MERVE COSMETIC KL & NILAI (@mervecosmetic_kl_nilai)

Hai uolls. Haa harini MERVE nak ceriakan hari Isnin anda dengan satu lagi testimoni BEST👍🏻 tentang Gorgeous Juice 😍😘 Sejenis supplement yang bukan sahaja baik untuk luaran, malahan dalaman uolls. Kecantikan luaran dan dalaman adalah sama penting ok uolls 😘 Siapa yang mengalami masalah period seperti sis kita ni, boleh cuba Gorgeous Juice dari MERVE, inshaAllah uolls akan berpuas hati dengan keberkesanannya 😍😍😍👏👏👏👏
.
#MERVETestimony
#GorgeousJuice

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

❤️ Cinderevfa Magik Lipstik ❤️
.
Uolls masih tak percaya lipstik Cinderevfa berwarna biru?? 🤔
Masih tak percaya betapa magiknya bila warnanya bertukar warna merah jambu bila pakai dibibir?? .
.
Ramai pengguna Cinderevfa kata calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima! Betul ke?? 🤔
.
Kalau uolls nak tahu Cinderevfa boleh diguna pakai sebagai:
.
💄 Base sebelum memakai segala jenis lipstik atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
💄 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
💄 Blusher
💄 Eyeshadow
.
Dengan hanya RM45 SAHAJA
.
Mana nak dapat? Kena wassap or dm sis
.
#mervelipstick #mervecinderevfa #mervecosmetic #bluemagiclipstick #cinderevfa #lipstickmerve #lipstickcinderevfa #agenmerveskudai #agenmervejb #utmjb #utmskudai

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Merve blue magic lipstick ni bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick.
.
Tapi juga sebagai lip primer.. apply before lipstick utk dapatkan bibir selembut sutera dan semerah delima.
.
Sebab merve lipstick ni dia merawat bibir kita. .
So bila dah selalu apply, bibir akan pink natural jadinya.
.
Hanya RM45
.
Mana nak dapat? Kena wassap or dm sis
.
#mervelipstick #mervecinderevfa #mervecosmetic #bluemagiclipstick #cinderevfa #lipstickmerve #lipstickcinderevfa #agenmerveskudai #agenmervejb #utmjb #utmskudai

Noreen Zainuddin (@merve_noryn)

.
⭐️ PERFECT MATCH ⭐️
.
Full Coverage Foundation + Fairy Tears Potion adalah gabungan sempurna bagi mendapatkan wajah yang flawless & glowing ‼️
.
【 Full Coverage Foundation 】
💕 Its a Foundation, Primer, Concealer & Shading
in one easy step!
.
🌼 Diperkaya dengan formula hebat L-Glutathione (Skin Whitening), Collagen (Anti-Aging), Stem Cell (Skin Cell Renewal), Vitamin C (Pore Tightening), Vitamin E (Clear Scars) and Super Fruits (Anti-Oxidants).
.
【 Fairy Tears Potion 】
💌 Multivitamin Primer Serum
.
🌼 Diperkaya dengan formula hebat Peptide (Anti-Wrinkles), Rosehip Seed Oil (Reduce Scars), Green Tea (Anti-Oxidants), Vitamin C (Pore Tightening), Lico Rice (Reducing Redness), Arbutin (Skin Whitening), Aloe Vera (Soften Skin), Pumpkin (Skin Renewal), Dewberry (Healthy Skin) & Chamomile (Repair Skin).
.
.
💖Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi 💖
.
Dapatkan produk-produk impian anda 👇
📲 Whatsapp +601123295895
📲 Whatsapp +601123295895
📲 Whatsapp +601123295895
.
#merveallaboutproduct #mervelovers #mervebulanflawless #fairytearspotion #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi

Nafura|Alysa|Nrc|Suikone|Fame (@nunubeauty_collection)

Siapa geng mulut merah?
Dengan Cinderevfa bibir lembap sepanjang hari. Pinkish je. Makan pun tak hilang warna di bibir. Ikut suhu badan. Warna pun adjust sendiri nak pinkish nak merah.

Yang penting No paraben, chemical. Mudah ye la nak basuh bibir tak payah beria. Nak solat senang.
Nak melaram dengan lipstik mesti pakai Cinderevfa dulu so takde la bibir hitam pucat lesi duk terkena direct chemical lipstik.
Bau pun suuuuwit sangat like candy tau. Orang sebelah tegur bau wangi apa ni. Minyak wangi baru ye? No no I pakai Cinderevfa aje 💋

