Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 💟
.
Kalau korang seorang yg tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! 💄
.
Jangan lupa, sebelum pakai Lipstick glamour2 tu.. wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pd bibir okey..! supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24jam dan membuatkan bibir tidak kering & hodoh.. 💋
.
Merve Cosmetic Official DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic Official DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! 👍🏼The Best ever serum all in 1!

Your Official Merve DS
Aini
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

NORIZS ONG HAYCARL™️ (@mervefairytales)

Makeup Artists remaja paling popular di facebook & instagram punnn pakai produk2 MERVE tauu.. Kawan2 boleh lah bertukar pakai produk2 MERVE yg Fairytale Princess jugakkk ni...! 😍😘 Ternyata, dengan MERVE.. cantik bukan lagi fantasi.. Sila nama kan kedua2 MUA hebat & cantik ni kat comment..! 💞

You can purchase any MERVE's product from our stockist/agent/dropshipper . WA:60183779182
#merve #mervecosmetic #CINDEREVFA #theunicornbyjoyrevfa #bluemagiclipstick

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? 👉Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
👉 Solekan tahan lebih lama.
👉Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
👉Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
👉Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
👉Berbau harum
👉Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
👉Krim perlindungan
👉Kelihatan semula jadi
👉Tekstur yg ringan
👉Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
👉Halal
👉Bedak asas mera wudhu
👉100% organik & bebas silikon 👉pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
👉Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...