Sue Airah Merve SG (@sueairah)

CINDEREVFA Blue Magic Lipstick

Come get yours today at$18 till end month (original price at $21)

Pakai je kat lips and cheeks and get that au natural pinkish colour utk daily use.

Yg penting bole dibawa solat πŸ˜‰

#mervecosmetics #mervecosmeticssg
#bluemagiclipstickcinderevfa #bluemagiclipstick #cinderevfa
#cinderevfabluelipstick #cinderevfabluemagiclipstick

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

MERVE Drama Sally Dan Jemah : Suatu ketika di Hi-tea Reunion, terjadilah perbualan di antara Sally & Jemah yang dah setahun tak jumpa.
.
"Sally! Lawanya youuu! Kenapa makin lawa niii. You tempek apa dekat muka sampai flawless sangat ni? Upah MUA ke? Setahu I, you mana suka makeup sebelum ni!"
.
"You rasa?? πŸ˜‰ Jemah, I tak upah MUA pun. Makeup sendiri je pakai Full Coverage Foundation & Perfect Matte Powder, produk dari MERVE. Tak susah mah, touch up sikit je dah nampak flawless tau!"
.
"Betul ke ni Sally?! I selalu tau dengar MERVE ni tapi takut nak cuba produk local. Yela, you tau la kan sekarang ni banyak produk pelik-pelik & ramai yang terkena. I pun salah sorang yang dah terkena tau, sebab pakai produk jenama XXX ni. Serik dah you tau tak!"
.
"Jemah.. Apa yang you kena tau la kan, produk MERVE bukan produk cikai-cikai macam jual kat pasar malam tu ok. Tak perlu risau, foundation dia BEBAS SILIKON & MERKURI. Bila pakai foundation MERVE ni memang glowing habis. Bukan utk glowing jer, cegah kulit cepat tua, repair kulit you yang menggerutu tu, anddd boleh putihkan kulit ok? Member I yang kulit sensitif pun boleh guna tau. Tu yang best tu. Pastuuu mesra wudhuk ok? Senang gila nak cuci. Pheww.. Mengah pulak I explain panjang-panjang ni. Paham ke idok?"
.
"Haha ye faham!! No wonder muka you makin cantik. I peratiii je. Nampak makin muda pulak I tengok. Takleh jadi ni, I nak cuba jugak pleaseeee!!"
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

πŸ’–PUTIH MULUS BAK SNOW WHITEπŸ’– (@mervecosmetic_shoppe)

Sebelum tidoq kita calit sikit dgn #fairytearspotion by #mervecosmetic .Mn tau bagun esk pg segak kalah lopa ka kan. Hahhahah.... Bragan pi lah sat taqa nk lena.... Good nite ampa semua.... Bismillah dulu noh sebelum lena. Bye²....muahhhh. 😘😘😘

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Kami sering mengganggap Full Coverage Foundation & Fairy Tears Potion sebagai sebuah gabungan yang mantap. Bukan sahaja mencantik, malahan merawat! Itulah keistimewaan kosmetik MERVE yang tidak boleh disangkal lagi. We are happy for you, sis 😍😘
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

πŸ’–PUTIH MULUS BAK SNOW WHITEπŸ’– (@mervecosmetic_shoppe)

Pertama kali ku terpandang muuu, hatiku berdebarΒ² selalu. Adakah ini dinamakan cinta??hahhahah... Yaaa.. Aku dh jatuh cinta padamu #mervecosmetic... Inginkan keserian dipagi raya nanti pilihlah #merve. Semestinya cantik bukan lagi fantasi... CepatΒ² whtspp saya utk harga promosi. πŸ“²018-3854424

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

AUTHORIZED STOCKIST MELAKA Merve Cosmetic. 😍
.
All item READY STOCK.
.
WHATSAPP - 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Amboi sis Umi Kalsom kita, masih berseri-seri tau walau usia dah menjangkau 40an. JOM uolls, contohi sis kita ni, usia bukan lagi satu penghalang untuk tampil mempersona 😍😍
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

Ferra Mikaela (@ferramikaela)

Rechecking order kesayangan2 Merve cik kiah.. mai sape2 lagi yg nak order FULL COVERAGE FOUNDATION yg promotion masih lagi berjalan sehingga akhir bulan ini !!! Cepat2 grab u ols !! RM85 !! RM85 !! RM85 !! Retails price RM129.. klau promosi dah habis, jangan ditanya lagi " cik kiah FCF x de promosi lagi eah?? Klau beli Dpt x rege promosi ??? " eh eh.. cik kiah rase nak cepuk jek tauu.. sorry darl, abis promosi abis la ye.. muahh.. muaahh.. skrg ape tunggu lagi.. cpt wazzap2 cik kiah.. cik kiah tunggu ni !!!!! .
http://www.wasap.my/60127511440
.
#MerveCosmetic #fullcoveragefoundation #fairytalespotion #gorgeousjuice #bluemagiclipstick #merve #cantikbukanlagifantasi

