shahida selamat (@shahida558_merve_johor)

Happy working..πŸ˜„πŸ˜„ Hari ni cik shae calit bibir pakai cinderevfa.. dah mkn pong still melekat.. merah gitu kau.πŸ˜— Dont worry Blue Magic Lipstick ni mesra wudhu... xde bahan2 terlarang...boleh guna tanpa was2.. Bg yg simple2..x suke pakai lipstick..try cube Blue Magic Lipstick.. in sha Allah korang mesti fall in love.. #MerveCosmetic
#mervequeen
#BlueMagicLipstick
#cinderefva
#sayajual

MERVE COSMETIC KL & NILAI (@mervecosmetic_kl_nilai)

Dengan Merve, Cantik Bukan Lagi Fantasi 😍
.
Jom siapa nak cantik boleh whatsapp ifa, 011 1611 9054. .
Full Coverage Foundation, tekstur yg ringan, wangi dan sgt best. Dtg dalam pakaging menarik yg pasti membuatkan anda terasa spt princess in your own fairytales. Gitew 😘
.
Postage & COD available Kl or Nilai k πŸ˜‰
.
Whatsapp now 😘
011 1611 9054
.
.
#UnicornBrushes
#GorgeousJuice
#FairyTearsPotion
#MakeupSecretTricksKit
#FullCoverageFoundation
#PerfectMattePowder
#IllusionCreamyConcealer
#BeautySpells #thebeautyspells
#Cinderevfa
#BlueMagicLipstick
#fairytales
#merve
#mervecosmetics
#mervelovers
#mervefamily
#mervefairytales
#mervecosmeticMalaysia
#CantikBukanLagiFantasi
#cosmetics
#foundation
#concealer
#mattepowder
#makeup
#makeuplovers
#teamCIKECHA
#MS002080AG #KL #Nilai
#DropshipAgentWanted
+6011-16119054

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MASIH BERDUA, LEPAS NI AKAN BERPISAH
. .
Kalau yr guys semua lihat dalam gambar, Makeup Secret Tricks Kit ini masih tampilkan Perfect Matte Powder bersama pasangan terbaiknya Illusion Creamy Concealer. Sebab pengasas dan presiden MERVE sangat berbesar hati memberi peluang anda semua merasai kehebatan concealer ni di wajah sendiri!
.
TAPI LEPAS NI DAH TAKDE LAGI
.
.
Lepas ni, Makeup secret Tricks Kit ini akan tampil tanpa concealer.
Peluang bukan datang berkali-kali kan?
Jadi rugilah kalau yr olls tak grab sekarang sementara masih PERCUMA concealer hebat ni!
.
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Nak tahu kenapa korang patot memiliki FULL COVARAGE FOUNDATION NI?

TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.

MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat

MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.

MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.

TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.

TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
Whatsapp/0192094183
#cantikk #fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #cantikbukanlagifantasi #cantik😍 #rawatkulit #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #sayajualmakeup #visitmyig #fearytails #fearytales #bluemagiclipstick #nyxmalaysiamurah #sephora #makeupbybellaz #muakl #makeupmalaysia #muamalaysia #muaπŸ’„ #bazarpaknilprodukkecantikkan #batucaves #lovemakeup #makeuplover #malaysiaonline

Halal beauty products here ✌️ (@thebeautelab)

tikk tokk⏰ tikk tokk ⏰
.
tinggal 6 hari sahaja lagi‼️
.
PROMOSI TAK MASUK AKAL‼️
.
.
kenapa bonda cakap x masuk akal ni❓
.
.
mana taknya beli 1 produk je x kira lah awak semua beli πŸŽ€gorgeous juice
πŸŽ€full coverage foundation
πŸŽ€perfect matte powder (FREE CONCEER)
πŸŽ€fairy tears potion (hot selling)
πŸŽ€blue magic lipstick

tapi bonda bagi βœ”οΈDISCOUNT SEHINGGA 50%
βœ”οΈFREE SAMPLE GORGEOUS JUICE
βœ”οΈFREE POSTAGE
.
.
ruginya siapa x grab promo tak masuk akal bonda ni.
.
cepat pm/wssp bonda utk merisik khabar atau pinang terus 😝

#merve #cantikbukanlagifantasi #teameshams067 #ms067829ds #foundation #foundationmurah#foundationprimer #foundationhalal #foundationglowing #makeupjunkie #makeupjunkiemalaysia #perfectmatte #powder #twowaycake #concealer #countour #highlighter #madeinmalaysia #halalproduct #serum #serummurah #beautyjuice #cinderevfa #bluemagiclipstick
More...