SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Morning BGM lovers โค๏ธ,jom sape lg yg nk try bgm 2in1 rm95 shj...dlm set 2in1 ada foundation+glowing spray yg mcm adk kita selfie ni.. Katenya "glowing spray msuk 3botol dah"haisshhh penangan barang baek๐Ÿ‘ mmg lguni..rugi noh sape yg xtry.. Gebu muka tau pakai bgm ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

"HASIL MACAM PAKAI FD M.A.C SEBELUM NI" ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Haaaa...nak pi cari mana lg foundation yg SETANDING antarabangsa ๐Ÿ˜Ž
Foundation BGM ni rm49 hengget jaa,blh dikategorikan sbgai mampu milik..Jadi awk semua yang nak cantik tu blh pilih yg mana selesa.. Foundation BGM ni dapat tahan hingga 5/6bulan penggunaan jadi dah dapat BERJIMAT tau..xnk lagi xtau lah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nak kulit cantik sambil MERAWAT wajib try BGM ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Foundation BGM-RM49 tahan sehingga 6bulan keatas penggunaan ๐Ÿ˜Š

Sejak setahun ++ mek guna foundation BGM ni , masuk bulan ni baru bekas kedua mek guna ...Memang jimat yang amat ๐Ÿ˜

Xtau cara pakai jgn bimbang mek akan ajar A-Z nak lebih details tgk live founder BGM @nabihanmua conform letops mekaup awk semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Antara set yang menjadi kegilaan ramai ladies kat luar sana yang nk kulit glowing,flawes ๐Ÿ˜

Antara yang jimat dan harga berpatutan, mmg rugi sgt xcuba dgn kualiti yang berbeza ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

๐Ÿ˜
Tengok kulit founder BGM @nabihanmua weyy kalah retis ni, kalau org xtau mesti cakap guna produk yg pemes2 tu padahal fullset BGM jer.. Nak pakai BGM kena teknik yg betul tau, bila dh dap dap siap spray tepek tu glowing wing wing la muka uolls โœจ

Lagi lama pakai lagi glowing, tu bukan propa tau, blh scoll veribu feedback positif pasal produk BGM ..Tak nak tlepas peluang cantik cepat, kena proces oder cepat hokeyy ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

Aishaaaaaa (@siti_aishaaaaaa)

Giler lah kulit dia lawaaaaaa gila ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sapa taknak weii kulit cmni mcm telor kupas ya allah cntik sgt3 ni.....ni feedback customer๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Assalamualaikum. Hye kak bhan. Mcm besa wajib pki BGM kod 01, set kening. Moisturizer best3 sgt fd blend elok x capuk.Glowing. In lavhh ngn moisturizer dh la wangi bau geqam taw. Rugi la spa tak cuba.
LIPMATTE KOD EVOGUE.. Untuk order ws : 0177861650

#bgm2in1 #bgmjb #bihangirlymakeup
#bihangirlymakeupjb #bskincare #lipsmattebgm
#bgmlimitededitionlipsmatte #bgmconcealer #bgmloosepowder #bgmeyeliner #bgmhighlighter #bgmfoundation #bgmsprayglowing #nurulnabihanmakeup #bgmsoftbeautyblender #bgmmoisturizer

Gerobox jamu (@gerobox_jamu)

BIHAN SKINCARE๐Ÿ•Š๏ธ
1. Cleanser 40ml
2. Treatment cream 10gm

Cara guna :
โ˜˜๏ธCLEANSER
- cuci muka 2x sehari โ˜˜๏ธTREATMENT CREAM - pakai siang dan malam, boleh dipakai sebelum makeup (sebagai base)
- mengandungi SPF 35

Fungsi B Skincare :
โœจmenghilangkan jeragat, jerawat, parut, mencerahkan kulit, mengecilkan pori2, melicin dan menegangkan kulit, anti-aging , mengurangkan minyak pada kulit, melembapkan kulit dan merawat tona kulit tidak sekata
โœจsesuai utk kulit sensitif, kering dan berminyak
โœจ kulit normal boleh pakai juga utk lembabkan kulit & mencerahkan kulit
โœจkulit nampak fresh & tidak kusam

HARGA :- RM69 / SET

#bihangirlymakeup #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

Gerobox jamu (@gerobox_jamu)

ANDA BERJERAGAT ? ANDA BERJERAWAT ?
Takda keyakinan diri?

