Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸŽ€ HOW TO USE FAIRY TEARS POTION πŸŽ€
.
"Perlu ke tambah serum dalam rejim penjagaan wajah?"
.
PERLU uolls. Kulit wajah kita memerlukan vitamin wajah agar tetap bersinar dan berseri. Pemakaian serum wajah dengan konsisten akan membuatkan kulit wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Lagi best, tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. Lagi-lagi yang dah mencecah umur 30an ke atas, sangat wajib untuk menggunakan SERUM wajah ok uolls. Baru lah kelihatan awet muda sentiasa 😍
.
Kerana itulah, MERVE menghasilkan Fairy Tears Potion. Serum ini adalah antara BEST SELLING produk yang sangat laris dan cepat licin di HQ MERVE. Bukan produk biasa-biasa! 😍
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸŽ€ HOW TO USE FAIRY TEARS POTION πŸŽ€
.
"Perlu ke tambah serum dalam rejim penjagaan wajah?"
.
PERLU uolls. Kulit wajah kita memerlukan vitamin wajah agar tetap bersinar dan berseri. Pemakaian serum wajah dengan konsisten akan membuatkan kulit wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Lagi best, tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. Lagi-lagi yang dah mencecah umur 30an ke atas, sangat wajib untuk menggunakan SERUM wajah ok uolls. Baru lah kelihatan awet muda sentiasa 😍
.
Kerana itulah, MERVE menghasilkan Fairy Tears Potion. Serum ini adalah antara BEST SELLING produk yang sangat laris dan cepat licin di HQ MERVE. Bukan produk biasa-biasa! 😍
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸŽ€ HOW TO USE FAIRY TEARS POTION πŸŽ€
.
"Perlu ke tambah serum dalam rejim penjagaan wajah?"
.
PERLU uolls. Kulit wajah kita memerlukan vitamin wajah agar tetap bersinar dan berseri. Pemakaian serum wajah dengan konsisten akan membuatkan kulit wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah. Lagi best, tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. Lagi-lagi yang dah mencecah umur 30an ke atas, sangat wajib untuk menggunakan SERUM wajah ok uolls. Baru lah kelihatan awet muda sentiasa 😍
.
Kerana itulah, MERVE menghasilkan Fairy Tears Potion. Serum ini adalah antara BEST SELLING produk yang sangat laris dan cepat licin di HQ MERVE. Bukan produk biasa-biasa! 😍
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸ’„ HOW TO USE CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK πŸ’„
.
"Jimatnya guna Cinderevfa! Bukan je boleh guna pada bibir, malah boleh diguna pada pipi!"
.
YA, calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima ok uolls ❀️ Banyak testimoni yang berpuas hati dengan produk hebat ini.
.
Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
πŸŽ€ Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
πŸŽ€ Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
πŸŽ€ Blusher πŸŽ€ Eyeshadow
πŸŽ€ Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸ’„ HOW TO USE CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK πŸ’„
.
"Jimatnya guna Cinderevfa! Bukan je boleh guna pada bibir, malah boleh diguna pada pipi!"
.
YA, calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima ok uolls ❀️ Banyak testimoni yang berpuas hati dengan produk hebat ini.
.
Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
πŸŽ€ Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
πŸŽ€ Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
πŸŽ€ Blusher πŸŽ€ Eyeshadow
πŸŽ€ Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

πŸ’„ HOW TO USE CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK πŸ’„
.
"Jimatnya guna Cinderevfa! Bukan je boleh guna pada bibir, malah boleh diguna pada pipi!"
.
YA, calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima ok uolls ❀️ Banyak testimoni yang berpuas hati dengan produk hebat ini.
.
Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
πŸŽ€ Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
πŸŽ€ Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
πŸŽ€ Blusher πŸŽ€ Eyeshadow
πŸŽ€ Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

