MERVE | DE'XANDRA (@aanis.mk)

Blue Magic Lipstick Cinderevfa 💄 .
dap dap dap ciket bibir dh jadi pink/kemerahan 😘
.
.
.
.
#merve #duitraya #raya #mervecosmetic #mervecosmetics #joyrevfa #luckydraw #lucky #today #lipstick #cinderella #bluemagiclipstick

Diamond Insta Shop (@diamond_insta_shop)

Imam Makkah memberi nasihat yg sungguh praktikal:

Beliau mengatakan, utk 10 hari terakhir Ramadhan:

1. Sedekah $1 setiap malam, jika ia jatuh pd malam lailatul qadar, bermakna seolah-olah kita bersedekah setiap hari selama 84 thn.

2. Solat 2 rakaat setiap mlm, jika ia jatuh pd mlm lailatul qadar, bermakna kamu solat setiap hari selama 84 tahun.

3. Baca Surah Al-Ikhlas 3 kali setiap mlm, jika jatuh pd mlm lailatul qadar, bermakna seolah-olah kita telah membaca seluruh AlQuran setiap hari selama 84 thn.

Beliau berkata lagi, sebarkan maklumat ini supaya nanti kita akan dpt hasil yg lumayan dlm akaun kita.

In Shaa Allah.

mesej ini dibawakan oleh MERVE COSMETIC
#mervemalaysia #merveagentkl #codareakl #codareaputrajaya #merveagentsahkl #mervequeen #fairytearspotion #msjoy #airmataparipari #fullcoveragefoundation #makeupsecrettrikit #bluemagiclipstick #pashminamerve

Diamond Insta Shop (@diamond_insta_shop)

Yeay!! semalam sempat COD kat en abam kita sorang ni..walaupun dye lelaki dan malu nak amik pic tapi tak nak mengalah nak kulit lawa juga..yang akak2 adik2 aunty2 ni tak nak ke rasa kulit cantik raya ni? nanti bila abam2 kita ni dah makin peloless..haa jangan rasa terancam pulak..😉😉 stock masih available...harga pun masih lagi promosi meletop kebabomm😲😲.. so bagi sesiapa yang nak join POSTAGE AND COD AREA KL & PUTRAJAYA boleh cepat2 pm or Whatsapp intan sebelum stock hbs..😉😉😉 017 517 7817

#ternyatadenganmervecantikbukanlagifantasi #agentsahmerve #agentsahmervekl #cod #postage #freepostage #merve #mervemalaysia #hargaruntuh #promosiramadhansyawal #fairytearspotion #fullcoveragefoundation #nampakcantik #mua #muahhhciked #lofattah #fattzura #bluemagiclipstick

Diamond Insta Shop (@diamond_insta_shop)

Beauty is subjective..but beauty lies within u..so let MERVE brings that beauty out of u so that it will never fade..with MERVE, being beautiful is not a dream anymore..😙😚😋😍 #mervequeen #mervecosmetics #mervemalaysia #promosibulanramadhan #merve #fairytearspotion #foundation #fullcoveragefoundation #gorgeousjuicebymerve #bluemagiclipstick #msjoy

Merve Cosmetics (@aridamor)

❤️ Cinderevfa Magik Lipstik Biru ❤️
.
Uolls masih tak percaya lipstik Cinderevfa berwarna biru?? 🤔
.
Masih tak percaya betapa magiknya bila warnanya bertukar warna merah jambu bila pakai dibibir?? .
Ramai pengguna Cinderevfa kata calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima! Betul ke?? 🤔
.
Kalau uolls nak tahu Cinderevfa boleh diguna pakai sebagai:
.
💄 Base sebelum memakai segala jenis lipstik atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
.
💄 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
.
💄 Blusher .
💄Eyeshadow
.
Betul ke ni?
.
Apa kata uolls sendiri CUBA DULU. Kalau magik tu menjadi tolong viral ye dan jangan lupa bagi kami feedback! 😘
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.