HILANG KEYAKINAN DIRI ? Jangan risau ! BGM bantu anda bagi suami tak pandang org lain.. 3 minit terus flawless pakai BGM foundation, BGM loose powder , BGM concealer , BGM glowing spray.

99.99% tutup masalah kat muka!
Dalam masa yg sama bantu kecutkan jerawat dan hilangkan parut sebab mengandungi vitamin E.

Berminat? Whatsapp sekarang.
Anda cepat bertindak, cepat cantik, cepat flawless ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601133825117 ๐Ÿ“ฎ postage daily
#bihangirlymakeup #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

Gerobox jamu (@gerobox_jamu)

๐Ÿ’žLOOSE POWDER BGM RM 49โ—๏ธ๐Ÿ’ž โœ”๏ธLepas apply foundation, apply pulak loose powder BGM. โœ”๏ธLOOSE POWDER BGM mampu meminimumkan parut lubang berjerawat..baru nampak flawless hehe. โœ”๏ธLoose poder lebih sesuai dan cantik digunakan masa makeup berbanding dgn Compact powder. โœ”๏ธLOOSE POWDER ni jugak bantu setting kulit nampak lebih gebu dan bantu makeup tahan lebih lama โœ”๏ธTak perlu pakai banyak2. Hanya selapis dah cukup. ***Nak cepat dap dap loose powder BGM dah cukup, foundation letak tepi dulu ๐Ÿ˜

Nak gebu gebas dgn loose powder BGM ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601133825117 ๐Ÿ“ฎ postage daily #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

Gerobox jamu (@gerobox_jamu)

ANDA BERJERAGAT ? ANDA BERJERAWAT ?
Takda keyakinan diri?

HILANG KEYAKINAN DIRI ? Jangan risau ! BGM bantu anda bagi suami tak pandang org lain.. 3 minit terus flawless pakai BGM foundation, BGM loose powder , BGM concealer , BGM glowing spray.

99.99% tutup masalah kat muka!
Dalam masa yg sama bantu kecutkan jerawat dan hilangkan parut sebab mengandungi vitamin E.

Berminat? Whatsapp sekarang.
Anda cepat bertindak, cepat cantik, cepat flawless ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601133825117 ๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Mek cuba ๐Ÿ™ˆ even mek tahu mek xcantik tapi nak jgk share produk mek pakai ๐Ÿ˜œ
Mohon jangan kecam ๐Ÿ™ sebelum nak bagi orang try mek kena try dulu kan, betul idokโ”โ” NO EDIT ๐Ÿ™…
NO FILTER ๐Ÿ™…

Semestinya mek apply FULLSET BGM ..Malam ni makeup mek try pakai moisturizer BGM sebelum apply foundation ,ternyata makeup lagi smooth and susah nk crack tau ..Sangat-sangat amaizing sbb sebelum ni mek xpernah pakai moisturizer sebelum makeup ๐Ÿ˜ jadi uolls wajib kena try ๐Ÿ˜˜

Base makeup - Moisturizer BGM ๐ŸŒพ
Concealer BGM ๐ŸŽญ
Foundation BGM kod 01 ๐ŸŽจ
Loose Powder BGM ๐Ÿ”˜
Glowing Spray ๐ŸŒž
Eyeliner BGM โœ๏ธ
Set Kening ByBihan โœ”๏ธ
Highlighter BGM โœจ

Mek pakai Lipsmatte Limited Edition BGM kod EVOUGE ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹ Yang confuse nak try jangan ragu-ragu lagi paling penting semua produk BGM lulus KKM serta HALAL digunakan ...KUALITI is better than KUANTITI ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Perbezaan warna selepas pakai foundation BGM kod 02 & kod 01...sesuai utk kulit MELAYU yg sawo matang.. SELEPAS APPLY PADA KULIT, FOUNDATION AKAN BLEND IKUT TONA KULIT DAN KULIT MUKA AKAN JADI SANGAT NATURAL

kalau jenis kulit licin mmg tak nampak mcm pakai foundation sebab texture sgt ringan dan tahan lama.