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Semakin ramai wanita cantik bersama MERVE! Lihat saja sis Norsakinah kita, secantik namanya, semulus wajahnya, sehebat produk yang digunakan, sudah tentulah Fairy Tears Potion! Bukan lagi rahsia uolls 😍😍
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

AUTHORIZED STOCKIST MELAKA Merve Cosmetic. 😍
.
All item READY STOCK.
.
WHATSAPP - 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Bila guna produk MERVE ni boleh la uolls feeling-feeling bak pari-pari dari alam kayangan. Betul tak uolls? 😍😍😍
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Pada awal bulan JULAI 2015 yg lalu sehingga hari ini, ramai yang mengelarkan Foundation ini sebagai Foundation NO 1 Malaysia berasaskan Super Fruits yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter yang menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat
.
Foundation ini diperkaya dgn Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! Foundation ini mengandungi extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit anda setiap hari
.
Alhamdulillah dalam minggu pertama berada dipasaran hampir 5000 unit licin terjual. MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar kulit anda lebih sihat bermaya.."
.
* Insyallah cream contour & cream highlighter akan di upgrade supaya lebih mudah & menyerlah apabila dipakai.. Stay tuned..! 😍
.
NORMAL PRICE : RM129
.
PROMOSI ❗️❗️
RM85 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM44 ‼️
JIMAT RM44 ‼️
JIMAT RM44 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Kenapa Saya Kena Miliki Full Coverage Foundation?
.
🌸 TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
🌸 MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
🌸 MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
🌸 MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
🌸 TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
🌸 TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
#MERVEBulanBahagia
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
NORMAL PRICE : RM129
.
PROMOSI ❗️❗️
RM85 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM44 ‼️
JIMAT RM44 ‼️
JIMAT RM44 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

AUTHORIZED STOCKIST MELAKA Merve Cosmetic. 😍
.
All item READY STOCK.
.
WHATSAPP - 019 6877220

RAHSIA SECANTIK BIDADARI (@mervecosmetic_anis)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. πŸ˜‹ rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi
.
.
NORMAL PRICE : RM60
.
PROMOSI ❗️❗️
RM45 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM15 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 5797453

RAHSIA SECANTIK BIDADARI (@mervecosmetic_anis)

Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum)
Let's follow : @mervecosmetic_anis
.
When to use ?
πŸ’§ Morning
1 Drop after cleansing face πŸ’§Anytime
1 drop before use makeup πŸ’§Night
1 drop before bedtime
.
Skin appears dewier, younger and more luminous. Suitable for all skin types. Your skin left feeling oh-so-glowy!
.
.
NORMAL PRICE : RM120
.
PROMOSI ❗️❗️
RM95 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM25 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 5797453

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Anda INGIN kulit wajah seperti bayi?
Anda IMPIKAN bentuk badan bak anak dara?
Anda INGINKAN kulit putih bak artis hollywood?
Anda MAHU sentiasa tampak segar dan bertenaga?
Anda INGIN kelihatan muda remaja dari usia sebenar?
Anda DAMBAKAN hubungan intim yang hebat?
.
Gorgeous Juice mampu menjadikan impian-impian ini sebuah kenyataan.
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita tampak lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat
.
Dengan MERVE Cosmetics, CANTIK BUKAN LAGI FANTASI!
.
NORMAL PRICE : RM169
.
PROMOSI ❗️❗️
RM135 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM34 ‼️
JIMAT RM34 ‼️
JIMAT RM34 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

AUTHORIZED STOCKIST MELAKA Merve Cosmetic. 😍
.
All item READY STOCK.
.
WHATSAPP - 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Anda INGIN kulit wajah seperti bayi?
Anda IMPIKAN bentuk badan bak anak dara?
Anda INGINKAN kulit putih bak artis hollywood?
Anda MAHU sentiasa tampak segar dan bertenaga?
Anda INGIN kelihatan muda remaja dari usia sebenar?
Anda DAMBAKAN hubungan intim yang hebat?
.
Gorgeous Juice mampu menjadikan impian-impian ini sebuah kenyataan.
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita tampak lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita
.
⭐️ Gorgeous Juice membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat
.
Dengan MERVE Cosmetics, CANTIK BUKAN LAGI FANTASI!
.
NORMAL PRICE : RM169
.
PROMOSI ❗️❗️
RM135 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM34 ‼️
JIMAT RM34 ‼️
JIMAT RM34 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220

PRODUK NATURAL DRI SUPER FRUIT (@mervecosmetic.co)

Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum)
Let's follow : @mervecosmetic.co
.
When to use ?
πŸ’§ Morning
1 Drop after cleansing face
πŸ’§Anytime
1 drop before use makeup
πŸ’§Night
1 drop before bedtime
.
Skin appears dewier, younger and more luminous. Suitable for all skin types. Your skin left feeling oh-so-glowy!
.
.
NORMAL PRICE : RM120
.
PROMOSI ❗️❗️
RM95 ( SPECIAL FREEGIFT)
.
.
JIMAT RM25 ‼️
JIMAT RM25 ‼️
JIMAT RM25 ‼️
.
Nak Order, Whatsapp πŸ“²
.
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
πŸ‘‰ 019 6877220
More...