#CinderevfaLipstick
#MERVEProducts #lips #colourpop #lasplash #bibirkering #bibirmungil #bibirmerah #bibirseksi #lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #mervecosmetic #merve #bluemagiclipstick

Mervecosmetic_ (@mervecosmetic_merve)

.
WhatsApp 01123459919 (Ezny) ❄️ FAIRY TEARS POTION ❄️
.
Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ekstrak Dewberry.
.
Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa
.
.
Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda. Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar. Yang paling istimewa adalah hanya dengan serum ini, anda boleh blend foundation pd wajah jadi sekata & flawless uollss!!! Sekaligus buat makeup tahan lebih lama pd wajah sampai ke malam hari! 😍

#mervecosmetic
#bluemagiclipstick #instamakeup #sayajuallipsticks #mervelovers #mesrasolat #beautyproduct #cinderevfabluelipstick #lipsticksbiru #produkkecantikan #mervecosmetic #bazaarpaknil #sephoramalaysia #sayanakcantik #gorgeousjuicebymerve #lipsticksmurah #sayapakaisayajual #kosmetikmurahmalaysia #sayajualprodukkecantikan #mervecosmeticmalaysia #produkkesihatan #muamalaysia #sayajualmurah #lokalah #staterkitmakeup #merve #fairytalebeauty #yearendsale

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

SALE! SALE! SALE!!
.
Merve Cosmetics full catalogue price for Ramadhan & Syawal
(refer to the next post or visit @dazzlelicious.cosmetic)
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

SALE! SALE! SALE!!
.
Merve Cosmetics full catalogue price for Ramadhan & Syawal
(refer to the next post or visit @dazzlelicious.cosmetic)
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

SALE! SALE! SALE!!
.
Merve Cosmetics full catalogue price for Ramadhan & Syawal
(refer to the next post or visit @dazzlelicious.cosmetic)
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Sue Erc Global Enterprise (@sueerc_92)

Ni lipstik fevret sue. Walaupun warna biru dan nampak pelik, lipstik ni lah yang palinggg sayang.

Seronok tau bila sapu kat bibir warna dia slo slo bertukar jadi warna pinkish pinkish kiut miut. Sekali sapu, dah pink. Dua kali sapu, rasa lembap lembap. Tiga kali sapu wow rasa macam Angelina Jolie yuu!
Takde dah bibir kering, menggelupas, luka dan pedih di bulan posa ni.
Sapu sket kat pipi lagi lah tambah cumils! Terserlah natural blush tu. Suwitt sangat tau!
Cantik, cumils dan jimat. Dapat sampul raya Merve yang ekslusif lagi sempena Ramadan ni. Boleh la buat collection sampul. Hihi

Me love you CINDEREVFA ❤️

#TiXara
#MerveCosmetics
#merveampang #lipstick #cinderevfa #bazarpaknil #bazarartis #instagram #bluemagiclipstick

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

Merve Cosmetics full catalogue for Ramadhan & Syawal
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

Merve Cosmetics full catalogue for Ramadhan & Syawal
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

Merve Cosmetics full catalogue for Ramadhan & Syawal
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .

Authorised Agent MERVE (@dazzlelicious.cosmetic)

Merve Cosmetics full catalogue for Ramadhan & Syawal
.
Dengan fairytales collection dari Merve Cosmetics ni korang akan kelihatan berseri2 ala fairytales princess di pagi raya
.
Dengan MERVE cantik bukan lagi fantasi ✨
.
#AuthorisedAgentMerve 🆔MS075031AG #mervecosmetic #FairyTearsPotion #FullCoverageFoundation #FoundationMerve #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuicevol2 #FairytalesPashmina #MakeupSecretTrickKit #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #cinderevfabluelipstick #UnicornBrushMerve #MerveUnicornBrush #PerfectMattePowder .
More...