨. may allah bless us today . . amin ya rab ! . #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellaryana - I LOVE YOU @adell.beauty_hq 🙈 #ilovemyskin #adellbeauty #becausebeautyisconfidence 🕊️ TQ , jaga kan kulit kite ❤️ sampai jadi macam budak umur 16 tahun, okay gerak gih sekolah dulu 🤣 geng . - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @ardellaryana - I LOVE YOU @adell.beauty_hq 🙈 #ilovemyskin #adellbeauty #becausebeautyisconfidence 🕊️ TQ , jaga kan kulit kite ❤️ sampai jadi macam budak umur 16 tahun, okay gerak gih sekolah dulu 🤣 geng . - #regrann

I'm #SmallGirlInTheBigCity (@ardellaryana)

I LOVE YOU @adell.beauty_hq 🙈 #ilovemyskin #adellbeauty #becausebeautyisconfidence 🕊️ TQ , jaga kan kulit kite ❤️ sampai jadi macam budak umur 16 tahun, okay gerak gih sekolah dulu 🤣 geng .

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 Day Serum ( Kegunaan nya untuk day shj , memang repair kulit korang before make up ke before terkena matahari ) , 1 NIGHT Serum ( kegunaan untuk malam sahaja , repair kulit waktu tido ) . serum ni sangat recommend pada semua .Its only Rm 100 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 126 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder . - #regrann

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 set sabun ( Dalam dia ada sabun 24k gold egg soap 1 & snail whitening pearl soap 1 ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum ( kegunaan DAY shj ) . Its only Rm 170 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 200 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder . - #regrann

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 sabun tomato ( untuk kulit jerawat & oily ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum . Its only Rm 110 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 144 not including postage. #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

1.@Regrann from @adell.beauty_hq - Okay !!! sila stalker 👀 gambar kami untuk set2 #merdekaPromo . tak ada tarikh luput . stock ade kita masih promo , kalau setiap set tu habis .. bermakna hArga back to normal . " 1st come 1st serve " . 🌹💋 #adellbeauty #ilovemyskin #sale #kamijual - #regrann .

2.@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 Day Serum ( Kegunaan nya untuk day shj , memang repair kulit korang before make up ke before terkena matahari ) , 1 NIGHT Serum ( kegunaan untuk malam sahaja , repair kulit waktu tido ) . serum ni sangat recommend pada semua .Its only Rm 100 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 126 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder . - #regrann .

3.@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 set sabun ( Dalam dia ada sabun 24k gold egg soap 1 & snail whitening pearl soap 1 ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum ( kegunaan DAY shj ) . Its only Rm 170 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 200 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder . - #regrann .

4.@Regrann from @adell.beauty_hq - Okat ini set ada : 1 sabun tomato ( untuk kulit jerawat & oily ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum . Its only Rm 110 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 144 not including postage. #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... kita xde valid promo sampai bila , barang masig ade makna masih promo . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder - #regrann

(@adell.beauty_hq)

Okat ini set ada : 1 Day Serum ( Kegunaan nya untuk day shj , memang repair kulit korang before make up ke before terkena matahari ) , 1 NIGHT Serum ( kegunaan untuk malam sahaja , repair kulit waktu tido ) . serum ni sangat recommend pada semua .Its only Rm 100 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 126 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... last promo 31 ogos . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder .

(@adell.beauty_hq)

Okat ini set ada : 1 set sabun ( Dalam dia ada sabun 24k gold egg soap 1 & snail whitening pearl soap 1 ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum ( kegunaan DAY shj ) . Its only Rm 170 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 200 not including postage . #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... last promo 31 ogos . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder .

(@adell.beauty_hq)

Okat ini set ada : 1 sabun tomato ( untuk kulit jerawat & oily ) , 1 UV protect and moisturizer face mist , 1 Day Serum . Its only Rm 110 Including postage semenanjung & sabah sarawak . . Harga Asal Rm 144 not including postage. #merdekapromo yang ini hanta ada 20 set shj . 1st come 1serve .... Last Promo 31 ogos . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale Whatsapp terus +60 13 300 3985 untuk oder

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Ini normal skin , atau yang nak kulit tu bersih menyeluruh ... lembut sangat mcm sponge ... flawless .... sekata kan kulit . ini die antara yang kite suggest pada coustmer 🦋🌸. #adellbeauty #kamijual #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence - #regrann
More...