Shenny (@ay_link)

Nothing like LA weather where we get 44° in the morning, 78° in the afternoon and 50°s at night. Tonight we had a lil preview of LA winter weather (around 54°) and my skin needs this strawberry body butter from @thebodyshop It’s so buttery and smells just like strawberry 🍓😋 oh and also, rather important announcement, my newborn niece Bridget finally made her entrance yesterday afternoon (12/15/17 at 12:01pm 8lbs 3oz ), just in time to celebrate her daddy’s bday on Monday 🤣🎈and about 2 weeks to her big bro’s bday. Yes I tend to go broke during the holidays but who doesnt? 😜🤷🏻‍♀️Swipe left to see her pics #proudauntie #niece #family

彩( AYA ) (@aya_cosmediary_)

♢L'OCCITANE(ロクシタン) フランボワーズフリジア ルミナスボディクリーム
*
*
今季限定というのがもったいないくらい、華やかで上品な良い香り。甘さと爽やかさ、そしてイランイランが入っているからかどこかリラックスした大人な余韻をのこしてくれます。ボディクリームなら手持ちの香水ともぶつからず好相性♩

天然のシマーリングが入っていて、艶が出るだけでなく細かい粒子がのるんです!過度なラメではなく、光が当たるとキラキラして自然なのに綺麗。肌色が明るくトーンアップするので、人の目につく手元や、デート前には首筋やデコルテに塗っても気分が上がる♡

冬の乾燥はかゆみも伴って辛いのですが、これひとつあれば朝までずっと保湿されて安心です。

#loccitane #bodycream #lulucos #ロクシタン #フランボワーズフリジア #ルミナスボディクリーム #ボディクリーム #ルルコス

Spira (Σπυριδουλα) (@spira9)

I altered my body butter recipe slightly and now it's super silky and light as a feather!! Coming soon to my Etsy page!! This one is vanilla cinnamon almond...you're going to want to eat your own limbs! 😂 It really smells delicious. .............Made with pure shea butter from Ghana. Only the best. ..........................
.
.
.
#bodybutter #handmade #smallbatch #artisan #handcrafted #sheabutter #coconutoil #almondoil #cinnamon #vanilla #almond #essentialoils #natural #ghana #etsy #spiritual #spiritcare #yoga #yogi #om #namaste #selfcare #blissipline #aromatherapy

DISTRIBUTOR RA "TANGERANG" (@beauty.permata)

Mau pesen masker kefir tp gak mau 1 varian rasa doang? . oke guys di beauty.permata ini khusus masker kefir pemesanan varian rasa bisa di mix sesuai ke inginan kita dan manfaat dari varian masker kefir pun berbeda". jadi kalian gak usah bingung 😁 masker kefir di beauty.permata 100% permentasi dari susu kambing dan masker'a pun kental guys dan harga di jamin hemat sesuai kantong kalian kok.
kalian bisa cek di toko sebelah harga selagit tp cuman bisa 1 varian rasa doang? di beauty.permata harga hemat tp manfaat luar biasa dan bisa di mix untuk varian rasa 🤗. jadi .. kalian masih mau jadi penonton dan tetap ragu??
.
.
PEMESANAN/KONSULTASI ➡️📱BBM : D511D75F ➡️📱WA. : 08991253081

#kosmetikhalal
#raskincare
#kosmetik
#beauty
#kosmetiktangerang #kosmetikjakarta #kosmetikbekasi #kosmetikbagus #kosmetikterbaik
#maskerwajah
#maskervitacai
#maskerkefir
#kefir
#makerwajahhalal
#serumwaja
#serum
#serumkefir
#bodybutter
#bodylation
#lulur
#lulurpemutihbadan
#lulurkefir
#lulurkefirmurah #krimjerawatampuh
#krimherbal
#krimwajah
#pemutihwajahalami
#cosmetic
#kefirmurah

DISTRIBUTOR RA "TANGERANG" (@beauty.permata)

kak itu ketergantungan ga?" RA terbuat dari bahan bahan yg berkualitas dan tidak mengandung bahan kimia yg berbahaya untuk kulit wajah jadi ga mungkin ketergantungan karena Ra adalah perawatan klo ga di pake ga kenapa - kenapa biasa aja klo di pake yahh jadi lebih bagus gtu😍
"kak ada BPOMnya ga? "
RA bukan produk yg di sabar luaskan di seluruh Indonesia jadi RA memakai surat izin mengedarkan produk dari si Apotekernya
"ada merkuri nya ga kak?" SANGAT JELAS TIDAK
"Klo ga ada mercury kok bisa putih sih? "
Bahan yg terkandung di RA itu sama seperti produk yg sudah memiliki nama, hanya dosis lebih di tinggi kan agar mempercepat prosesnya
" perubahannya keliatan kapan kak?"
1 minggu udah mulai keliatan kok 2 minggu udah keliatan hasil maksimal 2 bulan
"kak kok krim nya gatel? Kok lengket? Kok agak perih? "
Gatel/perih karena krim mulai beradaptasi dengan wajah membuat kulit wajah beregenerasi, klo lgi pake krim lain kan harus steril dlu selama 1 minggu pake sabun cuci muka aja klo udah 1 minggu baru boleh pake krim
Lengket? Karena Ra tidak mengandung bahan berbahaya jadi krim nya agak lengket
Sudah banyak testinya juga lohhh😘😘
.
.
.
PEMESANAN/KONSULTASI ➡️📱BBM : D511D75F ➡️📱WA. : 08991253081
#kosmetikhalal
#raskincare
#kosmetik
#beauty
#kosmetiktangerang #kosmetikjakarta #kosmetikbekasi #kosmetikbagus #kosmetikterbaik
#maskerwajah
#maskervitacai
#maskerkefir
#kefir
#makerwajahhalal
#serumwajah
#serum
#serumkefir
#bodybutter
#bodylation
#lulur
#lulurpemutihbadan
#lulurkefir
#lulurkefirmurah
#krimjerawatampuh
#krimherbal
#krimwajah
#pemutihwajahalami
#cosmetic