πŸ’„ HOW TO USE CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK πŸ’„
.
"Jimatnya guna Cinderevfa! Bukan je boleh guna pada bibir, malah boleh diguna pada pipi!"
.
YA, calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima ok uolls ❀️ Banyak testimoni yang berpuas hati dengan produk hebat ini.
.
Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
πŸŽ€ Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
πŸŽ€ Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
πŸŽ€ Blusher πŸŽ€ Eyeshadow
πŸŽ€ Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi πŸ’–πŸ›οΈ
.
Dm/whatsapp
+60192094183
.
#cinderevfabluelipstick #bluemagiclipstick #cinderevfa #sayajualmurah #sayajuallipstick #lipstikbakdelima #longlasting #limitededition #muamalaysia #makeupmalaysia #hospitalselayang #hotπŸ”₯ #cantikmenawan #cantikbukanlagifantasi #tutorialmakeupcantik #tb #tv3 #tixara #sayajualprodukkecantikan #errafazira #mirafilzah #makeupbybellaz #mommygojes #modeling #modelmalaysia #fairytalescollection

MERVE COSMETIC KL & NILAI (@mervecosmetic_kl_nilai)

FAIRY TEARS POTION
Multivitamin Primer Serum Benefits
.
A richly concentrated, intensely hydrating, and dual-purpose oil blend serum that treats your skin as it prepares it for makeup.
This Intensive Multivitamin Primer Serum acts as a powerful β€œvitamin layer” applied to skin under moisturizer. This silky, luxurious oil blend glides on to strengthen the skin’s natural moisture barrier, even out pores, reduce scars, oil-controlling, dull skin, sun protection, erases wrinkles and shield against environmental aggressors. The formula’s hydrating action helps to create a refined and retexturized surface for makeup. Skin appears dewier, younger, and more luminous. Suitable for all skin types. Your skin is left feeling oh-so-glowy!
.
.
#UnicornBrushes #GorgeousJuice #FairyTearsPotion #MakeupSecretTricksKit #FullCoverageFoundation #PerfectMattePowder #IllusionCreamyConcealer #BeautySpells #thebeautyspells #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #fairytales #merve #mervecosmetics #mervelovers #mervefamily #mervefairytales #mervecosmeticMalaysia #CantikBukanLagiFantasi #cosmetics #foundation #concealer #mattepowder #makeup #makeuplovers #teamCIKECHA
#MS002080AG #KL #Nilai
#DropshipAgentWanted
+6011-16119054

MerveAuthorizedStokistMS038 (@alice_mervestokist)

.
6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION ⭐️
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
.
❀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ❀️

DM atau
www.wasap.my/60192602585/STOKISMERVE

#alicemerveteam038 #mervecosmetics #fullcoveragefoundation #bluemagiclipstick #serum#fairytearspotionserum #bluemagiclipstick #flawlessfoundation#spf50
#mervequeen038 #mervestokist038 #agent_dropshipwanted #agentmervewanted #agentwanted

MerveAuthorizedStokistMS038 (@alice_mervestokist)

.
6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION ⭐️
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
.
❀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ❀️

DM atau www.wasap.my/60192602585/MERVECOSMETICS

#alicemerveteam038 #mervecosmetics #fullcoveragefoundation #bluemagiclipstick #serum#fairytearspotionserum #bluemagiclipstick #flawlessfoundation#spf50
#mervequeen038 #mervestokist038 #agent_dropshipwanted #agentmervewanted #agentwanted

Ucu Ucu (@ucu.ucu_merve_mrsol)

Grrrrrrrrrr...Geramnya dok tengok produk Merve ni.Ciut Miut.. .
Awak,ni antara produk make up yang tegah hot πŸ”₯ sangat-sangat Dari Merve.
.
Yang mana belum beli tu cepat-cepat grab sebelum harga kembali kepada asal..😘
.
#MerveCosmetic
#fullcoveragefoundation
#BlueMagicLipstick
#Concealer #MUA #wakeupandmakeup #brush #fullcoveragefoundation #concealer #gorgeously #hotπŸ”₯ #Malaysia #singapore #instagood #instagram #instalike #onlineshopping #selling #trustseller #cashondelivery #post
#fairytearspotion

MerveAuthorizedStokistMS038 (@alice_mervestokist)

