(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - sape ade masalah jerawat ??? 🤗 jangan risau sabun tomato , serum & acne masker boleh selesaikan masalah . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual #jerawat

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regranned from @adell.beauty_hq - sape ade masalah jerawat ??? 🤗 jangan risau sabun tomato , serum & acne masker boleh selesaikan masalah . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual #jerawat

(@adell.beauty_hq)

sape ade masalah jerawat ??? 🤗 jangan risau sabun tomato , serum & acne masker boleh selesaikan masalah . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual #jerawat

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - Korang dah makan 1 capsule untuk harini belum ? 😏 .... #adellbeauty #becausebeautyisconfidence @ardellaryana

(@adell.beauty_hq)

Korang dah makan 1 capsule untuk harini belum ? 😏 .... #adellbeauty #becausebeautyisconfidence @ardellaryana

Ardell Aryana (@adellbeauty_)

Our petal rose crystal rubber masker . 🦋 make your skin fresh & pretty #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

Ardell Aryana (@adellbeauty_)

Ini normal skin , atau yang nak kulit tu bersih menyeluruh ... lembut sangat mcm sponge ... flawless .... sekata kan kulit . ini die antara yang kite suggest pada coustmer 🦋🌸. #adellbeauty #kamijual #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence . kalau nak set ini terus whatsapp kami . 1st come 1st serve . 🌹

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - Dah cuci muka dengan @adell.beauty_hq ? 😍 ... skin kita pun perlu die jaga dengan pencucian yg betul dan bersih , jangan lupa serum day & night ok ... and dont forget to put mask and ur supplmnt skin . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual

(@adell.beauty_hq)

Dah cuco muka dengan @adell.beauty_hq ? 😍 ... skin kita pun perlu die jaga dengan pencucian yg betul dan bersih , jangan lupa serum day & night ok ... and dont forget to put mask and ur supplmnt skin . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #kamijual

(@adell.beauty_hq)

#alhamdulillah selamat sampai set sabun & sabun tomato kepada pelanggan kami . #kamijual #adellbeauty #becausebeautyisconfidence . ❤️🍅🤝 .

(@ardellaryanafans)

@Regranned from @adell.beauty_hq - Our petal rose crystal rubber masker . 🦋 make your skin fresh & pretty #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

Ardell Aryana (@adellbeauty_)

Morning !! Crystal rubber mask rose & cooling .., korang boleh campur dgn yogurt natural tu & honey sikit .,, pastu gaul .. then tepek je kat muka selama 20 minit , kalau terlebih lama die kering ... jadi x boleh cabut mask je nanti . 20 minit tu die ngam2 lembik mcm lengkong ni 😋😍 . best masker crystal ni . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin

(@adell.beauty_hq)

Our petal rose crystal rubber masker . 🦋 make your skin fresh & pretty #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

(@adell.beauty_hq)

Ya allah grant us halal love and guide us to the right path. may Allah guide us all and make us among al- muttaqun ❤️ amin ya rab . Masyaallah 🍂 #ilmu #salammaalhijrah #sharingiscaring #sotouched #islam4everyone . Its ok to be single , inshaallah jodoh pertemuan ajal maut di tangan allah ( jodoh itu ditetap kan sebelum kita di lahirkan lagi , sabar waiting your jodoh ✨ ok. #jodoh #adellbeauty #becausebeautyisconfidence

Ardell Aryana (@adellbeauty_)

1 Day Serum ( Kegunaan nya untuk day shj , memang repair kulit korang before make up ke before terkena matahari ) , 1 NIGHT Serum ( kegunaan untuk malam sahaja , repair kulit waktu tido ) . serum ni sangat recommend pada semua . #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence #kamijual #sale . Whatsapp terus +60174334463 untuk oder .

Ardell Aryana (@adellbeauty_)

Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini pulak " Crystal Rubber petal rose whitening Masker " #adellbeauty #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence
More...