We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Beautiful skin Goals πŸ”₯πŸ”₯😍😘 . hari2 kene panas shooting pun cik ardell ni , tapi ttp x burn . supplmnt Glucoll 1 hari sebiji telan , set muka pakai je set sabun Snail & egg soap superbb !!! da πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ . kalau tumbuh jerawat add on je sabun tomato . . Psstt !! serum whitening scar jangan lupa tauuu πŸ€€πŸ‘πŸ» . memang terbaik , kalau nk diet ke kurus .. amik je slimming herbs 🌿 tea kami ... 5 days challenge πŸ”₯πŸ”₯ . okay πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜ puas atii dgn complete set . nak promosi nanti pada 25&26 hb march di Jom heboh Bukit jalil ok .. kami akan ade di sana , dengan cik duta kami @ardellaryana . 😘 . nak oder skerang ??? boleh
Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Snail with extract pearl ... its good for your skin . . high recommend! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . ramai sgt org oder berulang kali , sampai ni dah asik restock je πŸ™ˆπŸ˜ Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Beautiful skin Goals πŸ”₯πŸ”₯😍😘 . hari2 kene panas shooting pun cik ardell ni , tapi ttp x burn . supplmnt Glucoll 1 hari sebiji telan , set muka pakai je set sabun Snail & egg soap superbb !!! da πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ . kalau tumbuh jerawat add on je sabun tomato . . Psstt !! serum whitening scar jangan lupa tauuu πŸ€€πŸ‘πŸ» . memang terbaik , kalau nk diet ke kurus .. amik je slimming herbs 🌿 tea kami ... 5 days challenge πŸ”₯πŸ”₯ . okay πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜ puas atii dgn complete set . nak promosi nanti pada 25&26 hb march di Jom heboh Bukit jalil ok .. kami akan ade di sana , dengan cik duta kami @ardellaryana . 😘 . nak oder skerang ??? boleh
Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp

adell beauty product (@adellbeauty_product)

Alhamdulillah kami jual ye sis 😘🀝 . tq oder set sabun dan serum .. #adellbeauty #becausebeautyisconfidence .

(@adell.beauty_hq)

Beautiful skin Goals πŸ”₯πŸ”₯😍😘 . hari2 kene panas shooting pun cik ardell ni , tapi ttp x burn . supplmnt Glucoll 1 hari sebiji telan , set muka pakai je set sabun Snail & egg soap superbb !!! da πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ . kalau tumbuh jerawat add on je sabun tomato . . Psstt !! serum whitening scar jangan lupa tauuu πŸ€€πŸ‘πŸ» . memang terbaik , kalau nk diet ke kurus .. amik je slimming herbs 🌿 tea kami ... 5 days challenge πŸ”₯πŸ”₯ . okay πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜ puas atii dgn complete set . nak promosi nanti pada 25&26 hb march di Jom heboh Bukit jalil ok .. kami akan ade di sana , dengan cik duta kami @ardellaryana . 😘 . nak oder skerang ??? boleh
Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp

(@adell.beauty_hq)

Snail with extract pearl ... its good for your skin . . high recommend! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . ramai sgt org oder berulang kali , sampai ni dah asik restock je πŸ™ˆπŸ˜ Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp

(@adell.beauty_hq)

tq boss .. abang ni beli sabun Tomato tuk jerawat dan whitening scar serum . Product kami UNISEX .. Lelaki dan Perempuan . 😘 #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . Nak Oder ?? nak Bertanya ?
kelantan 017-9623635,
johor 012-7120894 ,
bangi +60 16-950 2993 ,
seri kembangan +60 17 325 7380 . ( contact stokis kami berdekatan anda ) . "Because Beauty is Confidence". Whatsapp: πŸ“ž +60133003985 Hq πŸ“΅No DM, please Whatsapp

(@adell.beauty_hq)

alhamdulillah selamat sampai set sabun πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ . 1 set sabun ade egg sooap 24k gold & snaill pearl soap #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

(@adell.beauty_hq)

Alhamdulillah kami jual ye sis 😘🀝 . tq oder set sabun dan serum .. #adellbeauty #becausebeautyisconfidence .

