MAKEUP | CANTIK | GLOWING (@ritazaf.kl)

Highlighter dan blusher dari Ritazaf bole berikan kulit nampak, fresh, glowing dan sihat berseri dengan mudah😍😍
.
Sesuai dipakai oleh semua yang suka mekap simple, yang suka nampak natural tapi nak glowing dan utk yang suka heavy makeup.
.
Harga : RM39
2 for RM70
(Tidak termasuk postage)
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#ritazafcosmetics #highlighter #highlightermalaysia #makeupmalaysia #highlightercantik #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #blusher #blushermalaysia #blushercantik #muamalaysia #makeupsimple #makeupmudah #lipstickmalaysia #foundationmalaysia #makeupartistmalaysia #lipmattemalaysia #highlightermurah #blushermurah #sayajual #sayajualmakeup #makeuptunang #blushercantik #mukaglowing

MAKEUP BRUSH & PIPIPINK 👸 (@qhaleesy_co)

Assalammualaikum & Goodmorning Gais!! 💕
.
.
Remember to be happy. Always have the positive vibe around you ❤️
.
And dont ever forget your pipipink & Makeup brush. Its always make your day more happier to be pretty 👑
.
.
#brushmakeupmalaysia
#brushmakeup
#brush
#makeupbrushes
#makeupbrushset
#makeupbrushmurah
#pipipink
#pipipinkstickblusher
#pipipinkblusher
#blusher
#blushermurah
#pipipink

cantik,wangi & berseri 😙 (@haz_cosmetic)

SUIKONE BLUSHER 🌸Dirumus dengan mineral untuk tampak kulit lebih berseri tanpa makeup
🌸Bahan natural membuatkan kulit anda berseri-seri

Kenapa anda perlu ada Suikone blusher?!
❤️ Tahan Lama. Tahan 6-8jam tanpa perlu touch up
❤️ Sesuai untuk semua jenis kulit
❤️ Easy to wear, hanya dab dab dengan sponge yang disertakan
❤️ Saiznya kecil mudah dibawa kemana-mana
❤️ Hasil yang natural, pipi kemerahan dan glowing
❤️ Harga yang tak masuk akal! Hanya RM39
❤️ Jimat masa dan mudah blend

RM38 exc pos
Rm8sm/Rm12ss
Nak order korang terus klik 👇
📲 www.wasap.my/60175142603

#suikone
#suikonecushionblush
#blusher

naz.pipipink (@naz.pipipink)

Siapa nak nampak muka glowing berseri walau tanpa makeup yang tebal? Wajib cuba PIPIPINK BLUSHER nie. Senang sangat nak pakai. Tak tahu makeup pun boleh nampak cantik.😊
.
fast response 📲 wasap.my/60172687953
.
COD 🚗 Banting Baru
.
Postage 📮 Selasa & Khamis
.
#dolldolleyeshadowfamirafaa #eyeshadowfamirafaa #famirafaastickeyeshadow #dolldollstickeyeshadow #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkfamirafaa #bazaarpaknil #sayapakaisayajual #eyeshadow #eyeshadowcantik #blusher #blusherstick #blushercantik

Beauty Consultant Marykay (@mk.farytanorifin)

Blusher ni sebesar tapak tangan... besar & gemok 🤗 ada dah pakai 4 bulan pun tak habis habis lagi. Syokk laaa 😃 .

Pstt blusher ni ada promotion tau 🎁 .

www.wasap.my/60147763123

#blusher #blushermarykay #PromotionDecember #promotion #marykay #like4like
More...