(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - TIPS : jangan berharap 💯 pada pengunaan product sahaja tau 🤗 , pemakanan pun kene la jaga . nak cantik kulit kene la rajin sikit menjaga semua nya . kalau jenis banyak sangat makan makanan yang mungkin byk minyak ke ape , bilas balik dengan tea detox herbs 🌿 . day 2x night 1x ... buat everyday . cuci muka pakai sabun #adellbeauty 4x sehari , serum uv day whitening tu pakai pagi selepas cuci muka sblm guna moisturizer & make up . pastu mist moisturizer tu keep spray je kat muka tengah ari tu 3/4x bila terasa kulit tu terdedah . . atau kering . malam cuci muka tu kali ke 4 tu , lepas tu pakai Night C repair serum whitening ... setiap hari . pastu klu rasa nk pakai masker crystal tu pakai dl masker , then cuci muka baru pakai mask . mudah bukan .. jangan lupa supplmnt GLUCOLL whitening tu .. confirm x sun burn kulit walau terdedah dek matahari , putih lagi ade klu mnm air masak banyak . ok selamat pagi ✨🌸😘 #becausebeautyisconfidence - #regrann

(@adell.beauty_hq)

Admin Terasa nak pakai Crystal Rubber whitening rose 🌹 masker pulak pagi ni .. Ehh 🙈🌸 #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ilovemyskin .

(@adell.beauty_hq)

TIPS : jangan berharap 💯 pada pengunaan product sahaja tau 🤗 , pemakanan pun kene la jaga . nak cantik kulit kene la rajin sikit menjaga semua nya . kalau jenis banyak sangat makan makanan yang mungkin byk minyak ke ape , bilas balik dengan tea detox herbs 🌿 . day 2x night 1x ... buat everyday . cuci muka pakai sabun #adellbeauty 4x sehari , serum uv day whitening tu pakai pagi selepas cuci muka sblm guna moisturizer & make up . pastu mist moisturizer tu keep spray je kat muka tengah ari tu 3/4x bila terasa kulit tu terdedah . . atau kering . malam cuci muka tu kali ke 4 tu , lepas tu pakai Night C repair serum whitening ... setiap hari . pastu klu rasa nk pakai masker crystal tu pakai dl masker , then cuci muka baru pakai mask . mudah bukan .. jangan lupa supplmnt GLUCOLL whitening tu .. confirm x sun burn kulit walau terdedah dek matahari , putih lagi ade klu mnm air masak banyak . ok selamat pagi ✨🌸😘 #becausebeautyisconfidence

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @adell.beauty_hq -
1.Crystal rubber mask rose & cooling .., korang boleh campur dgn yogurt natural tu & honey sikit .,, pastu gaul .. then tepek je kat muka selama 20 minit , kalau terlebih lama die kering ... jadi x boleh cabut mask je nanti . 20 minit tu die ngam2 lembik mcm lengkong ni 😋😍 . best masker crystal ni . #adellbeauty
.

2.The detox Herbs 🌿 .. Morning & night 🌸❤️ #adellbeauty #becausebeautyisconfidence - #regrann

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @adell.beauty_hq -
1. 🌸😍 Favorite Masker eva #adellbeauty #becausebeautyisconfidence .

2. Yang ini Crystal Rubber Rose Masker ( untuk kulit normal , dan untuk memutih dan menyegarkan kan kulit serta anti wrinkles ) . #adellbeauty 🌸 The best masker eva
.

3. Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini pulak " Crystal Rubber cooling Masker " #adellbeauty
.
4. Ratio dia 2 sudu besar powder: 1.5 sudu besar air
Kacau smpai xde ketul2 n likat

Jangka Masa : 20minit shj and then cabut mask itu 😍 .. yang ini " Crystal Rubber Roser Masker " #adellbeauty - #regrann

MISI CANTIK RAYA ADELL BEAUTY (@adellbeauty_product)

Night C serum .. mmg focus utk malam shj ye .. die tuk cantik kn kulit waktu malam . Day serum adalah day shj .. sabun tomato tu utk kulit jerawat die blh whitening n deep cleansing jgk , xde jerawat amik set sabun je pun da ok ( set sabun dlm die ade egg soap & snail soap ) .. Glucoll tu pulak supplmnt whitening yeee anda semua . #adellbeauty #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #antiaging #acnemask #whiteningmask #whitening #whiteningglucoll #goldegg #snailsoap #setsabun #serumday #serum #serumcnight #sabuntomato #crystalmask #coolingrubbermask

We Are #SmallTeamInTheBigCity (@ardellteam)

@Regrann from @adell.beauty_hq - TQSM @ardellaryana dari dulu sampai sekarang guna #adellbeauty 💁🏻🌸 best kan crystal rubber masker & face mist tu .. nak lagi best kene la pakai 1 set ... ❤️😍 #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence - #regrann

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @ardellteam - @Regrann from @adell.beauty_hq - TQSM @ardellaryana dari dulu sampai sekarang guna #adellbeauty 💁🏻🌸 best kan crystal rubber masker & face mist tu .. nak lagi best kene la pakai 1 set ... ❤️😍 #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence - #regrann

(@adell.beauty_hq)

TQSM @ardellaryana dari dulu sampai sekarang guna #adellbeauty 💁🏻🌸 best kan crystal rubber masker & face mist tu .. nak lagi best kene la pakai 1 set ... ❤️😍 #ilovemyskin #becausebeautyisconfidence

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - THE Crystal Rubber Masker .. for normal skin . 🔥🔥🔥🔥 selling Fast #adellbeauty #becausebeautyisconfidence - #regrann

(@ardellaryanafans)

@Regrann from @adell.beauty_hq - Good morning !! . the colour same like our Cooling crystal rubber masker ... 😍 . the best result #adellbeauty #becausebeautyisconfidence - #regrann
More...