Agent sign up minimum 5box( mix items) β€’25-30% profit each items
β€’ada free coaching
β€’dapat tips closed sales/ motivation free dlm group whatsapp
β€’ada reward dari hq dan stokis sendiri utk top agent

Dropship whole life fees RM20!! β€’10% profit each items
β€’promote & take order from customers
β€’dapat tips free closed sales/ motivation free dalam group whatsapp
β€’monthly reward dr hq dan stokist sendiri utk dropship yg aktif dan sales meroket

Ok uols suka yg mana satu?? Nk join jadi agent atau dropship?? Jangan risau kalau takut utk kluarkan modal boleh mulakan dgn jadi dropship dahulu dan lama kelamaan bolen bljr utk move to agent.. Yang penting kita suka kita happy apa kita buat dan semua bermula dgn niat dan tujuan berniaga... Mesti laju giler org pm nak order 😍😍😍😍 Jom cepat join merve family..❀️❀️ DM O WHATSAPP 019.260.2585 skrg!!
#agent_dropshipwanted #mervequeen038 #mervestokist038 #bluemagiclipstick #fullcoveragefoundation #mervecosmetics #alicemerveteam #alicemerveteam038

Halal beauty products here ✌️ (@thebeautelab)

siapa kat sini nak cantik luar dalam❓
.
sahabat bonda x perlu susah2 dah nak cantik.
.
beri peluang untuk gorgeous juice menyerlahkan kewanitaan anda.
.
gorgeous juice terlalu banyak manfaat untuk wanita.
.
ruginya kalau awak lepaskan peluang ni. x kan nak tengok je orang lain makin lama makin cantik. kita❓❓
.
yang mana nak tahu lebih lanjut direct wssp bonda laju2 ok
πŸ“±+60169214355
.
#merve #cantikbukanlagifantasi #teameshams067 #ms067002AG #foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationprimer #foundationhalal #foundationglowing #makeupjunkie #makeupjunkiemalaysia #perfectmatte #powder #twowaycake #concealer #countour #highlighter #madeinmalaysia #halalproduct #serum #serummurah #serummalaysia #beautyjuice #gorjeousjuice #cinderevfa #bluemagiclipstick

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Nak cantik jangan sampai membahayakan diri sendiri! Jangan guna produk yang awak sendiri tak tahu apa kandungannya. Dengan Merve, awak tak perlu nak rasa ragu dan sangsi sebab semua produk Merve telah mendapat kelulusan dari KKM.

Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Nak cantik jangan sampai membahayakan diri sendiri! Jangan guna produk yang awak sendiri tak tahu apa kandungannya. Dengan Merve, awak tak perlu nak rasa ragu dan sangsi sebab semua produk Merve telah mendapat kelulusan dari KKM.

Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Nak cantik jangan sampai membahayakan diri sendiri! Jangan guna produk yang awak sendiri tak tahu apa kandungannya. Dengan Merve, awak tak perlu nak rasa ragu dan sangsi sebab semua produk Merve telah mendapat kelulusan dari KKM.

Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

SALE FREE SHAMPOO ✨✨✨ (@thebeautenotes)

Hai boss lawa ! 😘🌸
Miahaha jangan jangan jangann cakap Cik Allie tak payung review product Merve okay. Stockist ai Kak Wanie ni pakai CINDEREVFA Blue Magic Lipstick dalam gambar ni.
Nampak natural dan menambah seri ✨
.
Tak perlu makeup tebal hari-hari ye tak, calit dekat bibir sikit, dekat pipi sikit, dah comel 😚😍
.
.
πŸŽ‰ HARGA SALE πŸŽ‰
Before RM 60sm/ RM 70ss
⬇️⬇️⬇️
NOW: RM 45sm/ RM 55ss (STOCK TINGGAL 2 ketul je ni) .
#sayajual #mervemalaysia #muamalaysia #makeupnalaysia #sayajualmakeup #sayajuallipstick #cinderevfa #bluemagiclipstick #instabeauty #mervecosmetics #joyrevfa #HJ #kulitcantik #fitmalaysia #malaysianig
More...