Foundation ada LULUSAN KKM & HALAL
RM 49 sahaja boleh tahan sampai 6 bulan ke atas
kalau di pakai setiap hari sebab foundation BGM jenis creamy. Boleh cover parut dan bagi yg berkulit gelap boleh cuba kod 02 ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare #Bihanskincare
#CleanserBihanskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Hasil pemakaian set twins
SET BGM KOD FAIR + B SKINCARE
Kalau nak cantik, kena try set twins ni tau Feedback customer semuanya puas hati โ˜‘๏ธjerawat kurang โ˜‘๏ธparut kurang
โ˜‘๏ธmuka makin cerah
โ˜‘๏ธmuka makin berseri ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Giler lah kulit dia lawaaaaaa gila ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Sapa taknak weii kulit cmni mcm telor kupas ya allah cntik sgt3 ni.....ni feedback customer๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Assalamualaikum...Hye kak macam besa wajib pki BGM 2in1 kod 01/Set Kening/ Moisturizer best3 sgt foundation BGM blend elok x bcapuk pun ngn moisturizer dh la wangi bau geram taw ๐Ÿ˜ Rugi la spa tak cuba
LIPMATTE ๐Ÿ’„ KOD EVOGUE

Jom pakat oder dgn mek, blh terus contact mek okeyy ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Pentingnya foundation dalam makeup wajah

Foundation merupakan makeup asas penting yang perlu dalam makeup. Kadang wanita ni malas nak menggunkan foundation sbb di anggap susah dalam penggunaannya dan sering membuat wajah terasa berat. Tetapi dengan pemilihan foundation yang tepat dan cara penggunaan yang betul, maka penggunaan foundation tidak lagi rumit dan memakan masa.

Mengapa perlu foundation untuk menghasilkan tatarias wajah yang sempurna?, beberapa perkara dibawah ini menyebabkan penggunaan foundation atau alas bedak menjadi penting:

1. Meratakan warna kulit.
Warna kulit disekitar wajah sering kali tidak rata dan foundation memain peranan penting untuk menutupi kekurangan tersebut.

2. Menutupi kekurangan yang ada di wajah.
Flek dan bekas jerawat menimbulkan kesan wajah yang kotor sedangkan pori-pori yang besar menimbulkan kesan wajah yang selalu berminyak dan juga mengakibatkan kulit wajah nampak tak halus. Dengan penggunaan foundation dapat menyamarkan ke tiga hal tersebut.

3. Membuat tekstur wajah lebih halus dan bercahaya.
Dengan pemilihan warna foundation yang tepat dapat memberikan kesan natural dan rona wajah menjadi lebih cerah. Apabila digunakan pada kulit wajah yang dilihat terlalu kusam, foundation akan menutupi bayangan gelap sehingga terciptanya kesan segar dan bercahaya diwajah.

Sedikit pengkosian dari mek kpd awk semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare #Bihanskincare
#CleanserBihanskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Set makeup kit BGM. Ada foundation & glowing spray. Hampa pakai kompom muka hampa mcm patung lilin.
Bihan pakai setiap hari makeup daily dan makeup event.

Apa yg best bgm ni?
โœ”๏ธmakeup tahan lebih 12jam
โœ”๏ธTIDAK BERCAPUK
โœ”๏ธLAGI LAMA LAGI CANTIK. Blend dgn kulit
โœ”๏ธTAK NAIK JERAWAT
โœ”๏ธBOLEH KECUT JERAWAT
โœ”๏ธmakin lama pakai parut makin pudar ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

LESS IS MORE โœจ
Sapa suka makeup paling nipis mcm ni? Love tak ?
Kadang-kadang makeup nipis lagi lawaaa dan terserlah kejelitaan pengantin.
Produk bihan guna utk makeup ni๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
Base makeup : MOISTURIZER BGM
Foundation : BGM KOD 01
Loose powder BGM
Concealer BGM
Glowing Spray BGM
Eyeliner BGM
Highlighter BGM
Set kening tanpa cukur bybihan
Lipmatte BGM kod : cutie baby ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Percaya tak hanya apply Loose Powder BGM ja dah gebus gebas camni ๐Ÿ˜ฑ

NO foundation ๐Ÿ™…
NO concealer ๐Ÿ™…

Btw thanks ayu sbb support k.ina and percayakan produk BGM ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ bagi kulit sensitif mcm ayu ni xleh pakai foundation awk semua boleh jaa tepek loose powder mudah bukan nak cantik ๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60179229538
๐Ÿš™ kb/kk/pc
๐Ÿ“ฎ postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare
More...