Zairatravelogue (@mytravelogue82)

Miss Kampung view and lifestyle... The saddest thing is I dont have Kampung πŸ˜‚πŸ˜‚. Anyone to bring me to your Kampung? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Credit pic to ericvoon

#kampung#bendang#malaysia#river#hills

Muhammad Fadzli Saaid (@putek7)

Great things are done when men and mountains meet #gunungjerai #bendang #regencyjeraihillresort

Huwaida Hasbulah (@huwaida_hasbulah)

Melihat suasana hijau yang sejuk, tenang dan berangin dapat menghilangkan kebosanan, keletihan dan tekanan.
#hijausawahpadi
#bendang

AZNIDA Z. (@aznidazin)

Ikutlah rasmi padi, makin berisi makin ia tunduk kebumi.
Jangan ikut rasmi lalang, makin tumbuh, makin menjulang.

AZNIDA Z. (@aznidazin)

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu-layuan
Intai kami antara nampak
Esok jangan rindu-rinduan

Asyraf Zulkifli (@asyrafz_96)

LIHAT | "aku renung, aku tenung, lantas aku termenung, adakah ia sudah sampai penghujung.." ~

#sunset #village #kampung #bendang #sawah #panorama #land #photooftheday #photography #sukahatiaku #kedah #malaysia #aku

Farah Aisyah Jasni (@faraharaf)

Time spend enjoying life- is time well spend.
Thank you 2017 for all good memories.
2018 please be nice πŸ™†πŸ½β€β™€οΈ
#bendang #kodiang

farihah kebahagiaanku (@cikhe_fa)

πŸŒΈπŸ“πŸŒΈπŸ“
Cinta sukar ditafsir,
Rindu sukar difahami.. #missingπŸ“
#kedahan #kedahisohsemm #bendang

Maryam Musa (@cikyam_musa)

Restock lagi hd cream foundation by everdeens
Ntah kali ke berapa kami restock kami tak ingat.. Sambutan dia selalu ada
.
Orang tercari cari sebab kesan dia buat kulit pengguna yang sensitif akan cari lagi macam kami
.
Bagi kami kalu produk tu orang repeat pastinya ada kelebihan dan kepuasan pada si pemakai kan.. .
Macam kami yang dah setahun lebih guna alhamdulillah sangat foundation ni buat muka tak berminyak, recover semua bekas jerawat or parut, nampak perfect, yakin. .
Tidak bercapuk dan tidak berminyak
muka kami jenis ada banyak bekas jerawat tau dan berminyak apa yang best ialah dia tidak bercapuk langsung tau rata ja.. Dan jugak tidak berminyak rasa ringan gila di muka.. .
So kalu hampa tak cuba rugi tau hanya rm49 sahaja. Ada code ivory utuk putih. Nude utk sederhana Honey untuk hitam manis.. .
0174035952 wassap kami k kalu nak cuba
More...