Jom dapatkan penyelamat bibir gelap 0196676891

#cinderevfa #Merveputrajaya #NoBibirGelap #bluemagiclipstick #PS001053AG

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Produk merve yang paling hot selling
.
.
Baunya yang sangat wangi
Lipstick yang tahan lama
Lagi banyak oles lagi merah
Bibir asli akan menjadi merah seperti delima
.
Hanya RM45
.
Best sebab dia merawat bibir hitam. No more bibir asli yang hitam
.
#mervelipstick #mervecosmetic #mervebluemagiclipstic #bluemagiclipstick #agenmerveskudai #agenmervecosmeticsjb #agenmervejohor #muaskudai #muajb #muajohor #utmjb #utmjohor #utmskudai

kedai jamu online (@onlinejamu)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 😍
🌸 bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.. 🌸😱 boleh dijadikan pemerah pipi. Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam..!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.. 💋
🌸 menjadi lip primer sbelum apply lipmatte
🌸merawat bibir kering, gelap dan kusam
.
👄
Untuk Bibir :
Formula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT. Ianya juga mampu menjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil yang menjadi idaman ramai orang. Mampu menjadikan bibir gelap menjadi kemerahan secara semulajadi. Lipstick yang sesuai & selesa dipakai setiap hari dan formula nya juga amat membantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. Bau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir
.
💙
Untuk Pipi : Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu pd pipi dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Hanya satu lapisan mampu membuatkan pipi bertukar "pinkish" berseri & bercahaya. Hasilnya yang sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. Tidak melekit, lembut dan terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai alas bedak/foundation untuk kesan yang cantik berseri. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi tetapi juga mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results!
HANYA RM45 SAHAJA
HANYA RM45 SAHAJA 📲watapps now 0182926199/dm
📮 poatage RM5 je sygg..
🎁free gift menanti anda... #MerveCosmetic #mervejb #codjbarea #lip #lipbalm #CinderevfaLipstick #bluemagiclipstick

MiMie Eryna (@mimieeryna)

#BlueMagicLipstick #Cinderevfa akan bertukar puan kejap lagii... produk #Merve laku keras... Selamat berbakti yer....biar bibir puan awak sentiasa lembap n lawa... Cantik Bukan Lagi Fantasi.. #MerveAmpang
#RatuEmpire

NikBeautyGallery (@nikbeautystore)

Specil untuk orang yag tak suke pakai lipstick bila keluar. Yang suka pakai lipbalm je
.
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu, Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang! .
Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan .
Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi!!
.
Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.
.
Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey! Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. 👄
.
.
Kena wassap or dm sis ya.
.
Hanya RM45
.
#cinderevfa #mervecinderevfa #mervecosmetic #lipstickmerve #mervelipstick #bluemagiclipstick #CinderevfaBlueMagicLipstick #agenmervekl #agenmervecosmeticskl #agenmervesshahalam

DuniMakeupGallery (@adunimakeupstore)

Specil untuk orang yag tak suke pakai lipstick bila keluar. Yang suka pakai lipbalm je
.
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu, Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang!
.
Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan.
.
Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi!!
.
Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24jam! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je.
.
Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey! Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. 👄
.
.
Kena wassap or dm sis ya.
.
Hanya RM45
.
#cinderevfa #mervecinderevfa #mervecosmetic #lipstickmerve #mervelipstick #bluemagiclipstick #CinderevfaBlueMagicLipstick #agenmervejb #agenmervecosmeticsjb #agenmerveskudai

Noreen Zainuddin (@merve_noryn)

.
💄 CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK 💄
.
"Jimatnya guna Cinderevfa! Bukan je boleh guna pada bibir, malah boleh diguna pada pipi!"
.
YA, calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima ok uolls ❤️ Banyak testimoni yang berpuas hati dengan produk hebat ini.
.
Cinderevfa ni bukan semata lipstick tau. Juga boleh diguna-pakai sebagai :
.
🎀 Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
🎀 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
🎀 Blusher 🎀 Eyeshadow
🎀 Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😘
.
#MERVEAllAboutProduct
.
.
💖Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi 💖
.
Dapatkan #bluemagiclipstick anda sekarang 👇
📲 Whatsapp +601123295895
📲 Whatsapp +601123295895
📲 Whatsapp +601123295895
.
#mervelovers #reallifefairytaleprincess #cantikbukanlagifantasi

Intan Elliana Zakaria (@intanellianazack)

Ketabahan seorang wanita.. xpela ramai yang xfaham.. harap lipstick ni akan membuatkan sy jadi secantik & setabah awak.. ha, gituuu statement 😝
#cinderevfa
#merve
#bluemagiclipstick

FENAIRA™️ (@fenaira_goldempire)

Tak menang tangan wei nak handle order customer yang tak putus ni, #bluemagiclipstick dari #merve ,sekali beli 2 kotak, pagi ni saja dah nak 10-20 kotak habis kena sambar,sebab apa ramai yang beli lipstick ni??? .
✔️mudah di bawak ke mana saja, dalam handbag ke, dalam purse korang ke,spare dalam laci pejabat pun boleh,main selit je .
✔️Jimatkan duit, tak payah gaduh dah nak beli blusher, lipstick, lipsbalm, eyeshadow , All-in 1 dalam 1 lisptick blue magic ni
.
✔️Tahan lama tau!!! 24 jam even korang basuh muka ,bibir,pipi pinkish tu tetap ada
.
✔️Jangan risau,#bluemagiclipstick ni mesra wudhu
.
✔️Bukan saja cantikan penampilan kita,tapi boleh merawat bibir yang kering / gelap,melembapkan bibir juga
.
✔️Bau berry yang wangi, rasa macam nak makan je 😁
.
.
RM45 exc postage
0194323823 Sofea @fenaira_goldempire

#bibirmerekah #bibirgelap #bibirkering #simplemakeup #mudah #nunutim

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Syarina (@syananf)

Cute packaging. Finally get to try 👱🏻‍♀️ #cinderevfa #bluemagiclipstick
More...