DISTRIBUTOR RA "TANGERANG" (@beauty.permata)

Produk RA itu emang gak menjanjikan TAPI produk RA itu Selalu memberikan Bukti setiap Harinya jadi kalian yakin nih masih ragu dan stay dengan wajah kusan atau pun berjerawat ?
yakin gak masih ragu dengan produk RA ini ?
kuuy lah dear jangan sampe nyesel loh ketika wajah mu di biarin kusam atau pun berjerawat 😁 .
.
.
PEMESANAN/KONSULTASI ➡️📱BBM : D511D75F ➡️📱WA. : 08991253081
#kosmetikhalal
#raskincare
#kosmetik
#beauty
#kosmetiktangerang #kosmetikjakarta #kosmetikbekasi #kosmetikbagus #kosmetikterbaik
#maskerwajah
#maskervitacai
#maskerkefir
#kefir
#makerwajahhalal
#serumwajah
#serum
#serumkefir
#bodybutter
#bodylation
#lulur
#lulurpemutihbadan
#lulurkefir
#lulurkefirmurah
#krimjerawatampuh
#krimherbal
#krimwajah
#pemutihwajahalami
#cosmetic

Really Good™️ #FreshSkincare (@indiebeautyvanguard)

Higher Prices Don't Make Things Better 🌿 Really Good™️ products are eco-luxe...and made fresh so nothing ever languishes on a store shelf to insure maximum effectiveness of all the active ingredients they contain. (Opaque containers made of safe, recyclable resins filled at appropriate temperatures further insure their efficacy.) 🌿 Anyone can put a high price on a pretty package, and sell a promise. That will build in plenty of money to pay for expensive advertising, enable deep discounts, lots of special offers and promotional giveaways. And, companies that incur the cost of paying a store, or a representative, to sell product for them are ultimately transferring that cost to you...the customer...with each product you purchase at retail price. Furthermore some companies even have multiple brands they sell to upscale markets, as well as drugstores, made with like ingredients...but vastly different price tags. Just take a moment to think about what THAT means! 🌿 Wholesale for everyone means EVERYTHING on our website would cost AT LEAST double if we chose to have stocklists. .
.
.
#IndieBeautyVanguard #WholsaleForEveryone #NoStocklists #FreshIsBest #organicskincare #organic #switchtosafer #switchtosafe #ecoluxe #nontoxicbeauty #practicesafebeauty #safebeauty #safeskincare #vegan #ecobeauty #ecochic #greenbeauty #nontoxicskincare #faceserum #skinbutter #bodybutter #lipbalm #beautypie #crueltyfree #vegan #organicface #cleanskincare #organicbeauty #cleanbeauty #indiebeauty #directtoconsumer

Jasmine Nicole (@suds_bars_oils)

New body butters dropping soon. This one our newest bronzing highlighting body butter "Tannin it up" made with natural oils #bodybutter #highlighter #natural #bathbbomb #oils #bathandbodyworks #lush #bodyworks

DIANA DE LA CRUZ (@girlnature707)

❄️December 2017 Beauty Heroes Beauty Box! *Brand Discovery is by KHUS+ KHUS @khuskhus_herbal

The Hero product this month is “Bleu Body Wax” & Sidekick “Sans Age Face Serum”

I’m saving the serum as part of a Christmas gift for mom, she short on face products, I snuck a sample on & it appears as a light tint blue oil, a quick impression on was it felt silky, protecting & nourishing on skin.
As for the Bleu Body Wax, for myself because i run out of body products the quickest. I literally thought it was wax for my legs lol anyway, its like a body butter balm but as soon as it touches skin it melts, interesting. 🌊

Just a quick thought, but fine quality and ingredients in this line. #khuskhus #khuskhusherbal 🙏I want to also mention a quick thank you to @beautyHeroes I subscribed this year and I literally look forward to every monthly beauty box. #beautyheroes ✨I’m so enlightened to have found this company that offers amazing luxe Skin Care & Beauty products with clean ingredients, amazing brand discoveries & high performance products under strict with love standards. Also to all the brands this year thank you for providing clean green beauty. I look forward to 2018!🙌🏼 #selfcare

essential harmony (@essentialharmony_naturalbeauty)

Another round of orders packed and ready to go out tomorrow! 📫
We are running out of time before Christmas so hurry and get your orders in quick! 🎁
#naturalbeauty #christmasgift #organicskincare #orders #inthemail #ordernow #runningoutoftime #perfectgift #perfectskin #facemask #bodybutter #bathsalts #essentialharmony
More...