(@adell.beauty_hq)

selamat smpai whitening scar serum pd sis ni . kami juai 🀝😘 #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

adell beauty product (@adellbeauty_product)

Alhamdulillah feedback positif dari pengguna. Bau wangi harum semerbak dari luar dah boleh hidu πŸ‘ Boleh ws 017-4334463 utk order ya

#adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #namakubedah #soap #skincare

Stokis A'dell Beauty KB (@lemina.co)

Tgk cik adell kita pakai sabun tomato dan set sabun by Adell BeautyπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
#Repost @ardellaryana with @repostapp
・・・
Nahhh !! 3 cara penggunaan sabun @adell.beauty_hq . Fungsiii pun berlainan .. kalau nak cod atau postage boleh la cari @adell.beauty_hq . muka del , guna 3 sabun ni je sehari β˜πŸ»πŸ˜‹ settle . malas guna krim2 ni lekit .. yang ni UNISEX lelaki & perempuan . cukup lengkap da jaga kulit muka ni ..✌🏻😘 tq @adell.beauty_hq #becausebeautyisconfidence
.
.
#ardellkb #adellbeauty #l4l #kbr #kotabharu

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @ardellaryana - Nahhh !! 3 cara penggunaan sabun @adell.beauty_hq . Fungsiii pun berlainan .. kalau nak cod atau postage boleh la cari @adell.beauty_hq . muka del , guna 3 sabun ni je sehari β˜πŸ»πŸ˜‹ settle . malas guna krim2 ni lekit .. yang ni UNISEX lelaki & perempuan . cukup lengkap da jaga kulit muka ni ..✌🏻😘 tq @adell.beauty_hq #becausebeautyisconfidence - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellaryana - Nahhh !! 3 cara penggunaan sabun @adell.beauty_hq . Fungsiii pun berlainan .. kalau nak cod atau postage boleh la cari @adell.beauty_hq . muka del , guna 3 sabun ni je sehari β˜πŸ»πŸ˜‹ settle . malas guna krim2 ni lekit .. yang ni UNISEX lelaki & perempuan . cukup lengkap da jaga kulit muka ni ..✌🏻😘 tq @adell.beauty_hq #becausebeautyisconfidence - #regrann

I'm #SmallGirlInTheBigCity (@ardellaryana)

Nahhh !! 3 cara penggunaan sabun @adell.beauty_hq . Fungsiii pun berlainan .. kalau nak cod atau postage boleh la cari @adell.beauty_hq . muka del , guna 3 sabun ni je sehari β˜πŸ»πŸ˜‹ settle . malas guna krim2 ni lekit .. yang ni UNISEX lelaki & perempuan . cukup lengkap da jaga kulit muka ni ..✌🏻😘 tq @adell.beauty_hq #becausebeautyisconfidence

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @ardellaryana - Yang Paling penting , Mesra Solat .. okay ini la tips sy untuk awak semua harini . #tipsHilangJerawat πŸ’πŸ» . " Bila naik jerawat Apply je sabun tomato πŸ… & Serum whitening scar serum " πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ Settle masalah abang dan kakak di luar sana . THANK YOU @adell.beauty_hq ✊🏻🀀 The best set sabun skin care dan the best sabun jerawat dan serum ... okay salam magrib 😘 @adell.beauty_hq . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence ❀️ - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellaryana - Yang Paling penting , Mesra Solat .. okay ini la tips sy untuk awak semua harini . #tipsHilangJerawat πŸ’πŸ» . " Bila naik jerawat Apply je sabun tomato πŸ… & Serum whitening scar serum " πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ Settle masalah abang dan kakak di luar sana . THANK YOU @adell.beauty_hq ✊🏻🀀 The best set sabun skin care dan the best sabun jerawat dan serum ... okay salam magrib 😘 @adell.beauty_hq . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence ❀️ - #regrann
More...